מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

תודה רבה!
מודאגת10/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוביטרל ובטאמודאגת09/05/2011
שלום,
אני מקבלת תמיכה של חצי מזרק אוביטרל כל 3 יומיים אחרי החזרת עוברים.
ברצוני לדעת כמה זמן הזרקה של חצי אוביטרל נשאר בדם?
האם אחרי יומיים (כ- 48 שעות), עדיין יכולה להיות השפעה של אוביטרל על הבטא? במידה וכן, מה הרמה המקסימאלית שהוא יכול להשפיע על הבטא 48 שעות לאחר הזריקה האחרונה?
תודה רבה על העזרה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוביטרל ובטא - תגובה
פרופ' שחר קול09/05/2011לאחר 48 שעות בוודאי שהאוביטרל משפיע על הבטא.
הרמה המירבית לאחר 48 שעות תלויה בגורמים רבים מאוד: משקל , מטבוליזם בכבד ובכליות ועוד.
אם את מקבלת כל 3 ימים הרמה הולכת ועולה לאחר כל זריקה, ויכולה להגיע למאות.
בכל מקרה זו תמיכה מוגזמת שאינה נחוצה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. תשובתך לא ברורה לי לצערי...
מודאגת10/05/20111. לאוביטרל יש השפעה מצטברת? לפי מה שהבנתי, ככל שעובר זמן, השפעת התרופה הולכת ופוחתת, כך שחצי אוביטרל שהזרקתי לפני 6 ימים כבר לא יהיה בדם והחצי שהזרקתי לפני שלושה ימים, רמתו נמוכה יותר מזה שהזרקתי היום... האם אני טועה?
2. אשמח אם תוכל להגיד לי מה הערך האבסולוטי המקסימאלי של בטא שחצי מזרק אוביטרל (בלי קשר לתמיכה שלי כרגע), יכול להראות בדם. קראתי שמדובר בעשרות בודדות... כמה עשרות לחצי מזרק?
תודה רבה וחג שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. תשובתך לא ברורה לי לצערי... - תגובה
פרופ' שחר קול10/05/20111. אם מזריקים אוביטרל מידי 3 ימים הרי לאחר ההזרקה השלישית הרמה בדם תהיה גבוהה יותר בהשוואה לרמה שלאחר ההזרקה הראשונה או השנייה, שכן בגלל זמן מחצית חיים ארוך (מעל 24 שעות) החומר אינו מתפנה כליל לאחר 3 יממות, ונוצר אפקט של הצטברות.
2. כאמור, תלוי במשתנים רבים, ובראשם: משקל האישה, ופרק הזמן שעבר בין ההזרקה למדידת רמת הבטא בדם. אם לוקחים בדיקת דם כ - 12 שעות לאחר ההזרקה אפשר להגיע לערכים של מעל ל - 100.
3. כל הנ"ל עוסק בתחומים של פרמקודינמיקה ופרמוקוקינטיקה שהם סבוכים ומורכבים, ובעיקר משתנים בין אישה אחת לרעותה. לכן המסר העיקרי - לא לבדוק בטא בדם בצמוד להזרקת אוביטרל. יש להתרחק לפחות 8 ימים מההזרקה האחרונה לבדיקת הדם.
4. מדידה קרובה מידי תניב בהכרח שאלות, תהיות, ומבוכות במקום תשובות ברורות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
מודאגת10/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאאא09/05/2011
אני בשבוע חמישי, הרופא אסר על קיון יחסים . האם אוננות יכולה לפגוע בהריון ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
פרופ' שחר קול09/05/2011לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_הריון_בסיכון_גבוה' id=link]הריון בסיכון גבוה[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון לאחר סיום המחזוראנה09/05/2011
שלום אני בת 44 נגמר לי המחזור לפני שנתיים?
האם יש אפשרות להכנס להריון
אני רוצה עוד ילד שלי
האם זה אפשרי ואם כן אז איך עושים זאת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון לאחר סיום המחזור - תגובה
פרופ' שחר קול09/05/2011כנראה שהדרך היחידה היא ע"י תרומת ביציות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי הוסת???מחכה 2609/05/2011
שלום לרופאים.. וחג עצמאות שמח
התחלתי טיפול IVF קיבלתי רק צטרוטייד ו4 מנופור למשך 7 ימים
בלילה האחרון הייתי צריכה להזריק אוביטרל ולא הזרקתי הפסקתי את הטיפול
המצב בייני לבין בעלי עלה על סירטון וכך החלטתי שאני לא הולכת לשאיבה...
ולא הזרקתי את האוביטרל...
עברו כבר 14 ימים מאז ואין שום סימן לוסת...
מה קורה עכשיו עם הוסת היא תגיע לבד?
יש לציין שאני לא לוקחת שום תמיכה לא עברתי שאיבה והפעם היחידה ששכבנו היתה לפני הזריקות בשלב הזריקות לא קיימנו יחסים...
אודה לתשובה אני מתחילה להיות בלחץ
תודה רבה וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתי הוסת??? - תגובה
פרופ' שחר קול09/05/2011אין צורך להילחץ. צפוי שיבוש חולף במשטר הווסת, כיוון שכנראה לא היה ביוץ בחודש האחרון.
מומלץ לפנות לרופא הנשים כדי להחזיר המערכת למסלולה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בטאמודאגת09/05/2011
7 ימים אחרי השאיבה
עשיתי בדיקת הורמונים
אסטרדיול 1066
פרגסטרון גדול מ-127
LH קטן מ-0.5
היום 12 יום מהשאיבה
אסטרדיול 1860
פרגסטרון 64.09
LH קטן מ-0.5
בטא 11
הזרקתי אוביטרל אחרון לפני שבוע
האם זה שאריות אוביטרל?
בדקתי מוקדם מידי?
מדוע האסטרדיול עלה כל כך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בנוסף
מודאגת09/05/2011האחות מיחידה אמרה
שזהו תחילה של תהליך הריוני
שהיא מקווה שזה לא אוביטרל
כי האסטרדיול כמעט הכפיל את עצמו
זה נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות בטא - תגובה
פרופ' שחר קול09/05/2011האחות מירה תמיד צודקת: יש לקוות שמדובר בהריון תקין.
אך,לצערי, מוקדם מידי לשמוח.
יש להמשיך ולעקוב.
יש לחזור על מדידת הבטא.
ירידת הפרוגסטרון אינה סימן מעודד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לד"ר קול
מודאגת09/05/2011היא אמרה אולי עד עכשיו זה היה גדול מ-127
כי זה היה האוביטרל
ואחרי התפוגגות זה שלי כבר
הייתכן?
יש לי כאבי מחוזר מהיום בצהריים
לא יודעת אם פסיכולוגי מהלחץ של היום או כי וסת בדרך??
למרות שההורמונים עוד גבוהים?
תודה רבה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לד"ר קול - תגובה
פרופ' שחר קול09/05/2011הכל יתכן...
לא ניתן לנחש.
יש לחזור על בטא עוד יומיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת לד"ר קול
מודאגת10/05/2011היום בבוקר הוסת הגיע
מאחר והיום לא עובדים באלישע
למעשה לא דיברו איתי באלישע אם לא יהיה הריון
מה הפרוטוקול הבא
1.אני אמורה מחר לעשות בדיקת דם בי"מ 2?
2. האם אני צריכה לפגוש רופא לקביעת פרוטוקול או שיגידו לי בטלפון?
3. האם לאור התגובה הירודה שהייתה לי עם גונל 375 מה יתנו לי הפעם?
4. מאחר וההרמונים היו גבוהים מאוד אתמול מחר זה יתאפס? האסטרדיול ירד למתחת ל-200?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת לד"ר קול - תגובה
פרופ' שחר קול10/05/2011לרוב ממתינים חודש בין מחזור שאיבה למחזור נוסף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנדומטרין בהריוןטלי09/05/2011
אני בשבוע 8+1 אחרי החזרה של 2 עוברים טריים. לוקחת כל בוקר 2 אנדומטרין וכל ערב 2 אנדומטרין.
הבוקר שכחתי לקחת 2. הפעם הבאה שאוכל לקחת זה רק בערב. האם זה בסדר? האם עלול לגרום לצניחת פרוגסטרון או לא נורא?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנדומטרין בהריון - תגובה
פרופ' שחר קול09/05/2011בשלב זה של ההריון האנדומטרין הוא מיותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה תשובהשרון09/05/2011
שלום אני בת 27 עברתי ההפלה של תאומים בשבוע 15 היה לי דימום חודש ימים ממש קשה ואחרי חודש בלילה היה לי ציירים ופתיחה והעוברים נפלטו לבד החוצה יש לי ילדב בת 7 מנשואיים קודמיים ואני פוחדת שעוד פעם זה יקרה לי מה הסיכוי להצלחה ללא הפלה בהריון הבאה ?
זה הריון של ההפריה
האם זה קשור בגלל שזה היה תאומים??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תשובה - תגובה
פרופ' שחר קול09/05/2011הסיכויים להריון מוצלח בפעם הבאה הם טובים מאוד.
הריון תאומים הוא בסיכון גבוה יותר להפלות מאוחרות, כפי שארע לך.
יש לברר האם יש לתפור צוואר הרחם בהריון הבא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ד''ר שחר קול
שרון10/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרקת אוביטרל דחוף...מורן09/05/2011
שלום,
אני צריכה להזריק היום בערב והמרפאה סגורה אז אמרו לי ללכת למיון נשים.
האם אני צריכה טופס 17 לבית חולים או איזה הפניה או שמספיק המכתב שקיבלתי עבור האחות ובו כתוב מה להזריק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרקת אוביטרל דחוף... - תגובה
פרופ' שחר קול09/05/2011האוביטרל מיוצר ומתוכנן להזרקה עצמית.
יש להוציאו מהאריזה, והכל מוכן, המזרק המחט. הכל. הזרקה לתת העור באזור הבטן התחתונה, בערך 10 סמ' מהטבור.
לא צריך מיון.
לא צריך טופס 17.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דופקשושנה09/05/2011
אחרי ivf שבוע6 ו5 ימים ב u/s נצפה עובר קטן לגילו איו עדין דופק
האם יש תקווה להתפתחות דופק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דופק - תגובה
פרופ' שחר קול09/05/2011אם התארוך נכון - הסיכוי להריון תקין הוא אפסי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חודשיים ללא וסת עם כאביםרעות08/05/2011
שלום
הפסקתי לקחת גלולות לפני כ- 4 חודשים. מחזור ראשון אחרי 40 יום ולאחר מכן כבר חודשיים ללא מחזור. ביום ה- 39 היו הפרשות חומות חלשות שנמשכו יומיים והפסיקו (מאז כאמור עברו כבר שבועיים). בדיקת דם לפני שבוע יצאה שלילית. בבדיקה שיגרתית לפני 3 חודשים נודע לי כי יש לי שחלות פוליציסטיות (לא סובלת מהשמנה, שיעור וכו' ועם הגלולות המחזור היה סדיר מאוד כל 28 יום).
א. בשבועיים האחרונים יש לי נפיחות רצינית בבטן התחתונה שמלווה בכאבים ובהפרשות צהובות (לא דלקת)- האם זה בגלל שאין מחזור
ב. האם כדאי לנסות להיכנס להריון טבעי ולחכות עם נטילת כדורים כמו אקקלומין וכו'? זה קצת מפחיד אותי ואני אפילו לא יודעת אם אני מבייצת או אם יש סיכוי שאני אבייץ
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה- לא ענו לי
רעות09/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחודשיים ללא וסת עם כאבים - תגובה
פרופ' שחר קול09/05/2011הפרשות - מומלץ להיבדק ע"י רופא נשים.
הריון טבעי אפשרי רק אם יש ביוץ. מתיאורך עולה החשש שהביוץ לא סדיר, לכן יש לבדוק הנושא ביסודיות (בדיקות דם, א.ס.).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה אחרי החזרה של עובריםקרן08/05/2011
ביום שני עברתי שאיבה, נשאבו 8 בייציות, הופרו 6.
ביום חמישי הוחזרו לי 2 עוברים (אמרו שטובים).
אני מקבלת תמיכה הורמונלית אוביטרל אחת לשלושה ימים.
מאז אני מרגישה כאבים בבטן התחתונה מצד ימין בעיקר.
האם הכאבים מעידים על משהו?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה אחרי החזרה של עוברים - תגובה
פרופ' שחר קול09/05/2011כאב קל לאחר שאיבה הוא שכיח, ואינו מעיד על הצלחה או כישלון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום רבמודאגת08/05/2011
אחרי החזרה התבקשתי להזריק אוביטרל
ביום ההחזרה ואחרי 4 ימים
שבוע מהשאיבה אמרו לי לבדוק הורמונים
בטעות לקו גם בטא מה שהכמובן טעות
התוצאות:
LH קטן מה-0.5
פרגסטרון גדול מ-127
אסטרדיול 1012
בטא 116
הבדיקה נעשתה למחר האוביטרל האחרון (פחות מ-12 שעות לזריקה)
השאלה שלי היא:
מתי מתפוגג בטא כזאת? אחרי כמה ימים?
שאני אדע שזה באמת הבטא נכונה..?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב - תגובה
פרופ' שחר קול09/05/2011אוביטרל יתפוגג לאחר כ - 8 - 9 ימים.
מציע בדיקת דם 14 ימים לאחר ההחזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתן דקפפטיל לביוץ - במקום אוביטרלשרונה08/05/2011
שלום,
לאחר טיפול שהסתיים בגירוי יתר ואשפוז, הוחלט שבמחזור טיפול זה אקבל דקפפטיל 0.2 לקראת שאיבה במקום אוביטרל.
להשראת ביוץ מטופלת במנוגון, בנתיים במינון נמוך (37.5).
מספר שאלות:
1. האם דקפפטיל יגרום בוודאות לביוץ?
2. האם לאחר החזרת עוברים תדרש תמיכה של פרוגסטרון בזריקה (גסטון או פרוגסטרון ריטרד)? או האם נרות יספיקו?
3. האם יהיה צורך גם בתמיכה של אסטרוגן?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתן דקפפטיל לביוץ - במקום אוביטרל - תגובה
פרופ' שחר קול08/05/20111. 99%, אין וודאות ברפואה.
2. תלוי בעוצמת התגובה. אם הרבה ביציות - עדיף תמיכה בזריקות.
3. כן, במקביל לפרוגסטרון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרבה תודה ד"ר קול
שרונה09/05/2011חג שמח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות נרתיקיות שבוע 35נטע08/05/2011
שלום,
החל מהיום בבוקר יש לי הפרשות נרתיקיות חומות בכמות קטנה אך מתמשכת.
במהלך הלילה סבלתי מכאבי בטן אותם ייחסתי לדבר מזון כזה או אחר אך כאב זה עבר כלעומת שבא לאחר כשעה-שעתיים.
אני לא סובלת כרגע מתופעות חריגות כלשהן ואני מרגישה את העובר נע כרגיל.
מה יכול להיות מקור ההפרשות והאם יש צורך שאפנה לבדיקה כלשהיא.
תודה,
נטע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
פרופ' שחר קול08/05/2011לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_הריון_ולידה' id=link]הריון ולידה[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה תענו אתם מדלגים אליישרון08/05/2011
שלום אני בת 27 בהפרייה ראשונה 2 העובריים נתפסו אבל לצערי הייתה לי הפלה בשבוע 14 מה אחוזי ההצלחה שלי להצליח בהפרריה שניה .?גם בהפרייה ראשונה זה היה מוקפאים
ואם אני יכולה להמשיך את הטיפול במחזור הראשון שאני יקבל
תודה רבה מחכה לתשובה
שבוע טוב רופאים יקריים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תענו אתם מדלגים אליי - תגובה
פרופ' שחר קול08/05/20111. סיכויים טובים מאוד.
2. אפשר להתחיל טיפול עם בוא המחזור, לאחר וידוא תקינות המצב ההורמונלי ע"י בדיקת דם פשוטה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)