מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תוצאות בטא אחרי החזרהוורה05/10/2010
29.9 - 10 ימים אחרי החזרה בטא 117
1.10 בטא 356
היום 5.10 בטא 1272
ב 1.10 נראה שהבטא שילשה את עצמה ועכשיו רק הכפילה זה תקין? זו לא עליה איטית מידי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ורמות הפרוגסטרון
וורה05/10/201029.9 - 34.65
1.10 - 31.25
היום - 26.93
זה תקין שהוא בירידה?
אני כמובן ממשיכה את התמיכה כרגיל 4 אוטרטגסטן 200 ביום + 3 אסטרופם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות בטא אחרי החזרה - תגובה
פרופ` דוד בידר05/10/2010עליה טובה וכך גם רמת הפרוגסטרון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- cmvרחל05/10/2010
אני בהפסקה מטיפולים כבר 3 חודשים + כשלפני כן היתה הפלה בשבוע 7, ההפסקה היא כי מיד אח"כ גילינו שנדבקתי מתישהוא בחודשים האחרונים ב- cmv.
שבוע הבא אני אמורה להתחיל דיכוי לקראת הטיפול הבא. הגיעו 2 ערכים והייתי צריכה לעשות בדיקה חוזרת על מנת לקבל פרופיל רחב יותר אבל בינתיים אשמח לדעת מה אומרים הערכים הבאים:
cmv igG ab - 122 (לפני 3 חודשים היה 154)
cmv ab igM - 1.05 reactive (לפני 3 חודשים היה 1.36)
האם ייתכן קשר בין זה להפלה שהיתה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר cmv - תגובה
פרופ` דוד בידר05/10/2010אין קשר להפלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהcmv המשך
רחל06/10/2010האם לפי הערכים שציינתי נראה שאוכל לחזור לנסיונות להרות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהcmv המשך - תגובה
פרופ` דוד בידר06/10/2010כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה תשובה דחופהקרן04/10/2010
היום (היום הרביעי למחזור) ביצעתי אולטרסאונד שגילה 3 ציסטות: אחת בצד ימין בגודל 27 מ"מ ושתיים בשמאל בגודל 20,21 מ"מ. הרופא המליץ לקחת חבילת גלולות על מנת שהן יעלמו לקראת הטיפול הבא אבל אני מעדיפה שלא לקחת ולנסות החודש להכנס להריון באופן טבעי. שאלתי היא האם אכן אפשר לבייץ החודש למרות נוכחות הציסטות?
הן יעלמו לבד בחודש הקרוב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוצה בנוסף לציין...
קרן04/10/2010שבדיקת דם הבוקר גם הראתה שה E2 קטן מ 200 והפרוגסטרון 2.1
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה התשובה חשובה לי מאד
קרן05/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תשובה דחופה - תגובה
ד''ר דוד ישי05/10/2010לפי בדיקת הדם נראה שיש רמה הורמונלית תקינה לתחילת מחזור , מה שאומר שהציסטות אינן מפרישות הורמונים , מה שאומר שיש סיכוי לביוץ רגיל החודש ( אם יש לך ביוץ סדיר ).
ההשערה שלנו היא שגלולות מחישות מעט את העלמות הציסטות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשךאבי04/10/2010
שכחתי לציין שהבטן שלי נפוחה מהרגיל.
זה נורמאלי בשלב זה של הטיפול???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך - תגובה
ד''ר דוד ישי05/10/2010נפיחות מסויימת קיימת תמיד. הסבי את תשומת ליבו של הרופא שיעשה את השאיבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקות דםאבי04/10/2010
ערב טוב,
אני נמצאת בטיפול של דקפפטיל ו גונל F
עומדת לפני שאיבה.
בבדיקות הדם שערכתי ב 1.10
E-2 1777
PROGESTERON-2.7
אתמול -3.10
התוצאות היו
3388 E-2
PROGESTERON 2.9
הערב-4.10 הזרקתי אוביטרל.
וב"ה השאיבה צפויה להיות ביום ד' בבוקר.
שאלתי היא האם בדיקות הדם תקינות.
ואני מוכנה לשאיבה.
תודה רבה
ולילה טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות בדיקות דם - תגובה
ד''ר דוד ישי05/10/2010ה E2 עלה לערכים סבירים. הפרוגסטרון נשאר ברמה נמוכה כפי שהוא אמור . אבל כדי להשיב לשאלתך חשוב מאד לדעת מה היה גודל הזקיקים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה באופן כלליקרן04/10/2010
1 האם הזרע של בחור בגיל 49 עדיין איכותי להולדת ילדים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה באופן כללי - תגובה
ד''ר דוד ישי04/10/2010התשובה העקרונית היא כן . גבר אמור לייצר זרע כל חייו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר דוד ישי
קרן04/10/2010בהמשך לשאלתי קודמת ולתשובתך,
התכוונתי
האם איכות זרע של בחור בן 49
ואיכות זרע של בחור יותר צעיר,כגון גיל ,30 -25 זו אותה איכות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר דוד ישי - תגובה
ד''ר דוד ישי05/10/2010איכות הזרע שונה אצל גברים שונים ללא קשר לגיל. אצל כל הגברים ישנה ירידה מסויימת באיכות הזרע שקשורה לשינויים שעובר הגוף עם ההתבגרות וההזדקנות , אבל אצל גברים עם זרע בסיסי בעל איכות מצויינת , הזרע יהיה באיכות טובה גם בגיל 49.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ווסת מוזרהלי04/10/2010
שלום לרופאים.
יש לי עוברים מוקפאים ואנו רוצים לעבור החזרה.
לפני כחודשיים לקחתי גלולות ולאחר 21 ימים הפסקתי חיכיתי לוסת ובמקומה הגיעה הפרשה חומה(כמו התחלת וסת) ואחרי יום היא הפסיקה.
עבר עוד חודש ללא גלולות ולפני כמה ימים שוב הופיעה הפרשה חומה (כמו התחלת וסת) שעברה אחרי יום.
לא עשיתי בדיקות דם כי צריך לעשות בין היום ה2-5 לוסת ולא הגעתי אפילו לימים האלה עם דימום.
מה זה יכול להיות? ולמה הוסת לא מגיעה כמו שהיא אמורה להגיע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ווסת מוזרה - תגובה
ד''ר דוד ישי04/10/2010אין "וסת כמו שצריך" אם יש שינוי משמעותי בצורת הוסת , כדאי שתבדקי. אגב , את הבדיקה צריך לעשות בימים האלה בלי קשר למשך הוסת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה קצרהאילנית04/10/2010
שלום, בן זוגי ואני מנסים להכנס להריון מזה שלושה חודשים ללא הצלחה. בדיקות הביוץ הביתיות לא מראות שיש ביוץ. האם עלי ללכת להיבדק או להמשיך לנסות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין את גילי
אילנית04/10/2010שכחתי לציין שאני בת 34
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה קצרה - תגובה
ד''ר דוד ישי04/10/2010אם הוסת שלך סדיר כל חודש בערך , את מבייצת קרוב לודאי אם הערכה מאשרת את זה או לא . אם כך תמשיכו לנסות. תזקרו שבמחזורים של 28-30 יום הביוץ הוא סביב הימים 14-16 . תתרכזו בימים האלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זרעה בפעם השניה- יש סיכוי או מיותר?טל04/10/2010
היי,
שמי מיקה, בת 29, ללא הריונות קודמים, מנסה מזה כשנה וחצי ללא הצלחה, בדיקת זרע- מעולה, צ.רחם- תקין. ביוצים תקינים, מחזורים פחות או יותר מסודרים.
לעצת מומחה פיריון ביצענו הזרעה ללא זריקות אך היא נכשלה.
שאלתי היא האם בכל זאת נסות הזערה פעם נוספת ללא זריקות? או לעלות דרגה ולבצע הזרעה עם זריקות (להגדיל את מס' הזקיקים)? האם הסיכויים שונים? מה לעשות?
תודה רבה,
מיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זרעה בפעם השניה- יש סיכוי או מיותר? - תגובה
פרופ' אלכס סימון04/10/2010אני נוהג לבצע 3 הזרעות ללא טיפול לפני עליה בדרגה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה הסיבה לכך?
טל04/10/2010האם זה על מנת למנוע סיכון כלשהו?
כלומר, האם כרוך סיכון כשלהו בתהליך הזרעה עם זריקות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
טל05/10/2010.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאריות אוביטרלאיילה04/10/2010
שלום רופאים יקרים,
האם 12 מהזרקת אוביטרל ועשרה ימים אחרי החזרה עדיין נשאר אוביטרל בגוף בעת בדיקת הריון ביתית.
ביצעתי בדיקת הריון באמצע היום והקו השני יצא ברור אם כי מעט חלש. אני מקבלת כרגע תמיכה של קרינון אחד בבוקר...האם יש לזה השפעה?
זוהי הפעם הראשונה (אני אחרי שלוש הפריות) שיצאה לי הבדיקה כך, מאחר ואני תמיד נוהגת לעשותה לפי הבטא (בטא יום ד')
אודה לכם על התשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאריות אוביטרל - תגובה
ד''ר דוד ישי04/10/2010סביר להניח ש 12 יום לאחר האוביטרל אין לו שריד . לכן אני מניח שאת בהריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבולבלתשלום04/10/2010
שלום,
יש לי מספר שאלות:
אני ובעלי מנסים להרות כבר 7 חודשים, השתמשנו עד כה בחומר סיכה על בסיס מים, והתברר לנו כי עלול לעקב את תנועת הזרעונים, האם ישנה אפשרות שזה אכן מה שמעקב לנו את הכניסה להריון???
שאלה נוספת: האם ניתוח קילה פוגע באיכות הזרע?
ושאלה אחרונה:
ב 3.8 קיבלתי מחזור
לאחריו קיבלתי מחזור ב 3.9
הפרש בינהם של 32 ימים,
קיימנו יחסים בשבוע של ה 21.9 - כמעט כל יום או פעם ביומיים?
האם זוהי בייצתי ב 21.9?
אציין שלרוב המחזור שלי סדיר, והיום בדיוק עברו 32 מהמחזור האחרון.
תודה רבה על הסבלנות..ועל ההעינות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה דילגו על השאלה שלי??
שלום04/10/2010סליחה אני פשוט לחוצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבולבלת - תגובה
ד''ר דוד ישי04/10/2010לא בטוח שהבנתי את השאלה.
במחזורים של 32 יום , הביוץ צפוי ביום ה 18 . סביב היום הזה צריך לקיים יחסי מין.
אם אתם צריכים להשתמש בסיכה , אני ממליץ על PRE-SEED* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה לגבי הניתוח קילה?
שלום04/10/2010תודה על תשובתך המהירה,
האם יכול להיות שניתוח קילה משפיע על הזרע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה לגבי הניתוח קילה? - תגובה
ד''ר דוד ישי05/10/2010התשובה היא כן. האם בן זוגך עשה בדיקת זרע ? אם לא , שיעשה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בגונאלמיקי04/10/2010
חודש ספטמבר טופלתי בגונאל אף ועשיתי הזרעה שנכשלה .
רציתי להתחיל טיפול נוסף בחודש הנוכחי והרופא שלי טען שצריך לעשות הפסקה של חודש לפני שאוכל לעשות טיפול נוסף , האמנם זה נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בגונאל - תגובה
ד''ר דוד ישי04/10/2010עניין של גישה. אני מאלה שחושבים שעם טיפול רציף , יש סיכוי גבוה יותר ליצירת ציסטות ולתגובה פחות טובה ולכן רצוי לתת לשחלות ולגוף להתאושש מהעומס של הטיפול . אני נוהג לתת לאישה לנוח חודש בין טיפול לטיפול. אני יודע שיש רופאים שלא חושבים כך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גסטון ותרופות נוספות למסירהשלי 201004/10/2010
יש לי למכור/למסור:
5 זריקות גסטון בתוקף עד 25/11/2010
מדבקות אוורל
אנדומטרין
אסטרופם
פרוברה
צטרוטייד
מי שמעוניינית שתגיב עם מייל/מס' טלפון ואצור איתה קשר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעוניינת בגסטון
לילי21/10/2010אני מעוניינת,
מאיפה את בארץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאזור השרון. הגסטון ניתן כבר
שלי23/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם את באיזור ןלא מאוחר
אושר21/10/2010אם את גרה בקריות אשמח לקבל את הצטרוטיד,אנדמדרין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגרה בשרון, מגיעה לעיתים לחיפה
שלי23/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמל
אושר21/10/2010שלחתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעונינת באנדמוטרין
מתלבטת24/10/2010מגיעה לכפר סבא השבוע איך ניתן ליצור קשר?
תודה ובהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעהגילי04/10/2010
שלום. אני בת 40, לבעלי בעיית זרע קלה. לאחר טיפול מעבדתי לפני הזרעה בביוץ טבעי נכתב ריכוז זרעונים 50 מיליון, אחוז בתנועה 70% - זה בסדר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרעה - תגובה
ד''ר דוד ישי04/10/2010מצויין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה?חסויה04/10/2010
יום 16 מהמחזור הפרשה ורדרדה חומה לא יודעת איך לתאר ונעלמה כמו קבלת וסת ונעלמה
מה יכול להיות תופעה זו?יש צורך ללכת לרופא ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה? - תגובה
ד''ר דוד ישי04/10/2010אם התופעה נעלמה ואין לך כאבים או תלונות אחרות, אין צורך בבדיקה. יתכן שמדובר בהפרשה דמית קלה שיש לחלק מהנשים סביב הביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)