מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לאחר החזרהעירית12/07/2011
לרופאים שלום רב,
שאיבה ביום רביעי החזרה בשבת
כיום , יום שלישי הופיעו הפרשות חומות לצד החומר של הקרינון שיצא מהנרתיק,
האם יכול להיות שאילו עדיין הפרשות מהשאיבה? או אילו חדשות?
אציין כי אני נ'קייה 'כבר כמה ימים
תודה רבה,
עינת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לתגובה, תודה
עירית12/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אפשר להיקלט להיריון בדרך טבעית?ליהיא(חסוי)12/07/2011
אני ובעלי נשואים כשנתיים...עברנו בדיקות רפואיות ...אצלי הכול תקין ואצלו נמצא בבדיקת זרע ש7% תקינים וכל שאר התאים מתים
עברנו 2 הזרעות ללא הצלחה...
האם כדאי להמשיך את ההזרעות...או שכדאי לפנות לטיפולים כמו הפריות מבחנה וכדומה..
והאם אפשר להיקלט להיריון ככה בדרך טבעית???
אשמח לקבל תשובה....תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם אפשר להיקלט להיריון בדרך טבעית? - תגובה
פרופ' שחר קול12/07/2011יעוץ רציני מחייב מידע מלא על בדיקות הזרע שבוצעו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קושי בכניסה להריון לאחר הפלהסמדר12/07/2011
שלום,
בת 37, לפני 9 חודשים עברתי הפלה בשבוע 8, ללא צורך בגרידה.
בעברי שני הריונות תקינים, ללא הפלות קודמות.
אני מנסה להכנס להריון כ 7 חודשים, אך ללא הצלחה.
האם יתכן קשר כלשהו בין ההפלה לבין הקושי הנוכחי בכניסה להריון?
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אודה לתשובה
סמדר13/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- fsh גבוה-בבקשה תגובתכם המהירה!דפנה12/07/2011
אני בת 42 ללא ילדים ולפני תרומת זרע,כחלק מהבדיקות הנדרשות לטיפולי הפוריות נמצא שהורמון ה-fsh שלי גבוה-14,ראוי לציין שבחודש שעבר ביצעתי את הבדיקה במהלך החודש ולא בין הימים 3-5 למחזור,החודש ביצעתי שוב את הבדיקה בין הימים 3-5 והערך עלה ל-25,עולמי חרב עליי כשהתבשרתי מרופא הנשים שבמצב שכזה אזדקק ככל הנראה לתרומת ביצית,
שאלותיי:
1.איך ייתכן שבחודש עוקב יש פער כזה משמעותי בערך ה-fsh?
2.האם לנוכח ממצא שכזה לא ניתן יהייה לגייס ביציות לטובת הטיפול?
3.מה עליי לעשות עכשיו?האם ישנו טיפול כלשהו לפחתת ערכו הגבוה?
אני אובדת עצות,רופא הנשים ביקש שאחזור לרופא הפריון להמשך טיפול וכאמור נקבע לי תור רק לשבוע הבא,איך אוכל להתמודד עם ההמתנה להגעתו???
בבקשה הכוונה ויעוץ!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר fsh גבוה-בבקשה תגובתכם המהירה! - תגובה
פרופ' שחר קול12/07/20111. כן, מדידת ה - FSH היא בעייתית שכן לערך עצמו אין משמעות אם לא נלקח במקביל אסטרדיול שהיה נמוך ממאתיים פיקומול לליטר. לכן עדיף לבדוק AMH שאינו רגיש לשינויים לאורך המחזור.
2. כנראה שלא.
3. קל מאוד להוריד FSH - או להמתין יום יומיים וירד לבד, או לתת קצת אסטרוגן. זה כמובן חסר משמעות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותמורן12/07/2011
שלום,
אני ביום השלישי של המחזור האם אני יכולה להתחיל לקחת גלולות מהיום או שחייבים ביום הראשון של המחזור?
וגם האם מותר לעשן עם מרסילון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה אשמח לתשובה
מורן13/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות - תגובה
ד''ר דוד ישי16/07/2011שלום
התחלה של הגלולות מאוחר מהיום הראשון אפשרית אבל כרוכה בעליה בירידת הבטיחות שלהן באותו חודש.
עישון הוא דבר רע ומומלץ שתפסיקי אותו. השילוב עם גלולות הוא שילוב בעייתי בכל גיל. הבעיה משמעותית יותר ככל שגיל האישה עולה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפרופ' בידר- תרומת ביציתולרי12/07/2011
בת 43 לא ילדים ,fsh שלי 6.3 , נמצאת בטיפולים כבר שנתיים, כל שאיבה יש לי כ- 15 ביציות ומתוכן כ- 7-8 הפריות באיכות בינונית, כמובן לצערי עד היום לא היה הריון, למעט הריון כימי אחד.
האם עפ"י הנתונים עלי לגשת לתרומת ביצית, או להמשיך ולנסות מהביציות שלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפרופ' בידר- תרומת ביצית - תגובה
פרופ` דוד בידר12/07/2011האם הרית בעבר?
מה עם הזרע?
סך הכל התגובה יפה ויש לעבור על התפתחות העוברים במעבדה.
אם הזרע תקין לחלוטין ואיכות העוברים לא טובה יש להתרשם מדפי המעבדה איך התפתחו עוברים וכמה הם היו עם שברים.
אם לא הרית בעבר אז הסיכויים פחות טובים.
לפעמים בגירוי שחלתי אין תוצאות טובות והייתי מנסה שאיבה של זקיק שנבחר במחזור טבעי ואחרי כל זה מחליט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ' בידר- המשך
ולרי12/07/2011ערב טוב
לא הריתי לצערי בעבר, בעניין הזרע לוקחת מבנק הזרע
בד"כ נאמר לי שיש מעט שברים בעוברים, ניסנו בעבר לעשות שאיבה על בסיס טבעי ביצית אחת ולא הייתה הפריה.
לא כלכך מראים את דוחות המעבדה של איכות העוברים, באופן כללי הבנתי שהם באיכות בינונית עם לעיתים יש שברים.
לאור הנתונים הנ"ל מה דעתך? ואיך להמשיך?
נ.ב. ובהזדמנות זאת רוצה להודות לך על היותך בפורום ועל תגובותך המהירות והמקצועיות, המון תודות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ' בידר- המשך - תגובה
פרופ` דוד בידר13/07/2011אז צריך לראות מה קורה בתרומת ביציות.
אם העוברים יהיו יפים כמקובל אז יש בעיה בביציות שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בנות תפסיקו כבר באמת!מיכל12/07/2011
דיי אתן הופכות את הפורום הזה למקום לא נעים!
שיהיה לכולן בהצלחה, אבל באמת מספיק, אתן לא חייבות להקשיב לאף אחד ולא לקבל חוות דעת של אף אחד, אבל תפסיקו להתנהג ככה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ההודעה לגל וטובה
מיכל12/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- fshיעלה12/07/2011
בוקר טוב- אני בחורה בת שלושים עם שני ילדים (ivf) - ביצעתי בדיקות הורמונליות במגמה להתחיל לחשוב על ילד שלישי והתברר שהfsh שלי הוא 10.5 (לפני כשנתיים הוא היה הרבה יותר נמוך) מה זה אומר? איך אפשר להסביר את העיליה הדרמטית? האם סיכויי להרות (בכל מקרה אני מטופלת פיריון כך שהכוונה לא להיריון טבעי) ירדו באופן משמעותי? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר fsh - תגובה
פרופ' שחר קול12/07/2011השאלה חוזרת שוב ושוב.
לערך ה - FSH כשלעצמו אין כל חשיבות.
חוזר - אין כל חשיבות.
היום הוא 10 מחר 7 , מחרתיים יהיה 5, אז מה???
יש חשיבות מסויימת אם E2 נמדד במקביל ונמצא נמוך ממאתיים פיקומול לליטר.
אם רוצים לדעת מה הרזרבה השחלתית יש לבדוק AMH.
FSH משקף מצב שחלתי, לא יוצר אותו, לכן אין טעם "להוריד" אותו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צילום רחםיוליה12/07/2011
שלום,
במכון פוריות שלחו אותי לעשות צילום רחם. האם בגלל החומר (יוד) לא יהיה ניתן לקיים יחסי מין? אם כן כמה זמן צריך להימנע?
ושנית , האם בודקים רגישות ליוד?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא עניתם לי על שאלה
י.ל12/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצילום רחם - תגובה
פרופ` דוד בידר12/07/2011אין קשר בין החומר ליחסי מין. אפשר לקיים אם מרגישים בסדר כי לפעמים יש כאבים או דמם אך אם ההרגשה בסדר אין מניעה.
אי אפשר לבדוק רגישות ולכן שואלים אם יש רגישות.
בדרך כלל אחרי צילום, גם אם יש רגישות ,זה לא אותו הדבר כמו שמזריקים לוריד,לא תתפתח תמונה קשה לרגישים ליוד, אלא הרגשה כללית רעה וסחרחורת אך זה נדיר.
יש גם טיפול לזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון בשלב ראשוניליבנת12/07/2011
שלום רב
בתאריך 7.6 קיבלתי מחזור.
בתאריכים 23-24.6 בוצעו הזרעות ללא טיפול אלא רק הזרקת אוויטרל.
בתאריך 7.7 בוצע בטא והתוצאה 38
בתאריך 11.7 שוב בטא והתוצאה 288
יש לי מס' שאלות חשובות ואשמח לקבל תשובות על כולן בצורה ברורה:
1. אני חשה כאבי מחזור האם זה תקין?
2. הכאבים מתגברים כאשר אני מתאמצת/ מרימה משהו כבד/ נבהלת/ מתעטשת וכדומה. האם זה נורמלי והאם יש צורך להמנע מפעילויות שכאלו בשלב זה?
3. האם ע"פ הנתונים עדיין לא ניתן לשלול הריון כימי? ואם לא מתי כן וע"פ מה?
4. מתי ניתן לשלול הריון מחוץ לרחם וע"פ מה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון בשלב ראשוני מקפיצה שוב
ליבנת12/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הסיבה שלא עונים אני מקפיצה פעם 3
ליבנת12/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון בשלב ראשוני - תגובה
פרופ' שחר קול13/07/20111. לא
2. להימנע
3. לא ניתן לשלול הריון כימי עד אשר מדגימים שק הריון ברחם.
4. הריון חוץ רחמי ניתן לשלול בוודאות של כמעט 100% עם הדגמת שק הריון ברחם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר ההחזרהמיכל11/07/2011
הוחזר עובר אחד ביום שני שעבר ה 4 לחודש יום לאחר מכן הרגשתי כאבים עזים והתכווצויות, ביום רביעי (לפני ההחזרה השניה של בלסטוציטס) היה דימום חד פעמי (כתם דם גדול) האם זה מעיד על איבוד העובר הראשון?
השאלה היותר חשובה היא שאני אמא לילדה בת שנה ואני מרימה ומחזיקה אותה הרבה במהלך היום ולפעמים גם הולכת או מבצעת דברים נוספים בזמן שאני מחזיקה אותה (שאלתי אותכם אם זה יכול להזיק והתגובה היתה שלו ושאני צריכה לראות שאלות נפוצות). בנוסף לכך השגרה של החיים שלי לא השתנתה בכלל. הילדה שוקלת כ 10 קילוגרם האם אני יכולה להמשיך להיות רגועה והעניין לא מזיק לקליטת עוברים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחכה לתשובתכם!!!
מיכל12/07/2011הכאבים יכולים להיות מהשאיבה והדימומים הם מעצם ההחזרה.
זה שאת מרימה את הילדה ומתנהגת רגיל לא צריך לפגוע בסיכויים.
כך שבסך הכל כל מה שאת מתארת לא יפגע בסיכויים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנא להגיב!!!
מיכל13/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנא להגיב!!! - תגובה
פרופ' שחר קול13/07/2011קצת נימוס....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאחר ההחזרה - תגובה
פרופ` דוד בידר13/07/2011הכאבים יכולים להיות עקב השאיבה והדמם בעקבות ההחזרה.
זה שאת מרימה את הילדה לא פוגע בסיכויים.
כך שאני לא חושב שמה שאת מתארת יפגע בסיכויים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאחר ההחזרה - תגובה
פרופ` דוד בידר13/07/2011הכאבים יכולים להיות לאחר שאיבה והדמם בעקבות ההחזרה.
הרמת הילדה לא פוגעת בסיכויים.
לכן כל מה שאת מתארת לא יפגע בסיכויים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני מזועזעתשירה11/07/2011
אני פשוט המומה מהתגובות של פרופ' בידר.
זה בכלל לא משנה אם בן אדם הוא פרופ' או מנקה רחובות,
דיבור מנומס הוא אלמנטרי, ללא קשר לתואר.
אז לכל טובות הלב והנשמות שכתבו לטובה לא לפנות ככה לפרופ' בידר,
שישאלו את עצמן מדוע הוא, בדרג הכה בכיר שהן מייחסות לו, מרשה לעצמו לדבר כך, להעליב אותה על שיקספיר ולשלוח אותה למילון ועוד מיני הבלים.
תשאלו את עצמכן מדוע הוא מדבר ככה.
כי הוא, וזה כבר ברור לכולנו, לא טורח לשאול את עצמו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גל, האינטלגינציה הריגשית של בידר
טובה12/07/2011שווה ל - 0
אני, בתור מטופלת, הייתי ממש חוששת להגיע לאדם מגעיל ובוטה כזה....
רופא שמבקש תמונה כדי לראות איך אני נראית ....
ועוד רופא פריון ...
איזה בזיון ,
את כל השרשורים הללו אני מעבירה לוועדה הרפאית לאתיקה ,
אם הוא חושב שהוא יכל לכתוב ככל העולה על רוחו - הוא טועה!!!!
עובדה שיש פורומים אחרים ומעולם לא נתקלתי בבנות שכל שך נפגעות מתשובה של רופא (גם אם זו תשובה פסימית) , תמיד הרופאים שם הרבה יותר צנועים ... , ומשאירים תקווה.
יש פה אחת שכתבה שיש לה fsh גבוה - ובידר החוצפן שולח אותה לתרומת ביצית ...הוא חושב שהוא אלוהים- ממש דוחה.
אני , אישית מכירה משהי בת 43 וחצי שהרתה (הריון ראשון) עם fsh גבוה. היא הייתה בטיפולי ivf , והרופא שלה נלחם על כל ביצית !
ויש לה היום תנוקת בת כמה חודשים
מזל שלה שלא נתקלה בזוועה הזו שנקראת בידר.
זו בושה לרפואה הישראלית שרופא מרשה לעצמו להתנהג כך לנשים
נראה מה הוועדה לאתיקת רופאים תאמר....+ אולי וגייא גם מודעים כבר לשרשורים פה....
בהצלחה לך גל !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנראה לך שהוא היה רציני לגבי התמונה?
דניאלה12/07/2011הוא סתם התבדח! זה הרי ברור לכל אחת. כמה כבדה אפשר להיות?
וזכותו לומר את האמת בישירות על סמך ניסיונו והידע המקצועי שלו. על סמך מה את מייחסת לו זדון והנאה מסבלן של אחרות?
דניאלה כ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגל, האינטלגינציה הריגשית של בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר12/07/2011במה שאת כותבת את פוגעת במטופלות על ידי סיפורי סבתא.
את נותנת תקוות באופן סתמי.
את אמרת שאני דוחה לכן ביקשתי תמונה לראות איך את ניראית מה לא בסדר בזה?
רופא לא צריך להיות צנוע ולתת תקוות שווא כמו שאת עושה.
אין לך שמץ של מושג בתהליכי פיריון ואת קוראת תשובות לנשים אחרות וחודרת לפרטיות שלהן.
וחוץ מזה אני אכתוב כל מה שבה לי. מה את אומרת על זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבידר נותן תשובות מצויינות!
דניאלה12/07/2011שמת לב כמה בידר משקיע בפורום הזה?
יש לך מושג כמה ידע וניסיון יש לו?
די לקרוא תשובות שהוא נותן לאחרות!
לפעמים הוא מתבדח (ע"ע תשלחי תמונה), זה אסור?
דניאלה כ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקצת כבוד שמעתן על המילה???
מורן12/07/2011מה זה?! אני המומה!!!
לא אומרים לכן מה שאתן רוצות לשמוע אז אתן קופצות כמו עדר של תרנגולות???
אלוהים ישמור התת רמה היא אתן ולא פרופסור בידר שדעתו מאוד מקצועית ולפעמים מלווה בקצת ציניות וחוש הומור ולמה אתן בכלל שואלות כאן אם לא מוצא חן בעינייכן אין לכן רופא משלכן?
לנצל את הפורום הזה אתן יודעות כמו שצריך אבל כשאומרים לכן משהו שאתן לא רוצות לשמוע אז הגיע סוף העולם!
מי ישמע מה הוא כבר אמר. הבנאדם מציאותי ולא רוצה לפתח תקוות שווא במטופלות וכל הכבוד לו! זה שיש מקרים כאלה ואחרים שמצליחים כנגד כל הסיכויים לא אומר שככה זה אצל כולן ולרוב זה נדיר אז אם לא נאה לכן אל תיכנסו לפה! מי אתן חושבות שאתן מדברות ככה לבנאדם? מה עם קצת כבוד מה הוא כבר עשה? די כבר לעוות כל דבר שהוא אומר לדרמה מטורפת איזה קלעפטות בשוק איכס!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור הפשרהאורטל11/07/2011
היי היום החזרתי 3 עוברים יפים לדברי הרופאים
אחד 3 תאים אחד 4 ואחד 5.
רציתי לדעת מה השיכוי להצלחת הטיפול בהתחשב בגילי הצעיר 26* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור הפשרה - תגובה
ד''ר דוד ישי11/07/2011שלום
כ 25%* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהיעל11/07/2011
שלום
הזרקתי 300 יחידות גונל F. באמצע ההזרקה ראיתי חומר מסביב למחט על העור. אין לי מושג כיצד זה קרה כי המחט היתה עדיין בגוף. נראה לי שהכמות שהיתה על העור היא בערך כ-37.5 יחידות. האם עלי להזריק כמות כזו בנוסף או שהכמות זניחה?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה - תגובה
ד''ר דוד ישי11/07/2011שלום
לא . אל תתיחסי לזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חושבת לבטל את ההחזרהמרב11/07/2011
שלום ,
עברתי שאיבה ביום רבעי שעבר. שאבו 9 ביציות הופרו מתוכן 3 .
החליטו שרוצים לגדל אותם לבלסטוציסטים . יש לציין שבטיפול הנוכחי הייתי בלחץ נפשי ובמתחים ואף הזדקקתי לכדורי הרגעה (וואבן ,רסיטל).לפני תחילת הטיפול עשיתי פיפל והרירית שלי יומיים לפני השאיבה היתה 11 מ"מ .שאלתי היא בהיותי במצב חרדתי האם יש סיכון בהחזרת העובר ? ואם במידה ואני רוצה לבטל את ההחזרה בעקבות מה שעברתי מה אני צריכה לקבל על מנת לקבל ווסת ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השאלה היא לפרופסור.. עליי
מרב11/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצהה לפרופסור למה מדלגים עליי?
מרב11/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחושבת לבטל את ההחזרה - תגובה
פרופ` דוד בידר11/07/2011אם לא תחזירי עוברים הוסת יגיע כי היה ביוץ ותמיד אחרי ביוץ יגיע וסת.
בכל אופן הייתי ממליץ להחזיר עוברים טריים עכשיו ולא להקפיא. אין סיכון בהחזרת העוברים במצבך אך אני חושב שיש מספיק זמן לפנות לרופא המטפל בחרדה ולבקש יעוץ וטיפול נוסף על מנת להגיע רגועה להחזרה.
אני מציע לנסות ללכת על טרי ולא לפספס ולא להקפיא.
מקווה שתוכלי בסופו של דבר לעשות את זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)