מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לבנות ששוחחו עם פרופסור בידרנונה03/07/2011
קראתי את התגובות שלכן ואת של הפרופסור אבל פונה בחורה לפורום שואלת שאלה והרופא עונה לה מתוך הבנתו וידע בתחום ואתן מגיבות בשפה נמוכה אחת אחרי השניה הרי כל מי ששואלת שאלה בפורום יש לה רופא מטפל, וכולנו כמהות להיות אמהות, אבל לא תמיד אנחנו מקבלות תשובות מהרופאים שלנו ,ובגלל זה פונות לפורום אם אתן נכנסות לתגובות ירודות ונמוכות אתן יכולות פשוט לא לשאול!
לסיום מי יתן ומשאלת לבנו תתגשם והטיפולים שאנו עוברות יצליחו מי כמוני מבינה ללבכם ואל תקחו את תגובתי לשלילה אם כי לחיובית בהצלחה לכולנו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סוף סוף מישהי שמבינה עניין
גל03/07/2011תודה נונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול פוריותנורית03/07/2011
שלום רב,
התחלתי טיפול IVF ,הרופא נתן לי לפני הווסת את הכדורים PROGYLUTON ואמר שבמהלך נטילת הכדורים אקבל ווסת , היום זה היום ה 11 מתחילת לקיחת הכדורים ואני ביום הרביעי לווסת, הרופא אמר לי שמהיום ה 16 להתחיל דקפפטיל ולאחר מכן גונל, אבל היום הייתי הייתי אצל רופאה מתמחה כי הרופא הקבוע לא היה,היא אמרה לי שלא הייתי אמורה לקבל ווסת עם הכדורים האלה, הרופא שלי יהיה רק ביום חמישי וביום חמישי אני כבר אמורה להתחיל את הזריקות ובמקביל להמשיך את הכדורים. מה אני אמורה לעשות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול פוריות - תגובה
ד''ר דוד ישי04/07/2011שלום
מצטער , לא יכול לעזור לך. הפרוטוקול לא ברור לי. גם לדעתי לא צריך לקבל וסת תוך כדי פרוגילוטון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריון ביתיתגלית03/07/2011
מחזור אחרון 2.6.11
היה ביוץ ע"פ בדיקה ביתית+הפרשות 20.6
עשיתי בדיקת הריון ביתית ב3.7 ויצאה שלילית.
האם יש סיכוי להריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת הריון ביתית - תגובה
יש סיכוי. חכי עוד יום יומיים. אם הוסת לא יגיע , עשי בדיקת דם להריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולים כושליםנונה03/07/2011
שלום
אני בת 34 אני נמצאת בסידרת טיפולים עד היום כבר 5 טיפולי הפריה שהאחרון בינהם לפני שבוע והחזרה של 2 בלסטוציסטים כמובן היום עשיתי בדיקת הריון ויצאה שלילית ,אני ממש מיואשת ולא יודעת מה לחשוב הרופא שמטפל בי אומר שהכל תקין אצלי אני עוברת שאיבות תקינות,מופרים עוברים ,עשיתי פיפל אבל כנראה משהו בהשתרשות לא טוב השאלה מה ?מה עלי לעשות אולי אתם יכולים להציע לי משהו שאבקש מהרופא שלי ?קשה לחוות את האכזבה הזו מטיפול לטיפול ובפרט שאין איזה בעיה ספציפית אודה לכם שתייעצו לי ולהבין מה קורה איתי תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר תשובה בבקשה
נונה03/07/2011מחר אני נפגשת עם הרופא שלי וחשובה לי התשובה שלכם
ובנוסף מה זה אומר בירור? ומי אמור לעשות אותו גורם חיצוני? או הרופא המטפל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחכה לתשובה
נונה04/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים לנו???
נונה05/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפולים כושלים - תגובה
פרופ' שחר קול06/07/2011קרייוטיפ ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ברוררה התשובה
נונה07/07/2011מה שאלתי משהו לא בסדר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוא התכוון אם עברת בדיקת קירטיופ?
מודאגת07/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי
נונה09/07/2011לא מה זה הבדיקה הזו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש סיכוי להזרעות?שני03/07/2011
שלום,
אני ובעלי בני 27. אני בעלת שחלות פוליציסטיות אך מבייצת ביו"מ 21 בערך. מבדיקת זרע של בעלי עלה שכל הנתונים תקינים מלבד המורפולוגיה- 1%-2% תקינים. עברתי כבר 2 הזרעות. בשתיהן קיבלתי 75 מ"ל של גונל ושתי זריקות אוביטרל. לאחר ההזרעות קיבלתי אנדומטרין/ קרינון בחודש האחרון. במעבדת הזרע אמרו לנו שהכמויות והנתונים יצאו טובים מאוד, אך כמובן שלא בדקו מורפולוגיה. שתי ההזרעות נכשלו. שאלתי היא- עם בעיית המורפולוגיה האם יש טעם להמשיךלהזרעה שלישית או שמא עלינו להתקדם לIVF? אני מודעת לפרוטוקולים של קופות החולים, אך עם כל הכבוד- לא הרופאים חיים עם התחושה הזאת יום-יום. אם אין סיכוי לא עדיף להתקדם ולחסוך את הסבל של החודש הזה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוצה להבהיר- אני שני אחרת, לא קשורה
שני03/07/2011לדיון שמתנהל כאן ואשמח לתשובה מהירה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה את ההודעה
שני04/07/2011אשמח למענה מהיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' בידר- אשמח למענה
שני04/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יש סיכוי להזרעות? - תגובה
יש סיכוי להריון. בסה"כ מדובר בעוד מחזור טיפול אחד. שוה לנסות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
שני04/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקהרונית03/07/2011
ביום 11 להחזרת עוברים .
היום עשיתי בדיקה ביתית ..
יצא באותו רגע קוו וורוד כהה ואחרי 10 דקות יצא שני קווים אחד כהה מאוד ואחד וורוד בההיר ..
האם זה הריוןן או לא ..??
אם זה ריון האם הבדיקה אמינה ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה - תגובה
יתכן שזה הריון, אבל למה לנחש ? עשי בדיקת דם ותדעי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפריה שניהרונית03/07/2011
שלום
זה היום 11 להחזרת עוברים .
בבדיקה ביתית היום היה שלילי ( אין הריון)
האם להמשיך בתרופות .?.
זאת הפעם השניה בהפריה חוץ גופית ..
הכל תקין אצלינו ללא בעיות ..
הוחזרו שני עוברים במצב מצויין 8 תאים ..משאיבה 20 ביציות והופרו 15 ..
למה זה לא מצליח למרות כל הנתונים המצויינים והתקינים ??
אולי יש בעיה שהרופאים לא מצליחים לגלות אותה שהעוברים לא משתרשות ברחם ??
בת 27..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפריה שניה - תגובה
אין תשובה לשאלה שלך מלבד העובדה שהצלחה של מחזור טיפול היא 30% . עם סכוי כזה .ריך לעשות לפעמים 3-4 מחזורים ואף יותר עד שמצליחים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקה אחרי מתן הורמוניםרעות03/07/2011
שלום
רציתי לברר האם לאחר טיפול של חודש ראשון בהורמונים מומלץ לעשות חודש הפסקה מהורמונים.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקה אחרי מתן הורמונים - תגובה
אין על זה הסכמה גורפת. אני מעדיף לעשות חודש של הפסקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
רעות05/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גילי תיקראי את הכל ועל תשחקי אותה מנטע03/07/2011
נומסת רופא לא צריך וזה לאקשור לכלום לכתוב לאישה שהיא עקרההההההההה זה בסדר תעני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נטע , אני מסכימה איתך לגבי כל מילה
שני03/07/2011שרשמת לגילי ....
לא אתפלא אם אותה "גילי" היא "מתחזה" - איני מאמינה שאישה שעוברת טיפולים תרשה לעצמה לכתוב דבר כזה לאחר שקראה את התשובות ההזויות וההתבטאויות המילוליות האגרסביות של דויד בידר!
הוא באמת חושב שהוא "מלך".....
איזו רמה....
אלוהים אדירים!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנטע , אני מסכימה איתך לגבי כל מילה - תגובה
פרופ` דוד בידר03/07/2011אני חושב שאתן מתחזות.
קיבלתן רשות משרון לענות בשמה?
מה פתאום אתן מתערבות בחוות הדעת שלי אליה?
אתן קוראות את כל השאלות והתשובות בפורום ומתחילות לברבר?
החוות דעת היא אישית!
מבקש מכן לא לקרוא בכלל את חוות הדעת שלי במיוחד של נשים אחרות ולתת הערות
לא רלונטיות במקומן.
כנראה אין לכן עיסוקים אחרים מלבד לתת יעוץ חובבני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתן פשוט חוצפניות! הפורום נועד...
סימה04/07/2011בשביל לעזור לנו בשאלות כי הרופאים שלנו לא זמינים... והרופאים האלו כאן לא מקבלים על זה שכר ועונים לנו בכל רגע נתון כשהם יכולים!
אתן פשוט חוצפניות אחת אחת.... לא יודעת מי עומדת מאחורי הניקים האלו אבל קצת כבוד אם הוא כותב חוות דעת אז הוא יודע מה הוא כותב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחבל
איילה07/07/2011חבל שהרופאים לא זמינים לכם אני נכנסת לפורום להתעניינות בלבד הרופא שלי זמין 24 שעות ש-י-ה-י-ה בריא יש לי את הפלאפון שלו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנטע, לשני, לפרופ' בידר ולכל השאר
גל03/07/2011ראשית אני לא מתחזה, אני נכנסת ע"מ לשאול שאלות ולקבל תשובות, אני בוחרת אם לקבל את התשובה או לא, במידה ורופא יענה לי שלא "כרצוני" אני פשוט מתעלמת ולא מתייחסת, אכן פרופ' בידר הוא לא אלוהים הוא רופא וגם רופאים מדברים ,"שטויות לפעמים,בכל זאת הם לא אלוהים , אז אולי נפסיק את כל הדיון הזה ונמשיך הלאה, אני נמצאת במצב שלכן ונמצאת בטיפולים כ- 3 שנים!! ואכן החלפתי את הרופא שלי פעם כי הוא לא היה מספיק מקצועי ורגיש כלפי. אני המטופלת ואני זו שצריכה לקבל שרות, תפקיד רופא הוא כמו איש מכירות ובמידה והוא לא מציע לי "מוצר, טוב (הכוונה לשרות, מקצועיות, רגישות, ) ניתן ללכת לאיש מכירות אחר והכוונה לרופא אחר.
אני פשוט בוחרת להסתכל על הכוס המלאה ולא לקחת דברים באופן אישי, ומי שפוגע בי אני פשוט לא מגיבה ומתעלמת.
ושוב אני לא מבקרת אותכן, קראתי הכל ובכל זאת זה מעייף בוא נמשיך הלאה ונתעסק באיך להביא ילדים לעולם.
פרופ' בידר, אין צרוך להמשיך להגיב אנא ישנם שאלות של בנות שממתינות לתשובתך וזה כעת חשוב יותר.
שוב תודה לכן בנות יקרות וב"ה ובעזרתנו ובעזרתן של הרופאים נחבוק בידינו ילד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מתחזה היית שני ועכשיו גל???????.
גו'לי03/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנטע
גל03/07/2011מרוב שאת עונה ותוקפת את לא שמה לב למי את כותבת.
שמי הוא גילי ובקיצור גל, אני לא כותבת בשמות אחרים.
שוב בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנטע תודה. בע"ה שכולנו נהיה אמהות
לירן03/07/2011במהרה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעהנטע03/07/2011
שלום רב,
אני לאחר הזרקת מונוגון,ביצעתי היום מעכב זקיקים ובדיקת דם התוצאות הן
שחלה ימין 3 זקיקים ,18,15,12, שחלה שמאל 4 זקיקים 18,14,13,11
פרוגסטורון 3.2, E2 4106.
האם התוצאות מראות שאיחרנו את מועד הזרעה?
האם התוצאות תקינות ?
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרעה - תגובה
התוצאות טובות. לא איחרת את זמן ההזרעה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בטא - שאלהשני03/07/2011
שאיבה: בתאריך -16.6
החזרה: בתאריך- 19.6 (4 עוברים)
20.6זריקת חצי אוביטרל אחרונה (לתמיכה):
בדיקות בטא:
בטא ראשונה תאריך: 29.6 (14 יום מיום השאיבה)-
הבטא 19.7
בטא שנייה תאריך: 1.7 כעבור יומיים (לא עשיתי כי זה היה יום שישי)
בטא שלישית תאריך: 3.7 (היום , יום ראשון, 13 ימים "נקיים" מהזרקת חצי האוביטרל האחרון) -
הבטא:9.4
1.האם ייתכן שחצי האוביטרל לא התנקה מהגוף אחרי 13 ימים "נקיים" מאוביטרל?? האם בטא 9.4 זה עדיין "שאריות" של חצי אוביטרל??
2.האם 9.4 יכל להיות עדיין הריון?
3. האם להמשיך את התמיכה של 3 פעמים ביום אוטרוגסטן 200?
זה מוזר כי בדרך כלל לפני בטא שלילית אני מרגישה כאבי מחזור , ואילו הפעם איני מרגישה שום כאבי מחזור + אתמול בלילה והיום יש לי "גלי חום" בצוואר שזו גם תופעה שלא היתה לי מעולם....וקראתי שזה גם יכל להיות סימנים להריון
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות בטא - שאלה - תגובה
1. סביר להניח שלא
2. הבטא בירידה כך שקשה להאמין שיתפתח מזה הריון תקין
3.ליתר בטחון, לפני שאת מפסיקה את התמיכה קחי עוד בדיקה אחת של רמת הבטא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגינובהמירי03/07/2011
שלום רב,
הרפא נתן לי את הפרוגינובה כדי לאחר את יום הביוץ (2 כדורים ליום), בדקתי את יום הביוץ ומסתבר שזה ממש לא השפיע, האם עלי להמשיך לקחת את הכדורים ברצף ולנסות עוד חודש? האם לוקחים את הכדור גם בזמן של מחזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוגינובה
מירי03/07/2011אשמח אם אקבל את חוו"ד הרפואית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרוגינובה - תגובה
אם הביוץ לא נדחה כמקווה, אני לא רואה טעם להמשיך לקחת את התרופה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולי פוריותרוני03/07/2011
שלום
בת 32. עברתי פעמיים שאיבת ביציות, סה"כ 6 החזרות.
פעמיים עברתי מחזור טבעי, החזרת עוברים עם אוביטרל בלבד אך לצערי בשני הטיפולים התשובה הייתה שלילית.
לעומת זאת 4 פעמים כן נכנסתי להריון אך הפלתי בשלב מוקדם ( שבוע6-8).
בפעמים שנכנסתי להריון קיבלתי אוטרוגסטן אסטרופם גיסטון ופרגניל
כמו כן אני מקבלת קלקסן ומיקרופירין לדילול הדם.
היום בדיוק לאחר מחזור טיפולים טבעי- התשובה הייתה שלילית
הרופא החליט על מחזור טבעי מכיוון שהערכים ההורמונליים היו גבוהים ולא היה צורך בתמיכות למעט התרופות לדילול הדם.
אני מאוד מאוכזבת ועצובה.
נותרו לי 2 עוברים (בלוציסטים) ואני מסרבת לבזבז אותם על מחזור טבעי.
מה עלי לעשות? נא עזרתכם
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפולי פוריות - תגובה
מחזור טבעי נותן תוצאות דומות למחזור של הכנה. לא ניתן להצביע בבירור על יתרון של אחת השיטות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת היריוןורד03/07/2011
שלום רב.
תוצאות בדיקת היריון מהיום-
Estradiol pmol/L 303.0
Progesterone nmol/L 17.2
LH mIU/mL 0.30
Beta Subunit, hCG mIU/mL 17.2
מה פירוש התוצאה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת היריון - תגובה
יש הריון. אבל רמת הבטא נמוכה וכך גם רמת שאר ההורמונים. צריך לעקוב ולראות כיצד יתפתחו העניינים. יש אפשרות שזה הריון תקין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימומים- דחוףמיכל03/07/2011
בוקר טוב,
האם ייתכנו דימומים בשלבים הראשונים של ההריון שבוע 5 וזאת יהיה תקין , תופעה מוכרת?
(מקבלת תמיכה של אסטרום ו- אוטרוגסטארן)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן.אצלנו דימם חלש 10 שבועות
ורדה03/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין צורך במענה
מיכל03/07/2011הבטא ירדה, אין הריון :-(
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)