מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- נסיון להרות דחוף!!!מאי27/07/2011
שלום רב, לבעלי יש וריקוצלה שאובחנה בגיל 18. אני בת 39 ומנסים יותר משנה להכנס להריון שלישי (יש לנו 2 ילדו מהריונות טבעיים). ביצענו גם 2 הזרעות (אחת היתה עם טיפול הורמונלי).
בעלי בן 40 ביצע פעמיים בדיקות זרע (בהפרש של חודש) ובשתיהן התקבלה מורפוליגיה לא תקינה 0-1%, 97% פגמים במורפולוגית ראש ו 3% במורפולוגית זנב.
מאחר ואני מתקרבת לגיל 40. מה מומלץ?
ללכת לטיפולי IVF? האם IVF מתאים או האם ICSI הוא הפתרון?
האם ניתוח עדיף? מה סיכויי שניתוח ישפר את מורפולוגיית הזרעים?
ידוע לי שרק 3 חודשים לאחר הניתוח יהיה ייצור זרע שיושפע מהניתוח.
בבקשה ענה לי.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נסיון להרות דחוף!!! - תגובה
ד''ר דוד ישי29/07/2011שלום
אני בספק האם ניתוח לתיקון וריקוצלה ישפר את איכות הזרע.
אני בהחלט בעד IVFּICSI* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנדומטריוזיסאפרת27/07/2011
אשמח לדעת מהם הסימנים לאנדומטריוזיס ומהי הדרך הבטוחה לגלות האם אני סובלת מזה, כן או לא.
אשמח לתשובתך.
בברכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנדומטריוזיס - תגובה
התלונה השכיחה ביותר היא כאבים חזקים מאוד בוסת. יש תלונות לא ספציפיות אחרות. האבחון אינו פשוט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- DHEA for הפחתת FSHמרי27/07/2011
שלום,
אנ בת 44 ונמצאת לפני טיפול ה-IVF.
ה-FSH שלי היה גבוע ו עשיתי דיקור סיני ו בנוסף מקבלת כדורי DHEA כ-100 ml כל היום.
ה-FSH יורד ממש טוב.
השאלה שלי : עד מתי אני יכולה להמשיך לקחת את ה DHEA?
האם בתחילת הטיפול (כלומר בתחילת הזריקות )אני צריכה להפסיק לקחת את ה-DHEA
או ניתן להמשיך לקחת את זה תןך כידי הזריקות?
תודה רבה מראש
בברכה
מרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר DHEA for הפחתת FSH - תגובה
פרופ` דוד בידר27/07/2011כפי שכבר ציינתי כמה פעמים הDHEA הוא תוסף מזון שלא עוזר בכלום ואת מקבלת. הרגשה של תקוה על ידי לקיחת תוסף זה. לתוסף אין שום השפעה על הפיריון והשחלה וירידת FSH , גם לה אין משמעות היות וההורמון עולה ויורד בדם והערך הגבוה קובע מצב השחלה ולא הערך שפתאום נעשה תקין.
לכן למעשה לשאלה שלך אין משמעות וזה לא חשוב מתי להפסיק או עד מתי לקחת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה ביתיתשרה26/07/2011
שלום,
מקבלת פחות או יותר כל 30 יום
לפני מחזור יש לי בד"כ כתמים חומים מס' ימים עד לשבוע ימים
מיום שבת כתמים וכאבי מחזור עד היום
עשיתי הערב בדיקה ביתית להריון שיצאה עם קו חלש אך ממשי ואני עדיין המומה........
היתכן שאני הרה? למרות ההכתמות? אם כן האם ההכתמות מעידות על הפרעה בהריון?
הריון קודם IVF לפני שנתיים וחצי עקב בעיות זרע
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה ביתית - תגובה
יש בהחלט אפשרות של הריון תקין למרות ההכתמות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום תחת דקא ארוך -תרומהרונית26/07/2011
שלום,
אחרי טיפול שכשל בתרומה הדימום חלש חלש מאד- רק הכתמה קלה של הטמפון. נמצאת עדיין תחת דקא ארוך. האם משפיע? זו כבר פעם שנייה כשפעם קודמת היה הריון כימי ואותו דבר. האם צריך להטריד שמא הדבקות חזרה (במרץ בדיקה תקינה)
תודה על מענה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום תחת דקא ארוך -תרומה - תגובה
הדקפפטיל הארוך לא אמור להפחית את הדימום שאחרי הטיפול. אם בוסת רגיל ( ללא טיפול ) הדימום רגיל, קרוב לודאי שלא חזרו ההדבקויות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי מחזורסנופקין126/07/2011
אני בטיפולי הפרייה, כרגע הייתי בחודש הפסקה ואני אומרה להתחיל IVF3 ביום שיתחיל המחזור.
כרגע אני באיחור של 3 ימים (בדר"כ מחזור בים 29-31 יום- עכשיו אני ביום ה-34).
עשיתי היום בבוקר בדיקות דם
E2=593
PROG=18.3
בטא שלילי.
האם אני לקראת מחזור? האם יש בעיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה- מתי מחזור
סנופקין127/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי מחזורסנופקין126/07/2011
אני בטיפולי הפרייה, כרגע הייתי בחודש הפסקה ואני אומרה להתחיל IVF3 ביום שיתחיל המחזור.
כרגע אני באיחור של 3 ימים (בדר"כ מחזור בים 29-31 יום- עכשיו אני ביום ה-34).
עשיתי היום בבוקר בדיקות דם
E2=593
PROG=18.3
בטא שלילי.
האם אני לקראת מחזור? האם יש בעיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתי מחזור - תגובה
לא ניתן להגיד לפי הבדיקות, לא את זה ולא את זה. מה שניתן להגיד בודאות זה שהיה ביוץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריוןאורטל26/07/2011
עזרה בבקשה
בתאריך 20-6-11 היתה ווסת אחרונה בת 5 ימים
השאיבה התבצעה ב 4-6-11
בתאריך 24-7-11 קיבלתי תשובה חיובית
רציתי לדעת איך אני יושעת איזה שבוע אני נמצאת?
עזרתכם בבקשה. לא מצליחה חשב לבד אפילו לפי שאלות נפוצות
תודה רופאים יקרים!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון
אורטל26/07/2011יש לציין כי מהשאיבה שהתבצעה ב20-6-11 קיבלתי תשובה שליליתומיד עשיתי טיפול שני שברוך השם ב24-7-11 קיבלתי תשובה חיובית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
אורטל26/07/2011חשוב לי בבקשה תענו לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון - תגובה
מתחילים לחשב את גיל ההריון מ 14 יום לפני השאיבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשלי26/07/2011
שלום רב,
עברתי לפני שבוע שאיבה ובעקבותיה דימום פנימי וגירוי יתר. סבלתי מאוד, אך היום יש לי רק כאב קל בבטן.
האם מותר לקיים במצב זה יחסי מין או שזה עלול לגרום לנזק?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אודה על תשובתכם
שלי26/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחכה לתשובתכם
שלי26/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - תגובה
למרות שאת מרגישה טוב, סביר להניח שהשחלות עדיין גדולות ורגישות. אני ממליץ לא לקיים יחסי מין בשבועיים הקרובים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- PGD וכשלונות חוזריםחסויה26/07/2011
שלום רב,
בת 32 ללא בעיית פוריות. אצל הבעל בעיית זרע קטנה. לפני שנתיים ילדתי בת בלידה רגילה לאחר 2 נסיונות IVF.
היום אנו נמצאים בטיפולי PGD עקב נשאות לגן קונקסין. כבר עברנו 3 טיפולי PGD ללא הצלחה. בכל פעם נשאבות לי בממוצע 22 ביציות, ישנם מעל 10 עוברים שמגיעים לביופסיה ותמיד מחזירים לי 3 עוברים" יפים" (הוסיפו תאים לאחר הביופסיה, חלקם אפילו הפכו לקומפקט ביום הרביעי) אך הם לא נקלטים. הרירית שלי תמיד יפה, בסביבות 12 מ"מ...פרוטוקול ארוך עם דקא 0.1 יומי + 3 אמפ' של מנופור
אני מתחילה לחשוב שהבעיה אצלי, למרות שכל הבדיקות שלי תקינות.
בחודש הבא אני מתחילה טיפול חדש והייתי רוצה לדעת איזה בדיקות הייתם ממליצים לי לעבור. יכול להיות שה PGD ממש מפחית את הסיכוי להקלט או שרוב הסיכויים שיש בעיה אצלי ברחם?
לתשובתכם אודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה שאלה שלא נענתה, תודה
חסויה26/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה שאלה שלא נענתתה
חסויה27/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהPGD וכשלונות חוזרים - תגובה
קשה מאוד לדעת מה הסיבה. כדאי לעשות הסטרוסקופיה כדי לודא שחלל הרחם תקין וכן בדיקת תרומבופיליה כדי לשלול בעיה של קרישת דם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, שאלה נוספת
חסויה31/07/2011כדי לבצע היסטרוסקופיה האם עלי לבקש הפניה מהיחידה בה אני מטופלת או שאפשר לבקש מהרופא נשים בקופה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, שאלה נוספת - תגובה
ד''ר דוד ישי02/08/2011עדיף לעשות את זה בידיעת היחידה המטפלת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי מחזור מגיע אחרי התאפסות של בטא?אלמונית26/07/2011
עשיתי טיפול IVF, קיבלתי תוצאה של בטא נורא נמוכה שהכפילה את עצמה ,נשארה תקועה ולבסוף התאפסה.
יום רביעי שבוע שעבר-בטא 35 ויום שישי-בטא קטן מ-5.
מתי המחזור אמור להגיע??
האם בשבוע שבו דיממתי (כשהבטא הייתה בירידה), זה היה המחזור או שזו הייתה ההפלה הטבעית, ובעתם המחזוא אמור להופיע עוד כמה ימים??
תודה רבהה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה את ההודעה..תודה רבה
אלמונית27/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה שוב
אלמונית28/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתי מחזור מגיע אחרי התאפסות של בטא? - תגובה
פרופ' שחר קול28/07/2011הדימום שהיה הוא בבחינת "מחזור".
מחזור הבא יגיע רק לאחר ביוץ ספונטאני נוסף.
יש לברר אם הרופא המטפל האם צפוי ביוץ, או שעל בסיס הרקע האישי שלך, או תרופות שקיבלת, הביוץ אינו צפוי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפריה טבעיתמיטל26/07/2011
היי דר'
עשיתי הפרייה טבעית ב22/7 של הפשרת עוברים ורציתי לשאול האם מותר לאחר הפריה לקיים יחסים כי בעלי מפחד שזה לא יפגע בתהליך
תודה ויום נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפריה טבעית - תגובה
פרופ` דוד בידר26/07/2011לגבי יחסי מין הדעות חלוקות.
אנחנו ממליצים לא לקיים יחסים ב 3-4 ימים לאחר החזרה והטענה שלא הוכחה כי יכולות להיות התכוציות רחם היא לא מוכחת.לאחר מכן אפשר אך יש רופאים שממליצים לחכות עוד זמן עד להוכחת הריון.
באופן הגיוני אישה שמצליחה להרות וטרם ההשרשה כן יש קיום יחסים,אני לא חושב שזה יגרום לאי השרשה ולא חושב שכך תיכנן אותנו הטבע.
בכל אופן את בטוחה שבעלך מפחד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה רבה - נפלא שיש אתכם
ליז26/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פספוס השעה של לקיחת אוביטרלליז26/07/2011
לרופאים שלום רב!
הייתי אמורה לקחת אוביטרל בלילה שבין שני לשלישי בשעה 02:30 והגיע לשאיבה ברביעי ב13:00 פספסתי בארבע שעות את ההזרקה וקיבלתי את האוביטרל בשעה 06:30 בבוקר, כלומר עד השאיבה יעברו 31 שעות..
האם הכוריגון לא יפעל אם יעברו פחות מ- 34 שעות? האם לא ישאבו לי ביציות?
האם הטיפול אבוד או שמא יעשו לי הזרעה?
מה לעשות?
רציתי להזיז את התור אך לכל המאוחר אפשר לדחות בשעתיים, כלומר 33 שעות. האם זה מספיק?
אני נורא לחוצה, לא מתפקדת, כועסת על עצמי, מתוסכלת וחושבת רק על מה יהיה, ואיך פספסתי.
האם תוכל לעזור לי? להרגיע אותי?
תודה רבה רבה!
ליז* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פספוס השעה של לקיחת אוביטרל - תגובה
פרופ` דוד בידר26/07/2011תזיזי ל 33 וזה בסדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפספוס בשעה של לקיחת אוביטרל -בעיה
ליז26/07/2011לרופא שלום רב!
קודם כל תודה על התגובה המהירה.
כתבתי קודם שאוכל להזיז את התור של השאיבה, ואז יעברו 33 שעות מזריקת האוביטרל ועד השאיבה.
עכשיו שוחחתי עם המחלקה שוב ולא ניתן להזיז לי את התור מאחת וחצי בצהריים, כלומר יעברו מרגע מתן האוביטרל ועד לזמן השאיבה 31 שעות. מה לעשות?
האם הכוריגון לא יפעל אם יעברו פחות מ- 34 שעות? האם לא ישאבו לי ביציות?
האם הטיפול אבוד או שמא יעשו לי הזרעה?
מה לעשות?
האם תוכל לעזור לי? להרגיע אותי?
תודה רבה רבה!
ליז* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפספוס בשעה של לקיחת אוביטרל -בעיה - תגובה
פרופ` דוד בידר26/07/2011ישאבו ביציות גם אחרי 31, בכל אופן. תלחצי שיהיה אחרי 32 שעות וזה בסדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה - אשמח אם תענו ליליז26/07/2011
רופאים יקרים,
בשבוע שעבר בתאריך 20.7 עברתי שאיבה ובתאריך 22.7 החזירו לי שני עוברים.
אני פשוט לא עומדת בסקרנות...
לפי דעתכם מתי אוכל לבצע בדיקת דם מוקדמת כד לראות אם יתגשמו משאלותיי.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא עניתם לי, מחכה לתגובה
ליז26/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההם לא עונים מהרגע להרגע לוקח זמן
בר26/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - אשמח אם תענו לי - תגובה
פרופ` דוד בידר26/07/2011מליץ לעשות הכי מוקדם 2 באוגוסט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דילגו עליי..שלומית25/07/2011
חודש שעבר שאיבה+החזרה.-בטא שלילית.
רוצה להתחיל סבב חדש.
היום יום 6 למחזור מבדיקת אולטראסונד::רירית 3 מ"מ
זקיקים:10,13,13-כולם בצד ימין.
הייתכן שיום 6 למחזור כבר יש זקיקים???
או שמא זה ציסטותמטיפול קודם??
+* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילגו עליי.. - תגובה
ד''ר דוד ישי26/07/2011שלום
ביום 6 למחזור יש כבר זקיקים בגודל הזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוברים
Dr. IVF27/07/2011חלוקת התאים בתוך הביצית מתחילה כבר מהרגע הראשון, ביום השישי ניתן כבר לראות התפתחות של עובר. סקרנית לדעת כיצד חלוקת התאים נעשית יום אחרי יום, בתלת מימד וללמוד על עוד 12 פרוצדורות הפרייה חוץ גופית.
חפשי אותנו בAppstore ב iPhone שלך.
Dr. IVF* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)