מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שלשולים חריפיםהמשכשכת09/07/2011
חשוב לי לציין שקראתי בעיון את הדף הנלווה לתרופות וששלשול מופיע שם כתופעת לואי, רשום שזה כנראה תוצאה של גירוי יתר שחלתי אבל אין לי כאבי בטן!..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלשולים חריפים - תגובה
פרופ' שחר קול09/07/2011גירוי יתר מופיע לאחר השאיבה, ואילו אצלך זה התחיל ימים רבים לפני כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שילשולים קשיםהמשכשכת09/07/2011
שלום, לפני כשנה התגלה אצלי בורדר לין ובעקבות זו הוצאה לי שחלה אחת. הומלץ לי לעבור טיפול פוריות דחוף אם ברצוני להרות איי פעם. לפני כשבועיים התחלתי טיפול שני I.V.F . התבקשתי להזריק פיורוגון 300 , ויומיים אח"כ התחלתי גם אורגלטרן,סמוך ללקיחת התרופות התחילו לי שלשולים כבדים. אני משלשלת לפחות שש שבע פעמים ביום.
אתמול הוחזרו לי בשעה טובה שני עוברים. האם ישנה סכנה לקליטת העוברים בגופי בעקבות השלשולים? אשמח לתשובתכם המהירה, מיותר לציין שאני ממש רוצה שהתהליך יצליח ושאני חוששת שהשלשולים יפגעו בכל העניין.
לתשובתכם אודה
המודאגת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שילשולים קשים - תגובה
פרופ' שחר קול09/07/2011לא, זה לא ישפיע על הסיכויים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיוריגון - מינון- דחוף!דן09/07/2011
שלום,
עם מינון של 66 יח' לא הייתה הרגשה של כאבי בטן תחתונה,
עם מינון של 83 יח' התחילו הכאבים לאחר יום ראשון של הזריקה.
1. האם נגרם גירוי יתר ?
2. האם רצוי להוריד מינון ביום השני של הזריקה?
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיוריגון - מינון- דחוף! - תגובה
פרופ' שחר קול09/07/2011לא, גירוי יתר נגרם רק לאחר הביוץ.
יש להמשיך בתכנית, ולבוא למעקב במועד שנקבע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ivf טבעי ללא הורמונים רק אוביטרלטובה09/07/2011
שלום,
אני עושה סבב של איי ווי אף טבעי (רק אוביטרל לפני השאיבה)
יום יום אני עושה אולטרה סאונד וגם בדיקות של :
אסטרדיול
פרוגרסטרון
LH
מה הערך שקובע לרופא להחליט על עיתוי מתן האוביטרל?
מה מבין ערכי הדם שהזכרתי קובע מתי להזריק אוביטרל?
אני יודעת שאחרי הביוץ - ערכי הפרוגסטרון וה LH "קופצים" למעלה בחדות
אז איך הרופא יודע לקבוע את מועד הזרקת האוביטרל לפני ה"קפיצה" של הפרוגסטרון והLH?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ivf טבעי ללא הורמונים רק אוביטרל - תגובה
פרופ' שחר קול09/07/2011לא מדויק. LH עולה בחדות לפני הביוץ, פרוגסטרון עולה בהמשך.
יש לקבוע מועד הזרקת אוביטרל לפני תחילת עלית ה - LH וכאשר הזקיק מגיע לקוטר סביר, לפחות 17 ממ.
יש לזכור שגם אם הכל תחת שליטה והתזמון מושלם, עדיין אחוז ניכר מהשאיבות במחזורים טבעיים אינו מניב ביצית בכלל, או מניב ביצית שאינה ברת הפריה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצרפתי מסמך של מעקב זקיקים שלי
טובה09/07/2011ובדיקות הדם, שעשיתי בחודש שלא קיבלתי בו שום הורמונים (עוד לפני תחילת הטיפולים)
לצערי לא עשיתי שם בדיקות דם ו us בימים ה 13 וה - 14
אך אשמח לדעת על פי הנתונים שבמסמך שצירפתי, מתי לפי דעתך היית נותן הוראה להזריק אוביטרל?
האם ביום ה- 12 כשה LH עלה ל 9.44 האם עוד ביום ה 11? או אחרי כן
ועוד דבר חשוב: אמרת שהזקיק צריך להיות לפחות בגודל 17 - ואצלי כשהתחיל לעלות ה LH ביום השתים עשרה אז הזקיק היה רק בגודל: 15
והאסטרדיול היה 1169
האם זקיק של 15 הוא לא טוב ?
האם אסטרדיול כזה גדול לא מבטיח את בשלות הזקיק למרות שגודלו רק 15?
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה , זה המסמך!!!
טובה09/07/2011בטעות צרפתי מקודם מסמך לא נכון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה , זה המסמך!!! - תגובה
פרופ' שחר קול09/07/2011מחזור טבעי מחייב מעקב יומי, בעיקר לקראת יום הביוץ.
יש לשער כי יום 13 היה מתאים, עם זקיק סביב 17, ולפני עלית LH.
זקיק של 15 ממ יכול להניב ביצית בשלה, אך תמיד מנקר הספק שאולי עדיף להמתין עוד יום יומיים, כדי להימנע משאיבה של ביצית שאינה בשלה.
במצבים אלו עדיף להשתמש בתרופות כדי להגיע לשליטה מלאה על מועד הביוץ והשאיבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שלוש שאלות וזהו...
טובה09/07/20111. יום 13 מתאים לשאיבה? או להזרקת האוביטרל?
2. למה יש חשש שהביצית צעירה ?- הרי האסטרדיול הוא מעל 1000 ביום ה - 13 , האם האסטרדיול הוא גם מדד ל "בשלות הביצית"?
3. אם בכל זאת ארצה "לתזמן" ולהוסיף את מינימום ההורמונים לפני השאיבה..
מה הם המינונים המינימליים! של מונופור + צטוטרייד וכמה ימים מנימליים אפשר להזריק אותם לפני השאיבה? האם אפשר גם רק יום או יומיים?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מקפיצה ומאוד
טובה09/07/2011אודה לך אם תענה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שלוש שאלות וזהו... - תגובה
פרופ' שחר קול09/07/20111. לאוביטרל, לפני עלית LH
2. קשה לקבוע מראש. יש לשער שהסיכוי טוב לקבלת ביצית בשלה גם אם הזקיק פחות מ - 17 ממ, בעיקר בקרב נשים מעל גיל 40
3. 2 אמפ מנופור + 1 ציטרוטייד ליום יומיים עשויים להספיק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לרופאים היקריםאחת08/07/2011
שלום,
היום בערב אחיינית שלי בת 6 נשענה על הבטן התחתונה שלי עם היד עם כל כובד הגוף, ובאותו רגע הרגשתי כאב שעבר אחרי מספר דקות.
האם זה יכול לסכן את העובר חלילה?
אני מודאגת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לרופאים היקרים - תגובה
פרופ` דוד בידר09/07/2011לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף - אובדת עצות!!ורד08/07/2011
אני נמצאת באמצע טיפול הפרייה, האחות התקשרה היום וביקשה להמשיך עוד יומיים מונופיור 6 אמפולות וצטרוטיד.
היום, יום שישי, אני מגלה שאין לי צטרוטיד למחר (יום שבת), מה עושים?
האם אפשר להזריק דקפפטיל במקום (נשאר לי מטיפול שעבר)?
שאיבה כנראה מתוכננת ליום שלישי ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תנסי לשאול את אחת הבנות אם יש לה
מורן08/07/2011אני לא משתמשת בזה אז לא יכולה לעזור.
לא נראה לי שכדאי לקחת משהו אחר אם הרופא המליץ לך על משהו מסויים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריכה תגובה של רופא...
ורד08/07/2011המון תודה אני אנסה גם בפורום שרשמת.
האם הרופאים עונים בסופי שבוע לשאלות בפורום?
אני יודעת שצטרוטיד מדכא הורמון LH ברגע שניתן ואילו דקפפטיל מדכא בצורה אחרת ולאורך זמן. שניהם מונעים ביוץ במנגנונים קצת שונים ולכן שאלת האם אפשר להזריק דקפפטיל במקום צטרוטיד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מקווה שיענו, יש פה שאלות מאתמול
מורן08/07/2011ושלשום שלא נענו, אז אל תסתמכי רק על זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף - אובדת עצות!! - תגובה
פרופ' שחר קול09/07/2011לא ולא!!!
דקפפטיל כעת יגרום לביטול הטיפול!!!
אפשר אורגלוטרן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי 2 זריקות
גלי09/07/2011אני גרה בירושלים. יש לי 2 זריקות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי אני מאיזור ירושלים
המשכשכת09/07/2011אם את צריכה תשאירי מספר ואחזור אלייך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיין בבעיה
ורד09/07/2011המון תודה על הרצון, אבל אני גרה בצפון ברמת ישי....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוקד ק"ח
גלי09/07/2011ביקשתי באחד הפורומים, אבל אם אין, שווה לצלצל למוקד ק"ח ולדבר עם אחות. יש אפשרות לקנות 1 במוצ"ש בסופרפארם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשאות ואפידורלסיון08/07/2011
שלום,
אני נשאית לCF ולדיסאוטונומיה משפחתית.
בלידה הראשונה ילדתי רגיל עם אפידורל.
רק אחרי הלידה שמעתי שלנשאיות יש סיכון בקבלת
אפידורל כיון שהוא בע"ש.
האם אכן יש קשר? האם לנשאיות מומלץ ללדת ללא אפידורל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשאות ואפידורל - תגובה
ד''ר דוד ישי09/07/2011שלום
אני לא רואה שום קשר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לד"ר קולדן08/07/2011
ד"ר קול שלום,
האם מומלץ לעשות הפסקה בין טיפולים והאם צריך לעשות הפסקה לפני IVF.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לד"ר קול - תגובה
פרופ' שחר קול09/07/2011כן, לפחות חודש הפסקה בין טיפולי טריים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היסטרוסקופיהטל08/07/2011
ביום רביעי עברתי היסטרוסקופיה אבחנתית שהתוצאות יצאו תקינות ב"ה
לאחר הבדיקה לא היו לי דימומים אלה כתמים קטנים והיום יום שישי היה לי דימום קצת יותר רציני(לא כמו מחזור)
האם זה כתוצאה מהבדיקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היסטרוסקופיה - תגובה
פרופ` דוד בידר09/07/2011כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפרופ' דויד ישידן08/07/2011
פרופ' דויד ישי שלום,
אנחנו נמצאים ללא הצלחה לאחר 3 טיפולים עם אקוקלומין (עם 2 הזרעות) ו-2 הזרעות עם פיוריגון (66 יחידות). (גידול של זקיק 1 או 2).
יש לציין שלא נעשו הפסקות בין טיפולים עם אקוקלומין ועם פיוריגון. ביניהם כן הייתה הפסקה של חודש-חודשיים לשם צילום רחם.
שאלות:
1. האם באופן כללי נחוצה ההפסקה בין טיפולים השונים. האם טיפולים רצופים יכולים לגרום לגירוי שחלות,לתופעות לוואי שונות או ירידה ביעילות התגובה של הגוף?
2. האם הייתה ממליץ להמשיך לטיפול פיוריגון נוסף עם מינון גבוה יותר? אם כן, האם נחוצה בשלב זה הפסקה של חודש ימים?
3. האם הייתה ממליץ בשלב זה ללכת ל-IVF? אם כן, האם נחוצה בשלב זה הפסקה של חודש ימים?
4. IVF: האם בזמן הרדמה כללית של הוצאת ביציות אני עלולה להתעורר ולהרגיש כאבים?
5. IVF: האם עקב הרדמה כללית והכנסת צינורית לפה , יכול להגרם נזק לשיניים של המטופלת? עד כמה זה שכיח והאם אפשר להמנע מהכנסת צינור?
תודה מראש,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לפרופ' דויד ישי - תגובה
תודה על המינוי , אבל אני לא פרופ' אלא דר'
1. אין על זה הסכמה גורפת, אבל חלק מהרופאים, ואני בניהם, שחושבים שרצוי לעשות הפסקה בין טיפולים שבהם משתמשים בתרופות לביוץ ( איקקלומין, גונדוטרופינים )
2. אין לך ברירה. כדי לקבל התחייבות ל IVF את חייבת במחזור נוסף של גונדוטרופינים.
3. כמו שאמרתי , אין לך ברירה
4. בזמן השאיבה לא תרגישי כלום . אח"כ יכולה לכאוב לך הבטן מעט
5. ההרדמה היא קצרה מאוד וללא צוארך בהחדרת צינור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפרופ' בידרדן08/07/2011
פרופ' בידר שלום,
אנחנו נמצאים ללא הצלחה לאחר 3 טיפולים עם אקוקלומין (עם 2 הזרעות) ו-2 הזרעות עם פיוריגון (66 יחידות). (גידול של זקיק 1 או 2).
יש לציין שלא נעשו הפסקות בין טיפולים עם אקוקלומין ועם פיוריגון. ביניהם כן הייתה הפסקה של חודש-חודשיים לשם צילום רחם.
שאלות:
1. האם באופן כללי נחוצה ההפסקה בין טיפולים השונים. האם טיפולים רצופים יכולים לגרום לגירוי שחלות,לתופעות לוואי שונות או ירידה ביעילית התגובה של הגוף?
2. האם הייתה ממליץ להמשיך לטיפול פיוריגון נוסף עם מינון גבה ויתר? אם כן, האם נחוצה בשלב זה הפסקה של חודש ימים?
3. האם הייתה ממליץ בשלב זה ללכת ל-IVF? אם כן, האם נחוצה בשלב זה הפסקה של חודש ימים?
4. IVF: האם בזמן הרדמה כללית של הוצאת ביציות אני עלולה להתעורר ולהרגיש כאבים?
5. IVF: האם עקב הרדמה כללית והכנסת צינורית לפה , יכול להגרם נזק לשיניים של המטופלת? עד כמה זה שכיח והאם אפשר להמנע מהכנסת צינור?
תודה מראש,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר09/07/2011צריכה להיות הפסקה בין הטיפולים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לפרופ' בידר
דן09/07/2011מה עם שאלות נוספות ששאלתי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר09/07/2011הייתי ממליץ על הפריה חוץ גופית.
לא מתעוררים באמצע הרדמה ולא מרגישים כלום.
לא מרדימים עם צינור אלא רק הזריקה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגסטרון בירידהסיון08/07/2011
שלום,
בטיפול לקראת IVF:
לאחר 6 ימים שמזריקה חצי דקפפטיל 0.1 וגונל 112 הפרוגסטרון 1.8.
מפסיקה גונל ומתחילה להזריק 2 מונופור, לאחר יומיים הפרוגסטרון יורד מתחת ל- 0.8.
מה המשמעות שיש יותר זקיקים, הE2 עולה אך הפרוג' יורד?
תודה ושבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוגסטרון בירידה - תגובה
פרופ' שחר קול08/07/2011תקין וצפוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם ההזרעה נכשלה?גילי08/07/2011
עשיתי הזרעה אתמול ומיד עם הוצאת הספקולום יצא נוזל. האם זה קרה בגלל שהוזרקה לרחם כמות גדולה מידי של חומר? או אולי משום שהרופא לא הזריק למקום הנכון?
האם ייתכן שכ-ל החומר יצא?
האם יש סיכוי להפריה במצב זה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם ההזרעה נכשלה? - תגובה
פרופ' שחר קול08/07/2011יש סיכוי להריון.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיענוח בדיקות לפני ביוץחדשה08/07/2011
שלום, אני חדשה פה ומאוד מבולבלת, אשמח מאוד לייעוץ
היום יום מחזור 18 (בדרך כלל ביוץ ביום 19-20 למחזור) עשיתי אתמול בתשע בבוקר בדיקת דם ומעקב זקיקים והתוצאות היו כך:
בשחלה ימנית זקיק בגודל 24 מ"מ עובי רירת 9.
בדיקת דם E2 1552
PROG 3.85
LH 39.1
אתמול לא קיימנו, האם כבר התרחש ביוץ?
האם הביוץ יהיה היום ועדיין יש סיכוי?
מתי ביוץ משוער?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיענוח בדיקות לפני ביוץ - תגובה
פרופ' שחר קול08/07/2011הביוץ כנראה היום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינוןענבל07/07/2011
האם ביום ההחזרה לוקחים קרינון
לפני או אחרי ההחזרה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרינון - תגובה
עדיף אחרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)