מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- iui בגיל מבוגר - החסרתי פרטמאמי28/03/2011
בת 45.
החזרת מוקפאים אחרונה לא הצליחה.
אינני רואה טעם ב-IVF נוסף.
מכיוון שיש ברשותי זרע מוקפא - האם יש טעם לעשות IUI כמפלט אחרון?
יש סיכוי להצלחה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר iui בגיל מבוגר - החסרתי פרט - תגובה
פרופ' שחר קול29/03/2011סיכוי ההצלחה קלושים מאוד.
לשקול שמירת הזרע לתרומת ביציות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ברצוני להבין מהי בדיקת פיפל?ד``ר אליעזר גירש28/03/2011
שלום
ברצוני להבין מהי בדיקת פיפל?
מתי עושים אותה, ומה מטרתה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת פיפל - תגובה
פרופ' שחר קול29/03/2011ראי "שאלות נפוצות".
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עובי ריריתמיכל28/03/2011
אני נמצאת בתרומת ביצית
ב-2 פעמים שהיו לי החזרת עוברים מתרומת ביצית ,שבועיים לפני לקחתי 3 אסטרום ועובי הרירית הייתה 9-10 .
בפעם השלישית והרביעית עובי הרירית הייתה רק 6 ,למרות שהעלו לי את האסטרום ל- 4 ביום.
מדוע זה כך?
במידה ונעלה את המינון ל- 5 יש סיכוי שהרירית תהיה טובה יותר?
מה הפיתרון?
אשמח לתשובה
:-(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח למענה בבקשה
מיכל29/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מבינה למה מדלגים על חלק מהשאלות
מיכל30/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעובי רירית - תגובה
ד''ר רונית חיימוב-קוכמן30/03/2011קשה לדעת מדוע העלו לך את המינון אם 6 מג אסטרופם ביום הביאו לעובי רירית מספק.
יש דרכים נוספות למתן אסטרוגן למשל תוך נרתיקית או דרך העור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעובי רירית - תגובה
פרופ' שחר קול30/03/2011לא ברור מה קרה, אלא אם בין לבין היה אירוע חריג (גרידה?)
בהנחה שקיבלת אסטרופם, העלאת המינון מעבר ל - 8 מ"ג ליום לא תשנה הרבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר שחר קול
מיכל30/03/2011לצערי הרב לא היה אירוע חריג (גרידה) היה הריון כימי פעם אחד.
בד"כ כמה ימים ממולץ לפני ההחזרה לקחת אסטרופם?
2. כעת מכינה את הרחם להחזרה, במידה ורירית לא תהיה "יפה" כמובן לא ארצה שיחזירו לי את העוברים. מה המלצתך לטיפול הבא?
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר שחר קול - תגובה
פרופ' שחר קול30/03/20111. לפחות 10 ימים. לא יותר מ - 35 יום.
2. אפשר לנסות אסטרוגן במתן עורי (אבורל) או נרתיקי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגביי תמיכת אנדומטריושרון28/03/2011
שלום רב
עשיתי שאיבת ביציות ביום א בצהריים נאמר לי שנוצר עובר אחד בהפרייה והחזרתו תיהי ביום ד בצהריים
שאלתי היא מדוע הנני אמורה להתחיל אנדומטרין תמיכה וגינלים עם מוליך החל מהיום יום ב בערב ומחר יום שלישי בוקר וערב וזהו?לפי הוראות הרופא האם זה תקין?
בברכה שרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגביי תמיכת אנדומטריו - תגובה
ד''ר דוד ישי28/03/2011שלום
הפרוגסטרון הטבעי מתחיל להיות מופרש עם הביוץ. ב IVF השאיבה היא בעצם הביוץ. לכן זה הזמן הנכון להתחיל בתמיכה של הפרוגסטרון. למרות שהתחלה מאוחרת בכמה ימים איננה טעות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
שרון28/03/2011תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי החזרהמיכאלה28/03/2011
שלום רב,
שאיבה - 14.3
החזרה - 17.3
הוחזרו 2 עוברים בדרגה 1
ביום שבת 26.3 התחילו מעט הפרשות (לא דימום) שנפסקו יום אחרי,
היום אני ללא הפרשות וללא דימום אך התחלו תחושות כמו לפני מחזור
שאלתי האם הכאבים שדומים לכאבי מחזור מעידים על כך שהטיפול נכשל?
האם ההפרשות שהיו ופסקו מעידות על משהו?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי החזרה - תגובה
מאף אחד מהדברים שציינת לא ניתן ללמוד או לקבוע האם הטיפול הצליח או לא. כל האפשרויות באות בחשבון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח בדיקה הורמונליתמאיה28/03/2011
שלום לכם
אני בת 26.6 חודשיים אחרי טיפול IVF ראשון שנכשל, שבו קיבלתי חצי מנה של דקפפטיל 3.75בתאריך 10.1 ואחרי שבועיים התחלתי טיפול שלצערי נכשל.
היום אני באיחור של 5 ימים (מחזור סדיר בד"כ), ועשיתי בדיקת הריון שיצאה שלילית ובדיקת הורמונים:
פרוגסטרון 0.9 nmol/L
אסטרודיל E2 >70 pmol/L
לפי רמות ההורמונים, אפשר לדעת אם היה ביוץ למרות הדקפפטיל?
מתי אני אמורה לקבל מחזור?
האם רמת הורמונים תקינה יחסית לתקופה בה אני נמצאת לפני מחזור?
שאלה אחרונה, במידה ועדיין יש השפעה לדקפפטיל על הגוף שלי,האם למרות שאין ביוץ אני אקבל מחזור כרגיל ומתי תפוג השפעה זו?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך לשאלה
מאיה28/03/2011מתי אוכל לדעת אם יש ביוץ או שכבר פספסתי את החודש הזה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפענוח בדיקה הורמונלית - תגובה
התמונה ההורמונלית מעידה שאת עדיין בדיכוי. קשה לנבא מתי הדיכוי יתפוגג ויתחיל מחזור הורמונלי ולכן קשה לנחש מתי יהיה הוסת הבא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמיכה הורמונאליתאילנה28/03/2011
שלום. אני בשבוע 9 להריוני (ivf) מטופלת באוטרוגסטן ואסטרופם, רציתי לדעת האם אני כבר יכולה להפסיק את התמיכה ההורמונאלית?
בברכה
אילנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמיכה הורמונאלית - תגובה
פרופ` דוד בידר28/03/2011להפסיק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השפעת עובי רירית על צילום רחםעדית28/03/2011
האם יש קושי לבצע צילום רחם ולנקות את כל החסימות בזמן ביוץ (כאשר רירית הרחם גדולה)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השפעת עובי רירית על צילום רחם - תגובה
פרופ` דוד בידר28/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשפעת עובי רירית על צילום רחם - תגובה - תגובה
פרופ` דוד בידר28/03/2011הצילום לא מנקה כלום ומטרחו לבדוק מרעה חלל רחם ומעבר חצוצרתי.
באופן נדיר לאישה שילדה בעבר אולי הצילום יכול לעזור בפתיחת חסמים קלים בחצוצרה.
לרירית אין בכלל קשר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח תשובות דחוף!!!!!!שירן28/03/2011
שלום רב ,
לאחר טיפול IVF ראשו, החזרה של שני עוברים ן
אתמול ביצעתי בדיקת דם להריון אחרי 12 יום התוצאה של הבטא שהייתה היא 8.5 ואילו היום הרופאה ביקשה ממני לבצע בדיקה נוספת התשובה היא 11.5 , מה זה אומר האם
מתפתח משהו ???? יכול להיות שזה הריון ?האם תקין??? חשוב לציין שאני סובלת מדימום קל
אודה על תשובתכם בהקדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פענוח תשובות דחוף!!!!!! - תגובה
פרופ` דוד בידר28/03/2011הבדיקות לא נראות הריון אך יש לחזור על הבדיקה ולראות מה קורה.
בכל אופן אין משהוא תקין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בת 30 לאחר כשלון 3 הזרעותנילי28/03/2011
אני בת 30 , לאחר 3 הזרעות שנכשלו . 2 ההזרעות הראשונות בוצעו על בסיס מחזור טבעי ללא טיפול פרט לאוביטרל , בהזרעה האחרונה טופלתי בגונל F במינון של 75 . הסיבה בגינה אנו מטופלים היא נטילת תרופה בשם VIPAX שבעלי נוטל הפוגעת לו בשפיכה (ישנה גמירה לעיתים רחוקות ) , לא ברור האם גם פוגעת באיכות הזרע . הרופא המטפל אמר כי ישנה בעיית זרע קלה אם בכלל . פרט לכך לפני 3 חודשים עברתי כריתת שרירן מהרחם ןכריתת פוליפים בהיסטרוסקופיה שהתגלו באקראי . יש לציין כי צילום הרחם תקין . אני מיואשת , אשמח לדעת פחות או יותר מהם סיכויי להרות בIUI או אולי כדאי לבקש לבצע כבר הפריה . תודה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בת 30 לאחר כשלון 3 הזרעות - תגובה
פרופ` דוד בידר28/03/2011בדיקת הזרע תקינה בהזרעה אז יש להמשיך 3 מחזורי טיפול בזריקות והזרעה ואם לא הולך לעשות הפריה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצותמוריה28/03/2011
שלום! אני אמא לשני ילדים ב"ה. לפני 14 חודשים היה לי הריון מחוץ לרחם ומאז אני מנסה להיכנס להריון ולא מצליחה. את הילד הקודם ילדתי לאחר נטילת איקאקלומין. עשיתי צילום רחם והכל תקין. בעבר עשינו בדיקת pct והיתה תקינה. בחודשים האחרונים אני נוטלת שוב איקאקלומין. הרופאה המליצה לי להפחית באכילת פחמימות (אני בחורה רזה אך נראה כי אני פוליצסטית). הפחתתי באופן מאד משמעותי את הפחמימות ועכשיו אני לאחר נטילת 3 איקאקלומין ואין שום התפתחות של זקיק או עלייה של ההורמונים. שאלתי היא האם לדעתכם יש טעם להמשיך להימנע מפחמימות? כרגע לא נראה שזה מקדם ביוץ...
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התייעצות - תגובה
פרופ` דוד בידר28/03/2011הפחמימות זה שטויות.
את צריכה לעבור לזריקות הורמונליות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה אינטימית..חלי28/03/2011
האם יום לאחר שאיבה מותר לאונן?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה אינטימית.. - תגובה
פרופ` דוד בידר28/03/2011חופשי.
זה דבר שאפשר לעשות כל הזמן אין לזה אף פעם שום השפעה שלילית על שום דבר.
זה תמיד רק חיובי יכול להיות שההשרשה אולי תהיה טובה יותר.
תודיעי לי אם הרית.
כל המטופלות שלי כבר מחכות לתשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואחרי החזרה?
דנה28/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' דויד בידר. אשמח לתשובה
דנה29/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואחרי החזרה? - תגובה
פרופ` דוד בידר29/03/2011אין שום בעיה.
את ללא בן זוג.?
אין לעניין כלל השפעה על תהליכי הפריה.
אל תשאלי אותי אם מותר גם לפני בדיקת דם להריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרי החזרה
חלי29/03/2011אבל הבנתי שיש בעיה עם אורגזמה אחרי החזרה בגלל החשש מכיווצים ברחם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחלה רעיון
חסויה29/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקפאת ביציות לאשה מעל גיל 35שיגי28/03/2011
שלום,
מאחר ואין לי מושג איפה עומד החוק היום, ומאחר ואני בת 35 וקצת, רציתי לשאול מה האפשרויות העומדות בפניי כיום, באם אני מעוניינת להקפיא ביציות על מנת להשתמש בהן בגיל מאוחר יותר כדי להכנס להריון.
זה אפשרי בארץ?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקפאת ביציות לאשה מעל גיל 35 - תגובה
פרופ` דוד בידר28/03/2011אפשרי בארץ במקומות מסוימים אך הבעיה שעדיין אין לנו ניסיון בהקפאה ,הפשרה וסיכויי הריון יש מקומות כמו בספרד שטוענים לתוצאות טובות.
אנחנו גם מפיאים לא רע אך בגלל אי הסכמות לגבי תשלומים עדיין אין באסותא תל אביב תוכנית לעניין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפשרת מוקפאיםשירי28/03/2011
אני לקראת החזרה של מוקפאים על בסיס ביוץ טבעי, אני במעקב של בדיקות דם ומחר בדיקת דם ואוטרסאונד, שאלתי היא האם אני אצטרך להזריק האוביטרל לפני הביוץ?
ועוד שאלה: כמה בדרך כלל שורדים בהפשרה? יש לי 4 מוקפאים, תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפשרת מוקפאים - תגובה
פרופ` דוד בידר28/03/2011לא צריך להזריקר אוביטרל.
85% סיכויים להישרדות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכוי להרות לאחר סרטן צוואר הרחםתליה יוסף28/03/2011
שלום רב,
ביום ו' האחרון 20/3 עברתי החזרה של עובר אחד . משאלות ששאלתי את הרופאים נענתי במאין חוסר וודאות ספציפי על המקרה שלי .
רציתי בבקשה לדעת מהם סיכויי הצלחת ההריון וזאת לאחר שעברתי כריתת צוואר הרחם. (נותרו 4 מ"מ). נאמר לי כי אין הרבה נשים בארץ שהרו ו/או הצליחו להרות לאחר ניתוח מסוג זה, וכי הספרות ו/או הממצאים בשטח לא ממש מלמדים על אחוזי ההצלחה.
האם מהכרות אישית שלכם בסיפורים אלו ואחרים תוכלו לענות לשאלתי?
בברכה
והמון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכוי להרות לאחר סרטן צוואר הרחם - תגובה
פרופ` דוד בידר28/03/2011העובר משתרש ברחם כך שסיכויי ההריון תלויים באבחנה הראשונית של אי הפיריון ואין לה קשר לצואר הרחם.
הבעיה היא באחזקת ההריון וצריך לבצע תפר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)