מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פרוגינובהרותי25/07/2011
שלום,
1. אני לראשונה לקראת החזרת מוקפאים. הרופא אמר לי לקחת פרוגינובה במשך 10 ימים, למיטב הבנתי נוטלים פרוגינובה כדי לעבות את רירית הרחם, אני עם שחלות פוליציסטיות, מה בנוגע לביוץ? האם הוא לא רלבנטי לצורך החזרת העוברים?
2. האם תוכלו להמליץ לי על ספר אמין ומקצועי העוסק בתחום טיפולי ההפריות ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוגינובה
רותי26/07/2011שלום לרופאים,
אשמח אם תענו לי.
1. אני לראשונה לקראת החזרת מוקפאים. הרופא אמר לי לקחת פרוגינובה במשך 10 ימים, למיטב הבנתי נוטלים פרוגינובה כדי לעבות את רירית הרחם, אני עם שחלות פוליציסטיות, מה בנוגע לביוץ? האם הוא לא רלבנטי לצורך החזרת העוברים?
2. האם יש חשיבות להקפיד על השעוץ שךוקחים את הכדור?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרוגינובה - תגובה
פרופ` דוד בידר27/07/2011הטיפול להכנת הרחם יכול להיות על ידי החזרת עוברים במחזור טבעי שבו העוברים מוחזרים לאחר שאנחנו הבחנו בביוץ.הביוץ זה כמו יום ששואבים ביציות ואחר כך מחזירים עוברים.
יש אפשרות לעשות מחזור תחליפי ולגרום לרחם להיות מוכן לקליטת עובר על ידי שנותנים אותם הורמונים שמקיים לרחם לפני הביוץ שזה הפרוגינובה והביוץ עולה רמת הפרוגסטרון. וכאן , במחזור התחליפי, תקבלי פרוגסטרון ואז יום מתן הפרוגסטרון הוא יום הביוץ והחזרת עוברים בהתאם.
יש ספרים צריך לשאול בחנויות הספרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
רותי28/07/2011תודה על התשובה.
1. האם צריך להקפיד על השעות בלקיחת פרוגינובה?
2. האם יש חשיבות לפני / אחרי האוכל?
3. האם ניתן לקחת בסמוך לנטילת חומצה פולית?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת - תגובה
פרופ` דוד בידר28/07/20111. כוקר וערב או בוקר צהריים וערב לא בדיוק בזמן אך בסביבה.
2.אין חשיבות.
3.ניתן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוביטרלמ25/07/2011
שלום..אני צריכה להזריק אוביטרל..האם צריך קודם להוציא את הבועות או ישר להזריק לבטן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוביטרל - תגובה
ד''ר דוד ישי26/07/2011שלום
רצוי להוציא לפני כן את האויר שבמזרק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהליז25/07/2011
רופאים יקרים,
בשבוע שעבר בתאריך 20.7 עברתי שאיבה ובתאריך 22.7 החזירו לי שני עוברים.
אני פשוט לא עומדת בסקרנות...
לפי דעתכם מתי אוכל לבצע בדיקת דם מוקדמת כד לראות אם יתגשמו משאלותיי.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
הכי מוקדם ביום ה 12 לאחר החזרת העוברים. בדיקה מוקדמת יותר תהיה שלילית גם אם יש הריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הייתכן?שלומית25/07/2011
חודש שעבר שאיבה+החזרה.-בטא שלילית.
רוצה להתחיל סבב חדש.
היום יום 6 למחזור מבדיקת אולטראסונד::רירית 3 מ"מ
זקיקים:10,13,13-כולם בצד ימין.
הייתכן שיום 6 למחזור כבר יש זקיקים???
או שמא זה ציסטותמטיפול קודם??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הייתכן? - תגובה
פרופ` דוד בידר26/07/2011ציסטות מטיפול קודם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ בידר
שלומית27/07/2011אז מה עושים?
כיצד הציסטות ייעלמו???
אם בכלל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר28/07/2011תיספגנה לבד עד הוסת הבאה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ בידר
שלומית28/07/2011שוב השתשלות:
חודש שעברהפרייה חוץ גופית.
החודש:
יום 6 למחזור זקיקים 13,13,10 צד ימין
רירית 3 מ"מ
יום 10 למחזור זקיק אחד 14 מ"מ צד ימין
רירית 7 מ"מ
אסטרדיול 580
פרוגסטרון 0,2
שאלותי:
1 לאן נעלמו 2 זקיקים?
2 האם פרוגסטרון נמוך מאוד בעקבות דקא מחודש שעבר?
2 מתי להערכתך,עוד כמה ימים יהיה ביוץ??
שלומית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר30/07/2011אני לא יכול לענות כי ה IPAD שלי לא קולט הכל תכתבי בשורה אחת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דופסטון ללא מחזורגבי25/07/2011
אני בת 26 עם PCO . כל פעם שקיבלתי דופסטון היו לי סימני מחזור 3 ימים מההפסקה ויוניים בול לאחר מכן המחזור מגיעץ
היום אני אחרי 10 ימים של דופסטון פעמיים ביןם והפסקה של 7 ימים.. וכלום..אין מחזור.. לפני כ 4 ימים היו לי הפרשות ורודות לפעם אחת וזהו.. ביצעתי היום בדיקת ביטא= 0
(למרות שידעתי שאין סיכוי)
השאלה היא כמה זמן מההפסקה -מקסימום- צריכים לקבל.. ואם לא אז מה הסיבה
יש לציין שביצעתי בדיקות הרמונליות לפני חודש בדיוק בזמן מחזור והכל היה תקין כולל פרולקטין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
גבי26/07/2011מקפיצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה.. מחכה לתשובה מרופא או
גבי27/07/2011מבעלת נסיון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדופסטון ללא מחזור - תגובה
פרופ' שחר קול28/07/2011כדי שיגיע מחזור יש צורך בחשיפה מינימאלית של הרירית לאסטרוגן (בפרמטרים של ריכוז ומשך). כנראה שלא היתה חשיפה כזו, ולכן לא הגיע המחזור.
דרך אגב, אפשר להתחיל בטיפול פוריות גם אם לא הגיע המחזור....כל אישה לפי מצבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
גבי28/07/2011תודה ד"ר על התגובה.. היום הייתי אצל הרופא שלי וביצע לי אולטרא סאונד.. עובי רירית 7.5 וממצא לא צלול בשחלה ימנית בגודל 22* 66 מ"מ .. הוא אמר שיכול להיות שהדופסטון עשה ביוץ ומה שראה ב US זה שארית של זקיק או גופיף צהוב (לא כ"כ הבנתי).. אז אמר לחכות 5 ימים ואז לעשות עוד בדיקת בטא.. אם היא שלילית להתחיל גלולות לחודש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה - תגובה
פרופ' שחר קול28/07/2011דופסטון לא עושה ביוץ. הבדיקה בהחלט רומזת על ביוץ ספונטאני. אפשר לוודא זאת ע"י בדיקת פרוגסטרון בדם.
אם אכן היה ביוץ יש 2 אפשרויות: יגיע מחזור, או יושג הריון.
אם מגיע מחזור אפשר להתחיל טיפול פריון.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז אני אחכה
גבי28/07/2011אז אני אחכה עוד כמה ימים כפי שהוא אמר..
ממצא כזה רואים כמה זמן אחרי ביוץ? האם אפשר לשער מתי היה? וכמה זמן לדעתך מומלץ לחכות למחזור..
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמיכת פרוגסטרון לשלב לוטאלי קצראור25/07/2011
שלום רב ,
אני מטופלת ב-IVF +PGD עקב נשאות של X שביר
.ניסינו להיכנס להריון טבעי במשך כ-4 חודשים אבל כשהגיעו התוצאות של הבדיקות הגנטיות וגילינו על הנשאות ישר פנינו ל-PGD .
אחרי 4 כשלונות החלטתי לנסות לבד בין הטיפולים .
יש לי שלב לוטאלי קצר , מחזורים בני 30-32 יום ואני מבייצת ביום 20-21 כלומר כ8-9 יום אחרי הביוץ אני מקבלת ווסת . אף פעם לא טיפלתי בזה כי בעצם לא היה צורך בגלל הטיפולים .
אם אני מנסה לבד החודש האם אני יכולה להישתמש בקרינו כתמיכה ? האם מתחילים עם הקרינון ישר אחרי הביוץ ?
תודה רבה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמיכת פרוגסטרון לשלב לוטאלי קצר - תגובה
קרינון הוא תכשיר טוב ואכן צריך להתחיל לקחת אותו מיום לאחר הביוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיי זרע שעבר השבחהמודאגת25/07/2011
שלום,
רציתי לדעת כמה זמן שורד זרע שעבר השבחה, בתוך המבחנה, לפני ההזרעה.
אם עברה חצי שעה ממועד סיום ההשבחה וקצת יותר משעתיים מרגע מתן הזרע, הזרע הוחזק בתוך מבחנה ובשקית מנייר בתוך חדר ממוזג במשך כחצי שעה עד לביצוע פעולת ההזרעה. האם איכות הזרע נפגמת בזמן ההמתנה? ואם כן, עד כמה?
האם זה נכון שזרע במבחנה תקין לשימוש עד שעתיים מסיום ההשבחה או האם זה מרגע מתן הזרע, כולל זמן ההשבחה?
תודה רבה על תשומת הלב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה...
נונלה26/07/2011תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיי זרע שעבר השבחה - תגובה
פרופ` דוד בידר26/07/2011כל מה שציינת לא פוגע בזרע שעבר השבחה ואפשר להחזיק זרע שעבר את ההכנה שציינת זמן רב.
רק לידיעתך ,לפעמים זוג מבצע השבחת זרע אחרי הצהריים ונוסע לחו"ל לטיפולי פוריות ועדיין הזרע טוב להפרית ביציות ,כך שכמה שחיכית זה בסדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
מודאגת26/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש למישהי מנוגון?יעל25/07/2011
אשמח לקבל או לקנות. אנא צייני כמות ואזור כדי שאוכל לראות אם זה אפשרי להגיע אליך
ותודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דוא"ל שלי
יעל25/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמונגון
אורטל25/07/2011היי
יעל יש לי מונגון אשמח לתת לך אני גרה בחיפה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמונגון
אורטל25/07/2011יש לי 13 אמפולות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
יעל25/07/2011קצת רחוק לי אינ בירושלים אבל אולי - תוכלי לשלוח לי דוא"ל שלך?
[email protected]
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהדניאלה25/07/2011
נכשלתי בטיפול החזרת עוברים מופשרים,האם אני יכולה להתחיל טיפול במחזור הנכחי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
פרופ` דוד בידר25/07/2011כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ' בידר
דניאלה25/07/2011נשארו לי עוד 5ועובריםוקפאים,אני מעוניינת לעבור הפרייה חוץ גופית ולא החזרת מוקפאים מכיוון שזו מביאה לי רק צרות ,בפעם הקודמת הפלתי 2 עוברים בשבוע 6,והפעם בכלל לא נקלטו בלסטוציסטים בדרגה 3-4,האיכות של העוברים שנותרו היא לא מין המשובחות וגם היחידה כל הזמן מפשירה אותם בזוגות ולכן סאגת המוקפאים ממשיכה כבר שנה.(היו גם בעיות אחרות בדרך אבל היו 3 טיפולי מוקפאים כושלים השנה)האם אפשרי לבקש טיפול רגיל(יש לי ילד יחיד ממחזור טריים לפני שנתיים וחצי)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ'-עוד שאלה
דניאלה25/07/2011מתי אני אמורה לקבל ווסת לאחר כשלון בטיפול החזרת מופשרים+פרוגינובה+אוטרוגסט שהפסקתי היום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ'-עוד שאלה - תגובה
פרופ` דוד בידר26/07/2011בסביבות 3-4 ימים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום לרופאיםאני25/07/2011
אשמח לדעת מתי הביוץ שלי?
יום 10 למחזור
E2 259
LH 5.8
פרגסטרון 0.93
יום 13 למחזור
E2 419
LH 5.4
פרגסטרון 1.4
יום 16 למחזור
E2 641
LH 81.4
פרגסטרון 2.38
תודה רבה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לרופאים - תגובה
פרופ` דוד בידר25/07/2011חסר גדלים של זקיקים אך רק לפי בדיקו הדם הביצית צריכה לחרוג מהשחלה ביום 17.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה לפרופ' בידר
מודאגת25/07/2011אם הביוץ היום (יום 17)
האם זה מספיק שקיימנו אתמול יחסי מין... ונקיים גם מחר...
היום בעלי לא בבית...
(הזרע תקין)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה לפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר25/07/2011זה מספיק.אבל איפוה נעלם בעלך היום? הוא תשוש?
הבעצית מחכה יממה בחצוצרה והזרע לפחות 40 שעות ואולי יותר כך שתעשי חשבון ותראי שיש חפיפה גדולה למפגש בין זרע לביצית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לפרופ' בידר
אני25/07/2011חחחחח הרגת אותי... תשוש...
אצלי אין סיכוי להיות תשוש חחחחח
לצערי עובד מחוץ לעיר ויגיע רק מחר :-)
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפריההרונית25/07/2011
בת 27 אין בעיות לשנינו שאבו 20 ביציות הופרו 15 (טיפול 2
החזרת עוברים ב 23/6 (2 עוברים במצב מצויין ) 8 תאים
ב 7/7 בדיקת דם יצא חיובי 265 . אם לא טועה אני בשבוע 7
אני לא מרגישה בכל סימני הריון אין בחילות בכלל ...
משתינה הרבה כאבי חזה ועיפות ובצעים קלים בפנים ...
אני מאוד מודאגתת שלא יהיה דופק בעובר ..
האם יש סימנים מסויימים לגלות דבר זה ?
אם אין סימני הריון זה אומר שאין דופק בעובר וההריון לא תקיין ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפריהה - תגובה
פרופ` דוד בידר25/07/2011יהיה דופק.
עיפות ,כאבים בחזה ומתן שתן בדחיפות הם מסימני ההריון המובהקים.
אם את דואגת שאין לך בחילות את זה גם נוכל לסדר לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חישובאורטל25/07/2011
היי
עזרתם בבקשה
בתאריך 20-6-11 קיבלתי מחזור שערך 5 ימם
בתאריך 11-7-11 הוחזרו לי עוברים 3
ואתמול בתאריך 24-7-11 קיבלתי תשובה חיובית.
אשמח לעזרה לדעת איזה שבוע אני נמצאת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חישוב
אורטל25/07/2011מקפיצה דילגת עלי תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחישוב - תגובה
את צריכה להתחיל לספור מ 16 יום לפני החזרת העוברים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה רופא בחו"ליעל25/07/2011
שלום! בת 27 נשואה פלוס 2 מהריונות ספונטניים. פניתי לרופא פוריות לאחר 3 חודשי וסת מאוד לא סדירה. צילום רחם תקין ובדיקת זרע טובה. טופלתי 3 חודשים באיקקלומין פעם אחת עם הזרעה והחודש עברנו חטיפול בפיורגון 50 יחידות. היןם, יום 9 לוסת במעקב: רירית 5.2 ממ זקיקים מרובים בשני הצדדים ובדיקות דם אסטרדיטל 299 פיקומול לליטר ופרוגסטרון 3 ננמול לליטר. הרופא שלי בחול...האם תקין ביחס ליום תשע? האם צריך להעלות מינון??? תודה, יעל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנא תשובה דחוף
יעל25/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה רופא בחו"ל - תגובה
פרופ` דוד בידר26/07/2011צריך להזריק 3 ימים 75 יחידות.
אך לכל רופא מחשבות אחרות לגבי הגירוי ואין מצב כזה שאת לא יכולה להשיג את הרופא המטפל.בטיפולי ביוץ את חייבת תמיד את הרופא המטפל גם אם הוא בחו"ל או שידאג למחליף.
המטרה בטיפולים להגיע לזקיקים גדולים ולא יותר מ 4 ורמות דם של E2 בנורמה ואז להזריק אוביטרל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה...
יעל26/07/2011תודה רבה ועדיין האם הגיני מינון של 50 יחידות...אני בחורה רזה והגבתי לטיפול של 2 איקקלמין עם ארבעה שלושה זקיקים ולכן הרופאקצת מפחד מתגובת יתר... לגבי בדיקות הE2 והפרוגסטרון האם תקינות ביחס ליום 8?
תודה רבה ויום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה... - תגובה
פרופ` דוד בידר26/07/2011התגובה לכמות שהזרקת עד כה נמוכה לכן ממליץ לעלות מינון .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסטרופם 4 פעמים ביוםלי25/07/2011
שלום,
אני לקראת החזרת מוקפאים (פעם קודמת נכשלה). בד"כ הביוץ שלי מגיע כחודש לאחר המחזור (לוקח הרבה זמן...). הרופא שלי לקראת נסיעה לחו"ל ומ- 3 כדורי אסטרופם ביום העלה את המינון ל- 4 פעמים ביום. אני מרגישה שזה אולי עקב נסיעתו לחו"ל הוא בלחץ להספיק את ההחזרה.
שאלתי היא, האם זה נורמלי ליטול 4 פעמים ביום אסטרופם?? יש לציין כי אני סובלת מכאבי ראש חזקים ומוזרים מאז שהתחלתי את הכדורים (הרופא לא התרגש מזה כשאמרתי לו על הכאבים.)
אנא עזרתכם הדחופה.
תודה,
לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסטרופם 4 פעמים ביום - תגובה
פרופ` דוד בידר25/07/2011הרופא שלך לא צריך להתרגש כי לא לו כואב הראש.
מינון האסטרופם בדרך כלל 2 ליום ובמיקרים מסוימים אפשר לעלות לשנות.
4 זה מינון עודף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רופאים יקרים- אתם בשביתה?גילי24/07/2011
כי אם כן, אז תודיעו ואשאל בפורום אחר......
תודה
(מקווה שהשביתה תסתיים מהר...)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גברת נכבדה,
מודאגת25/07/2011הרופאים עושים זאת בהתנדבות בזמנם החופשי.
והם ממש לא בשביתה.
קצת סבלנות ויענו לכולם.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)