מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- נתוני בטא ליום 15 מהחזרהבאטרפליי03/04/2011
קיבלתי נתוני בטא היום שזה היום ה-15 לאחר החזרה
בטא-146
פרוגרסטרו190.8
E2- 6232
האם הנתונים הללו טובים? מתאימים אחד לשני?????
היו לי הריונות לא מוצלחים בעבר האם זה בסדר???
אולי אחרי כ"כ הרבה שנים סוף סוף זה קורה???????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נתוני בטא ליום 15 מהחזרה - תגובה
פרופ' שחר קול03/04/2011מצוין!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיעוט ביציותקרן03/04/2011
שלום
בת 32
אחרי 2 IVF כושלים ומתחילה סיבוב השלשי
טופלתי ב- 300 יח גונך F + 75 יח לובריס + צטרוטייד
ייצרתי כ-5 ביציות - בפעם הראשונה הוחזרו 3 עוברים ובפעם השניה 2
(לפי צילום רחם צד אחד חסום אצלי, ולכן מייצרת ביציות רק בצד אחד).
ברצוני לדעת האם יש טיפול אחר, חזק יותר מגונל F, אשר יעזור לייצר יותר ביציות?
אנא כוונו אותי
אני מיואשת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיעוט ביציות - תגובה
פרופ' שחר קול03/04/2011לא, אפשר להעלות מנון, אך כל תרופות הפריון מכילות אותו החומר: FSH.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד"ר שחר קול- בנק הזרעמיקי03/04/2011
שלום ד"ר שחר קול
אני לוקחת זרע מבנק הזרע באלישע ובניהולך.
שאלתי מדוע אי אפשר לשלם בכרטיס אשראי ובתשלומים? מדוע רק במזומן או בצי'ק?
שהייתי לוקחת תרומת זרע מרמב"ם או מכרמל יכולתי לשלם בכל סוגי הדרכים.
חושבת שצריך לבוא לקראתנו בעקבות הוצאות רבות ולהתחשב ולשלם גם אשראי ובתשלומים.
אשמח למענה.
תודה, ושבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לד"ר שחר קול- בנק הזרע - תגובה
פרופ' שחר קול03/04/2011אפשר ע" צ'קים דחויים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבקשה...הילה03/04/2011
בת 35 כיום לפני 5 שנים הריון 1 קליטה מיידית וטבעית, כעבור שנתים הריון קליטה מידית וטבעית, הפלה רצונית, לאחרקיה היטורוסקופיה ניתוחית.
כיום חצוצרות סתומות לא הידרוסלפניקס ( נבדק בשאיבה האחרונה) אני אחרי טיפול הפריה שני במספר ובו הוחזרו 2 עוברים שלא נקלטו.
רירית ב סדר גמור וועוברים בסדר גמור ( כך הבינותי מהרופא).
מדוע לא נקלט אני חוששת מאוד בעיקר בשל עברי ה"מוצלח" שכיום זה לא נקלט האם עלי לחשוש , מה עלי לעשות האם יתכן כי ההפלה גרמה לי נזק כה כבד אני מאוד מאוד חוששת
תודה רבה על עזרתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תשובה...
הילה03/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה בבקשה... - תגובה
פרופ` דוד בידר03/04/2011הכל התחיל בעקבות הגרידה.
עצם העובדה שעשו ניתוח היסטרוסקופי מסביר שהיו הדבקויות שנגרמו עקב תהליך דלקתי בעקבות הגרידה.
לכן יש בעיה מסוימת ברירית ואולי לכן בקליטה, אך היות ואין טיפול אחר בשלב זה שגם החצוצרות חסומות יש להמשיך בטיפולי הפריה כי האלטרנטיבה האחרת היא פונדקאות.
בשלב זה הייתי ממשיך בהפריות ונקווה שיקלט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיפל ואיחור במחזורנטע03/04/2011
שלום רב,
עברתי בחודש האחרון שני טיפולי פיפל ביום 12 ו21 למחזר, ואני אמורה להתחיל מחזור חדש. הבעיה היא שיש לי איחור במחזור של כ- 6 ימים.
האם פיפל מעכב מחזור?
אם לא, האם ייתכן שעקב טיפול הורמונאלי ממושך בשנה וחצי האחרונות, כלל לא בייצתי? אם לא בייצתי, האם טיפולי הפיפל היו אפקטיביים בכלל?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיפל ואיחור במחזור - תגובה
פרופ` דוד בידר03/04/2011הפיפל לא גורם לאיחור בוסת.
אני לא מאמין בכלל בעניין הפיפל אך יש רופאים שחושבים שזה עוזר.
אם את רוצה לדעת מה קורה עם האיחור יש לבצע בדיקת דם לאסטרוגן ופרוגסטרון ונראה אם בייצת ולדעתי אם בייצת או לא בייצת לא הפיפל הוא שיעזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקיקים שלא גדלו !!בש03/04/2011
בוקר טוב
ביום רביעי (יום 13 למחזור) ביצעתי מעקב זקיקים והגדלים היו 16 בצד ימין ו 13 בצד שמאל.
היום (יום 17 למחזור) הגדלים של הזקיקים היו 16 בצד ימים ו- 11 בצד שמאל !
האם זה מצביע על בעיה אצלי?
והאם זה הגיוני שהזקיק יקטן?
תודה רבה ושיהיה שבוע מקסים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא קיבלתי תשובה ..
בש03/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזקיקים שלא גדלו !! - תגובה
פרופ` דוד בידר03/04/2011את חייבת לבצע בדיקות אסטרוגן ופרוגסטרון על מנת שנבין מה קורה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
בש04/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהTHANKS!
חסויה05/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץחסויה03/04/2011
שלום רב,
ב 6.03 קיבלתי וסת אחרי החזרת 3 עוברים שעברוPGD בשל בעיה גנטית. ב 30.4 הייתי אמורה להתחיל את הדקפפטיל להתחלת טיפול נוסף (פרוטוקול ארוך). רמת הפרוגסטרון לא התאימה להתחלת טיפול, היא היתה מאוד נמוכה (2) כך שאני מבינה שלא היה ביוץ החודש. רצוי לציין שיש לי מחזורים מאוד סדירים, כל 30 יום כמו שעון. כיצד יתכן שטרם בייצתי החודש?
אמרו לי לחזור על הבדיקה מחר, רק שאני לא מבינה למה. אם לא היה ביוץ עד עכשיו מה הם הסיכויים שיתרחש ביוץ? תכלס אני אמורה לקבל וסת עוד כמה ימים. יכול להיות שהמחזור לא יגיע בגלל שלא היה ביוץ או עדיין יתכן דימום וסתי בזמן למרות שלא היה ביוץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
חסויה03/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביוץ - תגובה
פרופ` דוד בידר03/04/2011הסיפור שלך מבולבל וקשה להבין מה קורה.
אם קיבלת מחזור אחרי PGD אז היתה שאיבה והיה ביוץ.
אם לקחת דקפפטיל ארוך לא יהיה ביוץ 3 חודשים.
אם את אמורה לקחת דקפפטיל ארוך האם זה נוסך לקודם? אם כן הרי ברור שהפרוגסטרון יהיה נמוך.
ואם לא היה ביוץ אז מדוע שיגיע וסת? לא יגיע.
כדי לדעת הכל צריך לדעת מה קיבלת לפני הפרוטקול הנוכחי. אני מתרשם שזה בגלל הדקה הקודם.
כמו כן היה צריך לקחת רמת אסטרוגן ופרוגסטרון בדם ביחד כדי לדעת מה קורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ' בידר
חסויה04/04/2011שלום רב,
כמובן שקיבלתי וסת שבועיים אחרי ההחזרה. הפרוטוקול שקיבלתי לקראת ה PGD היה דקא 0.1 ומנופור (פרוטוקול ארוך עם זריקות דקא 0.1 החל מהיום ה 21 לוסת). הטיפול נכשל לצערי, למרות שהוחזרו 3 עוברים שלב אחד לפני בלצטוסיסט, ביום החמישי להפריה.
ביום ה 21 למחזור של אחרי הPGD שנכשל הגעתי לבדיקת דם, בתקווה להתחיל שוב טיפול נוסף (פרוטוקול ארוך עם דרא 0.1 יומי) ואז התברר שעוד לא היה ביוץ מאז המחזור האחרון. הפרוגסטרון היה 2 והאסטרדיול 86. האם אני עדיין מושפעת מהדקא 0.1 מהטיפול הקודם ולכן טרם בייצתי? מה עושים במצב כזה, אם לא בייצתי אז לא אקבל מחזור החודש (חודש שעבר קיבלתי ב 7.03 )
כיצד ניתן להתחיל טיפול אם לא היה ביוץ?
בכל מקרה אמרו לי במחלקה לעשות שוב בדיקת דם, אולי הביוץ מאחר.
חשוב לציין שיש לי מחזור סדיר וכל הבדיקות שלי תקינות. אני בת 32.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה מהיום
חסויה04/04/2011היום ביצעתי בדיקת דם נוספת ונאמר לי כי בייצתי (פרוגסטרון 20 +) כך שאני יכולה להתחיל לקחת דקא 0.1 .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה מהיום - תגובה
פרופ` דוד בידר04/04/2011אז הכל הסתדר.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה לעשות אם שכחתי לקחת בבוקר קרינון?נטע03/04/2011
מה לעשות אם שכחתי לקחת בבוקר קרינון? האם לקחת בסביבות 4 אחה"צ כשאחזור מהעבודה? האם זה פוגע בתהליך במידה ואני בהריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרינון - תגובה
פרופ` דוד בידר03/04/2011לא פוגע זה בסדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי מחזור בעת ההרעהמירי03/04/2011
האם כאבי מחזור ברגע ההזרעה ואילך מעיד על כך.שזה לא מצליח?כלומר שאולי יום ההזרעה אינו הנכון והיה צריך יום קודם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי מחזור בעת ההרעה - תגובה
פרופ` דוד בידר03/04/2011עניתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי מחזור בעת ההזרעהמירי03/04/2011
שלום,בעת ההזרעה חשתי בכאבי מחזור,וכך גם אחריה.מספר ימים.האם הדבר מעיד על כך שמועד ההזרעה אינו נכון והוא אחרי הביוץ.ובגלל זה יש לי כאבי מחזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי מחזור בעת ההזרעה - תגובה
פרופ` דוד בידר03/04/2011לא.
ההזרעה צריכה להעשות כאשר בדיקות הדם והאולטרה-סאונד מראים שזה קורה.
הכאבים סיבתם יכולה להיות קשורה בטיפול בביוץ או בגלל החדרת הקטטר ואינו קשור למועד נכון או לא אלא אם לא ביצעו מה שכתבתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשמח עם פרופ' בידר יענה לי...עומר03/04/2011
אנחנו בטיפול החמישי בעקבות בעיית זרע חמורה אצל בעלי!! בכל טיפול האיכות עוברים שלנו גרועה... ולא שורדים בשביל הקפאה..
השאלה שלי היא כזאת שמעתי שיש דבר כזה בשם "קילוף" שהוא אמור לעזור להתרשרשות משהו כזה... קופסית משהו בסגנון הזה...
האם במצבי שהמורפולוגיה של בעלי היא 0% והאיכות זרע והתנועתיות גרועה האם זה יעזור? או שזה כבר לא משנה במצב שלנו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח עם פרופ' בידר יענה לי... - תגובה
פרופ` דוד בידר03/04/2011הקילוף שאת מתכוונת הוא יצירת חור במעטפת העובר בגיל עוברים של יום 3.
את החור עושים לא בגלל בעית זרע.כך שלא זה מה שמשנה אלא גילך ולבדוק במעבדה מדוע נוצרים עוברים באיכות לא טובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה ואשמח לעוד תשובה..
עומר03/04/2011הרופא אומר שלא ניתן לדעת למה העוברים לא יוצאים באיכות טובה שאי אפשר לדעת את הסיבה. הם לא מתחלקים ליותר מ4-5 תאים ולא שורדים אף פעם בשביל הקפאה.
אתה חושב שה"קילוף" הזה כביכול זה משהו שיכול לעזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואני בת 29
עומר03/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה ואשמח לעוד תשובה.. - תגובה
פרופ` דוד בידר03/04/2011הקילוף לא עושים בגלל שהעוברים לא יפים וזה לא עוזר כשהעוברים בדרוג פחות טוב אלא זה ,אולי, עוזר לנשים מבוגרות שעטיפת העובר עבה וגם לא בטוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר החזרת עובריםיולה03/04/2011
שלום רב,
אני כ-8 לאחר החזרת עוברים קפואים
לפני כשלושה ימים הפרשות שנראות כמו פיטריה
האם במצב כזה, כשעוד לא ידוע לי אם אני בהריון, אפשר לטפל בבעיה באמצעות תרופות?
האם פטריה עלולה לפגוע בעובר?
תודה
מודאגת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר החזרת עוברים - תגובה
פרופ` דוד בידר03/04/2011פטריה לא פוגעת ואפשר לטפל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כדורי אסטרופםסיגל02/04/2011
שלום
אמורה לקחת 3 פעמים ביום כדור אסטרופם 2מ"ג להחזרת עוברים מוקפאים.
האם חשוב לקחת את כדור האסטרופם כל יום באותה השעה? או שזה לא משנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
סיגל03/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכדורי אסטרופם - תגובה
פרופ` דוד בידר03/04/2011אם אמרו לך 3 פעמים ביום אז זה בוקר ,צהריים וערב בערך סביב אותו הזמן אך לא חייב בדיוק באותה שעה ואת יכולה לקחת בין 8 ל 10 בין 12 ל15 ובערב כשנוח לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסי מין במהלך טיפול I.V.Fדחוף02/04/2011
רציתי לדעת, לאחרונה במהלך קיום יחסי מין, עם בת זוגתי, יוצא מתוכי נוזל שקוף ללא ריח, הנוזל יוצא בצורת השפרצה. האם יש קשר לגונאל אף שאני לוקחת?
עלי לציין כי זה קרה פעמיים ספורות קודם, אך בכמות פחותה בהרבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יחסי מין במהלך טיפול I.V.F - תגובה
פרופ` דוד בידר03/04/2011יכול להיות כי בזמן הזריקות הריר הצוארי מופרש ביתר אך התופעה לא שכיחה ולא כל כך מוכרת כפי שאת מתארת ויש להיבדק ולראות מה קורה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי שפיכה נשית?
דורית03/04/2011היי וסליחה שאני מתערבת אבל אולי מדובר מ"שפיכה נשית"? האם ה"השפרצה" מלווה באורגזמה? זו תופעה מוכרת אצל נשים החוות אורגזמה וגינאלית ובאמת זה נוזל שקוף ללא ריח - ממש מים. אם זה כך, אין קשר לתרופות שאת לוקחת. תהני!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי שפיכה נשית? - תגובה
פרופ` דוד בידר03/04/2011לא שמעתי על "שפיכה נשית" אבל עולמנו כל כך התקדם שאני כבר לא יודע אם זה לא משהוא שלא שמנו לב אליו בעבר.
לציין שרוב התגליות הגדולות התגלו במקרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי שפיכה נשית? - תגובה - תגובה
פרופ` דוד בידר03/04/2011התעניינתי י אצל כמה מהחברות שלי שחוו אורגזמה שההיתה אומנם שפיכה ,אבל גברית ולא נשית,ככה שאני לא יודע לגבי העניין האחר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- FSH ו - E2יעל02/04/2011
ראיתי בהודעות קודמות שיש חשיבות ליחס בין הפרמטרים הנ"ל.
מה אמור להיות היחס (בין FSH ל - e2 ) ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר FSH ו - E2 - תגובה
פרופ` דוד בידר03/04/2011בוסת ה E2 חייב להיות נמוך ואז ערכי ה FSH צריכות להיות בין 2 ל 10.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)