מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- LH SURGE+ביוץיאנה12/05/2011
שלום,
רציתי לשאול בהתייחס לבדיקות הנל
LH-100
FSH-12
E2- 1150
P-6
תוך כמה זמן ביוץ בערך?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר LH SURGE+ביוץ - תגובה
פרופ' שחר קול12/05/201124 שעות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הערכת משקלרונית12/05/2011
אני שבוע 28 ו 3 ימים בצעתי הערכת משקל ראשונהע האם זה תקין לגיל ההריון התוצאה היא 1307 גר'
וכל השאר תקין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
פרופ' שחר קול12/05/2011לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_הריון_ולידה' id=link]הריון ולידה[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום רבשרון12/05/2011
אני חודש ויומים לאחר גירדה ויש לבעלי זרע חלש ואת ההריון הראשון זה מהפרייה ויש לי בחילות יכול להיות שאני בהריון?
המחזור לא בא לי ואני לא מרגישה שאני הולכת לקבל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב - תגובה
פרופ' שחר קול12/05/2011הכל יכול להיות , אך מאוד לא סביר.
יש להיוועץ עם הרופא המטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זמני תרופות בפרוטוקול קצרלימונית11/05/2011
לרופאים שלום,
הפעם אני עוברת לפרוטוקול קצר, ושכחתי לשאול האם גם בפרוטוקול הקצר כדאי להפריד בין המנוגון, שאני לוקחת אחרי הצהריים, לבין האורגלוטרן (כשיתווסף) - כך שאקח אותו בבוקר, או שדווקא מומלץ בפרוטוקול קצר לקחת את הכל ביחד, החל כמובן רק מהימים שמוסיפים את הדיכוי.
בתודה,
לימונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זמני תרופות בפרוטוקול קצר - תגובה
פרופ' שחר קול12/05/2011לא עקרוני. יש לבצע את הוראות היחידה. כל יחידה עושה זאת קצת שונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זמן המתנה לאישור הפריה חוץ גופיתגילי11/05/2011
כמה זמן יש להמתין לאישור הקופה להפריה חוץ גופית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זמן המתנה לאישור הפריה חוץ גופית - תגובה
פרופ' שחר קול12/05/2011לרוב - ימים ספורים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה דחוףףףףףףףףףאתי11/05/2011
אני נכנסתי להריון בעזרת הזרעה(הזרעה ראשונה) (קיבלתי גם איקקלומין+זריקת אביטרול)...
עברתי הפלה_רובה טבעית השאר עם ציטוטק) בשבוע 8+....לצערנו הרב...
האם ניתן יהיה להיכנס להריון באופן טבעי אחרי ההפלה או ששוב נצטרך להיעזר בהזרעה וכו'..?
מה הסיכויים במידה וכן יש סיכוי להריון טבעי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה מדלגים עליי?! תענו בבקשה
אתי13/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה דחוףףףףףףףףף - תגובה
פרופ` דוד בידר14/05/2011את תמיד יכולה לנסות להרות לבד ותמיד יש סיכוי להריון טוב.
השאלה למה לקחת תרופות ולמה עשית הזרעה? אני משער כי לא הצלחת להרות.
המצב שהיה לפני ההפלה ואחריה לא השתנה.אם הפסקת ההריון עברה בסדר אזי אותם הסיכויים שהיו לפני ההריון קיימים גם עכשיו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר בידר אשמח אם תענה לי
אתי14/05/2011לקחתי את הכדורים והזריקה מכיוון שהביוץ היה חלש...ועשיתי הזרעה כי לבעלי היה מאוד קשה ברגע האמת לגמור...הוא היה נלחץ בגלל הרצון העז לילד...
אז מה הסיכויים להרות טבעי וללא כדורים וזריקות?!
האם יש סיכוי יותר להריון טבעי בגלל שהרחם פורה יותר עכשיו? בכל זאת ההפלה הייתה ב 16/4...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר בידר אשמח אם תענה לי - תגובה
פרופ` דוד בידר14/05/2011אין דבר כזה ביוץ חלש ואין דבר כזה רחם פורה עכשיו.
אם את עושה זאת למטרות הזרעה זה בסדר.
יש גם סיכויים טובים להריון טבעי רק את מציינת שקשה לבעלך ברגע האמת ואם אין יחסים הסיכויים הם אפס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז למה?
אתי14/05/2011אז למה הוא נתן לי את הכדורים והזריקה? הפרופיל ההורמונלי שלי הוא מצויין אין לי שום בעיה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז למה? - תגובה
פרופ` דוד בידר14/05/2011אני הבנתי שזה בגלל הקושי של בעלך ולמטרת ההזרעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזרעה
אתי15/05/2011לא ניתן לבצע הזרעה על בסיס ביוץ טבעי (ללא זריקת ואיקאקלומין)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזרעה - תגובה
פרופ` דוד בידר16/05/2011ניתן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףשרון11/05/2011
שלום לפני חודש ויום עברתי הפלה וגירדה בשבוע 15
האם זה בסדר?
ומתי אני אמורה לקבל מחזור?
אני ממש דואגת שעוד לא קבלתיי
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף - תגובה
פרופ` דוד בידר11/05/2011מה הכוונה שזה בסדר? שעברת גרידה?
הוסת תגיעה סביב 5 שבועות אחרי הגרידה אם היו לך וסתות סדירים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אזוספרמיהאנחנו11/05/2011
שלום,
ביצעתי בדיקת זרע בה לא נמצאו זרעים, נפח 2.5, PH=8.
תוצאות הבדיקה ההורמונלית:
LH 4.50 IU/L
FSH 17.30 IU/L
PROLACTIN 134.7 mIU/L
TESTOSTERONE- TOTAL 9.10 nmol/L
האם יש סיכוי להמנע מניתוח באמצעות טיפול במצב ההורמונלי ואם לא מה הסיכויים למצוא זרעים בניתוח או בבפיובסיה?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אזוספרמיה - תגובה
פרופ' שחר קול11/05/20111. אין מקום לטיפול תרופתי.
2. הסיכויים למצוא זרע בניתוח הם סביב 50%.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לגבי גונאל אפממי11/05/2011
התחלתי טיפול בזריקות גונאל אפ 450 מ"ג.ברצוני לדעת 1.האם גונאל אפ יכול לגרום למחזור לא להיגמר?2.האם ייתכן שהזריקה גורמת לכאב ראש חזק.והאם מותר לקחת כדור נגד כאבים כמו אקמול בזמן הטיפול בגונאל?אשמח לתשובה.תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגבי גונאל אפ - תגובה
פרופ' שחר קול11/05/20111. לא, ליהפך, לרוב מזרז סיום המחזור עם העליה הצפויה ברמת ה - E2
2. גונל לא גורם לכאבי ראש. אפשר לקחת אקמול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה נוספתמיכל11/05/2011
מה המשמעות של טיפול בגונל f עם כמה זקיקים מובילים אבל בלי שהספקתי להזריק אוביטרל מאחר והביץ החל עצמונית...האם המשמעות שיבייץ רק זקיק אחד מוביל והאחרים לא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה נוספת - תגובה
פרופ' שחר קול11/05/2011לא, כל הזקיקים יבייצו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקת דם 17 יום לאחר הזרעהאפרת11/05/2011
האם יש הריון ?
BETA-HCG <7 mIU/mL
ESTRADIOL (E-2) 60.21 pg/mL
PROGESTERONE 1.34 ng/ml
תודה אפרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תגובתכם
אפרת11/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות בדיקת דם 17 יום לאחר הזרעה - תגובה
פרופ' שחר קול11/05/2011כנראה שלא.
האם קיבלת "תמיכה" כלשהי לאחר ההזרעה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן
אפרת11/05/2011תיזמנו את הביוץ + פרוגינובה , שהופסקה (עצמאית ע"י) לפני שבוע מכיוון שגרמה לי כאבי תופת בבטן , אבל ממש כאבי תופת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה?
אפרת11/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהליאת11/05/2011
שלום,רציתי לדעת כמה זמן אחרי שעושים(השבחה)אפשר להיבדק עם הטיפול הצליח?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה - תגובה
פרופ' שחר קול11/05/201114 יום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נצרתכוכו11/05/2011
שלום ד"ר
אני מטופלת כבר 6 שנים ivf ועדין לא נכנסתי להיריון
איכות העובר לפני ההחזרה 3 ו 3.5 מ 4 איכות תובה
השאלה שלי למה אני לא נכנסת להיריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עפולה
כוכו12/05/2011שלום ד"ר
אני מטופלת כבר 6 שנים ivf ועדין לא נכנסתי להיריון
איכות העובר לפני ההחזרה 3 ו 3.5 מ 4 איכות תובה
השאלה שלי למה אני לא נכנסת להיריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנצרת - תגובה
פרופ` דוד בידר13/05/2011אי אפשר לענות בכמה שורות על 6 שנות טיפול.
צריך לעבור על התיק הרפואי ולהגיע למסקנות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש סיכוי או לא? בבקשה דחוףאתי11/05/2011
אני נכנסתי להריון בעזרת הזרעה(הזרעה ראשונה) (קיבלתי גם איקקלומין+זריקת אביטרול)...
עברתי הפלה בשבוע 8+....לצערנו הרב...
האם ניתן יהיה להיכנס להריון באופן טבעי אחרי ההפל או ששוב נצטרך להיעזר בהזרעה וכו'..?
מה הסיכויים במידה וכן יש סיכוי להריון טבעי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תענו לי בבקשה
אתי11/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי אוביטרלמאיה11/05/2011
מחר (יום חמישי) אמורה להתבצע שאיבה
אתמול בשעה שבע בערב לקחתי שתי אמפולות של אוביטרל 250, לפי הנחייה של הרופא
אני חוששת שהשאיבה לא תתבצע מחר בדיוק בשעה שבע בבוקר ושההשפעה של האוביטרל תחלוף
האם צריך להיות בדיוק 36 שעות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי אוביטרל - תגובה
פרופ' שחר קול11/05/2011לא, גם 37 זה בסדר...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)