מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אחרי IVF בדיקת דםמודאגת12/05/2011
שלום רב
עשיתי בדיקת דם יום מחזור 3
אחרי מחזור IVF
E2 247
פרגסטרון 6.59
LH 1.1
מדוע הפרגסטרון עדיין גבוה?
אף פעם לא היה לי ככה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי IVF בדיקת דם - תגובה
פרופ' שחר קול12/05/2011מחר יירד...לא לדאוג. רק שאריות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעהאאא12/05/2011
שלום,
1. האם אחוזי ההצלחה בהזרעות הם מצטברים ממחזור טיפול למחזור נוסף?
2. יש לי 2 שרירנים אחד בקיר קדמי בגודל 19X24 והשני בגודל 15X17 פונדוס - האם אלה יכולים להיות מכשול בלהכנס להריון טבעי או הזרעות? להפחית את הסיכויים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרעה - תגובה
פרופ` דוד בידר13/05/2011השרירנים לא מורידים סיכויי הריון.
אחוזי ההצלחה דומים נכל מחזור.
ככל שזורקים יותר פעמים קוביה כך הסיכויים שיפול על מספר מסויים יגדלו אך בכל זריקההסיכויים שווים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עישוןמוטרדת12/05/2011
הי
בעיקרון לא מעשנת אבל חוטאת בסיגריה פה וסיגריה שם בין טיפולים
כלומר סיגריה בודדת אחת ליומיים בערך - אך לא מתחילת הזריקות ולא לאחר החזרה
האם הפגיעה יכולה להיות משמעותית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עישון - תגובה
פרופ' שחר קול12/05/2011לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוביטרל - תופעות לוואי?אילנה12/05/2011
לרופאים שלום
כבר חודשיים ברציפות אני מקבלת זריקת אוביטרל.
גם בחודש שעבר מס' ימים לאחר הזריקה הרגשתי שיש לי מעין גוש בשד שנחלש/קטן כעבור כשבוע וחצי. והחודש זה קרה שוב.
בבדיקת כירורג הוא אמר שאולי זה מההורמונים שקיבלתי ובדיקת US שד הייתה תקינה.
שאלתי היא - האם ידוע לכם על תופעה כזאת בעקבות זריקת אוביטרל? או בעקבות טיפולים הורמונליים בכלל?
אני מודה מראש על התשובה ושיהיה לכם סופ"ש מקסים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוביטרל - תופעות לוואי? - תגובה
פרופ` דוד בידר13/05/2011קודם כל מה זאת אומרת שאת מקבלת חודשיים ברציפות אוביטרל?
בכל סוגי טיפולי הפיריון יש השפעה בעיקר על השד בעיקר עקב עלית הורמון האסטרוגן.
יכול להיות גם שזאת תגובה ספציפית שלך לאוביטרל אך אין לזה משמעות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקת דם-מתי צפוי ביוץשני12/05/2011
הי,
היום בבדיקת דם ואולטרסאונד התוצאות הן :
זקיק 14
E2- 432
progesterone - 1.6
שאלתי מתי אמור להתרחש הביוץ וממתי להתחיל לקיים יחסים
המון תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות בדיקת דם-מתי צפוי ביוץ - תגובה
פרופ' שחר קול12/05/2011הביוץ כנראה לא בסופ"ש זה.
ממליץ:
תמיד לכלול LH במעקב ביוץ טבעי.
לקיים יחסים בשבת.
לחזור על הבדיקה ביום א 15.5
להחליט על ההמשך לפי התוצאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות דםשרה12/05/2011
שלום וברכה,
אני שומרת ימי נידה עקב כך לקחתי אתמול אורגלוטרן וכך גם היום
היום בדיקות דם:
ESTRADIOL(E2) 365.55 PMOL/L
LH 3.40 MIU/ML
PROGESTERONE 2.20 NMOL/L
האם הביוץ כבר החל?
האם עד מחר יתרחש הביוץ? (מחר הטבילה)
האם יש צורך ליטול גם היום אורגלוטרן?
האם הביוץ עם אורגלוטרן יכול להיות עצמוני או שיש צורך באוביטרל?
תודה ברה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כנראה דילגו על השאלה שלי
שרה12/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות דם - תגובה
פרופ' שחר קול12/05/20111. סביר שלא, E2 נמוך.
2. לא
3. עצמוני
השימוש באורגלוטרן לדחיית הביוץ הוא יקר להחריד, ואינו מוצדק!
עדיף להשתמש באסטרוגן מיום 1 - 2 למחזור למשך 5 ימים ולהפסיק. פשוט, זול, אין זריקות, יעיל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה בבקשה עוד שאלה
שרה12/05/2011האם אפשר לצפות מתי יתרחש ביוץ ע"ס הנתונים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחילת מחזור או הריון צעיר?חסויה12/05/2011
שלום רב,
ב 3 במאי הוחזרו 3 עוברים. אתמול בלילה היתה טיפת דם בניגוב ובבוקר הפרשה חומה בלבד. האם זה מבשר שהמחזור הגיע או עדיין יש סיכוי להריון?
האם בדיקת דם בשלב הזה תזהה הריון?
התחושה הכללית שלי היא שהווסת צריכה להגיע כל רגע...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחילת מחזור או הריון צעיר? - תגובה
פרופ' שחר קול12/05/2011כנראה שאין הריון, אך רק בדיקת דם תוודא זאת. אפשר מחר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
חסויה12/05/2011עד כמה שידוע לי בדיקת בטא אמורים לעשות כ 12 יום מהחזרת העוברים. האם תוצאה של בטא 6 תשעה ימים אחרי החזרה מעידה על שאריות אוביטרל (אוביטרל 27.04)
האם יכול להיות מצב שמתחיל הריון צעיר עם בטא 6 כ 9 ימים לאחר החזרה או שכנראה שמדובר בהריון כימי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש בגונל fמיכל12/05/2011
כתבתי כמה פעמים ואני רוצה לוודא משהו, אני בת 36 הכל תקין אצלנו לאחר שנה של נסיונות התחלתי להזריק גונל f במינון של 75. תוך שבוע נוצרו המון המון זקיקים והגעתי היום ליום ביוץ עם 9000 אסטרדיול.....החלטתי להפסיק טיפול, לא לעשות הזרעה ולא לקיים יחסי מין....רציתי לברר...מתי צפוי גירוי יתר של השחלות, האם אני אסבול מזה אחרי שהזקיקים יבייצו? או שכבר הייתי אמורה להרגיש את זה בגדלית הזקיקים...האם לדעתם נכון להפסיק טיפול במצב כזה?
יש לי ילדה קטנה בבית ולא רציתי לקחת את הסיכון שאאושפז בטח לא עם הריון מרובה עוברים וגירוי יתר שחלתי...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שימוש בגונל f - תגובה
פרופ' שחר קול12/05/2011אם לא יהיה ביוץ לא יהיה גירוי יתר.
ההחלטה להפסיק היא נבונה.
אפשר למנוע ביוץ עצמוני ע"י מתן אנטגוניסטים, במקרה זה יש לתת פרוגסטטיב כדי להביא למחזור. אחרת יתכן דימום דיספונציונלי.
או ע"י מתן חד פעמי של אגוניסט שיגרום לנסיגה מהירה של כל הגופים הצהובים שייווצר, ווסת מוקדם, ללא כל סיכון לגירוי יתר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדר' קול שלום
מיכל12/05/2011למעשה הביוץ החל היום עשיתי בדיקת דם והפרוגסטרון 6 וחצי.....האם עדיין יש מה לעשות? או פשוט לקוות שזה יעבור בשלום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ברונכיט והחזרהרונית12/05/2011
שלום,
מיום שישי אני חולה עם ברונכיט וחום שהיה עד אתמול. היום כבר אין חום אני עדיין מאוד חלשה ומשתעלת.
ביום ראשון הייתה אמורה להיות לנו החזרה והורםא לא מוכן לעשות אותה גם אם אני ארגיש כבר בסדר גמור כי הוא אומר שזה שאני משתעלת יכול לפגוע בסיכויי הקליטה וזה שהיה לי חום עד אתמול זה קרוב מידי ליום ראשון והוא לא מסכים.
לי זה נשמע מופרך כי קודם כל נשים בהריון חולות לפעמים ומשתעלות וממתי שיעול יכול לפגוע בסיכויי קליטה?? דבר שני אם היום אני בלי חום אז עד יום ראשון זה כבר 4 ימים בלי חום אז מה העניין? האם הוא צודק? האם גם אתם הייתם מסרבים לעשות החזרה אחרי מחלה? לי זה נשמע כמו שטויות במיץ! אבל אני לא רופאה ואולי אני טועה ואשמח לחוות דעת שניה בנושא.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילגתם עליי
רונית12/05/2011שמח לתשובה גם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדילגתם על השאלה
ורדה12/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברונכיט והחזרה - תגובה
פרופ` דוד בידר13/05/2011אם זה עוברים טרים הייתי מחזיר בכל מקרה וגם מוקפאים הייתי מחזיר אך זה פחות קריטי כי לא עברת שאיבה וזה פחות משמעותי.
בכל אופן כל רופא יכול להאמין כי מצב זה או אחר הוא פחות טוב או יעיל למטופלת שלו.
אין ממש הוכחות למה שהוא חושב שזה נכון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- LH SURGE+ביוץיאנה12/05/2011
שלום,
רציתי לשאול בהתייחס לבדיקות הנל
LH-100
FSH-12
E2- 1150
P-6
תוך כמה זמן ביוץ בערך?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר LH SURGE+ביוץ - תגובה
פרופ' שחר קול12/05/201124 שעות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הערכת משקלרונית12/05/2011
אני שבוע 28 ו 3 ימים בצעתי הערכת משקל ראשונהע האם זה תקין לגיל ההריון התוצאה היא 1307 גר'
וכל השאר תקין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
פרופ' שחר קול12/05/2011לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_הריון_ולידה' id=link]הריון ולידה[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום רבשרון12/05/2011
אני חודש ויומים לאחר גירדה ויש לבעלי זרע חלש ואת ההריון הראשון זה מהפרייה ויש לי בחילות יכול להיות שאני בהריון?
המחזור לא בא לי ואני לא מרגישה שאני הולכת לקבל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב - תגובה
פרופ' שחר קול12/05/2011הכל יכול להיות , אך מאוד לא סביר.
יש להיוועץ עם הרופא המטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זמני תרופות בפרוטוקול קצרלימונית11/05/2011
לרופאים שלום,
הפעם אני עוברת לפרוטוקול קצר, ושכחתי לשאול האם גם בפרוטוקול הקצר כדאי להפריד בין המנוגון, שאני לוקחת אחרי הצהריים, לבין האורגלוטרן (כשיתווסף) - כך שאקח אותו בבוקר, או שדווקא מומלץ בפרוטוקול קצר לקחת את הכל ביחד, החל כמובן רק מהימים שמוסיפים את הדיכוי.
בתודה,
לימונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זמני תרופות בפרוטוקול קצר - תגובה
פרופ' שחר קול12/05/2011לא עקרוני. יש לבצע את הוראות היחידה. כל יחידה עושה זאת קצת שונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זמן המתנה לאישור הפריה חוץ גופיתגילי11/05/2011
כמה זמן יש להמתין לאישור הקופה להפריה חוץ גופית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זמן המתנה לאישור הפריה חוץ גופית - תגובה
פרופ' שחר קול12/05/2011לרוב - ימים ספורים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה דחוףףףףףףףףףאתי11/05/2011
אני נכנסתי להריון בעזרת הזרעה(הזרעה ראשונה) (קיבלתי גם איקקלומין+זריקת אביטרול)...
עברתי הפלה_רובה טבעית השאר עם ציטוטק) בשבוע 8+....לצערנו הרב...
האם ניתן יהיה להיכנס להריון באופן טבעי אחרי ההפלה או ששוב נצטרך להיעזר בהזרעה וכו'..?
מה הסיכויים במידה וכן יש סיכוי להריון טבעי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה מדלגים עליי?! תענו בבקשה
אתי13/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה דחוףףףףףףףףף - תגובה
פרופ` דוד בידר14/05/2011את תמיד יכולה לנסות להרות לבד ותמיד יש סיכוי להריון טוב.
השאלה למה לקחת תרופות ולמה עשית הזרעה? אני משער כי לא הצלחת להרות.
המצב שהיה לפני ההפלה ואחריה לא השתנה.אם הפסקת ההריון עברה בסדר אזי אותם הסיכויים שהיו לפני ההריון קיימים גם עכשיו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר בידר אשמח אם תענה לי
אתי14/05/2011לקחתי את הכדורים והזריקה מכיוון שהביוץ היה חלש...ועשיתי הזרעה כי לבעלי היה מאוד קשה ברגע האמת לגמור...הוא היה נלחץ בגלל הרצון העז לילד...
אז מה הסיכויים להרות טבעי וללא כדורים וזריקות?!
האם יש סיכוי יותר להריון טבעי בגלל שהרחם פורה יותר עכשיו? בכל זאת ההפלה הייתה ב 16/4...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר בידר אשמח אם תענה לי - תגובה
פרופ` דוד בידר14/05/2011אין דבר כזה ביוץ חלש ואין דבר כזה רחם פורה עכשיו.
אם את עושה זאת למטרות הזרעה זה בסדר.
יש גם סיכויים טובים להריון טבעי רק את מציינת שקשה לבעלך ברגע האמת ואם אין יחסים הסיכויים הם אפס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז למה?
אתי14/05/2011אז למה הוא נתן לי את הכדורים והזריקה? הפרופיל ההורמונלי שלי הוא מצויין אין לי שום בעיה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז למה? - תגובה
פרופ` דוד בידר14/05/2011אני הבנתי שזה בגלל הקושי של בעלך ולמטרת ההזרעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזרעה
אתי15/05/2011לא ניתן לבצע הזרעה על בסיס ביוץ טבעי (ללא זריקת ואיקאקלומין)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזרעה - תגובה
פרופ` דוד בידר16/05/2011ניתן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)