מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- נא עזרתכםד29/04/2010
שלום,
בת 38, עומדת לפני ניתוח וטיפולים רדיואקטיבים להסרת בלוטה ממאירה בבלוטת המגן שאחריהם אסור לי להכנס להריון במשך יותר מחצי שנה - שנה. אין לי ילדים.
1. האם כדאי לפני התחלת טיפולים אלה לעשות מחזור IVF ולשמור מוקפאים?
2. מהם סיכויים ואחוזי הקלטות של עוברים מוקפאים? וכן מה אחוזים לעומת טריים?
3. האם בעוברים מוקפאים עלולים להיות הפלות, לידות מוקדמות, מומים?
תודה מקרב לב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול לבלוטת תריס
פרופ' אלכס סימון29/04/2010אם אין דחיפות בטיפול לבלוטת התריס כדאי לבצע שמור עוברים מוקפאים. בררי עם הרופא שלך אם הטיפול ביוד ניתן לדחיה של חודשיים בערך.
בעיות שאני רואה:
1. כיסוי של קופת חולים לטיפול ההפריה. יתכן ויתגלעו בעיות.
2. מוקפאים - סיכויי ההריון פוחתים לאחר הקפאה. האם זה צריך לשנות את ההחלטה? הרי כיל 29 לעומת 38 גם מפחית סיכויי הריון. עדיף משהו לעומת בהקפאה.
הריונות ממוקפאים כמו כל הריון הפריה אחר. אין בו בעיות מיוחדות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דילגו עלי קודם - רושמת שוב - ריריתדנה29/04/2010
בת 33 ללא ילדים.
מחזור קצר 23-25 יום.
בחודש האחרון - איקקלומין + אוביטרל + הזרעה (בפעם הראשונה - לפני כן ניסינו רק מחזור טבעי).
רירית ב 3 מחזורים טבעיים שנבדקו בי"מ 12 - לפחות 7.5 מ"מ (תמיד מרקם תקין).
החודש בי"מ 12 - רירית 6.1 , מרקם תקין (כמה זקיקים יפים... אבל זה לא רלונטי לשאלות) - אוביטרל ב 24:00.
י"מ 14 - הזרעה ב 11:00.
שאלותי:
1. האם רירית של 6 מ"מ במרקם תקין מספיקה לקליטת הריון?
2. האם הרירית ממשיכה להתעבות גם אחרי מתן אוביטרל?
3. האם המצב עלול להחריף לאחר טיפול באיקקלומין במחזור עוקב נוסף?
4. במידה והתשובה לשאלה הקודמת הייתה חיובית, האם הייתם ממליצים לעבור כבר במחזור הבא לטיפול בזריקות?
המון המון תודה על התשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רירית רחם
פרופ' אלכס סימון29/04/20101. רירית 6 ממ יכולה לקלוט הריון אולם בסיכוי נמוך יותר מרירית עבה יותר
2. רירית דקה עם טיפול CC (קלומיפן) - תחזור על עצמה. אך לא תחמיר יותר
3. אחרי מתן אוביטרל הרירית לא מתעבה יותר
4. החלטה על סוג הטיפול נתונה בידי הרופא המטפל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מענייןקרן29/04/2010
בטיפול הפרייה .. שלוקחים ביצים מהאישה בהרדמה .. כמה זמן זה ימשך ??? ( זמן ההרדמה )
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תלוי
פרופ' אלכס סימון29/04/2010אם יש רק ביצית אחת אזי ההרדמה קצרה - 10 דקות
אם יש 20 זקיקים - 25 דקות
בממוצע 20 דקות לטיפול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזורקרן29/04/2010
שלום .. הזרעה שניה ב 18/3 ללא הצלחה המחזור ב 31/3 . ( בטיפול המחזור היה כל 25 / 26 ) . החודש לא קבלתי טיפול .. מתיי אמור להגיע ?? היום 29/4 ..
לפני התחלת טיפול פוריות היה כל 31 יום ....
האם בחודש שלא מקבלת טיפול זה ישתנה או לא ???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך שאלה
מיואשת29/04/2010אצלי יסתראדיול 599e2 ופרוגסטרון2.9
lh4.4- אילו התוצאות ביום החמישי מהזריקות .גודל זקיקים16.אצל בעלי לפני השבחת זרע ריכוז 60 אחוזי תנועה 40% נפח 3.5 ואחרי השבחה ריכוז 25 אחוז תנועותיות 80%נפח 0.5 אופי התנעתיות טוב מה הסיכויים להצלחת ההזרעה עם התוצאות האילו ?????? האם תקין וטוב או .........* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמתיני 31-35 יום
פרופ' אלכס סימון29/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השבחהמיואשת29/04/2010
שלום לרופאים .
אני אחרי השבחה וטופלתי בזריקות ואוביטרל ואחר מכן השבחה אני היום השלישי אחרי השבחה ויש לי כאבי גב תחתון וגם בבטן דקירות .וכל הגוף מגרד לי ויותר ברגליים ...האם זה מהזריקות שקבלתי ומה עם הכאבים האם זה לא טוב אני מודאגת ...?אצלי הכל תקין ואצל בעלי זרע חלש אחרי השבחה היא טוב .
1 .מה עם הכאבים האם זה תופעות אחרי השבחה או מהזריקות?
2.כל הגוף מגרד לי האם זה נורמאלי לקרות או זה משהוא שצריך לפנות לרופא ?
תודה על היחס ומודה לכם מראש .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השבחה
פרופ' אלכס סימון29/04/2010הכאבים קרוב לודאי מהזריקות והגדלה של השחלות.
אם הגרד לא יעבור תוך 3 ימים - פני לרופא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זמן הזריקותקאר29/04/2010
אם אני מקבלת את הדקאפפטיל ביומי של 0.1 בשעה 9.30 בערב ואחר כך גם את הגונאל אף באותה השעה אני צריכה לסיים את הטיפול עם מונוגן האם זה בסדר שאקבל אותם ב 6 בערב כ 3 שעות קודם לפי זמני הקופח כי את המונוגן האחות עושה לי וזה עד שעה 6
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זריקות
פרופ' אלכס סימון29/04/2010קבלי את כל סוגי הזריקות ב- 6 בערב או אף מוקדם יותר - 4-5 אחה"צ.
אין בעיה בלעבור למוקדם יותר מ- 9 בערב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקראת iuiבית מרקחת29/04/2010
רופאים יקרים שלום רב,
קיבלתי מחזור בתאריך: 18.4 מקבלת פיוריגון.
היום באולטרסאונד בשחלה ימין זקיק בגודל: 18 והשאר קטנים בגדלים: 12 , 11 , 10 , 8
ובשחלה שמאל זקיק אחד בגודל: 11
היום בבדיקות דם: פרוגסטרון: 2.5 לפני שלושה ימים: 1
E -2 היום: 1924 לפני שלושה ימים: 894
נתבקשתי היום להמשיך להזריק את הפיוריגון, מחר לא להזריק כלום ובשבת להזריק אוביטרל וביום ראשון תתרחש ההזרעה.
הייתי רוצה לדעת איך הפרופיל נראה אם הכל נראה תקין??? והאם הסיכויים לטיפול מוצלח עם הנתונים הקיימים??? והאם זה לא מוריד את הסיכוי שיש רק זקיק אחד בגודל 18 שמוכן להזרעה? האם יש סיכוי שזקיקים נוספים יהיו בשלים עד ליום ראשון שמתבצעת ההזרעה?
ושאלה נוספת: באיזו שעה בשבת אני צריכה להזריק אוביטרל במידה וההזרעה נעשית ביום ראשון בשעה 8:30 בבוקר?
מודה מכל הלב על כל התשומת לב שניתנת לנו הבנות בפורום הזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין שעובי רירית היום 12 מ"מ
בית מרקחת29/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהIUI
פרופ' אלכס סימון29/04/2010הבדיקות תקינות וההוראות נשמעות מצויין. לא יגדלו עוד זקיקים. אולם ראינו הריונות תאומים ושלישיה למרות שדווח על זקיק אחד.
הזריקי בשבת בבוקר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על היחס המהיר!!!
בית מרקחת29/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזרקת אוביטרל
בית מרקחת30/04/2010שלום,
רציתי לדעת מדוע צריך להזריק אוביטרל בשבת בבוקר? אם ההזרעה תהיה ביום ראשון בסביבות 9 בבוקר? הרי בדרך כלל מזריקים את האוביטרל כ- 36 שעות לפני לא??? או שבהזרעה זה פחות משנה ואין בעיה להזריק 24 שעות לפני ההזרעה ושהביוץ יקרה בכמה שעות יותר מאוחר???
בתודה על המענה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזקוקה לתשובה מהירה בבקשה!!!
בית מרקחת01/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנסה לעזור עד שיענו לך
דנה01/05/2010נכון... לאחר מתן אוביטרל, שיא הביוץ אמור להיות כעבור 36 שעות אבל....לזרע יש אורך חיים מסויים ( של מס' ימים בדרך כלל) כך שעדיף שהזרע יחכה לביצי. לכן מבצעים את ההזרעה לפני השיא. יש רופאים הממליצים על שתי הזרעות אבל גם אז שתיהן מתבצעות לפני תום 36 השעות ממתן האוביטרל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגיוני מאוד, תודה על ההתייחסות
בית מרקחת02/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנסה לעזור עד שיענו לך
דנה01/05/2010נכון... לאחר מתן אוביטרל, שיא הביוץ אמור להיות כעבור 36 שעות אבל....לזרע יש אורך חיים מסויים ( של מס' ימים בדרך כלל) כך שעדיף שהזרע יחכה לביצי. לכן מבצעים את ההזרעה לפני השיא. יש רופאים הממליצים על שתי הזרעות אבל גם אז שתיהן מתבצעות לפני תום 36 השעות ממתן האוביטרל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיקרומניפולציהירדן29/04/2010
שלום רב
אני בטיפולי IVF נאמר לי שההפריה תהיה בשיטת מיקרומניפולציה
1. רציתי לדעת מה היתרונות וחסרונות בשיטה זו
2. האם יש חומר קריאה או מחקר על שיטה זו
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ICSI
פרופ' אלכס סימון29/04/2010מאלצים את הביצית לעבור הפריה. השיטה חודרנית כי מחדירים פיפטה זעירה לביצית ומזריקים לתוכה את תא הזרע. מבוצע כשהרופא חושב שהזרע בתנאי מעבדה לא יד לחדור את שכבות הביצית ולהפרותה. בהיותה שיטה חודרנית יש המציעים לבצע בדיקת מי שפיר.
חפשי בגוגל ICSI ןקראי להנאתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקיקיםעינת29/04/2010
היום נמדדו לי זקיקים של 20,18,17,16,14,13,12.
הזקיקים הגדולים גדלים בקצב מהיר יותר מההקטנים, כך שעוד 3 ימים הזקיק הגדול צפוי להיות 29 מ"מ,
ואילו הזקיקים שהיום הם 13-14 צפויים להיות בגודל של 16-17.
בבית החולים מעוניינים שהשאיבה תהיה עוד 3 ימים.
1. האמנם כדאי להקריב את הזקיק הגדול (או השניים הגדולים) כדי שאולי יהיו ביציות בשלות בזקיקים הקטנים?
2. האם זקיק של 29 מ"מ אינו "בשל מידי"? מה הסיכוי שתהיה בו ביצית טובה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקריבים למען האחרים
פרופ' אלכס סימון29/04/2010עדיף לקבל 3 ביציות מאשר רק 1 . ההמתנה מבורכת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה כלליתמיכל29/04/2010
לכל הרופאים היקרים שלום,
הבנתי שהזריקות שנותנים להשראת ביוץ כגון GONAL F, גורמות לעיתים לכך שישתחררו יותר מביצית אחת בכל ביוץ... האם למעשה העובדה שמשתחררות יותר מביצית אחרת גורמת ל"מלאי הטבעי" של הביציות אותן יש לאישה מסוימת - להדלדל? , והאם הדבר יכול להזיק לה בשנים הבאות כאשר היא תנסה להרות שוב (ותגלה שמלאי הביציות שלה אזל)...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה מעניינת וחשובה
פרופ' אלכס סימון29/04/2010התשובה היא שזה לא משפיע על המלאי.
הידעת כי המלאי בלידה הוא 200,000 ביציות. כמה מזה משתמשים ללא טיפול? נניח 12 ביוצים בשנה. נאמר, ואני לארג' איתך, 40 שנות פוריות . זה מביא ל 480 ביציות. נניח בטיפולי ם ישתמשו בעוד 1000 ביציות (ממש הגזמתי). נשאר עודף, לא?
תוכלי לשאול, אם יש כל כך הרבה אז למה הפוריות יורדת? התשובה היא כי בכל שניה, דקה, שעה או יום, ביציות מתנוונות מאיליהם והולכות לאיבוד. כך שאולי בחודש משתמשים באחת, אבל בינתיים רבות התנוונו. עדיין גרימת הביות לא משפיעה על התהליך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ! ! !
דפנה30/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה:o) אהבתי את התשובה .
אמאל'ה 530/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאגר שחלתי נמוך
יעל12/05/2010תודה רבה על התשובה!
גם אני הייתי מוטרדת, כי נמצא שיש לי מאגר שחלתי נמוך.
בהחלט מרגיע...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה ליעל
דורית12/05/2010אשמח אם תוכלי לפרט כיצד גילו שיש לך בעיה של רזרבה שחלתית. מה הבדיקות שעשית ומה התוצאות שקיבלת וכו'
אני יודעת שאת לא מומחית אבל למומחים לא כל כך נח לתת הבחנו כאלה באינטרנט ואני מבינה את זה. לכן אני מבקשת מבעלת ניסיון ואולי גם ידע עזרה.
אני חושדת שגם לי יש בעיה כזו והרופא מסרב לשתף אותי ולשלוח אותי לבירור נוסף.
אם זה אומר לך משהו אז.... המחזור שלי מאוד התקצר בשנה האחרונה, יחס FSH ל LH שלי גבוה משלוש (לטובת FSH כמובן), FSH בי"מ 2 - 8 כאשר האסטרדיול 240 (קראתי שאסטרדיול גבוה מ 200 יכול לעוות את התוצאות של FSH ולהוריד אותו כך שבפועל יכול להיות ש FSH יותר גבוה ונוגע בגבול העליון של הנורמה). בנוסף, בדיקות דם במקביל למעקב זקיקים הראו רמות אסטרדיול גבוהות בהרבה מהנורמה.
אשמח מאוד אם תוכלי להגיב ... אני מאוד סקרנית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם בייצתי?מבייצת?שיר רמה"ש29/04/2010
Estradiol (E2) Urgent | pmol/l |
*
781
|
להצגת הערות הבדיקה הצגת תוצאות לפי בדיקה
Progesterone Urgent | nmol/l |
*
2.7
|
להצגת הערות הבדיקה הצגת תוצאות לפי בדיקה
LH Urgent | IU/L |
*
1.6* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שני שלום
פרופ' שחר קול29/04/2010לקראת ביוץ, אך לא ב - 48 השעות הקובות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה צריכים להיות הערכים לקראת ביוץ ?
..29/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופיל הורמונליא29/04/2010
בת 38, לאחרהפסקה בת שנתיים מטיפולי פוריות ללא הצלחה. עשיתי בדיקת פרופיל הורמונלי יום 2-3 למחזור חזרתי על הבדיקה פעמיים בהפרש של חודשיים ולכן יש 2 ערכים לכל בדיקה
יש לציין שהמחזור קצר יחסית ויום דימום חזק אחד. בעבר הרירית היתה דקה.
חשוב לי לדעת מה משמעות הערכים הגבוהים של E2 ושל הפרוגסטרון?
האם יש דרך לטפל?
FSH 3.7 /5.2
E2 296 /286
PROGESTERON 4.5 /3
LH 7 /7.5
prolaktin - 142
TSH 1.35
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנא תשובה, דילגתם עלי
א29/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופיל
פרופ' שחר קול29/04/2010E2 גבוה ביום 2 לרוב משקף ירידה ביכולת השחלות להגיב לגירוי עם גונדוטרופינים.
P - תקין.
הטיפול מיועד להשיג הריון, לא לשנות את רמות ההורמונים. לכן, יש צורך לעבור הערכה מלאה ע"י רופא הנשים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטאהילה29/04/2010
שלום , לפני שבועיים עברתי הזרעה , 14 יום אחרי בטא 18
16 יום אחרי בטא 56 אני יודעת שכל עוד היתה הכפלה זה טוב
אבל זה עדיין נמוך לא?
הרופא אמר לי לבוא בעוד שבועיים לאולטרסאונד
האם יש צורך בעוד בדיקת דם ליתר ביטחון..?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא
פרופ' שחר קול29/04/2010לא חיוני, אך לגם לא מזיק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למה?איריס29/04/2010
ביום ה-13 היתה בטא 36 עם דימום חזק, אחרי יומיים בטא ירדה. כפי שאני מבינה היתה הפלה טבעית. מאיזה סיבות זה קורה? למה זה לא משתרש כמו שצריך? מתי ניתן לעשות טיפול הפריה הבא? ואיך ניתן לחזק השתרשרות או לנהוג נכון כדי שזה יקרה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איריס שלום
פרופ' שחר קול29/04/2010מדובר בהיריון "כימי".
ראי שאלות נפוצות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכים אחרי החזרהטלי29/04/2010
שלום,
אני אחרי החזרת מוקפאים על בסיס טבעי.
ביוץ היה לפני 10 ימים.
אם לא נקלט הריון - מתי הפרוגסטרון וה - e2 מתחילים לרדת? 5- 7 ימים לפני המחזור או יום יומיים לפני?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ערכים
פרופ' שחר קול29/04/2010הירידה החדה - יומיים לפני .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)