מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תוצאות בדיקות הורמונליותרעות01/08/2011
ד"ר שלום רב
ביצעתי בדיקות הורמונליות ביום הרביעי לווסת אודה לך עם תוכל לומר לי עם הם תקינות
PROLACTIN 248
TESTOSTERONE 0.86
TSH 0.83
FSH 7.45
LH 2.47
אסטרודיאול 90
פרוגסטרון 1.53
DHEA SO4 3.00* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות בדיקות הורמונליות - תגובה
פרופ' שחר קול02/08/2011תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאיבת ביציות+15 הפריותיסמין01/08/2011
שלום לכם אני צריכה את העזרה שלכם דחוף
אתמול עברתי שאיבת ביציות,שאבו ממני 22,ונשאר 19 ביציות
היום התקשרתי למעבדה ואמרו לי שיש לי 15 הריות
אני לא מבינה מה זה אומר אני אשמח עם תוכלו לענות לי על השאלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנסה לעזור עד שהרופא יענה
חסויה01/08/2011זה אומר שמתוך ה 22 ביציות יש לך 15 עוברים (15 הפריות)
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לחסויה
יסמין01/08/2011תודה לך על העזרה ...
אז ביום רביעי כמה הפריות הם יחזירו לי, וכמה ישאר איך זה הולך התהליך הזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עוברים מוקפאיםיעל01/08/2011
שלום,
אני בת 28 עברתי שאיבה ראשונה והחזרת עוברים ראשונה ולצערי הטיפול לא הצליח.
בשיחה עם המרפאה נותרו עכשיו 3 עוברים מוקפאים והרופא שלי מעוניין להחזיר לי אותם.
אני רוצה לציין שאני מתחילה להיכנס לדיכאון והיה לי נורא קשה שהאחות התקשרה ואמרה שזה שלילי..
אני מפחדת לאור העובדה שבכל מקום שאני קוראת רשום שבהחזרת עוברים מוקפאים הסיכוי הוא נמוך להיקלט.
האם זה נכון?
האם שווה בכלל את המאמץ? או שכדי לעשות שאיבה נוספת?
ועוד שאלה..
מה ממולץ יותר לקבל בטיפול של החזרת עוברים מוקפאים?
שמעתי שיש כמה דרכים והייתי רוצה המלצה על הדרך הטובה ביותר..
אקוקולומין זה טוב?
לתשובתכם אודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרת עוברים
דניאלה01/08/2011לפי מיטב נסוני אין אפשרות לעשות שאיבה חדשה כשיש מוקפאים,
שאלתי לגבי ואמרו שבעבר היה אפשר וכיום לא.
אם את בהפריות אני חושבת שאין טעם לנסות איקקלומין,הסיכויים יותר נמוכים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחזרת עוברים מוקפאים - תגובה
פרופ' שחר קול02/08/2011אכן, הסיכוי להריון ממחזור הפשרה נמוך יותר, אך הוא בהחלט טוב!
לכן, מציע להמשיך עם מחזור הפשרה.
איקקלומין - לא מתאים לך.
מציע לשקול הצטרפות לקבוצת תמיכה של מטופלות פריון. עשוי לעזור לך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקודם כל תודה על העידוד...
יעל03/08/2011שאלה נוספת..
למה בעצם לא ממולץ אקוקלומין?
מה כן ממולץ?
כי זה כן מה שהרופא שלי נתן לי ואני מרגישה עכשיו לא בסדר עם זה..
מה לעשות?
כבר אתמול התחיל לי המחזור :-(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקודם כל תודה על העידוד... - תגובה
פרופ' שחר קול03/08/2011הכנה של מחזור הפשרה מבוססת על אסטרדיול ופרוגסטרון.
לכן אין מקום לאיקקלומין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד"ר שחר קולטלי01/08/2011
אנחנו מתכוונים לפנות לאלישע לתרומת ביצית אך גם לבעלי יש בעיה בזרע ואת כל הטיפולים שעברנו עשו לנו גם IUI האם גם בתרומת ביצית מטפלים באיכות הזרע ? האם במעבדה אצלנו מטפלים בזרע? אך אני מגיעה אלייך ? האם דרך הקופה{ מכבי} או ישר באופן פרטי?
תודה יום נעים וחודש טוב!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לד"ר שחר קול - תגובה
פרופ' שחר קול01/08/2011לגבי הזרע - בכל מקרה מבצעים ICSI כך שזה לא רלוונטי.
קבעי תור במסגרת מכבי, בריאות האישה, חיפה, 8810766* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ד"ר שחר קול
טלי01/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קלקסן בהריוןרעות31/07/2011
ד"ר שלום רב
עקב הפלות חוזרות כתוצאה מקרישיות יתר הבנתי שצריך לקחת קלקסן ויש לי מס' שאלות
לפי מה הרופא קובע את המינון?
האם חייב להזריק או שיש כדורים שאפשר לקחת?
האם קלקסן חייב כל מהלך ההריון והאם יש סכנה בנטילת קלקסן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
פרופ' שחר קול02/08/2011לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_הריון_בסיכון_גבוה' id=link]הריון בסיכון גבוה[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא13,האם יש סיכוי להריון תקיןמירית31/07/2011
הום יום11לאחר הזרעה,עשיתי בטא=13,האם עדין יש סיכוי להריון תקין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא13,האם יש סיכוי להריון תקין - תגובה
ד''ר דוד ישי02/08/2011שלום
יש סיכוי. תחזרי על הבדיקה בעוד 2-3 ימים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופההההה לפרופ' דוד בידרFF31/07/2011
שלום..
קודם כל אני מצטערת שרק אליך אני פונה פשוט אתה יודע את התהליך טיפול שלי..
אני עשיתי שאיבה ב17.7 והחזרה ב20.7 עשיתי החזרה של שני עוברים טריים היו לי כאבים בצצדים שהופסק בצד ימין ובשמואל נישאר טיפה הכאבים.
והיום בבוקר קמתי עם ממש כאבים בצד שמואל בצד הרחם ומין התכווציות כאלה אני לא יודעת מה זה אומר הכאבים האלה?
יום רביעי אני צריכה לגשת אליהם לבדיקת בטא
האם צריך להגיע אליהם לפני או שהכאבים האלה זה מהתהליך וזה בסדר ולהגיע אליהם רגיל ביום רביעי?
תודה רבה לך על הזמן והתשובות שלך..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי
נונה31/07/2011גם לי יש אותם כאבים ובצד ימין יותר חזק גם מלווה בהתכווצויות בכל אופן נחמד ששאלת נחכה לתשובה ושיהיה לך בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי נונה
FF31/07/2011הי מה שלומך?
תודה רבה לך אני גם מאחלת לך המון המון בהצלחה ואמן בשורות טובות :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה דחופההההה לפרופ' דוד בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר02/08/2011התחושות הן של השאיבה ותהליך הגירויי השחלתי ויש להיות במעקב ולידע רופא המטפל.
הכאבים צריכים לחלוף ואם לא יחלפו או יתגברו צריך להיבדק.
התהליכים הלאה נובעים ממכלול הטיפול התרופתי כולל דקירת השחלות בזמן השאיבה ודברים אלה נותנים סימנים כמו שאת מתארת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפורפ' דוד בידר
FF02/08/2011תודה רבה על תשובתך..
והלכתי ביום שני יומים לפני היום שאני צריכה לעושת בדיקת בטא, למחלקה שלי ואמרתי להם על הכאבים שיש לי ועשו לי בדיקת בטא וגם אולטרסאונד ובבדיקה הזו התכנאית של האולטרסאונד אמרה שששחלה הימינית מאוד גדולה והיא הגיעה לי לשחלה השמאלית ולכן ממש כואב לי בשמואל היא אמרה ששחלה ככה גדולה זה מראה על הריון.. היא אמרה שאני צריכה לנוח בבית ולא לעשות תנועות גדולות כי השחלה נימצאת בצד השמאלי שלי והיא מסתובבת לי וחס וחלילה היא יכולה להסתובב לי בעורק וזה כאבי תופת ובשביל לשחרר את השחלה צריך ניתוח.... היא אמרה שאני רחוקה מזה אבל בכל זאת לנוח בבית בגלל הכאבים והשחלה.
אין לי נוזלים ברחם בכלל..
באותו יום בצוהרים התבשרתי בבשורות טובות מאוד שניקלטתי והבטא שלי 228 ואחות אמרה לי שזה מצויין ורק שימשיך ככה.. ועם הכאבים ממשכים לי לגשת למיון. ושאמרתי לה על מנוחה היא אמרה אני ממליצה שתנוחי בימים הקרובים..
אז השאלה שלי היא כזו: האם הכאבים שיש לי ושהשחלה נימצאת בצד שמואל יכול להפריע להתפתחות של הריון ?
זה יכול להזיק?
תודה רבה רבה רבה לך..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות בעקבות טיפולשלי31/07/2011
שלום רב,
לאחר השאיבה בתאריך 13.7 היה לי דימום פנימי וגירוי ייתר. היום יש לי כאבי בטן קלים.
לפני שלושה ימים הבטא הייתה80. היום הבטא 465.
1. האם הבטא עולה באופן תקין?
2. האם מותר לקיים יחסי מין?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה...מחכה לתשובה
שלי01/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתענו לי בבקשה....
שלי02/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות בעקבות טיפול - תגובה
הבטא עולה מצויין.
חכי עם יחסי המין עד שהשחלות יקטנו והדימום בבטן יספג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף בבקשה !חנני בנני31/07/2011
ערב טוב,
אחרי IVF,
ביום ה 12 להחזרה בטא - 60
ביום ה 14 בטא - 180
ביום ה 16 בטא - 489
ביום ה 18 בטא - 883
הרופא לא היה מעודד וביקש לחזור על הבדיקה, והכניס אותנו ללחץ "אטומי".
האם תקין ? (הבטא האחרונה היא קטנה ב2)
תודה ולילה טוב
חנני בנני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף בבקשה ! - תגובה
העליה נראית לי סבירה. למרות שבאחרונה לא היתה ממש הכפלה. בשלב הזה עדיף לא להמשיך מעקב אלא להמתין לבדיקת האולטרסאונד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת ביתא שניה - לתשובתכם המהירה..עדי31/07/2011
שלום,
ביום חמישי היתה לי בדיקת דם לביתא והתבשרתי שאני בהריון,הביתא היתה סביב ה50
הבוקר נערכה לי בדיקה נוספת ובה הסתבר שהביתא על 75
נמסר לי שזו לא בדיקה תקינה ושעלי לעשות שוב בדיקה בעוד יומיים.
שאלתי,האם אפשרי שההריון כן יהיה תקין בהמשך,כלומר שהבדיקה הבאה תהיה טובה
ותראה הריון שמתפתח טוב?
שאלה שניה,במידה ולא כך,מה קורה עכשיו בגוף הלאה...
כמובן שאני מאוד מאוכזבת מהתוצאה היום..
אשמח לתשובה מהירה .
תודה.
דניאלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת ביתא שניה - לתשובתכם המהירה.. - תגובה
פרופ' שחר קול31/07/2011סיכוי קטן מאוד להריון תקין.
יש להמשיך לעקוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחוף בבקשהשירה31/07/2011
שלום,
אני מנסה להכנס להריון והייתי במעקב זקיקים. ידוע לי יום הביוץ המדיוק.
שכבתי עם בעלי ביום הביוץ ויום ויומיים קודם. ביום הביוץ התחרמנתי עם גבר נוסף כשהוא היה ערום ואני עם תחתונים וטייץ. הוא גמר בחוץ אך קצת התלכלכתי באיזור. אני לא יודעת מה לעשות ממש חיכיתי להריון. יש מצב שאני בהריון לא מבעלי? שנכנסתי להריון למרות שהייתי עם תחתון וטייץ? לא יודעת אם לבצע הפלה
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה דחוף בבקשה - תגובה
הסבירות נמוכה מאוד אבל לא ניתן לשלול אותה לחלוטין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבולבלת זקוקה לעזרהורד31/07/2011
אחרי ivf החזרת עוברים בתאריך19.7 עשיתי אתמול והייום בדיקת הריון ביתי ויצא שלילי מחר זהו יום ה14 האים יש סיכוי שאני בהריון ?למרות שבבדיקה יצא שלילי מחר יש לי בדיקת דם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבולבלת זקוקה לעזרה - תגובה
פרופ' שחר קול31/07/2011כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לאחר החזרהאני31/07/2011
ביום שני החזירו לי עובר מוקפא אחד הבוקר היתה לי הפרשה ורודה האם אני לפני וסת האם השרשה גורמת להפרשה ורודה רק בסביבות תאריך וסת או שבוע לפני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לאחר החזרה - תגובה
פרופ' שחר קול31/07/2011ראי "שאלות נפוצות".
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאח31/07/2011
שלום רב, אני לאחר 3 הזרעות: 2 שלא הצליחו ואת השלישית הפסקתי עקב חשד לגירוי יתר. אני לפני טיפול ראשון של IVF והרופא המליץ על "חודש חופש" עם גלולות כדי להרגיע את הגוף. את החפיסה סיימתי כבר ביום רביעי 27.7.11. מתי אני אמורה לקבל את הווסת? - היום כבר יום ראשון ה 31.7.11 ועדיין לא קיבלתי וגם אין לי סימנים שזה הולך להגיע... בנוסף במהלך החודש היו לי ממש כאבים בחזה כמו לפני ווסת, ביוץ או תחילת הריון. האם הגיוני? במידה והווסת לא תגיע בזמן מה יכולה להיות הסיבה וכיצד לטפל. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
קשה להגיד. יתכן שהדימום מאחר מעט ויגיע עוד יום יומיים. יש סיכוי להריון וכדאי לעשות בדיקה. אם אין הריון ואין גם דימום כדאי להבדק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהדיני31/07/2011
שלום, אני כרגע אחרי החזרה. קשה לי להירדם, ויוצא שאני נרדמת בשעות מאוחרות מאוד וגם מתעוררת מאוחר. האם זה יכול להזיק להשתרשות העוברים?
(סליחה אם זה נשמע קצת פרנואי)
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
אין לזה קשר להשרשת העוברים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)