מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הריון ללא דופקמוריה18/07/2011
שלום רב! לפני שנה וחצי היה לי הריון מחוץ לרחם. מאז אני בטיפולים. נכנסתי להריון עם פיוריגוןין ואתמול עשיתי אולטראסאונד. תוצאותיו: גיל הריון לפי וסת 6 + 3. אורך העובר 2 מ"מ (מתאים ל 5 (5) (+ 3 יום)). אין דופק. בסמוך לשק ההריון הודגם איזור היפואקוגני מאורך 6*13 מ"מ.
הרופאה אמרה לי לחזור על הבדיקה בעוד שבוע. מה הסיכוי שקיים הריון (אם בכלל יש סיכוי כזה...)? אם זה לא הריון, האם זה אמור ליפול מעצמו?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון ללא דופק - תגובה
פרופ' שחר קול18/07/2011בגיל 6.5 שבועות אמורים לראות דופק עוברי, לכן אם התזמון נכון, ההריון כנראה אינו תקין.
לא תמיד הרחם מתנקה מעצמו, לרוב יש צורך בהתערבות (תרופתית ו/או כיורוגית).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה על ביוץ!!!!tut18/07/2011
יום 11 לוסת שחלה ימנית 22X30
זקיקים בגודל 10X10 +זקיקים קטנים שחלה שמאלית 20X29 זקיקים קטנים
עובי אנדומטריום 5 מ"מ. דוגלס:נוזל בכמות קטנה
יום 13 לוסת שחלה ימנית זקיקים בגודל: 14X14 +קטנים
שחלה שמאלית זקיקים קטנים
עובי אנדומטריום 6.7
דוגלס: נוזל בכמות קטנה.
אתמול עשיתי שוב מעקביום 15 לוסת שחלה ימנית זקיקים בגודל 16X17 +זקיקים קטנים
שחלה שמאלית זקיקים קטנים
עובי אנדומטריום 7.6 מ"מ דוגלס: נוזל בכמות קטנה.
מתי צפוי ביוץ????
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים????
tut19/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמ'פיצה!!!!
tut19/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה על ביוץ!!!! - תגובה
פרופ' שחר קול19/07/2011אפשר רק לנחש - עוד יומיים שלושה.
זה תלוי בגורמים רבים, ובעיקר הגיל שלך.
מעקב ביוץ מדויק יותר מחייב בדיקות דם במקביל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תגובה ירודה להורומניםדנה17/07/2011
הי,
אני אחרי 6 הזרעות, 3 טבעיות ו-3 עם הורמונים (2 גונל F עד מינון של 150 ואחת עם מנוגון 2 אמפולות).
בכל המקרים נוצרו 2 זקיקים ורמת ה-E2 נעה בין 1000-1600 בעת הזרקת האורביטרל.
נתוני הזרע טובים מאד.
אני מתחילה טיפולי IVF בחודש הבא.
האם נתונים אלה יכולים להעיד על איכות ביציות ירודה ו/או לנבא סיכויים נמוכים יותר להצלחת IVF?
תודה
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילגו עלי, אשמח לתגובה. תודה
דנה18/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לקבל תשובה, תודה
דנה19/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפרופ' בידרדן17/07/2011
פרופ' בידר שלום,
אני נמצאת בטיפול שלישיי עם פיוריגון במינון של 83 יח', בשני טיפולים ראשונים במינון של 65 יח'. אני כל הזמן מבייצת בשחלה השמאלית איפה שנמצאות הצ'יסטות כבר מזה 4 חודשים.
1. האם הצ'יסטות מפריעות להיכנס להיריון בייחוד לאור העובדה שהביוץ מתרחש איפה שהצ'יסטות?
2. האם יש קשר לצד הזרקת פיוריגון?
3. האם זקיק בגודל של 18מ"מ מתאים להזרעה?
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר19/07/2011הציסטות לא מפריעות בתנאי שגדל זקיק וגם גדילתו מתאימה לבדיקות הדם.
צד ההזרקה לא משנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפרופ' בידר...מודאגת17/07/2011
היי,
אשמח לדעת מתי אתה חושב שהיה הביוץ ?מדובר במחזור ע"ס טבעי מחזור של 25-28 יום.
י"מ 9-זקיק 10 רירית 4
י"מ 11 05-07
E2 388
Pro 1.6
LH 11.4
י"מ 12 זקיקי 17 רירית 8 06-07
E2 544
Pro 1.7
LH 17.9
י"מ 14 08-07
E2 690
Pro3.6
LH 37.8
י"מ 16 10-07
E2 253
Pro 7.3
LH 8.2
באיזה יום מחזור נראה לך היה הביוץ?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה את ההודעה ...תודה..
מודאגת18/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה את ההודעה ...תודה.. - תגובה
פרופ` דוד בידר19/07/2011עדיין לא התחילו תהליכי ביוץ ממש כדי שאומר לך מתי זה יקרה.
תחזרי על הבדיקות ונראה איך זה מתקדם ואז נוכל לומר לך ה קורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנסה להקפיץ שוב-אולי תראה -תודה!
האישה באדום19/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנסה להקפיץ שוב-אולי תראה -תודה! - תגובה
פרופ` דוד בידר19/07/2011לאחר בדיקה נוספת נראה מה קורה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעשיתי אתמול בי"מ 24
מודאגת19/07/2011התוצאות הן :
E2 314
PR 17.8
LH 3.8
אני מבינה שהיה ביוץ אשמח לדעת באיזה י"מ.
תודה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעשיתי אתמול בי"מ 24 - תגובה
פרופ` דוד בידר19/07/2011לא הבנתי
בין יום 9 ליום 24 זה הבדיקות שעשית?
לא ברור לי סדר הבדיקות היות ובדיקה קודמת היתה עם זקיק קטן ועכשיו הבדיקה האחרונה מתי נעשתה? אחרי 13 יום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכנראה לא ראית ,כבר בהודעה הראשונה
מודאגת19/07/2011פירטתי לך את כל הימים, כולל תאריכים :) אולי במקרה לא גללת את העבר למטה ..
אני מעתיקה שוב כולל את ההודעה אחת לפני זו- שוב תודה!
י"מ 11 05-07
E2 388
Pro 1.6
LH 11.4
י"מ 12 -זקיקי 17 רירית 8 06-07
E2 544
Pro 1.7
LH 17.9
י"מ 14 08-07
E2 690
Pro3.6
LH 37.8
י"מ 16 10-07
E2 253
Pro 7.3
LH 8.2
י"מ 24- (אתמול ) 18-07
E2 314
PR 17.8
LH 3.8* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכנראה לא ראית ,כבר בהודעה הראשונה - תגובה
פרופ` דוד בידר19/07/2011אני ב iPad ולא רואה את ההודעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוזר מאוד,אולי אתה לא מצליח לקרוא
מודאגת19/07/2011הודעות ארוכות,ניסיתי לצרף לך קובץ וורד אבל אי אפשר לצרף אותו לפורום.
יש דרך אחרת לשלוח לך?-אולי במייל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוזר מאוד,אולי אתה לא מצליח לקרוא - תגובה
פרופ` דוד בידר19/07/2011המיל שלי Bider @012.net.il
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה,שלחתי..
מודאגת19/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה - פרוטוקול וקרישיותמיקי17/07/2011
שלום,
אני בעלת רזרבה שחלתית נמוכה, לקראת טיפול ivf נוסף. בד"כ בפרוטוקול ארוך במינוני גונל 225-300 ו-4 מנוגון נשאבות 3 ביציות (המסתכמות ב-2 הפריות). העוברים תמיד יפים.
יש לי שתי שאלות:
1. ניתן לי פרוטוקול חדש הכולל דיכוי (סינרל) מיום ראשון למחזור ומהיום השלישי פחות או יותר הזרקת גונל 375 ואח"כ 4 מנוגון. האם במקרה שלי יש יתרון לפרוטוקול הכולל רק מנופור (כפי שהוצע לי בחוו"ד שניה)) במקום המנוגון והגונל?
2. במקרה שלנו - רזרבה נמוכה וזרע בינוני (ריכוז גבולי ומורפולוגיה 2%) ומתוך 4 ivf הריון כימי אחד - יש טעם בבדיקת קרישיות יתר כגורם שעשוי להשפיע על חוסר הקליטה?
אשמח מאד תשובה מפורטת.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תתייחסו
מיקי18/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - פרוטוקול וקרישיות - תגובה
פרופ' שחר קול18/07/20111. כל הפרוטוקולים המקובלים יתנו פחות או יותר אותה התוצאה. אין יתרון של הרכב כזה על הרכב אחר.
2. לא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאת ביופסיה והריוןאתי17/07/2011
בבדיקת פאפס אובחן hpv-low grade sil cin 1,בעקבות תוצאה זו נשלחתי לבדיקת קולפוסקופיה+ביופסיה והתוצאה שהתקבלה הינה:metaplastic cervical mucosa
שאלותיי:
1.מה משמעות התוצאה?
2.במידה ולא כתוב כלום על hpv מה זה אומר קיים/לא קיים?
3.איזה טיפול יש לקחת לאבחנה של הביופסיה?
4.האם האבחנה של הביופסיה אמורה לעכב הריון/טיפולים?
כאמור אני לפני ivf ולחוצה מאוד לגבי האבחנה,אנא תגובתך המהירה,
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
פרופ' שחר קול18/07/2011לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_גניקולוגיה_רפואת_נשים' id=link]גניקולוגיה - רפואת נשים[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור מאחרמיכל17/07/2011
עקב קשים להרות בגלל בעיות זרע הרינו בעבר בתאומים
ומאז לא לוקחים אמצעי מניעה
בדרך כלל המחזור מגיע פלוס מינוס יומיים
חודש שעבר 30.5 מחזור אחרון
19.6 הופיעו דם פנימי בכמות מזערית למשך שלושה ימיים
ומאז לא ראיתי את המחזור איחור ל 18 יום
עשיתי בדיקה ביתית יצא שלילי
מוזר , האם הבדיקה הביתית אמינה , אם יתכן שאני בהריון למרות השלילי ואם לא מה לא תקין פה .?.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור מאחר - תגובה
ד''ר דוד ישי18/07/2011שלום
יכולות להיות מס' סיבות. אבל ראשית עשי בדיקת הריון בדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת בלסטוציסטיםדניאלה17/07/2011
הוחזרו היום 2 בלסטוציסטים שנאמר שהם באכות סבירה 3-4 שהשתפרו לפני ההחזרה,
רירית יפה 14 מ"מ
מה סיכויי הקליטה?
נקלטתי בעבר ממוקפאים באכות קצת יותר טובה(לתאומים)והפלתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקודות לציון
דניאלה18/07/20111. הבלסטוציסטים הם מופשרים
2. בעברי שתי הפלות(אחת ממוקפאים.) והריון ולידה לפני שנתיים וחצי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנקודות לציון - תגובה
פרופ' שחר קול18/07/2011סיכוי מצויין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלות
דניאלה19/07/2011האם האכות הבינונית של הבלסט' לאחר ההפשרה לא משפיעה על הסיכויים?
מה הסיכוי באחוזים בערך?
מתי הושרשו הבלסטוציטים(אם הושרשו,היום אני יומיים לאחר ההחזרה)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה לתשובות
דניאלה20/07/2011בבקשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעהאתי17/07/2011
7.7 הזרעה יום חמישי זה שבועיים מאז ההזרעה..
האם עוד לפני אוכל לדעת אם אני בהריון?
גם בבדיקה ביתית ניתן לדעת בשלב זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תענו לי
אתי18/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזרעה - תגובה
פרופ' שחר קול18/07/2011כדי לקבל תשובה מוסמכת וחד משמעית, שלא תותיר מקום לשאלות, תמיהות ומבוכות - מציע בדיקת דם להריון ב - 21.7
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ד"ר קול
אתי18/07/2011קבעתי ל 21/7 תודה רבה ד"ר קול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דילגתם עליי...נינה17/07/2011
שלום,
אני בת 30. בבדיקה שגרתית הרופא הבחין בשחלות פוליציסטיות. בשנה האחרונה מנסים להיכנס להריון.
אני עושה בדיקות ביוץ ביתיות מדי חודש, ובכל התקופה הזאת (כחצי שנה) יצאה לי תוצאה חיובית רק פעם אחת.
המחזור שלי כמעט סדיר,28 יום. (פעם -פעמיים בחצי שנה יכולים להיות איחורים עד שבועיים).
כשסיפרתי לרופא הוא נתן לי הפניה לצילום רחם.
האם זה יכול להיות קשור לחוסר ביוץ? האם בכלל יתכן שאין ביוץ? על מה זה יכול להצביע?
אולי כדי לציין גם שאני נמצאת במעקב PAP (אסקוס) המקור כנראה דלקתי, בנוסף סובלת מפפלומה, קנדילומה ועברתי 3-4 סדרות טיפול נגד קנדידה גלברטה בנתיים ללא הצלחה.
האם משהו מהדברים האלה יכולין להביא לחוסר ביוץ?
* בנוסף, אי לא יודעת אם זה קשור, ב 12 שנים אחרונות, אני מקבלת כאבי מחזור חזקים בזמן ריצה (לא בתקופת מחזור), שאלתי בזמנו גניקולוג, היא ארמרה לי שזה לא קשור לגניקולוגיה. יכול להיות שכן יש קשר?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילגתם עליי... - תגובה
המראה הפוליציסטי לא חשוב אם יש לך מחזור סדיר. ואם יש לך מחזור סדיר, את מבייצת גם אם לא רואים את זה בערכה.
אין קשר בין צילום רחם או בעיה מכאנית ובין הביוץ
אין קשר לממצאים ב PAP ובין הביוץ
אין קשר בין הכעבים בריצה ובין הביוץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהראשית,תודה על התשובה,
נינה19/07/2011האם זה שלא רואים בערכה שאני מבייצת משליך על סיכויי להיכנס להריון?
האם כאבים בזמן ריצה יכול להיות קשר גניקולוגי? איזה בדיקות צריך לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהראשית,תודה על התשובה, - תגובה
ד''ר דוד ישי19/07/2011שלום
הערכה אינה מדוייקת. מבחינתי, אם יש לך וסת סדיר, את מבייצת
אני לא מכיר בעיה גינקולוגית שגורמת לכאבים בזמן ריצה. לכי בכיוון אורטופדי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי החזרת עוברים מוקפאיםgalbak17/07/2011
שלום,
עברתי החזרת עוברים מוקפאים לפני כשבוע. ללא אוביטרל לאחר ההחזרה, אני נוטלת רק אנדומטרין פעמיים ביום. מתי ניתן לעשות בדיקת הריון ביתית?
תודה מראש
גליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי החזרת עוברים מוקפאים - תגובה
כמו במחזור של טריים. 12 יום מההחזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כפר כנאאדו17/07/2011
שלום לכם,
אני אחרי החזרת מוקפאים מתאריך 6/7 יש לי מחר בדיקת דם, היום התחיל אצלי דימום משעה 9 קליל, האם זה מעיד למחזור ושההחזרה לא הניבה תוצאות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כפר כנא - תגובה
לא בהכרח. תעשי את הבדיקה. יש אפשרות שלמרות הדימום את בהריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התכווצויות אחרי החזרהנועה17/07/2011
שלום,
אני כשבוע לאחר החזרת עוברים.
יש לי שאלה קצת מוזרה: באופן כללי, לעיתים אני מתעוררת
בלילה בגלל התכווצויות דמויות אורגזמה חזקות וכואבות שקורות מתוך שינה.
הלילה זה קרה לי - האם זה יכול להשפיע על קליטת העוברים?
כמו כן, אני סובלת מאנדומטריוזיס בדרגה חלשה - האם
יש לכך קשר להתכווצויות הכואבות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התכווצויות אחרי החזרה - תגובה
לא נראה לי שתחושה כמו שאת מתארת משפיעה על הסיכוי להצלחת הטיפול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום !6 ימים אחרי החזרה הפרשהטלי17/07/2011
כמעט שחורה התכומוית ברחם ומאז היום זה 8 לא מרגישה כלום מידי פעם התכווציות חום גןף גם משתנה 36.8 או 37.5 מזה יכול להיות?..
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
טלי17/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין אף אחד בבית??????
גו'לי17/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה!
גו'לי17/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
טלי18/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה דילגתם ? בבקשה
גו'לי18/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
גו'לי18/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה מרוב קפיצות רק שלא יהיה לי נ
טלי19/07/2011נזק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מתוחה
טלי19/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
טלי19/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום !6 ימים אחרי החזרה הפרשה - תגובה
ד''ר דוד ישי19/07/2011שלום
יכול להיות הרבה דברים. לא ניתן להסיק מזה כלום. צריך לחכות בסבלנות לבדיקת הדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)