מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אחרי החזרהדניאלה08/08/2010
מתי אמורים לחוש סמני הריון אם בכלל לאחר החזרה?
החזירו לי עוברים ביום שלישי האחרון אך איני חשה בשום דבר מיוחד,
בהריון הקודם הרגשתי עייפות רבה כשבוע לאחר החזרת העוברים....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין חובה להרגיש סימנים
פרופ' אלכס סימון08/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר החזרהגלית08/08/2010
שלום רב,
אני בת 36 לפני כ 5 שנים הריון ולידה תקינים.
אני כ 6 ימים לאחר החזרת עוברים מוקפאים במחזור טבעי,
אתמול בלילה החלו צמרמורת חזקות ואז הזעת לילה ממושכת, ומעט כאבים באזור בלוטת התריס.
יש לציין שבהריון כימי הקודם היו אותם תופעות אבל החלו לאחר שהבטא כבר החלה לרדת.
על מה זה יכול להעיד?,
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילגתם
גלית08/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיני רואה קשר
פרופ' אלכס סימון08/08/2010צמרמורת והזעה יכולים להעיד על חום. האם היה חום? מדוע דוקא בלוטת תריס? אולי בלוטות רוק. אולי שקדים? אולי בלוטות לימפה? אם התופעה מתמשכת, פני לדיקת רופא משפחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות פוריותדניאל08/08/2010
היי
איך ואצל מי עושים בדיקת פוריות ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פונים לרופא פוריות
פרופ' אלכס סימון08/08/2010או למרפאת פוריות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה האפשרויות כאשר הבחור עקר?דניאל08/08/2010
היי
אני עקר. מבלי להכביר במילים, הבעיה היא בזרע שלי ואין לזה מרפא.
איזה אפשרויות יש לי ולזוגתי אשר יערב גם את הגנים שלי וגם יהיה כמה שיותר טבעי , כלומר לא הפריה חוץ גופית
סליחה על הבורות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גבר עקר
דורית08/08/2010שלום לבחור העקר....
תוכל לנסות במרפאת קורנל בניו יורק אצל פרופסור שלגל שהוא המומחה הבינלאומי לבעיות עקרות אצל גברים .
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום דניאל
פרופ' אלכס סימון08/08/2010לפני שתקנה כרטיס לניו-יורק לפי הצעתה של רונה, קבע תור למרפאת פוריות באזור מגוריך. הטיפולים היקרים מאוד בארה"ב מתבצעים בארץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעית עקרות אצל גברים
דורית08/08/2010דניאל שלום ,
אומנם הטיפולים בארץ טובים לבעיות עקרות אצל גברים אך הם לא מציעים טיפולים איכותיים כמו באוניברסיטת קורנל שהם מציעים שם ניתוח MICROTESE ואין את זה בארץ !!!! רק בניו יורק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרופא המטפל בעקרות גברית
שירה08/08/2010רופא מעוללה אשר בזכותו לחברתי יש תאומים בן ובת.
נקבע כי הגבר, בעלה, אינו יכול להוליד בשום פנים ואופן.
ד"ר שי שפי שינה את דעתם של כל הרופאים אשר טפלו בגבר.
אתה יכול להגיע אליו דרך גוגל.
בהצלחה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעקרות גברים
דורית09/08/2010לא שמעתי על דר שי שפי . רופא לא מוכר וגם הרופאים בישראל משום מה לא ממליצים לרוץ אליו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם לא שמעת עליו
שירה09/08/2010איך את "יודעת" שרופאים אחרים לא ממליצים לרוץ אליו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
דורית09/08/2010שלום שירה,
אני אישית לא שמעתי עליו אומנם על רופאים בכירים אחרים כן שמעתי מהארץ ומחו"ל.
מזוגות אחרים ששאלו עליו אמרו שאין אצלו סיכויי הצלחה מובטחים וגבוהים יותר מכלל הרופאים האורולוגים האחרים שבישראל כי גם האחרים מאוד טובים.
אומנם הטיפולים בישראל טובים אך לא משתווים לרמה המקצועית הגבוהה והנאותה שבניו יורק הם שם מוכשרים ומקצועיים בצורה יוצאת מן הכלל ובעלי הציוד הטוב ביותר
לא משתווה לרמה שבארץ.
רב תודות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשמרית - הרופאים בישראל ברמה גבוהה
לימונית10/08/2010שמרית שלום,
קשה לי מאוד לקרוא את העקשנות שלך להמליץ דווקא על חו"ל בעוד בארץ יש רפואה מודרנית ברמה גבוהה מאוד.
בישראל יש אחוז טיפולים גבוהה מאוד ביחס לאוכלוסייה, ולרופאים כאן יוצא לבצע כמות טיפולים רבה מאוד ועם זאת הם בעלי ניסיון רב ומקצועי מאוד.
יש כאן רופאי פיריון מעולים. אני מאמינה ברפואה הישראלית, ברופאים הישראלים ובמקצעויותם. גם אם את יודעת על הצלחה מסוימת של רופאים בניו-יורק, זה לא אומר שאותו זוג לא היה מצליח בטיפול הבא גם כאן. ייתכן אפילו שמעבר לרופא אחר עם גישה אחרת וניסיון אחר, היה גורם לשינוי ולהצלחת הטיפול.
יכול להיות שעדיין לא מבצעים כאן את כל הטכנולוגיות שבארה"ב, אבל בד"כ יש גם בארץ ניסיונות של מה שמראה על סימני הצלחה בחו"ל, עד שזה נכנס לסל.
תודה לרופאים שעושים בשבילנו את כל שהם יכולים, כולל המענה כאן בפורום.
בהערכה לרפואה הישראלית ולרופאים הישראלים,
לימונית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשירה -המשך תגובה
דורית10/08/2010לשירה שלום
למה את לוקחת את התגובות שלי והדעות של אחרים באופן כ"כ קשה?
הרי אמרת בפורום שחברתך בכלל עברה את הטיפול ולא ע"י ניסיונך האישי.
אל תשווי בין רמת הטיפול בארץ לרמת הטיפול בארה"ב אם זה אין להתווכח !!
האם את קשורה לרופאים או רופא מסוים בדרך כלשהי??
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
דורית10/08/2010שירה ולימונית -אתן לא מושתלות במקרה? ???זה שקוף!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצות והשמצות
חסוי10/08/2010שלום שמרית,
נראה לי שלקחת את ההמלצות שלך לכיוון הפחות חיובי וחבל.
הרופאים בארץ מצויינים, יש המון הצלחות וכמו שאמרה לפני לימונית יש המון מטופלות ולכן גם ניסיון עשיר.
לא צריך להיות שתולה כדי לפרגן לרופאים בארץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשמרית
לימונית10/08/2010שמרית שלום,
אני מטופלת IVF בארץ, וממש לא שתולה של אף אחד.
את דעתי כתבתי לאחר שהרגשתי מתגובותייך שאת מזלזלת ברופאים בארץ, שאני בטוחה שהם טובים מאוד.
אני מניחה וכמעט בטוחה ב-100% שגם שירה היא מטופלת ולא שתולה, ולכן נמצאת כאן בפורום.
פרט מעניין נוסף הוא שאת עצמך בוחרת לגלוש בפורום ישראלי, ולא בפורום של רופאים מחו"ל.
אז אולי בכל זאת הרופאים בארץ יודעים מה הם אומרים...
שתהיה הצלחה לכולנו, עם קצת יותר הערכה לרופאים הישראלים, שחלק מהם גם עונים לנו כאן בפורום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללא השמצות כלל
דורית10/08/2010נכון...צריך לפרגן לרופאים הישראליים אך עם זאת לפרגן יותר לרופאים האמריקניים.הם עושים עבודה קצת הרבה יותר טובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהארה"ב
פרופ` דוד בידר10/08/2010שטויות במיץ עגבניות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר שי שפי
הניצול18/08/2010ד"ר שפי הציל אותי. אחרי שכל שאר המומחים בארץ הרימו ידיים ובזכותו יש לנו בן היום. ולגבי השטויות שקראתי כאן, לא רק שהוא מוכר מאוד בארץ, הוא גם התמחה בפוריות הגבר בארה"ב. כאשר הייתה שאלה קשה בטיפול שלי, לא התבייש ויצר קשר עם קולגות שלו בארה"ב, שאישרו את בחירתו!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום אחרי החזרת עובריםלילך07/08/2010
היי
הוחזרו 2 עוברים ביום ג' ע"י ד"ר קול. היום (שבת) החל דימום אדום .אני לוקחת קלקסן. האם הדימום מראה שיש בעיה עם כמות הפרוגסטרון ?
אני לוקחת שתי טבליות של אנדומיטריון בלילה ואחת בבוקר.
אשמח לתשובה מהירה
לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום
פרופ` דוד בידר07/08/2010אין בעיה בכמות הפרוגסטרון והדימום לדעתי הוא ,יתכן, מאיזור צואר הרחם.בכל אופן בלי בדיקה קשה לדעת מהוא הדמם האדום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת בטאדניאלה07/08/2010
בדיקת הבטא שלי אמורה להיות ביום ראשון הבא(,שבועיים לאחר השאיבה,הבדיקה תהיה רק ביום ה15,האם אפשר להקדים את הבדיקה ליום ה13,מבחינתי היומיים של המתח האלא מאוד מעיקים
?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה
פרופ` דוד בידר07/08/2010הבדיקה תהיה חיובית 11 יום לאחר ההחזרה. בדרך כלל אנחנו ממליצים לבדוק אחרי 12 יום כך שאת יכולה לבדוק קודם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוטרוגסטןשירה07/08/2010
שלום רב רופאים יקרים
הפעם קבלתי תמיכה אוטרוגסטן 200, 3 פעמים ביום.
בהחזרה קודמת 300.
האם משמעותי?
נותרו לי עוד כמוסות מפעם שעברה, שמא אגדיל את המינון?
חברתי קבלה מינון של 300 כל 4 שעות...והרתה.
תודות שירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמיכה
פרופ` דוד בידר07/08/2010אין משמעות. המינון שקיבלת מספיק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמיטל07/08/2010
איזה גודל של זקיקים וכמה צריך כדי לבצע שאיבה ?
והאם ציסטה תפריע להפרייה חוץ גופית להצליח ?
יש לי אנדומטריוזיס
תודה מיטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציסטה
פרופ` דוד בידר07/08/2010הציסטה לא תפריע.בדרך גודל הזקיקים לשאיבה הוא מעל 16 מ"מ. שואבים כאשר יש רוב הזקיקים בשחלות בגודל סביב 18-20 מ"מ והדבר תלוי גם בבדיקות הדם.למשל אם בחול שחלה יש כ 5 זקיקים בגודל כזה והדם מתאים אזי אפשר לשאוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת דם
מיטל08/08/2010לפני שאיבה עושים בדיקת דם מה בודקים יכול לדחות את השאיבה ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה
פרופ` דוד בידר08/08/2010לא הבנתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיטל
לימונית08/08/2010על הבדיקות לפני השאיבה:
אם כוונתך לבדיקות הנעשות עד יום השאיבה, (ואין כוונתך לבדיקת דם ביום השאיבה, שזה דבר לא מוכר לי), אז בהתחלה מדובר בבדיקות הבודקות את דיכוי המערכת, ולאחר מכן, לאחר שמוסיפים את ההורמונים מגרי הזקיקים, רוצים לראות שיש התאמה בין מספר הזקיקים וגודלם לרמת ההורמונים בדם. ברגע שיש התאמה בין מספר הזקיקים וגודלם לבין ההורמונים, קובעים את יום השאיבה.
בהצלחה,
לימונית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלימונית שלום
מיטל09/08/2010תודה
את מטופלת של דר' ישי דוד ?
אני כן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיטל
לימונית09/08/2010שלום מיטל.
כן, אני אכן מטופלת מרוצה מאוד של ד"ר ישי. אין עליו. הרופא הכי מדהים שיש, מכל הבחינות, גם מקצועית וגם מבחינה אנושית.
שיהיה לך (ולכל גולשי וגולשות הפורום) בהצלחה.
לימונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת דם
מיטל09/08/2010מה אומר התוצאה של בדיקת דם הזו
ולמה אי אפשר לבצע שאיבה בגלל התוצאה הזו
lh - 1.4
ESTRADIOL (E-2 - 3211
PROGESTERONE - 1.4
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאיבה
פרופ` דוד בידר09/08/2010תלי בגודל זקיקים ומספרם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ASSISTED HATCHINGלימונית07/08/2010
שבת שלום לרופאים,
בשבוע האחרון היו לי שאיבה והחזרה, כאשר ההפריה נעשתה, עד כמה שידוע לי, גם ב-ICSI וגם ב-ASSISTED HATCHING.
סה"כ נשאבו הפעם רק שתי ביציות (בד"כ יש לי כמות מכובדת יותר לגילי) ונוצר רק עובר אחד.
את עניין ה-ASSISTED HATCHING אני העליתי בפני מנהלת המעבדה ביום השאיבה, לאחר אכזבתי הרבה מכמות הביציות שנשאבו הפעם.
ברצוני לדעת האם ל-ASSISTED HATCHING יש סיכונים? ואם כן מה הסיכונים?
לגבי ה-ICSI אני יודעת שיש עלייה מסוימת במומים מולדים, ולפי מה שראיתי כאן בתשובה של ד"ר קול לאחת הפונות, הסיכונים הם מרמת ביצית לא טובה ולא מאפת הטכנולוגיה.
האם ב-ASSISTED HATCHING הסיכונים יכולים לנבוע גם מהתהליך עצמו?
אני שואלת כדי לדעת האם כדאי להמשיך בדרך זו בפעם הבאה (במידה ולא ייקלט) או שלא.
בתודה מראש,
לימונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ASSISTED
פרופ` דוד בידר07/08/2010אין יתרון בביצוע הפעולה. אין סיכונים בפעולה.עושים "חור" במעטפת העובר.רוב המקומות " ירדו" מזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השתלת עוברים = 4000 ש"ח באלישעש.07/08/2010
למה ?
ד'ר בר חווה לוקח 1000 ש"ח על השתלת עוברים ויש החזר מהקופה !!!!!!
IVF אלישע לוקחים 4000 ש"ח על כל החזרה. ואין החזר מהקופה.
וכשמדובר בתרומת בצית זה 4000 ש"ח, כל פעם ואין החזר !!!!!!!!!!
ר ח מ נ ו ת !!!!!!!!!!!
תעשו משהו למען בנות ישראל !!!!!!!!!!
ה נ ח ה !!!!!!!!!!!1* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 4000 ש"ח לבה"ח + 4750 יורו לתרומת ב
ש.07/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתם צודקים. מה תענו לי ?
ש.08/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה.
ש.08/08/2010.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצודקת,
חסוי10/08/2010בהחלט צודקת, מסחטה של כסף הם עושים, אבל לא חושבת שד"ר שחר קול יענה על שאלה זו, הוא היחיד שעובד באלישע, צריך לשלוח מכתבים לאלישע, הרי יש תחרות רצינית בתרומות ביציות, בין בתי החולים . וככל שיפורסם ויכתבו בפורומים , אולי זה יגיע לאוזניים הנכונות.
בהצלחה, ומקווה שבנות רבות יגיבו....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת סיסי שיליה בחולניר07/08/2010
.שלום,אנחנו חיים בסין ואני צריכה לעשות סיסי שיליה לנשאות גנטית.האם יש אפשרות כזו ? והאם אתם יכולים להמליץ לי על רופא? אין לנו בעיה לשלם פרטי כמובן...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סין
פרופ` דוד בידר07/08/2010את צריכה לברר בסין בבית החולים המרכזי באיזור שלך. אין לנו ידע על רופא מסויים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיסי שיליה-לרופאים בבקשה
ניר09/08/2010האם ידוע לכם אם עושים בדיקות סיסי שיליה בחול לצורך גנטי? או שזה רק בישראל? אם עושים איפה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון לאחר החזרת מוקפאיםלירז07/08/2010
שלום רב,
אני ממש צריכה את עזרתכם....
בתאריך 23/6/10 עברתי החזרת מוקפאים. הוחזרו 3 נקלטו 2.
מאז ההחזרה הייתי מקבלת בכל יום תמיכה - ג'ל קורינון פעם ביום בבוקר.
נכון להיום אני בהריון תאומים בשבוע 8+5, עפ"י הנחיית הרופא הופסק תמיכת קרינון החל מיום רביעי הקרוב. משום מה היום בבוקר נכנסתי לשירותים וגיליתי גוש שיצא מהרחם של נוזל דביק לבן (מאוד מזכיר את החומר של הקרינון),
שאלתי היא - האם אני צריכה להיות מודאגת ולגשת לחדר מיון???
תודה רבה לכם
לירז* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין צורך לפנות למיון
פרופ' אלכס סימון07/08/2010אומנם יתכן ומדובר בשאריות קרינון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עובריםדורית07/08/2010
שלום,
כמה זמן מיכל המכיל עוברים מוקפאים יכול להיות בחוץ עד שמועבר למעבדה אחרת?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוברים
פרופ' שחר קול07/08/2010תלוי בסוג המיכל (תקני? מאולתר?) בנפח שלו ובכמות החנקן הנוזלי.
עקרונית - כל זמן שיש חנקן - אין מגבלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות דמיות לאחר החזרת מוקפאיםסיון07/08/2010
שלום לכולם,
אני ביום ה- 10 לאחר החזרה ראשונה מתוך 2 (החזרה כפולה).
מטופלת ב- 4 כדורי אסטרופם ליום, ו- 900 אוטרוגסטן.
אתמול בערב התחילו הפרשות חומות (לא הרבה).
הבנתי שבטיפול עם אסטרופם לא אמור להגיע המחזור, אלא רק לאחר שמפסיקים לקחת אסטרופם.
האם זה מרמז על כך שהמחזור הגיע? או שיש עוד סיכוי להיריון?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיוון שלום
פרופ' שחר קול07/08/2010התרופות אמורות להחזיק את רירית הרחם ולמנוע דימום.
מבחינה זו הפרוגסטרון (אוטרוגסטן) חשוב יותר מאסטרוגן (אסטרופם).
מציע להמשיך בטיפול , ולבצע בדיקת דם להריון במועד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת דם
סיון07/08/2010תודה ד"ר!
האם בדיקת דם 12 יום לאחר ההחזרה הראשונה זה מספיק? או שמא יש צורך להמתין עד ליום ה- 14?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח וריקוצלה והפריות IVFלאור דואט07/08/2010
אנו בני 38 (ללא ילדים עדיין), עברתי 4 הפריות IVF כושלות ב 9 חודשים. בשל איכות נמוכה הזרע של בעלי.
בדיקת זרע: מורפולגיה 2%, ריכוז בין 5-10 מיליון. כמו כן בעלי עבר בדיקת דופלר אשכים.
להלן תוצאות הבדיקה:
אשך ימין: מיקרוליטאזיס, ללא גוש. בגודל 2.4*4.1 ס"מ. נפח 11 CC. אפידידימוס באיזור הראש 8 מ"מ. זרימה עורקית כ 6.5 סמ"ש עם 0.58 RI. הודגמו ורידים מורחבים בפלקסוס פמפנימומיסס ובקורד של האשך עם היפוך זרימה בולסלוה. מתאים לוריקולצה בדרגה 2.
אשך שמאל: מיקרוליטאזיס, ללא גוש. בגודל 2.1*4.0 ס"מ, נפח 11 CC. אפידידימוס באזור הראש 8 מ"מ. זרימה עורקית כ 6.5 סמ"ש עם 0.57RI. הודגמו ורידים מורחבים בפלקסוס פמפנימורמיס ובקורד של האשך עם היפוך זרימה בולסלוה. מתאים לוריקוצלה בדרגה 3.
סיכום :וריקוצלה דו צדדי דרגה בינונית מימין וקשה משמאל. אטרופיה קל של אשך שמא ייתכן משני לוריקוצלה. מיקוליטאזיס דו צדדי דורש מעקב סונר דופלר פעם בשנה(פרדיקטור סימנומה).
האורולוג אינו ממליץ על ניתוח כעת,הוא הציע שנחכה עד שנקלט בהפרייה ,אבל אנו מתעקשים כן לעשות את הניתוח,לי כבר נשבר מההפריות IVF. לכן , הרופא הסכים לעשות ניתוח וריקולצה בצד שמאל בלבד. כמו כן,הרופא לא נתן לנו תיקוות להריונות ספונטנים לאחר הניתוח. מה דעתך? האם יש תקווה להריונות ספונטנים לאחר ניתוח כזה? האם כדאי והאם אפשר במצב זה להקפיא זרע לפני הניתוח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וריקוצלה
פרופ' אלכס סימון07/08/2010אני לא נוהג לנתח על סמך על קול בלבד. יש מקום לניתוח אם גם בבדיקה ידנית יש וריקוצלה דרגה 3. לאחר ניתוח של וריקוצלה, שיפור בזרע אצל 30% בלבד מהמטופלים. השיפור אם מגיע יכול לקחת אפילו עד שנה. בוודאי לא ייבחן לפני 3 חודשים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)