מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לאחר החזרת עובריםאני08/02/2011
שלום לרופאים,
לאחר החזרת עוברים שבוצעה ב 13.01 נמצאת כעת בשבוע 6 ו 4 ימים.
כעת הופיע כתם ורדרד שלא עולה מ 2 ס"מ...
מה הסיבות האפשריות להכתמה מסוג זה?
האם תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוספה
אני08/02/2011בנוסף, הפרשות חומות מהנרתיק!
נוטלת 800 מ"ג אוטרוגסטן ו 3 אסטרופם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
אני08/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוספה
אני09/02/2011היום 9.2 יש דופק!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוספה - תגובה
פרופ` דוד בידר09/02/2011אם רואים דופק טוב אז להפרשה החומה שזה דם ישן שהיה בנרתיק מסיבה כלשהיא אין משמעות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיוק כמוך
מורן09/02/2011האם עשית כבר אולטרסאונד? מה ראו בדיוק?
אני נמצאת בדיוק באותו שלב איתך וגם לי יש כתמים ורודים שלשום היו במהלך חצי יום והפסיק והיום בבוקר שוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למה פרוגסטרון ירד ו E2 עלה?ד``ר אליעזר גירש08/02/2011
6.2 - יום 14 ל IUI
LH<0.3
FSH 0.8
E2 2133
PROG 147
BETA 54
8.2 - יומיים אחרי
LH<0.3
FSH<0.3
E2 2590
PROG 123.1
BETA 124
האם תקין?
למה פרוגסטרון ירד ו E2 עלה? זה תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ערכי בטא - תגובה
פרופ` דוד בידר08/02/2011הבטא הראשון נמוך אך העליה יפה ויש להמשיך מעקב.
תעזבי את הפרוגסטרון זה לא ירידה והוא בכלל גבוה מאוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
שיר09/02/2011אז אם הבטא ראשונה הייתה נמוכה וזה הכפיל את עצמו - אז זה בסדר?
בטא הבאה בעוד שבוע מהבטא השניה - האם בסדר? לפי החישוב שלי ערכים צריכים להיות 1500 בערך, נכון? מתי רואים עובר,דופק ב US? באיזה שבוע אני כרגע? תודה וסליחה על ריבוי השאלות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
פרופ` דוד בידר10/02/2011לא צריך עוד בטא אלא אולטרה-סאונד שבועיים אחרי הבטא השני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
פרופ` דוד בידר10/02/2011בבטא הראשון את 4 שבועות הריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון ודקפפטילק08/02/2011
שלום,
אני לפי IVF ראשון. ניתן לי פרוטוקול ארוך, ולפיו אני צריכה להתחיל להזריק דקפפטיל כשבוע אחרי הביוץ.
מאחר וקיים סיכוי להיכנס להריון בביוץ הקרוב, שאלנו את הרופא האם הדקפפטיל וההורמונים לא עלולים לפגוע בהריון/עובר. הרופא המטפל אמר שלא ואף להיפך.
הייתי מעוניינת לקבל גם את דעתם של רופאי הפורום.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון ודקפפטיל - תגובה
פרופ` דוד בידר08/02/2011ההורמונים לא יפריעו לשום דבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיופי, תודה
ק08/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף מאוד- מבולבלתנטע08/02/2011
שלום רב,
אני בת 24, ביום ה' האחרון עברתי שאיבה (מחזור 3). נשבו 16 ביציות 12 מהן פוריות וביום ו' בישרו לנו כי היו 11 הפריות.
ביום א', כ-72 שעות לאחר השאיבה הגענו להחזרה והתבשרנו כי יש לנו הרבה עוברים כולם ברמה בינונית (כשהמוביל עם 7 תאים), אך לאחר התיעצות שערך הרופא עם המעבדה החליטו שלא להחזיר כלום ביום השלישי להפריה וכי יש להמתין ליום 5,6 להתפתחות בלוציסטים.
הרופא שכנע אותנו ואמר שיש סיכוי של 60-70 אחוז להתפתחות.
ביום ג' (יום 5 להפרייה) הודיעו לנו מהיחידה כי העוברים טרם התפתחו לבלוציסטים, הם לא נראים טוב והמוביל שבהם הוא בשלב אחד לפני בלוציסט.
על כן הוחלט שנגיע ביום ד' (יום 6 לפרייה) על מנת לתת לעובר סיכוי להתפתח לבלוציסט.
1. מה זה אומר שלב אחד לפני בלוציסט?
2. האם יתכן שעובר כזה יתפתח ביום 6 לבלוציסט?
3. בהנחה שלא מתפתח האם יש לו כל סיכוי להתפתח להריון?
4. האם במצב המתואר זה מקובל שלא להחזיר כלום ביום ה- 3 ולקחת סיכון שהעוברים כלל לא יתפתחו לבלוציסטים?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה לתשובה, תודה
נטע08/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ivf לאחר הפלהטלי08/02/2011
שלום,
אני כמה ימים אחרי הפלה טבעית בשבוע 5+ מהריון ספונטני.
האם אני יכולה להתחיל בתהליך ה- ivf (פרוטוקול ארוך) כבר החודש מבלי לחכות לווסת הבאה? (כמובן בתנאי שנראה שיהיה ביוץ)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ivf לאחר הפלה - תגובה
פרופ` דוד בידר08/02/2011לפי דעתי יותר טוב לחכות לוסת ולבדוק בוסת שהכל תקין ואז להתחיל כי בפרוטוקול ארוך מתחילים כאשר בטוח היה ביוץ וזה דורש מעקב ארוך אחרי ההפלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקיקים ללא ביציות IVFמאיה08/02/2011
שלום לכם
אני בת 26.5 עם הסטוריה של הריון ספונטני שהסתיים בהפל ספוטנית שבוע 7 לפני שנה.
אני עברתי החודש להפריה חוץ גופית אחרי 5 טיפולי הזרעה שנכשלו.
10.1 (יום רביעי של המחזור) קיבלתי זריקת דקפפטיל 3.75.
24.1 פיוריגון 200 למשך 3 ימים ואחריו 9 ימים פיוריגון 300.
בדיקות אחרונות לפני שאיבה 4.2: רירית 8, זקיקים 19, 17,18,12 פרוגסטרון 1.5, אסטרודיל 903.
יום שבת אוביטריל 10 בערב (בדיוק בשעה זו הזרקתי), אתמול 7.2 שאיבה ב9 בבוקר.
שאבו 5 זקיקים אך לא מצאו ביציות לצערי. אחרי זה הם עשו לי הזרעה בטענה שאולי והביוץ כבר התרחש.
מה יכול להיות הסיבה לכך שאין ביציות?האם בדיקות הדם לא מעידות על התרחשות הביוץ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה-זקוקה לתשובתכם
מאיה08/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדילגתם על שאלתי.ממש לחוצה
מאיה08/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזקיקים ללא ביציות IVF - תגובה
פרופ` דוד בידר08/02/2011בדיקת הE2 מאוד נמוכה 900?זה לא מתאים לגודל הזקיקים כך או שמשהוא לא בסדר בפרוטוקול או בזריקות או שלא הזרקת אוביטרל.
לדעתי עקב רמת ההורמון הנמוכה הייתה בעיה במחזור הזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה בבקשה
מאיה08/02/2011שלום לך פרופ'
אני כן הזרקתי אוביטריל לפי ההנחיות שנתנו לי מהמרפאה ורמות ההורמונים שצריפתי (E 903 P 1.5) הייתה יום לפני אוביטריל.
מאחר ולא מצאו ביציות אז עשו לי הזרעה וביקשו ממני להתחיל החל מהיום תמיכה של קרינון 8% ובמקביל קלקסן (הומוזיגוטית לפקטור 2).
האם יש טעם להמשיך בתמיכה מאחר ורמת ההורמונים נמוכה או שחבל ושכבר מחזור זה לא יניב ממנו הריון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת-דחוף מאוד בבקשה
מאיה08/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה בבקשה - תגובה
פרופ` דוד בידר09/02/2011חבל על כל הטיפול היות והיתה בעיה כלשהיא בטיפול זה וערכי הE2 נמוכים מאוד כך שהתמיכה מיותרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקב זקיקים מאכזבמנסה להרות08/02/2011
שלום רב,
אני במעקב זקיקים ללא הורמונים לאחר 3 חודשים של גונל.בעבר בייצתי ללא הורמונים.
מעקב זקיקים יום 24 למחזור
לא נצפו זקיקים
(רק הרבה קטנים(
רירית 6
אסטדריון 163
פרוגסטרון 2.2
לדעתי,לא בייצתי.
יש סיכוי שעוד אבייץ החודש?
טיסה נעימה
יפעת רסלר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצטרפת לשאלה של מירית
ימית08/02/2011גם אני תמיד ללא הורמונים בייצתי טבעי.
כעת אחרי כמה חודים שהשתמשתי בגונאל,רציתי שוב
מחזור טבעי ולתדמתי
אין ביוץ...
יום 17 למחזור זקיקים קטנים,רירית דקה
פרוגסטרון 2.2
אסטרדיל 200
האם הגוף התרגל להורמונים?ובלעדי ההורמונים לא יחזור לבייץ טבעי כפי שהיה בעבר???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה השאלה
ימית09/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעקב זקיקים מאכזב - תגובה
פרופ` דוד בידר09/02/2011לא הבנתי למה עשית את המעקב רק ביום 24 למחזור.
לפי הבדיקות הרמות נמוכות כמו בוסת ואם תחזרי בעוד 4 ימים על הבדיקות וזה אותו דבר סימן שתהליכי הביוץ לא מתקדמים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביוץ אחרי הפסק הורמונים לפרופ' בידר
מירית09/02/2011לפרופסור בידר שלום,
החלתי החודש לא ליטול הורמונים כי הם עשו לי תופעות לוואי של ציסטות. אני עושה מעקב על ביוץ טבעי כי אני פוליצסטית השאלה שאלה אם החודש יהיה בכלל ביוץ. ומה קורה אם אישה מפסיקה ליטול הורמונים ומנסה טבעית.האם הגוף יכול לבייץ טבעית או שזה מעגל קסמים תלוי הורמונים?
תודה,
מירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביוץ אחרי הפסק הורמונים לפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר09/02/2011הורמונים לא גורמים לשום דבר ומה שקןרה אצלך זה לא בגלל טיפול הורמונלי אלא אם קיבלת משהוא לדיכוי.
אני חושב שפשוט אין ביוץ בגלל שאת פולוציסטית והביוץ שהיה קודם צריך להיות גם עכשיו ולכן צריך להמשיך במעקב ואם שום דבר לא יתקדם זה לא בגלל התרופות לגירוי שחלות אלא , ואני מדגיש לקחת סוג של דקפפטיל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופסור בידר
מנסה להרות09/02/2011שלום שוב,
לא קיבלתי דקפפטיל אלא סבב גונל הזרעה שכשלה 5 ימים גונל גילוי ציסטה שבועיים גלולות ואז סבב גונל הזרעה נוספת שכשלה ועכשיו הפסקה ויום 24 כמו יום 2 של מחזור אין ביוץ באופק או כדברי הרופא שלי "שחלה רדומה" רצה שאקח איקקלומין ומונופור אז סירבתי. האם טעיתי שסירבתי? או שגם ככה יהיה ביוץ רק מאוחר.
תודה שוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת לפרופ בידר
ימית09/02/2011אז אם עוד 4 ימים ,הבדיקות יהיו אותו דבר
אסטרדיול 200
ופרוגסטרון 2.3
אזיי אומר שלא יהיה החודש ביוץ?
אגב רירית יום 18 למחזור עדיין רק 4 מ"מ.
אז איך אקבל מחזור חודש הבא?
מה עושים?אם לא יהיה ביוץ אזיי לא יהיה מחזור חודש הבא?
חבל שהתעסקתי עם ההורמונים הארורים הללו.נראה פגעו במנגנון טבעי של הגוף?
כי לפני הורמונים,תמיד בייצתי ותמיד היה זקיק טבעי18 מ"מ.
אז איך אתה מסביר את זה שלפני ההורמונים, תמיד היו לי ביוצים טבעיים עם זקיק 18 מ"מ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת לפרופ בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר09/02/2011ההורמונים לא פגעו בשום מנגנון ואם לא יהיה ביוץ לא יגיע וסת.אולי בהמשך הביוץ יתקדם וצריך לעקוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה מהותית וחשובה!!!ימית08/02/2011
מחזורים סדירים כל 28 יום,רירית תקינה.מנסה להכנס להריון עי תרומת זרע.
3 הזרעות ללא הורמונים,על בסיס מחזור טבעי לא צלחו.
3 הזרעות עם הורמונים ,לא צלחו
2 שאיבות עם הורמונים,היו החזרות לא היה הריון.
יש לציין שבכל מחזור שלא לקחתי הורמונים וניסיתי על בסיס מחזור טבעי,תמיד
היה לי זקיק 18 מ"מ ביום 14-16 למחזור.
לפי הנ"ל אני נוטלת 5 חודשים רצוף גונאל,מונופור,צטוטראייד.
החודש רציתי לחזור לעשות שאיבה על בסיס מחזור טבעי.ופתאום לא רואים זקיקים..
הייתכן שהגוף התרגל להורמונים?
ועכשיו ללא הורמונים הוא לא ייצר יותר זקיק???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה מהותית וחשובה!!! - תגובה
פרופ` דוד בידר08/02/2011לא ציינת את גילך ולא הפרופיל ההורמונלי בוסת כך שקשה לענות.
כמה ביציות שאבו ואיך העוברים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- DHEA SO4אנה08/02/2011
שלום ד"ר,
יש לי שאלה, אני נמצאת לפני טיפול (הזרעה) , לפני כמה חודשים עשיתי בדיקות דם והערך של DHEA SO4 היה 12.4 קצת גבוה, לאחר מכן הייתה הפסקה .
השאר הורמונים תקינים.
השבוע עשיתי שוב בדיקת DHEA SO4 הוא כרגע 11.6. קיבלתי מרופא מרשם להתחיל לקחת פרדניזון פעמיים ביום 10MG ביום. בשנת 2007 ההורמון הזה היה תקין.אני מפחד מהתופעות לוואי של הפרדניזון.
האם ההורמון הגבוה הזה יכול להשפיע על הופריות.? האם זה משפיע על הביצית?
אני ובעלי מנסים חהיכנס כבר 3 שנים להיריון וללא הצלחה.
לפני זה עשיתי הזרעות 6 פעמים אבל בלי הורמונים.
אודה לך על התשובה!
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר DHEA SO4 - תגובה
פרופ` דוד בידר08/02/2011אם המחזור החודשי הוא סדיר אז אין בעיה ואז לא חייבים לקחת פרדניזון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהDHEA SO4
אנה08/02/2011ד"ר שלום.
תודה על התייחסותך.
אכן , כן המחזור תקין.לכן מפחיד לקחת פרדניזון , רק בגלל שהוא טיפה גבוהה,הוא יכול להשפיע על הפרייה?
תודה שוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהDHEA SO4 - תגובה
פרופ` דוד בידר09/02/2011הפרוגסטרון לא ישפיע אך הוא מיותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהDHEA SO4 - תגובה
פרופ` דוד בידר09/02/2011הפרדניזון.סליחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חום השחרלירי08/02/2011
היי,אני בת 22,
אני משתמשת במחשבון ביוץ המיועד למניעת הריון,ובחודש שעבר אחרי הביוץ חום הגוף עלה כרגיל ל-36.5,ואפילו קיבלתי את הווסת בזמן יחסית,יומיים לפני הזמן הקבוע פחות או יותר שלה.
אבל בחודש הזה לפי המחשבון,הביוץ היה ב-31 לחודש,ותוך שלושה-ארבעה ימים החום אמור לעלות לי כבכל חודש, וכבר שבוע שהחום קבוע ולא עולה והמכשיר לא מראה ימים בטוחים.
אני יודעת שכעיקרון אם אני בהריון החום אמור להיות גבוה במשך 18 ימים לפחות אחרי הביוץ.
ושאני לא נמצאת בשלב בחיי שבו אחווה מונופזה.
אז מה יכולה להיות הסיבה???? המחשבון תקין לחלוטין ואני מודאגת!
זה יכול להעיד על הריון בכל זאת? אפילו אם קיבלתי ווסת שמעתי על הרבה מקרים שזה היה סתם דימום ואח"כ התגלה הריון (במיוחד ממי שלוקחת גלולות).
והעניין הוא שחצי שנה לא קיימתי יחסים,ובדיוק עכשיו שקיימתי קרה מצב כזה.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חום השחר - תגובה
פרופ` דוד בידר08/02/2011כבר מזמן אנחנו לא משחמשים בחום השחר היות וזה דבר לא מדוייק ולפעמים אין עליות חום ולפעמים יש כשאין ביוץ כך שממליץ לך שיטה אחרת כמו בדיקת שתו או אולטרה-סאונד ואם לא קיבלת וסת או את רוצה לדעת מה קורה יש לעשות בדיקת דם לאסטרוגן ופרוגסטרון ואז נדע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה מנוגון.ב.08/02/2011
קיבלתי הוראה להזריק מנוגון 3 ליום.
אתמול לא השגתי את החומר והזרקתי רק אמפ" אחת.
השאלה אם הבוקר אני יכולה להשלים את המינון של אתמול 2 אמפ הבוקר/צהרים
ובערב לקחת עוד 3 אמפ.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השאלה דחופה
ב.08/02/2011בבקשה עם אפשר לחזור אלי בהקדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרופאים...
ב.08/02/2011אנחנו צריכות יעוצים היום לא ביקרתם בפורום..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה מנוגון. - תגובה
פרופ` דוד בידר08/02/2011לא.
זה לא משנה אפשר גם להתחיל ביום איחור ולמרות שהזרקת יש אפשרות להזריק עוד 2 בערב ומחר להתחיל רגיל 3 או להתחיל רק ממחר וה גם יהיה בסדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלי מחזור אחרי החזרה וללא הריוןפאולה07/02/2011
שלום אני בת 30 אחרי 2 טיפולים של ivf בגלל בעיות זרע
האחרון היה החזרה של מופקאים ללא הצלחה
במהלך הטיפול לחקתי נרות אנדומיטרין 4 ביום
וכדורים אסטרופרם 3 ביום
השאלה למה לא מגיע לי מזור אחרי זה
האם צריך לעבור זמן מסויים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלי מחזור אחרי החזרה וללא הריון - תגובה
פרופ` דוד בידר08/02/2011אם הפסקת את התרופות הוסת יגיע בין 3 ל6 ימים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
פאולה08/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות פוריותמאיה07/02/2011
שלום לכם
האם יכול להיות מצב שבו אישה צעירה בשנות העשרים לחייה, מקבלת מחזור סדיר עם פרופיל הורמונלי תקין ועם עבר של הריון ספונטני (שהתסיים בהפלה טבעית) ועם התפתחות זקיקים תקינה שמגיעה 20 ורירית 8, ובכל זאת לא מוצאים ביציות בתוך הזקיקים לאחר שאיבה?
אם זה קורה פעם אחת האם זה יכול להעיד על בעיה בביוץ אצל אישה?(במהלך טיפולי פוריות)
האם יכול להיות שעם הזמן הביציות הולכות ונגמרות מהר ?או על מצב עקרות אצל אישה?
זה קרה איתי שבהפריה ראשונה שאבו 5 גודל 19 אך ללא ביציות בפנים ולא מצליחה להבין מה הסיבה לכך.אוביטריל בזמן והכל עשיתי לפי הוראות...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
מאיה08/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיות פוריות - תגובה
פרופ` דוד בידר08/02/2011אין מצב כזה משהוא לא היה בסדר בטיפול.
אני בטוח שבפעם הבאה ,אם הכל ילך כמו שצריך שיופרו ביציות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תודה על התשובה רקאור07/02/2011
עכשיו ראיתי תגובה
עשיתי אותה אחרי כי לא הבנתי נכון את הרופא שלי
האם הלך החודש ?או שיש סיכוי?
עשיתי את הזריקה יממה אחרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה על התשובה רק - תגובה
פרופ` דוד בידר08/02/2011אם לא היה ביץ לבד אז ההזרעה נעשתה מוקדם יותר אך בכל אופן יתכן הריון כי הזרע לפעמים נשאר זמן רב באגן הנשי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שואלת שובאור07/02/2011
הרופא אמר לי להזיק אוביטרל לפני ההזרעה
ועשיתי את הזריקה אחרי ההזרעה באיחור של יום
האם זה מאוחר מדי? אין לי ביוץ ספונטני
האם בגלל שעשיתי את הזריקה אחרי יום החודש הלך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שואלת שוב - תגובה
פרופ` דוד בידר08/02/2011אם היה ביוץ לפי האוביטרל אז הוא היה 36 שעות אחרי הזריקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)