מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כאבי מחזור בעת ההזרעהמירי03/04/2011
שלום,בעת ההזרעה חשתי בכאבי מחזור,וכך גם אחריה.מספר ימים.האם הדבר מעיד על כך שמועד ההזרעה אינו נכון והוא אחרי הביוץ.ובגלל זה יש לי כאבי מחזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי מחזור בעת ההזרעה - תגובה
פרופ` דוד בידר03/04/2011לא.
ההזרעה צריכה להעשות כאשר בדיקות הדם והאולטרה-סאונד מראים שזה קורה.
הכאבים סיבתם יכולה להיות קשורה בטיפול בביוץ או בגלל החדרת הקטטר ואינו קשור למועד נכון או לא אלא אם לא ביצעו מה שכתבתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשמח עם פרופ' בידר יענה לי...עומר03/04/2011
אנחנו בטיפול החמישי בעקבות בעיית זרע חמורה אצל בעלי!! בכל טיפול האיכות עוברים שלנו גרועה... ולא שורדים בשביל הקפאה..
השאלה שלי היא כזאת שמעתי שיש דבר כזה בשם "קילוף" שהוא אמור לעזור להתרשרשות משהו כזה... קופסית משהו בסגנון הזה...
האם במצבי שהמורפולוגיה של בעלי היא 0% והאיכות זרע והתנועתיות גרועה האם זה יעזור? או שזה כבר לא משנה במצב שלנו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח עם פרופ' בידר יענה לי... - תגובה
פרופ` דוד בידר03/04/2011הקילוף שאת מתכוונת הוא יצירת חור במעטפת העובר בגיל עוברים של יום 3.
את החור עושים לא בגלל בעית זרע.כך שלא זה מה שמשנה אלא גילך ולבדוק במעבדה מדוע נוצרים עוברים באיכות לא טובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה ואשמח לעוד תשובה..
עומר03/04/2011הרופא אומר שלא ניתן לדעת למה העוברים לא יוצאים באיכות טובה שאי אפשר לדעת את הסיבה. הם לא מתחלקים ליותר מ4-5 תאים ולא שורדים אף פעם בשביל הקפאה.
אתה חושב שה"קילוף" הזה כביכול זה משהו שיכול לעזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואני בת 29
עומר03/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה ואשמח לעוד תשובה.. - תגובה
פרופ` דוד בידר03/04/2011הקילוף לא עושים בגלל שהעוברים לא יפים וזה לא עוזר כשהעוברים בדרוג פחות טוב אלא זה ,אולי, עוזר לנשים מבוגרות שעטיפת העובר עבה וגם לא בטוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר החזרת עובריםיולה03/04/2011
שלום רב,
אני כ-8 לאחר החזרת עוברים קפואים
לפני כשלושה ימים הפרשות שנראות כמו פיטריה
האם במצב כזה, כשעוד לא ידוע לי אם אני בהריון, אפשר לטפל בבעיה באמצעות תרופות?
האם פטריה עלולה לפגוע בעובר?
תודה
מודאגת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר החזרת עוברים - תגובה
פרופ` דוד בידר03/04/2011פטריה לא פוגעת ואפשר לטפל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כדורי אסטרופםסיגל02/04/2011
שלום
אמורה לקחת 3 פעמים ביום כדור אסטרופם 2מ"ג להחזרת עוברים מוקפאים.
האם חשוב לקחת את כדור האסטרופם כל יום באותה השעה? או שזה לא משנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
סיגל03/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכדורי אסטרופם - תגובה
פרופ` דוד בידר03/04/2011אם אמרו לך 3 פעמים ביום אז זה בוקר ,צהריים וערב בערך סביב אותו הזמן אך לא חייב בדיוק באותה שעה ואת יכולה לקחת בין 8 ל 10 בין 12 ל15 ובערב כשנוח לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסי מין במהלך טיפול I.V.Fדחוף02/04/2011
רציתי לדעת, לאחרונה במהלך קיום יחסי מין, עם בת זוגתי, יוצא מתוכי נוזל שקוף ללא ריח, הנוזל יוצא בצורת השפרצה. האם יש קשר לגונאל אף שאני לוקחת?
עלי לציין כי זה קרה פעמיים ספורות קודם, אך בכמות פחותה בהרבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יחסי מין במהלך טיפול I.V.F - תגובה
פרופ` דוד בידר03/04/2011יכול להיות כי בזמן הזריקות הריר הצוארי מופרש ביתר אך התופעה לא שכיחה ולא כל כך מוכרת כפי שאת מתארת ויש להיבדק ולראות מה קורה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי שפיכה נשית?
דורית03/04/2011היי וסליחה שאני מתערבת אבל אולי מדובר מ"שפיכה נשית"? האם ה"השפרצה" מלווה באורגזמה? זו תופעה מוכרת אצל נשים החוות אורגזמה וגינאלית ובאמת זה נוזל שקוף ללא ריח - ממש מים. אם זה כך, אין קשר לתרופות שאת לוקחת. תהני!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי שפיכה נשית? - תגובה
פרופ` דוד בידר03/04/2011לא שמעתי על "שפיכה נשית" אבל עולמנו כל כך התקדם שאני כבר לא יודע אם זה לא משהוא שלא שמנו לב אליו בעבר.
לציין שרוב התגליות הגדולות התגלו במקרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי שפיכה נשית? - תגובה - תגובה
פרופ` דוד בידר03/04/2011התעניינתי י אצל כמה מהחברות שלי שחוו אורגזמה שההיתה אומנם שפיכה ,אבל גברית ולא נשית,ככה שאני לא יודע לגבי העניין האחר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- FSH ו - E2יעל02/04/2011
ראיתי בהודעות קודמות שיש חשיבות ליחס בין הפרמטרים הנ"ל.
מה אמור להיות היחס (בין FSH ל - e2 ) ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר FSH ו - E2 - תגובה
פרופ` דוד בידר03/04/2011בוסת ה E2 חייב להיות נמוך ואז ערכי ה FSH צריכות להיות בין 2 ל 10.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפני החזרהיעלה02/04/2011
עברתי הפרייה אחת שלא צלחה ועכשיו אני בדרך להחזרה.
יש לי 2 שאלות:
1. יש לי 5 עוברים מוקפאים. מה הסיכוי שהם לא ישרדו את ההקפאה?
2. ביום רביעי היה לי זקיק 19 מ"מ, E2 798 ופרוגסטרון - 2.9. קיימנו יחסים ביומיים שלאחר מכן, ובבדיקות שעשיתי שוב לאחר יומיים לא נראה זקיק, רירית 10 ופרוגסטרון 4.8.
הרופא אמר שפרוגסטרון עדיין נמוך ולכן יש להתחיל טיפול בנרות אנדומטרין ולהמתין 4 ימים עד להחזרה.
שאלתי היא בעצם למה יכול להיות שהפרוגסטרון נמוך? זה מעולם לא קרה אצלי קודם.
האם זה מעיד על איכות ביוץ נמוכה?
האם יכול להיות שהביוץ היה פשוט כמה שעות לפני ה-US ולכן הפורגסטרון עוד לא הספיק לעלות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפני החזרה - תגובה
פרופ` דוד בידר03/04/2011הסיכוי לכך שהעוברים לא ישרדו בהפשרה הם 15%.
לגבי עניין הביוץ-יש צורך בערך של E2 ואם הוא ירד והזקיק נעלם היה ביוץ וביום הבדיקה הפרוגסטרון שלך כן עלה ולכן יש להחשיב זאת כיום הביוץ ולהחזיר עוברים בהתאם ולהתחיל נרות פרוגסטרון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי החזרהסיון02/04/2011
שלום,
היום החזירו לי 2 עוברים .
יש לי בבית תינוק ששוקל בערך 9.5 ק' . האם אני יכולה להרים אותו,
לטייל עם העגלה וכו' ?
אני נוטלת מולטי ויטמין לנשים בשם "פרנטל", האם אפשר להמשיך לקחת עד
בדיקת הבטא? ובמידה ויש היריון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי החזרה - תגובה
פרופ' שחר קול02/04/20111. ראי שאלות נפוצות.
2. כן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה
סיון02/04/2011קראתי את הכתוב בשאלות נפוצות.
המנוחה מתייחסת בעיקר ליום שאחרי השאיבה. אני מבינה שאחרי ההחזרה
אין הוראות מיוחדות? ביום שאחרי אני יכולה להרים את התינוק ללא חשש להיקלטות העוברים / התכווצות הרחם? מדובר ב-4 ימים אחרי השאיבה ואני מרגישה מעולה, ללא כאבים וללא דימום מהרגע שהתעוררתי מההרדמה.
המולטיויטמין (פרנטל) שלי הוא כללי לנשים, במידה ויש בטא חיובית מומלץ להמשיך איתו או שצריך למהר להחליף "לנשים בהיריון"?
תודה ושבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
סיון03/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היסטרוסקופיה אבחנתיתאני02/04/2011
שלום לרופאים
אני בת 42
יותר משנה אני מנסה להיכנס להריון, הזרעות וכן IVF שלא צלחו. (בנק הזרע)
עשיתי צילום רחם והכל נראה תקין.
הבנתי משיחה עם חברה ומנסיונה האישי, שגם אצלה לא אובחן דבר בצילום הרחם אך אחרי נסיונות חוזרים וכן IVF שמעה לעצת חברות ועשתה היסטרוסקופיה אבחנתית שם אובחנה בעייה אשר בעקבותיה עברה ניתוח וכיום היא אמא.
** האם על פי המלצתכם כדאי לי לעבור את הבדיקה הזו?
בנוסף, כמעט באופן קבוע יש לי כאבים באגן, גב תחתון מצד שמאל. כמו כן כאבים באיזור בטן תחתונה - מצד שמאל למפשעה (שחלה שמאלית) בעיקר בזמן ביוץ ובזמן הווסת.
האם ניתן לאבחן אנדומתריוזיס בבדיקת היסטרוסקופיה?
אשמח לתשובתכם
שבוע נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היסטרוסקופיה אבחנתית - תגובה
פרופ' שחר קול02/04/20111. אם הצילום תקין ובדיקת א.ס. תקינה - אין צורך בהיסטרוסקופיה.
2. לא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריוןחגית 3102/04/2011
שלום מחזור אחרון היה ב 10.3.2011
מחזור כל 27-30
בכרכת ביוץ זהיתי ביום ה 12 ו 13 למחזור וקיימנו יחסים -
מאז הביוץ אני מרגישה כאבי דמוי מחזור וכאילו אני הולכת לקבל יש לי גם רטיבות ,
עד היום יש לי כאבי מחזור , ותחושה לקבל
רציתי לדעת האם הסיכוי להריון נמוך?
ומתי אני כבר יכולה לבצע בדיקה ביתית להיריון??
אשמח לתשובה
ובתודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון - תגובה
פרופ` דוד בידר03/04/2011אם עברו שבועיים מהביוץ תעשי בדיקה.
לגבי סיכויי הריון אין קשר למה שאת מספרת לסיכויים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזור
חגית 3106/04/2011לצערי הרב היום קיבלתי מחזור
אני לא מצליחה להרות בטבעי
הייתכן שכל פעם שארצה להרות אני אצטרך לעבור הזרעות?
לידה ראשונה הייתה בהזרעה ראשונה עם אאיקלומין ואובריטל עקב בעיות בציות,
לפני 4 שנים עשיתי בדיקות הורמנולי ביום ה 2 למחזור ה FSH ייצא 11.8 ,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזור - תגובה
פרופ` דוד בידר06/04/2011איקכלומין והזרעות זה לא פותרות בעית ביציות.
צריך לחזור על הפרופיל ההורמונלי בוסת ולראות מה קורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזור
חגית 3106/04/2011אני גם סובלת מכאבים חזקים בזמן המחזור כאבי בטן ואגן האם זה קשור לאדומטריוס??
מגיל 20 אני סובלת מהכאבים לפני ההריון הראשון לקחתי גלולות נגד הריון 8 חודשים וגם זה לא עזר לכאבים, ואני לא לוקחת כדורים נגד כאבים כי זה גם לא טוב לכבד וזה רק מחמיר את המצב .. האם אתה ממליץ לי ללכת לרופא נשים לבדוק מה העניין של הכאבים? אולי זה גם מקשה על להכנס להיריון??
אני גם סובלת מכאבים ביחסי המין, יש לי תמיד פטריה שחוזר במיוחד בזמן מחזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזור - תגובה
פרופ` דוד בידר07/04/2011את מספרת על תמונה המתאימה לאנדומטריוזיס. זה מקשה על הסיכויים להרות ויש לבדוק זאת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מסאג'טולי02/04/2011
האם מותר מסאג' בגב לאחר החזרה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מסאג' - תגובה
פרופ' שחר קול02/04/2011כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסי מין לאחר הזרעהבש02/04/2011
שלום
האם ניתן לקיים יחסי מין לאחר הזרעה (באותו יום, כמה שעות אחרי)? והאם זה לא מוריד את הסיכויים להיריון?
אם התשובה היא לא, כמה זמן אחרי ההזרעה עדיף להימנע מיחסי מין?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יחסי מין לאחר הזרעה - תגובה
פרופ' שחר קול02/04/2011ניתן, אלא אם התגובה השחלתית נמרצת מאוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הצלחה בגיל 44מיכל02/04/2011
בוקר טוב רופאים יקרים
במידה ויש וב- IVF יש עוברים יפים שלי מביציות שלי אני בת 44 שנים, חלוקת תאים 8 לפחות ללא שברים וסימטרים, בהחזרת עוברים רירית בעובי לפחות 10 .. אבל ללא קליטת הריון.( 2 הריוניות כימיים)
במידה ועוברים לתרומת ביצית, האם אחוז ההצלחה גבוה יותר?
מדוע אם כך? הרי מקבלים עוברים יפים ואין הבדל בעוברים שלי.
מהם הסיבות שבגללן רצוי וכדאי לי לעבור תרומת ביצית? האם בגלל הגיל?
ההצלחה גדולה יותר? ואם כן בכמה אחוזים?
מבולבלת ולכן השאלות במעט מבובלבלות
אשמח "לסדר" בראש.
תודה, ושבת קסומה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הצלחה בגיל 44 - תגובה
פרופ' שחר קול02/04/2011הסיכויים להריון בתרומת ביציות הם כ - 50% למחזור.
עוברים "יפים" אינם מבטיחים הצלחה.
הגורם הדומיננטי בקביעת הסיכוי - גיל האישה, בלי קשר לאיכות העוברים כפי שנראית במיקרוסקופ.
הסיכוי להריון שיסתיים בלידת חי בגילך הוא סביב 1%-3% למחזור טיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות לרופאיםאירה02/04/2011
שלום
האם אפשר לעשות בדיקות הורמונליות לזקיקים שנשאבו?
אם כן, אז באזה שלב... לפני הפריה או אחרי הפריה?
עוד שאלה, איזה בדיקות אפשר לעשות לנשים עם בעיות תגובה שחלתית ירודה, לטיפול בבעיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלות לרופאים - תגובה
פרופ` דוד בידר03/04/2011אין שום צורך בבדיקות הורמונליות לזקיקים.
כאשר התגובה השחלתית ירודה זה בגלל גורמים גנטיים וגיל ואין אפשרות לטפל על מנת שהשחלה תתחיל לפעול טוב.
הטיפול בבעיה אם רוצים הריון זה תרומת ביצית לאחר שהרופא החליט על כך לפי ניסיונו והממצאים בבדיקות הקיימות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בטוח צריכה תרומת ביצית או ...
אירה03/04/2011אני בת 32, כל הבדיקות הורמונליות היו תקינות וגם צילום רחם וגם היסטרוסקופיה.זקיקים יש , מ 1 ועד 5 מקסימום, היו 3 הפריות בעבר, והחזירו עוברים... אז השאלה למה היו 7 כישלונות, האם אני בטוח צריכה תרומת ביצית או אם פונדקאית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בטוח צריכה תרומת ביצית או ... - תגובה
פרופ` דוד בידר03/04/2011גילך צעיר ואם הבדיקות ההורמונליות תקינות אפשר להמשיך בהפריות אך אם לא הולך לדעתי עדיף תרומה מפונדקאות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרקת קלקסן לאחר שאיבת ביציותאירית02/04/2011
שלום רב,
לפני שלושה ימים עברתי שאיבה של 4 ביציות לאחר טיפול בפרוטוקול קצר ובמינונים נמוכים (פיוריגון 150 ואח"כ אמפולה אחת של מנוגון וצטרוטייד). בשל בעיות קרישיות הזרקתי קלקסן 80 מ"ג מהיום הראשון למחזור.
העוברים הוקפאו ולא תתבצע החזרה החודש, כלומר איני לוקחת שום טיפול הורמונלי מאז האוביטרל שלפני השאיבה, אבל נאמר לי להמשיך להזריק קלקסן. שאלתי היא כמה זמן אני אמורה להמשיך להזריק במצב כזה שבו אין יותר גירוי הורמונלי, וכמה זמן לוקח להורמונים בגוף לחזור למצב רגיל.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אודה מאוד לתשובה
אירית03/04/2011תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזרקת קלקסן לאחר שאיבת ביציות - תגובה
פרופ` דוד בידר03/04/2011לא ברור לי הטיפול בקלקסן. מי החליט על הקלקסן ומדוע.
בדרך כלל לוקחים כאשר יש הריון ואני לא בטוח אם כרגע את לא לוקחת סתם לכן אני צריך לדעת את האבחנה בגחנה קיבלת את הזריקות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)