מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ניתוח קיסרי בעברמודאגת מאוד09/10/2010
אני מנסה להיכנס להריון כבר 5 חודשים.
מה הסיכוי שהרחם שלי נפגע עקב ניתוח קיסרי?. ייתכן הדבקויות??
ילדתי תאומים (זהים)בשבוע 40...לפני כ-6 שנים
היום אני בת 35, מתחילה אקיקלומין+פרוגונובה ובהמשך הרופטא ישקול אולי אוביטרל+הזרעה ראשונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח קיסרי בעבר - תגובה
פרופ' שחר קול09/10/2010הסיכוי לפגיעה ברחם הוא קטן, אך יש לשלול חסימה בחצוצרות או הידבקויות באגן.
לגבי שימוש באיקקלומין בנשים מבייצות - ראי
http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=7339* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דקפפטיל + דימומיםחסויה09/10/2010
שלום רב,
ביום ה 21 לווסת התחלתי להזריק דקפפטיל 0.1 (פרוטוקול ארוך)ולאחר 9 ימים הופיעה הווסת. בד"כ הווסת שלי נמשכת 5 ימים וכרגע אני עדיין מדממת ואני כבר ביום ה 9 לווסת, האם זה בגלל הדקפפטיל? ( את המנוגון התחלתי להזריק רק ביום חמישי). כמה זמן אמור להימשך הדימום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דקפפטיל + דימומים - תגובה
פרופ' שחר קול09/10/2010הדימום ייפסק כאשר רמת האסטרדיול תתחיל לעלות, כבר בימים הקרובים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כדאיות המשך טיפולים לאור הנתונים:שלומית09/10/2010
בת 40.8 . ללא הריונות קודמים וללא נסיונות קודמים להרות.
ברקע (בעבר): אפנדציט שהתפוצץ, אבסס בשחלה, כריתת שרירן 10 ס"מ.
IVF ראשון נשאבו 15 ביציות הופרו 12 (9 איקסי 3 רגיל).
הוחזרו 2 טריים (8 תאים יום שלישי). ללא הריון.
הוקפאו 4. (בני 7 ו - 6 תאים יום שלישי).
החזרת מוקפאים. כל ה 4 שרדו את ההפשרה ( 7/7 6/7 6/6 5/6 פחות או יותר).
הוחזרו 3 (לבחירתי). ללא הריון.
כל 6 העוברים שהיו ראויים להחזרה נוצרו באיקסי.
לאור דיונים קודמים שראיתי פה בפורום:
1. האם כדאי להמשיך בנסיונות או שהסיכויים קלושים ביותר ?
2. האם כדאי לעשות הפסקה של חודש בין טיפולים גם כאשר לא מדובר בשני טיפולי שאיבה ? כלומר האם כדאי לעשות הפסקה של חודש לפני החזרת מוקפאים ?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדאיות המשך טיפולים לאור הנתונים: - תגובה
פרופ' שחר קול09/10/20101. כן
2. לא, אפשר רצוף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון?ג'יין09/10/2010
מכובדי שלום,
ביום 21.9 עברתי הזרעה. נאמר לי בפורום זה להמתין 16 יום. המתנתי וביום ה- 16 ביצעת בדיקה ביתית שהראתה שאני לא בהריון. המחזור לא מופיע. עברו 19 ימים מההזרעה. (יש לי מחזור סדיר תמיד)
מה דעתכם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון? - תגובה
פרופ` דוד בידר09/10/2010תעשי בדיקות דם לE2 פרוגסטרון ובטא ואז תדעי מה קורה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ivf - ללא הזרעה!מוקפאים יפים09/10/2010
אצלי הכל תקין - כולל צ.רחם.
לבעלי ריכוז זרע נמוך + תנועה בינונית (3 בדיקות) סביב 4 מיליון זרעונים...
עשינו הזרעה בעיצומו ש הביוץ (לאחר שלא התבצע מעקב כי חשבו שהביוץ ייפול על סוכות ולבסוף הפתיע יומיים קודם)
הרופאה בפויות לין המליצה ישר על הפרייה בגלל הזרע הנמוך מאוד, הא אמרה שהזרעות הסיכוי מאוד מאוד קטן.
סגרנו על הפרייה באלישע, ועד אז השבוע אמור יההי להיות ביוץ - נעשה הזרעה רק כדי לא לתת לחודש לחלוף על פנינו כך סתם..
א. מה הסיכוי להיקלט להיריון מהפרייה, במידה והבעייה היחידה היא בזרע.?
ב. לפי מה נקבעות התרופות?
ג. עד כדי כך הרזע לא טוב שנשלחנו ישר לאיי וי אף?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ivf - ללא הזרעה! - תגובה
פרופ` דוד בידר09/10/2010היום ההצלחות בהפריה בבעיות זרע טובות מאוד.
יש לך גם סיכוי להרות טבעי.
בהפריה אפשר ללמוד מה כושר ההפריה של הזרע.
הפרוטוקול נקבע על ידי הרופא המטפל.
אם את לא מצליחה טבעי אז השאלה מדוע ובהפריה אפשר להבין יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת גרון לקראת החזרהלימונית09/10/2010
שלום,
ביום ראשון צפויה החזרה. בינתיים כואב לי הגרון ואני רואה גם גוש לבן, מעין שלפוחית או יבלת כזאת בגרון.
האם ניתן לעשות החזרה?
האם ניתן לקחת אנטיביוטיקה, וממתי? ואיזה?
בתודה מראש,
לימונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת גרון לקראת החזרה - תגובה
פרופ' שחר קול09/10/20101. כן
2. לפי המלצת רופא המשפחה, אך בהנחה שיש הריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאני08/10/2010
שלום,
אני לפני טיפול IVF שלישי - קיבלתי פרוטוקול קצר: 4 אמפולות מנופור, דקפפטיל 0.1, אורגלוטרן 0.25, אוביטרל 250.
רציתי לדעת - (עד שאקבל תשובה בשבוע הבא מאחיות היחידה),האם אורגלוטרן ודקפפטיל - שניהם עושים אותה פעולה -מעכבי ביוץ? ומדוע אם כך ניתנו לי שניהם?
(אני בת 34 עשיתי שני טיפולי IVF בשל בעית זרע ובשניהם מיעוט ביציות ומיעוט הפריות).
תודה רבה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
פרופ` דוד בידר09/10/2010כאשר נותנים דקפפטיל מיום ראשון של וסת ומיד למחרת או יום 3 מתחילים גם הורמונים זה מגרה יותר את השחלה. בדרך כלל ממשיכים את הדקפפטיל ואין צורך באורגלוטרן אלא אם הרופא החליט להפסיק הדקפפטיל.אם את לוקחת במקביל גם זה וגם זה מיותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
אני10/10/2010בשיחה עם אחות היחידה - היא הנחתה להזריק מנופור, בשלב מסוים להוסיף אורגלוטרן, ובסוף דקפפטיל ואוביטרל. אמרה - שאורגלוטרן ודקפפטיל - לא מבצעות אותה פעולה? האם זה נראה פרוטוקול סביר?
יצאתי קצת מבולבלת, כי הבעיה אצלי - היא מיעוט ביציות ומיעוט הפריות (גם עם ICSI).
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת
אני10/10/2010פרוטוקול קצר - ביום השני למחזור להתחיל עם מנופור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - תגובה
פרופ` דוד בידר10/10/2010יש כאן משהוא לא ברור .את הדקפפטיל נותנים בהתחלה ואין דבר כזה לתת אותו עם האוביטרל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הוחזרו שני עוברים והבטן התנפחהשרי08/10/2010
שלום רב,
אתמול הוחזרו שני עוברים אחרי טיפול הפריה חוץ גופית. ביום ג' קיבלתי שניים אוויטריל. אני אמורה לקבל חצי אוויטריל גם מחר (שבת). בשני הטיפולים הקודמים, הבטן התנפחה (לפי מיטב זכרוני) אחרי שקיבלתי את האוויטריל שאחרי ההחזרה. ואגב, בטיפול הראשון היה גירוי יתר שחלתי. אני מודאגת שאולי נפיחות הבטן עכשיו היא סימן לכשלון התהליך כי שמעתי פעם שגירוי מוקדם כזה מעיד על אי הצלחה לעומת גירוי שמתחיל אחרי שבוע או יותר. למרות ששני העוברים שהוחזרו היו טובים מאוד (תוארו כ"פרחים" (:) .. אז האם נפיחות זו ביום השני של ההחזרה ולפני קבלת האווטריל יכולה להעיד על כשל בתהליך?? אני חושבת הרבה על זה ): .. ואם לא, למה ואיך זה קורה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוחזרו שני עוברים והבטן התנפחה - תגובה
ד''ר דוד ישי08/10/2010הופעה מוקדמת של גירוי יתר אינה עדות לכשלון הטיפול ואינה מפחיתה את הסיכוי להצלחה. אם את מועדת לגירוי יתר , כדאי שתבדקי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריוןשלי08/10/2010
ד"ר שלום רב ,במשך לתשובתך ידוע לי שלא צריך איקקלומין אם יש ביוץ באופן טבעי השאלה שלי במידה ואין ביוץ באופן טבעי ואני לאחר הפלה טבעית ,לקחתי איקקלומין לפני עקב אי זיהוי ביוץ . שאלתי היא האם לא רצוי 5 ימים אחרי הפלה טבעית לקחת איקקלומין ולנסות חודש אחד ספונטני או שאפשר לקחת איקקלומין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון - תגובה
ד''ר דוד ישי08/10/2010לא זה ולא זה . אני מאלה שחושבים שכדאי לתת לחלל הרחם ולרירית הרחם חודש של התאוששות לאחר הפלה לפני שנכנסים להריון חדש. אח"כ , אם את לא מבייצת קחי איקקלומין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריוןשלי08/10/2010
ד"ר שלום
בהמשך לתשובתך כמו שכתבתי הפלה טבעית לאחר שבועיים כתבת אם יהיה ביוץ ספונטני זה סימן מובהק שהגוף מוכן להריון . בנסיון ראשון עם איקקלומין הרתי האם אתה ממליץ ספציפי חודש זה לקחת איקקלומין או באופן ספונטני לנסות במידה ויש ביוץ?
אני לא בטוחה שבכלל אני צריכה איקקלומין כי זה היה נסיון ראשון שלי בחיים בכלל להרות אך לצערי לא החזיק?
האם יש לי סיכוי טוב להרות , הגופ זוכר שהיה הריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון - תגובה
פרופ' שחר קול08/10/2010אם את מבייצת באופן טבעי, אינך זקוקה לאיקקלומין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבקשת עזרה להשגת ג'סטוןנורית מלכה08/10/2010
אני עוזרת לתיירת שמגיעה ארצה כבר זו לה בפעם השביעית ללא הצלחה לקראת הפריה נוספת היא צריכה אמפולות של ג'סטון אך לדבריה אין להשיג בארץ אודה מאוד אם משהו מכם יש לו שארית מטיפול או בתרומה או בתשלות בבקשה זה דחוף ביותר טל' שלי: 0522586810 נורית זו ממש מצווה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבקשת עזרה להשגת ג'סטון - תגובה
פרופ' שחר קול08/10/2010יש חלופות טובות מאוד!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון והתלבטותשלי08/10/2010
ד"ר/פרופ' שלוםרב
13.9 היה ביוץ
5.10 כבר היה דימום לצערי הפלה טבעית
אני יודעת שמומלת לחכות לווסת הבאה אך ברצוני לדעת האם אני יכולה לנסות בביוץ של חודש אוקטובר? האם זה הרחם יוכל להחזיק הריון בכל זאת לא שעברתי הפלה בשבועות מתקדמים
מטופלת עם איקקלומין לסיכום האם בביוץ זה של אוקטובר אוכל לנסות בלי איקקלומין (מנוחה לגוף מאיקקלומין) או שאפשר עם איקקלומין במידה ואוכל לנסות החודש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון והתלבטות - תגובה
פרופ' שחר קול08/10/2010אם יהיה ביוץ ספונטאני זהו סימן מובהק לכך שהגוף "מוכן" להריון.
אפשר לנסות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רופאים יקרים-אולי תסבירו קצת יותר..קרן08/10/2010
גם אני רוצה להבין:
למה בחודה בגיל 43 שילדה בעבר יש לה סיכוי להכנס להריון?
ואילו בחורה בגיל 43 שלא ילדה מעולם ,אין לה סיכוי להכנס להריון?
האם ביציות שונות?????
אנא הסברכם....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רופאים יקרים-אולי תסבירו קצת יותר.. - תגובה
פרופ' שחר קול08/10/2010כן, לכל אישה כמות ביציות שונה, ואיכות שונה. הפערים הולכים ומתרחבים עם הגיל.
יש נשים בודדות להן פוריות מצוינת גם באמצע שנות הארבעים.
הדבר הודגם היטב במחקרים על אוכלוסיית החרדיות בירושלים, ובדואיות בנגב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר שחר קול-עדיין לא הבנתי...
קרן09/10/2010לבחורה שילדה בעבר,יש איכות ביציות יותר טובות ,
מבחורה שמעולם לא ילדה???
מדוע לבחורה שילדה בעבר יש סיכוי להכנס להריון
ואילו בחורה שמעולם לא ילדה סיכויים נמוכים?
אשמח להבין יותר...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר שחר קול-עדיין לא הבנתי... - תגובה
פרופ' שחר קול09/10/2010באופן מאוד כללי העובדה שהיה הריון מוצלח בעבר משפרת הסיכוי הסטטיסטי להשגת הריון נוסף בעתיד, אך גורם הגיל גם כאן משחק תפקיד ראשי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה דומה - מאוד חשוב לי להבין
אנונימית09/10/2010האם עצם ההריון/הריונות הקודמים משפרים את הסיכוי להיכנס להריון נוסף אחרי גיל 40, או שהם רק משמשים הוכחה לפריון בסיסי ולכך שאין גם בעיות נוספות שאינן תלויות בגיל?
במלים אחרות: אשה ספציפית, מסוימת, בת 40 - האם סיכוייה להיכנס היום להריון מושפעים לרעה מהעובדה שמעולם לא היתה בהריון קודם (היא גם מעולם לא ניסתה)? ואם כן, מדוע? הריון קודם עוזר להיכנס להריון עכשיו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דםתינוקמתוק08/10/2010
שלום
לקראת הפריית מבחנה, בה".
יום שני למחזור תוצאות בדיקת הדם הראשונה
E2 פחות ממאתיים
פרוגסטרון 5.52
LH 4
מה אומרות התוצאות?
היחידה בביהח' אמרו לי להתחיל בהזרקות מחר , למה אף אחד לא הסביר לי כלום מה גם שהיום יום שישי וכולם בלחץ.
תודה תינוקמתוק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת דם - תגובה
פרופ' שחר קול08/10/2010התוצאות טובות.
המליצו להמתין יום עם הזריקות כי הפרוגסטרון מעט גבוה, ועוד יום עשוי לאפשר לו לרדת מעט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
תינוקמתוק08/10/2010תודה רבה דר' קול
תינוקמתוק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בנות, מישהו, בבקשה דחוף סטרוטייד!!אמא מבוגרת08/10/2010
אני בטיפולי IVF, הזרקתי כל החודש, ביום שני יש לי שאיבה, ופתאום גיליתי שחסר לי סטרוטייד להזרקה של מחר! אל תשאלו איך, יש לי קופסא של אמפולות, איכשהו זה התפספס, וכבר שבת, אין לי איפה לקנות, חודש של זריקות יילך לי לאיבוד אם אני לא אמצא סטרוטייד!
אני בת 40, כל חודש של טיפולים שווה זהב, תרתי משמע, בבקשה תעזרו לי! כמובן שביום ראשון אקנה סטרוטייד ואחזיר למי שיתן/תיתן לי,, אחזיר יותר אם יהיה צורך.
תודה מראש!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
אמא מבוגרת08/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצטרוטייד
מתלבטת09/10/2010שלום יקירה
אני יכולה לעזור לך בשמחה
אני מאיזור הצפון יקנעם
0504954456
שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה, מצאתי
אמא מבוגרת09/10/2010בזכות בחורה שראיתי בפעם הראשונה בחיי, "ניצלתי"! :-)
אני מאוד-מאוד מודה גם לך, שיהיה לך המון המון בהצלחה :-) ושבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה יקירה
מתלבטת10/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)