מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פרופ' בישר-שאלה חשובה!מודאגת06/07/2011
שלום לך,
אשמח לדעת ,מתי לדעתך המועד הנכון להזרעה ע"פ הנתונים הבאים
האם יום חמישי או יום שישי?
יום ראשון י"מ 9 -הזקיק 11 רירית 4
LH 7.1
PR1.6
227 E2
יום ג י-"מ 11
LH 11.4
PORG 1.6
E2 388
יום ד' -היום- י"מ 12 -זקיק 17 רירית 8
LH 17.9
PORG 1.7
E2 544
מדובר בהזרעה ע"ב טבעי בשל בעיית זרע בת 30 עם ילד בן 4 מהריון ספונטני .
מחזור סדיר ושל 27 ..
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמובן שהכוונה הייתה לפרופ' בידר
מודאגת06/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' בישר-שאלה חשובה! - תגובה
פרופ` דוד בידר06/07/2011הביוץ יהיה ביום א לדעתי ואם אפשר יש לחזור על הבדיקות ביום ו.הזרעה ביום א עדיפה.האם לא הרית ספונטני מאותו הזרע? אם כן אין בעיה בזרע אז למה הזרעה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה,יש בעיית
מודאגת06/07/2011זרע.
פעם 1 בדיקת זרע יצאה 4% ובבדיקה השנייה 0% מורפולוגיה.
גם שאר המדדים נמוכים.
נכנסתי להריון מאותו איש מקסים:)
אין לי מושג מה היה אז מצב הזרע אז ,שכן נכנסתי להריון ספונטני.
אם הבדיקות קרישיות שעשיתי החודש יגיעו ויהיו תקינות (בשל סיפור משפחתי)
ההמלצה של הרופאה שלי לעבור ישירות לIVF* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר שאלה נוספת?
מודאגת06/07/2011הרופא אמר שכדאי לעשות הזרעה בשישי כי לדעתו הערכים מתאימים.
האם לדעתך לא כדאי שהזרע יחכה לביצית ?
יום א' יוצא י"מ 17,מה שקצת מוזר כי המחזור שלי נע בין 25-27 יום....
והשלב הלוטאלי שלי בדר"כ 14 יום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר שאלה נוספת? - תגובה
פרופ` דוד בידר07/07/2011זקיק שהיה ביום ד 17 לא יבייץ ביום ו,לכן עדיף ייום א בדיקות .
ולהמשיך הלאה לפי התשובות
הזרע לא יחכה לביצית עד יום ב. לפי דעתי ההזרעה ביום ו מוקדמת אך זה אפשר לראות גם באולטרה-סאונד וובדיקות הדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה המפורטת.....
מודאגת07/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעשיתי היום בדיקת דם נוספת
מודאגת08/07/2011מעקב זקיקים לא הצלחתי לעשות.
E2 690
PRO3.6
LH37.8
מה אתה אומר???האם ביוץ לא מתקיים בערכים 3-6?
מתי לדעתך הביוץ ייתקיים ע"ס הערכים החדשים?
תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעשיתי היום בדיקת דם נוספת - תגובה
פרופ` דוד בידר09/07/2011לפי הערכים מתחיל תהליך הביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה !!!
מודאגת09/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם בעיניך הזרעה שנעשה אתמול מספיק
מודאגת09/07/2011טובה?או שיש צורך לעשות שוב ביום א'?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם בעיניך הזרעה שנעשה אתמול מספיק - תגובה
פרופ` דוד בידר09/07/2011רצוי גם יום א.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכי ביוץ מהבוקרשירי06/07/2011
ד"ר שלום,
הרופא שלי לא זמין לצערי ואני מעוניינת לפעול להזרעה.
ביצעתי אתמול והבוקר מעקב זקיקים.
נמדדו הערכים הבאים:
זקיק בגודל 19 מ"מ (אתמול היה 17 מ"מ)
רירית בעובי 7.6 מ"מ
E2 - 808
Prog - 3.4
LH - 18.6
האם ניתן להעריך את יום הביוץ?
מכיוון שמדובר בתהליך הזרעה, הדיוק הוא רלוונטי אף יותר...
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין -
שירי06/07/2011אני ביום 9 למחזור
מחזור סדיר כל 26 יום
הביוץ הוא טבעי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני די לחוצה על חוות דעת, מחר הזרעה
שירי07/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ללא ביוץ- תוצאות פרופיל הורמונלימיקי06/07/2011
שלום
אני ללא ביוץ מאז הפסקת הגלולות בדצמבר. לקחתי פרוברה פעם אחת, ומאז עברו שלושה חודשים. יש לי שחלה אחת שנראית פוליציסטית, מעט אקנה ונשירת שיער.
אני לא סובלת מעודף משקל.
הגיעו לי חלק מתוצאות פרופיל הורמונלי, אשמח להסבר על מצבי:
TSH 1.63
prolactin 118
LH 4.7
FSH 4
E2 417
progesteron 51.1
testosteron total 1.9
DAEA-S 2.71
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לתגובה.. תודה מראש...
מיקי07/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות נוספות:
מיקי07/07/2011hydroxyprogesterone17 5.4 nmol/l
androstenedione 1.91 ng/ml* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץמיטל06/07/2011
3 מחזורים אחרונים אחרי נטילת גלולות:
28.11.10 / 25.10.10 / 20.01.11
קיימתי יחסי מין ב 31.1,כיום בהיריון עם בן זכר.
מתי סביר להניח שהתרחש הביוץ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ - תגובה
ד''ר דוד ישי07/07/2011שלום
לא ברור לי מדוע זה חשוב. בכל אופן להערכתי, על סמך שני המחזורים שתארת , ביום ה12 למחזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם ההריון תקין??אלמונית06/07/2011
בוקר טוב
בתאריך 16/06 עברתי שאיבה (טיפול IVF ראשון). בתאריך 19/06 בוצעה החזרה של עובר אחד.
ב-01/07 עשיתי בדיקת בטא ראשון שיצאה 27.
ב-03/07 בדיקת בטא שניה שיצאה 52
ב-05/07 בדיקת בטא שלישית שיצאה 93 .
אני לוקחת 3 אנדומטרין, חצי כדור דקטמטזון וכדור אסטרופפם 2 מ"ג - כל יום.
האם ההתפתחות של הבטא תקינה? למה הבטא הראשונית הייתה כל כך נמוכה??
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בוקר טוב..אני מקווה שלא שכחו אותי..
אלמונית07/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש גם בדיקה מהיום
אלמונית07/07/2011בטא- 157
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה את ההודעה...מבקשת תשובה
אנג'לה07/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם ההריון תקין?? - תגובה
פרופ' שחר קול08/07/2011הבטא לא ממש מכפילה כל יומיים.
לא ניתן לקבוע תקינות.
יש להמשיך מעקב.
יש לגלות ערנות לגבי אפשרות של הריון חוץ רחמי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זרע זכרימיטל06/07/2011
כמה זמן שורד זרע זכרי?
אם קיימתי יחסים יומיים שלושה לפני הביוץ,אין מצב שיהיה לי בן?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זרע זכרי - תגובה
פרופ` דוד בידר06/07/2011זרע יכול לשרוד עד ל70 שעות במערכת ולכן יתכן הריון.
אין קשר למין העובר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מורפולוגיהגליה06/07/2011
שלום
האם זרע בעל מורפולוגיה גרועה משפיע על איכות העוברים(שהופרו איתו בהצלחה באיקסי)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מורפולוגיה
ורדה06/07/2011גם בזרע גרוע יש זרעים בודדים יותר ו פחות תקינים.לכן בגדול אין בעיה
אם יוצאים עוברים יפים אז כנראה שהזרע הנבחר מוצלח.כמובן שהטסט
האולטימטיבי זה תינוק ביד.בהצלחה5324* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעוברים היו בדרגה 2-3
גליה07/07/2011האם המורפולוגיה השפיעה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יש כאן
גליה07/07/2011הודעות שנבחרות למענה וכאלה שלא?
מה עשיתי לא נכון שכבר 3 פעמים שלחתי את אותה שאלה ולא נעניתי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפרופ' בידרדן06/07/2011
פרופ' בידר שלום,
1. האם צ'יסטות בגודל של 13-15 מ"מ יכולות להפריע לכניסה להריון.
2. פיוריגון: איך אפשר לדעת מראש על גירוי יתר. במקרה ומינון של 65 מ"ל מביא לזקיק 1, האם הגדלה ל-75 תגרום לגירוי יתר?
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר06/07/2011ציסטות לא קשורות להריון.
כאשר רמות האסטרוגנים מוגברות בוסת אזי הציסטות מפרישות וצריך לחכות שתיספגנה.
מינון 75 לא יגרום לגירוי יתר.
מה שגורם לגירוי יתר הם הורמון האסטרוגן ,במידה והוא מוגבר וזקיקים רבים במיוחד קטנים ליד גדולים.
במספר קטן של זקיקים גם רמות האסטרוגן לא גבוהות לא יהיה גיגוי יתר.
במינונים הנמוכים שאת מקבלת ולפי התגובה אז לא יהיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור לא סדיררוני06/07/2011
שלום
אני בת 35 ואני מעונינת להכנס להריון,,ואין לי מחזור סדיר(הוא כמובן כל חודש אבל לא תמיד בתאריך הקבוע) רציתי לדעתמה עושים בשביל לסדר את זה ,,וגם רציתי לדעת מתי אפשר לדעת מתי הביוץ
רציתי עוד דבר לצין -שאני עכשיו בדיאטה האם הדיאטה קשורה שהמחזור מאחר?
אשמח להסבר
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור לא סדיר - תגובה
ד''ר דוד ישי07/07/2011שלום
דיאטה קיצונית יכולה להשפיע על סדירות הוסת.
אפשר להסדיר את הוסת אבל אז לא ניתן להרות.
צריך לעשות ממוצע של אורך המחזור ( הזמן שעובר מהיום הראשון של הוסת ובין היום הראשון של הוסת שאחריו ) להחסיר 14 יום . היום שמתקבל הוא יום הביוץ הצפוי הממוצע. ( למשל , אם הממוצע יוצא 29 ימים , יום הביוץ הממוצע הוא היום ה 15 ). סביב היום הזה צריך לקיים יחסי מין ( להתחיל כמה ימים לפני ולהמשיך עד כמה ימים אחרי )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איכות עובריםמיקי06/07/2011
שלום,
האם עובר בן 3 תאים כ- 46 שעות לאחר השאיבה נחשב תקין?
האם מס' תאים שאינו זוגי מעיד על איכות נמוכה יותר?
בד"כ איכות העוברים טובה וב-3 ivf מעולם לא קרה שהיו פחות מ4 תאים אחרי 48 שעות. יכול להיות שהעובר היה בעת ההחזרה בדיוק בתהליך חלוקה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם אפשר לענות בבקשה?
מיקי07/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה זמן לוקח לאוביטרל לצאת מהגוף?פרופ` דוד בידר05/07/2011
שלום,
כמה זמן לוקח ל 250 מ"ג של אוביטרל לצאת מהגוף?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוביטרל - תגובה
פרופ' שחר קול06/07/201110 ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה אם אפשר שאלה נוספת
רונית06/07/2011אני היום 10 ימים אחרי אוביטרל ו 8 ימים אחרי הזרעה של זרע קפוא עשיתי בדיקה ביתית לראות אם האוביטרל יצא וקיבלתי חיובי האם אפשרי שזה חיובי של הריון או שרוב הסיכויים שזה מהזריקה עדיין?
יש לי את כל הסימנים של הריון כמו כאבים מאוד חזקים בחזה וכל מיני דקירות בבטן התחתונה ועייפות אבל אני יודעת שזה יכול להיות כתוצאה מהזריקה מצד שני אם היא כבר יצאה כמעט מהגוף התופעות לא אמורות להעלם איתה? כי אצלי הן רק מתגברות כל יום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה אם אפשר שאלה נוספת - תגובה
פרופ' שחר קול06/07/2011מציע לחזור על הבדיקה 14 יום לאחר ההזרעה. לא לפני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא לאחר הפריהעמית05/07/2011
12 יום אחרי החזרה של עובר 1 והבטא הייתה 160 לאחר יומיים ביצעתי שוב בדיקה וזה 506. האם זה תקין? האם יכול להיות שהעובר התפצל ל2?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא לאחר הפריה - תגובה
פרופ' שחר קול06/07/20111. כן
2. כן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטא
איילה07/07/2011האם בטא כזה נמוך לא נחשב להריון מחוץ לרחם? קראתי שהריון תקין זה לפחות 4500-5000
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטא - תגובה
פרופ' שחר קול08/07/2011לא, יש להמשיך מעקב ואם יש חשד להריון חוץ רחמי לבצע א.ס בתחילת השבוע הבא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפרופ' בידר-מועד הביוץמודאגת05/07/2011
שלום לך,
אני במעקב לפני הזרעה ע"ב טבעי בשל בעיית זרע בת 30 עם ילד בן 4 מהריון ספונטני .
מחזור סדיר וטבעי של 27 יום
יום ראשון י"מ 9 -הזקיק 11 רירית 4
LH 7.1
PR1.6
227 E2
יום ג היום י"מ 11 (המעקב US רק מחר בבוקר)
LH 11.4
PORG 1.6
E2 388
מחר בבוקר אעשה שוב בדיקת דם,אך התור שלי לרופא ולהחלטה מתי ההזרעה הוא מחר.
מתי לדעתך עתיד יתרחש הביוץ?מתי כדאי לבצע הזרעה יום חמישי או יום שישי?
חודש שעבר בייצתי בזקיק 18+-
האם הE2 שלי לא נמוך?
אשמח לחוות דעת כי הרופאת פוריות שלי בחופש ואני הולכת לרופא מחליף
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת לשאלה -הזקיק היום 17 מ"מ וה
דניאל06/07/2011רירית 8.
מתי לדעתך כדאי הזרעה מחר או ביום שישי?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לפרופ' בידר-מועד הביוץ - תגובה
פרופ` דוד בידר06/07/2011עניתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיפלמיטל05/07/2011
לדר' שלום
האם הפיפל מעלה את הסיכויים להצלחה של הפריה ?
ולמי כדאי לעשות זאת או אחרי כמה טיפולים שללא הצלחה ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיפל - תגובה
פרופ' שחר קול06/07/2011ראי בשאלות נפוצות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה אומר הפרוטוקולא05/07/2011
רציתי לדעת מה אומר הפרוטוקול הזה:
10 ימים גלולות מיום ראשון למחזור.
לאחר מכן גונאל F
ולאחר מכן, צטוטרייד+אוביטרל.
מדוע נותנים פרוטוקול כזה?
זו פעם ראשונה שנתקלתי בו.
למה לא להתחיל ישר עם הגונאל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדובר על פרוטוקול לIVF
א05/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה אומר הפרוטוקול - תגובה
פרופ' שחר קול06/07/2011בעיקר כדי לנסות ולתזמן את מועד השאיבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)