מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- התייעצות לגבי ווסת אחרי הריון כימייעל27/01/2022
היי, בתחילת דצמבר גיליתי על הריון שלאחר 3 ימים התברר כהריון כימי והתחיל דימום. הדימום נמשך כמה ימים שלאחר מכן עשיתי בדיקת בטא חוזרת שיצאה שלילית. הווסת בחודש אחרי (תחילת ינואר) הגיעה באיחור של יותר משבוע והיה מאוד חלש - דימום מועט מאוד. אני מנסה להיכנס להריון, האם הווסת החלשה יכולה להעיד על בעיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא בהכרח,אולם בכל מקרה הרופא שלך יבחן את הקשר בין התגובה ההורמונלית שלך לרירית הרחם,כמות הדימום,ומועד המחזור
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/01/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע אחרי החזרהשושי27/01/2022
שלום. ביום שיש האחרון החזרתי עובר יום 5 אמרו שהאיכות שלו טובה. היום (שבע ימים אחרי אם סופרים את היום של ההחזרה) בדיקת הריון ביתית שלילית. האם מוקדם מידי או מראה על כיוון שלילי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מוקדם מדי להספיד את סיכוייך
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/01/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שק הריון קטן ביחס לשבוע הריוןיסמין27/01/2022
שלום פרופ
היום בבדיקת א.ס נצפה דופק עם עובר שתואם לשבוע 7 פלוס חמש
אבל טכנאית שעשתה כתבה ששק ההריון מתאים ל6+1, ההריון לא תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שק
פרופ` דוד בידר27/01/2022קרוב לודאי שההריון תקין כי יש תווך לימי ההריון ואם ראו דופק אז זה סימן טוב ויש, פשוט ,לעקוב שההתפתחות תמשיך להיות מתאימה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה פרופ בידר שאלה נוספת
יסמין27/01/2022תודה פרופ׳ בידר
הרופאה ביקשה שאעשה שוב א.ס ביום שלישי או רביעי בשבוע הבא, השאלה עד כמה המרווח הוא תקין בין השק לגודל העובר?
והאם זה באמת נראה תקין כי בכל זאת 7 פלוס 5 לעומת 6+1 זה לא הבדל משמעותי?
סליחה על אורך ההודעה אני נורא לחוצה ולא מפסיקה לבכות מאז הבדיקה אני כבר אחרי שתי הפלות ותשושה מהבדיקות
שולחת לך נתונים שכתבה הטכנאית:
גודל שק הריון : 16X20= ממוצע 18 ממ מתאים לשבוע 6w+1d
מבנה שק הריון: גבולות סדירים
שק חלמון: הודגם
דופק: הודגם
CRL: מתאים לשבוע 7 פלוס 5 - 14 מ”מ
(למרות שבתמונת אולטרסאונד כתוב 7 פלוס 4 וסי אר אל 1.37)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמיכה לאחר ivf, תמיכהטאטי27/01/2022
שלום,
הריון ivf הוחזרו 2 עוברים, בשבוע 8 עובר 1 הפסיק להתפתח.
כרגע בשבוע 12+3 עד מתי עלי לקחת תמיכה
(2 קרינון+2 דופסטון)?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמיכה
פרופ` דוד בידר27/01/2022היה צריך מזמן להפסיק התמיכה כבר בשבוע 8-9.
אין טעם לתמיכה אחרי שבועות אילו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם עלול לגרום נזק?
טאטי27/01/2022תודה רבה על המענה המהיר,
לא ידעתי שאין צורך, והמשכתי עד עכשיו (שבוע 12+3) האם יכול להיות נזק? לפגוע במשהו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם
פרופ` דוד בידר27/01/2022הזק לא יהיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בצעתי בדיקת הרסטרוסקופיהמיכל25/01/2022
שלום,
בצעתי בדיקת הרסטוסקופיה, בצעתי לפני כמה שנים לפני שהריתי. וכעת בצעתי כשנתיים אחרי לידה
אמרו לי שפחות כואב וקויתי. אבל לצערי מאוד כאב, זזתי גם בבדיקה. הממצאים תקינים ב"ה. אבל אני עם כאבים וכתמי דם בתחתון
לקחתי 2 אקמול ולא עוזר, יש לי ממש כאבים
גם הבדיקה מאוד כאבה לי
הרופא שעשה זה אותו רופא שביצע לפני כ 6 שנים
יכול להיות שכל כך כאב כי לא הצליח הרבה זמן להיכנס לרחם?
אציין שכתב שהרחם אחורית מאוד
יש מה לחשוש, לפגיעה מהבדיקה? מהכאבים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בצעתי
פרופ` דוד בידר25/01/2022אם זו רק בדיקה בלי נגיעה בקירות הרחם אזי הסיכויים לפגיעה אפסיים.
הכאבים יחלפו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגסטרון נמוך לאחר שכבר ניצפה דופקיסמין25/01/2022
היי פרופ׳
אני בשבוע 7 פלוס 2 , עשיתי כבר 2 אולטרסאונדים תקינים עם דופק ועובר שגדל באופן תקין. אבל בחמישי האחרון החל דימום בניגוב שנעלם לאחר כמה שעות כלא היה לאחר מכן בבדיקה נאמר לי ששוב הכל תקין כולל דופק והדימום אינו ממקור רחמי. יש לציין שהעובר הוא עובר טרי מאיי וי אף ובן חמישה ימים. הרופא המטפל ביקש שאעשה בדיקת פרוגסטרון שהראתה תוצאה נמוכה מאוד 13.5!
יש לציין שאני מקבלת תמיכה נרתיקית (אוטרוגסטן) כולל דופסטון דרך הפה יחד עם זריקת פרוגסטרון רטארד אחת לשלושה ימים במינון של 250 מל.
בהתייעצות עם פרופ זיידמן טען שחלק מהתמיכה שנספגת ברחם ולא נראית בדם כלל מה שמשקף תוצאה כוזבת.
השאלות שלי הם כאלה:
מה דעתכם על הפרוגסטרון הנמוך והאם הוא משקף לסכנה להמשך ההריון או שזה לא אומר כלום לגבי תקינות ההריון והאם יש הריונות שהתחילו עם פרוגסטרון נמוך שכזה שהמשיך לתקין?
אשמח לתשובתכם בהקדם תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוגסטרון
פרופ` דוד בידר25/01/2022לא בודקים פרוגסטרון כשרואים דופק
גם לא ציינת ערכי פרוגסטרון שבערכים אירים זה בסדר גמור.
כל עניין הספיגה ברחם זה שטויות ופרוגסטרון רטרארד מטרתו אינה לתמיכה.
ממליץ לך ללכת לפי האולטרה סאונד בחבד ולהמשיך תמיכה עד שבוע 9.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי פרופסור בידר בהמשך למה שכתבת
יסמין25/01/2022היי פרופ בידר
תודה על תשובתך המקצועית.
השאלה היא אם פרוגסטרון רטארד שאני לוקחת הוא לא לתמיכה אז לשם מה הרופא החליט לתת אותו כתמיכה, אני מבולבלת.
האם זה אומר שרק האוטרוגסטן והדופסטון הם לשם תמיכה ? והאם לצורך עניין, פרוגסטרון 100 יום כן יום לא הוא כן לתמיכה?
אני ממש מבולבלת.
בכל אופן בגדול אני מבינה שאין משמעות לערך הפרוגסטרון אחרי בדיקת הדופק גם אם הוא נמוך משמעותית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוציינתי אגב שהפרוגסטרון עומד על 13.5
יסמין25/01/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמיכה
פרופ` דוד בידר25/01/2022יש כל מיני גישות לתמיכה העיקר שיהי פרוגסטרון.
פרוגסטרון רטארד מיועד למניעת הריון ופועל לאורך תקופה ומונע ביוץ.
החלו לתת אותו גם כתמיכה.
מה שאת לוקחת זה מספיק.
לא ציינת את הערכים כי יש הבדל בין מול לננוגרם וכו
לכן אם 13 הוא בננו אז הערך הוא בסדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתוב שהיחידות הם n/mol
יסמין25/01/2022כתוב שהפרוגסטרון הוא 13.5 n/mol , זה תקין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרוגסטרון
פרופ` דוד בידר25/01/2022זה בסדר , ושוב לא צריך לעשות בדיקת פרוגסטרון בשבוע 7 ולהמציא תאוריות למה הבדיקה היא ככה ולא אחרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה פרופ בידר אולי הוא בדק כדי לבדוק את התמיכה
יסמין25/01/2022תודה פרופ בידר אין על המקצועיות שלך התשובות שלך ברורות.
יכול להיות שהוא בדק פרוגסטרון כדי לבדוק תמיכה כדי לדעת מה מקור הדימום, אמנם רופא של מוקד הסביר שזה יכול להיות גם כתוצאה מקיום יחסים.
בכל אופן תודה רבה! היכן מרפאתך נמצאת והאם אפשר להגיע דרך מכבי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
פרופ` דוד בידר25/01/2022כפי שציינתי לא בודקים פרוגסטרון בשבוע 7 פלוס כשרואים דופק.
השליה מייצרת מספיק פרוגסטרון בשבוע זה.
יכולה לברר דרך מכבי או באינטרנט איך להגיע דרך מכבי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 5+3 בדיקת אולטרסאונדהילה אזולאי25/01/2022
היי,
שבוע 5+3 ונצפה היום שק הריון בלבד ברחם .
האם זה תקין או שצריכים לראות כבר שק חלמון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע
פרופ` דוד בידר25/01/2022היה צריך לראות אלא שזה לא אומר כלום בשלב זה.
בעוד שבוע הכל צריך להיות ברור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאיבה על בסיס מחזור טבעימנסה25/01/2022
היי, זקוק להתייעצות - בת 39, הריון ספונטני לפני 4 שנים שנקלט בקלות בניסיון הראשון. כעת מעוניינים בהריון נוסף. אחרי חצי שנה של נסיונות ללא הצלחה (הריון כימי אחד) פנינו לרופאת פוריות. בדיקת זרע של הבנזוג תקינה. פרופיל הורמונלי שלי תקין (או כמו שהרופאה הגדירה אותו-סופר דופר תקין). ניסינו שתי הזרעות ללא הורמונים פרט לאוביטרל לתיזמון ההזרעה. אחרי שזה לא צלח הרופאה הפנתה אותי לצילום רחם. ביצעתי אצל דר טוגנרייך, להלן התוצאה: ״מימין מעבר ופיזור תקינים, משמאל מודגם סקטוסלפינגס״. בעקבות הממצא הופניתי ישירות ל-ivf, שם נאמר לי שנעשה שני סבבים ואם לא יצלחו אצטרך לשקול כריתת החצוצרה השמאלית. סבב ivf ראשון: מנופור 225 מהיום השני למחזור, בשילוב אורגלוטרן מהיום השביעי למחזור, אוביטרל לתיזמון שאיבה. נשאבו 7 ביציות, 3 הפריות טובות, הוחלט לגדל ליום 5. ביום ההחזרה שרד רק עובר 1. הסבב הסתיים בהריון כימי לצערי. בסבב שני (מיד במחזור העוקב, ללא הפסקה) ניתן פרוטוקול כמעט זהה, רק מינון המנופור הועלה ל-250. נשאבו 9 ביציות אך ללא הפריות כלל. במעבדה נאמר שהביציות היו ״לא יפות״, עם מראה לא אחיד ונראו לא תקינות. הרופאה הגיעה למסקנה שאולי ההורמונים אינם מיטיבים עם הביציות שלי ורוצה לנסות בסבב הבא שאיבה על בסיס מחזור טבעי, כלומר ללא הורמונים בכלל פרט לאוביטרל לתיזמון השאיבה. אני תוהה אם זו ההחלטה הנכונה, חוששת מאחר ותמיד קיימת האפשרות שלא תהיה בכלל ביצית לשאיבה. וגם אם תהיה, אולי לא יצליחו להפרות אותה. ואם כן תהיה הפריה - אולי החצוצרה החסומה תפריע לקליטת העובר. מרגיש לי שכל הסיפור נורא מסובך ומורכב. אני כל כך רוצה עוד ילד.. מפחדת לבזבז את הזמן. מה עושים? באם יש פרוטוקולי טיפול נוספים שיכולים להתאים למקרה שלנו?
לטעמי בהתחשב בנתונים,זהו סדר הדברים שהייתי נוקט-בראש ובראשונה כריתת החצוצרה החולה המפחיתה את סיכוייך להשתרשות בשיעור של 50%,ובנוסף מגבירה את הסיכוי להפלה,בשלב שני הייתי בוחר בפרוטוקול ייעודי שאינו מבוסס על הביוץ הטבעי,נתוני הרזרבה שלך מצביעים על סיכוי טוב שאם ישאבו יותר ביציות יהיו לך יותר עוברים שמהם תתבצע הבחירה הסלקטיבית דבר שיגדיל את סיכוייך להרות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/01/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריון ביתיתHadas24/01/2022
היי. כמה זמן אחרי החזרת בלסטו עם תמיכה של אסטרופם קרינון ודפסטון ניתן לעשות בדיקת הריון ביתית שתהיה אמינה להריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה
פרופ` דוד בידר24/01/2022אחרי 10 ימים אירי ההחזרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביטא אחרי החזרהאימא24/01/2022
שלום רב
ב9/1 הייתה החזרת עובר , ב 18/1 התחיל דימום ב 19/1 עשיתי בדיקת ביטא ראשונה שהייתה 11 , היום 23/1 עשיתי בדיקת ביטא שנייה שהייתה 23 , האם יש מצב שזה הריון והתבקשתי לעשות עוד בדיקה בעוד 3 ימים ?
הדימום המשיך עד היום כמו דימום של וסת .
בבקשה לעזור לי לא רוצה שיהיו לי אשליות !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
נראה כהיריון כימי,המשך מעקב
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/01/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביטא אחרי החזרהאימא23/01/2022
שלום רב
ב9/1 הייתה החזרת עובר , ב 18/1 התחיל דימום ב 19/1 עשיתי בדיקת ביטא ראשונה שהייתה 11 , היום 23/1 עשיתי בדיקת ביטא שנייה שהייתה 23 , האם יש מצב שזה הריון והתבקשתי לעשות עוד בדיקה בעוד 3 ימים ?
הדימום המשיך עד היום כמו דימום של וסת .
בבקשה לעזור לי לא רוצה שיהיו לי אשליות !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
היריון לא תקין-נראה כהיריון כימי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/01/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור במחזור שאלה ששאלתימרים רוזנבליט23/01/2022
יש לי לציין כפי שענית לי בהודעה הקודמת אני לא בתהליך של טיפול הוא משהו האיחור הוא באופן רגיל.
אם המחזור יתעכב מעבר למקובל-בצעי בדיקת היריון
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/01/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקב זקיקים והזרעהנופר23/01/2022
מחזור זקיק אחד בגודל 20 עם רירית 7.2, אבל רשום שיש פס נוזל בחלל הרחם.
יום למחרת קיבלתי אוביטרל ולאחר 36 שעות עשיתי הזרעה.
האם אפשר להיכנס להריון שיש פס נוזל בחלל הרחם?
האם זה לא מאוחר היה לעשות הזרעה?
אם זה רלוונטי אני אחרי 2 לידות, 1 רגילה, 1 קיסרי,כאשר עבר מהרריון האחרון 8 שנים
עכשיו כבר מדובר בהזרעה 3 הפעם ללא הריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
העיתוי של ההזרעה תקין,יש חברר את הרקע לנוזל בחלל הרחם ולשלוח אפשרות של בעיה מיכנית בעקבות הניתוח הקיסרי שעברת בעבר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/01/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכים לבדיקת מעקב ביוץגלי23/01/2022
שלום רב, רציתי לדעת האם ניתן להעריך כי התרחש כבר ביוץ עפ"י בדיקת דם שהתבצעה ביום ה13 במחזור של 28 ימים וסדיר:
FSH 5.8
Estradiol 832
Progesterone 22.8
LH 8.3
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הביוץ כבר התרחש בפועל במועד ביצוע הבדיקה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/01/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכים לבדיקת מעקב ביוץגלי23/01/2022
שלום רב, רציתי לדעת האם ניתן להעריך כי התרחש כבר ביוץ עפ"י בדיקת דם שהתבצעה ביום ה13 במחזור של 28 ימים וסדיר:
FSH 5.8
Estradiol 832
Progesterone 22.8
LH 8.3
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הביוץ התרחש במועד ביצוע הבדיקה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/01/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)