מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- איקקלומיןyaaeell05/10/2010
שלום,
באוגוסט האחרון עברתי הזרעה ראשונה שלא צלחה. בספטמבר לא היינו בארץ לכן לא ביצענו הזרעה נוספת עוקבת וגם החודש (אוקטובר) לא נוכל להיכנס לסבב של טיפול עקב אי זמינות של בעלי עקב אירוע בעבודה שלא יוכל להיעדר בו בימים החשובים.
אני עומדת לקבל מחזור בעוד יום-יומיים.(הפרשות קלות כבר קיימות) . השאלה שלי היא האם כדאי לבקש מהרופא שלי לקחת איקקלומין (ללא הזרעה) כדי להגביר את הסיכויים בחודש הקרוב ולנסות להרות באופן טיבעי?
אודה לתשובתכם
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איקקלומין - תגובה
פרופ` דוד בידר06/10/2010ברגע שאת לוקחת איככלומין זה כבר לא טבעי.
היות ולא ברור לי למה את לא מצליחה להרות ומה האבחנה שלכם בכלל ,אני לא יודע אם הטיפול שאת מקבלת או רוצה הוא בכלל אפקטיבי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכי בטאיעל05/10/2010
אני מטופלת באיקוקלאמין.
עשיתי בדיקת בטא והתוצאה הייתה BETA-HCG 2852.0 IU/L
מחזור אחרון ב11.9.
באולטראסאונד לא נצפה כלום ושללו הריון מרובה עוברים. ולכן נשלחתי לעשות שוב בדיקת בטא
אני מבינה שערכי הבטא מאוד מאוד גבוהים ביחס לשבוע 3 (במידה ואני בהריון)
מה יכולה להיות הסיבה לכך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ערכי בטא - תגובה
פרופ` דוד בידר06/10/2010אם בדיקת הבטא בירידה אזי הריון לא תקין.
אם בעליה חייבים לראות שק ברחם ואם אין אז הוא במקום אחר מחוץ לרחםלמעשה גם בערכים כאלה צריך כבר לראות שק.
אם אין דמם וכאבים יש לחזור על אולטרסאונד במקביל לבדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוביטרל מחוץ למקרראני05/10/2010
שלום רב,
אני מקבלת אוביטרל לתזמון הביוץ. בטעות השארתי אותו מחוץ למקרר לכ 6 שעות. האם הוא עדיין תקין או שאני צריכה לקנות חדש?
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוביטרל מחוץ למקרר - תגובה
פרופ` דוד בידר06/10/2010אפשר להזריק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גודש בחזהרונה05/10/2010
שלום רב,
אני מס' ימים לאחר החזרה (ושאיבה). לוקחת תמיכה 3 פעמים ביום של אנדומטרין. יש לי גודש בחזה שמאד מציק לי, דבר שלא היה בפעמים קודמות( שהיו עם תמיכה של גסטון). האם יתכן שיש לי רמות גבוהות מדי של פרוגסטרון? האם יש דבר כזה " יותר מדי" פרוגסטרון? והאם זה יכול לפגוע בסיכוי לקליטת הריון?
תודה על התשובות, רונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גודש בחזה - תגובה
פרופ` דוד בידר06/10/2010בדרך כלל עקב רמה גבוהה של אסטרוגן ופרוגסטרון יש הרגשות כאלה ואם זה ימשיך זה טוב. זה לא פוגע בסיכויים.אין דבר כזה עודף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום לרופאים ולמבינות ...מתלבטת05/10/2010
13 ימים מינרה להקדמת המחזור
מחזור קצר דימום קל.
ביום השני לוסת דקא 1
ביום ה 3 מנופור 7 אמפולות,
בדיקות ראשוניות :
אסטרדיול 1297
פרוגסטרון 5.7
רירית סדירה שחלות תקינות
רירית מעובה ל 7 מ"מ
מה הערכים אומרים???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
מתלבטת06/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לרופאים ולמבינות ... - תגובה
פרופ` דוד בידר06/10/2010קודם כל גילך מעל 40.
הערכים מראים שיש תגובה לאחר גירוי שחלתי עם כמות הורמונים גבוהה וזה מראה על רזרבה שחלתית נמוכה ואולי כל הטיפול הזה מיותר.
מה מטרת הטיפול לשאוב ביציות?
רמת פרוגסטרון מעט גבוהה ולכן יש להשוות התוצאה לזקיקים באולטרסאונד.אם יש זקיקים אזי יש להתיעץ עם הרופא המטפל מה ההמשך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופסור שלום דחוףףףףףףףףףף בבקשה!!!
מתלבטת07/10/2010כמו שציינת אני בת 44+ טיפול 7 יום 7 למחזור
הטיפול מיועד לשאיבת ביציות
אמרו לי להמשיך טיפול
7מנופור
דקא 1
PROGESTRON 17.3
E-2 354.0
LH 2.2
עובי רירית 10זקיקים ימין 6
זקיקים שמאל 5 , 7
זקיק 14 מ"מ לא סדיר משמאל C.L
מה הערכים מעידים???
תודה מראש!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופסור שלום דחוףףףףףףףףףף בבקשה!!! - תגובה
פרופ` דוד בידר08/10/2010את מקבלת הרבה הורמונים ומבזבזת זמן יקר על טיפולי הפריה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סושי בהריוןיעל05/10/2010
האם מותר לאכול סושי בהריון???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סושי בהריון - תגובה
פרופ` דוד בידר06/10/2010צמחוני כן .יש בעיה אם דגים בעיקר לא מבושלים וכו.
לכן לאכול רק צמחוני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וסת מוזרהיעלי05/10/2010
שלום,
קבלתי וסת ב 30/8/2010. ב20/9 עברתי הזרעה לאחר זריקת אוביטרל.
בדיקת הריון ביתית הראתה תוצאה שלילית. באין הריון, הוסת היתה אמורה להופיע אתמול.
מיום א' יש לי מעין הפרשה דמית שהתגברה היום לדימום חלש מאוד (בשונה מוסת רגילה שלי).
מה יכולה להיות הסיבה לדימום הלא שגרתי? האם יש מקום לדאגה?
בתודה,
יעלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וסת מוזרה - תגובה
פרופ` דוד בידר06/10/2010אין מקום לדאגה אך תבצעי בדיקת דם להריון ואם שלילית אז זה תחילת וסת.
תמיד בוסת לא ברור יש לעשות בדיקת דם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון לא תקין- דחוף!!!דנה05/10/2010
כתבתי כאן בפורום לפני מס' ימים לגבי בטא שעולה לאט ולא מתאפסת, ההחזרה היתה לפני חודש ושבוע, 12 יום אחרי בטא שלילית, דימומים שנפסקו, הפרשות שנמשכות. שבועיים אחרי הבטא הראשונה. 27/9 בטא 84 , 29/9 בטא 100 1/10 בטא 138 3/10 בטא 80 (ירידה) 5/10 בטא 88 (עליה). בינתיים מחכה לעשות בטא שוב ביום ראשון בתקווה שירד.כמה זמן לוקח לבטא להתאפס?
מה היית מציע לעשות זריקה/ גרידה? האם זה לא מסוכן להשאר במצב זה כל כך הרבה זמן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון לא תקין- דחוף!!! - תגובה
ד''ר דוד ישי05/10/2010אין סכנה במצב המתמשך של בטא נמוך שאינו מתאפס מלבד האפשרות שמדובר בהריון מחוץ לרחם. במידה שהבטא ישאר סביב הערכים האלה ולא ירד ובודאי אם יעלה , צריך יהיה לשקול טיפול במטוטרקסאת ( טיפול שנותנים כשיש הריון מחוץ לחרחם)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
דנה05/10/2010כמה זמן היית ממשיך לעקוב בציפייה לירידה והאם בדר"כ זה יורד במקרים כאלה? האם הריון מחוץ לרחם מסוכן ברמות בטא כאלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמניסיון מר
שרון05/10/2010אצלי היה אותו סיפור לפני מס' חודשים. בטא עולה ויורדת מעט. הבטא התחילה כמו אצלך ממש נמוך. בדיעבד היה הריון חוץ רחמי. כשהבטא הגיעה ל 350 (שזה עדיין נחשב נמוך) הרופא אמר שבערכים כאלו אין מה למהר ונחכה "עוד קצת" שאולי ההריון יפול לבד. יום אחרי זה התפוצצה החצוצרה ועברתי כריתה.
אם זה ממשיך לעלות אפילו במעט - אני הייתי הולכת על זריקה כמה שיותר מהר.
בהצלחה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץ לאחר נטילת פרוברהאנה05/10/2010
נטלתי פרוברה על מנת שיהיה דימום. האם זה יכול להשפיע על הביוץ בחודש שאחרי הפרוברה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ לאחר נטילת פרוברה - תגובה
ד''ר דוד ישי05/10/2010לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחוף איתור ביוץ לפני הזרעהsbv05/10/2010
הייתי ביום ראשון במעקב זקיקים י"מ 15 נצפה 1 זקיק בגודל 15.5 מ"מ
ובדיקות הדם הראו ערכים של לפני ביוץ :
E2 719
LH 10.86
PROG 0.8
בהנחיית רופא המלצה לחזור על הבדיקה רק היום יום שלישי , והנה אנ י הולכת היום ולהפתעתי אים זקיקים!!! וגם הזקיק היפה שהיה בעובי 15.5 ביום ראשון נעלם !!!! ונרשם בטופס הבדיקה : בשתי השחלות הודגמו זקיקים קטנים אחרי ביוץ ???? (ככה עם סמני שאלה כאילו לא בטוחה ) ,
מתקשרת לרופא והוא מתעקש לדעת רק אחרי בדיקות הדם ,והנה הם הגיעו וכך כתוב :
E2 425
LH 29.19
PROG 2.50
אגב בעובי ומרקם רירית ביום ראשון 10 מ"מ היום 12מ"מ
בבדיקות ביוץ ביתיות נצפתה תוצאה חיובית ביום ראשון בלילה \גם אתמול בלילה שעשיתי \ וגם עכשיו בשעה רבע לארבע בצהריים.
מה קורה כאן אני לפני אחרי תוך כדי ??? למה הערכים בבדיקות לא תואמים ? אני ממש לא מבינה ומבולבלת ,
ההזרעה זה מתורם מ"חו"ל וזה יקר לא רוצה לעשות סתם ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה דחוף איתור ביוץ לפני הזרעה - תגובה
ד''ר דוד ישי05/10/2010כנראה בייצת ביום שני או בלילה שבין שני לשלישי. אני הייתי עושה הזרעה היום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכי בטאאני05/10/2010
שלום,
אני אחרי IVF מחזור אחרון 26.8
החזרה-(שני עוברים)-17.9.10
ב..דם אחרי 12 יום -28.9.10 =בטא 59
ב.דם 3.10.10 = 498
ב.דם 5.10.10= 1808
האם זה תקין,מתי עליי לבצע אולטרסאונד לא כדאי מהר?אני שנתיים אחרי הריון מחוץ לרחם,לפי הערכים ישנו סיכוי שזה שוב הריון שכזה?
דבר אחרון האם ניתן לראות בעליה סימן לתאומים?
תודה רבה
אני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ערכי בטא - תגובה
פרופ` דוד בידר05/10/2010עליה טובה.
אין תאומים.
אין הריון מחוץ לרחם.
לעשות אולטרסאונד שבועיים אחרי הבדיקה הראשונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהאני05/10/2010
שלום,
אני אחרי IVF מחזור אחרון 26.8
החזרה-(שני עוברים)-17.9.10
ב..דם אחרי 12 יום -28.9.10 =בטא 59
ב.דם 3.10.10 = 498
ב.דם 5.10.10= 1808
האם זה תקין,מתי עליי לבצע אולטרסאונד לא כדאי מהר?אני שנתיים אחרי הריון מחוץ לרחם,לפי הערכים ישנו סיכוי שזה שוב הריון שכזה?
תודה רבה
אני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך לשאלה
אני05/10/2010האם ערכים אלה מעידים לסיכוי תאומים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה חשובה - תגובה
פרופ` דוד בידר05/10/2010עניתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יום דיכויחסויה05/10/2010
שלום רב,
ביום ה 21 לווסת התחלתי להזריק דקא 0.1 (פרוטוקול ארוך) היתה לי רירית 14 מ"מ + גופיף צהוב
13 יום לאחר מכן (אתמול, יום רביעי למחזור) כשבאתי לבדיקת דם וא.ס.על מנת להתחיל סטימולציה, עובי הרירית שלי היה 7 מ"מ ונאמר שבגלל שהרירית עדיין קצת עבה לא ניתן להתחיל עם הסטימולציה והתבקשתי לחזור רק ביום חמישי למרות שבבדיקות דם ההורמונים כבר היו בדיכוי. האם רירית של 7 מ"מ עבה מידי ביום ה 4 לווסת? מה הסיבה? האם עד יום חמישי הרירית צפויה להיות דקה יותר? בד"כ הרירית שלי במחזור עומדת על 5 מ"מ, לכן אני לא מבינה מה קרה הפעם. אני רק מקווה להתחיל בסטימולציה בחמישי.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יום דיכוי - תגובה
פרופ` דוד בידר05/10/2010לא ברור מה מהות בדיקת רירית בוסת.
אם המחזור החודשי שלך סדיר היית צריכה להתחיל גירויי הורמונלי במקביל לדקפפטיל ללא שום בדיקות.אפשר לעשות את האולטרסאונד במטרה לבדוק שהשחלות תקינות ואין בהן ציסטות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משהו
חסויה06/10/2010נאמר לי ע"י הרופאה שהרירית אמורה להיות דקה יותר מ 7 מ"מ בווסת על מנת להתחיל סטימולציה. היא טענה שבגלל שהסטימולציה גורמת לרירית הרחם להתעבות וגם ככה היא קצת עבה אז יש חשש שהיא תעבור את ה 14 מ"מ ושרירית עבה מידי זה גם לא טוב ולכן עלי להמשיך עם הדקא עוד כמה ימים. האמת שיצאתי נורא מבולבלת, הרי בבדיקת הדם ראו שהמערכת הורמונאלית בדיכוי, אז לא הבנתי מדוע העובי של רירית כזה נתון חשוב.
ולשאלתך מדוע לא עושים לי סטימולציה יחד עם דיכוי בתחילת הווסת: פרוטוקול קצר הניב לי בעבר ביצית אחת ופרוטוקול ארוך עם דיקוי של שבועיים לפני סטימולציה הניב לי 15 ביציות והריון ראשון תקין(נקלטתי בנסיון השני, אצלנו הבעיה היא זכרית ) וזאת הסיבה שגם הפעם אנו מנסים את הטיפול הארוך החל מהיום ה 21.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיום דיכוי - תגובה - תגובה
פרופ` דוד בידר06/10/2010מה שכתבתי זה שכאשר הגיע וסת ואת כבר לוקחת דקפפטיל היית צריכה להתחיל גירויי וכל היתר קשקוש.כל מה שכתוב לדעתי הוא המצאה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור במחזורעדי05/10/2010
שלום, אני אחרי צילום רחם שבו הצטרכו לעשות צינתור חצוצרות וכנראה חצוצרה ימנית סתומה או לא לגמרי בסדר.
כרגע יש לי איחור של 5 ימים אך בדיקה ביתית יצאה שלילית. אני חייבת לציין שהמחזור שלי מדויק ביותר כל 28 יום
בדיקת דם העלתה את התוצאות הבאות
ESTRADIOL 261
PROGESTERONE 13.8
BETA-HCG <2
אני מבינה שהתוצאה שלילית אך ממה יכול לנבוע האיחור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחור במחזור - תגובה
פרופ` דוד בידר05/10/2010האיחור תמיד נגרם עקב הביוץ. את בייצת מאוחר יותר מאשר בעבר אולי בגלל מתח שלפני צילום רחם או סיבה אחרת ואין לאיחור שום משמעות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיחור במחזור
שני05/10/2010תודה על התגובה. האם עלי לחזור על הבדיקה אם המחזור לא מגיע? או להסיק שאולי החודש פשוט לא היה ביוץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיחור במחזור - תגובה
פרופ` דוד בידר06/10/2010אם חעשי בדיקת E2 ופרוגסטרון בדם נדע מה קורה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיענוח בדיקה לפרופיל הורמונלימירב05/10/2010
שלום רב,
אני כבת 39 (רק מלאו לי) ,אם לשתי בנות מטיפולי IVF.
אנו זוג שמוגדר כבלתי מוסברים,
מנסה להכנס להריון באופן טיבעי בתוספת כדורי אוטרגסטאן
עבור שלב לוטאלי קצר.
אודה לכם במידה ותוכלו לומר לי מה הם סיכויי להרות על סמך
תוצאות אלו.:
ESTRADIOL(E2) 273.00 PMOL/L
FEMALE PMOL/L
FOLLICULAR PHASE 70-900
MID. CYCLE 140-1900
LUTEAL PHASE 70-1000
POSTMENOPAUSAL <150
FSH 5.90 MIU/ML
FEMALE MIU/ML
FOLLICULAR PHASE 3.0-20
MID. CYCLE 4.5-26
LUTEAL PHASE 1.1-14
POSTMENOPAUSAL 6-150
LH 4.40 MIU/ML
FEMALE MIU/ML
FOLLICULAR PHASE 2.0-11
MID.CYCLE 12-105
LUTEAL PHASE 0.9-13.0
POSTMENOPAUSAL 10.0-65.0
PROGESTERONE 1.10 NMOL/L
FEMALE NMOL/L
FOLLICULAR PHASE 0.0-1.0
LUTEAL PHASE 3.8-51
POSTMENOPAUSAL 0.0-1.0
PROLACTIN 279.00 M/UL ( 70.00- 630.00) (..*......)
.ביום 09/01/2005 שונתה השיטה וערכי השוואה
TSH 1.57 UIU/ML ( 0.35- 4.94) (.*.......)
תודה מראש על תשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיענוח בדיקה לפרופיל הורמונלי - תגובה
פרופ` דוד בידר05/10/2010הבדיקות תקינות והסיכוי להרות כנראה הוא בהפריה כי ככה לא הלך גם בעבר,לא?
היות והבדיקות במבחנה הסיכויים טובים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)