מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה לפרופ בידרמילי20/07/2011
לפרופ בידר שלום.
לפני יומיים שאבו לי כ 10 זקיקים
ביום הראשון לאחר ההפריה נאמר לי שלא ראו שום הפריות
היום- יומיים אחרי השאיבה -נאמר לי שישנם כ 6 עוברים
אמנם, את רגע ההפריה פספסנו ולא ראינו אך יש התחלקות של עוברים.
מה זה אומר?
למה זה קורה?
ועל מה זה מצביע?
וכמה סיכויים להריון יש מעוברים כאלו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לפרופ בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר21/07/2011לפעמים ,אך לרוב לא, לא רואים הפריה בזמן הבדיקה הראשונה אך מתחלקים אחר כך עוברים.
אני לא רואה בזה בעיה גדולה ויש להמשיך ולהחזיר ויש סיכויים שזה יצליח.
כאם יהיו ביום 3 עוברים יפים של 5 עד 8 תאים יפים זה בסדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפרופ' בידר - תרומת ביציתמודאגת20/07/2011
שלום רב,
אשמח לדעת מה השוני בין המסלולים.
מה מומלץ הבאת טריים לארץ או נסיעה לחו"ל?
אני גרה בצפון.... אם לבחור רופא במרכז
לא יקשה על אופן הטיפול/מעקבי זקיקים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפרופ' בידר - תרומת ביצית - תגובה
פרופ` דוד בידר21/07/2011עניתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תגובה ירודה לזריקות הורמוניםדנה20/07/2011
הי,
אני אחרי 6 הזרעות, 3 טבעיות ו-3 עם הורמונים (2 גונל F עד מינון של 150 ואחת עם מנוגון 2 אמפולות).
בכל המקרים נוצרו 2 זקיקים ורמת ה-E2 נעה בין 1000-1600 בעת הזרקת האורביטרל.
נתוני הזרע טובים מאד.
אני מתחילה טיפולי IVF בחודש הבא.
האם נתונים אלה יכולים להעיד על איכות ביציות ירודה ו/או לנבא סיכויים נמוכים יותר להצלחת IVF?
תודה
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה ירודה לזריקות הורמונים - תגובה
פרופ` דוד בידר20/07/2011תעשי ברור של פרופיל הורמונלי בוסת כולל AMH ונחליט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד"ר בידרמירית20/07/2011
שלום!
אני לוקחת קלקסן 40,הזרעה קודמת הרהיון לא תקין,אולי מינון הקלקסן קטן מדי,וכדי להגדיל אותו.? שני הריונות הקודמים עם קלקסן 40לאורך כל הדרך.עכשיו אני לאחר הזרעה .מטופלת שלך לשעבר במרפאות חוץ רמת גן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לד"ר בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר20/07/2011את יכולה לקחת לפי משקל גוף 1 מג לקילוגרם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לד"ר בידר
מירית20/07/2011תודה,אני שוקלת בסביבות 75 קג-אני צריכה לקחת שתי אמפולות קלקסן 40
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לד"ר בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר21/07/2011תקחי 60. זה מספיק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפרופ' בידרשולמית20/07/2011
נשלחתי לבדיקת קרישות עקב הריונות כימיים.
עשיתי בדיקה לקרישות, טרם קיבלתי את התוצאות אלא רק של בדיקה אחת
cardiolipin lgg ad התוצאה יצאה 3 (בתוך הסוגרים רשום בין 0 ל- 10)
האם התוצאה נמוכה?
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר20/07/2011תקינה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רירית 5.3 במחזור מוקפאיםהילה20/07/2011
שלום, אני במחזור מוקפאים, לוקחת אסטרודיל במשך 4 שבועות, המינון הועלה בהדרגה מ2 כדורים ביום ל4 כדורים ביום כולל וגינלי. הe2 בערך 6000. הרירית בשבוע שעבר הייתה 5.3 ותלת שכבתית והשבוע היא עדיין 5.3 ולא תלת שכבתית. LH גבוה קצת משום מה 12 ופרוגסטרון נמוך. בדרך כלל הרירית מגיעה ל6.3.
עשיתי היסטרוסקופיה ביום 10 של המחזור, לא נמצא שום ממצא אבל היה לי דימום במשך כמה ימים. האם יכול להיות שזה פגע לי ברירית (הרופאה אמרה שזה לא אמור להפריע)? זה המצב הכי גרוע שהיה לי במחזור מוקפאים עם הורמונים (בטבעי הרירית דקה ולא תלת שכבתית )
האם כדאי לעשות החזרה במצב הזה? (אני גרה בארה״ב וזה מאוד יקר) האם כדאי לחכות עוד שבוע ולבדוק שוב? יש סיכוי שהרירית תשתפר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
הילה21/07/2011מקפיצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!!
שרית21/07/2011נשמע הגיוני..
:-)
מבטיחה לעדכן בהמשך..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי החזרת בציותשרית20/07/2011
אתמול החזריו לי את הבציות וברצוני לדעת האם מותר לאונן יום אחרי?
האם זה פוגע באפשרות להיכנס להריון?
זה יכול ליפול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי החזרת בציות - תגובה
פרופ` דוד בידר20/07/2011זה באמת שאלה.
לא נעשתה עבודה בנושא אך תגידי אם הצליח לך אז אמליץ גם למטופלות שלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחח הצחיקה אותי התגובה שלך ד"ר בידר
גדול!20/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי רופא בכיר אחר ידע לענות לי??!!
שרית21/07/2011רופא יקר,
"השתיקה שווה לחכמים"
אולי רופא בכיר מבין יותר יודע לענות?
מדובר פה בפניה של בנאדם ולא צחוק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחחחחחח פרופ' בידר אין עלייך!!!!!
גו'לי21/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי רופא בכיר אחר ידע לענות לי??!! - תגובה
פרופ' שחר קול21/07/2011בתאוריה אורגזמה נשית גורמת להתכווצויות הרחם, ולכן אולי לפליטת העוברים מתוך הרחם טרם שעברו השרשה.
עד כאן התיאוריה.
במעשה: הריון ספונטאני מתחיל זמן רב לפני שהאישה מודעת לו, והיא ממשיכה בחייה כרגיל. כלומר לא יתכן שהאבולוציה תשים מכשול לפריון בדמות אורגזמה. להיפך.
לכן בשורה התחתונה, אוננות לא תשפיע על תוצאות הטיפול, לדעתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי רופא בכיר אחר ידע לענות לי??!! - תגובה
פרופ` דוד בידר21/07/2011לא עניתי בצחוק אלא שלא נבדק הדבר ודר שחר קול רק חיזק את מה שאמרתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדוע יום אחד את מודה לפרופ' ואז
נירית21/07/2011את מזלזלת בתשובתו שהיתה דרך אגב רצינית עם קורטוב של הומור.
ואם ביקשת תשובה כנראה את אמורה לסמוך על התשובות פה.
ועוד עצה, בטיפולי הפוריות התייחסי אל התהליך הרפואי ברצינות, אך השתדלי גם למצוא את ההומור ולהנות מהחלק הזה. התהליך מספיק כואב גופנית ונפשית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפריה-שאלה דחופהמילי20/07/2011
לפרופ בידר שלום.
לפני יומיים שאבו לי כ 10 זקיקים
ביום הראשון לאחר ההפריה נאמר לי שלא ראו שום הפריות
היום- יומיים אחרי השאיבה -נאמר לי שישנם כ 6 עוברים
אמנם, את רגע ההפריה פספסנו ולא ראינו אך יש התחלקות של עוברים.
מה זה אומר?
למה זה קורה?
ועל מה זה מצביע?
וכמה סיכויים להריון יש מעוברים כאלו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
מילי20/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה שוב
מילי20/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעוניינת לקנות גונל אפ ומנוגוןיעל20/07/2011
מעוניינת לקנות גונל אפ ומנוגון שנשמרו בקירור ובתוקף בשבועות הקרובים, אנא שלחי מספר נייד ואזור מגורים
תודה
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נב דוא"ל שלי
יעל20/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעה ראשונה בלחץלורין20/07/2011
אני לקראת הזרעה ראשונה, אני סיימתי גלולות חודש שעבר ועכשיו אני מחכה למחזור הראשון אחרי , מחכה לקבל מחזור ואז להתקשר לרופא כדי שייקבע לי מועד לההזרעה בגלל הביוץ, אני ממש בלחץ שלא קיבלתי עדיין מה יכולה להיות הבעיה ומה לעשות במידה ואני לא אקבל החודש מחזור ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תענו לי בבקשה
לורין21/07/2011דבר נוסף עוד לא קיבלתי מחזור אבל יש לי סימנים חומים כאלה זה נחשב כמחזור אני פוחדת שאני אפספס את הביוץ שלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים
לורין21/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרומת ביציותכ.ש20/07/2011
שלום,
רציתי לשאול מספר שאלות לגבי תרומת ביציות:
1) האם מראש מייעדים תורמת למטופלת? אם כן, מה קורה אם אותה תורמת תתן, למשל, רק ביצית אחת?
2) מבטיחים 6 ביציות למטופלת. מה קורה במידה ויש פחות מ- 6 ביציות? מה קורה אם לא היו כלל הפריות, או שהיתה הפרייה אחת בלבד?
3) במידה ויש מטופלת עם 12 ביציות, אני מאמינה שנותנים ל-2 מטופלות (6 כל אחת). מה קורה אם תורמת מביאה 9 ביציות? (זה לא מספיק ל-2 המטופלות, והרי לא יתנו את כל ה-9 למטופלת אחת).
4) האם מבטיחים לי איכות מינימלית מסויימת עבור עובר? אם למשל נוצר עובר באיכות בינונית (למשל 5 תאים), האם זה נחשב? (עוברים של 5 תאים אני יכולה לייצר בעצמי). יש התחייבות על איכויות מינימליות?
5) מה השפעת הקפאת זרע לזרע שנתוניו גבוליים? האם תהיה פגיעה משמעותית באיכותו?
תודה רבה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרומת ביציות - תגובה
פרופ` דוד בידר20/07/2011בתרומת ביצית בית החולים מציעה חבילה של 6,8,12ביציות וכו.
החלוקה בדרך כלל שתי נתרמות לתורמת ואם יש לה 20 ביציות בית החולים לוקח לעצמו.את היתר.
תורמת עם ביצית או 2 אינה ניתנת למטופלות
יכולה והיות הפריה אחת עד שש אך אנו הרופאים דואגים להחזרה אחת טובה ועוד למוקפאים ואם משהוא משתבש תמיד אפשר לתקן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינוןשלומית20/07/2011
אני 11 יום אחרי החזרה.
לוקחת כל יום קרינון.
במידה ולא הריתי,האם אקבל מחזור?
או שהקרינון מונע את המחזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילגו על שאלתי...
מאיה20/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרינון - תגובה
פרופ' שחר קול21/07/2011לרוב מגיע המחזור גם בעת נטילת קרינון, אך לא תמיד. לכן חייבים לבצע בדיקת דם במועד שנקבע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר החזרהסיון20/07/2011
שלום,
בתאריך 16.7 הוחזרו לי 2 עוברים טריים.
מאז השאיבה כעדיין אבי בטן קלים וכאבי גב.
אתמול במהלך היום כאבי ראש ובלילה התעוררתי עם כאב
חד (נתפס) באיזור השחלה, הזעה מרובה והקאה.
יכול להיות תופעה של גירוי יתר , וירוס או התייבשות?
מה סביר יותר כרגע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
סיון20/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- FSH גבולימאיה19/07/2011
לרופאים היקרים שלום רב,
ברצוני לשאול- מהי המשמעות של FSH גבולי-גבוה בגיל צעיר (6-15 יחידות. בת 31)? האם זה מעיד על איכות הביציות או על מספרן? כל זאת בהנחה שיש ביוצים ומחזורים תקינים.
תודה ולילה טוב :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לתגובה
מאיה20/07/2011תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהFSH גבולי - תגובה
פרופ' שחר קול21/07/2011FSH הוא מדד מאוד לא מוצלח ולא מדויק לרזרבה השחלתית.
מציע במקום למדוד AMH בדם ו - AFC בבדיקת א.ס. בתחילת המחזור.
אין מדד לאיכות הביציות פרט לגיל, שגם הוא מדד גס מאוד בנושא זה, שכן יש נשים המניבות שפע ביציות שכולן אינן תקינות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולי פוריותשרית19/07/2011
שלום,
אני ובעלי מנסים להרות ללא הצלחה קרוב לשנתיים, כלל הבדיקות תקינות ונראה כי חוסר הפריון נובע מסיבה לא ברורה. לפני כחצי שנה התחלנו טיפולי פוריות- ביצענו עד כה 3 הזרעות במחזור טבעי (ללא הורמונים) וכעת הוחלט להתקדם ולבצע הזרעה עם הזרקות גונאל-אף. פניתי לרופא המטפל על מנת לבחון שוב את הטיפול בשל סרטן שד במשפחה (אמי חולה וסבתי מצד אבי חלתה בעבר)- אני חוששת לקחת הורמונים מהסיבה הזו. הרופא אמר שאין קשר ברור בין הדברים אך אם אני רוצה אני יכולה לבצע 3 מחזורי טיפול עם טמוקסיפן ורק במידה ולא נצליח נעבור לגונאל-אף. הוא גם אמר שהסיכוי להרות באופן הזה נמוך יותר.
מחיפוש באינטרנט אני לא רואה שימוש בטמוקסיפן לצורך פוריות, אלא רק טיפולים לחולות סרטן שד.
מדוע הציע לי את הטיפול הזה?
האם הוא כדאי?
האם שימוש בגונאל-אף עלול להגדיל הסיכוי לחלות בסרטן שד?
מה אופן הטיפול המומלץ?
מאוד מבולבלת, אשמח לקבל תגובות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפולי פוריות- המשך
שרית19/07/2011שכחת לציין- בבדיקת אולטראסונד שנעשתה ע"י הרופא על מנת לקבוע לי מינון לגונאל-אף, הסתבר שמבנה השחלות שי הוא פוליציסטי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)