מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מאוד מבולבלתלילית28/07/2010
שלום
אני עושה הזרעה
שילשום עשיתי שוב אולטרסאונד + בדיקת דם ויצא כי הזקיקים בסדר אך עובי הרירית 4
רופא אמר כי לפי הידע שלהם הרירית צריכה להיות 8 על מנת שיתפוס הריון , אז לשיקולי אם אני רוצה לדחות בחודש
ובנוסף אמר הרופא כי הביוץ יוצא לי ביום שבת לכן נתן לי זריקות לדחיית הביוץ 2 זריקות שלושה ימים אחרי התייעצות עם בעלי ועם המחשבות שלי כולי התבלבלתי ואמרתי למה לעשות את כל הזריקות האלה עם אני עושה הזרעה בביוץ טיבעי וגם הרופא אמר שהסיכוי נמוך אם הרירית דקה
אני מאוד מבולבלת האם עשיתי צעד נכון להמתין עוד חודש? ומה יהיה אם הרירית לא תגיע לעובי 8 בהזרעה הראשונה הרירית הייתה 6.5 האם בגלל זה לא ניקלט הריון
אנא עזרו לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עובי רירית
ד''ר דוד ישי28/07/2010עובי רירית נחשב תקין מ 6 מ"מ ומעלה. לכן נראה שההחלטה שעשית היתה נכונה. צריך לעקוב אחר עובי הרירית שלך במחזורים הבאים כדי לדעת האם יש לך בעיה של ררית או לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחיצה ברחם-לפני טיפולי פוריותרוית28/07/2010
אנחנו לפני טיפולי פוריות, אצלי בעיה בביוץ, זרע תקין, הולכים על איקלומין + הזרעה.
בא"ס רחם ולאחריו סונר תלת מימד נצפתה מחיצה "קטנה" על פי דברי הרופא שמימדיה
22 רוחב ו 8 עומק
הרופא אמר שמצד אחד כדאי לעשות ניתוח להסרתה על מנת למנוע הפלות,
מצד שני מציע להתחיל טיפול אחד ולראות מה קורה,
אני חוששת מאוד להתחיל טיפול ולהפיל....
מה עושים במצב כזה? מה כדאי לעשות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחיצה
פרופ' שחר קול28/07/2010מציע להמשיך בטיפולי פריון, בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהליאת27/07/2010
שלום,
להלן תוצאות בדיקת הזרע של בעלי. הוא בן 27, אנו מנסים להרות כבר חצי שנה.
צבע- צהבהב
צמיגות- 1
PH- 8
נפח- 0.5 מ"ל
ריכוז- 21X10*6 מ"ל
תנועה- 57%
סוג תנועה: a- 43%
b-14%
לויקוציטים- 0X10*6 מ"ל
אגלוטינציה- חיובית++
total motile count- 6X10*6
swim up test-X10*6/ml
המון המון תודה
לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זרע
ד''ר דוד ישי28/07/2010אני מניח שאת רוצה לדעת האם הזרע תקין. התשובה ( ללא מידע על אחוז התאים הפתולוגיים ) היא כן ,למעט הנפח שהוא נמוך , כנראה בגלל שלחלק מהגברים יש קושי לתת זרע בצורה כזאת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התנהלות אחרי החזרהדנה27/07/2010
שלום לרופאים
רציתי לדעת כיצד יש להתנהל אחרי החזרת עוברים.
האם אפשר לנהוג?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דנה שלום
פרופ' שחר קול28/07/2010אפשר לנהוג.
ראי גם "שאלות נפוצות".* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מאוד מודאגתטלי27/07/2010
שלום רב,. אני בת 42 באולטרסאונד ביום ה-10 למחזור (מחזור שהתארך, כלומר המשיך לי עד היום התשיעי דימום קל), בשחלה ימינית נצפו זקיקים קטנים ובשמאלית - ללא זקיקים. עובי הרירית 3.2 . אין לי ילדים ואני מאוד חרדה שהבדיקה מצביעה על כך שאפסו סיכויי להרות. האם זה שלא נצפו זקיקים זה אומר שהשחלה הפסיקה לתפקד לחלוטין או שיש עוד סיכוי להרות מביצית שלי. מאוד מודאגת. תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זקיקים קטנים
ד''ר דוד ישי27/07/2010בשלב הזה של המחזור , לא צפויים להיות זקיקים גדולים , ביחוד אאם אורך המחזור שלך הוא מעל 30 יום. אפשר לקבל מושג על הפוריות שלך ע"י בדיקה הורמונלית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת המשך
טלי27/07/2010תודה על תשובתך. לא ברור לי מה משעות זה שבשחלה השמאלית כלל לא נצפו זקיקים כלומר, כתבו בתוצאות: "מבנה: ללא זקיקים". האם משמעות הדבר היא ששחלה זו כבא ניה מתקפדת לחלוטין? תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחלה ללא זקיקים.
ד''ר דוד ישי28/07/2010לא ניתן לקבוע קביעה נחרצת ממחזור טיפול אחד. ובכלל , הזקיקים הטובים מתפתחים בכל חודש בצורה אקראית בין שתי השחלות . לפעמים באחת יש יותר ולפעמים בשניה. לפעמים הם כולם בשחלה אחת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאוד מודה!
טלי28/07/2010הרבה תודה על התשובה וההסבר!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקיק שמתפתח לאטמאיה27/07/2010
מצטערת מראש על האורך אבל חשוב לי לציין את כל הפרטים על מנת שהתמונה תהיה ברורה.
אני בת 31 מנסה להכנס להריון. בפעם הראשונה אורך המחזור שלי בשנים האחרונות אינו ידוע לי מאחר והייתי על גלולות תקופות ארוכות. בשתי הפעמים שעשיתי הפסקה מהגלולות לא ק'יבלתי וסת 4 חודשים.
כעת מנסה להכנס להריון. הפסקתי גלולות ועשיתי מעקב זקיקים ובדיקות דם. להלן התוצאות:
בדיקת דם ביום 3 למחזור:
fsh 7.2
LH 7.2
ביום 12 למחזור: זקיק 10 בשחלה ימנית +זקיקים קטנים. וזקיקים קטנים בשמאלית רירית 7.3 אסטרדיול 152 פרוגסטרון 0.9.
ביום 17 למחזור: זקיק 12 בשחלה ימנית+זקיקים קטנים. זקיקים קטנים בשמאלית. רירית 7.1 לא בוצעה בדיקת דם.
הטכנאית אמרה שבגלל הזקיקים הקטנים נראה לה כמו שחלות פוליציסטיות.
ביום 22- פרוסטרון 1.2
ביום 24- זקיק 17 בשחלה ימנית+זקיקים קטנים. זקיק 11 בשחלה שמאלית+זקיקים קטנים. רירית 5.7.
אני מודאגת מאוד מכך שהזקיק אינו מתפתח בקצב נורמלי (הבנתי שאמור לגדול בקצב של 1-2 מ"מ ביום) וחוששת מאוד שגם הפעם לא אקבל מחזור 4 חודשים, משמע לא אבייץ. האם יש עוד תקווה שהזקיק יגדל לגודל נורמלי? האם זקיק יכול לא להתפתח ומדוע?
ממה שבדקתי באינטרנט כל הבדיקות ההורמונליות שלי תקינות ואין לי שום תסמין של שחלות פוליציסטיות למעט מחזור לא סדיר ושתי פעמים שבהן עשיתי הפסקה מגלולות והווסת לא הגיעה מספר חודשים.
והלכתי לרופא עם התוצאות של כל הבדיקות שעשיתי בחודש האחרון והוא החליט שאו שיש לי שחלות פוליציסטיות או שסתם יש לי מחזור לא סדיר (מאוד הזוי שהוא לא יודע לאבחן) ולדעתו צריך להתחיל טיפול באיקקלומין. לי זה נשמע מוזר להתחיל טיפול כ"כ מהר.
אגב, יש לי תת פעילות בלוטת התריס אבל אני מטופלת באלטרוקסין כבר כמה שנים ומאוזנת על פי בדיקות הדם (TSH)אז כנראה שלא זאת הסיבה.
הייתי מעוניינת לקבל את חוות דעתכם למצבי. בנוסף האם נראה כי יש צורך בטיפול רק בגלל מחזור ארוך ולא סדיר?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משהו קטן ששכחתי
מאיה27/07/2010אלו התוצאות המפורטות של בדיקות הדם ביום השלישי למחזור:
DHEA SO4 3.53 UMOL/L ( 1.20- 7.30
FSH 7.20 MIU/ML
LH 7.20 MIU/ML
PROLACTIN 540.50 M/UL ( 70.00- 630.00) (.......*.)
TSH 1.97 UIU/ML ( 0.35- 4.94) (..*......)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזור לא סדיר
ד''ר דוד ישי28/07/2010כדי לדעת איך מתנהג המחזור הטבעי שלך צריך להמתין עוד כמה חודשים. מהנסיון הקודם , בפעמיים שהפסקת את הגלולות , הסיכוי שיש לך בעיית ביוץ כלשהי ( ולא חשוב אם היא נקראת PCO או לא ) הוא די גבוה ולכן המחשבה של הרופא לגבי הצורך לעזור לך עם תרופות שגורמות לביוץ נשמע הגיוני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת טיפוליםסיון27/07/2010
שלום לכל הרופאים,
ברצוני לדעת האם במסגרת טיפולי פוריות יכול להיווצר איזשהו מצב / סיבוך בו מחליטים שעל האישה להפסיק את טפולי הפוריות ולהמתין תקופה ארוכה לפני שמתחילים שוב?
במידה וכן, מדוע זה קורה,וכמה זמן יש להמתין?
תודה רבה והמשך יום נעים!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקת טיפול
ד''ר דוד ישי27/07/2010השאלה מאד כללית ולכן התשובה תהיה כללית. יש מצבים כאלה. הם לא שכיחים . תקופת ההמתנה משתנה בהתאם לסיבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעריכה את התשובה, תודה.
דורי29/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שחלה ימניתדורי27/07/2010
שלום,
אני בת 23, עוד 3 חודשים בת 24. הייתי אצל רופא נשים בעקבות מיחושים בבטן התחתונה בצד שמאל, הוא הפנה אתי לאולטרסאונד ושם קיבלתי את הממצאים הבאים (שדרך אגב מדברים על צד ימין)
נתוני שחלה ימנית:
מידות: 22*27 מ"מ
מרקם: תקין
הערות: ממצא ציסטי מאורך 10*23 מ"מ בסמוך לשחלה ימין היכול להתאים לפראוויריאן ציסט או הידרוסלפינגס.
כשהגעתי לרופא בחזרה, קיבלתי תשובה של: "זה תקין, לכל הנשים יש את זה ואין ממה לחשוש".
אני: "אבל מה זה אומר ציסטה, זה מסוכן?"
הרופא: "לא".
אני: "או.קיי אבל מה עם הכאבים בצד שמאל?"
הרופא: "לא יודע, מבחינתי את אישה בריאה".
בבקשה, אשמח להסבר מרגיע ומקיף על ההערות של שחלה ימין שלי ומה זאת אומרת לכולם יש את זה? האם זה יכול לסכן בעתיד את היכולת שלי להפרות? נתוני הרחם תקינים וכך גם של שחלה שמאל.
מה לעשות עם הכאבים שיש לי בצד שמאל? מלחיצים אותי ואומרים אותי שיכול להיות שזאת דלקת שתסתום/תדביק את דפנות השחלה ואז...
בקיצור רק מלחיצים ואף אחד לא מסביר הסבר רציף ומנחה מה לעשות.
אשמח לעזרה,
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחלה
ד''ר דוד ישי27/07/2010העובדה שהאולטרסאונד לא הראה ממצאים בצד שמאל מקטינה את הסיכוי שמדובר בגורם גינקולוגי לכאבים שלך. אלא אם בתשובה נעשתה טעות לגבי הצדדים. הממצא הציסטי מימין הוא ממצא קטן ודורש בשלב ראשון מעקב בלבד. אין טעם להכנס בשלב הזה לדיונים על מה המשמעות של זה. רוב הסיכויים שהממצא יעלם או ישאאר כמו שהוא מה שהופך אותו לחסר משמעות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת בטאחן27/07/2010
שלום,
אתמול ביצעתי החזרה ואני אמורה לעשות בדיקת דם לאחר 12 יום.
בדיקת הבטא לפי זה אמורה להיות ביום שבת הבא, האם ניתן לקבל תשובות מהימנות גם לאחר 11 יום (ביום שישי)?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא. חכי ליום ראשון
ד''ר דוד ישי27/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- באיזה שבוע אני?אור27/07/2010
במהלך טיפול היה דימום של מחזור בתאריך 24/6/10 החזרה ב9/7/10 באיזה שבוע אני?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע הריון
ד''ר דוד ישי27/07/2010את גיל ההריון מתחילים לספור מ 16 יום לפני ההחזרה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פולצטיתחסוי27/07/2010
האם תסמונת שחלות פולצטיות יכולה לעבור, ז"א שהתסמונת כבר לא תהיה קיימת .
ע"י טיפול או באופן עצמי??
האם זה גנטי?
האם אישה שאין לה אקנה ואין לה עודף משקל (51 קילו) יכולה עדיין להיות פולצטית?
האם תזונה נכון משפרת שחלות פולצטיות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחלות פוליציסטיות
ד''ר דוד ישי27/07/2010יש גנטיקה מסויימת בתופעה. היא שכיחה יותר אצל נשים שיש להן קרובות מדרגה ראשונה שיש להן שחלות פוליציסטיות. ההתנהגות של השחלות ושל ההורמונים יכולה להשתנות ולהפוך נורמלית אצל נשים שמנות עם שחלות פוליציסטיות שיורדות במשקל ומשנות את תזונתן. התסמונת אצל נשים רזות ללא אקנה ושיעור היא קצת אחרת ומגיבה פחות לשינויים התזונתיים אבל שווה לנסות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהורד27/07/2010
שלום,
התבשרתי בשמחה שאני בהריון לאחר טיפול מוקפאים. החזרה היתה ב-12.7
ביום ראשון 25/7 בטא ראשונה 386 והיום לאחר יומיים 1172
אבל התוצאה של האסטרדיול היא קטן מ- 200 pmol/L
חשוב לציין שאני מחדירה 3 פעמים ביום פרוגינובה דרך הנרתיק כיון שהיו לי תופעות לוואי של בחילות והקאות כשבלעתי אותן דרך הפה. וכמובן גם 3 פעמים ביום אנדומטרין.
האחות אמרה לי שיכול להיות שבגלל שזה דרך הנרתיק לא מופיעה הרמה בדם אך אמרה לי שמהיום במקום להחדיר בערב לבלוע 2 כדורים.
האם זה בסדר , מה יכולה לגרום תוצאה נמוכה זו ? האם זה יכול לסכן את ההריון חס וחלילה?
אודה על תשובתכם המהירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסטרדיול נמוך
ד''ר דוד ישי27/07/2010האסטרוגן אכן נמוך מהצפוי אבל זה אינו מעיד בהכרח על כך שההרין לא יתפתח להריון תקין. הרעיון לבלוע את הכדורים הוא טוב אבל אם זה גורם לך לבחילות אפשר להקטין את המינון ל 2 טבליות ליום או להשתמש במקום במדבקה של אוורל .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםחסויה27/07/2010
מנסה כמה חודשים להרות, בדיקת זרע תקינה למעט מופרולוגיה של 8 אחוז אבל בגלל כמות הזרע והריכוז נאמר לנו על ידי כולם שיש סיכוי טוב מאד להריון טבעי, ויש לנו באמת ילדה בת שנתיים מהריון שנקלטנו מהר מאד...
מעקב זקיקים היום זקיק 16 מ"מ - איך הכי נכון לעבוד באם ידועה בעיית מורפולוגית 8 אחוז..
האם יחסי מין כל יום? האם יום כן יום לא?? ומתי כדאי להתחיל??. היום או לתת לזקיק לגדול עוד קצת???
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יחסי מין
ד''ר דוד ישי27/07/2010הסיכוי לביוץ לפני שהזקיק מגיע לגודל 17-18 מ"מ הוא קטן. אפשר בהחלט לקיים יחסי מין כל יום במשך כמה ימים. אפשר להתחיל כבר בגודל 16 מ"מ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גודל ביציות לפני שאיבהחדשה27/07/2010
היום ב 07:00 בבוקר לקחתי אוביטרל, ובבדיקת אולטרסאונד כשעתיים אחרי נצפו זקיקים בגודל 23, 21,20 ועוד קטנים יותר.
השאיבה מחר 28/7 בשעה 17:00
שאלתי היא האם גודל כזה של ביציות אינו גדול מידי? אני חוששת שהן יהיו בשלות מידי ולא יופרו, או שאיכות ההפריות תהיה ירודה.
ובהזדמנות זו אני רוצה להודות לכם על עבודת הקודש שאתם עושים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גודל זקיקים
ד''ר דוד ישי27/07/2010אין לך מה לחשוש. גודל הזקיקים מצויין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שקיפות ערפיתקאר27/07/2010
מהי התוצאה הנורמלית בבדיקה הזאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
פרופ' שחר קול28/07/2010לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=37 id=link]הריון ולידה [/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)