מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- זרעים בודדיםיוסי13/02/2011
האיכות של הזרעים הבודדים לא טובים רציתי לדעת מה הסיכוי להצלחה בהפרייה שתיקלט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זרעים בודדים - תגובה
פרופ` דוד בידר13/02/2011סיכויים טובים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי החזרההילית13/02/2011
שלום, ביום שלישי 8.2.2011 היתה לי החזרה. אתמול התחילו כאבי בטן מוזרים בבטן התחתונה, מצד שמאל. אני מורה לריקוד ואני פוחדת שאולי התאמצתי יותר מידי, למרות שהשתדלתי שלא. ב-3 ימים אחרי ההחזרה נחתי, לא ביצעתי שום פעילו גופנית.
מה זה אומר הכאבים? האם כדאי להפסיק לגמרי את הפעילות הגופנית? האם קשור למשהו אחר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחכה לתשובה....
הילית14/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרי החזרה - תגובה
פרופ` דוד בידר14/02/2011הכאבים הם תוצאה של הטיפול והגירוי השחלתי ואם זה יתגבר יש להיבדק.
לא התאמצת וזה לא קשור למאמץ ולא למשהוא אחר וזה יכול להיות וזה יעבור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי הילית גם אני באותו מצב
גילי15/02/2011ב8/2 היתה לי החזרה של 2 עוברים טריים ומאז כאבי בטן תחתונה שהולכים ובאים (מעין כאבי מחזור קל), אני טופלתי באוביטרל כתמיכה וב22/2 בדיקת דם, כל זה חדש לי כי זה IVF ראשון (מקווה שגם אחרון) מחזיקה לכולנו אצבעות!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהחסוי13/02/2011
שלום לפני 6 שנים הייתי בהריון שהפסיק להתפתח בערך בשבוע 10 ומאז 6 שנים אנחנו מנסים להרות ללא הצלחה ובשנה האחרונה עברנו 2 טיפולי IVF שלא הצליחו אציןן שאני עם שחלות פוליציסטיות ובעלי עם זרע חלש מאוד טיפול אחרון היה לי גירוי יתר אז אחרי הטיפול הייתי צריכה לעשות הפסקה ונכנסנו להריון טבעי שלצערנו שוב הפסיק הדופק בשבוע 9 ורציתי לשאול אם זה קשור לזה שהזרע חלש או שיש סיבה אחרת?
ואם נכנסנו להריון טבעי אז האם יכול להיות שהזרע אכן בסדר למרות הבדיקות הקודמות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
חסוי14/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - תגובה
פרופ` דוד בידר14/02/2011זה שהרית ספונטנית מראה שהזרע סך הכל לא רע ואת צריכה לעשות בדיקת דם לקרישיות יתר ולראות אם זאת לא הסיבה להפלות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שחלות פוליציסטיותקמי13/02/2011
שלום רב,
זוהה אצלי שחלות פוליציסטיות, על כן על מנת להיכנס להריון נטלתי אקקלומין מרשם מהרופא ובאמת הריתי וילדתי בן בריא ברוך ד'.
1. על מנת להרות שוב עליי ליטול שוב אקקלומין?
2. יש סיכוי כי התסמונת של ה"שחלות פוליציסטיות" נעלמת בשלב מסויים?
3. יש אפשרות להורות ללא התערבות רפואית על מנת להיכנס להריון?
בברכה ותודה
קמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם אני פוליציסטית
מ13/02/2011לפי הבנתי - הבעיה העיקרית שלנו זה הביוץ.
יש פוליציסטיות שהביוץ הטבעי שלהן מאוד נדיר ויש כאלו שהביוץ מאוד לא סדיר אבל קיים.
אם יש ביוץ - אז אפשר להכנס להריון גם בלי הטיפולים (בהנחה שאין בעיה של רירית רחם דקה מדי או משהו אחר).
הרופא שלי אמר לי שעם השנים התסמות נהית יותר קלה ויש כאלו שהמחזור שלהן מתחיל להיות סדיר בשלב מסוים.
כך שיש סיכוי - תלוי במצב הספציפי שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוטוקול ארוךחסויה13/02/2011
שלום רב,
אני לקראת IVF. בת 32, בעית זרע. ביום ה 21 לוסת התחלתי עם דכא 0.1 וביום השלישי לווסת התחלתי להזריק 3 אמפולות של מנופור. היום הייתי במעקב זקיקים (לאחר 6 ימים של הזרקת מנופור) ונצפו זקיקים "קטנים" עדיין לפי מה שהרופא אמר, בגודל של 10 מ"מ.
האם הגוף מגיב בסדר למנופור לפי גודל הזקיקים או שלאחר 6 ימים של הזרקות מצפים לזקיקים גדולים יותר?
באיזה גודל של זקיקים מזריקים אוביטרל? מתי צפויה השאיבה?
סליחה על כל השאלות...זה אי וי אף ראשון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
חסויה14/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרוטוקול ארוך - תגובה
פרופ` דוד בידר14/02/2011זה תלוי בבדיקות הדם שלך ואם הם בסדר אז בהמשך יופיעו זקיקים ואם אין עליה משמעותית בבדיקות ההורמונליות יש לעלות המינון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה- אנדומטריןעינב13/02/2011
שלום
ביום שלישי יש לי בדיקת US להדגמת דופק - שבוע 6+4 בערך
עד כה, אני נוטלת 2 אנדומטרין ביום. נגמרו לי הכדורים כך שאפסיק יום לפני הבדיקה [למרות שהנחו אותי להשתמש עד לאחר הבדיקה]
האם זה נורא? האם בעקבות כך כדאי להקדים את ה-US?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה- אנדומטרין - תגובה
פרופ` דוד בידר13/02/2011לא נורא ואת גם יכולה להפסיק את התמיכה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהחסויה צפונית13/02/2011
לרופאים שלום,
במעקב זקיקים היום מס' זקיקים בשלים (מ-20 מ"מ עד 23), ועוד מס' זקיקים בדרגות ביניים, של בין 14 ל18, סה"כ לפי מה שזכור לי כ-9 - 10 זקיקים.
תוצאות בדיקות הדם מהיום:
LH = 1.1 IU/L
E2 = 10873
PROGESTRONE = 3.5
כמו כן נמצאו באולטרסאונד ציסטות בצוואר הרחם (לפני מס' ימים מתמחה אמר שהוא רואה ציסטות ברחם עצמו, היום הטכנאית אמרה שזה בצוואר הרחם).
השאיבה תוכננה ליום ד', אך לאחר הגעת בדיקות הדם נאמר לי שבגלל האסטרדיול כל כך גבוה אז כנראה המדידה של האולטרסאנד לא נכונה, והשאיבה תוקדם ליום ג', השבוע.
אני מעוניינת לדעת האם ציסטות ברחם או בצוואר הרחם יכולות לייצר גם הן E2, ולמעשה להטות את התוצאה?
בתודה,
לימונית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה - תגובה
פרופ` דוד בידר13/02/2011לפי הזקיקים והדם את צריכה להזריק אוביטרל לשאיבה ביום שבו עשית את האולטרסאונד והדם.
הציסטות שרואים הם בצואר ואין לזה משמעות ולא מפריעים לכלום ואין שום קשר להורמונים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בשלותחסויה13/02/2011
איך רופא קובע מתי לבצע שאיבה הרי זה נתון קריטי בהצלחת הטיפול ??????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בשלות - תגובה
פרופ` דוד בידר14/02/2011זה תלוי בזקיקים ובדיקות דם וכאשר יש זקיקים בין 16 ל 20 מ"מ ודם בכמות מתאימה נגיד סביב 5000 עד 10000 הרופא יכול לתת אוביטרל לשאיבה.זה גם ניסיון של של הרופא שיודע איך לשחק עם התוצאות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי החזרת עוברים קפואיםעדי13/02/2011
לפני שבועיים החזירו לי 2 עוברים קפואים
אחרי 12 יום של פרוגינובה ואטרוגוסטן היה לי בטא 30
אחרי עוד שבוע אותו טיפול עלה ל970
מה זה אומר שההפרייה הצליחה או שסתם אני מקווה
מה עוד צריך לבדוק
והאם יש משהו שאני יכולה לעשות לשפר את הסיכויים??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדיין אף אחד לא ענה לי! מחכה לתשובה
עדי14/02/2011תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרי החזרת עוברים קפואים - תגובה
פרופ` דוד בידר14/02/2011קודם כל את בהריון וקשה לדעת האם תקין כי היית צריכה לעשות יומיים אחרי הבדיקה של ה 30 ולכן את צריכה לחזור מחר על בטא ונוכל לשער מה קורה או לחכות עוד מעט לאולטרה-סאונד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות פוריותלי13/02/2011
יש משמעות להפרשות פוריות (מעין חלבון ביצה) המופיעות אצלי בד"כ יום לפני הביוץ
והפעם לשם שינוי גם בשבוע שאחריו? אציין כי הביוץ נמדד אצלי בודאות ואני שבוע לאחר הזרעה.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות פוריות - תגובה
פרופ` דוד בידר14/02/2011המשמעות שהכל בסדר מעבר לזה לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מין העוברלימורי13/02/2011
יש לי עוברים מוקפאים וברצוני לדעת האם יש אפשרות לדעת לפני ההפשרה את מין העוברים?
אציין שיש לי 2 בנים מהפריות קודמות ומאוד הייתי רוצה בת.
תודה רבה,
לימורי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מין העובר - תגובה
פרופ` דוד בידר13/02/2011אין אפשרות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולי פוריות - זקיק 1שרון13/02/2011
שלום, עברתי 3 הזרעות בהזרקת גונאל אף ללא הצלחה. פעמיים היה זקיק 1 ופעם אחת 2 זקיקים. כעת אני בסבב ראשון להפרייה עם מנופור 6 בקבוקים, אני ביום ה-8 מאז המחזור ויש לי זקיק אחד
יש לי בן זוג ואני בת 41.5
האם יתכן מצב כזה שההורמונים לא משפיעים בכלל על היווצרות זקיקים?
האם יתכן שיווצרו עוד זקיקים עד להפריה?
האם כדאי לבצע הפרייה בסבב הזה כאשר יש רק זקיק אחד?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זקיק 1-הקפצת שאלה-אשמח לקבל תשובה
שרון14/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפולי פוריות - זקיק 1 - תגובה
פרופ` דוד בידר14/02/2011כדאי לעבור לתרומת ביציות ולא לבזבז זמן יקר על הטיפולים עקב תגובתך.
הטיפולים הנסחבים האלה יגרמו לך לאמהות מאוחרת וחבל .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפולי פוריות זקיק 1 המשך שאלה
רחלה16/02/2011קצת קיצוני לא? האם לא כדאי לנסות 2-3 הפריות עם טיפול הורמונאלי אחר? דרך אגב, עברתי הריון ולידה לפני שלוש שנים. האם זה לא עוזר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפולי פוריות זקיק 1 המשך שאלה - תגובה
פרופ` דוד בידר17/02/20113 שנים זה הרבה זמן בגיל הפיריון כאשר זה מעל גיל 40.
בכל אופן את מקבלת המון הורמונים וזה מוציא זקיק אחד ובמקרים אלה או שאת מנסה להוציא ביצית במחזור טבעי ,נאמר ,כ 3 פעמים ואם לא הולך אזי לדעתי לשקול תרומה.
זה לא עניין של קיצוניות אלא יעוץ מקצועי מתון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
רחלה17/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צילום רחםרינת13/02/2011
לאחר ניסיון אחד להזרעה שכשל, המליץ הפרופ' על צילום רחם. המחזור החודש הזה היה קצר ביותר (יום אחד) עם דימום ולאחר מכן הפרשות חומות קטנות בלבד. האם יש אפשרות שיש הריון למרות הדימום המשונה? אני שואלת כיוון שנאמר לי שאסור שיהיה סיכוי שאני הרה לפני צילום רחם. האם שווה בכלל לקנות ערכה ביתית? הרופא שלי אמר שבגלל שהרירית היתה דקה זה כל מה שנשר ממנה.
אודה על תשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צילום רחם - תגובה
פרופ` דוד בידר13/02/2011תעשי בדיקת דם להריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנטיביוטיקהאאא13/02/2011
שלום,ביום שישי 4/2 עברתי הזרעה. אתמול חליתי בבונכיטיס מלווה בחום. הרופא נתן מוקסיבית כי בלעדיו המצב רק יחמיר. שאלתי היא היא שבמידה ויש הריון האם זה לא מסוכן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנטיביוטיקה - תגובה
פרופ` דוד בידר13/02/2011לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפרופ בידר-מה להערכתך עדיף?ימית13/02/2011
שוב השתלשלות מקרה:
מחזורים סדירים כל 28 יום.כמו כן מבייצת טבעית.רירית תקינה,רחם תקין.
ללא הריונות בעבר.בת 43
תמיד משתמשת בגונאל,מונופור,צטוטראייד ואוביטרל בלבד!
לפני חודשיים:
שאיבת 2 זקיקים,הייתה הפרייה אחת והחזרה
אך לא היה הריון.
חודש שעבר
שאיבת 2 זקיקים.2 ביציות הופרו,אך הפעם לא הייתה החזרה
כי נכנס גרעים שלישי
ואז קיבלתי מחזור מוזר שנמשך שבועיים רצוף.
כל השבועיים אסטרדיול היה200<
פרוגסטרון 2.3
מאז המחזור האחרון לא נוטלת הורמונים.
היום,שזה יום 22 למחזור,יש זקיק 12 מ"מ
רירית 6 מ"מ
1 האם לדעתך כדאי לנסות מחזור טבעי?ללא הורמונים בכלל?
2 או שמא כדאי להוסיף מעט מונופור?
אני ממש מתלבטת אם להתעסק שוב עם ההורמוני או טבעי?
ובבקשה בבקשה,אל תגיד לי תרומת ביצית.
בסה"כ נעשו רק 2 נסיונות של הפרייה חוץ גופית.
השאלה האם כדאי לנסות מחזור טבעי ללא הורמונים בכלל?או לתת מעט הורמונים
לקראת הביוץ עצמו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפרופ בידר-מה להערכתך עדיף? - תגובה
פרופ` דוד בידר13/02/2011אני לא אומר כלום לגבי תרומה.
קודם כל חשוב לדעת רמות FSH בוסת ביחס ל E2 .
לא הייתי מנסה יותר משני ניסיונות נוספים כי הרבה נשים ממשיכות טיפולים בלי סוף עד גיל 45.
רציתי לידע אותך בקשר לסטטיטיקה בתל השומר שם אני עןבד משנת 1983.
לא היה לנו הריונות מעל גיל 43 בנשים שלא ילדו קודם.
אם יש מרכז שיש לו תוצאות יותר טובות תטפלי שם.
טיפול אצל רופא פרטי הוא שונה כי הוא נענה לפניתך ומצידו תמשיכי גם עד גיל מאה.
אני יודע שיש בעיה גדולה אצלנו וזה סיבסוד הטיפול.
בכבר היו יכולות נשים לבצע ניסיונות עד גיל 47 וזה עקב רופאים שהיו מעונינים בכך ואם הזמן זה ירד ל 45 וכעת דנים שירד ל 43 כי הנשים מאבדות זמן יקר.
לאחר כל זאת אשמח לייעץ לך עוד.
ממש אשמח אם תצליחי אך מצד שני את מבקשת יעוץ ממני וקשה לי שלא לייעץ לך מניסיוני רב השנים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ בידר
ימית13/02/2011ביום 2 למחזור:
FSH 5.7
E2<200
כעת מנסה מחזור טבעי ללא הורמונים
נכון להיום זקיק 12 מ"מ
רירית 6 מ"מ
אסטרדיול 577
פרוגסטרון 3.9
האם לדעתך שווה להוסיף עכשיו קצת מונופור?
או עדיף ללא הורמונים בכלל?
אני מבינה שבכל שנות עבודתך לא ניתקלת בבחורה בגיל 43 שהצליחה להכנס להריון ראשון.
אבל היות ועברתי כבר הפרייה עם החזרה,אז עדיין יש בי תקווה
כל שכן הרחם נקייה,רירית תקינה,מחזורים וביוץ סדירים כל חודש.וגם נראית צעירה לגילי.
והכל מלמעלה.כך שאני בכל אופן אנסה כמה נסיונות.
נסיונות קודמים שלי כשלו,כיוון שטופלתי בבי"ח ממשלתי עי הזרעות.וכל הזרעה פוספסה עקב זה שבי"ח התנגד לתת צטוטראייד בהזרעה.כל הזרעה שקיבלתי אוביטרל ,חיכינו 36 שעות,ובינתיים הגוף בייץ לבד ...כמה שניסיתי להתווכח,לא הסכימו לתת צטוטראייד.
כי לדעתם לא נותנים צטוטראייד בהזרעה.
כך שפיספסתי כמה הזדמנויות.
בכל אופן,אשמח מאוד אם תתייחס לשאלתי הנ"ל.האם להערכתך שווה לתת מעט הורמנים
או עדיף ללא כלום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר13/02/2011בעוד יומיים כשהזקיק יהי גדול יותר כדאי להוסיף הורמונים ובנוסף צטרוטיד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)