מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תוצאת ביופסיה והריוןאתי17/07/2011
בבדיקת פאפס אובחן hpv-low grade sil cin 1,בעקבות תוצאה זו נשלחתי לבדיקת קולפוסקופיה+ביופסיה והתוצאה שהתקבלה הינה:metaplastic cervical mucosa
שאלותיי:
1.מה משמעות התוצאה?
2.במידה ולא כתוב כלום על hpv מה זה אומר קיים/לא קיים?
3.איזה טיפול יש לקחת לאבחנה של הביופסיה?
4.האם האבחנה של הביופסיה אמורה לעכב הריון/טיפולים?
כאמור אני לפני ivf ולחוצה מאוד לגבי האבחנה,אנא תגובתך המהירה,
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
פרופ' שחר קול18/07/2011לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_גניקולוגיה_רפואת_נשים' id=link]גניקולוגיה - רפואת נשים[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור מאחרמיכל17/07/2011
עקב קשים להרות בגלל בעיות זרע הרינו בעבר בתאומים
ומאז לא לוקחים אמצעי מניעה
בדרך כלל המחזור מגיע פלוס מינוס יומיים
חודש שעבר 30.5 מחזור אחרון
19.6 הופיעו דם פנימי בכמות מזערית למשך שלושה ימיים
ומאז לא ראיתי את המחזור איחור ל 18 יום
עשיתי בדיקה ביתית יצא שלילי
מוזר , האם הבדיקה הביתית אמינה , אם יתכן שאני בהריון למרות השלילי ואם לא מה לא תקין פה .?.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור מאחר - תגובה
ד''ר דוד ישי18/07/2011שלום
יכולות להיות מס' סיבות. אבל ראשית עשי בדיקת הריון בדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת בלסטוציסטיםדניאלה17/07/2011
הוחזרו היום 2 בלסטוציסטים שנאמר שהם באכות סבירה 3-4 שהשתפרו לפני ההחזרה,
רירית יפה 14 מ"מ
מה סיכויי הקליטה?
נקלטתי בעבר ממוקפאים באכות קצת יותר טובה(לתאומים)והפלתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקודות לציון
דניאלה18/07/20111. הבלסטוציסטים הם מופשרים
2. בעברי שתי הפלות(אחת ממוקפאים.) והריון ולידה לפני שנתיים וחצי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנקודות לציון - תגובה
פרופ' שחר קול18/07/2011סיכוי מצויין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלות
דניאלה19/07/2011האם האכות הבינונית של הבלסט' לאחר ההפשרה לא משפיעה על הסיכויים?
מה הסיכוי באחוזים בערך?
מתי הושרשו הבלסטוציטים(אם הושרשו,היום אני יומיים לאחר ההחזרה)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה לתשובות
דניאלה20/07/2011בבקשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעהאתי17/07/2011
7.7 הזרעה יום חמישי זה שבועיים מאז ההזרעה..
האם עוד לפני אוכל לדעת אם אני בהריון?
גם בבדיקה ביתית ניתן לדעת בשלב זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תענו לי
אתי18/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזרעה - תגובה
פרופ' שחר קול18/07/2011כדי לקבל תשובה מוסמכת וחד משמעית, שלא תותיר מקום לשאלות, תמיהות ומבוכות - מציע בדיקת דם להריון ב - 21.7
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ד"ר קול
אתי18/07/2011קבעתי ל 21/7 תודה רבה ד"ר קול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דילגתם עליי...נינה17/07/2011
שלום,
אני בת 30. בבדיקה שגרתית הרופא הבחין בשחלות פוליציסטיות. בשנה האחרונה מנסים להיכנס להריון.
אני עושה בדיקות ביוץ ביתיות מדי חודש, ובכל התקופה הזאת (כחצי שנה) יצאה לי תוצאה חיובית רק פעם אחת.
המחזור שלי כמעט סדיר,28 יום. (פעם -פעמיים בחצי שנה יכולים להיות איחורים עד שבועיים).
כשסיפרתי לרופא הוא נתן לי הפניה לצילום רחם.
האם זה יכול להיות קשור לחוסר ביוץ? האם בכלל יתכן שאין ביוץ? על מה זה יכול להצביע?
אולי כדי לציין גם שאני נמצאת במעקב PAP (אסקוס) המקור כנראה דלקתי, בנוסף סובלת מפפלומה, קנדילומה ועברתי 3-4 סדרות טיפול נגד קנדידה גלברטה בנתיים ללא הצלחה.
האם משהו מהדברים האלה יכולין להביא לחוסר ביוץ?
* בנוסף, אי לא יודעת אם זה קשור, ב 12 שנים אחרונות, אני מקבלת כאבי מחזור חזקים בזמן ריצה (לא בתקופת מחזור), שאלתי בזמנו גניקולוג, היא ארמרה לי שזה לא קשור לגניקולוגיה. יכול להיות שכן יש קשר?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילגתם עליי... - תגובה
המראה הפוליציסטי לא חשוב אם יש לך מחזור סדיר. ואם יש לך מחזור סדיר, את מבייצת גם אם לא רואים את זה בערכה.
אין קשר בין צילום רחם או בעיה מכאנית ובין הביוץ
אין קשר לממצאים ב PAP ובין הביוץ
אין קשר בין הכעבים בריצה ובין הביוץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהראשית,תודה על התשובה,
נינה19/07/2011האם זה שלא רואים בערכה שאני מבייצת משליך על סיכויי להיכנס להריון?
האם כאבים בזמן ריצה יכול להיות קשר גניקולוגי? איזה בדיקות צריך לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהראשית,תודה על התשובה, - תגובה
ד''ר דוד ישי19/07/2011שלום
הערכה אינה מדוייקת. מבחינתי, אם יש לך וסת סדיר, את מבייצת
אני לא מכיר בעיה גינקולוגית שגורמת לכאבים בזמן ריצה. לכי בכיוון אורטופדי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי החזרת עוברים מוקפאיםgalbak17/07/2011
שלום,
עברתי החזרת עוברים מוקפאים לפני כשבוע. ללא אוביטרל לאחר ההחזרה, אני נוטלת רק אנדומטרין פעמיים ביום. מתי ניתן לעשות בדיקת הריון ביתית?
תודה מראש
גליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי החזרת עוברים מוקפאים - תגובה
כמו במחזור של טריים. 12 יום מההחזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כפר כנאאדו17/07/2011
שלום לכם,
אני אחרי החזרת מוקפאים מתאריך 6/7 יש לי מחר בדיקת דם, היום התחיל אצלי דימום משעה 9 קליל, האם זה מעיד למחזור ושההחזרה לא הניבה תוצאות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כפר כנא - תגובה
לא בהכרח. תעשי את הבדיקה. יש אפשרות שלמרות הדימום את בהריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התכווצויות אחרי החזרהנועה17/07/2011
שלום,
אני כשבוע לאחר החזרת עוברים.
יש לי שאלה קצת מוזרה: באופן כללי, לעיתים אני מתעוררת
בלילה בגלל התכווצויות דמויות אורגזמה חזקות וכואבות שקורות מתוך שינה.
הלילה זה קרה לי - האם זה יכול להשפיע על קליטת העוברים?
כמו כן, אני סובלת מאנדומטריוזיס בדרגה חלשה - האם
יש לכך קשר להתכווצויות הכואבות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התכווצויות אחרי החזרה - תגובה
לא נראה לי שתחושה כמו שאת מתארת משפיעה על הסיכוי להצלחת הטיפול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום !6 ימים אחרי החזרה הפרשהטלי17/07/2011
כמעט שחורה התכומוית ברחם ומאז היום זה 8 לא מרגישה כלום מידי פעם התכווציות חום גןף גם משתנה 36.8 או 37.5 מזה יכול להיות?..
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
טלי17/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין אף אחד בבית??????
גו'לי17/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה!
גו'לי17/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
טלי18/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה דילגתם ? בבקשה
גו'לי18/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
גו'לי18/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה מרוב קפיצות רק שלא יהיה לי נ
טלי19/07/2011נזק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מתוחה
טלי19/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
טלי19/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום !6 ימים אחרי החזרה הפרשה - תגובה
יכול להיות הרבה דברים. לא ניתן להסיק מזה כלום. צריך לחכות בסבלנות לבדיקת הדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוביטרל -שאלה לפרופסורמרב17/07/2011
בוקר טוב, הזרקתי לפני 6 ימים שליש אוביטרל אחרי החזרה
שאלתי היא כמה זמן נשאר בגוף השליש אוביטרל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוביטרל -שאלה לפרופסור - תגובה
פרופ` דוד בידר17/07/2011לא יותר מ 5 ימים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מינון אוביטרל דחוףסימה16/07/2011
שלום רב
היות והיה חוסר בפרגניל האחות החליפה לי לאוביטרל
בהתחלה אמרה לי שבמידה ויש פרגניל יש להזרקי 2 אמפולות,במידה ולא אביטרל זריקה אחת.
לאחר מכן התקשרתי שוב היות ובמרשם שהאחות שנתנה לי היה רשום 2 זריקות אוביטרל -אז אמרה לי זה לא משנה את יכולה גם שתי זריקות אחד אחר השני
היות ואני בחשש שלא היה טעות במינון ואני חייבת להזריק היום בלילה
מה הכמות שצריך להזריק אוביטרל 1 או שתיים -שיקביל לכמות של 2 אמפולות של פרגניל
מחכה לתשובה במהירות
תודה
סימה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מינון אוביטרל דחוף - תגובה
פרופ` דוד בידר17/07/2011זריקה אחת של אוביטרל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
סימה18/07/2011עד שקיבלתי את התשובה כבר הזרקתי 2 זריקות ,היום הייתה השאיבה ונשאבו 17 בציות
יכול להיות שכמות הביציות היה לאור כך שהזרקתי 2* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת - תגובה
פרופ` דוד בידר19/07/2011זה לא משנה את מספר הביציות. אפשר להזריק 1 או 2 זה נותן אותן תוצאות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע טוב רופאיים יקרייםשרון16/07/2011
שלום אני בת 27 הסיפור שלי כזה לפני חצי שנה החזירו לי עוברים 2 שישאר נקלטו לי בשבוע 14 היה לי דימומים חודש ו2 נפלו לי לצעריי................אחרי חודש וחצי קבלתי מחזור ושוב פעם היה לי עובריים יפיים ריריית יפה שלא נתפסו ליי
ועכשיו שוב פעם רירית יפה עוברים יפיים ועוד פעם לא נקלט ליי העובים כולם היו יפים.....
1. מה יכול להיות הבעיה?יכול להיות בגלל הגרידה שעברתי נוצר לי בעיה?
אני ממש לא מבינה מה קורה כאן פעם ראשונה נתפסו לי 2 ועכשיו כלום לא נקלט בבקה תעזרו לי
תודה רופאיים יקריים ושבוע טוב......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע טוב רופאיים יקריים - תגובה
לא נראה שזה קשור לגרידה. הסיכוי של טיפול להצליח הוא כ 30% . בפעם הראשונה זה הצליח. הפעם לא. תמשיכי ובסופו של דבר תצליחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
שרון19/07/2011יכול להיות שנשאר לי הדבקיות ברחם?ואני צריכה לעשות היסטרוסקופיה?
תודה וים טוב????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
הכל יכול להיות אבל הסבירות נמוכה ואין שום דבר במה שאמרת שמכוון לאפשרות כזאת. ולכן לא נראה לי שיש טעם בהסטרוסקופיה שהיא בדיקה חודרנית לכשעצמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זריקה אוביטרלשחר16/07/2011
הערב הזרקתי אוביטרל פעם ראשונה, 2-3 טיפות נפלו לפני הדקירה. אני 3 ימים לפני החזרה בתרומת ביצית, מה עלי לעשות? תודה ושבוע טוב,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זריקה אוביטרל - תגובה
לא נורא. 2-3 טיפות זו כמות זניחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור מועטטלי16/07/2011
אני בת 21 והמחזור לשי מאוד מועט , השאלה שלי האם זה מעיד על חוסר פוריות?
האם המחזור לשי יכול להיפסק בגיל מוקדם<* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור מועט - תגובה
זה לא מעיד על פוריות פחות טובה ולא על סיום מוקדם יותר של הוסת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור ללא ביוץנינה16/07/2011
שלום,
אני בת 30. בבדיקה שגרתית הרופא הבחין בשחלות פוליציסטיות. בשנה האחרונה מנסים להיכנס להריון.
אני עושה בדיקות ביוץ ביתיות מדי חודש, ובכל התקופה הזאת (כחצי שנה) יצאה לי תוצאה חיובית רק פעם אחת.
המחזור שלי כמעט סדיר,28 יום. (פעם -פעמיים בחצי שנה יכולים להיות איחורים עד שבועיים).
כשסיפרתי לרופא הוא נתן לי הפניה לצילום רחם.
האם זה יכול להיות קשור לחוסר ביוץ? האם בכלל יתכן שאין ביוץ? על מה זה יכול להצביע?
אולי כדי לציין גם שאני נמצאת במעקב PAP (אסקוס) המקור כנראה דלקתי, בנוסף סובלת מפפלומה, קנדילומה ועברתי 3-4 סדרות טיפול נגד קנדידה גלברטה בנתיים ללא הצלחה.
האם משהו מהדברים האלה יכולין להביא לחוסר ביוץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ועוד משהו...
נינה16/07/2011, כשאני רצה אני מקבלת כאבי בטן. כמו כאבי מחזור, לפעמים ממש בלתי נסבל. זה התחיל בגיל 18. מאז אני משתדלת לא לרוץ. אני חושבת שזה קשור לגניקולוגיה. יכול להיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)