מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אי הופעת הווסתימית06/10/2010
כחודש וחצי לאחר הזרעה. 12 יום לאחר ההזרעה קיבלתי מחזור, חלש ורק 3 ימים. החודש, באיחור רב, לאחר 36 יום, החלו טיפות דם מועטות והכתמות מועטות במשך כ-6 ימים. כשביום הראשון סבלתי מכאבי בטן חזקים במיוחד.
עד כה כל חודש קיבלתי מחזור, מחזור סדיר כל 24 יום. ביוץ ביום ה-13.
הייתי אצל רופאת נשים היא לא בדקה אותי וסרבה לתת לי בדיקות דם, בטענה שבכל יום רמת ההורמונים משתנה. ולטענתה זוהי תופעה של גיל (43 - תחילת גיל המעבר ?!)
בכל זאת, ע"פ בקשתי נתנה לי לעשות אולטראסאונד וגינלי.
האם מומלץ לעשות גם בדיקת דם בכדי לראות מה מצב ההורמונים ?
כיצד אדע אם עדיין יש ביוץ ? והאם יש טעם להמשיך בטיפולים ?
תודה רבה על תשובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי הופעת הווסת - תגובה
פרופ` דוד בידר06/10/2010לא ברור למה לא נתנה לך לבצע רמות E2 ופרוגסטרון בדם ואז היינו יודעים מה קורה.
כמו כן מה זאת אומרת "נתנה לך אולטרסאוד" הרי בשניה במרפאה היא יכולה לבצע אולטרסאונד ומדוע את צריכה ללכת לקבוע תור ולבזבז זמן, כך שכל ההתנהלות מוזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפנייה לבדיקות דם ע"י רופא משפחה
ימית07/10/2010שלום רב,
את ההפניה לאולטרסאונד קיבלתי רק לאחר שביקשתי ! זאת רופאת הנשים שלי ולא רופא מומחה בפיריון (את הטיפול עשיתי בביה"ח). גם אותי הכעיס היחס, אני קובעת תור, מחכה כשבועיים ומתייחסים כאילו לא קרה דבר, זהו תחילת גיל המעבר....וגם אם זה כך, לא מומלץ לבדוק את רמות ההורמונים בדם ?!
בכל אופן, האם רופאת משפחה תוכל להפנות אותי לבדיקת דם ל-E2 ופרוגסטרון ?
תודה על תגובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפנייה לבדיקות דם ע"י רופא משפחה - תגובה
פרופ` דוד בידר07/10/2010כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיחור בווסת, ואח"כ דימום רב...
ימית19/10/2010שלום רב,
לאחר איחור רב במחזור, והיו רק כתמים במשך כשבוע. קיבלתי בסוף - 45 יום מהווסת הקודמת. היה לי דימום רב מאוד (ללא גושים, חלק, אך רב מאוד) במשך 3 ימים והמשיך 3ימים נוספים כשהולך ומתמעט. הלכתי למרפאה ונכנסתי לרופא (לא הרופאה שלי) ביקשתי לעשות בדיקות דם - וכמובן שהרופא לא נתן לי (רק נתן כדורים שיעזרו לעצור את הדימום הרב - כמובן שלא לקחתי !).
היום עשיתי u.s: שחלה ימנית 11x19 מ"מ
שחלה שמאלית 11x20 מ"מ (אין ממצע פטולוגי). דוגלס: ללא נוזל.[קיבלתי מחזור ב - 10.10, כך שהיום זה היום ה-10 למחזור. תמיד הביוץ חל ביום ה-13 למחזור. הפעם נראה שזה לא כך. מה גם שהטכנאית אמרה שגם הפעם המחזור יאחר....]
אפשר הסברים ??? מדוע הרופאים לא נותנים לי לעשות בדיקות דם ???
מה עוד ניתן לעשות כדי לברר ? ומה עם הזקיקים. תמיד ב-u.s היו לי זקיקים. הפעם הדבר לא צויין. [לשם השוואה: בבדיקה שעשיתי באפריל - ביום ה-12 של המחזור: שחלה ימנית 12x23, שמאלית 17x33 בימנית זקיקים קטנים ובשמאלית זקיק בקוטר 18 מ"מ]
תודה על ההסברים ועל הצעות לבדיקת הנושא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם תקין?אמא מבוגרת06/10/2010
שלום,
אני בת 40, אמא לילדה בת למעלה משנה, בהיסטוריה, חוץ מההריון התקין בו ילדתי את בתי, 4 הריונות שמסיבות שונות לא הסתיימו בלידות בריאות. מתוך 5 ההריונות, 4 מטיפולים.
בעבר לא היו לי בעיות פוריות, אבל עברנו טיפולי הפרייה כי היינו ב15% הבלתי מוסברים + גורם הגיל. בד"כ הפריות מבחנה הצליחו ונקלטתי.
הפעם זה שונה. לפני חודשיים עברנו את שלבי הגירוי והשאיבה, אך נשאבו 3 ביציות ואף אחת לא הופריתה.
הפעם אני מזריקה מיום ג' שעבר (28.09.), התחלתי מ225 גונל + 3 מנוגון (4 ימים), אח"כ 6 מנוגון, ואז 6 מנוגון + 1 סטרוטייד. אמרו לי להמשיך מנוגון וסטרוטייד עד יום שישי ואז לבוא לבדיקה + US.
והתוצאה היום היא: 3-4 זקיקים שעוד לא הבשילו (10-12),
הבדיקות:
E2 1552,
פרוגסטרון 2.02,
3.2 LH
האם זה תקין? מה הסיכוי שיתקבלו ביציות תקינות שיופרו? ושאלת השאלות - האם הפוריות שלי יורדת עד כדי כך שלא אוכל להביא עוד ילדים?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם תקין? - תגובה
פרופ` דוד בידר06/10/2010קודם כל הפוריות יורדת.
את צריכה לבדוק רמת FSH וE2 בוסת.
יש עוד בדיקות בהן אפשר לבדוק את הרזרבה השחלתית.
בכל אופן אם הבדיקות תקינות הייתי ממשיך בהפריה חוץ גופית. יתכן שבפעם הבאה התוצאה תהיה טובה יותר ואם לא יש לנסות שאיבת ביצית במחזור טבעי.
לאחר מכן ניתן יותר להסיק מסקנות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה דוקטור, התשובה מדאיגה...
אמא מבוגרת06/10/2010בהתבסס על מה שאתה אומר - האם מחזור הטיפולים הנוכחי הוא חסר סיכוי, כמו קודמו? כי נאמר לי לבוא ביום שישי לבדיקה וUS ואז בשבוע הבא שאיבה.
שאלה נוספת היא - האם טיפולי ההפרייה גורמים לגופי נזק? אם כן - איזה? עד כמה אני יכולה לנסות? זהו טיפול ההפרייה החימישי שלי, מתוכם 3 התפרסו על 3 שנים בערך, ו2 האחרונים היו מאז מאי השנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה דוקטור, התשובה מדאיגה... - תגובה
פרופ` דוד בידר07/10/2010הטיפולים לא גורמים לנזק.
נראה את תוצאות הטיפול הנוכחי ונראה מה קורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלסטוציטיםרותי06/10/2010
האם מומלץ להחזיר בלסטוציטים?האם הם באמת נקלטים יותר מעוברים יום3
מה הסיכוי שעובר טוב יתקע במבחנה ולא יגיע לבלסטוציטים
מה אחוז סטטיסטי שעובר 3 ימים שנראה טוב מבחינת סימטריות שברים מס תאים
יהיה אכן עובר טוב ללא בעיות כרומוזומיאליות.
אם אפשר לענות לכל השאלות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלסטוציטים - תגובה
פרופ` דוד בידר06/10/2010אפשרי להחזיר עוברים בכל עת לאחר ההפריה ,הבדל גדול אין.
מתוך 100 עוברים יפים הנשים מתחת לגיל 35 רק 30% מהעוברים תקינים ולכן אלא הם הסיכויים להרות.
לא כל העוברים היפים יגדלו לבלסטוציסטים ובערך כ3- עד4 יתפתחו מתוך 10.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התעבות הריריתרותי06/10/2010
תוך כמה ימים רירית מתעבה באמצעות פרוגינובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התעבות הרירית - תגובה
פרופ` דוד בידר06/10/2010לפחות 9-10 ימים יש לקחת לפני בדיקת רירית.אחרי זה סיכוי טוב להתעבות טובה ואם לא ממשיכים עוד ייומיים שלושה ובודקים שוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה תפקידה של התרופה פוגינובה?מודאגת06/10/2010
כך רושמים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה תפקידה של התרופה פוגינובה? - תגובה
פרופ` דוד בידר06/10/2010זה פרוגינובה וזה הורמון האסטרוגן שנותנים אותו במצבים שונים כגון למנוע ביוץ או לגדל רירית לפני החזרת מוקפאים ועל ידי כך מחקים את המחזור הטבעי ויש עוד שימושים שונים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צילום רחםסנופקין106/10/2010
ביום ראשון עשיתי צילום רחם (שדרך אגב היה ממש לא נורא כמו שחשבתי שיהיה, והרופא בבי"ח קפלן היה מאוד מרגיע ונעים).
לאחר מכן קיבלתי אנטיביוטיקה (דוקסילין פעמיים ביום ל- 5 ימים).
האם ניתן לקיים יחסים באופן רגיל לאחר הצילום עם קבלת אנטיביוטיקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צילום רחם - תגובה
פרופ` דוד בידר06/10/2010מה הכוונה לרגיל?.
אפשר רגיל וגם מיוחד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צילום רחםסנופקין106/10/2010
ביום ראשון עשיתי צילום רחם (שדרך אגב היה ממש לא נורא כמו שחשבתי שיהיה, והרופא בבי"ח קפלן היה מאוד מרגיע ונעים).
לאחר מכן קיבלתי אנטיביוטיקה (דוקסילין פעמיים ביום ל- 5 ימים).
האם ניתן לקיים יחסים באופן רגיל לאחר הצילום עם קבלת אנטיביוטיקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צילום רחם - תגובה
פרופ' שחר קול06/10/2010כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה ביותר!!!!!אמנון05/10/2010
אישתי עברה ביום רביעי שעבר החזרת עוברים וניתנו לה כדורי דוקסילין לנטילה עד יום חמישי הקרוב אך היום בערב (שלישי) הכדורים אבדו
אני שואל אם אפשר להפסיק את נטילת הדוקסילין או שזה ממש קריטי להמשיך אותם עד יום חמישי אף שהיום בערב (שלישי) ומחר בבוקר היא תפספס אותם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיץ...תענו לי בבקשה זה דחוף!
אמנון06/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה דחופה ביותר!!!!! - תגובה
פרופ' שחר קול06/10/2010אם דוקסילין ניתן מניעתי, כרוטינה כללית לכל המטופלות, ללא סיפור עבר זיהומי - לא קריטי.
אם ניתן על רקע חשש ספציפי להתלקחות תהליך זיהומי על בסיס ספור עבר - יש להמשיך.
בכל מקרה - מציע להתייעץ עם הרופא המטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעה עם זריקותטל05/10/2010
שלום לכם,
אנחנו זוג צעיר בגיל 28 ללא בעיות, הובחנו כ" אי פוריות בלתי מוסברת"
ברצוני לדעת במה כרוכה הזרעה עם זריקות?
אני אחרי הזרעה ראשונה ללא זריקות שלא הצליחה- האם לעלות דרגה להזרעה עם זריקות או לנסות שוב הזרעה ללא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרעה עם זריקות - תגובה
פרופ` דוד בידר06/10/2010בעקרות לא ברורה יש לבצע כ 3 טיפולי גירוי שחלתי על ידי הורמונים והזרעה.
הזרעה על מחזור טבעי זה בזבוז זמן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי מידת ההורמון הנשינבדקת05/10/2010
שלום,
עשיתי בדיקות דם ביום ה - 3 למחזור. ואני רוצה לדעת לגבי ני סעיפים בבדיקה האם הם תקינים מאחר ולא היה מצורף טווח הנורמהL
1. ESTRADIOL (E-2) 359.0 pmol/L
2. LH - 7.0
מהם הערכים הנ"ל? מה הם מסמלים והאם הם תקינים?
אודה לתשובתכם .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה למשוב
ויקה06/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לגבי מידת ההורמון הנשי - תגובה
פרופ' שחר קול06/10/2010הבדיקה תקינה, אם כי רמת האסטרדיול גבוהה יחסית ליום 3 של המחזור.
יש לדעת לשם מה נלקחה הבדיקה? מדוע נבחרו רק 2 ההורמונים האלה? האם יש כוונה לבדוק הורמונים נוספים? האם הכוונה לברר מהי הרזרבה השחלתית?
בקיצור - יש מקום ליעוץ רציני ומסודר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשל שאלה
ויקה07/10/2010שלום,
הבדיקות שעשיתי כללו גם הורמונים אחרים. לגבי הורמונים אלו היו טווחים שהתלוו לתשובות באתר קופת החולים, לכן ראיתי כי כל הערכים היו בטווח התקין, לכן לא רשמתי אותם כאן.
שני ערכים שלא היו לגביהם טווח תקינות, שאלתי כאן, מאחר ולא ידעתי מה הערכים מסמלים.
ממה יכול לנבוע ערכי אסטרדיול גבוהים כמו שכתבת? מה זה אומר?
יש לציין כי ביום השלישי של המחזור שלי כמעט נגמר היו רק הפרשות קלות, לא היה דימום משמעותי. המחזור שלי מתחיל עם 3 -4 ימים של הפרשות קלות ורק אז מגיע הדימום החזר, ושוב בסוף דימומים קלים עוד יומיים שלושה.
אני ספרתי 3 ימים למחזור מהדימום החזק שנמדך יומיים אצלי. (לא התייחסתי לימים לפני כן, אשר היו לי הפרשות קלות של קדם מחזור).
אודה לתשובה והאם יש לי סיבה לדאגה ולו קלה ביותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה למשוב
ויקה07/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשל שאלה - תגובה
פרופ' שחר קול07/10/2010המשך.
כאמור, יש לדעת לשם מה נלקחה הבדיקה.
האם להעריך הרזרבה השחלתית?
האם כדי לברר אם יש ביוץ טיבעי?
או כל סיבה אחרת.
למשל - אם רוצים לדעת הרזרבה השחתית עדיף למדוד AMH.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איקקלומיןyaaeell05/10/2010
שלום,
באוגוסט האחרון עברתי הזרעה ראשונה שלא צלחה. בספטמבר לא היינו בארץ לכן לא ביצענו הזרעה נוספת עוקבת וגם החודש (אוקטובר) לא נוכל להיכנס לסבב של טיפול עקב אי זמינות של בעלי עקב אירוע בעבודה שלא יוכל להיעדר בו בימים החשובים.
אני עומדת לקבל מחזור בעוד יום-יומיים.(הפרשות קלות כבר קיימות) . השאלה שלי היא האם כדאי לבקש מהרופא שלי לקחת איקקלומין (ללא הזרעה) כדי להגביר את הסיכויים בחודש הקרוב ולנסות להרות באופן טיבעי?
אודה לתשובתכם
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איקקלומין - תגובה
פרופ` דוד בידר06/10/2010ברגע שאת לוקחת איככלומין זה כבר לא טבעי.
היות ולא ברור לי למה את לא מצליחה להרות ומה האבחנה שלכם בכלל ,אני לא יודע אם הטיפול שאת מקבלת או רוצה הוא בכלל אפקטיבי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכי בטאיעל05/10/2010
אני מטופלת באיקוקלאמין.
עשיתי בדיקת בטא והתוצאה הייתה BETA-HCG 2852.0 IU/L
מחזור אחרון ב11.9.
באולטראסאונד לא נצפה כלום ושללו הריון מרובה עוברים. ולכן נשלחתי לעשות שוב בדיקת בטא
אני מבינה שערכי הבטא מאוד מאוד גבוהים ביחס לשבוע 3 (במידה ואני בהריון)
מה יכולה להיות הסיבה לכך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ערכי בטא - תגובה
פרופ` דוד בידר06/10/2010אם בדיקת הבטא בירידה אזי הריון לא תקין.
אם בעליה חייבים לראות שק ברחם ואם אין אז הוא במקום אחר מחוץ לרחםלמעשה גם בערכים כאלה צריך כבר לראות שק.
אם אין דמם וכאבים יש לחזור על אולטרסאונד במקביל לבדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוביטרל מחוץ למקרראני05/10/2010
שלום רב,
אני מקבלת אוביטרל לתזמון הביוץ. בטעות השארתי אותו מחוץ למקרר לכ 6 שעות. האם הוא עדיין תקין או שאני צריכה לקנות חדש?
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוביטרל מחוץ למקרר - תגובה
פרופ` דוד בידר06/10/2010אפשר להזריק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גודש בחזהרונה05/10/2010
שלום רב,
אני מס' ימים לאחר החזרה (ושאיבה). לוקחת תמיכה 3 פעמים ביום של אנדומטרין. יש לי גודש בחזה שמאד מציק לי, דבר שלא היה בפעמים קודמות( שהיו עם תמיכה של גסטון). האם יתכן שיש לי רמות גבוהות מדי של פרוגסטרון? האם יש דבר כזה " יותר מדי" פרוגסטרון? והאם זה יכול לפגוע בסיכוי לקליטת הריון?
תודה על התשובות, רונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גודש בחזה - תגובה
פרופ` דוד בידר06/10/2010בדרך כלל עקב רמה גבוהה של אסטרוגן ופרוגסטרון יש הרגשות כאלה ואם זה ימשיך זה טוב. זה לא פוגע בסיכויים.אין דבר כזה עודף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום לרופאים ולמבינות ...מתלבטת05/10/2010
13 ימים מינרה להקדמת המחזור
מחזור קצר דימום קל.
ביום השני לוסת דקא 1
ביום ה 3 מנופור 7 אמפולות,
בדיקות ראשוניות :
אסטרדיול 1297
פרוגסטרון 5.7
רירית סדירה שחלות תקינות
רירית מעובה ל 7 מ"מ
מה הערכים אומרים???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
מתלבטת06/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לרופאים ולמבינות ... - תגובה
פרופ` דוד בידר06/10/2010קודם כל גילך מעל 40.
הערכים מראים שיש תגובה לאחר גירוי שחלתי עם כמות הורמונים גבוהה וזה מראה על רזרבה שחלתית נמוכה ואולי כל הטיפול הזה מיותר.
מה מטרת הטיפול לשאוב ביציות?
רמת פרוגסטרון מעט גבוהה ולכן יש להשוות התוצאה לזקיקים באולטרסאונד.אם יש זקיקים אזי יש להתיעץ עם הרופא המטפל מה ההמשך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופסור שלום דחוףףףףףףףףףף בבקשה!!!
מתלבטת07/10/2010כמו שציינת אני בת 44+ טיפול 7 יום 7 למחזור
הטיפול מיועד לשאיבת ביציות
אמרו לי להמשיך טיפול
7מנופור
דקא 1
PROGESTRON 17.3
E-2 354.0
LH 2.2
עובי רירית 10זקיקים ימין 6
זקיקים שמאל 5 , 7
זקיק 14 מ"מ לא סדיר משמאל C.L
מה הערכים מעידים???
תודה מראש!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופסור שלום דחוףףףףףףףףףף בבקשה!!! - תגובה
פרופ` דוד בידר08/10/2010את מקבלת הרבה הורמונים ומבזבזת זמן יקר על טיפולי הפריה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)