מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בדיקת לחץ דם במדיקל לפני החזרהיפית02/01/2022
יש לי תסמונת החלוקה הלבן
כלומר לחץ תקין אך השאלות מודדת הוא עולה
1. האם אפשר לבקש לא למדוד לחץ דם לפני החזרה במדיקל?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לכל מטופלת בודקים לחץ דם
פרופ` דוד בידר02/01/2022לכל מטופלת בודקים לחץ דם .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואם לחץ הדם שלי יהיה גבוה בבדיקה- מה זה אומר לגבי ההחזרה?
.02/01/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אפשר להתחיל אסטרופם על דימום מבטא שלילית?ר02/01/2022
בת 48 ללא מחזורים
עשיתי החזרה לאחר גלולות שיצרו מחזור , אסטרופם פרוגסטרוון.
מכיון שיבוא שלילית אפסיק תמיכה
1. תוך כמה זמן אקבל מחזור
2. האם אפשר להתחיל אסטרופם מהיום השלישי לדימום שיגיע?
3. בזמן ההמתנה לבוא הרמתי תינוק במשקל 9 קילו האם זה פגע בהשרשה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרמת התינוק לא גרמה לכלום
פרופ` דוד בידר02/01/2022אפשר להתחיל דוב ביום השלישי.
הרמת התינוק לא גרמה לכלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם צריך לעשות בדיקת דם ביום 3 לדימום לאחר בטא שלילית?
.02/01/2022מדוע?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכדי לראות שהרמות של אסטרוגן ופרוגסטרון נמוכות
פרופ` דוד בידר02/01/2022כדאי כדי לראות שהרמות של אסטרוגן ופרוגסטרון נמוכות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הרמות שנחשבות נמוכות לאסטרוגן ופרוגסטרון כדי לנתחיל אסטרופם?
.02/01/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואם הן לא נמוכות מספיק ביום 3 לדימום מה עושים?
.02/01/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרמות נמוכות של אסטרוגן מתחת ל200
פרופ` דוד בידר03/01/2022רמות נמוכות של אסטרוגן מתחת ל 200 ופרוגסטרון פחות מ2
אם עדיין לא ירד טוב יש שיטות טיפול שהרופא המטפל צריך להמליץ לפני טיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. שאלה נוספת- האם רירית שנבנית מדימום של כישלון בהחזרה
.04/01/2022היא טובה כמו רירית שנבנית לאחר מחזור טבעי או גלולות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן היא טובה כמו רירית שנבנית אחרי מחזור טבעי או גלולות
פרופ` דוד בידר04/01/2022כן, טובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא לאחר החזרת עובר בן חמישה ימיםיסמין02/01/2022
היי היום בצעתי בטא לאחר 12 ימים מההחזרה של בלסטוציסט טרי והבטא יצאה 60.7 נמוכה יחסית , פרוגסטרון 14 ואסטרודיול 128, נראה שזה לא הריון תקין, נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכל יכול להיות ואת זה נראה אחרי בטא חוזר
פרופ` דוד בידר02/01/2022הכל יכול להיות ואת זה נראה אחרי בטא חוזר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דופק גבוה בטיפולי IVFסם02/01/2022
שלום רב,
החלתי לפני שבועיים סייקל ראשון של הפרייה חוץ גופית. לפני כשבוע ( שבוע לאחר תחילת הזריקות, רמות אסטרוגן 5000) סבלתי מארוע של דופק מהיר שנמשך הרבה זמן וחולשה. נבדקתי במיון, לא היה משהו חריג מעבר להשפעות הטיפול ( שחלות קצת מוגדלות, קצת לויקוציטים). היום, יומיים לאחר החזרה עדיין סובלת מאפיזודות של פלפיטציות ומרגישה קצת חלשה. הטם זה טבעי? האם לבדוק?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריכה להיבדק על ידי רופא המשפחה
פרופ` דוד בידר02/01/2022צריכה להיבדק על ידי רופא המשפחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם מותר להיות במספרה לאחר שעשו בה החלקהמטופלת ivf02/01/2022
שבוע 6, האם מותר להיות נוכחת במספרה שבה עשו החלקה כמה דק' לפני שהגעתי ?
)אני מגיעה לצורך תספורת, נמנעת המחלקות בתקופה הזו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מותר להיות במספרה שבה בוצעה החלקה
פרופ` דוד בידר02/01/2022מותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אונונות אחרי החזרה והאם פוגע בעוברמאיה01/01/2022
שלום
אני אחרי החזרה עוברים מיום חמישי עד היום שבת
אם עשיתי טעות שעשיתי אוננות היום אם זה פוגע בסיכוי עובר?חוששת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאונן לא פוגע בכלום מבחינת העובר
פרופ` דוד בידר01/01/2022לא פוגע בכלום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרית icsi סיכוי למום בעוברשחר01/01/2022
שלום רב רציתי לדעת האם מיקרומניפולציה מעלה את הסיכון למומים, אני אחרי גרידה בשבוע 20 בשל מום בעובר לאחר טיפול icsi האם צורת הפריה מעלה את הסיכון למומים? מבחינה גנטית הכל תקין כולל בדיקת אקסום ואם כך מה הסיבה למום? בעיה בזרע? בביצית? שיטת ההפריה? מבחינת העובר הוא היה בדירוג גבוה ואם היתה בעיה בזרע או בביצית לא היה מצליח להתפתח עובר ליום 5 לא? אשמח להסבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם זה שהסיסי שילייה יצא תקין אומר שהDNA של הזרע שהוחדר
שחר01/01/2022ושאלה נוספת בבקשה האם זה שהסיסי שילייה יצא תקין אומר שה dna של הזרע שהוחדר לביצית היה תקין? והאם יש דרכים נוספות (שלא מתבצעות במעבדות הפריה סטנדרטיות) לוודא שהזרע אכן תקין לפני ביצוע ההפריה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאי אפשר לוודא שום דבר בזרע המפרה
פרופ` דוד בידר01/01/2022אי אפשר לוודא שום דבר בזרע המפרה והמומים שקרו אינם קשורים אלא לחלוקת תאים בתחילת יצירת העובר כאשר לא ברור מה בדיוק גרם לחלוקה לא תקינה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמום מתחיל בחלוקת התאים העובריים
פרופ` דוד בידר01/01/2022לא קשור ל מיקרומניפולציה.
מום מתחיל בחלוקת התאים העובריים בתחילת יצירת העובר ולא קשור לכל הדברים שכתבת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופיל הורמונלי אחרי גרידהשחר01/01/2022
שלום רב עברתי גרידה לפני חודש וחצי בשבוע 19 וקיבלתי מחזור לאחר מכן (למרות שלא היו את התסמינים המוכרים לפני המחזור), לאחר מכן ביצעתי פרופיל הורמונלי ביום ה 3 לווסת להלן התוצאות: אסטרדיול 290 פרוגסטרון 3 Lh 4.1 Fsh 6.5 פרולקטין 127 האם הבדיקה תקינה? שאלתי לגבי האסטרדיול מדוע יצא גבוה? יש סיבה לכך? ביצעתי בעבר מס' בדיקות פרופיל והכל היה תקין אשמח להסבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הורמון האסטרוגן והפרוגסטרון אומנם מעט מוגברים
פרופ` דוד בידר01/01/2022הפרופיל בסדר,. הורמון האסטרוגן והפרוגסטרון אומנם מעט מוגברים אל אין לזה משמעות היות וזה המחזור הראשון אחרי הפסקת הריון ויתכן שהורמון ההריון עוד לא ירד מתחת לאפס.
תחזרי על הפרופיל חודש הבא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה זמן אוביטרל נשאר בגוף ובדיקה חיוביתלי31/12/2021
זמן אוביטרל נשאר בגוף ? קיבלתי ב19.12 אוביטרל 250 ואחרי יומים החזרה של עובר 1 קפוא במחזור טבעי בתאריך 23.12 החזרה של עוד 2 בלוסטוציסטים וביום ראשון 26.12 אוביטרל 250 כתמיכה לא התאפקתי ועשיתי היום בדיקה 6 ימים אירי אוביטרל כתמיכה והופיעו 2 פסים האם אפשר לשמוח ? ההמתנה משגעת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא ניתן לקבוע בודאות שאת בהיריון ולא מדובר בהשפעת האוביטרל השורדת עד שבוע ימים מההזרקה,מה שישוב הוא לראות עליה ברמת הביטה בבדיקה העוקבת כעבור יומיים מהבדיקה הראשונה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/12/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לדעת מתי האוביטרל נעלם
לי01/01/2022מתי האוביטרל נעלם ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאוביטרל נעלם תוך 3-4 ימים
פרופ` דוד בידר01/01/2022תוך 3-4 ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עובר לא התפתח במשך שבועאנונימית30/12/2021
שלום ד״ר
אני נמצאת בשבוע 9+4, הייתי בשבוע שעבר בשבוע 8+4 באולטרסאונד והעובר תאם לשבוע 8+3, היום הייתי שוב באולטרסאונד אצל רופאה אחרת והעובר עדיין תואם לקבוע 8+3 (יש דופק) הרופאה אמרה שאין משמעות
אני אירי הפלות חוזרות כשהאחרונה הייתה בשבוע 9+2 עקב הפסקת דופק אז זה מלחיץ שבמשך שבוע לא הייתה התפתחות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לאור הנתונים שאת מוסרת תידרש בדיקה חוזרת בטווח של שבוע כדי לאשש התפתחות של היריון תקין
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/12/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יכול להיות שיש סטייה בין מדידות של רופאים ומכשירים
אנונימית31/12/2021האם יכול להיות שיש סטייה בין מדידות של רופאים שונים ומכשירים שונים? הבדיקות נעשו בגישה בטנית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופיל הורמונלי האם תקין?אני29/12/2021
שלום
עשיתי בדיקת פרופיל הורמונלי ביום ה 4 למחזור ואלה התוצאות:
Tsh 1.48
פרולקטין 261
Fsh-קטן מ 0.8
אסטרדיול 1639
פרוגסטרון 65.16
Lh - 1.4
טסטוסטרון 1.3
דאה 4.48
האם הנ"ל תקין? יש משהו שדורש בדיקה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ערכי ה-FSH נמוכים מאוד,בגלל שהבדיקה לא נעשתה בעיתוי המתאים,כי גם ערכי האסטרדיול אינם מתאימים לזמן מחזור
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/12/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ווסת עם הפסקה של כמה ימיםמורן29/12/2021
שלום.
אני בת 36.5, תמיד היתה לי ווסת סדירה.
בשנה האחרונה אני מקבלת ווסת (בזמן) ליום אחד או יומיים (כתמים חומים) ואז יש הפסקה לכמה ימים עד שבוע, לאחריהם מופיעה שוב הווסת עם דימום.
רופאת הנשים שלי אמרה לי שכרגע אין סיבה לדאגה.
האם יש לי מה לדאוג? ממה נובע המצב המתואר?
תודה רבה 🙏* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אם אינך בהליך להרות אין מקום חדאגה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/12/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתכוונת להרות בעתיד הקרוב
מורן01/01/2022תודה על התשובה.
אני ללא ילדים, מתכוונת להרות בשנה/שנתיים הקרובות.
האם ההפסקה הזמנית (עד שבוע) בווסת מעידה על בעיית פריון? אשמח להבין ממה נובעת ההפסקה.. זה קורה כמעט בכל ווסת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי מתרחש ביוץ על פי הנתונים הללונטלי28/12/2021
שלום רב ,
במעקב זקיקים יש זקיק בגודל 17 מ״מ בשחלה ימין
בדיקות דם ,
אסטרדיול - 566
Lh - 6.9
פרוגסטרון -2.9
מתי מתרחש ביוץ ע״פ הנתונים הללו ? ומתי אתה ממליץ להתחיל לקיים יחסי מין?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשוב לציין שרירית בגודל 10
נטלי28/12/2021גם חשוב לצייון שרירית בגודל 10
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביוץ יכול להיות בזקיקים סביב 16-22
פרופ` דוד בידר28/12/2021ביות יכול להיות בזקיקעם סביב 16-22.
לפי התוצאות ששלחת לא יהיה ביוץ עד יום ה
אני משער שיהי יום שישי שבת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת דם יום ה' מתי אמור להיות הביוץ המדויק
נטלי30/12/2021עשיתי היום בדיקת דם (יום ה ) ,
הערכים שקיבלתי
אסטרדיול 1084
Lh 71.10
פרוגסטרון 5.4
מתי אמור להיות הביוץ במדויק?
תודה על המענה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ביוץ צפוי ב-31 לחודש
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/12/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכויים להכנס להריון אחרי הפלהאורטל28/12/2021
שלום לרופאים היקרים,
לצערי אני אחרי הפלה בשבוע 9 (הריון Ivf, סייקל ראשון, עובר ללא דופק) אני מעוניינת לשוב ולנסות להיקלט שוב.
יש לי ילד אוטוטו בעה בן שנתיים גם מIvf - מחזור ראשון ואני בת 38, על רקע הורות משותפת.
האם הכניסה להריון אחרי הפלה באמצעות טיפולים מעלה את הסיכויים להריון בכל סייקל? האם הטיפולים עוזרים לצמצם את ״ההמתנה״ המתישה לכניסה להריון מחדש? מתי קיים הסיכוי הגדול ביותר להיקלט שוב להריון אחרי הפלה?
אני מבינה שהגיל תמיד מהווה פקטור שלילי וככל שהזמן עובר גם הסיכויים קטנים בהתאמה
מחפשת דרך למקסם את התהליך ובעיקר שבב של תקווה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסיכויים כל חודש אותו דבר ואין דבר כזה למקסם
פרופ` דוד בידר28/12/2021הסיכויים כל חודש אותו הדבר ואין דבר כזה למקסם.
לפי הסיפור שלך תמשיכי להחזיר עוברים וצריכה להצליח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכויים להכנס להריון אחרי הפלהאורטל28/12/2021
שלום לרופאים היקרים,
לצערי אני אחרי הפלה בשבוע 9 (הריון Ivf, סייקל ראשון, עובר ללא דופק) אני מעוניינת לשוב ולנסות להיקלט שוב.
יש לי ילד אוטוטו בעה בן שנתיים גם מIvf - מחזור ראשון ואני בת 38.
האם הכניסה להריון אחרי הפלה באמצעות טיפולים מעלה את הסיכויים להריון בכל סייקל? האם הטיפולים עוזרים לצמצם את ״ההמתנה״ המתישה לכניסה להריון מחדש?
אני מבינה שהגיל תמיד מהווה פקטור שלילי וככל שהזמן עובר גם הסיכויים קטנים בהתאמה
מחפשת דרך למקסם את התהליך וגם שבב של תקווה
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
למרות שכניסה להיריון מבשרת פוטנציאל פריוני סביר בהתחשב בנתונים,עדיין עלול להיות עיכוב אינדיווידואלי בכניסה להיריון
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/12/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זאת אומרת עיכוב אינדיוודואלי בכניסה להיריון
אורטל28/12/2021מה זא עיכוב אינדיווידואלי בכניסה?
ולמה פונטציאל הריוני *סביר* בהתחשב הנתונים?
תודה על ההתייחסות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
למשוואה של ההצלחה נכנסים הרבה גורמים,השפעה נפשית,נזק אפשרי בעקבות ההפלה,נתוני הזרע,תכיפות יחסים,גורמים סביבתיים (משקל,עישון,הרגלים)
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/12/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)