מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- זרע חלשזויה13/05/2011
שלום
רציתי בבקשה לדעת אם יש כדורים או זריקות שיכולים לחזק את הזרע לפני 9 שנים נכנסתי להריון טבעי שלא המשיך " בשבוע 8" ומאז עשיתי יותר מ15 טיפולי IVF וזה לא מצליח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למיטב ידדיעתי לא
אתי13/05/2011למיטב ידיעתי אין שום דבר חוץ מהשבחת זרע שעושים במעבדת זרע...אבל את זה בטח עשו לך כשעשו לך את הטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזרע חלש - תגובה
פרופ` דוד בידר14/05/2011אם הרית באופן טבעי לא נראה לי שהבעיה בזרע היות ובהפריה גם מתגברים על כל בעיות הזרע ואם עברת כל כך הרבה הפריות אזי הבעיה בביציות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזרע חלש
זויה14/05/2011אז איך לא עלו על הבעיה ומה עלי לעשות איזה בדיקות ???? אני מטופלת בבית חולים אלישע בית חולים טוב תעזור לי בבקשה אני מתיאשת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזרע חלש - תגובה
פרופ` דוד בידר14/05/2011מה הכוונה לא עלו על הבעיה.
תשבי מול הרופא המטפל שיעבור על כל טיפולי ההפריה ויסביר לך מה קורה.
אחרי כל כך הרבה הפריות אין לי ספק שאפשר להבין מהתוצאות מה קורה ומה הבעיה.
ולא צריך לעשות בדיקות אלא לנסות להפרות ביציות של תורמת ולראות מה קורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זרע חלש.......שירן13/05/2011
שלום רב,
אני לאחר טיפול IVF ראשון שהסתיים בהפלה טבעית בשבוע 5 , אני כבר ארבע שבועות אחרי הפלה ועדיין לא קיבלתי מחזור , וסובלת מבחילות בוקר .האם יש סיכויי להיכס להריון טבעי ??? עם זרע חלש ???? מתי עליי להיבדק ?? אנא תשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זרע חלש....... - תגובה
ד''ר דוד ישי14/05/2011שלום
סביר שעדיין לא קבלת וסת. חכי עוד שבוע לפני שאת פונה לרופא לבדיקה. יש סיכוי להריון. אבל, אם הזרע מאוד חלש הסיכוי מאוד קטן. ובכלל, גם אם יהיה החודש הריון טבעי, לא סביר שכבר יש לך בחילות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח וריקוצלה
אתי14/05/2011למה בעלך/בן זוגך לא עובר ניתוח וריקוצלה?
בעלי עבר אותו עקב ספירה נמוכה וזה שיפר את הזרע חבל על הזמן..
שיפנה לאורולוג ואני מאמינה שהוא כבר יפנה אותו לניתוח...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח וריקוצלה - תגובה
פרופ` דוד בידר17/05/2011בשביל לעשות את הניתוח צריך שיהיה וריקוצלה וגם אז זה לא בטוח שיעזור ורוב הסיכויים שלא.
יש עוד סיבות לזרע לא תקין למה לא מנית אותט?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חייבת עזרהשרון13/05/2011
אני כבר 5 שבועות אחרי גרידה ואני לא מקבלת מחזור זה בסדר שאני יחכה עוד קצת או ללכת לבדק אצל הרופא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חייבת עזרה - תגובה
ד''ר דוד ישי14/05/2011שלום
זה בסדר. חכי עוד שבוע. אם הוסת לא יופיע עדיין, פני לרופא לבדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אלונה14/05/2011בסדר גמור
תודה להתייחסות המהירה
אירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זמן ההזרעה.אלונה13/05/2011
שלום רב
אני בת 39 אחרי שתי הזרעות שלא נקלטו, נעשה על פי ביוץ טבעי...במחזור טיפולים הנוכחי טופלתי בהזרקות פיורגון 150 למשך 8 ימים ואוביטרל.
הופיעו 2 זקיקים רק בשחלה אחת. ההזרעה הייתה 39 שעות לאחר מתן ההזרקה של האוביטרל.
בצילום אולטראסונד הרופא אמר שהביוץ היה בבוקר ב10 וכעת הזרע ירדוף אחרי הביצית (מילים שלו).
מה משמעות הדברים? האם זה אומר שפיספסתי את המחזור טיפולים הנוכחי?
שאלה נוספת:
אני קונה זרע מתורם. אם אניח לשיקול הכלכלי ולמחסור בתרומות זרע... האם לא היה עדיף לעשות הזרעה כפולה או יותר בכמה מועדים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זמן ההזרעה. - תגובה
פרופ` דוד בידר13/05/2011לא ברור לי איך קבע הרופא שהביציות רודפות אחרי הביצית.
הביוץ המדוייק הוא 36 שעות אחרי האוביטרל וזה בתנאי שהבדיקות היו תקינות, בדיקות הדם והאולטרסאונד.
אם הבדיקות תקינות אז לא ברור לי מדוע הוא קבע את הביוץ לפי מה שהוא קבע.
לכן לא ברור לי כל הטיפול כי אין לפני כל הנתונים.
באופן כללי הביצית אף פעם לא בורחת ולכן לא צריך לרדוף אחריה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אלונה13/05/2011מה שקרה כך קרה:
הוזמנתי לשאלה 10 בבוקר שזה בדיוק 36 שעות לאחר האוביטרל.
בבוקר התקשרתי ושאלתי האם ניתן להגיע מאוחר יותר(קושי טכני)
נאמר לי שאגיע ב13:30
תשובה שנתנו לי ללא ידיעת הרופא המטפל
שהגעתי ב13:30 הרופא שאל אותי למה לא הגעתי ב10?
הסיפור הוא שהעובדת בבנק הזרע פעלה לפי שיקול אישי למרות שביקשתי ממנה לברר עם הרופא והתקשרתי אליה 2 פעמיים כדי לודא שאכן זה בסדר.
ההזרעה הייתה ב14:15
ומה שהוא אמר שהביוץ היה בבוקר, כך זה הראה בצילום האולטרסאונד...
ויש סיכוי להרות.
רציתי לשמוע חוות דעתך? למעשה מדובר על 39 שעות מאז מתן האוביטרל
בכל מקרה, לשקול דעתך יש לעשות ברור בעניין? כי מבחינתי פעלתי בתמימות והרגשתי הקשה נובעת מהמקום בו חוותי כשל מערכתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה - תגובה
פרופ` דוד בידר14/05/2011הביצית היוצאת מהשחלה מחכה כיממה לזרע ככה שזה בסדר גמור.
הזרע נמצא במערכת הנקבית בין 40 ל 70 שעות כך שיש חפיפה.
ב10 בבוקר או ב 13:30 זנה אותו הדבר כך שלא מבין מה זה משנה לרופא שאחרת היות ואין לזה משהעות גם אם היית עושה את ההזרעה אחרי הצהריים זה בסדר.
שוב אני מדגיש שהביצית חורגת מהשחלה בין 36-40 שעות מהשחלה ומחכה לזרע עוד כיממה.כך שתעשי חושבים .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץשרה13/05/2011
שלום,
בדיקות דם מאתמול
האם אפשר לדעת מתי יתרחש ביוץ פחות או יותר?
ESTRADIOL(E2) 365.55 PMOL/L
LH 3.40 MIU/ML
PROGESTERONE 2.20 NMOL/L* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ - תגובה
פרופ` דוד בידר13/05/2011פחות או יותר לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למה היסטרוקופיה מיותרת?גילי13/05/2011
היסטרוקופיה אבחנתית להבנתי, היא בדיקה משלימה לאבחון הימצאות שרירנים, ציסטות וכו' ושלא ניתן לראותם באולטארסאונד ויכולים למנוע
השרשה והריון- אז למה אין צורך בביצועה גם כשצילום הרחם תקין?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה היסטרוקופיה מיותרת? - תגובה
פרופ` דוד בידר13/05/2011מטרת צילום הרחם לראות מבנה חלל הרחם.הקירות צריכים להופיע כמשולש וקירות ישרים וכמו כן חשוב המעבר בחצוצרות.
אם יש עוות של החלל בצורה משמעותית אזי זה מראה שהשרירין קרוב לרירית וזה גורם בדרך כלל להפלות אך לא מונע הריון.
כמו כן באולטרה-סאונד ניתן לראות האם הרירית סדירה או דחוקה.
רק במקרים שיש ממצאים המראים על דחיקת חלל הרחם או צילום המחשיד להיצרות או שינויי חלל הרחם אזי מבצעים בהיסטרוסקופיה.
גם אם יש שרירנים אך הם לא מגיעים לרירית ולא משנים חלל ההיסטרוסקופיה מ יותרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימוםשי13/05/2011
שלום לרופאים
בטיפול ivf הרביעי נקלטתי אך ההריון נפל טבעי בשבוע 7.
כעבור 28 יום קיבלתי וסת שהיתה מלווה בדימום מאד חלש במשך 5 ימים.
עכשיו כעבור שבועים בלבד שוב קיבלתי וסת. האם זה תקין?
לפני כן הוסת היתה ביו 28-31 יום ותמיד נמשכת שבוע מלווה בדימום חזק -הרירית שלי עבה. האם תקין? האם אני צריכה להיבדק?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום - תגובה
פרופ` דוד בידר13/05/2011אחרי הפלה חזרת הביוץ וקבלת הוסת לא קבועים ויתכן דמם שהוא לא וסת ולענות על השאלה היה צריך לבצע בדיקות הורמונים בזמן הדימום.
כל העניין הזב מסתדר עם הזמן וכשתתחילי בטיפולים אזי תמיד בודקים אם הכל תקין לפני תחילת הטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאיבת ביציות וחצוצרות סתומותגילי13/05/2011
האם ניתן לבצע שאיבת ביציות כאשר החצוצרות חסומות/ סתומות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאיבת ביציות וחצוצרות סתומות - תגובה
פרופ` דוד בידר13/05/2011זאת הסיבה שהתחלנו לעשות הפריות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היסטרוקופיה אבחנתית עושים בנפרד?גילי13/05/2011
האם ניתן לשלב את בדיקת ההיסטרוקופיה האבחנתית יחד עם פעולת צילום הרחם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היסטרוקופיה אבחנתית עושים בנפרד? - תגובה
פרופ` דוד בידר13/05/2011לא ולא צריך .
עדיף לעשות צילום רחם ואם הוא תקין ההיסטרוסקופיה מיותרת.אם עושים היסטרוסקופיה אז אין מידע על החצוצרות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משככי כאבים לפני צילום רחםגילי13/05/2011
אילו משככי כאבים מומלץ לקחת לפני פעולת צילום רחם? אשמח להמלצות נוספות
על מנת שלא אעבור טראומה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משככי כאבים לפני צילום רחם - תגובה
פרופ` דוד בידר13/05/2011אני אף פעם לא נתתי משככי כאבים לפני ואם המבצע יבצע כמו שנהוג אז כמעט ולא צריכים להיות כאבים.
בכל אופן אם יהיו כאבים יש לקחת אחרי הפעולה מה שאת נוהגת בדרך כלל לקחת נגד כאבים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מספר הפריות חוץ גופיות בשנהגילי13/05/2011
כמה הפריות חוץ גופיות מאשרת קופת חולים הכללית בשנה? (12 חודשים)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מספר טיפולים ל IVF
מאיה13/05/2011שלום
למיטב ידיעתי 6 טיפולים בשנה. גם כך צריך הפסקה בין כל טיפול וטיפול חודש.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמספר הפריות חוץ גופיות בשנה - תגובה
פרופ` דוד בידר13/05/2011לפי הוראות משרד הבריאות בין 4 ל6 ובכל קופה זה יכולה להיות החלטה שרירותית ויש לדרוש הטיפולים וזה תלוי בקופה וסוגי הביטוח המשלים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ארקוקסיה בזמן טיפוליםאלונה12/05/2011
שלום
בשל דלקת צריכה לקחת ארקוקסיה 90 מ"ג טבליות - ARCOXIA 90 MG TABLETS מינון של 1 כדור ליום. האם מותר לקחת ארקוקסיה בזמן טיפול לפוריות (מזריקה פיוריגון 150 ואוביטרל? בזמן הריון מותר לקחת ארקוקסיה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ארקוקסיה בזמן טיפולים - תגובה
פרופ` דוד בידר13/05/2011בזמן הריון לא הייתי ממליץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהארקוקסיה - המשך
אלונה13/05/2011עשיתי טיפול, ההזרעה הייתה ב11.5 . האם יכולה לקחת ארקוקסיה... (רק עוד שבועיים אדע עם אני בהריון...)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהארקוקסיה - המשך - תגובה
פרופ` דוד בידר13/05/2011רצוי לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול לייזראלונה12/05/2011
שלום
האם ניתן לעשות טיפול לייזר להסרת שיער בזמן הריון ובזמן טיפול הורמונלי לפני כניסה להריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול לייזר - תגובה
פרופ` דוד בידר13/05/2011כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם ניתן לדחות ביוץ בעזרת אוביטרלטל12/05/2011
אנו מבצעים טיפול של השבחה והזרעה. הפרופיל ההורמונלי שלי תקין. הביוץ שלי סדיר ותקין. הוא מופיע ביום ה15 למחזור שלי. וכך זה יוצא שבת כמעט כל פעם מחדש. היום (יום חמישי) ביצעתי בדיקת זקיקים ונמצא זקיק 21 ממ, ואסטרדיול = 2400. לפי בדיקת שתן היום (ביצעתי אני) עוד אין ביוץ.
הרופא שלי הציע שניתן לנסות לבצע מחר בלילה את האוביטרל וביום ראשון IUI.
השאלה שלי: מחר צריך כבר להופיע LH Surge הטבעי שלי, איך ישפיע האוביטרל? האם הוא יכול לדחות הביוץ?
תודה
טל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם ניתן לדחות ביוץ בעזרת אוביטרל - תגובה
פרופ` דוד בידר13/05/2011את ה LH SURGE שלך ניתן לבדוק בבזיקת דם ואם היה יהיה ביוץ לפני האוביטרל ואם אין עלית ההורמון הביוץ יהיה ,לרוב, ביום א.
אפשר היה לתת אוביטרל קודם, נגיד על זקיק 19 ואז הביוץ היה בטוח 36 שעות אחרי האוביטרל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות דם...דחוףזויה12/05/2011
שלום אני אחרי 7 ימים אחרי החזרת 4 עוברים אני לוקחת תמיכה אוטוגסטן 4כדורים ביום ומדביקות אוורל פעם ליומים אתמול התחיל לי כאבי בטן וגם הפרשות חומות היום יש כאבים וההפרשות התחזקו האם זה אומר שאין הריון מנסיון מפעמים קודמים לא היה הריון אך אני יכולה לדעת אין לי סבלנות ועצבים לחכות עוד שבוע בבקשה תעזרו לי ותודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות דם...דחוף - תגובה
פרופ` דוד בידר13/05/2011זה לא אומר עדיין שלא נקלט אך כמובן שזה פחות טוב ובכל מקרה ניתן לבדוק 10 ימים אחרי החזרה ולדעת מה קורה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנו היה דימום החל מהיום החמישי לאחר
יעלה13/05/2011ההחזרה-תאומים.אז יש תיקוה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)