מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בדיקות הורמנאליותמודאגת02/07/2011
שלום רב,
אני בת 32ץ5 ומנסה להיכנס להריון מזה כחצי שנה.
הרופא שלי שלח אותי לעשות בדיקות דם, ואני קצת מודאגת מחלק מהתוצאות.
מה הן אומרות? האם אוכל להיכנס להריון בקרוב?
פירוט תוצאות הבדיקה
SHBG
12.10-שינוי בערכי ייחוס מ
FREE ANDROGEN INDEX
12.10-שינוי בערכי ייחוס מ
ESTRADIOL (E-2)
3/2011 -ערכים חדשים החל מ
Follicular phase 71.6-529
Midcycle 234-1309
Luteal phase 205-786
Postmenopausal ND - 118.2
Males ND-146.1
LH
follicular phase 1.9-12.5
midcycle peak 8.7-76.3
luteal phase 0.5-16.9
pregnant < 0.1-1.5
Postmenopausal 15.9-54.0
FSH
follicular phase 2.5-10.2
midcycle peak 3.4-33.4
luteal phase 1.5-9.1
pregnant < 0.3
Postmenopausal 23.0-116.3
Males 13-70years 1.4-18.1
PROLACTIN
Postmenopausal 38-430
Nonpregnant 59-619
pregnant 206-4420
PROGESTERONE
follicular phase 0.48-4.4
luteal phase 10.62-81.28
mid luteal phase 14.12-89
Postmenopausal females ND* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות הורמנאליות - תגובה
ד''ר דוד ישי04/07/2011שלום
כתבת את טווח הנורמה בשלבים שונים של המחזור אבל לא את תוצאות הבדיקה שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת קרישיות יתרליז02/07/2011
שלום,
ביקשתי מהרופא הפרטי שלי לתת לי הפנייה לבדיקת קרישיות יתר, כיוון שאני לאחר הפלה אחת ביצעתי גרידה ב-01/06/2011 עובר ללא דופק
וגם ההתפתחות של העובר לא הייתה תקינה, למען הסר ספק אני רוצה לעשות את הבדיקה הנ"ל.
למרות שהרופא בעיניו אמר שזה מיותר אמרתי לו אני לא רוצה לחוות 3 הפלות ואז להיזכר למה לא עשיתי.
האם מומלץ לעשות את הבדיקה לאור המצב שתיארתי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת קרישיות יתר - תגובה
לא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הורמונים ומספר זקיקיםגילי02/07/2011
האם שימוש בהורמונים גורם לגיוס זקיקים מעבר למה שצריך היה להיות באופן טבעי באותו
חודש מחזור או שהם רק גורמים להבשלת אותם זקיקים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הורמונים ומספר זקיקים - תגובה
אין יותר זקיקים מגוייסים. יש יותר שמבשילים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוקפאים-שאלותדניאלה02/07/2011
התחלתי בטיפול להחזרת עוברים מוקפאים בתכנית:פרוגינובה ,ואוטרוגסטן
ישנם 7 עוברים מוקפאים בנהם 3 בלסטוציסטים:
1. האם יש לבלסטוציסט סיכוי יותר גבוה להשתרש באשר לעוברים בני יומיים?
2. האם זכותי לדרוש יותר מ2 עוברים מוקפאים?(מדיניות היחידה היא עובר 1,אבל מוקפאים מחזירים 2 בדרך כלל)
3. ל]פני 3 חודשים החזרתי מוקפאים והם נפלו,האם הסיכוי להפלות גדל סבהחזרת מוקפאים?
4.האם העובדה שהפלתי פעימים תוך שנה מעלה את הסיכוי להפלה חוזרת(לפני כן לידה מהפריה ,הריון תקין).?איך ניתן למנוע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוקפאים-שאלות - תגובה
ד''ר דוד ישי02/07/2011שלום
1. לבלסטוציסט יש אכן סיכוי גבוה יותר
2. על פי הוראות משרד הבריאות, מותר להחזיר עד שלושה עוברים מופשרים. אין לי רעיון איך להתמודד עם הפרוטוקול השמרני יותר של היחידה.
3. הסיכוי להשרשה של מוקפאים נמוך יותר אבל הסיכוי להפלה לא.
4. הסיכוי להצלחה של ההריון השלישי עדיין גדולמהסיכוי שהוא יפול שוב. אם זה יקרה בכ"ז, תצטרכי לעבור בירור של הפלות חוזרות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אהבתי את ההבהרהגילי02/07/2011
שבת שלום
רות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אהבתי את ההבהרה - תגובה
פרופ` דוד בידר02/07/2011רק שתביני שמלך לא יכול להיות שר אוצר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם צריך לעשות בדיקות כלשהן?שלגייה02/07/2011
שלום,
מחזור קודם שהיה על בסיס טבעי להזרעה, נכשל, עקב פיקשוש בביוץ.
בבדיקות שנלקחו בתאריך ה-19/6 היום ה-11 למחזור, התוצאות היו:
LH = 14.3 IU/L
E2 = 560 pmol/L
P = 3.3 nmol/L
ביום 21/6, היום ה-13 למחזור התוצאות היו:
LH = 7.4 IU/L
E2 = 462 pmol/L
p = 14.4 nmol/L
למרות שאני יודעת שהיה פיקשוש במחזור, אני מבקשת לדעת מתי בדיוק היה הביוץ, כי עד היום לא הגיע לי מחזור ממש, אם כי יש סימנים של דם ישן, וכך היו גם ב-21/6 יום הבדיקה האחרון, כתמים של דם ישן שנמשכו יומיים, ופה ושם כתם קטנטן של דם ישן, אבל לא מחזור, וכך גם עכשיו,בשלושה ימים האחרונים, ואני מעוניינת לדעת מתי לצפות למחזור?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנא תשובתכם. תודה
שלגייה02/07/2011שאלה שדולגה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם צריך לעשות בדיקות כלשהן? - תגובה
קשה לדעת. אני מעריך שביום 10-11* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפריות כושלותמיכל02/07/2011
שלום רב,
בעוד 3 חודשים בת 41 עברתי 7 טיפולי הפרייה התחלנו הפריות עקב בעיית זרע .אצלי כל הבדיקות היו תקינות ,הפרייה ראשונה היה היריון והפלה יזומה בשבוע שמיני לא היה דופק, מאז אין הצלחות גם כמות הביציות מתמעטת הפרייה ראשונה 8 ביציות הפרייה אחרונה 3 עובר אחד להחזרה בדרגה טובה מאוד אך שוב אין היריון שאלתי האם להמשיך בהפריות או זה השלב לעבור לתרומת ביצית? האם כדאי לנסות במחזור טבעי ללא טיפול הורמונלי?
בדיקות הורמונליות שנעשו לאחרונה ביום השלישי למחזור.
LH 4 PROLACTIN 183 FSH 8.3 PRO 1.3 TSH 2.41 ,
תודה על העזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפריות כושלות - תגובה
פרופ` דוד בידר02/07/2011קודם כל חסר בפרופיל ההורמונלי ערכי אסטרוגן אז קשה להתייחס לבדיקות.
כדאי לעשות מחזור טבעי.
תעשי גם בדיקת AMH.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהענבל02/07/2011
אני כמה ימים לפני שאיבה.
כואב לי נורא הגרון.
האם מותר לקחת אנטיביוטיקה?
דהיינו אנטיביוטיקה+מנופור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
פרופ` דוד בידר02/07/2011אפשר, האנטביוטיקה לא מפריעה למנופור אך מי אמר שצריך אנטביוטיקה. כדאי להיבדק על ידי רופא המשפחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה מאוד דחופה לפרופ' דוד בידרFF02/07/2011
שלום בוקר טוב..
אני פונה איך מכיון שאתה ענית לי פעם קודמת אני יזכיר לך בקצרה..
התחלתי בתאירך 29.5 לקחת פריגון ואחרי זה אוגלטרן ובתאריך 1.2 לקחתי אובטריל ובתאריך 3.6 הגעתי לשאיבה ושאבו רק ביצית אחת.. אמרו לי להתחיל מדרון ודוקסלין 5 ימים ואנדומטריןפעמיים ביום עד שהם אומרים הפסיק.בתאריך 5.6
החזירו לי את עובר הוא היה בעל 4 תאים..ואמרו לי להתחיל גם אסטופרם פעם ביום
ב20.6 הייתי לי בדיקת בטא שיציאה שלילית..
אני יום לפני הבטא קיבלתי ווסת וקיבלתי ווסת מאוד מוזרה היא הייתה מאוד מאוד בהירה ועם המון קרשי דם.. הגעתי למחלקה ביום בדיקה של הבטא אמרתי לאחות על הווסת שלי היא אמרה לי שזה מהתרופות שאני לוקחת. עשיתי דם ואוטלטרסאונד
בצוהריים שדיברו איתי אמרו לי להמשיך את האסטופרם ואנדומטרין באותה הכמות ולבוא ביום חמישי ב23.6 הגעתי ביום חמישי לבדיקת דם ואולטרסאונד אמרו לי בצוהריים להתחיל זריקות חדשות שקוראים להם דקפפרטיל ולהמשיך את האסטופרם עד יום ראשון כולל ולקחת את האנדוטרין עד יום רביעי כולל ולהגיע בעוד שבועים ב7.7 ששאלתי את האחות איזה תוכנית הם עושים לי היא אמרה שמנסים לפי ה21 של המחזור.כבר הייתי בסיום של הווסת אבל
מאותו יום שהתחלתי את הזריקות ניהוי לי המון המון הפרשות חומות יחד עם האנדוטירין שהפסקתי את האנדומטרין ביום רביעי כבר ביום חמישי לא היו לי את ההפרשות.
אבל אתמול בצוהריים התחיל לי דימום שניראה מאוד מאוד דומה לווסת הדימומים ממשיכים גם עכשיו...
אני לא יודעת ממה זה ?
יכול להיות שזה מהזריקות החדשות?
זה תקין ?
להגיע אליהם ב7.7 רגיל או לגשת אליהם לפני כי זה לא תקין ?
תודה רבה רבה רבה רבה לך והמשך יום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה מאוד דחופה לפרופ' דוד בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר02/07/2011כל הפרוטוקול לא ברור לי כל כך למרות שאני מבין מה הם מתכוונים לעשות.
בת כמה את ומדוע התגובה שלך של ביצית אחת?
מה הפרופיל ההורמונלי שלך והאם עשית בדיקת AMH?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ' דוד בידר
FF02/07/2011היי תודה רבה על תשובתך
אני בת 24 וששאבו לי רק ביצית אחת הרופא המטפל בי לא ידע לענות לי על שאלה איך שאבו לי רק ביצית אחד שבשאיבה הראשונה שלי שאבו לי 13 ביציות והופרו 6 ששאלנו אותו למה הוא הפך את שאלה אלי מה קרה ועם היה משהו על הזריקות אמרתי שלא ושלקחתי את הזריקות כל יום ובאותו שעה והוא נתן לנו תשובות לא הגיונית והתחמיוקיות..
אני לא יודעת מה הפרופיל ההורמונלי שלי איך אני יכולה לבדוק?
ובדיקת AMH לא ניראה לי שעשיתי.
הבעיה היא לא אצלי הבעיה היא אצל בעלי בזרע.
אני לא ידעתי שאני צריכה לבדוק את כל הדברים האלה. אני במרץ עברתי הפלה בשבוע 8 בגלל העובר הופסק לפעום. ושבשאיבה האחרונה שלי ששאבו לי רק אחד רצינו לעבור רופא לעבור מחלקה ולבסוף ויתרנו כי אמרנו שבטוח עכשיו לעבור לרופא אחר ולהתחיל לספר לו מה היה זה סיפור. ועכשיו אני לא יודעת מה קורה עם הווסת, עם זה נורמלי ואולי זה התופעות של הזריקות החדשות.
אני יגיד לך את האמת אני לא יודעת מה לעשות. אני לא ידועת עם נכון מה שהרופא נותן לי לקחת. עם ללכת אליהם מחר או פשוט עד יום חמישי שהם אמרו לי להגיע
התחלתי כבר להתייאש.
תודה רבה רבה לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ' דוד בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר02/07/2011טוב הבנתי מה קורה.
הפרוטוקול האחרון לא עבד כי היה משהוא לא תקין במהלכו אך כרגע זה לא חשוב.
צריך להתחיל פרוטוקול חדש שילך טוב כמו הראשון.
אני הבנתי את הפרוטוקול שרוצים לתת לך ,תנסי אותו ונראה איך זה יפעל.
באופן עקרוני את צעירה וזה צריך לעבוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ' בידר
FF02/07/2011הבנתי ותודה על התשובתך.
אך לא הבנתי עם זה תקין הדימום שקיבלתי אתמול ודימום ממשיך, זה ממש ניראה כמו ווסת. שלפני שבוע קיבלתי ווסת אבל ווסת נורא מוזר...
יכול להיות שזה תופעות של הדקפפטיל?
תודה רבה על הכל אני מאוד מודה ומעריכה אותך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר03/07/2011אם את מתחילה שוב דקפפטיל אז זה לא משנה מה הדימום כי הכוונה להכין אותך בפרוטוקול ארוך, והכוונה שנותנים דקפפטיל לדיכויי במשך מספר ימים ואחר בודקים על ידי בדיקות דם ואולטרה-סאונד האם אפשר להזריק את הורמוני הגירויי.
אם זה יהיה ככה זה בסדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ' בידר
FF03/07/2011שלום
אז רגע לא הבנתי אחרי שבודקים בבדיקת דם ובאולטרסאונד לראות האם אפשר להזריק את הזריקות לגירויי אז מה זה אומר שוב אני מתחילה את הפירגיון ואחרי כמה ימים את האוגלוטרן ? כיאלו מהתחלה?
אני חשבתי שאני לוקחת את הדקפפטיל ואחרי כמה ימים יקראו לי לשאיבה לא ידעתי שזה ככה..
אני מצטערת שאני שואלת אותך ושואלת הרבה שאלות אבל אצלי במחלקה הם לא עונים כמו שצריך אז תודה רבה רבה.
ועוד דבר.. קראתי את מה ששרון כתבה ועל כל התגובות של הבנות. אני לא נוהגת לענות לבנות כאן על הדיבור וההתנהגות שלהן אבל אני יכולה להגיד לך שאתה עושה עבודת קודש וההומר שלך מאוד מצחיק ומכל הטיפולים ומה שמסביב לפעמים לעלות חיוך זה תמיד טוב.
אני מאוד מאוד שמחה שאתה נימצא בפורום הזה, אומנם אני לא מכירה אותך אישית אבל אני יכולה להגיד עליך שאתה בן אדם זהב ושאכפת לו מכל מטופלת ומטופלת.
אתה עונה כאן לבנות במסירות ובהבנה. וחבל שיש כאן בנות שלא מעריכות זאת.
המון המון תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר04/07/2011הדקפפטיל מטרתו רק דיכוי הפעילות ההורמונלית שלך.
כדי לגרות זקיקים חייבים שוב פעם להתחיל בפיורגון והתהליך יהיה כמו בפעם הראשונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למה יש כאבים?לימור01/07/2011
שלום,
תודה לאל אני בהריון ראשון אחרי הפריה חמישית, החזרת עוברים ב-12.6 (שתי בטאות ראשונות בהפרש של יומיים תקינות, אמורה לעבור ב3.7 בדיקת בטא נוספת).
יש לי כאבים חזקים בבטן התחתונה משמאל ומימין וכן כאבי גב תחתון. הבטן מאוד נפוחה כאילו אני בחודש חמישי.
1.ממה יכולים לנבוע הכאבים? האם זה הגיוני שבשבוע 5 עדיין יש כאבים כאלה חזקים?
2.קבלתי לפני השאיבה דקפפטיל במקום אוביטרל למנוע גירוי יתר - ייתכן שלמרות הדקפפטיל יש גירוי יתר?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה יש כאבים? - תגובה
עם דקפפטיל הסיכוי לגירוי יתר קטן. אבל השחלות יכולות להיות גדולות ומציקות. אני ממליץ שתבדקי בכל זאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זריקת דקאפפטילעדן01/07/2011
ערב טוב!
רציתי לשאול האם זה משמעותי שהזרקתי דקאפפטיל באיחור של 4 שעות מהשעה שבדר"כ אני מזריקה? משום שהרופא שלי לא ציין בפני שחשוב להקפיד על השעה?
אשמח אם תתנו לי תשובה בהקדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זריקת דקאפפטיל - תגובה
פרופ` דוד בידר02/07/2011לא משמעותי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שליטה בביוץ ו- LHגילי01/07/2011
החל מאיזה ערך של LH ניתן לומר שמתחיל ביוץ עצמוני שלא ניתן לשלוט בו ע"י אוביטרל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה בבקשה
גילי02/07/2011ר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהe
גילי02/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשליטה בביוץ ו- LH - תגובה
קשה לומר. יש מצבים שבהם יש LH בסיסי גבוה. בגדול אני מניח שכשה LH עובר את הרמה של 7-10 , זה אומר שהתחיל ביוץ ספונטני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך עושים בדיקת זרע?זרע01/07/2011
מה התהליך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך עושים בדיקת זרע? - תגובה
מקבלים הפניה והתחייבות או שעושים באופן פרטי
מתאמים תור במעבדת זרע
נמנעים מיחסי מין 2-3 ימים
נותנים את הזרע לתוך כוסית (כזו של שתן לתרבית מתאימה)
מביאים את הזרע למעבדה לא יאוחר משעה מרגע שמוציאים אותו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת היריוןורד01/07/2011
שלום רב.
בת 39 , 12 יום לאחר IVF והחזרת 3 עוברים, בדיקת דם ביום רביעי 29.6.11 -
Estradiol pmol/L 1147.0
Progesterone nmol/L >127.2
LH mIU/mL 0.05
Beta Subunit, hCG mIU/mL 22.5
הרופא אמר שאני בהיריון ולהמשיך תמיכה של שני נרות אנדומטרין ביום ולעשות ביום ראשון שוב בדיקת דם.
היום יום שישי עשיתי בדיקת הריון ביתית שמראה כי אני לא בהיריון.
האם יכול להיות כי תוצאות הבדיקה הביתית אינם נכונות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת היריון - תגובה
כן
עשי את מה שהנחה אותך הרופא לעשות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא ושק הריוןמודאגת01/07/2011
שלום רב, ב 8 ליוני עברתי הזרעה, 13 ימים אחרי כן היתה לי בטא 45 ואחר כך בדקתי הכפלות עד בטא 2000 והכל היה בסדר, היום יומיים אחרי בטא 2000 (כנראה בטא סביב 4000) נצפה שק הריון בלבד, רציתי לדעת האם ממצא של שק ריק בשלב הזה מתאים או שמשהו לא תקין. אודה לתשובתכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא ושק הריון - תגובה
נראה לי מתאים. זה מה שאפשר לראות בשלבים האלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)