מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- המלצה לרופא מומחה ב הפריה חוץ גופיתש....28/09/2010
אני אמורה לעבור הפריה חוץ גופית ורציתי לדעת אם יש משיהו שיכול להמליץ לי על רופאים טובים מאיזור הדרום ועד מרכז ואם מישהו מכיר את ד"ר סמיון מלצר ?ואיך בית חולים ברזילי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רופא
פרופ` דוד בידר28/09/2010דר. מלצר הוא מצויין וגם כך הבית חולים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה
פרופ' שחר קול29/09/2010פרופ' בידר: שיבא, ואסותא ת"א.
פרופ' סימון: הדסה עין כרם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיחה על החשבון
פרופ' אלכס סימון29/09/2010זה מזכיר לי את הלקוח שניכנס לקצביה בשוק ושואל את הקצב אם הוא מכיר קצביה טובה באזור
הייתי מציע לכולם שלא לבקש המלצה על רופאים לטיפול. לכך אני בטוח יש פורומים אחרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור בוסתרון28/09/2010
שלום!
לפני כשנתיים בהיותי בת 17 התחלתי לקחת גלולת אסטל 35 למניעת הריון.
יש לציין שלפני נטילת הגלולה מחזור הוסת שלי היה סדיר ומשקלי היה יציב.
במהלך נטילת הגלולה ירדתי במשקל עד חמש קילוגרם, העלתי שניים, ושמרתי במשך כמעט שנתיים על המשקל הזה, שהיה נמוך בשלושה קילוגרם ממשקלי היציב לפני נטילת הגלולה.
יש לציין שנטלתי את הגלולה קרוב לשנתיים, והפסקתי לפני יותר מחודשיים ומאז המחזור לא שב לי.
לאחרונה חזרתי למשקלי לפני נטילת הגלולה, וכעת כבר כמה ימים אני נמצאת במשקל זה והמחזור עדיין לא שב, ועוד ימים ספורים זה כבר איחור של חודשיים.
האם יכול להיות שנגרם נזק בלתי הפיך שיכול לגרום לבעיות בפוריות, או בעיה שמצריכה בדיקה אצל רופא נשים? או שעליי פשוט לשמור על המשקל ולהמתין עוד?
אבקש שתענו לי בהקדם,
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחור
פרופ` דוד בידר28/09/2010נזק הפיך בטוח לא נגרם.
יש מצבים כאלה שהוסת לא מגיעה אחרי גלולות
תמתיני עוד קצת ואם לא יופיעה וסת אפשר לעשות בדיקות דם לראות אם הביוץ חזר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיחור
פרופ` דוד בידר28/09/2010נזק הפיך בטוח לא נגרם.
יש מצבים כאלה שהוסת לא מגיעה אחרי גלולות
תמתיני עוד קצת ואם לא יופיעה וסת אפשר לעשות בדיקות דם לראות אם הביוץ חזר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיחור
פרופ' שחר קול28/09/2010לגלולות נגד הריון אין השפעה ארוכת טווח על משטר הביוץ, לכן רצוי להתייעץ עם רופא הנשים שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא מצליחים להרות עשיתי בדיקותחסוי28/09/2010
שלום,
עשיתי אולטרסאונד ורשמו לי בתוצאה שהרחם בצורתו עם חשד למחיצה.
עשיתי אח"כ גם צילום רחם שבו נרשם שהכל תקין ושבוצעה גם הזרקה לחצוצרה הימנית.
האם יתכן שיש לי מחיצה ולא ראו אותה בצילום הרחם?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות
פרופ` דוד בידר28/09/2010בדרך כלל צריך לראות בצילום רחם מחיצה.
את יכולה לעשות אולטרסאונד תלת מימדי וזה יעזור באבחנה.
אפשרות נוספת לעשות היסטרוסקופיה ולראות היטב את חלל הרחם.
אם הצילום בוצע היטב אז יתכן שאין מחיצה.הצילומים בדרך כלל אמינים יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יכול להיות שני קיסריים בעברי?
חסוי28/09/2010תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקיסרי
פרופ` דוד בידר28/09/2010אם עברת קיסרי אזי בניתוח היו אומרים לך על המחיצה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה עברתי שני קיסריים
חסוי28/09/2010חג שמח !!
עכשיו אני הרבה יותר רגועה - תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץחסוי28/09/2010
שלום מחזור אחרון היה 23.09.2010
אני מקבלת מחזור לפעמים ב 28, 29, 30
מתי אני יכולה לדעת שאני מבייצת ??
מתי יהיה לי ביוץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ
פרופ` דוד בידר28/09/2010הוסת מגיעה 14 יום לפני דימום ,כך שאת מבייצת פעם ביום 14 ,פעם ב15 ופעם ב16.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מודאגתטלי28/09/2010
שלום וחג שמח,
שאלתי לפני כעשרה ימים שאלות ואף זכיתי לתשובות מד"ר קול אולם מאז יש עדכונים שהייתי רוצה לברר את משמעותם. כיוון שאיני יודעת מי יקרא את השאלה אתאר בקצרה את הרקע: בת 42, לא קיימתי יחסים ולא נטלתי גלולות. מעוניינת בהריון. ביום ה-12 של המחזור הופיע דימום דמוי מחזור לכמה ימים. בדיקת אלטראסאונד שנעשתה ביום ה-14 למחזור הראתה כי אין זקיקים וכדברי הרופא - העדר פעילות שחלתית - מה שמאוד הדאיג אותי. הרופא המליץ לחזור על האולטראסאונד כעבור 10 ימים. היום, כעבור עשרה ימים (כלומר ביום ה-28 של המחזור) בצעתי אולטרסאונד שהראה זקיק בגודל 11.5 . מה משמעות הדבר? כפי שציינתי בשאלות הקודמות, אני מאוד מוטרדת מהעניין כיוון שאין לי ילדים והייתי רוצה להכנס להריון. החשש שלי שהעניין מבטא את אובדן כושר הפוריות (שבגילי ממילא כבר לא מזהיר...) לפני כשלושה חודשים בצעתי פרופיל הומונלי שלדברי הרופא לא הצביע על בעיה ועל כן הוא לא מצא לנכון לשלוח אותי שוב לבצע פרופיל הורמונאלי. רב תודות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מודאגת
פרופ` דוד בידר28/09/2010אם הפרופיל ההורמונלי באמת תקין אזי עדיין יש סיכויים אך הם תמיד נמוכים בגיל זה.
יש לבצע במקביל לבדיקות האולטרסאונד בדיקת דם לE2 ופרוגסטרון ואז נוכל להגיד לך מה קורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבתקווה ש...
טלי28/09/2010לגבי הפרופיל ההורמונלי - נכון לבדיקה שבוצעה לפני כשלושה חודשים, לדברי הרופא לא היה משהו חריג. אני רק רוצה לקוות שכל השינוי הזה לא מהווה ביטוי לשינויים הורמונליים כלשהם בשלושת החודשים האחרונים מאז בצעתי את הפרופיל ההורמונלי, לזינוק ב - FSH.... או בעיות אחרות...
רב תודות וחג שמח!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתקוה
פרופ` דוד בידר28/09/2010נקוה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
טלי28/09/2010תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עליית הורמון LHמודאגת28/09/2010
שלום ד"ר
מרוב שסקרנותי אוכלת אותי כבר אני ביום 11 לביוץ יום 13 לאוביטרל.
האם ישנה עליה ב-LH בזמן זה?
עשיתי בדיקת ביוץ אתמול והיום שמראה סימן כמעט חיובי....
מנסיוני אני ידעת שהורמון הזה עולה רק לקראת ביוץ....
יש סימן לאופטימיות?? :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביץ
פרופ` דוד בידר28/09/2010לא הבנתי מה הכוונה יום 11 לביוץ ויום 13 לאוביטרל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשאלתי
מודאגת28/09/2010התכוונתי שהביוץ המשוער היה לפני 11 יום. (ביום ה-10 למחזור קיבלתי אוביטרל)היום אני ביום המחזור ה-22
את האוביטרל קיבלתי לפני 13 יום
עכשיו אני יותר ברורה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה
פרופ` דוד בידר28/09/2010בדיקת ההורמון יכולה להראות אם את בהריון או לא. אם יש סימן לחיובי תבצעי בדיקה חוזרת של ערכת הריון או בדיקת דם ואז תדעי אם הרית.
זה שראית חיובי זה מעודד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מוקדם??
מודאגת28/09/2010לבדוק בדיקת הריון??
מחר בבוקר אהיה 12 יום אחרי ביוץ והזרקת אוביטרל??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוקדם
פרופ` דוד בידר28/09/2010לא מוקדם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת הריון
מודאגת29/09/2010שלום רב פרופ'
עשיתי הבוקר בדיקה ביתית שמזהה מבטא 10
(יס או נו פרופשיונל)
יצא שלילי :-(
ייתכן וזה בכל זאת מוקדם?
האם הספירה שלי באמת 12 יום?
הזריקה הייתה ביום 15/9 יום חמישי בשעה 20:00
הביוץ ככל הנראה ב-18/9 יום שבת ב-8:00?
אם ככה אני ביום ה-11 אחרי הביוץ??
ייתכן??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון תאריך
מודאגת29/09/2010יום חמישי זה -16/9/2010 ולא כפי שרשמתי
וים שבת זה 18/9/2010 ולא כפי שרשמתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה
פרופ` דוד בידר29/09/2010תחזרי על הבדיקה בעוד יומיים ואז אם יש הריון זה יעלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תקינות הזרעמשה28/09/2010
האם עצם העובדה שהזרע מפרה ובאחוזים טובים ביצית{איקסי}מראה שהוא תקין
נאמר לי שנדיר שזרע כזה לא יהיה תקין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זרע
פרופ` דוד בידר28/09/2010למה עשו איכסי? איכסי עושים כשהזרע לא תקין ולא מפרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמספר ההפריות באיקסי
משה28/09/2010כפול מהפריה רגילה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזרע
פרופ` דוד בידר29/09/2010אם הזרע מפרה לא באיקסי אז אין בעיה בזרע וזה לא משנה אם היפרה יותר באיקסי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ivf ראשוןאור28/09/2010
לאחר שנתיים של נסיונות כושלים ובדיקות תקינות הוגדרנו כבעלי אי פריון לא מוסבר
לפני מספר ימים עברתי שאיבה ראשונה בה התקבלו 13 ביציות. את חלקן הניחו בכדי שתבוצע הפריה טבעית ולחלקן "עזרו" ליצור הפריה.
כל הביציות שקיבלו "עזרה" הופרו ואילו כל הביציות שלא היתה בהם שום התערבות לא הופרו.
האם יתכן שהזרע לא מפרה את הביצית באופן טבעי למרות שבבדיקות שערכנו התוצאה היתה שהזרע טוב?
מה עוד יכולה להיות הסיבה שהזרע לא מפרה בצורה טבעית את הביצית?
תודה אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם אני אשמח לתשובה
אור28/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפריה
ד''ר דוד ישי28/09/2010האפשרות שהזרע , למרות שהוא נראה תקין , אינו יכול להפרות את הביציות קיימת. הגורם יכול להיות בזרע - במנגנון ההצמדות שלו לביצית והחדירה לתוכה או בביצית - מעטפת עבה מדי או נוקשה שמקשה על החדירה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסי מין לפני שאיבהלילי28/09/2010
שלום!
ביום ראשון 3.10.2010 מתוכננת לי שאיבה (ivf.
כמה זמן לפני השאיבה עדיף לא לקיים יחסי מין (בשביל לשפר את איכות הזרע)?
והאם יש זמן שכדאי לקיים לפני (לדג':לפחות שבוע לפני...)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחכה לתשובה...
לילי28/09/2010למה דילגו עליי?
מחכה לתשובה :(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיחסי מין
ד''ר דוד ישי28/09/2010זה לא מוחלט , אבל המנעות של 3-7 ימים לפני אמורה תאורטית להיות אופטימלית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון לא תקיןדנה28/09/2010
לפני חודש עברתי החזרת עוברים מוקפאים, ואחרי 12 יום עשיתי בטא שיצאה שלילית, הפסקתי תמיכה ואחרי יומיים קיבלתי מחזור שנמשך כבר 17 יום. היום הלכתי לבצע בדיקת דם ואס בגלל הדימום הממושך ויצאה בטא 84 פרוג' 2.6 וE2 380 . ואז הבנתי שזו הפלה. הרופא אמר לי לעקוב אחרי הבטא שהיא יורדת. איך זה יכול להיות שאחרי 12 יום הבטא היתה שלילית? הרופא אמר שזה נדיר ולא יכל לצאת מזה הריון תקין. מה דעתך? אני פוחדת שזה מחוץ לרחם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון לא תקין.
ד''ר דוד ישי28/09/2010אין לי תשובה טובה לשאלה . אולי השרשה מאוחרת מהרגיל של העובר. כך או כך , העובדה שהבטא הראשון היה שלילי לא הופכת את ההריון הזה מועד יותר להיות אקטופי. אבל צריך לעקוב אחר הבטא . בטא שאינו יורד ומתאפס מגביר את הסבירות להריון חוץ רחמי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדנה שלום
פרופ' שחר קול28/09/2010יש לראות בדיוק את התשובה שקיבלת מהמעבדה.
כמובן שיש להמשיך מעקב עד ירידת הבטא לאפס, גם כדי לשלול הריון חוץ רחמי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוסר דם וקליטת הריוןיעל28/09/2010
שלום,
האם רמת המוגלובין שנעה סביבות 11 יכולה למנוע קליטה ו/או התפתחות של הריון?
תודה וחג שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריפול
יעל28/09/2010מתי ליטול- לאחר האוכל או שעתיים לפני/אחרי האוכל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפריפול
ד''ר דוד ישי28/09/2010רצוי עם האוכל בארוחה ללא מוצרי חלב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא
ד''ר דוד ישי28/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח לפרוסקופיגיל28/09/2010
אני מיועדת לניתוח לפרוסקופי לשחרור חסימת חצוצרות.
רציתי לדעת אם את הניוח מבצעים 2 רופאים או רק רופא 1 (מלבד המרדים).
זאת מכיוון שכרגע מיועדים לנתח אותי 2 בבי"ח מסויים ואני מעוניינת לשנות את מיקום ביה"ח ורציתי לדעת אם רק רופא 1 לבד יוכל לבצע זאת או שזקוקים ל-2.
בנוסף, אמנם שולי, אבל רציתי לדעת האם בניתוח אני חשופת חזה או שרק הבטן חשופה.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפרוסקופיה
ד''ר דוד ישי28/09/2010לרוב מבצע ת הלפרוסקופיה ע"י 2 רופאים.
אין הכרח לחשוף את השדיים ( אני מניח שלזה התכוונת ) . את צריכה להדגיש , כאשר מכניסים אותך לחדר ניתוח שזה חשוב לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה על זקיקחסויה28/09/2010
ביום שישי בבדיקה שגרתית אצל הגניקולוגית....חד פעמית לא מעקב זקיקים..נצפה זקיק של 21 מ"מ סביר שהיום אני כבר אחרי ביוץ? או שעדיין לא היה??
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ
ד''ר דוד ישי28/09/2010היום , ארבעה ימים אחרי שראו זקיק בגודל כזה , סביר שכבר בייצת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מספר שאלות..שואלת28/09/2010
שלום רב,
עברתי שאיבה ב-16.9 והחזרה ב-19.9. מקבלת כתמיכה: אסטרופם, אנדומטרין, אספירין, קלקסן. כמה שאלות:
1. ב2-3 הימים האחרונים אני חשה כמו כאבי מחזור, אין דימומים כלל. האם מעיד על קבלת מחזור ובקרוב וכשלון הטיפול ?
2. בדיקת בטא-האם עדיף שאעשה ביום 29.9 או ב-1.10 ?
1. לאחר מחזור IVF כושל מתי ניתן להמשיך לסבב מוקפאים ? האם דרוש זמן המתנה או לא ?
הרבה תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלות
ד''ר דוד ישי28/09/20101. לא . זו תחושה שכיחה שלא ניתן להסיק ממנה על הצלחת הטיפול
2. 12 יום מההחזרה
3. אם השחלות אינן גדולות אפשר כבר באותו חודש. אני אישית מעדיף בכל מקרה לעשות מנוחה של חודש להתאוששות הגוף והשחלות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופותרותי28/09/2010
האם לאחר החזרת עוברים מותר ליטול אופטלגין או אקמול או כל כדור מסוג זה להקלה מאלרגיה????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרופות
ד''ר דוד ישי28/09/2010אקמול ואופתלגין כן . לגבי תרופות אחרות , צריך לבדוק לגבי כל תרופה בנפרד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)