מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- גירוי יתר שחלתי קליעל12/02/2011
שלום,
לפני שבוע עברתי הזרעה לאחר אוביטרל, ולאחר יום התפתח אצלי גירוי שחלתי קל עם שחלות מוגדולת ונוזל בחלל הבטן.
הכאבים נשמכו ארבעה ימים ולאחר מכן פסקו.
האם זה סימן שהטיפול לא הצליח ואין הריון?
אשמח לקבל תשובה,
תודה,
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גירוי יתר שחלתי קל - תגובה
פרופ' שחר קול12/02/2011לא ניתן לקבוע בוודאות.
חייבים להמתין.
הכל פתוח.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיורגון למסירהמ12/02/2011
שלום לכולן
אחרי טיפול (מוצלח) בפיורגון נשאר לי מילוי לעט פיורגון של 900 יחדות (סגור באריזה המקורית, נשמר בקירור).
התרופה בתוקף עד מאי 2011.
אם מישהי צריכה - מוזמנת להשאיר הודעה עם פרטי התקשרות (טלפון או מייל) ואני אצור קשר.
אני מאזור הצפון (עמק יזרעאל).
מעיין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
מ13/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמ
מ13/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמ
מ17/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדין רלוונטי
מ04/03/2011דיברתי עם חברים לרפואה
כרגע אין להם מישהי שצריכה את התרופה.
כדי שלא יזרק אני מנסה גם פה אחרי שנעזרתי הרבה בפורום.
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
סיגלית18/02/2011שלום יקירה את יכולה להיות בקשר עם חברים לרפואה הם מנתבים תרופות לבנות נזקקות הטלפון שלהם רחל 035792220 בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי מעיין
לימור05/03/2011גם אצלי נותר עט מלא של900 ועוד מס תרופות,אני מציעה שתתני לאחות במרפאה המטפלת כפי שעשיתי והיא תמסור למי שבאמת זקוקה
בהצלחה ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני אשמח לקבל את הפיוריגון
שרה06/03/2011תודה!
איך ליצור איתך קשר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבמידה ועדין רלוונטי
מ21/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים אחרי שאיבהמאיה12/02/2011
שלום
האם זה טבעי להרגיש למשך 5 ימים כבר אחרי שאיבה (ללא החזרה בגלל שאין ביציות) בכאבים בבטן תחתונה באיזור השחלות ובכאבים גם במהלך קיום יחסי מין?
היו לי גם הפרשות חומות בשך יומיים מהשאיבה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים אחרי שאיבה - תגובה
פרופ' שחר קול12/02/2011זה לא נדיר, אך יש מקום להתייעץ עם הרופא שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה זה תמיכהשירין12/02/2011
שלום אני אחרי החזרת 3 עוברים ואני רוצה לדעת אם אני צריכה תמיכה השיאבה היתה בתאריך 3.2 והאחזרה היתה 5.2 אני לקחתי 1/4 אובטריאל אחרי השאיבה ואחרי אחזרת העוברים לקחתי עוד 1/4 אובטריאל 7.2 אני רוצה לדעת אם זה בסדר . כי מאותו יום של ההחזרה יש לי כאבים של מחזור וכאבי גב תחתון וכאבים בחזה
וזה מדאיג אותי נוראה .
אני אשמח אם תתנו לי תשובה תודה רבה על עזרתכם לנו באמת תודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה זה תמיכה - תגובה
פרופ' שחר קול12/02/2011אכן, קיבלת תמיכה טובה וראויה!
בדמות 2 זריקות של רבע אוביטרל.
זה מספיק.
אם יש כאבים חזקים יש לפנות לרופא המטפל לבדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה עושים אחרי הזרעה?עדי11/02/2011
שלום רב,
ביצעתי הזרעה, לאחר לקיחת מונופור ואוביטרל.
מה עושים עכשיו?
האם לחכות 14 יום לראות אם מגיע מחזור ואם לא, לבצע בדיקת דם,
או שצריך לעשות משהו לפני כן?
מה זה תמיכה? איך אני יודעת אם אני צריכה תמיכה לקליטת הריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה עושים אחרי הזרעה? - תגובה
פרופ' שחר קול12/02/2011חוזרים לשגרה. 14 יום מהזרעה - בדיקת דם להריון.
לרוב, אין צורך בתמיכה בטיפול שעברת, אם כי יש מקום לשאול לדעתו של הרופא המטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהקרן11/02/2011
ערב טוב,
אני אחרי טיפול ראשון (הוחזרו שני עוברים).
קיבלתי נרות אוטרוגסטן 200 מ"ג שלוש פעמים ביום.
רציתי לשאול מה תפקידם ומדוע צריך לקחת אותם?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
פרופ' שחר קול12/02/2011מקור לפרוגסטרון החיוני להשרשת העוברים ברירית הרחם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוביטרל והזרעהיעל11/02/2011
שלום רב,
בUS היום בבוקר: זקיק בגודל 19
E2 - 1040
PROG- 0.6
LH- 3.8
הזרקתי אוביטרל היום (שישי) בשעה 17:00
ההזרעה יום ראשון.
שאלותיי הן:
1. כעת 18:30 אני מרגישה כאבים בצד שמאל (כמו בזמן ביוץ). האם יכול להיות שאני מבייצת כרגע?
2. ואם לא, האם יום א' בשעה 9:00 (זמן ההזרעה) זה לא מאוחר מדי? (למעלה מ-36 שעות מאז האוביטרל)
תודה רבה על העזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוביטרל והזרעה - תגובה
פרופ' שחר קול12/02/20111. לא סביר.
2. התזמון טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רופאים יקרים-מה דעתכם?ימית11/02/2011
חודש שעבר יום 2 למחזור:
FSH 12
החודש הזה יום 2 למחזור:
FSH 5.7
1 כיצד ייתכן שינוי כה דרסטי בין חוד לחודש?
2 איך אדע איזה בדדיקה נכונה יותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רופאים יקרים-מה דעתכם? - תגובה
פרופ' שחר קול12/02/2011רמת ה - FSH ביום מסוים היא חסרת משמעות, אלא אם מודדים E2 במקביל.
שאלה זו חוזרת שוב ושוב, לכן יש להבהיר כי רמת ה - FSH משתנה בחדות מיום ליום. הרמה משקפת במידת-מה את הרזרבה השחלתית, אך על רקע השינויים הקיצוניים הערך הקליני הוא קטן.
במקום FSH יש למדוד AMH - אם מטרת הבדיקה היא לקבל מידע אמין לגבי יכולת השחלה להגיב לגונדוטרופינים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וסת מוזרה ממש!נועה11/02/2011
שלום,
אני אתן קצת רקע, אולי זה יתן מענה לתופעה בפוקדת אותי בימים האחרונים..
מחודש אוקטובר עד דצמבר- עשיתי 3 הזרעות, לקחתי בהם הורמונים (איקקלומין ואוביטרל) בדצמבר היתה הפעם האחרונה שלקחתי הורמונים וכן ההזרעה האחרונה שעשיתי-עתידה להתחיל IVF כנראה במרץ.
ב5.1 קיבלתי וסת שנמשכה יומיים בלבד. (בד"כ הוסת שלי כ-5 ימים)
ב3.2 קיבלתי שוב וסת (מה שהיה מאוד מוזר כיוון שהמחזורים שלי נעים בין 31-36 ימים, ובמקרה הנ"ל 29 ימים בלבד..)
העניין הוא כזה.. ב3.2 יום חמישי קיבלתי את הוסת, ביום ראשון כבר כמעט לא היה כלום, ביום שני שוב הופיעה דימום קטן מאוד, ביום שלישי בבוקר שוב כלום, בדקתי עם 'עד' (כיוון שאני שומרת נידה) יצא נקי, אך בערב שוב על התחתונית היה דם (הדימומים הללו מיום שני מעטים,לא נראים בניגוב)
ביום רביעי אותו הדבר...בדקתי-נקי, אחה"צ שוב דם.
יום חמישי אותו הדבר..בדקתי-נקי, אחה"צ דם + וסליחה על התיאור..חתיכות קטנות ורודות וחלקן דמיות יותר.
יום שישי בבוקר (היום) שוב דם על התחתונית ובניגוב אותן חתיכות ורודות...
האם זה תקין?? זה ממש מוזר לי, מעולם לא נתקלתי בתופעה כזו ואני מאוד מפחדת..
אשמח לתשובה,
נועה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וסת מוזרה ממש! - תגובה
פרופ' אלכס סימון11/02/2011מציע לבצע בדיקה להריון מפני שלעיתים גם כשיש הריון יש דימום והרשות דמיות בלתי רגילות.
בכל מקרה הוסיפי לבדיקה גם אסטראדיול ופרוגסטרון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתגובתך לוסת ממש מוזרה..
נועה11/02/2011קודם כל, תודה על התשובה המהירה..אבל האם יכול להיות הריון, אם בתחילת הוסת..ביום השני והשלישי היה דימום רגיל של וסת..ולא מעט כמו עכשיו... מכיוון שעכשיו שבת..אם אבדוק בנתיים בבדיקה ביתית זה ישקף אם יש הריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה שמישהו יענה -וסת ממש מוזרה
נועה12/02/2011תודה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- IVFיובלי11/02/2011
שלום
לפני מספר ימים עברתי שאיבה ראשונה. בבוקר של השאיבה(לפני) היו לי כאבי בטן מאוד חזקים ורגישות בכל הבטן התחתונה למגע.גם היום עדיין הבטן רגישה למגע (כיומיים לאאחר השאיבה)
קיבלתי פיורוגון 125,צטרוטייד ואוביטרל.היו כ- 15-16 זקיקים וציסטה די גדולה (30).
האם הכאבים האלה נורמלים? האם זה בשל הגברת הביוץ?
בשאיבה עצמה מכל הזקיקים יצאו רק 6 ביציות ומתוכן יצא רק עובר אחד.
ממה זה נובע? האם זה יהיה כך גם בפעמים הבאות?
האם בחודש הבא אוכל גם לעבור טיפול עם שאיבה?
אני בת 37 והיו לי בעבר 2 הריונות :אחד ספונטי ושני עם איקקלומין. שני ההריונות הסתיימו בקיסרי.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר IVF - תגובה
פרופ' אלכס סימון11/02/2011הכאבים נובעים מגירוי השחלות הגדלה שלהן. זה עלול ללוות אותך עוד מספר ימים.
לא מכל זקיק ניתן להפיר את הביצית בתוכה. זה תלוי בגודל הזקיקים, ובמינון אוביטרל. אחוז ההפריה הנמוך תלוי באיכות הביציות, בשלותם, ואיכות הזרע, והאם השתמשו בהפריה רגילה או מיקרומניפולציה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהivf
יובלי11/02/2011שלום
האם ניתן לעבור טיפול הכולל שאיבה חודש לאחר חודש?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה. אנדומטריןFF11/02/2011
שלום
ב3.2 עשיתי החזרה של עוברים מוקפאים אני לוקחת כתמיכה 3 פעמיים ביום אנדומטרין ו3 פעמיים ביום אסטופרם
לפעמיים מאוד קשה לי לכניס את המוליך ממש כואב לי ואחרי זה גם טיפה כואב לי ברחם. ולפעמים לצערי בגלל שאני לא מצליחה להכניס את המוליך והוא לא נכנס עד הסוף אז אני לא יודעת עם הכדור באמת נכנס טוב...
למה זה כואב לי ?
זה ההפרייה השלישית שלי.. בשתיים הקודמות לא היה לי כאבים וקושי עם המוליך.
אחרי ההחזרה הד'ר אמר לי עם עשיתי אי פעם בידקת פאפ כי אני נוטה לדמם שם ואמרתי לו שעשיתי והפאפ יציאה תקינה...
יכול להיות שד'ר שעשה לי את החזרה פצע אותי לכן כואב לי וקשה לי להכניס את האנדומטרין?
תודה בה על עזרתכם
המשך ערב נעים..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה. אנדומטרין - תגובה
פרופ' אלכס סימון11/02/2011לא. אין קשר בין קושי להכניס מוליך למה שהרופא ראה והמליץ. צואר הרחם לעיתים מהטיפול ההורמונאלי רגיש למגע ומדמם כשנוגעים בו בספוגית לניקוי לפני ההחזרה. החדרה קשה של המוליך, יתכן וכוון ההחדרה אינו נכון. מדוע שלא תתיעצי עם האחות שהיא תבדוק כיצד את מחדירה את המוליך. תקבלי הכוונה טובה יותר במקום להכאיב לעצמך כל פעם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחילת טיפוליםדינה11/02/2011
אני ממש בתחילת הטיפול, קיבלתי זריקות דיקטיפציל, וההיתי אמורה להתחיל עם ההורמונים, אך אחרי בדיקת הדם ואולטרא סאונד נאמר לי שהרירית עוד לא ירדה, ואני צריכה להמשיך עם דיקטיפציל לחזור לבדיקות בעוד כמה ימים. לא כל כך הבנתי מה זה אומר לגבי.האם זה משהו שקורה בדרך כלל, או שעליי להיות מודאגת? (למרות שזה נשמע קצת היפוכונדדרי)
חשבתי שגם דיקטיפציל זה הורמונים...
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחילת טיפולים - תגובה
פרופ' אלכס סימון11/02/2011דקפפטיל דוקא מדכא את כל ההורמונים בגוף וממתינים עד שהכל - דהיינו רמות ההורמונים ורירית הרחם יהיו במצב התחלתי לטיפול. לעיתים זה לוקח מספר ימים עד שמגיעים לנקודת התחלה כזו. הדקפפטיל תפקידו לבצע את ה RESET הזה לקראת הטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופסור סימון, תודה רבה על התגובה!
דינה11/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיון תאי זרעמ..11/02/2011
האם יעילות שיטת מיון תאי זרע במעבדת "ספרמה" בגבעת שמואל
יעילה להפרייה טובה יותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיון תאי זרע - תגובה
פרופ` דוד בידר11/02/2011שטויות במיץ עגבניות.
בכל אופן אם מדובר בהפריה חוץ גופית היחידות לא מקבלות לרוב זרע ממוין מבחוץ ואם כן אין שום הצלחה עודפת.
זה כמו למכור מוצר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ בידר
ב.14/02/2011אתה מיאש אותי..הגדילו את תאי הזרע פי 6000 מיינו את התאים בעדיפות ראשונה ושניה ואותם הפרו עם הבציות ששאבו.דווקא עשו את זאת באסותא והם כן קיבלו את המיון ממקום אחר אז למה אין סיכוי להצלחה יותר מהפרייה עם תאים לא מוגדלים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר14/02/2011אני יודע מי מבצע את זה וזה כמובן מסחרי לחלוטין.
אם תשאלי את רוב הרופאים הם לא עושים זאת ומדוע.?
אם זה כל כך טוב מדוע רק אצלנו עושים זאת?
אני מאחל לך בכל אופן בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולה נגד הריון + פיפלג11/02/2011
אני נמצאת ביום ה -5 למחזור. על מנת לעשות טיפול הפריה בחודש הבא הרופא הציע לקחת למשך 12 יום (מהיום) גלולה נגד הריון כדי להרגיע את השחלות מטיפול קודם ועם קבלת המחזור הבא להתחיל טיפול פוריות(ובסופו IVF)
הוא גם הציע לעשות בדיקת פיפל במהלך השבועיים האלה.
השאלה מתי לעשות את הבדיקה? קראתי שעושים אותה כשבועיים אחרי ביוץ אבל אני הרי לא אבייץ בגלל הגלולה אז מה התזמון הנכון במקרה זה?(הרופא שלי בחו"ל ולא זמין)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולה נגד הריון + פיפל - תגובה
פרופ` דוד בידר11/02/2011כל אחד עושה פיפל איך שבא לו בראש.
בעבודה המקורית עשו את הפיפל 3 פעמים אחרי הביוץ אך לא בדקו קבוצת ביקורת.
אני מאלה שלא נצדד בפיפל והדוגמא שלך היא שיעשו לך בכלל תחת גלולות וכשהרופא שלך יהיה זמין וזה המצאה.
לגבי תחילת המחזור בעקבות הוסת הייתי מחכה למחזור הטבעי כי דרוש כחודש לשחלה לחזור לעצמה אחרי גירויי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צמידות טיפוליםשירה11/02/2011
בוקר טוב,
לאחר טיפול IVF ראשון שנכשל, מתחילה עם קבלת המחזור טיפול של החזרת עוברים אחרי הפשרה.
האם תקין? האם יש לחכות חודש?
תודה, שירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צמידות טיפולים - תגובה
פרופ` דוד בידר11/02/2011החזרת מוקפאים-לא צריך לחכות.
תקין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)