מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בדיקת קריוטיפרונית03/10/2010
שלום פרופ'
שלחו אותי לבדיקת קריוטיפ, כמה זמן ההמתנה לתוצאה? כמה אמורה לעלות הבדיקה?
מה התוצאה הכי גרועה שאוכל לקבל? זה אחרי 2 הפלות ברצף מסיבות שונות
אולגה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קריוטיפ
פרופ` דוד בידר04/10/2010הבדיקה לוקחת זמן היות ויש מועדים מתי עושים למספר נבדקות ביחד.
את העלות יש לשאול במקום ביצוע הפעולה ולרוב הקופה צריכה לממן.
רוב הסיכויים שהבדיקה שלך תהיה תקינה.לדעתי רצף של שתי הפלות לא מצדיק ברור קריוטיפ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרישיותאני03/10/2010
היי, אני מקווה שאני בפורום המתאים. בעקבות הפלות חוזרות(כולל הריונות כימיים) סה"כ 3, נשלחתי לבדיקת קרשיות. אשמח לדעת מה אומרות התוצאות:
Activated protein C (APC) resistance, ratio patient- blood 3.68
MTHFR genotype - Hetrozygote mutation
האם הבדיקות מעידות על בעיה?
תודה על תשובתכם!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות
פרופ` דוד בידר04/10/2010זה חלק קטן מסך כל הבדיקות ובינתיים זה לא אומר כלום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאודה על תגובה נוספת
אני04/10/2010אלה הבדיקות אליהן נשלחתי, האם אני אמורה לעשות במסגרת הקרשיות בדיקות נוספות שהרופא לא הפנה אותי אליהן??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרישיות
פרופ` דוד בידר04/10/2010יש בערך 13בדיקות דם,אולי לא קיבלת את כל התוצאות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוביטרלקרן03/10/2010
1 האם יכול להתקיים מצב שאין ביוץ 36 אחרי האוביטרל?
2 האם ביוץ יכול להתרחש 4 ימים אחרי זריקת אוביטרל,או שמא אין מצב כזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ
פרופ` דוד בידר04/10/2010אין דבר כזה.
הביוץ תמיד יהיה בין 36-40 שעות אחרי הזריקה,אלא אם החומר לא תקין,ישן או אוחסן לא נכון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דופק תאומיםאורלי03/10/2010
אחרי הפריה.
שבוע 7 נצפו שני שקים עם שק חלמון
אחד גדול עם דופק תקין והשני קטן יותר אך גם הוא עם דופק
מה הסיכוי שגם הקטן יחזיק מעמד? מתי כדאי לעשות שוב US?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכוי
פרופ` דוד בידר04/10/2010אם ראו דופק תקין הסיכוי טוב מאוד ויש לחזור על בדיקת אולטרסאונדבעוד שבועיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרומת ביציתbenny03/10/2010
ערב טוב ד"ר בידר
יש לי שאלה- בת זוגי בת 47 - כל הבדיקות שלה תקינות והיא גם מקבלת מחזור.
היא גם מטופלת אצל רופא פרטי. היא עברה החזרה של עוברים - טריה - מתרומת ביצית. ולאחר 12 יום - נתבשרנוו שהיא לא בהריון - מה לדעתך יכולה להיות הסיבה ?
יש לציין שהיא עברה טרגדיה לא קלה לפני כחצי שנה- מוות פתאומי של אחיה הצעיר.
האם יש למקרה השפעה על הטיפולים שהיא עוברת ?
מה אפשר לעשות ?
נודה לך על תשובה מהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרומה
פרופ` דוד בידר04/10/2010הסיכויים להריון הם לא במאת האחוזים אלא נעים סביב ה45%.
הטבע ברא אותנו כך שלא כל ביצית או עובר המתפתח במעבדה או מחוצה לה יקלטו ברחם ויתפתחו להריון.גם בקיום יחסים הסיכוי להריון שיקלט נע סביב ה 40%.כך שיש להתמיד עד להצלחה.
הארוע שציינת לא משפיע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקה והתאמתן לגודל הזקיקיםלימונית03/10/2010
לרופאים שלום,
אחרי 6 ימי גירוי להלן תוצאות הבדיקה:
מספר זקיקים ב(ערך 7, לא זוכרת במדויק) מגודל 13 - 16.
תוצאות בדיקת הדם לאחר שבועיים דיכוי היו:
LH = 2.1
E2 = 174
P = 1.2
עקב החגים הדיכוי נמשך מספר ימים נוספים, ולאחריהם הגירוי:
היום, אחרי 6 ימי גירוי, תוצאות:
LH = 0.6
E2 = 2734
P = 2.3
עובי רירית: 7.5
האם זה בסדר שה-LH ירד וה-פרוגסטרון ירד?
האם הערכים מתאימים למספר הזקיקים וגודלם וצפויה שאיבה טובה?
בתודה,
לימונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה
פרופ` דוד בידר04/10/2010באיזה ערכים מדובר? מה כתוב ליד בדיקת הE2?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת ערכים:
לימונית04/10/2010הערכים של ההורמונים:
LH = IU/L
E2 = pmol/L
Prodesteron = nmol/L
בתודה,
לימונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה...
לימונית04/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת ערכים: - תגובה
פרופ` דוד בידר04/10/2010אם כך רמת ההורמונים לא מתאימה לזקיקים ויתכן שהם נשארו מטיפול קודם. אין לעשות טיפול חודש אחרי חודש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת
לימונית04/10/2010כמה (בערך) היתה צריכה להיות רמת הורמונים מתאימה של כל אחד מהערכים הנ"ל?
(בקשר לזקיקים מהמחזור הקודם - אז זה בטוח לא, כי במחזור הקודם היתה לי שאיבה).
בתודה,
לימונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת - תגובה
פרופ` דוד בידר05/10/2010בזקיקים כאלה הרמה הייתה צריכה להיות גבוהה בהרבה.
כתבתי לך שאם עברת טיפול קודם למחזור הזה זה יכולה להיות הסיבה לגודל הזקיקים.
אחרי גירוי שחלתי ושאיבה זה הזקיקים שנשארים במחזור שאחרי השאיבה וזה מסביר מדוע ההורמון נמוך והזקיקים בגודל גדול יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנסה להבין
לימונית06/10/2010לרופאים שלום,
אם מדובר בזקיקים ממחזור קודם, אני מנסה להבין מה בעצם צריך להפריע להם להבשיל ולהגיע להפריה, אם אנחנו מניחים שבכל מקרה כמות הביציות בגוף האישה היא נתונה מראש וקבועה, ואלה, נניח (בהתאם להסבר) התחילו לצאת בחודש הקודם?
בתודה מראש,
לימונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתגובה
לימונית06/10/2010בתודה,
לימונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנסה להבין - תגובה
פרופ` דוד בידר06/10/2010גירוי שחלה הוא לא מצב טבעי.
כאשר יש יותר הורמון וגדלים זקיקים רבים הם לא נספגים מהר אלה לאט.
כאשר מגיע וסת ובמקום הזקיקי הטבעי יש עוד הרבה שגורו ובייצו .הם לא חוזרים לגודל רגיל וקטן אלה הם נשארים גדולים ובהן אין ביציות.
אם במחזור מגיעים שוב יותר הורמונים, כלומר יותר גירוי ,הן תגדלנה כתגובה להורמונים אך אין בתוכן ביציות.
כאשר עושים אולטרסאונד בוסת רואים את הזקיקים שגורו ולוקח זמן עד שהגירוי נרגע .
הזקיקים האלה הם כבר לאחר יציאת הביציות מהן ולכן צריך לחכות שהמצב הלא טבעי יחזור למצבו הקודם וזה לוקח כחודש.
לכן הן לא מפרישות E2 ואין לגרות שחלה פעם נוספת במצב זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...
לימונית06/10/2010מחר השאיבה. לפי הידוע לי שואבים את הביציות ולא את הזקיקים, כך שהכמות שנמסרת לי לאחר השאיבה היא מתייחסת לביציות בלבד.
1) האם נכון?
2) ואם אכן יש ביציות, האם הן יכולות להיות ברות הפרייה?
3) אם התשובה לשאלה 2 שלילית, מבקשת הסבר.
בתודה מראש,
לימונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך... - תגובה
פרופ` דוד בידר06/10/2010שואבים את כל הזקיקים וקרוב לודאי שגדלו מספר זקיקים שיש להן ביציות אך ישאבו גם את הנוזלים מהזקיקים של החודש שעבר שבהן אין ביציות.
טיפול חודש אחרי חודש בנוכחות זקיקים או ציסטות בוסת לא נותן תוצאות טובות ואם לא עשו לך אולטרסאונד בוסת ועשית טיפול חודש אחרי חודש זה לא נכון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץ ואוביטרלמיכל03/10/2010
יום 15 לווסת- זקיקים 21X18, 19X19, 17X21, 15X15
בדיקות דם:
estradiol 5694, LH 4.8, progesterone 18.9
הרופאה נתנה לי זריקת אוביטרל ואמרה לקיים יחסים מחר.
האחות שראתה את הבדיקות של היום ושל היום ה-11 לווסת:
estradiol 1262, LH 6.8, progesterone 3.5
אמרה שהביוץ כבר היה והיא לא מבינה למה הרופאה נותנת היום אוביטרל...
- מתי היה הביוץ?
- מה מבין בדיקות הדם מסמל ביוץ, איך יודעים?
- האם היה טעם לקחת היום את האוביטרל?
ושאלה אחרונה:
- האם בדיקת ביוץ ביתית שמודדת LH, מושפעת מנטילת איקקלומין?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ
פרופ` דוד בידר04/10/2010פרוגסטרון 18.9 הוא גבוה ובאמת זה קורה לאחר ביוץ.
לא ברור לי מדוע עשית בדיקה ביום 15 ולא קודם.מיום 11 עד ל15 זה זמן ארוך והיה תהליך ביוצי לדעתי ביום 13. לגבי מתן אוביטרל יש כאלה שמוסיפים ויש שלא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת לפרופ' בידר
מיכל04/10/2010בין היום ה-11 ליום ה-15 היה חג ושבת
קיימנו יחסים ביום ה-13 לפי הנחיית הרופא
אבל מה כוונתך יש כאלה שמוסיפים אוביטרל? אם הביוץ היה, מה עושה האוביטרל? איזו משמעות יש לו לאחר הביוץ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוביטרל
פרופ` דוד בידר04/10/2010הוא גורם שבהמשך יהיו פחות ציסטות וגם תומך בגופיף הצהוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאיבהאבי03/10/2010
דוקטורים יקרים ערב טוב!
בשנה שעברה עברתי הפרייה ראשונה שנכשלה.
הדבר שהכי היה קשה לי בה היתה השאיבה.
נכנסתי ללחץ נוראי ואני זוכרת שהרדימו אותי כשאני הסטרית מאד.
השבוע אני עומדת לפני שאיבה נוספת ואני ממש מבקשת שתרשמו לי את כל התהליך שאני אמורה לעבור.כדי להפחית מתחים
מודה לכם מאד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאיבה
פרופ` דוד בידר04/10/2010הסבר על כל התהליך הוא ארוך ודורש ישיבה פנים מול פנים. האם אין לך רופא מטפל שהסביר לך הכל
והרגיע אותך לגבי הטיפול? אם לא את צריכה למצוא רופא כזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעוניינת לדעת עוד זייפאנונימית03/10/2010
אני בת 38 לאחר 11 טיפולים שכולם יצאו שלילי בפגישה האחרונה עם הרופאה שלי עלה הנושא של זייפ (אני לא יודעת אם אני כותבת נכון.) רציתי לדעת יותר פרטים בנושא
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אינך כותבת נכון
פרופ' אלכס סימון03/10/2010אין מושג כזה. יתכן והרופאה התכוונה ZIFT בו לאחר ההפריה מחזירים את הביצית המופרית, יום לאחר הדיקור ישירות לחצוצרה בניתוח נוסף הנקרא לפרוסקופיאה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהZIFT
אנונימית03/10/2010יש עוד מידע נוסף שיוכל לעזור לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריון ביתיתמודאגת03/10/2010
קניתי בדיקת הריון ביתית של מכבי.
לא מצויין שם מאיזה בטא זה מזהה.
יצאה לי שלילית אני 15 יום אחרי ביוץ 17 יום אחרי אוביטרל
יום אחד איחור
ייתכן כי זה באמת שלילי??
למרות שטרם קיבלתי מחזור??
או שאולי הבטא עדיין נמוכה ולא מזוהה בסטיק??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה דילגו עלי?? :-(
מודאגת03/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיתבן
פרופ` דוד בידר03/10/201017 יום אחרי אוביטרל בדרך כלל צריכ להגיע וסת.
גם הבדיקה הביתית יכולה להיות פגומה ,תעשי בדיקת דם להריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשמח לתשובה. שולחת שוב...דנה03/10/2010
שלום
אני בסבב של טיפול הפריה. קיבלתי מנופור - 5 מנות כל יום וגם פיורגון - 225 ליום.
נשאבו שתי ביציות במצב טוב והיו שתי הפריות שהניבו שני עוברים יפים. ההחזרה הייתה בתאריך 24.9. בימים האחרונים אני מרגישה לא כל כך טוב. חולשה, כאבים חזקים מאוד בחזה ותחושת כובד ברחם.
האם אלה תופעות מוכרות? האם בשלב הזה של החודש הן מעידות על אי הצלחת הטיפול? יכול להיות שזאת התגובה להורמונים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרגשה
פרופ` דוד בידר03/10/2010זה קשור לשאיבה ולטיפול ויש צורך להיבדק על ידי רופא מטפל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפריהדנה03/10/2010
שלום
אני בסבב של טיפול הפריה. קיבלתי מנופור - 5 מנות כל יום וגם פיורגון - 225 ליום.
נשאבו שתי ביציות במצב טוב והיו שתי הפריות שהניבו שני עוברים יפים. ההחזרה הייתה בתאריך 24.9. בימים האחרונים אני מרגישה לא כל כך טוב. חולשה, כאבים חזקים מאוד בחזה ותחושת כובד ברחם.
האם אלה תופעות מוכרות? האם בשלב הזה של החודש הן מעידות על אי הצלחת הטיפול? יכול להיות שזאת התגובה להורמונים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לתשובה
דנה03/10/2010אשמח לתשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע הריוןסיוון03/10/2010
אם שאיבה ב 20.9
החזרה ב22.9
איזה שבוע אני אם היום אחרי 11 יום מהחזרה בטא 113* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע
פרופ` דוד בידר03/10/2010יום ההחזרה שבועיים הריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחוצהאני03/10/2010
שלום,
אני שנתיים אחרי היריון מחוץ לרחם וטיפוליIVF.רצתי בבקשה לדעת:
שאיבה-15/09/10
החזרה-17/09/10
ב.דם (אחרי 12 יום)-28/09/10-בטא 59
ב.דם-03/10/10-498.
האם הבטא קפצה בסדר?
יש לי קצת כאבים בבטן התחתונה מהיום,האם זה כי אני פוליצסטית ואולי גירוי יתר,הריון מחוץ לרחם,או שזה הגיוני כי הרחם מתרחבת?
תודה רבה רבה
אני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחוצה
פרופ` דוד בידר03/10/2010הבדיקה נראית בסדר העליה בבטא טובה ולא מתאימה להריון חוץ רחמי ,ובנתיים זה נראה טוב.
לכאבים כרגע אין משמעות זה שייך לטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הורמונים וציסטותנועה03/10/2010
עד כמה זקיקים וציסטות שגדלות כתוצאה מהזרקת הורמונים דומים בבדיקות US, וכמה (בדר"כ) מהירה הגדילה של ציסטות, יותר ממהירות התפתחות זקיק? (במקרה שלי - תמיכה של מנופור, 2 אמפולות)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציסטות
פרופ` דוד בידר03/10/2010הציסטות הן לרוב תוצאה של זקיקים לאחר ביוץ שנשארים לחודש חודשיים ולאט לאט נספגות.
יודעים שזה ציסטוץ היות והן קיימות בוסת והן גדולות והן לא דומות לזקיקים רגילים שאנו רואים איך הם מתפתחים באולטרסאונד.ציסטות גם לא מתפתחות אלא נשארות בגודלים שונים ולפעמים תחת זריקות גדלות מעט אך לא באותה הצורה כמו הזקיקים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)