מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הפרית icsi סיכוי למום בעוברשחר01/01/2022
שלום רב רציתי לדעת האם מיקרומניפולציה מעלה את הסיכון למומים, אני אחרי גרידה בשבוע 20 בשל מום בעובר לאחר טיפול icsi האם צורת הפריה מעלה את הסיכון למומים? מבחינה גנטית הכל תקין כולל בדיקת אקסום ואם כך מה הסיבה למום? בעיה בזרע? בביצית? שיטת ההפריה? מבחינת העובר הוא היה בדירוג גבוה ואם היתה בעיה בזרע או בביצית לא היה מצליח להתפתח עובר ליום 5 לא? אשמח להסבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם זה שהסיסי שילייה יצא תקין אומר שהDNA של הזרע שהוחדר
שחר01/01/2022ושאלה נוספת בבקשה האם זה שהסיסי שילייה יצא תקין אומר שה dna של הזרע שהוחדר לביצית היה תקין? והאם יש דרכים נוספות (שלא מתבצעות במעבדות הפריה סטנדרטיות) לוודא שהזרע אכן תקין לפני ביצוע ההפריה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאי אפשר לוודא שום דבר בזרע המפרה
פרופ` דוד בידר01/01/2022אי אפשר לוודא שום דבר בזרע המפרה והמומים שקרו אינם קשורים אלא לחלוקת תאים בתחילת יצירת העובר כאשר לא ברור מה בדיוק גרם לחלוקה לא תקינה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמום מתחיל בחלוקת התאים העובריים
פרופ` דוד בידר01/01/2022לא קשור ל מיקרומניפולציה.
מום מתחיל בחלוקת התאים העובריים בתחילת יצירת העובר ולא קשור לכל הדברים שכתבת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופיל הורמונלי אחרי גרידהשחר01/01/2022
שלום רב עברתי גרידה לפני חודש וחצי בשבוע 19 וקיבלתי מחזור לאחר מכן (למרות שלא היו את התסמינים המוכרים לפני המחזור), לאחר מכן ביצעתי פרופיל הורמונלי ביום ה 3 לווסת להלן התוצאות: אסטרדיול 290 פרוגסטרון 3 Lh 4.1 Fsh 6.5 פרולקטין 127 האם הבדיקה תקינה? שאלתי לגבי האסטרדיול מדוע יצא גבוה? יש סיבה לכך? ביצעתי בעבר מס' בדיקות פרופיל והכל היה תקין אשמח להסבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הורמון האסטרוגן והפרוגסטרון אומנם מעט מוגברים
פרופ` דוד בידר01/01/2022הפרופיל בסדר,. הורמון האסטרוגן והפרוגסטרון אומנם מעט מוגברים אל אין לזה משמעות היות וזה המחזור הראשון אחרי הפסקת הריון ויתכן שהורמון ההריון עוד לא ירד מתחת לאפס.
תחזרי על הפרופיל חודש הבא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה זמן אוביטרל נשאר בגוף ובדיקה חיוביתלי31/12/2021
זמן אוביטרל נשאר בגוף ? קיבלתי ב19.12 אוביטרל 250 ואחרי יומים החזרה של עובר 1 קפוא במחזור טבעי בתאריך 23.12 החזרה של עוד 2 בלוסטוציסטים וביום ראשון 26.12 אוביטרל 250 כתמיכה לא התאפקתי ועשיתי היום בדיקה 6 ימים אירי אוביטרל כתמיכה והופיעו 2 פסים האם אפשר לשמוח ? ההמתנה משגעת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא ניתן לקבוע בודאות שאת בהיריון ולא מדובר בהשפעת האוביטרל השורדת עד שבוע ימים מההזרקה,מה שישוב הוא לראות עליה ברמת הביטה בבדיקה העוקבת כעבור יומיים מהבדיקה הראשונה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/12/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לדעת מתי האוביטרל נעלם
לי01/01/2022מתי האוביטרל נעלם ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאוביטרל נעלם תוך 3-4 ימים
פרופ` דוד בידר01/01/2022תוך 3-4 ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עובר לא התפתח במשך שבועאנונימית30/12/2021
שלום ד״ר
אני נמצאת בשבוע 9+4, הייתי בשבוע שעבר בשבוע 8+4 באולטרסאונד והעובר תאם לשבוע 8+3, היום הייתי שוב באולטרסאונד אצל רופאה אחרת והעובר עדיין תואם לקבוע 8+3 (יש דופק) הרופאה אמרה שאין משמעות
אני אירי הפלות חוזרות כשהאחרונה הייתה בשבוע 9+2 עקב הפסקת דופק אז זה מלחיץ שבמשך שבוע לא הייתה התפתחות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לאור הנתונים שאת מוסרת תידרש בדיקה חוזרת בטווח של שבוע כדי לאשש התפתחות של היריון תקין
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/12/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יכול להיות שיש סטייה בין מדידות של רופאים ומכשירים
אנונימית31/12/2021האם יכול להיות שיש סטייה בין מדידות של רופאים שונים ומכשירים שונים? הבדיקות נעשו בגישה בטנית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופיל הורמונלי האם תקין?אני29/12/2021
שלום
עשיתי בדיקת פרופיל הורמונלי ביום ה 4 למחזור ואלה התוצאות:
Tsh 1.48
פרולקטין 261
Fsh-קטן מ 0.8
אסטרדיול 1639
פרוגסטרון 65.16
Lh - 1.4
טסטוסטרון 1.3
דאה 4.48
האם הנ"ל תקין? יש משהו שדורש בדיקה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ערכי ה-FSH נמוכים מאוד,בגלל שהבדיקה לא נעשתה בעיתוי המתאים,כי גם ערכי האסטרדיול אינם מתאימים לזמן מחזור
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/12/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ווסת עם הפסקה של כמה ימיםמורן29/12/2021
שלום.
אני בת 36.5, תמיד היתה לי ווסת סדירה.
בשנה האחרונה אני מקבלת ווסת (בזמן) ליום אחד או יומיים (כתמים חומים) ואז יש הפסקה לכמה ימים עד שבוע, לאחריהם מופיעה שוב הווסת עם דימום.
רופאת הנשים שלי אמרה לי שכרגע אין סיבה לדאגה.
האם יש לי מה לדאוג? ממה נובע המצב המתואר?
תודה רבה 🙏* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אם אינך בהליך להרות אין מקום חדאגה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/12/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתכוונת להרות בעתיד הקרוב
מורן01/01/2022תודה על התשובה.
אני ללא ילדים, מתכוונת להרות בשנה/שנתיים הקרובות.
האם ההפסקה הזמנית (עד שבוע) בווסת מעידה על בעיית פריון? אשמח להבין ממה נובעת ההפסקה.. זה קורה כמעט בכל ווסת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי מתרחש ביוץ על פי הנתונים הללונטלי28/12/2021
שלום רב ,
במעקב זקיקים יש זקיק בגודל 17 מ״מ בשחלה ימין
בדיקות דם ,
אסטרדיול - 566
Lh - 6.9
פרוגסטרון -2.9
מתי מתרחש ביוץ ע״פ הנתונים הללו ? ומתי אתה ממליץ להתחיל לקיים יחסי מין?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשוב לציין שרירית בגודל 10
נטלי28/12/2021גם חשוב לצייון שרירית בגודל 10
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביוץ יכול להיות בזקיקים סביב 16-22
פרופ` דוד בידר28/12/2021ביות יכול להיות בזקיקעם סביב 16-22.
לפי התוצאות ששלחת לא יהיה ביוץ עד יום ה
אני משער שיהי יום שישי שבת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת דם יום ה' מתי אמור להיות הביוץ המדויק
נטלי30/12/2021עשיתי היום בדיקת דם (יום ה ) ,
הערכים שקיבלתי
אסטרדיול 1084
Lh 71.10
פרוגסטרון 5.4
מתי אמור להיות הביוץ במדויק?
תודה על המענה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ביוץ צפוי ב-31 לחודש
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/12/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכויים להכנס להריון אחרי הפלהאורטל28/12/2021
שלום לרופאים היקרים,
לצערי אני אחרי הפלה בשבוע 9 (הריון Ivf, סייקל ראשון, עובר ללא דופק) אני מעוניינת לשוב ולנסות להיקלט שוב.
יש לי ילד אוטוטו בעה בן שנתיים גם מIvf - מחזור ראשון ואני בת 38, על רקע הורות משותפת.
האם הכניסה להריון אחרי הפלה באמצעות טיפולים מעלה את הסיכויים להריון בכל סייקל? האם הטיפולים עוזרים לצמצם את ״ההמתנה״ המתישה לכניסה להריון מחדש? מתי קיים הסיכוי הגדול ביותר להיקלט שוב להריון אחרי הפלה?
אני מבינה שהגיל תמיד מהווה פקטור שלילי וככל שהזמן עובר גם הסיכויים קטנים בהתאמה
מחפשת דרך למקסם את התהליך ובעיקר שבב של תקווה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסיכויים כל חודש אותו דבר ואין דבר כזה למקסם
פרופ` דוד בידר28/12/2021הסיכויים כל חודש אותו הדבר ואין דבר כזה למקסם.
לפי הסיפור שלך תמשיכי להחזיר עוברים וצריכה להצליח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכויים להכנס להריון אחרי הפלהאורטל28/12/2021
שלום לרופאים היקרים,
לצערי אני אחרי הפלה בשבוע 9 (הריון Ivf, סייקל ראשון, עובר ללא דופק) אני מעוניינת לשוב ולנסות להיקלט שוב.
יש לי ילד אוטוטו בעה בן שנתיים גם מIvf - מחזור ראשון ואני בת 38.
האם הכניסה להריון אחרי הפלה באמצעות טיפולים מעלה את הסיכויים להריון בכל סייקל? האם הטיפולים עוזרים לצמצם את ״ההמתנה״ המתישה לכניסה להריון מחדש?
אני מבינה שהגיל תמיד מהווה פקטור שלילי וככל שהזמן עובר גם הסיכויים קטנים בהתאמה
מחפשת דרך למקסם את התהליך וגם שבב של תקווה
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
למרות שכניסה להיריון מבשרת פוטנציאל פריוני סביר בהתחשב בנתונים,עדיין עלול להיות עיכוב אינדיווידואלי בכניסה להיריון
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/12/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זאת אומרת עיכוב אינדיוודואלי בכניסה להיריון
אורטל28/12/2021מה זא עיכוב אינדיווידואלי בכניסה?
ולמה פונטציאל הריוני *סביר* בהתחשב הנתונים?
תודה על ההתייחסות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
למשוואה של ההצלחה נכנסים הרבה גורמים,השפעה נפשית,נזק אפשרי בעקבות ההפלה,נתוני הזרע,תכיפות יחסים,גורמים סביבתיים (משקל,עישון,הרגלים)
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/12/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם עישון קל יכול לפגוע בקליטת עובררננה28/12/2021
מעשנת 2-3 סיגריות ביום ואני קיבלתי תרומת ביצית האם עישון יכולה לפגוע לי בקליטת העובר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עישון לא מוריד סיכוי השרשה
פרופ` דוד בידר28/12/2021העישון לא מוריד סיכויי השרשה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז למה אומרים שעישון פוגע בפוריות
רננה28/12/2021אז למה אומרים שעישון פוגע בפרטיות? בגלל שזה תרומת ביצית כאילו והביצית לא ממני אז אין קשר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעישון התכוונתי בפוריות
רננה28/12/2021התכוונתי בפוריות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין הוכחות שעישון פוגע בפוריות
פרופ` דוד בידר01/01/2022אין הוכחות שעישון פוגע בפוריות אך כמובן עדיף להפסיק לעשן .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות בתחילת ההיריון שמבוצעות דרך הנרתיקלילה28/12/2021
האים אני יכולה לעשות בדיקות של תחילת הריון שמבוצעות דרך הנרתיק באולטרסטונד על בטן ? אני סובלת מוגינסמןס קשה ומטראומה שעברתי בעבר לא יכול לעשות בדיקה דרך נרתיק האים זה אפשרי תודה מראש לילה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יכולה לעשות בדיקות של תחילת הריון שמבוצעות דרך הנרתיק
פרופ` דוד בידר28/12/2021יכולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דופק ראשוני בשבוע 6 והאם בהכרח רואים אותוורד27/12/2021
היי,
בהריון IVF האם בהכרח רואים דופק בשבוע 6.2 ?
תחילת שבוע שישי
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בשבוע כזה רואים דופק אבל לא בהכרח
פרופ` דוד בידר27/12/2021בשבוע כזה רואים דופק אבל לא בהכרח.
אם לא ראו דופק אך ראו דברים שצריך לראות אז כעבור 5 ימים צריך לראות דופק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא גבוהה מאד לאחר החזרת מוקפאיםעדי26/12/2021
שלום
בתאריך 8/12 הוחזרו לי שני עוברים מוקפאים. לאחר 15 ימים עשיתי בדיקת בטא ראשונה והתוצאה היתה 53,763.
היום, שלושה ימים אחרי חזרתי על הבדיקה והתוצאה היא 72539.
ממה שאני קוראת, התוצאה הזאת גבוהה באופן משמעותי ממה שאמור להיות בשלב שבו אני נמצאת.
אשמח לדעת מה יכולה להיות הסיבה לכך.
תודה, עדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חשוב לדעת באיזה ערכים התקבלה התשובה,ויתכן שמדובר בהיריון רב עוברי,בעל מקרה ניתן חבצע אולטרסאונד לבחון אם מדובר בהיריון רב עוברי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/12/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם אפשר לראות באולטרסאונד כבר שק היריון
עדי26/12/2021האם אפשר לראות באולטרסאונד כבר בשלב הזה שק הריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ניתן לזהות שק כ-3 שבועות לאחר מועד ההחזרה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/12/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יסמין פלוס לקחתי שעה אחרישיר25/12/2021
לקחתי בטעות שאחרי אחרי השעה הקבוע את הגלולה. האם אני אקבל מחזור?? אי שזה בסדר איחור של שעה?? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יסמין כן זה בסדר איחור של שעה
פרופ` דוד בידר25/12/2021בסדר האיחור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץ בזמן בטא חיוביתאנה24/12/2021
לאחר החזרת ivf, בטא שלא מתפתחת תקין.
הופסקה תמיכה והחל דימום וירידה בבטא.
לא נצפה שק הריון ולכן לא ידוע האם ההריון חוץ רחמי.
במעקב כבר חודש בתקווה שבטא תתאפס טבעית.
הבטא עדיין לא התאפסה( 17) ובכל זאת אני מבייצת.
האם זה אומר בהכרח שמדובר בהריון חוץ רחמי?
שכן אם היה תוך רחמי מן ההיגיון שלא צפוי להתרחש ביוץ כל עוד הבטא חיובית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין ביוץ כל עוד הבטא חיובית וזה לא קשור להיריון
פרופ` דוד בידר25/12/2021אין ביוץ כל עוד הבטא חיובית וזה לא קשור להריון תוך רחמי או חוץ רחמי.
מאיפוה הבאת את עניין הביוץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביוץ אומת בבדיקות הורמונליות
אנה26/12/2021כחלק ממעקב הבטא בודקים גם אסטרדיול, פרוגרסטרון וכו- וניתן לראות בוודאות כי היה ביוץ לפי כל ערכי אלה.
כלומר בוודאות היה ביוץ בזמן בטא חיובית.
מה הדבר אומר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל עוד הורמון ההיריון קיים בדם אין תהליכי ביוץ
פרופ` דוד בידר27/12/2021זוהי טעות מחשבתית ,היות וכאשר הבטא גבוה גם פרוגסטרון עדיין גבוה וחושבים שזה אחרי ביוץ.
כל עוד הורמון ההריון קיים בדם אין תהליכי ביוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)