מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מכבי - מרפאות פוריותכלום04/10/2010
במכבי הוחלט לסגור את מרפאות הפוריות באסותא!!!! ומה עם המטופלים? כלום! הם יכולים לעבור למרפאות של מכבי. בכלל אין התחשבות לקשר שנוצר עם הרופא. למורכבות וקושי ההליך... כולנו רק סטטיסטיקה וכסף! האם יתכן שהקופה יכולה להחליט על דבר כזה? גם לגבי המטופלים שכבר בתהליך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה זאת אומרת???
שלי 201004/10/2010לא הבנתי למה הכוונה לסגור?
האם לא יהיו יותר טיפולי IVF באסותא? איפה זה פורסם?
זה אומר שנאלץ לפנות לבתי חולים "רגילים"?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת זרעהרצל04/10/2010
אודה על פיענוח בדיקת זרע.
התנזלות=תקינה
צבע=לבן
PH=8.1
נפח=5.5 (ml)
ריכוז תאי זרע=17 (mil/ml)
ריכוז תאי זרע בזרימה=94 (mil)
אחוז תנועה כללית=25 %
בינונית=9 %
איטית= %14
במקום=2 %
סה"כ תאי זרע בתנועה=24 (ml)
אחוז השרדות התנועה לאחר 4 שעות=20 %
חיות=48 %
מורפולוגיה Strict criteria – Kruger %
צורות תקינות=25 %
צורות פתולוגיות=75 %
ראש=53 %
צוואר16
זנב=6 % %
לאוקוציטים=1.4 (mil/ml)
סיכום:
Astenozoospermia= +* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת זרע - תגובה
ד''ר דוד ישי04/10/2010כמו תמיד חשוב להדגיש שלא ניתן להסיק מסקנות על סמך בדיקת זרע אחת וצריך לחזור על הבדיקה בפער זמן של כמה שבועות. ובכ"ז הסבר על מצב הזרע בבדיקה הזאת:
נפח הזרע תקין וכך גם אחוז התאים התקינים. הריכוז נמוך מעט מהרף התחתון של הנורמה . אבל הבעיה העקרית היא באיכות התנועה ובאחוז התאים הנעים.
לסיכום , מדובר בליקוי קל-בינוני שאפשר לשפר אותו ע"י הזרעה ( "השבחת זרע" )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי בטןגלית04/10/2010
שלום,
אני שבוע לאחר החזרת מוקפאים בביוץ טבעי עם תמיכה של אוביטרל ביום ההחזרה ותמיכה של פרוגרסטרון, מאתמול החלו כאבי בטן תחתונה ממושכים שלא מרפים, הדומים לכאבי מחזור מתגברים בהליכה ומורגשים פחות בשכיבה.
מה יכולה להיות הסיבה לכאבים אלה?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי בטן - תגובה
ד''ר דוד ישי04/10/2010מאחר שמצבים שונים באגן נותנים תחושה דומה , קשה להגיד . יתכן שמדובר בהשרשה של העובר ברחם , יתכן שבעקבות ההחזרה התפתח זיהום באגן , יתכן שהתפתחה ציסטה , יתכנו גורמים שאינם קשורים כמו זיהום בשתן . לסיכום. אם יש כאבים חזקים , את צריכה להבדק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריוןרונה04/10/2010
שלום רב,
אם החזרת העוברים היתה אחרי 3 ימים מיום השאיבה האם ניתן לערוך בדיקת הריון אחרי 11 יום במקום 12 יום?
תודה, רונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת הריון - תגובה
ד''ר דוד ישי04/10/2010כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בבקשהחסויה04/10/2010
אני בערך 11 יום לאחר ביוץ (זקיק מוביל 21 מ"מ נראה לפני 21 יום) יש לי כבר כמה ימים כאבי בחלק העליון של השדיים (בשניהם)..כאבים שהולכים ומתגברים...לפני כמה ימים היו רק בערב והיום לאורך כל היום רק בחלק העליון, עכשיו במקלחת יצא לי מעט חלב משתי הפטמות....אני מודאגת...האם זה יכול להיות הפרעה של פרולקטין? אני רוצה לציין שפרופיל הורמונלי שלי תקין....לידה קודמת לפני שנתיים וחצי.....
מה לא בסדר אצלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סליחה זקיק מוביל 21 מ"מ לפני 11 יום
חסויה04/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה בבקשה - תגובה
פרופ` דוד בידר04/10/2010הכל בסדר אצלך. אם רמת פרולקטין תקינה אזי יש לפעמים הפרשות כאלה מהשד ויש רק לבדוק ולהיות במעקב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת בבקשה
חסויה04/10/2010ומה לגבי כאבי השדיים החזקים? אני 11 ימים אחרי ביוץ האם ייתכן והנני בהריון ומכאן הכאבים? או שזה מוקדם מדי בשביל כאבי שדיים...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת בבקשה - תגובה
פרופ` דוד בידר05/10/2010יכול להיות אבל לא תמיד זה קשור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופסור בידר תודה רבה ..משהו נוסף
חסויה05/10/2010קצת נלחצתי מטפטופי החלב, זה פעם ראשונה שקורה לי...לאיזה רופא צריך ללכת לבירור? גניקולוג? אנדוקרינולוג? כירורג? והאם כדאי קודם טרם קביעת התור לשלול הריון?
תודה רבה על הכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופסור בידר תודה רבה ..משהו נוסף - תגובה
פרופ` דוד בידר05/10/2010לא צריך תור אלא לעשות בדיקת דם להריון ובמקביל בדיקה אצל כרורג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה !
חסויה05/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאני04/10/2010
במהלך טיפול IVF בחודש הבא, אני צריכה לעבור בדיקת ENG - לבירור מקור סחרחורות, האם ניתן לבצע את הבדיקה במהלך טיפול IVF?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
פרופ' שחר קול04/10/2010כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטה 2067 ביום ה-17אירית04/10/2010
בבדיקת דם הבטה 2067 ,הבדיקה נעשתה ביון ה-17 להחזרה ,בגלל החג,מה זה אומר תאומים?
אשמח לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גבולי
רותי04/10/2010אם היית עושה בדיקה לאחר 12 יום.אז התוצאה היתה צריכה להיות פי 5 פחות
שזה413
למעשה חושדים שזה תאומים מעל 500 אז זה גבולי מאוד
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטה 2067 ביום ה-17 - תגובה
פרופ' שחר קול04/10/2010יש להמתין כמה ימים עד ביצוע א.ס. כדי לדעת כמה שקי הריון מתפתחים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבקשת עזרהאני04/10/2010
בוקר טוב לרופאים היקרים
אני בת 41+ בשנה האחרונה אני עושה נסיונות להרות, חמישה נסיונות בהזרעות רגילות (בנק הזרע)
ובנסיון השישי עשיתי IVF, וחודש לאחר מכן החזרת מוקפאים (בשאיבה הוצאו 11
ביציות, כולן הופרו ומתוכן 9 התפתחו והיו, על פי דברי הרופאה ואנשי המעבדה, עוברים
מאוד יפים, 8 תאים...) לצערי, אני עדיין לא בהריון.
אני חושבת על הסיבות שהגוף שלי לא קולט את העוברים ( מלבד זה שאני יודעת שלא לכולן זה בא בקלות וכמובן יודעת שאני בגיל מתקדם..)
אני כותבת בשורות הבאות בעיה שהייתה לי ואשמח לשמוע את דעתכם, אולי יש לזה איזו השפעה על אי הכניסה להריון...
תקופה די ארוכה לפני שהתחלתי בתהליך להרות סבלתי מכאבים חזקים באיזור השחלה השמאלית, הכאבים היו באים והולכים, 5-7 דקות שהייתי מתכווצת מרוב כאב, לפעמים הרגשתי שאני כמעט מתעלפת ואחרי כמה דקות הם היו חולפים מותירים אותי מותשת. ניסיתי לעקוב אחרי זמני הופעתם, לפני ביוץ, אחרי וכד' ולא תמיד הופיעו בעקביות מסוימת. כמו כן הם היו מופיעים בזמן קיום יחסי מין, ממש כאב באותו מקום, כאילו יש בה איזו דלקת
פניתי לרופאים לבדוק מה גורם לכאבים, לרופא משפחה, וגם לרופא נשים שהיה לי בזמנו, עשיתי בדיקות אולטרא סאונד, צילומי בטן, בדיקה חיצונית אצל גסטרואנטרולוג....לא מצאו כלום.
רופא הנשים אמר משהו בנוגע למחזרויות הדם וזה יכול להסתדר כשאקח גלולות.
האם יכול להיות שיש משהו שלא עלו עליו בבדיקות האלו שיכול, אולי, לגרום לעיכוב בכניסה להריון? האם יש בדיקות אחרות שיכולות להצביע על הגורם לכאב?
דבר נוסף שאני רוצה לציין, כל חודש, כשבוע לפני הופעת הדימום החזק של הווסת מופיעות אצלי הפרשות חומות, לעיתים אדומות ורק אחרי כשבוע אני מקבלת את המחזור. הפעם זה מלווה גם בכאבים, לעיתים ממש דקירות , שוב באיזור שחלה שמאלית.
אשמח לדעתכם
מקווה שלא בירברתי יותר מידי
תודה רבה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה
פרופ` דוד בידר04/10/2010אם עברת שאיבה מה אומרת הרופאה על האיזור שאת מתלוננת עליו כל הזמן.
יש מצבים של אנדומטריוזיס שגורמים לכך וזה מתגלה רק בלפרוסקופיה ,כלומר הסתכלות לתוך הבטן.
זה לא צריך להפריע לקליטת הריון ואם תהיה בהריון ולא יהיו לך התקפים אז זה יכול להיות סימן לאנדומטריוזיס.
כמו כן זה יכול להיות קשור לביוץ ולשם כך היה צריך לעשות בדיקות ואולטרסאונד בזמן הכאב ולראות אם זה קשור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' בידר, קודם כל, תודה רבה
אני04/10/2010על התשובה המהירה.
בנוגש לכאבים, מאז שהתחלתי בנסיונות להיכנס להריון לא הופיעו לי התקפי הכאבים החזקים אותם תארתי, מלבד רגישות באותו איזור בזמן המחזור ולפניו, לכן לא הזכרתי אותם בפני הרופאה, שמטפלת בי רק בשנה הארורונה, מאז התחלתי בתהליך.
בחודש האחרון, אחרי הכשלונות בנסיונות התחלתי לחשוב שאולי להתקפי הכאבים שהיו אז יש קשר, ואולי אכן יש משהו באיזור השחלה השמאלית שמשפיע.
מחר אני הולכת לרופאה וכמובן שאומר לה. מה זה בדיוק אנדומטריוזיס (מקווה שכתבתי נכון)
שוב תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיכות הביציות
רותי04/10/2010גם אני בגילך.גם לי שואבים מספיק ביציות עם עוברים יפים מאוד.
ההסבר גיל הביציות למרות שהעוברים יפים כנראה הביציות אינן איכותיות
האם הזרע תקין.בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' בידר הזכיר בתשובתו אנדומטריוז
אני04/10/2010זו הפעם הראשונה שאני שומעת על זה ועכשיו אחרי שקראתי על זה באינטרנט אני דיי בשוק
סבלתי כמעט מכל התסמינים שיש לזה. עשיתי הרבה בדיקות, התרוצצתי, בדיקות US, בטן, גסטרו לא הראו כלום. כל כך סבלתי ורופא הנשים שהיה לי לא שלח אותי לבדיקות יותר מעמיקות, ספציפיות לזה.
אני מקווה שהרופאה שלי תתייחס לזה ברצינות...
ואולי זה לא זה וכמו שנאמר לך, זה עניין של איכות הביציות, לא יודעת.....
בכל מקרה תודה לך על ההתיחסות, שיהיה גם לך הרבה הצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' בידר הזכיר בתשובתו אנדומטריוז - תגובה
פרופ` דוד בידר04/10/2010הטיפול הטוב ביותר לאנדומטריוזיס זה הריון. לכן אני חושב שיש לעשות את המאמץ להרות ולדעתי הכאבים יחלפו.
אפ קראת מה זה אנדומטריוזיס אזי הטיפולים הם לגרום למצב של חוסר וסת וביוץ כמו בהריון. אם לא היית רוצה להרות אזי יש ברור וטיפול למצב. כרגע יש להתמקד בהריון שיפתור את שתי הבעיות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' בידר
אני04/10/2010פרופ' בידר
הפניה שלי לא הייתה בעקבות הכאבים. הכאבים העזים ודחופים היו בעיקר עד לתקופה בה התחלתי בתהליך של הכניסה להריון (השנה האחרונה) וכמעט ואינם.
בפנייתי העליתי את התסמינים אותם חשתי לאורך תקופה ארוכה מתוך המחשבה שאולי לאלו יש איזו השפעה על כך שלא נכנסתי להריון.
כשהעלית את האפשרות של אנדומטריוזיס פניתי לבדוק מה זה. מתוך מה שאני קראתי מצאתי שאנדומטריוזיס גורם לעיתים לאי פריון, לקושי להיכנס להריון. פגיעה באיכות הביצית, הפרעה בהפריה של הזרע את הביצית והפרעה בהשרשה של העובר ברחם. כמו כן קראתי שנשים רבות שסובלות מהתסמינים מופנות להערכה רק לאחר כישלונות חוזרים של טיפולי פריון.
אלו העלו אצלי את החששות שאולי הניסיונות לשווא ויש לטפל ראשית בבעיה שאולי קיימת.
(אכן קראתי שהטיפול התרופתי אינו יעיל כאשר הכוונה היא להרות)
בכל מקרה, בוודאי שממשיכה לנסות ולהיכנס להריון
תודה על ההקשבה והתגובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות "קרישיות"דורית04/10/2010
שלום לרופאים!
בת 33 ללא ילדים, שני הריונות ספונטניים - הפלה טבעית בשבוע 7 והריון כימי.
לאחר שבקשתי מרופא הפוריות לעשות בירור הפלות לא נענתה, פניתי לרופאת המשפחה ששלחה אותי לבצע בדיקות דם, להלן התוצאות:
pt-inr: 1 (ייחוס לקומדין) (טווח הנורמה 2-3)
pt%: 93
homocystein: 9.16 (טווח הנורמה 5.9-16)
antinuclear Ab_ANA: negative
anti cardiolipin IgM: 4 MPL u/ml (טווח הנורמה 0.01-7)
anti cardiolipin IgG: 3 GPL (טווח הנורמה 0.01-10)
LAC-RATIO: 0.81 (טווח הנורמה: 0.8-1.2)
LAC-SCT-RATIO: 0.91 (טווח הנורמה 0.8-1.2)
לופוס שלילי
PCR MTHFR: הטרוזיגוט
PCR PROTHROMBIN: נורמלי
FACTOR-V-LEIDEN MUT: נורמלי
PROT-S ANTIGEN (FREE): 133 (טווח הנורמה: 53-109)
ANTITHROMBIN-III: 112% (טווח הנורמה 75-125)
,PROTEIN C ACTIVITY: 115% (טווח הנורמה 70-140)
--------------------------------
שאלותי:
1. האם רופאת המשפחה הפנתה לכל הבדיקות הדרושות בנושא קרישיות? אם לא, אשמח אם תציין איזו/אילו בדיקות חסרות.
2. האם הבדיקות תקינות?
המון, המון תודה על תשובתכם לשאלות אלה ושוב על כל התשובות בעבר... אתם נפלאים!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות
פרופ` דוד בידר04/10/2010זה הבדיקות ואין למצוא בבדיקות עדות לקרישיות יתר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לקרישיות
אני04/10/2010היי, אשמח לדעת היכן ביצעת את הבדיקות והאם כולן מחוייבות בתשלום..
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אני...
דורית04/10/2010את כל הבדיקות ביצעתי במרפאת האם שלי לאחר שקבעתי תור מראש ונתתי למזכירה העתקים של ההפניות על מנת שתוכל להערך בהתאם (כיוון שאין אלה בדיקות נפוצות ברובן, הן צריכות לברר מראש באילו מבחנות עליהן להשתמש עבור כל בדיקה). כפי שבטח בר הבנת מדובר בבדיקות דם רגילות, בערך (אם אני זוכרת נכון) 6 מבחנות וזה לוקח בדיוק 3 דקות.
בקשר לתשלום - 4 מהבדיקות (אינני יודעת אילו בדיוק) אינן כלולות בסל הבריאות וחוייבתי ב 150 ש"ח עבור כל אחת מהן (סה"כ 600 ש"ח) ואין השתתפות של הביטוח המושלם. יכול להיות שבגלל שההפניה הייתה לבקשתי ומרופאת המשפחה, לא היה מימון. ייתכן והפניה מרופא מומחה לפוריות תקבל התייחסות אחרת... לא בדקתי את זה.
התוצאות מגיעות די מהר - חלקן באותו יום ואני חושבת שהתוצאה האחרונה הגיע עבור 5 ימים ולא יותר משבוע.
בהצלחה!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדורית
אני04/10/2010תודה רבה על התגובה:) עזרת לי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בשחלות 10 ימים לאחר הזרעהקורן04/10/2010
שלום רב,
לאחר טיפול במנוגון (5 אמפולות ביום) ללא דיכוי, ביצעתי הזרעה ביום שישי שעבר. אתמול, 10 ימים לאחר ההזרעה הבטן החלה להתנפח מאוד והחלו כאבים , דקירות ורגישות בשחלות לאורך כל היום, בטן קשה מאוד. היום הנפיחות יחסית ירדה וכך גם עוצמת הרגישות בשחלות.
מלבד זאת, כל הסימנים של מחזור קרב ובא החלו (פצעים בפנים, חולשה וחום בגפיים).
מה יכולה להיות הסיבה לנפיחות ולרגישות החד פעמית והמאוד מורגשת ?
תודה, כמו תמיד.
קורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נפיחות
פרופ` דוד בידר04/10/2010מדובר בגירוי יתר שחלתי שנגרם בעקבות הטיפול.זה תוצאה של ביוץ מספר זקיקים ועלית הורמונים בדםץ במקרה ויש הריון התסמונת מתגברת כי ההורמונים עולים וחולפת עם הזמן.זה שהמצב השתפר הוא מוריד הסיכוי שנקלט הריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוטרוגסטן וזריקת ויטמין B12גלית04/10/2010
האם זה בסדר לקחת תוך כדי התמיכה של אוטרוגסטן זריקת B12 בגלל מחסור בויטמין זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטוח
פרופ` דוד בידר04/10/2010כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינון ואגיסטן?דורית04/10/2010
תודה מראש על התשובה...
אני משתמשת בקרינון (בפעם הראשונה) כתמיה פעם ביום, בבוקר החל מיום ד' האחרון.
אתמול גיליתי הפרשות לבנות גושיות מעט שנדמו לי (אך לא בדיוק) כהפרשות של פטריה וגיניאלית (עדיין, אינני בטוחה שאלה הפרשות של פטריה). הנחתי כי מדובר בהפרשה הנובעת מהשימוש בקרינון אך היום הופיע גם גרד מרגיז באזור השפתיים הפנימיות.
1. האם עדיין ייתכן וההפרשות הן תוצאה של השימוש בקרינון?
2.היה והגרד לא חולף עד מחר, האם ניתן לטפל באגיסטן וגינלי 3% (מעדיפה את הקרם על הטבליות הוגינאליות) במקביל לשימוש בקרינון? אם לא, האם קרם אגיסטן חיצוני בלבד הוא בטוח לשימוש?
תודה רבה שוב,
דורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרינון
פרופ` דוד בידר04/10/2010ההפרשות הן מהקרינון.
את יכולה להשתמש באגיסטן.זה בטוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ' בידר
דורית04/10/2010תודה על התגובה המהירה...
ברשותך, רוצה לבדוק שהבנתי נכון:
גם השימוש באגיסטן וגינאלי הוא בטוח או רק השימוש החיצוני?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטוח
פרופ` דוד בידר04/10/2010כן,גם וגינלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה...הריונית :)04/10/2010
בת 26 בריאה .
אני לפני החזרת מוקפאים ... אני לוקחת הסטרופם 3 פעמים ביום כבר 8 ימים .
בדיקות מהיום :
רירית 7.3
estradiol e-2 תוצאה 477
progesterone תוצאה 2.1
הבנתי שאחת מהתוצאות נמוכות , מה זה אומר ?
אני מיועדת להחזרה ביום שישי הקרוב ....
לקחתי בתקופה הזו ברקסין כדורים נגד דלקות פרקים אמרו לי שזה בסדר .... זה בסדר ?
יש לי הפרשות חומות מעטות מעוד בניגוב מהיום ... אני קצת מודאגת מזה ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה
פרופ` דוד בידר04/10/2010הבדיקות בסדר גמור.
הברקסין בסדר.
ההפרשות החומות לא ברורות לי ויש להיבדק אצל הרופא המטפל לפני החזרה או לחזור עוד פעם היום או מחר על הבדיקות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוקףאפרת03/10/2010
שלום
מעוניינת לדעת לגבי סינרל-רשום לי ע"ג הבקבוק שהוא בתוקף עד אוק' 2010.
האם זה כולל את חודש אוק?
האם בכלל כדאי להשתמש בתרופה/הורמונים עד לרגע האחרון של התוקף?
יש מחסור של סינרל בשוק..
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוקף
פרופ` דוד בידר04/10/2010תקף גם החודש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון או לא?מודאגת03/10/2010
אני היום סיימתי 15 ימים אחרי הביוץ
ואני 17 יום אחרי זריקת אוביטרל
בדיקת הריון ביתי יצאה שלילית.
מה קורה כאן??
מתי מתחילה הבטא לעלות??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה
פרופ` דוד בידר04/10/2010באמת הבדיקה היתה צריכה להיות תקינה ולכן יש לעשות בדיקות דם.
אם הבדיקה שלילית יש לזה מספר הסברים ,למשל התרופה לא היתה בעךלת פעילות ביולוגית מסיבות שונות והביוץ אם היה אז התרחש מאוחר יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)