מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מעקב זקיקים ובדיקת דם וצפי לביוץמעיין04/01/2022
הי
נמצאת במעקב זקיקים טבעי, היום היה זקיק בגודל 16, בדיקות הדם:
Est 455
Prog קטן מה 0.8
LH 6.1
מתי צפוי להיות יום הביוץ?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יום הביוץ צפוי תוך יומיים שלושה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/01/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוביטרל ובדיקה ביתיתמצפה ומחכה04/01/2022
היי, בת 28 ivf ראשון
ב26/12, לפני 10 ימים הוחזר עובר בן 3 ימים בעל 8 תאים דירוג A, אותו ערב הוזרק חצי אוביטרל ולאחר שלושה ימים ב29/12 הוזרק חצי מזרק נוסף...היום, 7 ימים לאחר חצי המזרק האחרון- בדיקת הריון ביתית חיובית באופן מובהק, שני פסים חזקים.
בטא בעוד כיומיום ב6/1 שאלתי היא האם קיים סיכוי שהתשובה היא חיובית כוזבת עקב מתן חצי מזרק לפני כשבוע?
אשמח לתשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא קשור לאוביטרל
פרופ` דוד בידר04/01/2022לא קשור לאוביטרל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה משפיע על הזמן שנדרש לבלסטוציסט מוקפא לחזור למצבו לפני הפשרה?רינת04/01/2022
עשיתי החזרה של בלטו מוקפאים והחזירו לי פעם אחת עובר מופשר כמו טרי בזמן ההקפאה ופעם אחרת עובר מכווץ.
המכווץ לא נקלט
מה אפשר לבקש כדי שיחזירו לי עובר כמו טרי ולא מכווץ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזמן יכול לקחת מתחילת ההפשרה עד להתרחבות
פרופ` דוד בידר04/01/2022הזמן יכול לקחת מתחילת ההפשרה עד להתרחבות ו נעה מהתרחבות מהירה או כעבור זמן של שעה-שעתיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה1.האם לעובר 4BB לוקח יותר זמן להתרחב ולחזור לנפחו המקורי מאשר עובר 4AA?
.05/01/20222. האם כל עובר שהוקפא חוזר לנפחו המקורי תוך 2-3 שעות?
3. האם אין סכנה שעובר מופרש ידבק בצלחת במעדה וישתרש בה למה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Fsh מחוץ לטווח 3 חודשים לאחר הפסקת גלולותבת3204/01/2022
היי,
אני בת 32, לפני 3 חודשים הפסקתי ליטול גלולות, לאחר כ7 שנים. מאז קיבלתי בכל 26-28 ימים מחזור (סהכ 3 פעמים). בפעם האחרונה, הרגשתי במשך כשבוע לפני שאוטוטו מקבלת מחזור לפי סימפטומים של הפרעה בשינה ושינויים במערכת העיכול הקורים לי בדרך כלל רק כיום-יומיים לפני ולתוך המחזור, וממש לא שבוע לפני.. בנוסף היו לי הפרשות לא דמיות, אך עם ריח שגם הן התחילו יחד עם התופעות שציינתי לעיל.
באותו החודש עשיתי את הבדיקה לפרופיל הורמונלי, והתוצאות יצאו תקינות פרט לfsh שיצא 10.7 כאשר לפי הטווח של קופח, המקסימום התקין הוא 10.2.
האסטרדריול שלי יצא תקין (סביבות 90-100)
האם השלב הבא הוא בדיקת רזרבה שחלתית? או האם ייתכן שההורמונים עדיין לא התייצבו לאחר הפסקת הגלולות וכדאי לחכות כמה חודשים ולחזור על הבדיקה?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוסיפה תוצאות בדיקת דם שנלקחו ביום החמישי למחזור
בת 3204/01/2022מחזור תמיד היה סדיר, יש לי מעט אקנה ושיעור יתר, שאין לאמי/לאחותי.
תוצאות בדיקות דם שנלקחו ביום החמישי למחזור (ספרתי מתחילת הדימום):
Estradiol 94
17-OH-progesterone 1.2nmol/L
TSH 0.883
T4-FREE 14.3
LH 3.4
FSH 10.70 IU/L
PROGESTERONE bellow 2
Testosterone total 0.80nmol/L
ANDROSTENEDIONE 3.80
DHEA SULPHAT 3.80* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם רצונך בייעוץ פריון הרי כדי להזדרז להרות ולהקפיא
פרופ` דוד בידר04/01/2022לא ברור לי מה המטרה שלך. אם את לא מתכוונת להרות אז לא צריך בדיקות והשערות.
אם רצונך ביעוץ פריון הרי כדי להזדרז להרות ולהקפיא עוברים וביציות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם מהתוצאות האלו אפשר להסיק שהפוריות בירידה משמעותית
בת3204/01/2022המטרה שלי להבין את מצב הפוריות שלי. האם מהתוצאות האלו אפשר להסיק שהפוריות בירידה משמעותית ועליי להתחיל תהליך הקפאת ביציות בהקדם או שהתוצאות לא מספיקות כדי להסיק על מצב הפוריות ויש לבצע בדיקות נוספות, כמו AMH או לחזור על הבדיקה שוב כי ייתכן שהגלולות יצרו הטיה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות לא יעזרו כדי להחליט שאם מצב הפוריות שלך
פרופ` דוד בידר05/01/2022בדיקות לא יעזרו כדי להחליט שאם מצב הפוריות שלך בשלב זה הם בסדר שזה לא יכול להשתנות תוך זמן קצר.
זה לא נכון לעשות את הבדיקות שציינת ולהחליט שאת יכולה להיות שקטה ולנוח על זרי הדפנה.
בגילך יש צורך לחשוב האם את רוצה לשמר פוריות או לא.
היות ואחרי גיל 35 איכות הביציות יורדת, וזהיכול להתחיל גם קודם, רצוי לחשוב על הקפאת ביציות או עוברים ולא להחליט על פי בדיקות האם יש לי זמן או לא.
אולי בגלל ה FSH הגבולי כדאי להזדרז.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם מדובר בבעיית פריון או משהו אחרמורן03/01/2022
שלום
אני בת 36, בשנה האחרונה עם ווסת שמפסיקה לכמה ימים וחוזרת עם דימום. האם מעיד על בעיה בפוריות? משהו אחר? אודה לתשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריך לעשות מעקב של מחזור טבעי
פרופ` דוד בידר03/01/2022לא בהכרח.
צריך לעשות מעקב של מחזור טבעי ואז להגיע למסקנות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הכוונה במעקב מחזור טבעי
מורן03/01/2022תודה על התשובה.
למה הכוונה במעקב של מחזור טבעי? איזה בדיקות עליי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות אולטרה סאונד לזקיקי השחלה ובדיקות דם
פרופ` דוד בידר04/01/2022מבוסס על בדיקות אולטרה סאונד לזקיקי השחלה ובדיקות דם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על המענה לשאלה שלי
מורן04/01/2022תודה רבה על תשובתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות אחרי החזרה וביטא שליליתשאלות03/01/2022
שלום אחרי החזרה של מוקפא בגיל מבוגר וביטא שלילית, הפסקת תמיכה וקבלת מחזור. עבר בערך חודש עשיתי בדיקות דם היום לבדוק שהכל חזר לנורמה, e2 -25.2 ופרוגסטרון קטן מ0.2, זה נורמלי לגיל המעבר?
כמו כן האם צריכה לעשות us לבדוק שעובי הרירית חזר לנורמה או שאחרי מחזור הוא אמור לחזור לנורמה. תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את בערכים שקיימים בוסת וגם בגיל המעבר
פרופ` דוד בידר03/01/2022הבדיקות מראות שאת בערכים שקיימים בוסת וגם בגיל המעבר זה הערכים.
חא צריך לבדוק רירית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון חוץ רחמי והאם הירידה האחרונה רק ב50 יחידות זה תקיןרעות03/01/2022
שלום רב, הריון חוץ רחמי. בטא 3900. התחלנו טיפול ארוך במטוטרקסט 77 מיליגרם. לאחר יומיים הבט ירדה ל2800 לאחר מכן 2200, לאחר עוד יומיים ל1780 והיום שוב לאחר יומיים והזריקה השלישית ירידה נמוכה ל1730. היום קבלתי את הזריקה האחרונה. האם היאידה האחרונה שירדה רק ב50 יחידות זה תקין? תטדה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קשה להתנבא לאן המקרה מוביל,לטעמי אם ישנו שיקול לפוריות עתידית,עדיפה כריתת החצוצרה ומניעת מוקד עתידי להישנות נוספת של היריון מחוץ לרחם
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/01/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין לי חצוצרות וההיריון היה בשריר הרחם
רעות03/01/2022אין לי חצוצרות. ההריון היה בשריר הרחם. השאלה אם הירידה תקינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן הירידה האחרונה אכן סבירה
פרופ` דוד בידר03/01/2022הירידה סבירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם היה ביוץ ביצעתי בדיקות דםטליה מירב03/01/2022
שלום רב,
המחזורים שלי ארוכים כל 35 יום .
היום יום ה21 ביצעתי בדיקת דם לדעת אם היה ביוץ -
אסטרדיול - 180 pg/ml
פרוגסטרון - 9 ng/ml
Lh,- 5.1 miu/ml
אשמח בבקשה לדעת אם היה ביוץ .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
נראה שהביוץ כבר התרחש
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/01/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם התמיכה היתה מספיקה?אפרת02/01/2022
בבדיקת בטא שלילית יצא שהאסטדריול 1657 pmol/L
והפרוגסטרון 25.9 nmol/L
האם הערכים הללו נמוכים כי האין הריון והשיליה לא הפרישה הורמונים?
האם התמיכה לא היתה מספיקה?
.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בהעדר היריון הערכים אינם מבשרים שהיה חסך הורמונלי האחראי לאי ההשתרשות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/01/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת לחץ דם במדיקל לפני החזרהיפית02/01/2022
יש לי תסמונת החלוקה הלבן
כלומר לחץ תקין אך השאלות מודדת הוא עולה
1. האם אפשר לבקש לא למדוד לחץ דם לפני החזרה במדיקל?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לכל מטופלת בודקים לחץ דם
פרופ` דוד בידר02/01/2022לכל מטופלת בודקים לחץ דם .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואם לחץ הדם שלי יהיה גבוה בבדיקה- מה זה אומר לגבי ההחזרה?
.02/01/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אפשר להתחיל אסטרופם על דימום מבטא שלילית?ר02/01/2022
בת 48 ללא מחזורים
עשיתי החזרה לאחר גלולות שיצרו מחזור , אסטרופם פרוגסטרוון.
מכיון שיבוא שלילית אפסיק תמיכה
1. תוך כמה זמן אקבל מחזור
2. האם אפשר להתחיל אסטרופם מהיום השלישי לדימום שיגיע?
3. בזמן ההמתנה לבוא הרמתי תינוק במשקל 9 קילו האם זה פגע בהשרשה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרמת התינוק לא גרמה לכלום
פרופ` דוד בידר02/01/2022אפשר להתחיל דוב ביום השלישי.
הרמת התינוק לא גרמה לכלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם צריך לעשות בדיקת דם ביום 3 לדימום לאחר בטא שלילית?
.02/01/2022מדוע?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכדי לראות שהרמות של אסטרוגן ופרוגסטרון נמוכות
פרופ` דוד בידר02/01/2022כדאי כדי לראות שהרמות של אסטרוגן ופרוגסטרון נמוכות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הרמות שנחשבות נמוכות לאסטרוגן ופרוגסטרון כדי לנתחיל אסטרופם?
.02/01/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואם הן לא נמוכות מספיק ביום 3 לדימום מה עושים?
.02/01/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרמות נמוכות של אסטרוגן מתחת ל200
פרופ` דוד בידר03/01/2022רמות נמוכות של אסטרוגן מתחת ל 200 ופרוגסטרון פחות מ2
אם עדיין לא ירד טוב יש שיטות טיפול שהרופא המטפל צריך להמליץ לפני טיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. שאלה נוספת- האם רירית שנבנית מדימום של כישלון בהחזרה
.04/01/2022היא טובה כמו רירית שנבנית לאחר מחזור טבעי או גלולות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן היא טובה כמו רירית שנבנית אחרי מחזור טבעי או גלולות
פרופ` דוד בידר04/01/2022כן, טובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא לאחר החזרת עובר בן חמישה ימיםיסמין02/01/2022
היי היום בצעתי בטא לאחר 12 ימים מההחזרה של בלסטוציסט טרי והבטא יצאה 60.7 נמוכה יחסית , פרוגסטרון 14 ואסטרודיול 128, נראה שזה לא הריון תקין, נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכל יכול להיות ואת זה נראה אחרי בטא חוזר
פרופ` דוד בידר02/01/2022הכל יכול להיות ואת זה נראה אחרי בטא חוזר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דופק גבוה בטיפולי IVFסם02/01/2022
שלום רב,
החלתי לפני שבועיים סייקל ראשון של הפרייה חוץ גופית. לפני כשבוע ( שבוע לאחר תחילת הזריקות, רמות אסטרוגן 5000) סבלתי מארוע של דופק מהיר שנמשך הרבה זמן וחולשה. נבדקתי במיון, לא היה משהו חריג מעבר להשפעות הטיפול ( שחלות קצת מוגדלות, קצת לויקוציטים). היום, יומיים לאחר החזרה עדיין סובלת מאפיזודות של פלפיטציות ומרגישה קצת חלשה. הטם זה טבעי? האם לבדוק?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריכה להיבדק על ידי רופא המשפחה
פרופ` דוד בידר02/01/2022צריכה להיבדק על ידי רופא המשפחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם מותר להיות במספרה לאחר שעשו בה החלקהמטופלת ivf02/01/2022
שבוע 6, האם מותר להיות נוכחת במספרה שבה עשו החלקה כמה דק' לפני שהגעתי ?
)אני מגיעה לצורך תספורת, נמנעת המחלקות בתקופה הזו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מותר להיות במספרה שבה בוצעה החלקה
פרופ` דוד בידר02/01/2022מותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אונונות אחרי החזרה והאם פוגע בעוברמאיה01/01/2022
שלום
אני אחרי החזרה עוברים מיום חמישי עד היום שבת
אם עשיתי טעות שעשיתי אוננות היום אם זה פוגע בסיכוי עובר?חוששת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאונן לא פוגע בכלום מבחינת העובר
פרופ` דוד בידר01/01/2022לא פוגע בכלום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)