מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- החזרת עוברחוששת01/05/2010
בתאריך 18.04.10 שאיבה
בתאריך 21.04.10 החזרה של עובר 1
אתמול החלו כאבים בבטן תחתונה, היום מעט נחלשו.
מה זה מעיד?
האם אני צריכה להודיע לרופא או שזה הליך נורמלי?
אציין כי בטני נפוחה וגם החזה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עם זה יעזור
לי02/05/2010התופעות שאת מספרת עליהן קרו לי זה בעיקבות הדיקור בשאיבה והשחלות נפוכות זה עובר ריבוי בשתיה יעזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוששת
פרופ' מרתה דירנפלד02/05/2010כנראה שזה מתאים ל גירוי יתר של השחלה אם מחמיר ו/או יש הקאה/בחילה או ירידה בכמות שתן או קושי בנשימה יש להיבדק מיד לשלול גירוי יתר בינוני או קשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבקשת את עזרתכם בחישוב הביוץמור01/05/2010
היום בשעה 9 בבוקר ערכת ביוץ הראתה שלילי
בשעה 16:00 ערכת ביוץ הראתה חיובי
מה זה אומר?מתי יתרחש הביוץ ?מתי הזמן הטוב ביותר יהיה לקיים יחסים?
אשמח לתשובתכם-שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי מור.
e12301/05/2010אני אישית ממליצה לך שלא להסתמך על בדיקות הביוץ, אותי אישית זה ממש בילבל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמור
פרופ' מרתה דירנפלד02/05/2010היום
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 4 נסיונות הזרעה כושליםgalitit101/05/2010
שלום לרופאים
בת 39, רווקה ללא יל'דים, אחרי 4 הזרעות כושלות, צילום רחם ופרופיל הורמונלי תקינים, ביוץ טבעי מדי חודש. בהתעלם מגילי הלא צעיר ומסיכויי ההצלחה הנמוכים יחסית של הקלטות בהזרעה (כ-15%), מה עוד יכולה להיות הסיבה לאי ההצלחה? מה עוד ניתן לבדוק?
(מתחילה להתייאש...)
תודה מראש על תשובתכם,
גלית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבקשת תשובה
galitit102/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלילית1
פרופ' מרתה דירנפלד02/05/2010לא צריך להתיאש כל כך מהר
איני יודעת מה ספירת הזרע
מה צילום הרחם אומר
האם קיבלת זריקות
איך האולטראסונד
כל הפרטים האלה ועוד יש לנתח עם רופא מומחה פוריות ו"לתפור" לך את הטיפול הכי מתאים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון לאחר הזרעהמיצי01/05/2010
שלום,
ביום א' לפני שבועיים עברתי הזרעה לאחר שימוש מס' ימים בגונאל F (יש ביוץ גם ללא התרופה, מעל שנה וחצי ניסיון להרות, בת 36.5, הריון כימי אחד בתקופה זו, בדיקות תקינות כולל זרע).
היום בדיקת הריון בשתן חיובית, אולם, מזה כ- 3 ימים כאבי מחזור קלים, ביום חמישי ושישי הפרשה חומה מועטה מאוד, היום - שרידים (רק בניגוב). מה זה אומר לגבי תקינות הריון?
איזה בדיקה עלי לעשות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה מדלגים?
מיצי02/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפרשות דמיות
ד''ר דוד ישי02/05/2010שלום מיצי
זה לא אומר הרבה. כדאי לעקוב אחר רמת ההורמון בדם. רק מעקב אחר הבטא + אולטרסאונד בהמשך יתנו תשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבולבלת...e12301/05/2010
היי,
אני דיי מבולבלת לגבי זמן הביוץ, אני בת 25 לקחתי גלולות באופן קבוע במשך שנתיים והמחזור שלי בזכות זה היה סדיר.
התחתנתי לפני כ4 חודשים והפסקתי את הגלולות בחודש שהתחתנתי משום המחזור היה אמור ליפול לי ביום החתונה.
אני מציינת שכרגע אנחנו מנסים להיכנס להריון כבר 4 חודשים, ללא הצלחה, המחזור שלי מאחר לי תמיד ,אך הריון לא נתפס,
בבדיקה אצל רופא נשים ניתן לי טיפול להבאת המחזור אשר הצליח{כדורי פריגינובה+סוג נוסף}
והרופא הביא לי איקאקלומין מהיום החמישי למשך 5 ימים כדור אחד ביום.
אמר שהביוץ יהיה ביום ה14 שזה היום.בבדיקת ביוץ ביתית שקניתי היא מראה שהיום זה ממש לא היום.
התחלתי לבדוק מהיום ה11 למחזור.
אני מבולבלת.יש מצב שהביוץ עבר???? למרות האיקקלומין? שהיה ביוץ לפני היום ה11? מציינת שקיבלתי מחזור ב17 לאפריל, ונמשך 4 ימים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחכה בקוצר רוח לתגובה!!
e12301/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה אין התייחסות?
e12301/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה???
e12302/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתזמון הביוץ
ד''ר דוד ישי02/05/2010שלום e123
קשה לדעת . אני לא ממש סומך על הערכה של הביוץ . אם רוצים לעשות מעקב רציני , צריך לעשות אולטרסאונד ( בדיקת דם יכולה להוסיף מידע )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ווסת אחרי תמיכת אוביטרלרחל01/05/2010
שלום,
אחרי החזרת 2 עוברים מוקפאים הזרקתי פעמיים אוביטרל (שלם) כתמיכה. ביום ההחזרה ושבוע אחרי ההחזרה.
האם זה אמור לשבש את מועד הגעת הווסת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אביטרל ומועד הוסת
ד''ר דוד ישי01/05/2010שלום טלי
לא באופן משמעותי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גיל מבוגר ובעית זרעירדן01/05/2010
שלום
בדיקת זרע ראשונה : ריכוז 12 מליון תנועתיות 49% מורפולוגיה 4
בדיקת זרע שניה : ריכוז 13 מליון תנועתיות 57% מורפולוגיה 8
אני בת 41 ללא ילדים ,שני הזרעות כשלו , ואנחנו לפני IVF הרופא המליץ לנו בשיטת ICSI
1. לפי דעתך רצוי / כדאי לעשות IVF עם ICSI ע"פ הניתונים ?
2. האם לשקול שיטת ICSI לפי מספר הביציות שאני ייצור
3. חוששת לפגיעה בעובר בשיטת ICSI האם יש בסיס לחששות שלי ?
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצב הזרע ו ICSI
ד''ר דוד ישי01/05/2010שלום רקפת
ההחלטה על ICSI נעשית על פי מצב הזרע ביום השאיבה. צריך לקחת בחשבון את גילך ( ירידה באיכות הביציות בגלל גיל האישה יכולה להקשות על הזרע להפרות את הביצית ללא עזרה) ואת מספר הביציות. ( עם כמות ביציות קטנה לא כדאי לקחת את הסיכון שהזרע לא יפרה לבדו וכל הטיפול ילך לאיבוד ) . ה ICSI לא פוגע בעובר. יש מעט יותר הפלות מהפריה עם ICSI .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשותלילך01/05/2010
אני היום עשרה ימים אחרי החזרת 2 עוברים, בימים השמיני והתשיעי היו הפרשות דמיות והיום ממשיך דימום קליל, ככל הנראה זה הווסת שמגיע.
האם לגשת בכל מקרה יום שני לבדיקה? האם יש טעם להמשיך ולקחת קרינון?
תודה רבה לכם
לילך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות
ד''ר דוד ישי01/05/2010שלום לילך
לא בטוח בכלל שזה הוסת. תמשיכי עם הקרינון ועשי את בדיקת הדם בזמן שנקבע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיקרומניפולציה מדוע לאשירה01/05/2010
שלום רב רופאים יקרים
יש לי ילדה בת שנה וחצי ממוקפאים(לא איקסי) מאז חלפו 7 טיפולים שלא הניבו הריון למעט אחד כימי. הרופאים לוחצים על איקסי למרות שיש עוברים בהפריה רגילה.
ובטיפול האחרון(ללא ידיעתי והסכמתי) החליטו לבצע איקסי. נתקבל אחוז הפריה זהה על מחצית הביציות שעברו איקסי ואלו שהופרו רגיל.
כעת על סף שאיבה מס' 8, אני מסרבת לתהליך משום שלדעתי אין צורך על אף גילי-42 .האם יכולים לתת הוראה במעבדה שיש לבצע איקסי בשעה שאני מתנגדת?
תודות מקרב לב על הסבלנות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר icsi
ד''ר דוד ישי01/05/2010שלום שירה
בעקרון , אנחנו מעדיפים תמיד להמנע מהתערבויות חודרניות אם אפשר. לכן לא מתקבל על דעתי שיעדיפו ICSI על הפריה רגילה אם התוצאות זהות . בכל מקרה מותר לך להגיד את דעתך . יש לה בהחלט מקום בהחלטה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מקפיצה את השאלהגלי01/05/2010
שלום,
לאחרונה אובחן אצלי חשד לאנדרמטיזיוס בעקבות כאבים עזים בזמן המחזור ואחריו. כיוון שאני מנסה להכנס להריון קיבלתי בחודש האחרון. קראתי במאמרים שונים באינטרנט שאיקקלומין עשוי להחמיר את המחלה ולגום להלקחות האזור.
האם עליי להפסיק ליטול איקקלומין? האם האיקקלומין אכן יכול לגרום להחמרת המצב?
בנוסף, בעקבות האנדרמטיוזיס יש לי כאבים ולחצים על פי הטבעת (בעיקר במחזור), האם האנדרמטיוזיס יכול לגרום לטחורים?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איקקלומין
פרופ' שחר קול01/05/2010לדעתי האישית אין מקום לשימוש באיקקלומין בקרב נשים להן ביוץ סדיר.
ראי שאלות נפוצות.
אנדומטריוזיס אינו גורם לטחורים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפרופ' אלכס סימוןלימונית30/04/2010
פרופ' סימון שלום,
קראתי את המאמר עליו המלצת כאן לפונה אחרת, בנוגע ל-PGD.
יש לי מספר שאלות אליך, אבל לפני כן רקע כללי:
אני מבוגרת, בקרוב 44, ונמצאת כבר כשנתיים וחצי בטיפולי פוריות. מאחורי שתי הפלות (אחת ממש לאחרונה מהטיפול האחרון). בתווך, מספר טיפולי הפריות רב, כאשר כל טיפול הניב ביציות.
לעומת זאת, בשני מחזורי הקפאה שהיו לי עד היום, מבחנות לא שרדו.
במחזור ההקפאה הראשון, היתה מבחנה אחת - וכל העוברים בתוכה לא שרדו (אני לא זוכרת בוודאות את הציון שהיה לעוברים.
במחזור ההקפאה השני, היו שתי מבחנות, ודווקא המבחנה עם העוברים שהוגדרו בדירוג גבוה של המעבדה לא שרדו, ומהמבחנה השנייה שרדו 2 מתוך 3 עוברים, הוחזרו, אך לא נקלטו.
התסמונת שאובחנה היא 2q37 deletion syndrome, שאובחנה אצלי כ:
Albright hereditary Osteodystrophy like syndrome (AHO like syndrome
כמו כן, יש לי FV LEIDEN ו-PETEIN C RESISTENCE, שבעקבותיו קיבלתי מהטיפול הראשון קלקסאן, ועכשיו, לאחר ההפלה השנייה, התחלתי
מכיוון שאני גרה בצפון (מטופלת בבית חולים כרמל) אני מוותרת על התהליך, כי אין לי כל אפשרות לעבור לטיפולים במרכז הארץ. בכל זאת, הייתי רוצה מאוד לנסות לעזור ולדחוף לכך שיהיה מענה טיפולי כזה גם באזור הצפון.
אציין שבדיקת הדנ"א שלי לתסמונת נעשתה במעבדה הציטוגנטית בבית החולים "העמק" בעפולה.
בבדיקת קריוטיפ- נמצא קריוטיפ במבנה נקבי תקין- 46XX. בבדיקת FISH עם גלאי לאזור 2q37 נצפה חסר של איזור זה על אחד משני כרומוזומי 2.
נאמר לי כמובן שמדובר בתסמונת דומיננטית, עם 50% יכולת הורשה.
האם במידה ובית חולים כרמל, בו אין מעבדה ציטוגנטית, יערוך בעתיד PGD, יהיה ניתן לאבחן גם תסמונת כזו? (עד כמה שידוע לי יש בכרמל מעבדה גנטית מולקולרית אך לא ציטוגנטית). או,במילים אחרות, האם ביצוע PGD במקרים כמו שלי מצריך שיהיה בצמוד למעבדה ציטוגנטית?
דבר שני, לא ממש הבנתי ממאמרך, כאמור, האם כשאתה כותב "שיעור ההריונות למחזורים בהם הוחזרו עוברים מאובחנים הוא כ- 30%. המשמעות של שיעור הצלחה זה היא כי במידה ולא הושג הריון במחזור הטיפולי, על בני הזוג לעבור את כל תהליך האבחון פעם נוספת. שעור הריונות זה הוא נמוך במעט מזה המתקבל בהפריה חוץ גופית רגילה העומד על 35%-40%. המגבלות הטכניות של האבחון כמו גם אופי המחלות הנבדק מותירים מעט עוברים זמינים להחזרה לחלל הרחם, דבר המשפיע על שעור ההצלחה"
האם כשכתבת שבמידה ולא הושג היריון במחזור הטיפוליף, על בני הזוג לעבור תא כל התהליך האבחון מחדש, הכוונה היא לכל התהליך - מחזור IVF נוסף, או רק תהליך אבחון נוסף, במידה ויש עוברים נוספים טריים/מוקפאים?
כמנהל יחידה בה מבתצע תהליך IVF, ברצוני לשאול, מדוע אין שיתוף פעולה בית בתי החולים, כך שמי שאין תהליך זה באזור מגוריה, תוכל לעבור את רוב התהליך בבית החולים הקרוב, ורק את השאיבה וההחזרה בבית החולים המבצע PGD?
בתודה,
לימונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפרופ' סימון - מקפיצה
לימונית01/05/2010מה שנקטע בהודע ההקודמת זה שהעלו לי את המינון של הקלקסאן, הפעם לפי משקל, מ-40 מ"ג ל-80 מ"ג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ' סימון - מקפיצה + תוספת
לימונית01/05/2010פרופ' סימון,
שוב שלום לך,
מה שנקטע בהודע ההקודמת זה שהעלו לי את המינון של הקלקסאן, הפעם לפי משקל, מ-40 מ"ג ל-80 מ"ג.
אשמח מאוד לתשובה הקשורה לסוג המעבדה הנחוצה במקרה כמו שלי בבית החולים המבצע PGD.
ולתשובה באשר לחוסר שיתוף הפעולה בין בתי החולים, ומה אתה, כמנהל יחידה המבצעת PGD מוכן לעשות כדי לעזור לנשים כמוני כן לעבור את התהליך הזה בתנאים אפשריים, כך שרוב הטיפול לפני השאיבה ייעשה באזור המגורים?
בתודה
לימונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכוןאיריס30/04/2010
עברתי צילום סי.טי. לראש ולאחר כ- 9 ימים קיבלתי וביום השלישי למחזור התחלתי בטיפולי פוריות ע"י גונל F. שאלתי היא האם יש סיכון להריון ולעובר בכך שעברתי סי.טי. קודם לטיפולים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא
פרופ' שחר קול01/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חולי לאחר הזרעהדנה30/04/2010
מצטערת מראש על התאורים....
השבוע ביום א' הזרעה.
החל מיום ג' ועד היום בבוקר יש לי בחילות נוראיות וגם הקאתי די הרבה - נראה לי שנדבקתי באיזה וירוס שהסתובב במישפחתי. חשוב לציין כי הקפדתי מאוד על צריכת נוזלים (בעיקר בירה שחורה) והשתדלתי לאכול (למרות שלא הרבה נשאר כמתואר).
רציתי לדעת האם הבחילות והחולי מקטינים את הסיכויים לכך שבסוף השבועיים של הציפיה מההזרעה אקבל בטא חיובית?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילגו עלי.. אנא תשובתכם - תודה
דנה01/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההקאות
ד''ר דוד ישי01/05/2010שלום דורית
אם את מקפידה לשמור על מצב הנוזלים שלך , לא יפגע הסיכוי שלך להרות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זריקת דקפפטילבלה30/04/2010
היי
ברצוני לדעת- אני אמורה לקבל מחזור מחר ( אך המחזור לא סדיר בדרך כלל) ביום שישי שעבר קיבלתי זריקת דקפפטיל 3.75 לתחילת טיפול ivf ה שאלה מתי אני אמורה לקבל מחזור עכשיו? או שהזריקה לא משפיעה על קבלת המחזור.
תודה מראש בלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דקפפטיל
פרופ' שחר קול01/05/2010אם הזריקה ניתנה לאחר ביוץ - מועד המחזור לא ישתנה משמעותית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאברינה30/04/2010
שאיבה ביום ה 22.4 החזרת 2 עוברים ביום א' 25.4 היום זהו ה-6 לאחר ההחזרה ויש לי כאבים בגב וקצת בבטן תחתונה ככאב הווסת. האם זה מעיד על השתרשות או על מה?
אני מקבלת תמיכה אוטרוגסטן 3*3 ביום
תודה רבה לרופאים מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השרשת העובר אינה מלווה בכאבים.
פרופ' שחר קול01/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)