מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לשכשךהמשכשכת10/07/2011
שלום
עברתי החזרה ביום שישי -IVF וביום רביעי יש יום כיף בבריכה
האם אני יכולה לשכשך ולשחות בכיף או שלא מומלץ
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשכשך?
דניאלה11/07/2011חחחחחח......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
המשכשכת11/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשכשך - תגובה
ד''ר דוד ישי11/07/2011שלום
את יכולה לשכשך ללא דאגה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוביטרלמאיה10/07/2011
זה פעם ראשונה שאני מתחילה טיפול כלשהו
קיבלתי 2 כדורי איאקלומין + זריקת אוביטרל אחת
נקבע לי תור לבדיקת דם ואולטרסאונד ליום ה 12
האם אני צריכה לקחת איתי את הזריקה או שהרופא יאמר לי מתי לקחת אותה ..?
האם היא לזמן הביוץ או לפני ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנסיון אישי
אתי10/07/2011הרופא יגיד לך מתי לקחת אותה... אחרי האולטרסאונד הוא יגיד לך...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוביטרל - תגובה
האוביטרל היא התרופה שבעזרתה אנחנו מתזמנים את הביוץ. אם לא נאמר לך במפורש את לא צריכה לקחת אותה איתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יום 2 או 3? דחוף!!!ענת10/07/2011
בסבב החזרת קפואים. הרופא אמר לקחת אסטרופן מיום 2 או 3 - לא זוכרת!!! והוא בחו"ל . מחזור ביום שישי האחרון. האם אבוד או שאפשר עדין להתחיל לקחת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יום 2 או 3? דחוף!!! - תגובה
פרופ` דוד בידר10/07/2011יום 3.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. ועוד שאלה
ענת10/07/2011לכמה זמן לוקחים את האסטרוגן לפני הוספת הפרוגסטרון? האם יש פרק זמן קבוע או שזה משתנה לפי עובי הרירית ורמת ההורמונים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. ועוד שאלה - תגובה
פרופ` דוד בידר11/07/2011ברגע שרירית מעל 7 מ"מ אפשר לתת פרוגסטרון ולהחזיר עוברים.
בדרך כלל בין 10 ל 14 יום הרירית כבר מוכנה לתוספת של פרוגסטרון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרנו קפואים לפני שבועאורית10/07/2011
בעזרת השם במידה ויהיה הריון, עוד כמה זמן אצטרך לקחת את הכדורים (אסטרוגן) והנרות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרנו קפואים לפני שבוע - תגובה
פרופ` דוד בידר10/07/2011לפחות עד שרואים דופק עוברי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גיל קבלת מחזור ושנות פוריותציפי10/07/2011
קיבלתי מחזור בגיל 17 וחודש (יחסית מאוחר) רציתי לדעת מה המשמעות לכך? ומה ההשלכות לטווח ארוך? האם גיל המעבר אצלי - סיום קבלת המחזור יהיה גם מאוחר יחסית? שמעתי גם שהסיכון לחלות בסרטן השד יורד בגלל שקיבלתי מאוחר, האם שמעתם משהו כזה? ומה שמאד חשוב לי, זה ששמעתי שמגיל 35 איכות הבייציות יורדת ויותר קשה להכנס להריון, האם הגיל הזה אצלי נשאר בתוקף או שבמצב שלי יש לי עוד כמה שנים בהקשר לכך. יש לציין שאני בת 30 רווקה ועדיין אין לי ילדים.
אודה לקבלת כל התשובות, הדבר חשוב לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה בבקשה תענו לי!!!!!
ציפי10/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח שיענו לי ולא ידלגו עלי, תודה
ציפי11/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגיל קבלת מחזור ושנות פוריות - תגובה
אין בהכרח קשר בין גיל הופעת הוסת וגיל הפסקתו. וכך גם לגבי הפוריות. תכנני את דרכך בהתאם לשינויים המקובלים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קפואיםאורית10/07/2011
יש לנו קפואים בני 4 שנים. האם זמן ההקפאה משנה את הסיכויי להריון?
קראתי שיש החזרה על בסיס טבעי למה הכוונה? האם בהחזרה כזו חייב שיהיה ביוץ או שמספיקה יצירה של רירית בעובי תקין (אני פוליציסטית ולרוב לא מבייצת)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קפואים - תגובה
פרופ` דוד בידר10/07/2011זמן ההקפאה לא משפיע על הסיכוי.
מחזור טבעי זה מחזור האישה שבו יש תהליכי ביוץ תקינים בלי תהליך כזה אין להחזיר עוברים.
אפשר בעזרת תרופות לחקות את המחזור הטבעי ואז ניתן להחזיר עוברים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' בידר, מה זה? לינץ' וירטואלי?
טלי13/07/2011רציתי לבדוק שוב משהו בתכתובת ולא יכולתי להתעלם מהלינץ' הוירטואלי עליך. זה כמובן לא ראוי להתייחסות ואני מקווה שאתה מבין מאיזה מקום זה בא ולא מייחס לכך כל חשיבות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופילטלי10/07/2011
שלום רב
בחודש האחרון הייתי כאן בתכתובת בעניין עיכוב של שישה שבועות ויום בווסת (סביב בטיסה קצרה לאירופה ומתח נפשי). כאמור כעבור כשישה השבועות קיבלתי ווסת וביום השלישי ביצעתי פרופיל הורמונאלי שתוצאותיו מאוד מאוד מדאיגות אותי. אני בת 43 ללא ילדים ולהלן התוצאות:
E2 קטן מ 200 pmol/L –
LH IU/l 21.5
FSH 21 | IU/l
פרוגסטרון 3.1
ממה שאני מבינה ה-LH וה-FSH מאוד מאוד גבוהים. האם נתונים אלה מספידים את סיכויי להרות??? האם יש סיכוי כלשהו שה-LH וה-FSH קפצו בגין מתח נפשי מצטבר (ביוני שנה שעברה שניהם היו תקינים לחלוטין. ה - FSH היה - 6.5! מדובר במתח נפשי מצטבר כי דווקא ביום בו ביצעתי את הפרופיל ההורמונאלי הייתי רגועה יחסית כי זה היה אחרי שקיבלתי מחזור וכבר קיוויתי לטוב. מאידך גיסא, גם בעבר הייתי נתונה במתח נפשי ואז התוצאות היו תקינות לחלוטין...). האם יש סיכוי כלשהו שה - FSH וה-LH ירדו? עוד אוסיף משהו שעשוי לשפוך אור: בשלוש השנים האחרונות סבלתי מאוד סביב המחזור והביוץ מכאבי אגן, מפשעה, עצירויות קשות מאוד, נפיחות רבה בבטן ותסמיני גסטרו ומאז הסיפור של העיכוב במחזור אין זכר לסימפטומים הללו. בנוסף: בעבר הווסת היתה כחמישה ימים אולם לאחרונה הווסתות ארוכות יותר. הווסת לפני שתי הווסתות האחרונות אף היא כבר היתה ארוכה מהרגיל ונמשכה כ 8-9 ימים אך באולטראסאונד שבצעתי ביום ה 10-11 של המחזור הרופא אמר שיש מגמה של ביוץ וכי אינו רואה משהו חריג מעבר לכך. וכן אז עוד היו לי עצירות, בטן נפוחה ומיחושים. מודאגת ביותר. תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרופיל - תגובה
פרופ` דוד בידר10/07/2011הבדיקות מראות שאת בגיל המעבר ובערכים כאלה אין ביציות תקינות.
זה לא קשור למתח ולכל מה שכתבת.
הרופא שלך שלא ראה משהוא חריג וסיפר לך על מגמות הוא לא בדיוק צדק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה והמשך
טלי10/07/2011תודה על תשובתך. האם נוכח זאת יש איזשהו סיכוי כלשהו להריון מביצית שלי? שוב תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה והמשך - תגובה
פרופ` דוד בידר10/07/2011לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
טלי10/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה אתה כ"כ רע???
שירה11/07/2011מה קשה לך לכתוב
לצערי לא
?
אתה רוצה קלדנית שתשב ותנסח עבורך תשובות ראויות יותר?
למה במקום של שליחות, שאתה יכול להוות משענת מקצועית לנשים במצבן הרגיש ביותר, אתה בוחר להגיב ככה???
נדמה שאתה טיפה'לה נהנה מזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגל ולפרופ' בירד
טלי11/07/2011קודם גל תודה על האמפטיה. האמת היא שגם בעבר נתקלתי בתשובות בוטות של פרופ' בירד לא רק כלפי). אמנם קצת הופתעתי מהבוטות והנחרצות אך כיוון שאופי תגובותיו כל כך רחוקות מהתגובות שאני מכירה לא זיהתי אותן כרוע אלא יותר כבוטות וישירות וכיוון שאיני נוטה לייחס רוע לאנשים שעוסקים במקצוע אותו אני תופסת כשליחות סברתי שאולי פרופ' בירד נוקט גישה ישירה כדי לחסוך מנשים לטפח אשליות שווא. בעבר נתקלתי בתגובות אטומות וטכנוקרטיות של רופאים מתחומים שונים (שחלקם אגב טעו בענק) ועם זאת עדיין אני רוצה לקוות שהמניע של פרופ' בירד בגישתו זו הוא לחסוך משאביים נפשיים ואנרגיה מיותרת לטווח ארוך וזאת באמצעות גישתו הישירה. מה אתה חושב על כך פרופ' בירד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגל ולפרופ' בירד - תגובה
פרופ` דוד בידר11/07/2011אני עקבתי אחרי כל מה שכתבת ועניתי לך לא רק בפעם הזאת.
אין פה שום בוטות.
אם את זוכרת אזי בפעם הראשונה אמרתי לך לבצע בדיקות כדי לראות מה קורה למרות כל מה שכתבת על מתח , כאבי הבטן וכו.כבר אז הבנתי שיש בעיה אך לא אמרתי עד שראיתי את התוצאות.
עניתי בסדר גמור ללא התחכמויות של אפשר לנסות וננסה ויש רופאים שעושים זאת.
אני רואה נשים כמוך גם עוברות הפריה ושואבים להן איזשהיא ביצית ונותנים לה הרגשה טובה בשלב מסויים ולדעתי זה ,בלשון המעטה,גורם נזק לעתיד.
כל הנשים שפנו אלי ועניתי להם שכך המצב גם הלכו לשמוע דברים אחרים.
עניתי במלוא הרצינות ולדעתי בסדר.
לא התחכמתי ולא הייתי בוטה. את שאלת לדעתי ,שדרך אגב,אין אחרת ממנה.
אז מה לא בסדר? ללכת לשלם ביקור סביב 1000 שקל ולשמוע שאפשר אולי לעשות עוד בדיקה ולנסות עוד משהוא האם זה באמת יהיה לך יותר טוב?
חסכתי לך זמן ובזבוז משאבים.
אני מצטער שאני עונה לדעתי באופן אמיתי ולא מנסה למצוא חן ולכתוב לך כמו שמציעה אחת שאניצריך לכתוב שאני מאוד מצטער ואני משתתף איתך בהרגשותיך.. זה באמת לא תפקיד רופא שמנסה לעזור.
גם לא צריך לקבל את דעותי ואפשר להתייעץ אם רופאים אחרים או ללכת למרפטה הפרטית ולקבל פסיכולוגיה בגרוש.
בכל אופן זה לא משנה. מה שאמרתי לך זאת האמת ואין אחרת ולא ברור לי איך את היית רוצה לשמוע ממני את זה אחרת.
מחכה לתשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה אתה כ"כ רע??? - תגובה
פרופ` דוד בידר11/07/2011תפסיקי כל היום לקרוא תשובות שאני נותן לאחרות. אם אין לך מה לעשות תלמדי קלדנות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסכימה
איילה11/07/2011מסכימה לחלוטין שמתי לב למגילות של גל את לא יכולה להיות סניגור של כולם והרופא בסה"כ עונה לתשובות לא מתאים לכם האמת אל תשאלו שאלות בפורום תשלמו לרופא פרטי שיגיד לכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנמאס
מיואשת11/07/2011האמת שכבר נמאס מההתלהמויות האלו של אותה בחורה או בנות ספציפיות.
לא ניתן לחסום אותן??
אם אתן לא רוצות לשמוע או לא נאה לכן התשובה של הרופאים אז תרימו טלפון למרפאה הקרובה לביתך ותקבעו תור לבערך עוד 200 שנה ואחרי שתהיו אצלו גם לא יהיה לכן כסף להמשך הטיפולים!
אף אחד לא הכריח אתכם להכנס לקרוא ולהגיב ולשאול.
בסוף הרופאים לא ירצו יותר לענות ומה אז תעשו???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ' בירד
טלי11/07/2011שוב שלום,
קודם כל תודה על תגובתך שוב (מיותר לציין שאינך מחוייב להגיב לי או לנשים אחרות). כפי שציינתי, גם בעבר ראיתי בתכתובות שלך עם נשים אחרות (שקראתי רק להקיש מתשובתך בעבורן על מצבי) תשובות שבעיני נראו בוטות אך כפי שציינתי לא ייחסתי להן רוע או סאדיזם (ואפילו לא נכות רגשית) אלא גישה דעתנית וישירות ושוב סברתי שישירות זו נובעת מתוך מטרה לחסוך משאבים בעתיד ולמנוע טיפוח אשליות מיותרות. נכון שאפשר לרפד גם תשובה שלילית בעטיפה רכה אך זו יותר עניין של גישה פסיכולוגית האם להנחית מיד את המכה או בהדרגתיות והדעות הן לכאן או לכאן. אני מניחה שבמקרה הקשה שלי ידעת שגם אמפטיה לא תשנה את הכאב. וכיוון שאני יודעת היטב (אך לא מספיק) מה המשמעות של FSH לא הופתעתי מתשובתך. הופתעתי מתוצאות הבדיקות שלי! במיוחד נוכח העובדה שבדיוק לפני שנה ה-FSH שלי היה 6.5 והזינוק המטאורי הוא שהפתיע אותי. במצבי האקוטי כמובן פניתי לעוד פורומים במקביל וקיבלתי תגובת כאלה ואחרות אך כיוון שאני דווקא מייחסת חשיבות לתשובות כנות, אני מרשה לעצמי לשאול אותך שוב, לאחר הדיון הפילוספי, שאלות נוספות על מצבי הקשה: כפי שכתבתי לך, באולטראסאונד שביצעתי לפני כחודשיים, בדיוק לפני המחזור שאחריו כבר לא הופיעה הווסת אלא כעבור כחודש וחצי, הרופא אמר לי שיש מגמה של ביוץ. תשובה זו קיבלתי משני רופאים: האחד - רופא במכון האולטאסאונד והשני, הרופא האישי שלי מהקופה. זאת ועוד: באותו מחזור היו לי את כל התסמינים שאפיינו אצלי מחזור וביוץ החל מכאבים במפשעה, עצירויות קשות, התנפחות של הבטן והפרשה רירית שקופה. כל התסמינים הללו נעלמו באחת כאמור, ועם העלמותם גם חל העיכוב במחזור. השינוי הכל כך דראסטי עורר בי אפילו את החרדה שתשמע אולי מופרכת: בנסיעתי ללונדון (שם הכל החל) עברתי בדרך ליציאה מהטרמינל מסלול שמצאתי עצמי יחידה בו והיו בו הרבה מכונות רנטגן לשיקוף שדלקו ללא צוות שהפעיל אותם. באיזשהו שלב חשבתי שמא טעיתי במסלול ונכנסתי למסלול בו המכונת פעלו אולי באופן בלתי מבוקר וכך נחשפתי לקרינת רנטגן שפגעה בי אולם כפי ציינתי, זה נשמע לי קצת מופרך... (מה דעתך?אגב) וכיוון שהייתי נתונה במתח נפשי אדיר וידוע לי כי ביוץ מושפע גם מתנודות נפשיות קיויתי שאולי זה העניין ורציתי לברר שמא גם ה-FSH והLH יכולים להיות מושפעים ממתח נפשי אקוטי. כלומר, כמו שביוץ יכול להיפסק לתקופה ממושכת בגין מתח נפשי קיויתי שגם הפרמטרים הללו יכולים לזנק בגין מתח נפשי. ולשאלתי: אני מכירה מישהי שבמשך שנים ה FSH שלה היה מעל 30 ופתאום באופן בלתי צפוי, אחרי גיל 40 היא גילתה לתדהמתה שהיא בהריון (עצמוני ביותר) ובדיעבד גילתה שבבדיקות האחרונות שביצעה הFSH ירד ל 8. נכון שלא ניתן להקיש ממקרה כל כך חריג זה על מצבי ולכן ברצוני לשאול: חרף תשובתך הנחרצת, האם אתה נתקלת באופן אישי או בספרות במקרים של השגת הריון מביצית מקורית עם נתונים כשלי??? שוב תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ' בירד - תגובה
פרופ` דוד בידר11/07/2011שלום חני.
כתבת בטעות בירד שהיה שחקן כדורסל מפורסם בארה"ב וחבל שאני לא מרויח כמוהו.
לעניננו:
1.השיקוף לא גורם לכלום ואין בו שום נזק לא לגוף ולא לשחלות.
2.מצבך אינו קשה אלא שמדובר בתהליך טבעי שטבוע גנטית ואין איך לשנותו כמו שאין לשנות עור פנים שמזדקן עם הגיל וכו
3. כל מה שאת מספרת על הרופאים אז כל מה שהם אמרו היה לא מבוסס.
הרופא באולטרה-סאונד לא היה צריך לומר את מה שאמר ללא בדיקות נוספות וגם הרופא השני אמר ללא ביסוס אלא על סמך הרגשה.
4. כל מה שאת מספרת על אישה עם FSH 30 אינו בר הקשה אליך או לכל אישה אחרת כי לא את ולא אני יודעים בברור מה קרה שם..אולי באמת קרה שם נס מיוחד במינו שאנחנו הרופאים באמת לא יודעים להסביר אך לא בצורה כזאת אנחנו ניגשים לאישה המעונינת ללדת.
5.לא נתקלתי במשך 28 שנות עבודתי בפיריון שאישה ילדה והביאה ילד הביתה עם תוצאות כפי שהצגת ולכן ממליץ לך לא לבזבז זמן באם את מעונינת להשיג את מטרתך.
6.ולסיום אסיים כמו בבית משפט בדרך המליצה וההומור: כל מה שנאמר כאן נאמר על דעתי ונסיוני לפי הכתובים בספרות ואני נשבע לומר את האמת וכל האמת.
7. בכל מקרה אני מאחל לך הצלחה בכל דרך שתבחרי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד משהו
טלי12/07/2011שוב תודה פרופ' בידר על תשובותך (שתרוויח כמו כדורדסלן - למה לא? מרוב עגמת נפש כבר איני רואה מה אני קוראת...). רק חשוב לי להבהיר כמה נקודות ושוב תודה על נכונתך לקרוא.
1. לגבי עניין מכונות השיקוף, לא חששתי מהקרינה ממכונות השיקוף שעברתי במהלך הבידוק הבטחוני אלא חששי נבע מכך שבעת שעברתי באולם ממנו היו שתי פניות, אני פניתי לחדר בו מצאתי עצמי יחידה, ללא אנשי צוות, ללא נוסעים נוספים, מכונות השיקוף דלקו שם ללא תיפועלן על ידי אנשי צוות ואז חשבתי שאולי נכנסתי לחדר לא נכון בו אולי המכונות פעלו באופן בלתי מבוקר ופולטות קרינת רנטגן באופן בלתי מבוקר. ברם כפי שציינתי, זה בכל זאת נראה לי מופרך...
2. ברוב מצוקתי הפצתי את שאלתי בכמה פורומים שנראו לי רלוונטיים והיו גם דעות פחות חד משמעיות משלך. חוות דעתך המקצועית ברורה ומתיישבת עם הידוע לי בנושא, לכן אני מאוד זהירה מחוות דעת אחרות. מה גם שאין לי כוחות נפש מיותרים לנדוד בין רופאים ובין טיפולי סרק, רק ברצוני לציין מניסיון כואב מאוד שלפעמים שווה לשמוע חוות דעת נוספות. וכותבת לך משהי שבגין תסמונת קשה וקיצונית ביותר פנתה במשך למעלה משנה לכמעט 25 רופאים (מרביתם רופאי נשים), נחמדים יותר ופחות, וכמעט כולם היו חד משמעיים ופספסו בענק באבחנתם (אגב כאיש מקצוע זה יכול לעניין אותך כי זה בתחום, אך איני מוצאת לנכון לפרט זאת בפורום הפתוח לקהל הרחב. אם יש לך עניין מקצועי אוכל לפרט זאת במייל פרטי).
3. כתבת לי כי אם ברצוני להשיג את מטרתי, שלא אבזבז זמן. לא ברור לי: האם כוונתך היתה שלא אבזבז זמן בנסיונות סרק להשיג את מטרתי או אולי וזה לא מסתדר לי (הלוואי) שאם לא אבזבז זמן יקר, אצליח להשיג את מטרתי - לא הבנתי. שוב תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד משהו - תגובה
פרופ` דוד בידר12/07/20111. בעניין הקרינה אין מה לדאוג.
2.לגבי חוות דעת נוספת בהחלט אני מסכים איתך.
3.לגבי טעות 25 רופאים אני לא מגיב היות ומניסיוני לא צריך לבנות על סיפורים. האם הייתי בין ה 25 רופאים?
4. הכוונה שאם את רוצה להרות יש לפנות לתרומת ביצית וכמובן שאת יכולה לקבל דעות נוספות ואז להחליט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועדכון
טלי12/07/2011שוב תודה על תשובתך. אין לי עניין בתרומת ביצית.
לגבי הפרשה הקשה שעברתי בשעתו: לו היית נמנה עם אותם רופאים - לא הייתי פונה אליך אפילו בפורום...
(אצל כולם הייתי בביקורים פרטניים ואל חלקם הגדול גם באופן פרטי).
אם במקרה תתקל בספרות בקשר בין FSH, LH ומתח נפשי - אשמח להתעדכן.(כפי שכתבתי אני מופתעת מהאופן הדראסטי בו הם זינקו כי חשבתי שזה תהליך הדרגתי, ולכן חיפשתי הסברים - מופרכים ככל שיהיו - בתחום הקרינה, סטרס וכו').
שוב תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועדכון - תגובה
פרופ` דוד בידר12/07/2011בתהליכי מתח נפשי רמות ההורמונים LH ן FSH יורדות מאוד ותהליכי ביוץ נפסקים ולא להיפך,כלומר במתח אין עלית FSH.
העליה של ה FSH היא רק במצבים של ירידה בכמות ואיכות הביציות אם הבדיקה נלקחת נכןנה ואם הורמונים נוספים.
בזה שאין לך עניין בתרומה זה בסדר גמור כי זה מה שאנחנו יודעים לעשות היום .
לציין שלפני כ 30 שנה לא ידענו כלום ולא היו בכלל טיפולי פיריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
טלי12/07/2011חבל. בכל אופן תודה רבה על כל המידע החשוב!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גידול רירית - דחוףאורית10/07/2011
לפני החזרת עוברים מוקפאים. ערכי אסטרוגן יום 2 למחזור 130 PMOL/L. פרוגסטרון 0.6. FSH 24. כיוון שיש היסטוריה של סרטן שד במשפחתי אני חוששת מלקיחת אסטרופם.
שאלתי - 1. האם בערכי פתיחה אילו החזרה על מחזור טבעי זה סביר או שמדובר בהימור גבוה מדי?
2. הרופא שלי דוגל בהורמונים מיום 2 - (היום) או טבעי ללא אפשרויות שילוב. האם קיימים פרוטוקולים בהם לוקחים אסטרופם כעבור מספר ימים במידה ולא מתפתח זקיק ו/או הרירית לא גדלה מספיק?
3. עד מתי לוקחים את ההורמונים במידה ויש הריון?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מהו טווח E2 ביום 2 למחזור "תקין"?
אורית10/07/2011תודה רבה עלתשובה באופן דחוף ביותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמהו טווח E2 ביום 2 למחזור "תקין"? - תגובה
פרופ` דוד בידר10/07/2011עד 200 תקין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגידול רירית - דחוף - תגובה
פרופ` דוד בידר10/07/2011לפי תוצאות ה FSH שלך לא יתפתח מחזור ביוצי תקין ואת צריכה לקחת אסטרוגן ואין לך מה לחשוש מסרטן.
לא הבנתי לגבי ההימור הגבוה. אין פה עניין של הימורים.
אם צריך להחזיר מוקפאים יש לעשות זאת תחת מחזור תחליפי ובצורה הנכונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכלומר חייבים ביוץ
אורית10/07/2011לשם החזרה במחזור טבעי?
בלי ביוץ לא ניתן להחזיר קפואים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכלומר חייבים ביוץ - תגובה
פרופ` דוד בידר10/07/2011אם אין ביוץ אז אין מחזור טבעי בכלל
על הרחם להיות מוכן לפי כללי הביוץ התקין.
ללא ביוץ אין הכנה נכונה של הרירית.
רק בתהליכי ביוץ או בחיקוי התהליך אפשר להחזיר עוברים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלותדניאלה10/07/2011
1. מה הסיכויים של בלסטוציסט מופשר דרגה 1 ,ובלסטוציסטים דרגה 1-2?
2. יש לי 7 עוברים מוקפאים בנהם 3 בלסטוציסטים,הוחלט להחזיר את הבלסט' ,מתי תתבצע בדיקת ההריון לאחר מכן?
3. האם אני יכולה לבקש שיחיזירו יותר מבלסט' 1?(הטוב ביותר הוא במבחנה נפרדת)
4.מה רמות הפרוגסטרון שבהם ניתן להחזיר עוברים?
5. האם יש סיבה שמתחילים להחזיר את הבלסטו' ולא את העוברים(שמהם יש לי 4)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה לתשובות
דניאלה10/07/2011....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפרופסור דוד שלוםעמק יזרעאל110/07/2011
לגבי בדיקה amh האם היא בדיקה חדשה? האם היא מדויקת ואפשר לסמוך על התשובה? איפה עושים ואם אפשר דרך הקופה עם הפניה של רופא תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפרופסור דוד שלום - תגובה
פרופ` דוד בידר10/07/2011זוהי לא ממש בדיקה חדשה אך בישראת זה קיים כשנתיים.
יש לברר דרך קופת החולים או אצל רופא בקופה כללי או גינקולוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחילת טיפולתותית10/07/2011
היי ממתינה למחזור
, לפני תחילת טיפול
בעברי 2 הפלות שבוע 7+שבוע 8 עקב אי התפתחות בת 36 + 2 מהפרייה קודמת
ממתינה למחזור ביום ו' האחרון הופיעו טיפות ממש טיפות חומות אשר נמשכות עד היום האם יש להתייחס לזה כאל מחזור ולבצע את בדק' הדם האמורות להלקח ביום 2-5 למחזור או שמא להמתין לוסת "רגילה(וסת אחרונה ב-30.05.11 )???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
תותית11/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתחילת טיפול - תגובה
תתחילי לספור מהיום הראשון של דימום ממש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפרופ' בידרדניאל10/07/2011
שלום,
עד עכשיו עשיתי הזרקות עם פיוריגון במינון של 66 יח' (זקיק 1 גדל).
עכשיו התחלתי סיבוב נוסף במינון של 83 יח' האם זה יכול לגרום לגירוי יתר ומה הם השלכות של הגדלת המינון?
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר10/07/2011כל עוד מספר זקיקים קטן ורמות ה E2 לא עוברות ערכים מסוימים לא יהיה גירויי יתר.
במינונים הבמוכים שאת מקבלת לא יהיה גירוי יתר.
בגירויי יתר יש הרבה זקיקים ורמות ה E2 גבוהות וגם אז רק 1 עד 2 אחוז יתפתח גירוי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעה שניהאתי10/07/2011
7.7 הזרעה על בסיס איקאקלומין ואוביטרל....
עברתי כבר הזרעה אחת שנתפסה אך בשבוע 8+ הפלה טבעית...
מה הסיכויים שהזרעה זו גם תיתפס ?
האם התכופפות וקפיצות של משאית יכול להשפיע על העובר במידה ונתפס?
האם בשלב זה כמה ימים לאחר ההזרעה כבר נתפס?????
אשמח לקבל תשובה בהקדם
תודה ויום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תענו לי אל תשכחו אותי
אתי10/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזרעה שניה - תגובה
פרופ` דוד בידר10/07/2011הסיכויים תלויים בסיבמ אי ההצלחה להרות אך היות והצלחת סיכוייך טובים.
העובר משתרש 5 ימים ,בדרך כלל, אחרי הזרעה ושום טלטול של משאית לא תפגע במידה והשתרש.
אבל מדוע את נוסעת על משאיות שקופצות אחרי הזרעה.?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה הרכב היחיד שלנו--תודה
אתי10/07/2011יש סיבה אחת לחוסר היקלטות בטבעיות וזה כי בעלי
לא מסוגל לגמור כשהוא יודע שאני מבייצת...הוא
לחוץ מאוד...אז החלטנו ללכת על הזרעות...
נתפסתי כבר בהזרעה הראשונה שביצענו (עם השבחה) אך ללא סיבה בשבוע 8+ עובר איבד את הדופק....
המשאית היא כלי הרכב היחיד שיש לנו...אני נמנעת כרגע לעלות למשאית כמה שאפשר.....
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה הרכב היחיד שלנו--תודה - תגובה
פרופ` דוד בידר10/07/2011אל תגידי לו מתי את מבייצת.
הנסיעה במשאית לא גורמת לכלום ולא מורידה סיכויים.
את יכולה להמשיך למסוע במשאית שלא יחשוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקשה לי להסתיר את הביוץ
אתי10/07/2011לא ניתן להסתיר ממנו כי הוא לוקח אותי לרופא למעקב ביוץ
הוא מעורב בכל התהליך...ניסיתי לעשות זאת אבל זה בלתי אפשרי להסתיר ממנו...
בע"ה אני מקווה שהפעם גם נתפס ושהפעם יחזיק ההריון ושהכל יהיה בסדר..
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקשה לי להסתיר את הביוץ - תגובה
פרופ` דוד בידר10/07/2011אני גם מקווה שזה יצליח ואז לא ניתן לך כל מיני עצות מוזרות...
בכל אופן אם לא ילך תדברי עם הרופא המטפל ותסבירי לו את הבעיה של בעלך וכשיגיע יום הביוץ לפי דעתו תבקשי שיגיד לבעלך שהחודש הביוץ לא משהוא ושהוא דוחה את הטיפול לחודש הבא ותנסי לבד .תגידי לבעלך שאם אין ביו ץטוב החודש כדאי לעשות קצת חיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעשות קצת חיים?
שירה11/07/2011אתה באמת מאמין שזוג בתוך תהליך סבוך ממילא של טיפולים צריך לתחמן אחד את השני?
אני לא יודעת איזה סוג של רופא אתה מחשיב את עצמך,
אבל עד כמה שאני מבינה, הבעל הוא מטופל של מומחה הפריון בדיוק כמו האישה. ויש לו זכויות לא פחות ממנה.
אתה מציע לאישה לבקש מהרופא שישקר לבעלה (לא מבינה מי הרופא שיסכים??), בנוסף לשקר לו בעצמה ולפתות אותו בטענה שהיא רוצה לעשות חיים, כשבעצם היא רוצה את הזרע שלו באופן שלא ילחיץ אותו?
אתה יכול לתאר לעצמך את הרגע שבו חס וחלילה היא מגלה שההניסיון לא צלח והיא לא בהריון? אז לא רק שהם חווים כשלון נוסף, אלא שיש עליה נטל שהיא שיקרה לו...
או גרוע הרבה יותר, שהרופא והאישה ישקרו לבעל, והוא עדיין לא יצליח לגמור ואז היא תלחץ, כי היא בעצם מבייצת, הוא לא יודע את זה ולא מבין למה היא בלחץ...
אתי היקרה, אני מציעה לך ולבעלך לשקול ללכת, ביחד או לחוד, לעובדת סוציאלית או פסיכולוגית בקופ"ח, תפגשו איתה פעמיים-שלוש, בעלך ישחרר קצת מהלחץ שהוא שרוי בו באופן טבעי ואולי תצליחו להתגבר על המכשול הזה.
בכל מקרה, הדחקה והתעלמות מהבעיה היא לא הדרך לפתרון.
מר בידר, מציעה שתשחרר את עצמך מהפורום וממש לא אכפת לי אם כל הבנות פה יקפצו עלי ויאשימו אותי.
זה זמן שהתשובות שלך כה בוטות שאני פשוט המומה ממך.
אולי תצא לחופש... לך תעשה חיים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעשות קצת חיים? - תגובה
פרופ` דוד בידר11/07/2011עטוד פעם את כל הזמן קוראת תשובות? אולי תתחילי לעשות עם עצמך משהוא אחר במקום לקשקש בפורום ותצאי ממנו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדוחה!!!!!!
טובה11/07/2011אתה פ ש ו ט דוחה בידר...., לא כרופא אלא חמור מכך - כ אדם!
ועוד לחשוב שלפני כמה ימים הוא כתב על עצמו שהוא דוד המלך....
אני מציעה לך להתחיל לכתוב פה יפה לבנות כיוון שאת כל השרשורים הללו שלחתי לוועדה לאתיקת רופאים - ואני חושבת שזה לא ימצא חן בעניהם לראות שחור על גבי לבן רופא משורותיהם שמתבטא כך....
עברת את הגבול!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדוחה!!!!!! - תגובה
פרופ` דוד בידר11/07/2011מה זה קשור לאתיקה?
במה את עובדת? אולי גם אני אפנה לועדת האתיקה במקצוע שלך.יש לך מקצוע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשטרת הפוליטיקלי קורקט?
לגל11/07/2011אולי את/ה רוצה לאסור את כל מי שיעז להתבדח או להציע רעיונות פחות שגרתיים בפורום פוריות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתן קשקשניות ברמה!
שרה11/07/2011הוא לא מתחמן ולא נעליים -
מה עדיף שהאשה תיקח סתם הורמונים כי בעלה נלחץ רק מעצם הידיעה?!
אני רואה פה דווקא השכנת שלום וסיכוי טוב לזוג הזה להכנס להריון טבעי.
אשריך פרופ' בידר על העצה! זו חכמה!
אז באמת אל תגיבו סתם ואל תעשו לפרופ' בידר עליהום כזה
תחשבו עליכן במקום האשה הזו ואולי תצליחו לראות בתשובה שלו את התועלת!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל- "אני" -צודקת
רעות11/07/2011צודקת בהחלט, פרופ' בידר בחר בדרך גאונית להשיב לבעיה של המטופלת.
ושוב כמו שכתבתי מי שלא אוהבת את תגובתו יכולה לפנות את שאלתה לרופא אחר בפורום!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה כל הבלאגן הזה?
אתי11/07/2011אני חושבת שזה רעיון מעולה זו הדרך היחידה שבה אני יכולה לגרום
לבעלי לא להילחץ,רק אם אסתיר ממנו את האמת לגבי הביוץ...
אתן לא מבינות עד כמה הוא לחוץ אפילו שהרופא שלי כבר דיבר איתו...
אל תתנפלו על ד"ר בידר הוא צודק בהחלט!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבכינות
דניאלה11/07/2011אני שנאת בכינות ורחמים עצמיים,
מה אם נמצאים בטיפולים אסור להתחרמן ולעשות חיים?רק לבכות כל הזמן על מר הגורל?
ולהתרעם פה בפורום על פרופ' בידר,
תמצאו כבר חיים!
וגם אני נמצאת עמוק בתוך הזבל הזה,אבל גם לזבל מתרגלים...
חוץ מזה תמיד יש נקודות אור,חבל שתמיד בוחרים לראות את החושך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואם כל הכבוד לטיפולים
מודאגת11/07/2011אכן יש לנו גם חיים...
למה לא להינות מהם??
חוץ מימים שאסור וימים "למען ההריון" כייף גם לעשות בימים שלא לכדי ההריון
ופשוט לעשות חיים!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצדיקה את פרופ' בידר!!
מודאגת11/07/2011למה לך לדחוף הורמונים אם הבעיה היא עצם הידיעה של יום הביוץ?
האם אין לו בעיה להגיע לאורגזמה בימים שהם לא בייוץ??
אם כן מצויין!!
אהבתי את תשובותו של בידר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלוהים איזו טרחנות!
דניאלה12/07/2011מה עובר על הבנות כאן? הוא נותן את חוות דעתו המקצועית. תנסי לקבל את האמת כפי שבידר מוסר לך אותה ואל תהיי קטנונית על בחירת המילים שלו. כשהוא אומר "כלום" הכוונה שלא ניתן להסיק מהנתונים שלך דבר!
איך הצלחת לגרור את שייקספיר לעניין?
דניאלה כ.
(אני לא הדניאלה שהגיבה קודם)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה למר בידר
שירה11/07/2011מה הכונה באיזו זכות אני עונה?
1. בזכותה של המדינה הדמוקרטית בה אני חיה.
2. בזכות חופש הביטוי.
3. מעל הכל, בזכות העובדה שכשאני נתקלת שוב ושוב בבוטות שלך מדי יום כאן אני נוצרת את לשוני, והפעם לא התחשק לי.
אין לי כל בעיה להתמודד עם האמת ואינני זקוקה שתייפה לי אותה, אבל לא פעם אתה עונה תשובות שלא קשורות כלל לשאלות ששאלו אות וחמור מכך יש מקרים שבאמת נדמה שאתה משתמש במכוון בלשון קצת יותר עוקצנית, רק כי אתה יכול.
אז באיזו זכות אתה יכול??
אתה חושב שאם רכשת השכלה של פרופסורה אז מותר לך?
תתבייש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם זה היה הריון כימי ?טובה10/07/2011
שלום פרופסור זיידמן!
מטופלת איי ווי אף
שאיבה: 16/6
החזרה: 19/6
הזרקת חצי אוביטרל לתמיכה: 20/6
בדיקת בטא ראשונה: 29/6 בטא: 19.7 (אחרי 8 ימים "נקיים" מאוביטרל)
בדיקת בטא שנייה :אחרי 4 ימים מבדיקת הבטא הראשונה- 3/7
בטא:9.4
בדיקת בטא שלישית:כעבור יומיים מבדיקת בטא שנייה - 5/7
הבטא: 3.4
שאלה:
האם היה הריון כימי, או שאלו שאריות מהאוביטרל?
(אני מדגישה שהבטא הראשונה נבדקה אחרי 8 ימים "נקיים" מאוביטרל + הזרקתי רק חצי אוביטרל לתמיכה ולא אוביטרל שלם!)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סליחה, בטעות רשמתי פרופסור זיידמן.
טובה10/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם זה היה הריון כימי ? - תגובה
פרופ` דוד בידר10/07/2011היה אזשהיא עליה ברמת הורמון ההריון שלא קשורה לאוביטרל ואפשר במידה מסוימת לומר שהיה הריון כימי אבל למה זה משנה כל כך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופסור בידר, זה מעודד
טובה10/07/2011כיוון שזה איי ווי אף רביעי ובפעם הראשונה יש בטא.., אמנם בערכים מאוד מאוד מאוד נמוכים (ויש שיאמרו ערכים זניחים) אבל זה אומר שהיתה "התחלה" של הריון ...
זה לא אמור קצת לעודד...?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופסור בידר, זה מעודד - תגובה
פרופ` דוד בידר10/07/2011זה לא אומר כלום.
יש לבדוק תוצאות המעבדה ולהבין מה קורה והאם אפשר להשיג מסקנות מכל מה שעברת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכלום......
טובה10/07/2011מה זאת אומרת "כלום" ?
האם אין כאן שום חשיבות להשרשה שהיתה...?
האם הריון כימי לא מבטא שאולי יש יותר סיכויים ?
אני מניחה שיש הבדל בין לעבור איי ווי אף ולקבל בטא: 0
לבין לקבל בטא: 19.7
איך אפשר לומר על בטא 19.7 : "כלום" ?
אתה זה שעברת את כל הפיפלים וכאבי תופת לפני כן?
אתה זה שהזרקת לעצמך הורמונים...?
אתה זה שהרמת את עצמיך מבטאות שליליות והתרסקות נפשית ופיזית לעבר הסבב איי ווי אף הבא...?
"כלום"
זה מה שיש לך לומר....?
כשהמלך ליר בתחילת הטרגדיה השיקספירית שאל את כל בנותיו מה הן מרגישות כלפיו, כל בנותיו ,מלבד בתו הצעירה והאהובה, קורדיליה, הרעיפו מילות אהבה צבועות על אביהן ורק קורדיליה היחידה שענתה לו במילה אחת: "NOTHING" =("כלום")
המלך ליר שאל בתדהמה: NOTHING?
ובתו השיבה שוב: NOTHING!
המילה "NOTHING" היתה מוטיב מאוד חזק מתחילת העלילה ועד סופה.., כשבסופה של הטרגדיה מסתבר שהב "NOTHING" של קורדיליה, בתו האהובה של המלך ליר היתה גלומה אהבה ונאמנות רבה והמעשים של קורדיליה לאורך כל העלילה הוכיחו את נאמנותה ואהבתה העמוקה של קורדיליה לאביה, היחידה שעמדה לצידו ,להבדיל מאחיותיה שהתנקרו לאביהן , רצו את כספו ,והתעללו בו! אהבתה ונאמנותה של קורדיליה לאביה , המלך ליר, התחילה מ NOTHING והיתה הכי חזקה מכל בנותיו האחרות שהרעיפו מילות אהבה על אביהן בתחילת הסיפור
אז מסתבר שגם מ "כלום" יכל להתחיל משהו יפה וטהור...
ואליך פרופסור בידר
הגיע הזמן שתבין שאתה לא המלך ליר...
קורדיליה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטובה-קורדיליה
שירה11/07/2011יקירתי,
קראתי את ההודעה שלך ובכיתי כ"כ.
בכיתי על כל הימים, השבועות, השנים וחוסר האונים...
אני מסכימה איתך במאת האחוזים, ומכירה היטב את התחושה הנוראית של ה"כלום", של הריקנות, של קטן מ-2 שוב ושוב מדי חודש. והנה, קרה משהו טוב הבטא שלך עלתה.
אני מסכימה עם הרופא שאין להחפז מכאן למסקנות, כלומר שללא בדיקה מעמיקה מה אירע בהפרייה האחרונה שלך, קשה לקבוע בוודאות האם זה היה הריון כימי ומה משמעותו. אבל הדרך שלו להגיד לך את זה היתה, כהרגלו, חדה וישירה. כואבת מדי כנראה.
אני כבר שנתיים בטיפולים וזוכרת היטב את ההריון הכימי הראשון שלי.
בטא 4, שאמרו לי שלא נחשבת כלום, שהפכה ל-100 ול-200
אז נכון, היא גם צנחה אח"כ, ואיתה צנחה השמחה. אבל התקווה לא נעלמה לי ואני מאחלת לך שלא תעלם גם במקרה שלך
.
עובדה, החודש ביצית שלך הופרתה! עם כל הכבוד לכל הרופאים המכובדים בעולם,
את אדון לעצמך, לגופך ולהרגשתך ואני ממש שמחה בשמחתך, שבתוך ים הייאוש הפתלתל הזה, את מוצאת נקודת אור חיובית להאחז בה.
את בטח אדם מיוחד.
מאחלת לך שתקצר לך הדרך
בהצלחה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגל יקרה
טובה11/07/2011קראתי את תגובתך המרגשת!
יש משפט שהוא מוטיב חזק בחיים שלי ..ואלברט איינשטיין אמר :
"העולם מלא ברוע ורשע ..אך אין רשע גדול יותר מאדם שמתבונן מהצד ברשע וממשיך הלאה..."
תודה לך גל שעצרת!
תודה לך גל שלא המשכת הלאה.....!
כי פרופסור בידר ורופאי פוריות גסים כמותו לא יוכלו להתבטא כך כלפי בנות , אם יידעו שנגמרה ה"שתיקה" לנוכח התבטאויותיו הבוטות פה כלפי בנות. ואנשים לא "ממשיכים הלאה"
ואני כשאני קוראת את תגובותיו המרושעות של פרופסור בידר כאן לבנות שעוברות ייסורי גהינום והשפלות "בידריות" למינהן ...ונתקלות באגו הנפוח של רופאים חסרי לב , שמרשים לעצמם להתנהג אלינו בצורה משפילה ומבזה ..פיזית ונפשית ...ומנצלים את העובדה שאנו "תלויות" בהם...ומנצלים את העובדה שאיננו רוצות להתתלונן כיוון שאנו בתוך תהליך פיזי ונפשי קשה מנשא , וכל רצצוננו הוא לחבק תינוק קטן ובריא..., ומה זה מילה אחת מעליבה של של פרופסור בידר מול השאגה הגדולה שבליבנו לילד.. והכמיהה האין סופית ...?!
אז אנחנו שותקות.
והוא ממשיך בשלו! ומוציא פה את כל האגרסיות שלו על בנות מדהימות שרק רצו לשאול שאלה קטנה על בטא קטנה שהיא "כלום" "כלום" כלום" "כלום"
וכל אותן נשים מעל גיל 40 שהוא קורא להן עקרות
איזו חוצפה!
ולי זה נמאס!!!
כשאני קוראת את תגובותיו המרושעות פה לבנות , איני יכולה כך סתם לעבור לסדר היום...., ולאמר לעצמי : "זה אינטרנט" ..ולהמשיך בדרכי!
איני יכולה לעשות זאת .., כיוון שאני יודעת שאם אדם כמו בידר מרשה לעצמו להתנהג ולהתבטא כך באתר אינטרנט ...לא חסר להבין איך הוא גם מתבטא למטופלות המסכנות שנופלות תחת ידיו ופיו...
לא יכולה לשתוק!
מכיוון שאני חושבת שבתור "פרופסור" שמטפל בנושא כל כך רגיש הוא מחוייב להיות אנושי!
ואנו מחוייבות לא לשתוק לתגובותיו הבוטות!!!!!!!!
תודה לך גל שעצרת!
טובה- קורדיליה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' בידר
דניאלה11/07/2011לא צריך לקחת יותר מדי ללב,
גם אני קבלתי לא פעם תגובות קשות,אך אני יודעת שזו האמת ועלי להתמודד איתה,וזה יותר טוב מאשר ללכת סחור סחור ,אני אישית מעדיפה את האמת הנחרצת בפרצוף,
אני מעדיפה את תשובותיו החדות והאמיתיות של הפרופסור מאשר תשובות מתחמקות כמו:"תפני לרופא המטפל..." בפורמים אחרים,
מי שלא יודעת להתמודד עם צורה כזאת של תשובות פשוט תפנה שאלות לרופא אחר,
אני מעדיפה אותו ותמיד מפנה אליו כי הוא אומר את האמת,
וגם כבר במשך השנים נפגשתי עם עשרות רופאי נשים חלקם נחמדים יותר וחלקם פחות,אני התרגלתי לכולם,באמת שיש כאלה שאפילו לא מדברים עם המטופלות,מרוב חשיבות עצמית,אז אני מעריכה את זה שהוא מייעץ ולוקחת מאוד ברצינות את תשובותיו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר11/07/2011תיכף יגידו שאת מושתלת. בכל אופן תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגל יקרה - תגובה
פרופ` דוד בידר11/07/2011קודם כל נדמה לי שאת קוראת תשובות ששואלות אחרות כדי להתחיל לקשקש.
לא עניתי לך והיחידה שיכולה להגיב היא זאת שעניתי לה.
באיזה זכות את קוראת תשובות שלי לאחרת ומגיבה בשטויות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטובה-קורדיליה - תגובה
פרופ` דוד בידר11/07/2011לפי דעתי תגובתך מחלישה אתהשואלת.
את מרמזת לה שהיא יכולה לקפוץ לשמיים מרוב שמחה וגם את לא מבינה מה זה הריון כימי ומה זאת הפריה וממליץ לך לקרוא רק תשובות שמופנות אליך ולא לקרוא כל מיני תשובות של רופאים ולהתחיל לקשקש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכלום...... - תגובה
פרופ` דוד בידר11/07/2011כאשר אני אומר שזה לא אומר כלום זאת הכוונה באמת ואין פה כל עניין כל כך בעיתי כפי שאת מתארת.
הערך היחיד הנמוך באמת לא אומר לנו לרופאים שום דבר מעשי ואי אפשר על סמך בדיקת בטא יחידה נמוכה להסיק שום מסקנה במיוחד לגבי העתיד.
אני לא מבין מדוע תגובתך כה קשה אך באמת שלאף רופא בטא כזה שהופיע אינו מצביע על דבר מה שאוכל לתת לך איזשהוא יעוץ בעקבותיו ולכן גם הדגשתי שיש לעבור על כל דוחות המעבדה ולנסות להבין מדוע אין הצלחה והאם יש איזשהוא כוון.לתגובתיך הצטרפו בשמחה כל מיני קשקשניות שמחפשות בפורום להיצטרף לחגיגה.
אין שום חשיבות לבטא שהיה גבולי מאוד ואין פה מדובר בהשרשה במלוא מובן המילה.
עצם העובדה שמיד הבדיקה הפכה לשלילית אינה מרמזת ממש על השרשה כפי שאת מתארת או חושבת.
כאשר מדובר בהריון כימי או השרשה צריכות להיות לפחות שתי בדיקות חיוביות עוקבות ובערכים גבוהים.למשל 90 ואחר 150 ואחר כך 200 ואז מתחיל לרדת.
את אומנם מתיחסת לערך החיובי אך אנחנו מתיחסים לזה באופן שונה ממך היות ודרך מחשבתך אינה כמו שלנו.
ואם ביקשת את עיצת אחד הרופאים פה אז מה שכתבתי אינו מרמז על שום דבר ואין צורך לעשות סיפור מכל דבר.
אם באמת הייתי יכול לעזור ולומר לך שהתשובה נהדרת וזה מצויין אז הייתי כותב שטויות ובאמת התכוונתי שזה לא עוזר להגיע לשום מסקנה ועל תבני על ההשרשה הזאת תילים וגבעות..
כל העניין שאליו התכוונתי באמת זה לנסות לעזור והלכתי איתך בכוון שאת צריכה ללכת ולא לההיתפש לדברים שאת לא מבינה כמו שאנחנו מבינם אותם.
עליך לחפש יחד עם הרופא המטפל מה הבעיה והבדיקה היחידה שציינת לא תעזור לומר דבר מה לגבי העתיד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכלום...... - תגובה
פרופ` דוד בידר11/07/2011אין לך מושג מה זה כלום.
אם תסתכלי במילון אז כלום זה משהוא קטן להבדיל מלא כלום שזה ממש אפס.
היות והגבת מתוך חוסר הבנה לגבי המילה כלום אז כל מה שכתבת בטל בשישים.
דרך אגב שמתי לב שגם בשקספיר את לא מבינה.
ושוב אני מדגיש תסתכלי במילון ובאמת היה פה משהוא קטן שאין לו משמעות מבחינה קלינית ורפואית היות ואי אפשר להסיק מהתוצאות שום מסקנה.
הבנת ? אז פעם הבאה תשימי לב לפני שאת מפרשת את שקספיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה דוחה בידר
טובה11/07/2011תת רמה של רופא והתבטאויות...
יבוא יום ואתה תבין שהפרנסה שלך תלויה בנו - הבנות וביחס שלך אלינו ולא ההיפך.
בנות חכמות לא יעיזו להיות מטופלות של אדם כמוך
האגו שלך עבר את כל גבולות הטעם הטוב!
איכסה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטובה היקרה
שרה11/07/2011את בטח מותשת מהטיפולים וכו' אבל את תתייאשי!
אנחנו זכינו להריוןם אחרי 6 שנים
וגם אל תטעי בתשובות שאת כותבת
אם פרופ' בידר היה כותב לך שישי סיכוי ושהבטא היא סימן טוב היית מברכת אותו וחושבת שהוא נפלא. איך התחלת את השאלה הראשונה שלך אליו? בכבוד!
הוא כנראה מבין במונחי רפואה יותר ממה שאת מבינה
תקראי את איגרת הרמב"ן בשבילך ולא בשביל אף אחד אחר
ברור שרוצים לשמוע מילה טובה ועידוד אבל לרדת לרמה של תת רמה בתגובות זה חבל גם לך וגם לו.
יש את ה' בעולם מתוקה ועליו יש לסמוך ולהתפלל לשליחים טובים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה אבל...
דניאלה11/07/2011ככה לא מדברים לפרופ' שנתן המון שנים מהחיים שלו כדי ללמוד את נושא הפריון ע"מ לעזור לנו להביא ילדים.
זה כבר עובר את כל גבול הטעם הטוב.,
האם כך את מעזה לדבר לרופאים מול פניהם?(מז"א "בידר" ,הוא אחוק שלך מהצבא? )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה דוחה בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר11/07/2011לידיעתך הפרנסה שלי לא תלויה בך או בדומות לך ואני גם לא רץ אחרי כסף או ממון, יש לי מספיק.
לגבי עניין הדחייה אני לא יכול לומר כלום כי לא ראיתי אותך.
תשלחי תמונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטאשירה10/07/2011
עברתי גרידה בשבוע 11 ולאחר 4 שבועות קיבלתי וסת.
חודש וחצי לאחר הגרידה, עשיתי בדיקת בטא שתוצאתה - 3.5
האם זה בהכרח הריון כימי או שאלה יכולות להיות שאריות מהגרידה?
או במילים אחרות, האם קבלת וסת לאחר גרידה בוודאות מצביעה על כך שהבטא ירדה מתחת ל-2?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא - תגובה
פרופ` דוד בידר10/07/2011בטא 3.5 זה שלילי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לד"ר קול
שירה11/07/2011לצערי מר בידר לא הבין את השאלה שלי.
אני מבינה מקריאה של תשובות שלו בימים האחרונים,
שהוא נורא נהנה לנפץ אנשים לרסיסים.
ואני יודעת שבטא 3.5 זה שלילי.
מאחר ואני יודעת רק עברית, אני אנסה שוב לכתוב בעברית,
מה שאני שואלת, זה האם אחרי גרידה, כשאשה מקבלת ווסת, הבטא שלה מתאפסת, ככה שבמחזור הבא, בטא 3.5 מעידה על הריון כימי?
או שמא יכול להיות שאלה שאריות הגרידה?
האם קבלת ווסת מעידה על התאפסות הבטא?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטא
דניאלה11/07/2011לפי מיטב ידיעתי ונסיוני בטא פחות מ15 היא שלילית,,באחד הטיפולים הרבים שלי כשעוד עשיתי הזרעות קבלתי תוצאת בטא 7,ששאלתי מה הפשר אמרו לי שזה קשור להורמונים ואולי בנסיונות השתרשות שנכשלו,זה לא הריון....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטוב
דניאלה11/07/2011גם אני קראתי לאנכון,
אבל גם כאן אני יכולה לתרום מנסיוני העשיר,
קבלת ווסת אחרי ההפלה מעידה על סיום ההפלה והתאפסות הבטא.(ככה אמרו לי לאחר ההפלה,ואמרו לי ליתר בטחון לבדוק התאפסות)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)