מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- 5 ימים לאחר שתילת עוברים - כאביםnett08/07/2010
חמישה ימים לאחר שתילת עוברים. מאז ההשתלה ועד היום יש לי לחצים בבטן התחתונה ובגב התחתון (דומים לאלו שבמחזור או בביוץ). האם תקין? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים
פרופ' שחר קול08/07/2010זו תופעה שכיחה מאוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עובריםעינב08/07/2010
דר' שלום רב,
בת 36+ עברתי אתמול החזרת עוברים טריים לרחם(2) , מאוד חוששת כי ההחזרה הייתה מאוד
קשה וטראומטית עבורי., איני מבינה מדוע. עברתי לפני הטיפולים צילום רחם , נמצא תקין, ו- 3 הזרעות בלי שום תחושת
כאב או בעיה. ההחזרה נעשתה עם שלפוחית שתן מלאה, הרופא בסופו של דבר ביצע הרדמה של צוואר הרחם, כי ממש סבלתי. אשמח לקבל תגובתך למה החזרה אמורה להיות ככ קשה, חשבתי
מקריאת חומר שזה הרבה יותר פשוט. אציין שיש לי רחם קדמי, רירית רחם סביב 6 - 7 מ"מ.
עדיין יש לי קצת דימומים.
אודה לתגובה מהירה, אני ממש מודאגת.
תודה, ויום פורה,
קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרה קשה
פרופ' שחר קול08/07/2010לפעמים עיוות אנטומי של תעלת צוואר הרחם יכול לגרום לקושי בהעברת הקטטר לחלל הרחם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ברכות חמות לפרופסור דוד בידר שהצטרףשקד08/07/2010
אלינו לפורום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצטרפת לברכות
דורית08/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התחלת טיפולי ivfשקד08/07/2010
שלום לרופאים,
אני אחרי 4 טיפולי iui ללא הפסקה שלא הצליחו להניב פירות.
עכשיו אני עוברת לטיפולי ivf. רציתי לדעת האם צריך או נהוג לחכות חודש נוסף עד למחזור הבא על מנת להתחיל את הטיפולים או שאפשר להתחיל טיפולים מייד במחזור שאחרי כישלון של iui? כי אני הבנתי שאין צורך בהפסקה אחרי iui?
בתודה ויום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ???
שקד08/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשי שלום
פרופ' שחר קול08/07/2010תלוי בסוג הטיפול התרופתי שקיבלת, ובהשעותיו על השחלות שלך.
לכן רצוי להתייעץ עם היחידה המטפלת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוליפ ברחםנועה08/07/2010
שלום רציתי לשאול יש לי פוליפ ברחם שמיקומו ממש באמצע הרחם בגודל 8-9 מ"מ
אני בטיפולי הזרעה בעקבות זרע נמוך של בעלי שאלתי האם אפשר להיקלט להריון עם כזה פוליפ?
כי אני יודעת שהשרשה נעשת בדפנות הרחם ואצלי הפוליפ באמצע הרחם או שאין שום קשר...
עשיתי כבר הזרעה ראשונה ללא הצלחה ועכשיו אניאחרי הזרעה שניה ומקווה לבשורות טובות
אשמח לתשובה
בנוסף אני אחרי 10 ימים מההזרעה ויש לי כאבים בבטן תחתונה ובבטן עליונה מתן תכיפות לשתן אבל ממש כואב לי הבטן גם אחרי שעשיתי שתן יש לי לחץ וכאבים בבטן חשוב לציין שלא שורף לי או כואב לי גם עשיתי בדיקת שתן כי חשבתי שיש לי דלקת והכל תקין יצא בבדיקה..
אז מזה יכול להיות? אולי הריון??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוליפ
פרופ` דוד בידר08/07/2010אפשר להקלט גם עם הפוליפ.
הרגשות בבטן הנמוכה הן עקב הטיפול וההזרעה.לכן יש לחבות עוד מספר ימים בסבלנות.
במידה וכאבים יתגברו או יופיע חום יש להבדק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקב זקיקים- מודאגתמירב08/07/2010
שלום,
לראשונה התחלתי במעקב זקיקים לאחר שכשבעה חודשים אנו מנסים להכנס להריון. כרגע ללא טיפולים.
שלשום המעקב הראה שהביוץ עומד להתרחש (זקיק 23 + מעט נוזל בדוגלאס) אולם מהבדיקה שבוצעה הבוקר הסתבר שיש בשחלה הימנית ציסטה צלולה בגודל 30 ממ (הבודקת אמרה שהזקיק התפתח לציסטה). לא ניצפה נוזל בדוגלאס.
מאחר והתור לרופא שלי הוא בעוד חודש כמעט אודה על מעט הסבר על הציסטה. האם היא "תשטף" עם הוסת? מה ניתן לעשות? עד כמה זה חמור?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציסטה
פרופ` דוד בידר08/07/2010הזקיק ביץ והפך לגופיף צהוב וזב מצב שלאחר ביוץ
בוסת ,אם לא תהרי, זה יחלוף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם אני יכולה
מירב08/07/2010האם אני יכולה להסיק מתשובתך שהציסטה היא- היא הגופיף הצהוב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציסטה
פרופ` דוד בידר08/07/2010בן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם אני יכולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם אני יכולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מינימום ימים עם גלולות להמשך טיפול?שירן08/07/2010
היי,
אז מכיוון שעברתי צילום רחם ולא נהוג להתחיל עם הורמונים בחודש שכזה ואני לא רציתי ללכת על חודש טבעי שכן אני מבייצת מאוחר (לא פוליציסטית) ובכלל, מעדיפה שזה יהיה מלווה בהורמונים וכל התהליך המסודר יותר לגוף שלי.
ולכן, בהתייעצות עם הרופא הומלץ לי לקחת גלולות על מנת להקדים את הווסת שתגיע שוב ואז להתחיל טיפול בזריקות להזרעה מספר 3.
לא זכור לי רק מה מינימום הימים שהרופא אמר?
אני אנסח את השאלה בצורה ברורה יותר.
רציתי לדעת מה מינימום כדורי הגלולות שאני צריכה לקחת על מנת לקבל שוב ווסת? (התחלתי לקחת ביום 4 מהווסת שכבר נגמרה ואני אחרי 4 כדורים).
אשמח לקבל תשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה דילגו עליי???
שירן09/07/2010אני מקפיצה את ההודעה כדי לקבל את התייחסותכם בכל זאת.
אשמח לקבל תשובה בנוגע לשאלה שלי.
מה מינימום הימים בהם צריך לקחת גלולות (מקום 21 יום מלא) על מנת לקבל ווסת שוב פעם ולהתחיל טיפול???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמינימום
ד''ר דוד ישי10/07/2010אין מינימום. הגלולות "מדכאות" את הפעילות השחלתית ולכן ניתן לעצור בכל שלב ולהתחיל טיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פספוס יום בהזרקת פיורגןליטל07/07/2010
אם פיספסתי יום אחד של הזרקת פיורגן במינון 50 ,האם להמשיך להזריק רגיל יום למחרת או שמא זה משבש את רצף הטיפול ויש להפסיק לגמרי ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פספוס
ד''ר דוד ישי07/07/2010זה יכול לשבש. אבל למרות זאת , אני ממליץ להמשיך ולהחליט רק על פי הבדיקות בהמשך האם נוצר שיבוש או לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לרופא בבקשה תענו ליאלמונית07/07/2010
שלום בתאריכים 20.6 עד 24.6 כולל לקחתי גונאל 75 כל יום ב25.6 לקחתי אוביטרל בתאריך 23.6 עשיתי מעקב זקיקים אני זוכרת שהרופא אמר שיש 2 זקיקים ולא זוכרת מה הגדלים שלהם אבל מה שכן הרופא אמר שאני מגיבה יפה לטיפול בנוסף גם עשיתי בדיקות דם והתוצאות הן: estradiol - 430 progesterone - 4.3 ביום ראשון 27.6 עשינו השבחה +הזרעה שהתוצאות הן: דגימה מקורית: נפח1, צמיגות 3 ריכוז 11 תנועתיות 27 תנועה פרוגרסיבית טובה 18 לאחר ביצוע שטיפה כפולה: ריכוז 7 תנועה 43 ת"F תאי זרע בתנועה 1.5 בנוסף בתאריך 4.7 עשינו מעקב זקיקים (זאת על מנת לבדוק שאין גירוי שחלתי) תוצאות הן עובי רירית 7.4 שחלה ימנית-ממצאי ציסטי עבור 15 מ"מ ושחלה שמאלית ממצא ציסטי 25 מ"מ נוזל בדאגלס מעט השאלה שלי היא האם ניתן לראות לפי התוצאות שיש סיכוי להצלחה או שזה מתקדם יפה ומתי הכי הכי מוקדם אפשר לעשות בדיקת שתן להריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם הריון ?
ד''ר דוד ישי07/07/2010לצערי לא ניתן ללמוד מהבדיקות שעשית האם יתפתח הריון או לא. בדיקת דם אפשר לעשות 14 ים ךאחר ההזרעה . לבדיקה בשתן כדאי לחכות עוד יום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת רקמות וקריוטיפדפי07/07/2010
שלום רב,
הריון טבעי אח"כ 2 הפלות טבעי+ 2 הפלות IVF
הורדת חצוצרות+ קרישיות תקין
המשך בירור קריוטיפ- תקין
רקמות - שלילי.
1.איך יכול להיות שיש לי ילד? הבעל שלי אמר בצחוק, אבל אתם יודעים תמיד יש שמץ של אמת- אולי הילד לא שלי בגלל בדיקת הרקמות. אז מבחינתי- אין ספק. אבל אנא הסבירו לו בקצרה איך יתכן.
2. מה יכולה להיות המלצה טיפולית לאחר החזרת עוברים או אחרי הפריה נוספת.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת רקמות
ד''ר דוד ישי07/07/2010אני מתנצל אבל לא הבנתי את השאלה. אם אני מבין נכון , כל הבדיקות שעשית תקינות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפלות לא מוסברות.
דפי08/07/2010מכל הבירורים הבנתי שבדיקת הרקמות אינה תקינה.
1. איך יכול להיות שרק עכשיו כשאני מנסה להרות בשנית יש לזה השפעה על החזקת ההריון.
אני מצליחה להרות אך לא מחזיקה את העובר נופל בחלק הראשון.
מה אפשרויות הטיפול במצבי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה- ד"ר ישי אנא התייחסותך.תודה
דפי08/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה- ד"ר ישי אנא התייחסותך.תודה
דפי08/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת רקמות
ד''ר דוד ישי10/07/2010איך נקבעה העובדה שהגורם להפלות הוא תאום הרקמות ?
בעקרון , אין שום בעיה שגורמת להפלה ב 100% . ולכן , העובדה שהיה הריון תקין אינה שוללת שהבעיה קימת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסבר לבעיית פוריותאור07/07/2010
אני אחרי שאיבה (חמישית) והבנתי שעלו על בעיה והייתי רוצה הסבר שגם אני אבין.
עד עכשיו אמרו שאני לא נכנסת להריון בגלל הדבקויות שחוסמות חצוצרה אחת וגם זה עם מעבר.
היום לאחר שאיבה נשאבו 12 בימיות 6 הופרו בשיטת מניפלציה (משהו כזה) והשניה IVF בשיטה אחת לא הבנתי איזה לא הופרו התאים בגלל "אין קישורבין הזרע לביצית" ובשיטה השניה 4 הופרו.
נאמר לי שהבעיה כנראה לא בי אלא בזרע?
האם ניתן להסביר לי כי לא ממש רציתי לשאול ליד בעלי .
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ההסבר
ד''ר דוד ישי07/07/2010לחסימת חצוצרה אין משמעות ב IVF לכן זה לא יכול להיות ההסבר. יש מצבים שבהם יש קושי בהפרית הביציות ע"י הזרעונים ( בהפריה רגילה של IVF ) , גם אם , גם אלה וגם אלה נראים תקינים. הקושי יכול לנבוע הן מבעיה בביצית והן , שכיח יותר , מבעיה בזרע . התשובה לכך היא מיקרומניפולציה שבה מוחדר זרע תקין , שנבחר ע"י אנשי המעבדה , לתוך הביצית .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה תעזרו ל...טלי07/07/2010
אומרים שערך של הבטא פחות חשוב מקצב העליה שלו.. אבל הערך שלי נמוך ואני כל כך מודאגת, לא מסוגלת לעבוד ולחשוב על שום דבר אחר..
לאחר 5 ימים איקוקלומין (כדור ביום)
ב16.06 - אוביטרל (בערב)
17.06 - בבוקר הזרעה ראשונה
ב04.07 - בדיקת בטא - יצא 30
ב07.07 - כעבור 3 ימים - בדיקת בטא - יצא 92
אמרו לחזור על הבדיקה ביום א' 11.07
האם אפשר להיות אופטימית?
תעזרו לי בבקשהההה
ממש לחוצה
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עלית הבטא
ד''ר דוד ישי07/07/2010את יכולה להיות אופטימית. רמת הבטא טובה והעליה טובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מס' עובריםדורית07/07/2010
כמה עוברים צריך להחזיר כדי שיהיה 100% או בקירוב לכך סיכוי להצלחת טיפול??
מה מספר העוברים המקסימלי שאפשר להחזיר בישראל?
מה קורה למישהי שישי לה כשל שחלתי האם אפשר להחזיר לה גם 5 עוברים?
תודה ג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוברים
פרופ' שחר קול07/07/2010טכנית, אפשר להחזיר כמה עוברים שרוצים, אך לא ניתן להבטיח 100% הצלחה.
מעשית, יש המלצות מקצועיות בנושא. המספר המירבי - 4
אם יש 5 עוברים לא ניתן להגדיר המטופלת כ"כשל שחלתי".
ראי גם "שאלות נפוצות".* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף!!! ,לא הודגמה חצוצרה...גילי07/07/2010
שלום לכל הרופאים,
נשואה+3 הריונות ספונטנים מנסה 3 שנים להכנס להריון,נמצא אי ספיקת שחלות fsh 31.8
חזרתי עכשיו מצילום רחם ממש לחוצה, להלן התוצאות:
אין לראות הסתדויות פטולוגיות באגן הקטן
הזרקנו 8 סמ"ק ultravist בשעה 12:10
התקבל רחם בצורה גודל ומנח רגילים
בצד ימין לא הודגמה חצוצרה ואין מעעבר לחלל הצפק
בצד שמאל הדגמה חלקית של חצוצרה ללא מעבר בטוח לחלל הצפק.
מה זה אומר שיש לי חצוצרה אחת? ולשניה אין מעבר?
יש לי בכלל סיכוי להקלט? אם כן איזה טיפול מומלץ במקרה הזה?
תודה רבה רבה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חצוצרה
פרופ` דוד בידר07/07/2010לחצוצרה שלא נראתה בצילום רחם אין כל משמעות הבעיה היא שאין כבר בציות על מנת להרות ובמקרים כאלה אנחנו מחזירים לרחם עוברים של תורמת ביצית ואין לחצוצרה שום משמעות לטיפולים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופסור דוד בידר תודה על תשובתך,האם
גילי07/07/2010האם נותרו לי ביציות?במקרה שלי האופציה היחידה היא תרומת ביצית? או שישנה עוד אפשרות?
רופא הפוריות נתן לי פרוגלוטון להסדרת המחזור האם יש טעם להמשיך לקחת את הכדורים? המפגש שלנו רק עוד שבועיים, והוא לא ראה עדיין את תוצאות צילום הרחם.
שוב תודה מראש!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר לענות לי בבקשה
גילי08/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביציות
פרופ` דוד בידר08/07/2010לקחת פרוגילוטון זה בסדר אך לפי הFSH הטיפול הוא רק בתרומת ביציות. כמו שכתבתי אין בעיה עם הצילום וחוסר הדגמת החצוצרה לא משנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסטרדיולחסויה07/07/2010
שלום רב,
ביום ה -3 למחזור, אלה התוצאות:
LH - 4.7
PROG - 2.4
E2 - 331
מה יכולות להיות הסיבות לכך שהאסטרדיול כה גבוה? ואיך ניתן להוריד אותו?
אודה על תשובה מהרופאים היקרים.........* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסטרדיול
פרופ` דוד בידר07/07/2010תלוי בגיל. בגיל מעל 35 וביחוד מעל 40 זה מצביע על ירידה בתפקוד שחלתי אך יש לחזור על הבדיקה שנית בוסת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ' בידל היקר
חסויה07/07/2010ברצוני לברך אותך על הצטרפותך לפורום.
בהמשך לשאלתך, אני בת 29. גם בחודש שעבר האסטרדיול היה גבוה- 507.
מה ניתן להסיק מכך? אני בהפסקה מהטיפולים כבר חודשיים בגלל שהאסטרדיול גבוה.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה טעיתי בשם - פרופ' בידר
חסויה07/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהtxyrshuk
פרופ` דוד בידר08/07/2010צריך לראות את כל פרופיל ההורמונים בוסת ולראות מה קורה לאורך המחזור החודשי מוסת לוסת על מנת לתת נערכה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)