מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאיבה ב- I.V.Mגילי01/07/2011
האם שאיבה ב-I.V..M קשה ומסובכת יותר מב-I.V.F?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר v
גילי02/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאיבה ב- I.V.M - תגובה
ד''ר דוד ישי02/07/2011שלום
לא מסובכת יותר אבל עשויה להיות ארוכה יותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסיכוי להריון בטיפולי I.V.M?גילי01/07/2011
הופניתי ל- I.V.M האם הסיכוי שלי להרות קטן יותר לעומת טיפולי I.V.F ?
בת 40.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסיכוי להריון בטיפולי I.V.M? - תגובה
פרופ` דוד בידר02/07/2011קטן ביותר ביחוד בגילך.
לא מבצעים, לרוב, בגילך טיפולי IVM.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הסיכוי באחוזים
גילי02/07/2011ב- I.V.M. והסיכוי באחוזים ל I.V.F? ולמה ההבדל?
בסה"כ מספר הביציות שאפיק בשני המקרים הוא זהה (לא אפיק "יש מאין") אני טועה?
האם ההבשלה בגוף האשה תחת הורמונים טובה יותר מאשר במעבדה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הסיכוי באחוזים - תגובה
פרופ` דוד בידר02/07/2011את טועה.
הרבה יותר טוב בשלות בזקיקים שלך.
הטיפול ב IVM הוא למקרים מסויימים בלבד כמו למטופלות סרטן שד שלא יכולות לקחת הורמונים ועוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי להתחיל?יעל30/06/2011
לרופאים שלום!
אתמול עברתי שאיבה, ולצערי לא היו ביציות בזקיקים.
אני רוצה לדחות את הווסת, ויש ברשותי כדורי גינרה.
מתי עלי להתחיל לקחתם?
אני מעדיפה להתחיל הכי מאוחר שאפשר, מבלי לפספס את הדחייה.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתי להתחיל? - תגובה
אני לא בטוח שבשלב הזה של הטיפול אפשר לדחות את הוסת עם גלולות. אולי עם כדורי פרוגסטרון כן. התיעצי עם הרופא שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת זרעגבי30/06/2011
אני עם PCO יש לי ילד בן 3 אחרי איקקלומין בלי שום התערבות נוספת. בעלי בן 32 בריא. אחרי בדיקת זרע:
נפח 3.8 ,צמיגות תקינה , PH 7.4, ריכוז 36* מליון סמ"ק , תנועה 50%
תנועה פרוגרסיבית תקינה 70%
צורות פתולוגיות 85% תאור HEAD &NECK PATHOLOGY
סיכום : teratospermia
אנא עזרתכם בפענוח תוצאות..
תודה מראש וסליחה על האורך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת זרע - תגובה
פרופ` דוד בידר30/06/2011הזרע תקין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל
גבי30/06/2011תודה על התשובה המהירה.. אך מה זה טרטוספרמיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל - תגובה
פרופ` דוד בידר30/06/2011משמעותו מלטינית זרעונים במראה לא תקין.
המונח לא משנה ולא משנה מה נכתב הזרע בסדר גמור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאברונית30/06/2011
שלום
בת 27 ...ללא בעיות לשנינו . טיפול 2 בהפריהה
ב 23 יום חמישי העבירו 2 עוברים במצב מצויין לאחר שאיבת 20 ביציות והזרע מצויין .
היום זה היום ה 8 להחזרת עוברים
אני מרגישה בכאבי גב ועיפות .
האם זה אומר שזה לא הצליח ?? הכאבים כמו כאבי מחזור
אני מאוד מודאגתתתת
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב - תגובה
פרופ` דוד בידר30/06/2011לא אומר כלום פשוט את אחרי שאיבה של כמות לא מבוטלת של ביציות ולכן כאבי בטן וגב.
לגבי העייפות הניכרת כדאי לצלצל לרופא המטפל שיבדוק מדוע זה אבל לדעתי זה גם מתוצרי הטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון חוץ ריחמימיקי30/06/2011
קראתי ומנסה להבין, אם בטא מתחילה נמוך ולמרות שמכפילה את עצמה יש סיכוי להריון חוץ ריחמי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון חוץ ריחמי - תגובה
פרופ` דוד בידר30/06/2011לא.
אם הבטא לא מכפילה ממש טוב או יש בדיקות המראות עליה איטית זה מראה , בד״כ , על הריון לא תקין ויתכן לא ברחם.
הריון שמתחיל נמוך לא חייב להיות חוץ רחמי ואם ההכפלות טובות ולא גבולײַות אז זה בסדר ואם זה כמעט מכפיל זה פחות טוב אך עדיין לא אומר שזה מבחוץ.
כלומר אי אפשר לדעת כלום עד שהבריון מתקדם או לא מתקדם ואי אפשר לקבוע כלום אלא בהמשך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון חוץ ריחמי - תגובה - תגובה
פרופ` דוד בידר30/06/2011עד שההריון מתקדם...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאת בטאמחכה 2630/06/2011
אשמח לדעת האם זה הריון??
HCG QUANT.(S) 74.10 IU/L
תודה רבה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאת בטא - תגובה
פרופ' שחר קול30/06/2011כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניקוי אוביטרל ,כתמיכה , מהגוףגלי30/06/2011
שלום
אי מטופלת ivf
עשיתי החזרת עוברים
קיבלתי חצי אוביטרל לתמיכה אחרי ההחזרה
ואני עם תמיכה וואגינאלית של 3 כדורים ביום של אוטרוגסטן 200
השאלה:
הבנתי שחצי אוביטרל 250 זה 150 מק"ג
חישבתי שאם רופאים מבקשים לעשות בטא ראשונה לאחר 12 יום, לפי חישוב פשוט "מתנקה" מהגוף כל יום כ- 11 מק"ג עד שהאוביטרל מתאפס.
עשיתי בדיקת בטא אחרי כ- 8 ימים מזריקת האוביטרל האחרונה אחרי ההחזרה, ולפי חישוב בעצם נשאר לגוף עוד לנקות 28 מק"ג
והשאלה שלי היא אם ה יחידות ה מק"ג הם אותן יחידות שבודקים את הבטא
כלומר: אם נשארו 28 יחידות מק"ג של אוביטרל בגוף - אז גם בבדיקת הבטא ייצא: בטא 28?? או שמדדי הבטא לא באים ב מק"ג??
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניקוי אוביטרל ,כתמיכה , מהגוף - תגובה
פרופ' שחר קול30/06/2011אין קשר.
בטא מודדים בדם ביחידות.
המזרק מכיל 6500 יחידות.
לאחר ההזרקה הרמה בדם מגיעה לשיא של סביב 200 יח' .
משיא זה יש ירידה של בערך חצי כל 24 שעות עד היעלמות בתוך כ - 10 ימים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא שלישיתאפרת30/06/2011
בטא השלישית 100, האם זה תקין? (תמיד הכפיל את עצמו)
פשוט קראתי פה שיש כאלה שהבטא השלישית שלהם מעל 500 , האם זה מעיד על משהו שהבטא נמוכה יחסית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא שלישית - תגובה
פרופ' שחר קול30/06/2011אם קצב העליה תקין - זה בסדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עובדת סוציאלית?טיג'י30/06/2011
שלום רב. לאחר שתי פגישות במחלקת IVF ולאחר שהתיק שלנו הועבר לוועדה לאישור, נאמר לנו שעלינו לפגוש עובדת סוציאלית כדי להמשיך בתהליך. מדוע ולמה? האם מדובר בצעד שגרתי או שמא במחלקה חושבים שיש בעיה בהחלטה שלנו להביא ילדים לעולם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עובדת סוציאלית? - תגובה
פרופ' שחר קול30/06/2011אולי צעד שיגרתי במחלקה המסויימת, אך לא שיגרתי בכל היחידות בארץ.
מציע לברר עם צוות היחידה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום כשבוע לאחר החזרת עובריםאור30/06/2011
שלום רב,
לפני כשבוע עברתי החזרה של 2 עוברים ממש יפים.
היום בבוקר התחיל דימום קל ומיחושים בבטן....
האם יכול להיות שמדובר במחזור? או שזהו זמן הגיוני להשתרשות העוברים?
זהו ה - IVF הראשון שלי ואין לי מושג למה לצפות...
בתודה מראש,
אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום כשבוע לאחר החזרת עוברים - תגובה
פרופ' שחר קול30/06/2011לא סביר שזה מועד ההשרשה.
יתכן מחזור, אך לא חייב להיות.
יש להמשיך בטיפול שאת מקבלת ולבצע בדיקת דם במועד שנקבע לךץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם כדאי להחליף תורם?תמר30/06/2011
שלום,
אני בת 29 וניסתי כבר 6 פעמים להכנס להריון דרך תרומת זרע. בפעם האחרונה לקחתי הורמונים דרך כדורים.
הבדיקות ההרמונליות נמצאו תקינות, צילום הרחם הראה שהכל תקין ואני מבייצת בזמן.
האם היית ממליץ לי להחליף זרע? האם יש איזשהו קשר? ומהו התוקף של מנת זרע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם כדאי להחליף תורם? - תגובה
פרופ' שחר קול30/06/2011הקשר הוא פסיכולוגי, אמוציונאלי.
אם מתאים לך - החליפי התורם.
מנות זרע נמצאות במינוס 196 מעלות, לכן אין להן "פג תוקף". המנות שומרות על יכולת הפריון - לעד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום פרופ' בידרמודאגת30/06/2011
ברצוני להתייעץ עימך,
רקע: בת 35 לפני 7 שנים הריתי ספונטני
הריון תאומים זהים בריאים שנולדו בשבוע 40 בקיסרי.
מנסה כבר שנה להיקלט להריון שני.
FSH לפני חצי שנה 18
ולפני חודש 11.1
מחזורים סדירים מאוד כל 28 יום
ביוצים סדירים.
עברתי שתי הפריות.
אחת עם גונל 375 יח' 9 ימים
היו 4 זקיקים 3 מהם ריקים, ביצית אחת הופרתה הוחזרה = אין הריון
סבב שני
11 ימים מנוגון
4 זקיקים , שתי בציות = 0 הפריות - אין החזרה.
מדוע לדעתך זה קורה?
האם DHEA יכול לסייע במצבי?
מה עוד האפשריות לבחורה בגילי לפני תרומת ביצית?
הרופא שלי טוען שעוד לא ניסינו הכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום פרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר30/06/2011ה FSH מוגבר ויכול להעיד על הבעיה.
מה קרה בהפריות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לפרופ' בידר
מודאגת30/06/2011בסבב הראשון שנשאבה ביצית אחת ו-3 היו ריקים
הביצית הופרתה, התחלקה ל-2 תאים
הוחזרה אחרי 48 שעות ולא נקלטה.
בסבב השני
היו גם- 4 זקיקים נשאבו 2 ביציות
אחת הייתה קטנה מידי והשניה לא הופרתה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר30/06/2011זה כמובן מראה על הבעיה בביציות לכן כדאי לנסות לשאוב את הביצית שיש במחזור טבעי ולראות מה קורה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לפרופ בידר
מודאגת30/06/2011הבעיה היא שאני מציעה את זה ליחידה
הם די "מנפנפים" אותי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לפרופ בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר30/06/2011איזה יחידה?
איזה קופת חולים את?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לפרופ בידר
מודאגת30/06/2011באלישע
אני במכבי וגרה בצפון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לפרופ בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר30/06/2011תפני לדר. קול או דור ישי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הדרך האופטימלית להכנת זרע להפריה?גילי29/06/2011
שאלות:
1.האם זרע לא שטוף מוחדר לצוואר הרחם בלבד בשל מניעת התכווציות?
2.האם ההתכווצויות הרחם הנ"ל מורידות את סיכויי ההפרייה?
3.האם עדיף להחדיר את הזרע (השטוף) לר ח ם על מנת להגדיל את הסיכוי להריון?
4.האם זרע שטוף נפגע משמעותית מבחינת איכותו לעומת זרע לא שטוף?
5. האם זרע שעבר השבחה טוב יותר מזרע שטוף?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדרך האופטימלית להכנת זרע להפריה? - תגובה
1. כן
2. לא, אבל הן כואבות בטירוף
3. יש הוכחות שהזרקה של הזרע לרחם נותנת תוצאות טובות יותר, בעיקר כאשר הזרע לא לגמרי תקין
4. 5. זרע שטוף נחשב לזרע טוב יותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זה לא תקין מצידכם להשאיר ללא מענהלילך א.29/06/2011
ולענות על שאלות שהגיעו מאוחר יותר..
לא ברור למה אתם נוהגים כך אבל זה לא הוגן כלפי מי שכותהת לכם וזו לא רק אני
שימו לב שהרבה שואלים מה עם תשובה???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השאלה שלי מאתמול לא נענתה למטה..
לילך א.29/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא תקין מצידכם להשאיר ללא מענה - תגובה
ד''ר דוד ישי02/07/2011שלום לילך
רציתי להשיב לך אבל לא מצאתי את השאלה . יתכן שכבר קבלת תשובה.
בכל מקרה, אין לנו כוונה רעה או העדפה לשאלות מסויימות. אנחנו מוצפים בשאלות. למרות שאנחנו כמה רופאים אנחנו לא מצליחים לענות בכל פעם על כל השאלות ועד שאנחנו מתפנים שוב, נכנסות שאלות חדשות שמבלבלות את הסדר וחוזר חלילה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)