מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה לד"ר ישי דודמיכל12/07/2010
אולי השאלה לא מתאימה לפורום ובכל זאת - רציתי לדעת האם את מבצע מעקבי הריון למבוטחי כללית ואם כן, כיצד קובעים אלייך תור?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן.
ד''ר דוד ישי12/07/2010תתקשרי למזכירה 0504505825 ותקבלי פרטים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת בבקשה (לד"ר דוד ישי)...
מיכל13/07/2010ד"ר יקר,
תודה על המענה
שוחחתי עם מזכירתך ונדמה שלא הבנת לגמרי את שאלתי ...
אני חברה בקופת חולים כללית ומחפשת רופא שילווה אותי לאורך ההריון דרך קופ"ח כללית - לא בעלות של מושלם (כי כבר ניצלתי את 4 הייעוצים שמגיעים לי מהקופה כשהלכתי לרופא פרטי)
קיבלתי המלצות רבות עלייך מחברות ולכן שאלתי אם זה משהו שאתה מבצע דרך הקופה ולא באופן פרטי - ואם כן, כיצד לקבוע תור ולאן?
אודה למענה מהיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה - לד"ר ישי
מיכל13/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה שאני מנדנדת אבל טרם נעניתי...
מיכל14/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעקב הריון
ד''ר דוד ישי14/07/2010אני מקבל במרפאת "לב הקריה" בקרית אתא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואתה עושה שם מעקב הריון?
מיכל15/07/2010השאלה אם אתה עושה שם מעקבי הריון?
ב*2700 לא ידעו להגיד לי ואני לא רוצה לקבוע תור ולחכות לחינם
לכן שאלתי...
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן
ד''ר דוד ישי15/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם שם אפשר
עינת16/07/2010לעשות גם הזרעות ע"ב גדנדוטרופינים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי תשובה
מיטל16/07/2010מיכל היי ,
דר' ישי הוא רופא מעולה גם בעיני מאוד עדין מבין ואכפתי .
הוא מקבל בקופת חולים בלב הקריה בקריית אתא תצלצלי ל*2700* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חישוב - שבוע הריוןאפרת12/07/2010
בעזרת השם ובשעה טובה נתבשרתי שאני בהריון אחרי טיפול 4 של IVF ...בת 43.4
25.6 שאיבה (יום שישי)
1 - האם יהי נכון לחשב כי בכל יום שישי אני בתחילת שבוע חדש ?
2 - באיזה שבוע אני ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאפרת
ליה12/07/2010ראשית, בשעה טובה ומוצלחת!
שנית, כל כך כיף לשמוע שעדיין אפשר להצליח בגיל שלך ושלי 43. עשיתי 4 הפריות והפלות כימיות.ילדתי לפני 3 שנים ונכנסתי בקלות להריון. אם אפשר לשאול אם את מטופלת פרטי ואיז פרוטוקל עשית? מקווה שאת לא חושבת שאני חוצפנית.מרגישה שאני חייבת לבדוק עד שאני אצליח.
שוב בשעה טובה ובשורות טובות,
ליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליה
אפרת12/07/2010תודה רבה על הברכות.
התחלתי ביום ה21 למחזור הקודם עם 2 כדורי פרוגינובה ליום עד קבלת המחזור (לא הרבה רופאים מכירים זאת, וחלקם אפילו תמהים על כך, זה גורם לזקיקים במחזור הבא להגיע כולם פחות או יותר לאותו גודל, )
פרוטוקול קצר של חמישה ימים גונל ןאחריהם עוד כחמישה ימים מונוגון
צטרוטיד ואורביטרל..
חלק מהפרוטוקול, לקרא תפילת כל חי 40 יום ותהילים, האמיני לי זה מה שקרה לי זה נס בזכות ה' (ואינני דתיה כלל )
בהצלחה לכולן ן והמשך הריון תקין לכל הבנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך לשאלתי לגבי תשלוםלילית12/07/2010
שלום
שאלתי לגבי תשלום על הזרעה עם יש מקור עזרה החודש לא עברתי הזרעה כי לא היה לי כסף האם יש מישהו שיכול לעזור איזה גוף
אתי כתבת לי שאת מקבלת התחייבות מקופת החולים את יכולה לפרט יותר לא הבנתי במה מדובר
בבקשה תענו לי דחוףףףףףףףףףףף גם החודש יש בעיה כספית וחבל על הזמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
דנה12/07/2010לפי מיטב הבנתי, את אמורה לקבל החזר על ההשבחה מקופ"ח. את לא צריכה לשלם על ההזרעה. את חייבת להתייעץ עם קופת החולים שלך. אם את אצל רופא פוריות, הוא עושה לך את זה. מאוד מוזר לי ששילמת על הזרעה. תבררי. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקיקים במחזור החזרת מוקפאיםסיון12/07/2010
שלום,
אני אחרי שאיבה של 22 ביציות, גירוי יתר שחלתי שבעקבותיו לא בוצעה החזרה.
יש 9 מוקפאים.
ב- 6.7 התחיל המחזור, והתחלתי אסטרופם 3 פעמים ביום.
היום 12.7 הייתי בבדיקות דם וא.ס, ובא.ס האחות אמרה לי שהיא לא מבינה מדוע יש לי זקיקים.
היא לא הרחיבה בנושא, אבל אמרה שהיא תחזור אליי עם תוצאות בדיקות הדם וככל הנראה נמשיך כרגיל עם האסטרופם עד ההחזרה.
אגב, הרירית בעובי 6.8....
שאלתי היא האם אמורים להות זקיקים בשלב זה (יום 7 למחזור), ואם לא - על מה זה מעיד? מדוע נראו זקיקים בא.ס ? האם זה יכול לדחות את מועד ההחזרה? או לבטל החזרה החודש?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
סיון12/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזקיקים
פרופ` דוד בידר13/07/2010הן תוצאה מגירוי השחלה קודם לכן וזה המראה כאשר מבצעים אולטרסאונד לאחר הוסת. זה יספג לאט והחשיבות בהכנה ל ידי אסטרופם היא רק בגודל הרירית ורמת פרוגסטרון בדם נמוכה ליתר הדברים אין שום חשיבות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב בשחלהשירה12/07/2010
בוקר אור רופאים יקרים
אתמול בלילה חשתי כאב בצד ימין בשחלה.
אני לקראת מחזור, האם קשור?
זו פעם ראשונה שחשתי כאב כזה אשר העיר אותי משנתי.
הכאב חלף כעבור מס דקות.
מה דעתכם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנא התייחסותכם
שירה12/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאב
ד''ר דוד ישי13/07/2010לא ניתן לדעת. הכאב שאת מתארת מאד לא ספציפי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השפעת הפיפלשירה12/07/2010
בוקר טוב רופאים יקרים
ב12/6 קבלתי מחזור שבישר כשלון הטיפול.
ב5/7 עשיתי פיפל.
היום ה-12/7 מסתבר כי המחזור מתמהמה..
האם העובדה כי המחזור מתאחר "תפריע לפיפל לפעול את פעולתו הסודית,
משמע שגשוג רירית הרחם?
הפיפל בעקבות כשלונות חוזרים בהשרשה. אולם אין בעיית רירית.
תודות חמות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנא התייחסןתכם
שירה12/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיפל
ד''ר דוד ישי13/07/2010ההתאחרות של הוסת לא אמורה להשפיע על פעולת הפיפל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פדניזון תחושות קשות חולשה בעיקבות אאופיר12/07/2010
שלום לך אני בן 80 והתחלתי ליטול את התרופה פרניזון 60 מג ליום בעיקבות אישפוזי עים מחלה ארטריטיס טמפוראל קיבלתי 1000 מג ליום סטרואידים במשך 3 ימים וחשתי הקלה רבה אך הפרדיזון שנטלתי לאחר האישפוז 60מג ליום העכירו נוראות את מצב רוחי וגם את גופי חולשה נוראית הרופא אמר לי לרדת ל40 ליום ושאני כניראה רגיש למינו כה גבוה נאמר לי שאצטרך ליטול את התרופה כמה חודשים מהיהיי אים לא אוכל ליסבול אותה אים ימשיכו לי תופעות קשות של חולשה יש לזה תחליף מה יהיי אים לא אקח אותה ביכלל או במינון מאוד נמוך? האים יש חשש לחזרת המחלה? אשמח למענ מהיר בתודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אופיר . אתה בפורום הלא נכון
ד''ר דוד ישי12/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעברת הודעה לפורום אחר
פרופ' שחר קול12/07/2010לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=169 id=link]רפואת משפחה[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרה שניהאדוה12/07/2010
שלום ד"ר, אני מטופלתIVF וביצעתי החזרה של עובר לפני כשבועיים וקצת הרופא שלי אמר לי לקחת פרוגינובה וג'ל לנרתיק משך שבועיים, כאשר הוא לא ציין שעד הבדיקת הריון עליי להמשיך. הפסקתי ביום שישי וביום שבת קבלתי וסת (יום א' הייתי צריכה לבצע את הבדיקה) ובדיקת ההריון יצאה שלילית.
שתי שאלות:
1. האם יש השפעה להפסקת התרופות גם אם ליומיים?
2. עליי לבצע החזרה שניה, האם עליי לחכות תקופה, או שאוכל בגמר הווסת?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרה
פרופ' שחר קול12/07/20101. לא
2. אם יש עוברים קפואים, אפשר לבצע מחזור טיפול רצוף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רופאים יקריםהמודאגת11/07/2010
שלום! קיבלתי תשובה לבדיקת חלבון עוברי, 1:9999, האם זה בסדר???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן
פרופ' שחר קול12/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רירית רחםנורית11/07/2010
היי
אני בטיפולי IVF בדרך כלל יש לי רירית בעובי של 5-6 ממ [ בת 42 עם גרידה בעבר ]
רציתי לדעת בבקשה
1. כיצד ניתן לעבות עוד קצת את הרירית
2. זו סיבה טובה לעשות הנצה בביצית לעזור להשרשה
3. האם בעת מתן אוביטרל הרירית גדלה עוד קצת [ מעולם לא עשיתי U.S אחרי אובטרל ]
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיבוי הרירית
יעל11/07/2010איני יודעת איך זה עובד, אבל מסתבר שאכילת סלק מעבה את הרירית. שמעתי וניסיתי וזה עובד...
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליעל
נורית11/07/2010תודה יעל
על איזה כמות סלק מדובר ליום אני ניסתי זה לא עזר לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעובי רירית
ד''ר דוד ישי12/07/2010אין , לצערי , דרכים טובות לעבות את הרירית
העזרה בהנצה עוזרת להנצה ולא להשרשה ולכן אינה מסיעת במצב של רירית דקה . בגילך שוה לעשות בלי קשר לרירית
אחרי אוביטרל הרירית מפסיקה לגדול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה .במה מועילה הנצה
נורית12/07/2010תודה
במה מועילה הנצה בגיל שלי
האם אני יכולה לבקש מהרופא או שזה לפי שיקולו
שוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההנצה
ד''ר דוד ישי12/07/2010ההנחה בסיוע להנצה ( הנצה = יציאת העובר מתוך המעטפת שבה הוא נמצא עד השלב הזה שבלעדיה לא יוכל להשתרש ) היא שבמצבים מסויימים , כולל גיל האישה , המעטפת נעשית עבה או קשה ולעובר יש קושי לצאת ממנה. העזרה היא ע"י יצירת נקב או נגיסה בדופן בקטע מסויים כדי שתהיה דקה יותר.
ההחלטה היא רפואית אבל את יכלה לבקש מהרופא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה את הבציות שלי מפרים ב ICSI
רקפת13/07/2010תודה
האם בפעולה זו יש כבר נקב /חור בביצית [ סייוע להנצה ] או
שצריך לעשות הנצה בנוסף ל ICSI ?
שוב תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכילת סלק ועיבוי רירית
חזרתי13/07/2010הי
גם אני התנסתי באכילת סלק לעיבוי רירית, ולמרות שלא הייתי מאמינה גדולה בשיטה,
זה באמת עבד, הרירית שלי לפני הנסיון עמדה על בערך 4.7 ובעקבות הסלק גדלה ל- 6.6 . אכלתי בערך 2-3 סלקים בינוניים ליום.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
רקפת13/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול הורמונלינורית11/07/2010
שלום
האם אפשר להזריק מונוגון וצטרוטייד יחדיו כבר ביום הראשון לטיפול זה מגדיל את כמות הביציות
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול
פרופ' שחר קול12/07/2010לא, לא צפויה הגדלה של כמות הביציות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות חלבון עובריהמודאגת11/07/2010
שלום!
קיבלתי תשובה לבדיקת חלבון עוברי, 1:9999, האם זה בסדר???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן
פרופ' שחר קול12/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיכוב במחזור עם זריקת אוביטרל נוספתלירון11/07/2010
שלום
הזרעות קודמות עם תמיכה של אנדומטרין קיבתי מחזור ביום ה - 13 לאחר ההזזרעה.
טיפול נוכחי עם הזרעה ותמיכת קרינון עם זריקת אוביטרל חוזרת לאחר שבוע מהראשונה - האם יתכן איחור במחזור עקב הזריקה הנוספת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן
פרופ' שחר קול12/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עוברים מוקפאיםאפרת11/07/2010
בס"ד
אני צריכה להחזיר עוברים מוקפאים לאחר 4 שנים אשמח אם תסבירו לי את התהליך
תודה מראש אפרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ראי "שאלות נפוצות"
פרופ' שחר קול12/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צילום רחםקרן11/07/2010
עשיתי צילום רחם לפני מספר ימים, לא נראו הסתיידויות , גודל תקין. מה שהסב את תשומת ליבי-
חצוצרות עדינות. מה משמעות הדבר? עברתי 3 הזרעות עד כה ללא הצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חצוצרות עדינות
פרופ' שחר קול12/07/2010תקין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)