מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אחרי שאיבהמעיין29/04/2010
שלום ד"ר,
אתמול עברתי שאיבה, אחרי השאיבה לא היו כלל דימומים, היום החלו להופיע מעט הפרשות חומות (דם ישן) לאורך כל היום. בנוסף יש לי עדיין כאבי בטן תחתונה, כאב כאילו הכל תפוס שם, לא זכורות לי התופעות הללו משאיבות קודמות.
האם זה תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעות אפשריות
פרופ' אלכס סימון30/04/2010ההפרשה הדמית מנקודות הדיקור בוגינה. זה אמור להפסק.
גם כאבי הבטן עדיין שייכים לדיקור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דם אחרי ההזרקהשירה29/04/2010
שלום רב רופאים יקרים
היום הזרקתי מנוגון וצטרוטייד. יצא לי מעט דם ב-2 הזריקות. זו פעם ראשונה שזה קורה.
האם עלי לדאוג?
תודות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין מה לדאוג
פרופ' אלכס סימון30/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכי ביוץ..29/04/2010
דר שלום
מה צריכים להיות ערכי ביוץ לפני IVF של
פרוגסטרון וE2
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלגתם עליי
..29/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערכי ביוץ
פרופ' אלכס סימון30/04/2010כל מה שמעל 10 ננומול לליטר יחשב שהיה ביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנטיביוטיקה וביוץדנה29/04/2010
שלום, יש לי עקירת שיניים שנופלת על יום של הביוץ עצמו.....
אחרי העקירה וביום העקירה יהיה עלי ליטול אנטיביוטיקה.
האם עקב כך מומלץ שלא לנסות להרות החודש?
אני מאד אודה לך על תשובה עניינית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה רק לי לא הגיבו?
דנה30/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא, אין קשר
פרופ' שחר קול30/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- א.ס תלת מימדבתאל29/04/2010
הופניתי על ידי הרופאה לרופא המבצע א.ס. תלת מימדי כדי לבחון את הרחם טוב יותר מא.ס רגיל, אני מטופלת פיריון ללא קליטה עד כה, צילום רחם תקין, ברצוני לדעת אילו מצאים ניתן להבין באולטרסאונד משוכלל ולתלת מימדי שכזה. ?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילגו עלי
בתאל30/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהא.ס.
פרופ' שחר קול01/05/2010מבנה רחם שאינו תקין: רחם דו קרני, או מחיצתי.
לא סביר שיימצא אם צילום הרחם תקין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדוקטור קול
בתאל01/05/2010אם כך מה יכול א.ס. שכזה לחדד בדיאגזוזה רפואית על הרחם שלי?!
האם אוכל לקבל איזה ממצא שיסייע לקליטת הריון?
מדובר בבדיקה פרטית ולא זולה , לכן אודה לך לתשובתך למעט רחם דו קרני או מחיצתי מה עוד ניתן יהיה ללמוד על הרחם שלי?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדלגים עלי .. בבקשה תשובה
בתאל02/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימוםאביה29/04/2010
אחרי הפריה - הריון לא תקין. שבוע הבא שוב בדיקת דם וא.ס. לראות מה קורה.
היו דימומים חומים שלאחר הפסקת התמיכה הפכו לדימום. היום התגבר הדימום והצטרפו לזה מן גושים כאלה.
האם זה תקין? מה זה בדיוק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה...דילגתם עלי
tאביה30/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדימומים
פרופ' אלכס סימון30/04/2010הריון לא תקין בדרך כלל נדחה על ידי הגוף. ככל הנראה את מתארת הפלה של ההריון הלא תקין. הפלה טבעית מעין זו חוסכת לך גרידה או טיפול לגרימת הפלה. כל זה בתנאי שבבדיקה הבאה הרופא ישתכנע כי הרחם אומנם התרוקן מתוכנו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
tאביה30/04/2010תודה על התשובה.
אבל
1 - האם תופעת הגושים שיצאו תקינה?
2 - איך ידע הרופא אם באמת הרחם התרוקן?
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחוצהטל29/04/2010
ב22.4 עברתי החזרה היום נבהלתי והתעלפתי(אני קצת בעייתית אני רואה טיפת דם ומתעלפת ,בעלי נפצע אבל ברוך השם הכל בסדר)ואני לחוצה שההתעלפות לא תפגע ביעילות הטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
טל29/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהההתעלפות לא תשפיע על הטיפול
פרופ' אלכס סימון30/04/2010יש מנגנוני הגנה לכלל הגוף בזמן ההתעלפות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים חזקים ומעט דימוםשרון29/04/2010
שלום רב,
אני בהריון מ IVF - החזרת 3 עוברים, שבוע 5 פלוס 2.
18.4- בטא 67
21.4 - בטא 353
25.4 - בטא 2853
29.4 היום - בטא 9857
תמיכה - 3 אנדומטרין + 2 פרוגינובה
הגעתי למוקד בגלל הפרשה חומה ורדרדה שהייתה לי בבוקר וראו שק הריון עם קוטב עוברי.
ונקודה נוספת לא ברורה (אולי עובר שלא התפתח). אני סובלת מהתכוצויות וכאבים כמו כאבי מחזור ודקירות באזור בו עברתי בעבר כריתת חצוצרה.
האם לפי הכפלת הבטא (ברור לי שהיחס ירד)והא.ס יש סיכוי שהעובר הנותר ישרוד?
ואם כן - האם ייתכן ו"נפילת" העובר השני כרוכה בכאבים?
תודה מראש,
שרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין
שרון29/04/2010שההפרשה הדמית הייתה רק בבוקר ולאחר האנדומטרין של הבוקר לא חזרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה..
שרון30/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב מקפיצה.....
שרון30/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי בטן
פרופ' אלכס סימון30/04/2010הדימום גורם לכאבי בטן. הדימום יתכן ונובע מעובר נוסף שלא נקלט. אני תקווה כי הדימום יפסק ועימו כאבי הבטן והעובר שנותר יתפתח הלאה. זה מה שקורה ברוב המקרים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה, הרגעת אותי.....
שרון30/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השפעת איכות הזרע על ההריון והעוברניר29/04/2010
שלום,
אני בן 34, אובחנה אצלי וריקוצלה בדרגה בינונית.
בדיקות הזרע הראו תוצאות בינוניות.
אני וזוגתי הצלחנו להיכנס להריון שני בנסיון אחד (ביוץ אחד ללא אמצעי מניעה) .
שאלתי היא לגבי השפעת איכות הזרע על מהלך ההריון ובריאות העובר (מומים) והתינוק (מחלות).
האם זרע באיכות בינונית (תנועה או מורפולוגיה) :עושה את העבודה" פחות טוב מזרע תקין, או שאם התבצעה הפרייה אין חשיבות למהירות הזרע ולצורתו?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סליחה, העברתי לפורום פוריות הגבר
ניר29/04/2010בהצלחה לכולם\כולן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר החזרת עובריםגל29/04/2010
ערב טוב
הושתלו לי3 עוברים טריים ביום השלישי שלאחר השאיבה .
העוברים התחלקו ל- 7 תאים, נמסר אבל שהם לא באיכות הכי טובה.
למה הכוונה לא באיכות טובה?
עפ"י מה שאמר הרופא, אז אין סיכוי שהעוברים יקלטו ?
מה הסיכוי להריון מאיכות עוברים כפי שציינתי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איכות עוברים
ד''ר דוד ישי29/04/2010שלום גל
יש מס' פרמטרים שלפיהם מקבלים העוברים ציון. בודאי שיש סיכוי להריון. מה שאפשר לומר הוא שההצלחה של עוברים בעלי ציון נמוך יותר היא נמוכה מעט יותר מזו של עוברים בעלי ציון גבוה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמודה לך מאוד על תגובתך המהירה!
מיכל29/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכי בטאמיכל29/04/2010
שלום לכם,
עשיתי היום בדיקת דם 12 יום לאחר החזרת עוברים מוקפאים.
תוצאות בדיקת הבא 784, האם לא גבוה מדי? על מה יכול להעיד ערכי בטא שכאלה?
אשמח אם תוכלו להשיב בהקדם.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רמת בטא
ד''ר דוד ישי29/04/2010שלום מיכל
הרמה מצויינת והיא אכן גבוהה מהרגיל ביום הזה. אבל צריך להיזהר מלהסיק ממנה על מס' העוברים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עובריםרונה29/04/2010
היום ביצעתי החזרת עוברים, אחרי 4 שעות כשלקחתי אנדומטרין היתה על המוליך הפרשה שקופה נמתחת+שאריות האנדומטרין האם יכול להיות שאלו העוברים?יש לציין כי ההפרשה הזאת לא הופיעה בימים האחרונים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשה
ד''ר דוד ישי29/04/2010שלום רונה
אין סיכוי . העוברים לא "נשפכים " החוצה מהרחם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
רונה29/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי הזרעה- מתי בטא?מור29/04/2010
שלום
לאחר טיפול של גונל
23/4 אוביטרל בחצות
25/4 השבחה+הזרעה
1) האם אני יכולה לעשות בדיקת דם ב 7/4? (13 יום מההזרעה, כולל יום ההזרעה)
2)יש לי רגישות איומה בחזה, מלווה בגודש וכאב סביב הפטמות, מעולם לא חשתי כזה כאב גם לו במהלך הטיפול בגונל. האם זה יכול לנבוע מהאוביטרל או שזה סימן חיובי להריון?
תודה, מורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת דם לבטא
ד''ר דוד ישי29/04/2010שלום מורן
תתאפקי עוד יום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשישי או ראשון, להתאפק עוד יומיים??
מור29/04/2010כמה זה קריטי?
יומיים זה הרבה להתאפק, אם יש הריון הוא יופיע כבר לא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון
ד''ר דוד ישי16/05/2010הבטא אמור להיות חיובי , אם יש הריון , כבר ביום ה 14.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשישי או ראשון, להתאפק עוד יומיים??
מור29/04/2010כמה זה קריטי?
יומיים זה הרבה להתאפק, אם יש הריון הוא יופיע כבר לא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטא לאחר הזרעה
רונית16/05/2010שלום רב,
לפני שבועיים בוצעה הזרעה. לאחר שבוע בדיקת דם הורמונלית תקינה. ביום ה'- 13/05/2010 דימומים כמו וסת . ב- 16/05/2010 בדיקת דם בטא- התוצאה 23 . מה לא תקין פה ? אודה לעזרתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מדלגים עליי בפעם השלישית....עינב29/04/2010
שלום ,
טופלתי באיקאקלומין מאחר ולא הייתה לי ווסת מאז שהייתה לי הפלה בעזרת ציטוטק עקב הריון כימי.
סיימתי את הכדורים. ביום ה15 למחזור נצפה זקיק בשחלה ימנית בגודל 10-11 מ''מ ועובי רירית של 6.5 מ''מ. ביום ה18 למחזור כבר לא נצפה זקיק דומיננטי אך הרירית עלתה ל9 מ''מ.
ביום ה25 למחזור עדיין לא נצפו זקיקים דומיננטים אך הרירית עלתה ל12 מ''מ.
בנוסף, אני מרגישה בימים האחרונים התכווצויות רבות וכאבים חדים באזור הרחם.
על מה התפתחות זו מעידה?
האם יכול להיות שהייתה קליטת הריון בין היום ה15 ליום ה18?
מתי ניתן לבצע בדיקת דם על מנת לדעת?
תודה רבה
עינב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עינב שלום
פרופ' אלכס סימון29/04/2010יתכן והיה ביוץ שלא זוהה על ידי העל קול.
בדרך כלל הביות ביום 16 למחזור ועל כן ביום 30 למחזור את צפויה לקבל וסת אם לא התעברת.
מכאן את מבינה שכדאי לבדוק מה רורה לך, ביום 31-35 למחזור אם עדיין ללא וסת. בודקים על ידי בדיקת דם בטא, E2 ופרוגסטרון.
נ.ב - איפה בכל זה הרופא המטפל שלך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות על דיכוי?מאיה29/04/2010
כשמתחילים את הדיכוי ביום 21 (דקפפטיל)
1. מתי צפויה הווסת הקרובה- לפי אורך המחזור הטבעי או לפי אורך המחזור שהיה בעת הטיפולים האחרונים בהשפעת הורמונים (בחודש הזה לא ניתנו הורמונים מלבד הדיכוי)?
2. האם מועד הווסת יקבע את מועד תחילת זריקות ההשראה?
3. מהי תמונת ההורמונים בדם האופיינית לדיכוי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיכוי
ד''ר דוד ישי29/04/2010שלום מאיה
1.הוסת צפויה כשבוע לאחר התחלת הדיכוי
2. התחלת הגרוי תעשה לאחר שבועיים של טיפול ולאחר שבדיקת דם ואולטרסאונד אשרו שאכן הושג דיכוי
3. E2 נמוך - מתחת 70 .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)