מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- למה מדלגים אליישרון16/05/2011
בדיקות דם ואלה התשובות
שם הבדיקה APTT SAC תוצאה 31.7 יחידות SAC ערכי ייחוס 25.0-37.0
שם הבדיקה LAC-LA-SCR-DRVTLAC תוצאה 1.04 ייחידות RATIO
שם הבדיקה LAC-SCT-RATIO תוצאה 1.01 NARM,RATIO
שם הבדיקה APCR RATIO תוצאה 1.69 יחידות RATIO ערכי ייחוס 2.1-3.5
שם הבדיקה PROTEIN C ACTIVITY תוצאה 98 ערכי ייחוס 70.0-140.0
שם הבדיקה ANTITHR OMBIN-III תוצאה 108 ערכי ייחוס 80.0-120.0
PROT-S ANTIGEN PREE תוצאה 90 ערכיי ייחוס 60.0-140.0
הבדיקות דם אחרי הפלה שעברתי ברצוני לדעת מהם התשבועות תודה רבה וים טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה תוצאות של בדיקת דם
שרון16/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מועד הזרקת אוביטרלדולי16/05/2011
מהו המועד המתאים להזרקת אוביטרל ? 24 שעות לפני הזרעה או 36 שעות ? וכן מהו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עד כמה שידוע לי מינימום 36
מירי16/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמועד הזרקת אוביטרל - תגובה
פרופ` דוד בידר16/05/2011תלוי מה הטיפול . זה לא שמזריקים לפני אלא מזריקים כדי להחליט מתי יהיה ביוץ כשהתנאים מתאימים ותלוי בסוג הטיפול.
אם למשל יש זקיק סביב 20 מ"מ ובדיקות דם מתאימות למצב טרום הביוץ אם אני מזריק אוביטרל הביצית תחרוג סביב ה30-40 שעות מהזריקה.
הזרע מתאים ליומיים או שלושה אפילו כך שתעשי חשבון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהרוני16/05/2011
בתאריך 3.5 הוחזרו 3 עוברים עשיתי אתמול והיום בדיקת הריון ויצאה שלילית, מדובר בנסיון הפריה שלישי, עדיין לא קיבלתי וסת,בנסיונות הקודמים קיבלתי כבר ביום העשירי לאחר ההחזרה, הפסקתי לקחת תמיכה (נרות 3 פעמים ביום ופעם ביומיים זריקת פרוגסטרון ריטארד), שאלתי היא מה יכולה להיות הסיבה שעדיין לא קיבלתי?, אני יודעת שבמידה ונכשל מקבלים וסת עד ליום ה12 (זה גם מה שקרה בפעמים קודמות).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה
טטיאנה16/05/2011האם עשית בדיקת דם או שטן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם דם וגם שתן
רוני17/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - תגובה
פרופ` דוד בידר17/05/2011את יודעת מה זה שטן.?
שתן או דם אמינים באותה מידה.
כך שהשאלה שלך סתמית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה דחופה - תגובה
פרופ` דוד בידר17/05/2011זה כנראה בגלל הפרוגסטרון רטארד .
לקיחת פרוגסטרון זה כתמיכה לנרות מיותרת לחלוטין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלכוהול והריוןאתי16/05/2011
אתמול שתיתי 4 כוסות של וודקה רד בול והקאתי בלילה פעמיים והיום 4 פעמים...
אני עברתי הפלה לפני חודש(הפלה שרובה טבעית והשאר עם ציטוטק-הריון לא ספונטני-הזרעה ראשונה+איקאקלומין פעמיים ביום+אוביטרל)....
במידה ונקלטתי שוב האם יש סיכון לעובר בגלל האלכוהול ששתיתי?
האם כשעושים הזרעה חייב להיעזר באיקאקלומין ובאוביטרל?
אשמח אם תענו לי בהקדם על שתי השאלות הללו...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלכוהול והריון - תגובה
ד''ר דוד ישי16/05/2011שלום
שתיה בכמויות כאלה מאוד לא רצוייה בכלל ובפרט לא במהלך טיפולי פוריות או הריון. למרות זאת קשה להעריך האם נגרם נזק להריון פוטנציאלי או לא.
אפשר לעשות הזרעה גם על ביוץ טבעי אם האישה מבייצת באופן טבעי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בבקשהשירי16/05/2011
שלום, הוכנסו שני עוברים טריים, אני אמורה לעשות בדיקת דם ב 18.5. ב 14.5 עשיתי בדיקת הריון ביתית אשר הראתה פס שני חלש. האם יכול להיות שאוביטרל שהזרקתי ב 1.5 השפיע על התוצאה החיובית? כמו כן אני מרגישה שיש לי החמרה בגירוי יתר, יש לי שלשולים בחילות והיום בלילה היה לי כאב גב מאוד חזק בגב התחתון שלא היה לי אף פעם שאף הקרין לרגליים וגם הבטן כאבה לי מאוד. האם זה תקין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה דילגו עלי
שירי16/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה בבקשה - תגובה
פרופ' שחר קול16/05/2011האוביטרל לא משפיע למשך 14 יום.
יש לפנות בהקדם ליחידה המטפלת כדי לשלול גירוי יתר שחלתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות ivf ואנדרומיטיוזיסאני16/05/2011
שלום רב,
בת 35 מאובחנת באנדו חמור.
באוגוסט האחרון ילדתי את משוש חיי לאחר ivf מספר שש (כלומר שש שאיבות).
מתכננת ivf לילד שני בספטמבר.
השאלה האם לקחת גלולות מעכשיו עד ספטמבר ברצף?
האם לעשות הפסקה בגלולות כדי לקבל מחזור?
או האם לא לקחת גלולות בכלל?
האם מחזור עם גלולות מזיק לאנדומיטריוזיס באותה מידה כמו מחזור רגיל בלי גלולות?
מה אתם ממליצים?
תודה רבה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות ivf ואנדרומיטיוזיס - תגובה
גלולות עושות דיכוי מסויים של האנדומטריוזיס וזה רעיון לא רע לקחת אותן (אפילו ברצף, ללא הפסקה) עד התחלת טיפולי ה IVF.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעוניינת לדבר איתך אם אפשר
יעל17/05/2011ראשית מתנצלת בפני המשתמשות וצוות הרופאים אני יודעת שזו לא מטרת הפורום.
שלום , שמי יעל ,
עוברת IVF וסובלת גם כן מאנדומטריוזיס.
אשמח לדבר איתך. להחליף רשמים מהטיפול וההתמודדות עם האנדו'.
תודה , יעל.
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול IVFזויה16/05/2011
בוקר טוב
אני אחרי טיפול IVF היום עשיתי בדיקת דם ביום ה14 יש לי בטה 12 מה זה אומר הריון תקין כי בהריון של הבן שלי לפני 4 שנים היה בטה 64 ??? אני כבר שבוע עם הפרשות דם לפעמים דם טרי אדום ולפעמים דם בצבע חום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול IVF - תגובה
רמת הבטא אכן נמוכה. עם הדימום, הסיכוי להריון תקין אינו גבוה אבל עדיין לא ניתן לקבוע בודאות שאין סיכוי כלל. אני מציע שתחזרי על בדיקת הבטא כדי לראות האם רמת הבטא עולה או יורדת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול IVF
זויה18/05/2011היום בדיוק אחרי יומים בטה24 עדין נמוך ועדין יש הפרשות דם מה זה אומר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינון וכניסה לים ובריכהשני16/05/2011
שלום רב,
האם אחרי החזרה בשימוש יומיומי עם קרינון ניתן להיכנס לים/בריכה או שזה יכול להזיק לתמיכה אני מתוכננת לנפוש בסופ"ש בים המלח.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כנראה שמותר אבל למה להתגרות בגורל?
ורדה16/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכנראה שמותר אבל למה להתגרות בגורל? - תגובה
פרופ` דוד בידר17/05/2011איזה גורל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרינון וכניסה לים ובריכה - תגובה
פרופ` דוד בידר17/05/2011את הקרינון שמים בבוקר והולכים קצת ומאוחר יותר את יכולה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חייבת תשובה לבדיקת דםשרון16/05/2011
בדיקות דם ואלה התשובות
שם הבדיקה APTT SAC תוצאה 31.7 יחידות SAC ערכי ייחוס 25.0-37.0
שם הבדיקה LAC-LA-SCR-DRVTLAC תוצאה 1.04 ייחידות RATIO
שם הבדיקה LAC-SCT-RATIO תוצאה 1.01 NARM,RATIO
שם הבדיקה APCR RATIO תוצאה 1.69 יחידות RATIO ערכי ייחוס 2.1-3.5
שם הבדיקה PROTEIN C ACTIVITY תוצאה 98 ערכי ייחוס 70.0-140.0
שם הבדיקה ANTITHR OMBIN-III תוצאה 108 ערכי ייחוס 80.0-120.0
PROT-S ANTIGEN PREE תוצאה 90 ערכיי ייחוס 60.0-140.0
הבדיקות דם אחרי הפלה שעברתי ברצוני לדעת מהם התשבועות תודה רבה וים טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חייבת תשובה לבדיקת דם - תגובה
ד''ר דוד ישי16/05/2011שלום שוב
אני מבין שאת לחוצה אבל לא נראה לי שהפתרון הוא לכתוב את השאלה שוב ושוב ושוב. כך או כך, אם מישהו מאיתנו יתפנה תקבלי תשובה גם אם שאלת פעם אחת ואם אף אחד מאיתנו אינו פנוי לא תקבלי תשובה גם אם היא תישאל 20 פעם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחוצה בבקשה תשובהמיה16/05/2011
ביום שישי ביצעתי הזרעה(זרע טרי) לנרתיק כי יש לי בעיית ואגיניזמוס בבדיקות שערכתי אני ובעלי הכל תקין חוץ מבעיית הואגיניזמוס שיש לי לפני ההזרעה הרופא עשה לי אולטראסונד בטני ואמר שכנראה יש ביוץ ואפשר להזריק זרע. שאלתי אם רוצה שאבוא שוב להזריק אמר שאין צורך.
שאלתי היא האם דרך אולטראסונד בטני ניתן לזהות ביוץ?
אני מפחדת שבזה שלא עשיתי שוב פיספסתי את הביוץ מה דעתכם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תשובה דחופה
מיה16/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחוצה בבקשה תשובה - תגובה
פרופ` דוד בידר16/05/2011קשה לדעת רק לפי אולטרסאונד אלא אם עשית היום והיה זקיק טוב ולמחרת נעלם.
אם יש לך וסת סדיר בכלל לא צריך אולטרה-סאונד אלא להזריק זרע ביום 13 ו 15 למחזור החודשי או 14 ו15 וזה מספיק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיוריגון ודימוםשרשר16/05/2011
שלום רב, אני בסבב ראשון של פיוריגון שהוזרק החל מיום 5 למחזור במשך 4 ימים 75 יח'
לא היה דימום רק אולי בניגוב פה ושם (בכמות לא רלוונטית) לאחר 4 ימים התחילו בלילה כאבי מחזור ודימום לא רב מאוד אבל משמעותי. אחרי מעקב א"ס - זקיק 9 בשחלה אחת (אני פוליציסטית) ועוד זקיקים קטנים ב2 השחלות - יום 9 למחזור.
לאחר בדיקת דם הונחיתי להוריד את המינון של הפיוריגון ל50 IU. כך עדשיתי. היום יום 10 ועדיין יש דימום וכאבי מחזור. הרופא אומר נורמלי. האם החודש אבוד? האם זה מסוכן? דימום וכאבי מחזור תוך כדי הזרקות? תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיוריגון ודימום - תגובה
פרופ` דוד בידר17/05/2011חשוב תוצאות הבדיקות שעשית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריון ביתיתטטיאנה16/05/2011
בוקר טוב,
שעיבה ב- 2.05
החזרה של 2 עוברים טריים ב- 5.05
האם בדיקה ביתית שבוצעה אתמול הערב (יום 10 אחרי החזרה) אמינה? יצא שלילית.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת הריון
שרון16/05/2011חבל שתתכזבי סתם את חייבת לחכות 12 יום לפחות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!
טטיאנה16/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת הריון ביתית - תגובה
פרופ` דוד בידר17/05/2011בדרך כלל זה אמין ומופיע לרוב חיובי בבדיקה ביתית גם אחרי 10 ימים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- thyroglobulin antibodiesInbal15/05/2011
והאם יש קשר בינם לבין הריונות כימיים?
אחת הבדיקות שעשיתי לאחר שני הריונות כימיים הראתה שערכי ה- thyroglobulin A antibodies שלי הם מעל 4000.
הרופאה שלי כאן בארה"ב טענה שאין כל קשר בין זה לבין ההריונות הכימיים, והמליצה לנו על הזרעות או IVF.
האם באמת אין קשר בין השניים?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר thyroglobulin antibodies - תגובה
פרופ` דוד בידר17/05/2011אין קשר ויש לבקש לעשות בדיקות לטרומבופיליה.
אם עברת גרידה בעבר אזי יתכן שבאמת הפיתרון הוא I.V.F.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפלה השלב מוקדם בהריוןרות15/05/2011
שלום,
אני עברתי שלושה טיפולי פוריות.הטיפול הראשון הצליח אך לא החזיק מעמעד (מה שנקרא השפה המקצועית הריון כימי) הטיפול השני לא הצליח ואילו הטיפול השלישי הצליח אך שוב הייתה לי הפלה טיבעית השבוע 4+3 לאחר שכבר ראו שק הריון בתוך הרחם ?ממה זה יכול לנבוע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפלה השלב מוקדם בהריון - תגובה
יש מס' סיבות. אין טעם להתחיל לפרט משום שהסיכוי שמדובר במקריות בלבד, גבוה. אם יהיה הריון לא תקין נוסף כדאי יהיה לשקול לעשות בירור של כמה סיבות אפשריות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רמת הבטא?ויקי15/05/2011
רציתי לדעת באיזה שלב בבדיקות דם אפשר לדעת שההריון הוא מרובה כלומר סיכוי לשניים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר תשובה בבקשה?
ויקי16/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרמת הבטא? - תגובה
פרופ' שחר קול16/05/2011לא ניתן לדעת עד ביצוע א.ס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)