מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- המלצה לרופאיעל01/04/2011
שלום,
אובחנתי כבעלת רחם חד קרני.
הייתי שמחה לקבל המלצה על רופא המתמחה בחד קרני אם יש דבר כזה.
תודה רבה,
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המלצה לרופא - תגובה
פרופ` דוד בידר02/04/2011אין רופא שמתמחה ברחם חד קרני כמו שאין רופא שמתמחה בשחלה שמאלית.
מה יש לך צורך בכלל ברופא לרחם חד קרני כאשר כל רופא העטסק בפיריון יכול להגיד מה בדיוק קורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהח
אסף02/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- pgdשאלה לכולם01/04/2011
רציתי לדעת אם יש הצלחות לעוברים לאחר pgd האם מישהי עברה את התהליך הזה בהצלחה כי לפי מה שאני רואה אין סיכויי הצלחה בזה אנא עזרתכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר pgd - תגובה
פרופ` דוד בידר02/04/2011יש הצלחות וכמובן הפעולה מורידה סיכויי הריון אך גם חשוב עניין גילך לעניין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרי 9 PGD
מלני03/04/2011הי אני אחרי 9 מחזורי טיפול ולא נקלטתי אבל אני יודעת שהמון בנות שהתחילו איתי PGD באיכילוב כבר חובקות ילד...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרי 9 PGD - תגובה
פרופ` דוד בידר03/04/2011זה לא קשור ל PGD היות וזוהי בדיקת עוברים לאבחון גנטי וכשאת אומרת המון אני מכיר המון שלא חובקות ילד אחרי PGD.
סך הכל יש פחות הריונות באילו שעוברות את הבדיקה ואם נכשלת כל כך הרבה פעמים הייתי מוותר על ה PGD ועושה סיסי שליה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיפל-תשובה מרופא בבקשהא01/04/2011
שלום רב, בת 34 אחריי 4 ivf ללא הצלחה בקליטה, וסת אחרון ב- 8.3, עברתי לרופא אחר והוא המליץ לעשות פיפל לפניי ה- ivf ב- 27.3 עשיתי מעקב זקיקים ולא התרחש ביוץ, נתבקשתי לעשות שוב ב- 3.4 ובאותו היום נקבעה לי מראש הבדיקת פיפל, היום 1.4 עשיתי בדיקות ביוץ ביתיות והתוצאה הראתה שאכן יש ביוץ..שאלתי היא, אם באמת היה ביוץ וקיימתי יחסים עד כמה הפיפל ביום ראשון עלול להזיק? להועיל?
תודה ואביב שמח לכולנו! :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיפל-תשובה מרופא בבקשה - תגובה
פרופ` דוד בידר02/04/2011הפיפל לא מזיק.
אני באסכולה שכל עניין הפיפל זה קשקוק.יש צוות נכבד של רופאים שמאמינים לכך שזה עוזר.
עניין הפיפל לא הוכח בשום עבודה מדעית ויש מספר רופאים שמציגים בכנסים כי זה לא העלה את שיעור ההריונות.
מי שתומך בפעולה זה פשוט כי הרופא הקודם שלך לא עשה זאת והוא עושה משהוא נוסף להצדיק את פניתך אליו.
הרופאים שמאמינים בזאת מבצעים פעולה שכביכול יש כבר הוכחות שזה עוזר לפני שהתאוריה הוכחה וזה לא עניין חכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעניין מחקרים....
א02/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעניין מחקרים.... - תגובה
פרופ` דוד בידר03/04/2011לא הבנתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפיחות ובעיית עצירותיובל01/04/2011
אתמול החזירו לי עובר(שמקווה שיקלט באופן בטוח ברחמי), ועוד מאחרי השאיבה יש לי תופעה של נפיחות גדולה בבטן (בטן כמו של חודש שלישי )
, כאבים שבאים והולכים בבטן התחתונה ושלושה ימים של עצירות קשה המלווה בגזים וכאבי בטן.
שאלתי האם אני יכולה לקחת משהו שיקל עלי מביחנת העצירות? והאם הנפיחות וכאבי הבטן יפחתו?
מצפה ומחכה לתשובתיכם המהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נפיחות ובעיית עצירות - תגובה
פרופ` דוד בידר02/04/2011את יכולה לקחת גליצרין בנרות או לעשות ,מה שנקרא חוקן קטן.
התופעות הן תוצאה של הגירוי ההורמונלי והשאיבה וזה צריך להסתדר ואם זה מתגבר יש להיבדק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוטרוגסטון 200...ביוץ? מחזור טבעי?מיקה01/04/2011
היי ,
בתאריך 10/3 נמצא אצלי זקיק בגודל 19.5 עם רירית 8.7 מיהרנו להזרעה.
ההזרעה התקיימה ב - 11/3.
בחלוף 5 ימים החלו כתמים חומים להופיע . ביום השלישי לכתמים נתבקשתי לקחת אוטרוגסטן 200 (פעמיים ביום). החשש היה פרוגסטרון נמוך.. הנושא לא נבדק לפני נטילת הנרות.
בחלוף שבועיים מההזרעה חיכיתי למחזור שאיחר .
ביום ה - 20 להזרעה ב - 31/3 משלא הגיע המחזור עשיתי בדיקת דם ואולטרסאונד ואלו הם הממצאים: בבוקר
רירית 4.3 מ"מ / שמאלית 2 זקיקים 15 מ"מ וזקיקים נוספים של 10 / ימנית זקיקים של 10 וממצא צלול 25*34 מ"מ
E2 - 645 / PROG - 3.1/ LH - 3.2
בערב כבר קיבלתי מחזור..
לא מבינה ..
שאלה:
הממצאים לא הצביעו על מחזור מתקרב.. אבל המחזור הגיע
האם היה ביוץ? האם המחזור הוא תוצאה של ביוץ ? או שמא ..
ייתכן כי האוטרוגסטן גרם למחזור?.. אני ביום השני למחזור מאסיבי
הייתכן מחזור בלי ביוץ?
עוד יומים מתחילה פרוטוקול -- שותה גלולות
תודה
המשך יום מקסים
מיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוטרוגסטון 200...ביוץ? מחזור טבעי? - תגובה
פרופ` דוד בידר02/04/2011האוטרוגסטן שלקחת לא השפיע על כלום ולקיחתו הייתה מיותרת.
זה שעשית הזרעה על הזקיק ללא בדיקת דם אנחנו לא יודעים עם באמת היה זקיק שהולך לבייץ או לא.
תמיד שיש וסת זה לאחר ביוץ.
רמות ה E2 גבוהות ולכן לא ברור לי מתי היה ביוץ ומה גרם לכתמים אך כרגע זה לא משנה מה היה וצריך להמשיך הלאהולא ברור לי מדוע את צריכה גלולות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבדיקת דם לפני ההזרעה... והגלולות
מיקה02/04/2011היי,
ב - 10/3 יום לפני ההזרעה הממצאים היו:
pro - 1.2 / E2 -470/ LH-60.9 / FSH-43.2
זקיק 19.5 רירית 8.7
ההזרעה 11/3
ב - 31/3 >> בבוקר היום שבו התחיל המחזור
E2-645 / PRO-3.1/LH-3.2
רירית 4.3 >>2 זקיקים 15 מ"מ ועוד כמה של 10 מ"מ גם ימין וגם שמאל
כפי הנראה המדדים ב - 31/3 היו טובים משמעותית: הLH ירד נפלאות וה - E2 ממש גבוה ואז.. הגיע המחזור..
יש לציין שאני אוטוטו בת 39 ובדצמבר האחרון ה FSH היה 18.9
לכן ה - LH מאוד מעודד
מתחילה ליטול גלולות ב - 4/3 לטובת IVF שיתקיים ב סוף אפריל (אחרי חו"ל המועד פסח)
מטרת הגלולות לעשות reset לגוף
האם הייתה ממליץ לא ליטול גלולות?
המשך יום מקסים
מיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבדיקת דם לפני ההזרעה... והגלולות - תגובה
פרופ` דוד בידר03/04/2011כל הבדיקות שעשית הן לא תקינות ומראות על פעילות שחלתית לא תקינה.
מתן גלולות לא עושה שאם RESET וסך הכל גורם לדיכוי ה FSH ו LH.
למעשה זה הופך את ההורמונים לנמוכים אך לא באופן אמיתי.
עקב ערכי ה FSH הגבוהים מסופקני לגבי תוצאות ההפריה.
יש לברר מה קורה עם השחלות ולהציע לך טיפול בהתאם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפני IVF... אשמח להסבר..?מיקה01/04/2011
היי ,
בתאריך 10/3 נמצא אצלי זקיק בגודל 19.5 עם רירית 8.7 מיהרנו להזרעה.
ההזרעה התקיימה ב - 11/3.
בחלוף 5 ימים החלו כתמים חומים להופיע . ביום השלישי לכתמים נתבקשתי לקחת אוטרוגסטן 200. החשש היה פרוגסטרון נמוך.. הנושא לא נבדק לפני נטילת הנרות.
בחלוף שבועיים מההזרעה חיכיתי למחזור שאיחר .
ביום ה - 20 להזרעה ב - 31/3 משלא הגיע המחזור עשיתי בדיקת דם ואולטרסאונד ואלו הם הממצאים: בבוקר
רירית 4.3 מ"מ / שמאלית 2 זקיקים 15 מ"מ וזקיקים נוספים של 10 / ימנית זקיקים של 10 וממצא צלול 25*34 מ"מ
E2 - 645 / PROG - 3.1/ LH - 3.2
בערב כבר קיבלתי מחזור..
לא מבינה ..
שאלה:
הממצאים לא הצביעו על מחזור מתקרב.. אבל המחזור הגיע
האם היה ביוץ? האם המחזור הוא תוצאה של ביוץ ? או שמא ..
ייתכן כי האוטרוגסטן גרם למחזור?.. אני ביום השני למחזור מאסיבי
הייתכן מחזור בלי ביוץ?
עוד יומים מתחילה פרוטוקול -- שותה גלולות
תודה
המשך יום מקסים
מיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפני IVF... אשמח להסבר..? - תגובה
פרופ` דוד בידר02/04/2011עניתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחץ...שואלת01/04/2011
לרופאים שלום,
אני בטיפולי פוריות כחצי שנה, עד כה ללא הצלחה. עם כל חודש שעובר אני מרגישה שמפלס החרדה שלי עולה. בימים אני מצליחה לתפקד, אך מתקשה לישון בלילות ולכן צופה שבהמשך התפקוד שלי ביומיום כן יפגע, מה גם שאני מניחה שהסטרס הזה לא תורם להצלחת הטיפולים.
ניסיתי טיפול פסיכולוגי פרטני וקבוצתי, לא ממש הרגשתי שהדבר מסייע לי לחזור לישון בלילות...קצת אובדת עצות בעניין, האם אוכל לבקש מרופא המשפחה שלי תרופת הרגעה מבלי לחשוש שיפגע בטיפולים?
תודה רבה,
שואלת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחץ... - תגובה
פרופ' דב פלדברג01/04/2011לשואלת שלומות,
צר לי על המצב החרדתי בו את מצויה מזה תקופה ארוכה. ללא ספק את זקוקה לטיפול תרופתי והמתכונת הטובה ביותר היא לחבר את רופא המשפחה לרופא הפריון ושניהם יחליטו על טיפול הרגעתי מתאים. אחת התרופות המקובלות במצבים אלו הינם כדורי ציפרלקס אותם עלייך ליטול באופן קבוע.
בהצלחה ובברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קלקסןחלי01/04/2011
שלום, אני בת 34 ללא ילדים ואחרי 4 הפלות בשלבים מוקדמים להריון.
בפרוטוקול הנוכחי נתנו לי קלקסן 40 מיום ההחזרה למרות שהבדיקות לקרישיות יתר נמצאו תקינות.
האם קלקסן עוזר גם להשתרשות הריון או רק במניעת הפלות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קלקסן - תגובה
פרופ' דב פלדברג01/04/2011לחלי שלומות,
לקלקסן יש תפקיד רב בסיוע להשרשה והצלחת טיפול הפריון ולאחר מכן תפקיד לא מבוטל במניעת הפלות גם במצבים בהם בדיקות קרישיות היתר הינן תקינות.
בהצלחה ובברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי ביוץ?שירי01/04/2011
שלום רב, אני לפני החזרת מוקפאים,
היום זקיק 19 מ"מ
E2 833
PROGESTERONE 0.7
LH 3.9
מתי ביוץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתי ביוץ? - תגובה
פרופ' דב פלדברג01/04/2011לנועה שלומות,
להערכתי בנתונים אלו הביוץ אמור להתרחש בעוד כ-48 שעות.
בהצלחה ובברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה.
שירי02/04/2011תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסטרופםחלי01/04/2011
מה המינון המוקבל לאסטרופם כשנותנים אותו לתמיכה מאחרי השאיבה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסטרופם - תגובה
פרופ' דב פלדברג01/04/2011לחלי שלומות,
המינון המקובל הוא כדור אחד של 2 מ"ג של אסטרופם.
בהצלחה ובברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עודף משקל וטיפולי שינייםנעמת01/04/2011
לרופאים הנפלאים שלום
1) האם עודף משקל משפיע שלילית בטיפולי מבחנה?
2) טיפולי שיניים בזמן טיפולי ivf מפריע ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עודף משקל וטיפולי שיניים - תגובה
פרופ' דב פלדברג01/04/2011למירה שלומות,
1. לעודף משקל תמיד ישנה משמעות בטיפולי פוריות.
2. אין שום מניעה לטפל בבעיות שיניים בזמן טיפולי הפריון תוך תיאום עם רופא שיניים ורופא הנשים המטפל.
בהצלחה ובברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריוןאילי01/04/2011
שלום דר רציתי לשאול החזרה ב10-3בדיקת הריון ב22-3יצאה חיובית 197.7
אחרי יומיים 470האם זה תקין ???יש מצב לתאומיים החזירו לי 2
איך אפשר לדעת שזה לא הריון כימי ??יש לי אולטרא ביום שלישי מה בדיוק הרופא רוצה לבדוק אם יש שק הריון?.?לא מוקדם??ומתי בודקים דופק???
תודה דר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון - תגובה
פרופ' דב פלדברג01/04/2011לחדשה שלומות,
עליית רמת הבטא הינה תקינה לחלוטין ומצביעה כנראה על הריון של עובר אחד. בדיקת האולטרסאונד איננה מוקדמת ובזמן ביצועה אפשר יהיה להגדיר בודאות את מספר השקים.
בהצלחה ובברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צטוטראיידימית31/03/2011
מדוע בהזרעות לא מוכנים לתת לי צטוטראייד???
נראה לי שכל המן מפספסים את הביוץ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צטוטראייד - תגובה
פרופ' דב פלדברג01/04/2011ליפית שלומות,
תכשיר הצטרוטייד מיועד בדר"כ לתהליכי הפריה חוץ גופית ולא לטיפולים בהשבחות. בטיפולים קונבנציונליים הצטרוטייד יכול להכשיל את הצלחת הטיפול.
בהצלחה ובברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ פלדברג
ימית02/04/2011ראשית תודה על התשובה.
שנית,אשמח להבין כיצד צטוטראייד עלול לפגוע בטיפול של הזרעות?
ואילו בהפרייה חוץ גופית הוא לא פוגע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקב זקיקים..והזרעהאורטל31/03/2011
אני מטופלת כרגע במחלקת פוריות בבית חולים העמק...(תרומת זרע) והייתי רוצה לדעת אם אני יכולה לבוא ולהמשיך את הטיפול..באחד מבתי החולים שבאזור חיפה.
אני מאוד אשמח אם תענו לי..כי אני לא מרגישה שם כל כך בנוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעקב זקיקים..והזרעה - תגובה
פרופ` דוד בידר02/04/2011את יכולה לטפל בכל מקום שאת רוצה ואת פשוט צריכה לפנות ליחידה של אותו הבית חולים שאת מעונינת בו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- E2 , FSHיעל31/03/2011
שלום
הבנתי מתשובת אחד הרופאים בפורם זה, שה-FSH נותן מידע רק ביחס ל-E2.
1) מה צריכה להיות רמת ה- E2 לשם כך?
2) מדוע ה-FSH לבדו אינו מלמד על הרזרבה השחלתית?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר E2 , FSH - תגובה
פרופ` דוד בידר02/04/2011רמות E2 צריכות להיות נמוכות, בערכים נמתאימים לימי הוסת על מנת שנוכל להעריך את רמת ה FSH האמיתית.
E2 מוגבר מוריד את רמת ה FSH ולכן ,כאשר E2 גבוה הערך של ה FSH הוא לא אמיתי.
ולכן ה FSH כשנלקח לבד יכול לתת ערך תקין אך לא אמיתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הערך של E2 בימים הראשונים לוסת?
יעל03/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הערך של E2 בימים הראשונים לוסת? - תגובה
פרופ` דוד בידר03/04/2011נמוך-פחות מ 200 יחידות חדשות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)