מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אוטרוגסטןיעל15/04/2010
שלום
אוטרוגסטן- ניתן לקחת בצורה פומית או נרתיקית. האם יש הבדל בספיגה?
אמרו לי לקחת בצורה נרתיקית. כשנמצאים מחוץ לבית זה לא נוח. האם אפשר לקחת דרף הפה במקרה כזה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התשובה לא ניתן
פרופ' אלכס סימון15/04/2010דרך הפה אי אפשר לקבל מינון כל כך גבוה ללא תופעות לואי. מה שאנו עושים בהדסה הוא : מציעים לקחת 2 כדורים בבוקר (400 מג) ו-2 כדורים בערב לאחר שחוזרים לבית (עוד 400 מג)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום תוך כדי אנדומטריןיעל15/04/2010
שלום רב,
בימים רביעי וחמישי לפני שבוע עברתי הזרעות (לאחר טיפול בגונאל ואוביטרל).
בהזרעה השנייה (יום חמישי) הרופאה ראתה פצעון בצוואר הרחם.
מיום חמישי בערב אני נוטלת אנדומטרין 3 פעמים ביום (אתמול פעמיים בלבד).
היום התחיל דימום.
(מדובר ביום ה -22 למחזור, בד"כ אני מקבלת לאחר 27 - 28 ימים).
האם זה אומר שהטיפול נכשל? שהווסת הגיעה?האנדומטרין לא אמור למנוע את הדימום?
תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדיין מוקדם להסיק שהטיפול נכשל
פרופ' אלכס סימון15/04/2010ההדימום יכול להיות מהפצע בצואר. או מסריטה של הצואר בזמן ההזרעה.
את צריכה לבצע PAP* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת הבהרה
יעל15/04/2010תודה על התשובה.
לבצע PAP גם אם ביצעתי לפני תחילת הטיפול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז אין צורך
פרופ' אלכס סימון15/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על ההתייחסות והתשובות!
יעל15/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוביטרלעינב14/04/2010
שלום,
אני לאחר טיפול באיקאקלומין וצריכה להזריק אוביטרל.
רציתי לשאול, מהם התנאים הפיזיולוגים להזרקה?
כלומר, מהי עובי רירית הרחם או גודל הזקיק המינימלים שצריך על מנת להזריק?
ועוד שאלה: האם הזריקה בזרוע או בבטן?
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוביטרל
פרופ' אלכס סימון15/04/2010הוא ניתן לפי גודל הזקיקים ולאחר החלטה של רופא מתי לתת אותו. הוא אמור להינתן שהזקיק המתפתח מספיק גדול. כמה גדול? זה אינדיבידואלי. בדרך כלל 20 ממ אולי אף יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דוקטור קול רוצה להודותבתאל14/04/2010
עד לפני כמה ימים הייתי מדוכדכת ותוהה בחשש גדול לאור גילי 45 ובנקי זרע שסגרו עלי, הודות להמלצתך לפנות למקומות פרטיים, פניתי לאסותא ראשלצ קיבלתי יחס מעודד ומקצועי ומאוד אנושי ממנהל בנק הזרע מר יעקוב רונן ודלתות שוב ניפתחו בפני!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהצלחה.
פרופ' שחר קול15/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרננה
לימונית15/04/2010רננה שלום,
אשמח אם תוכלי לציין בפניי על איזה מחירים דיברו איתך, והאם הם מתייחסים רק למנת זרע או לכל שלבי הטיפול, כמו כן, תצייני בבקשה את סוג הטיפול: IVF? הזרעות? הזרעות עם/בלי זריקות?
אודה לתשובתך,
ומאחלת לך צרור איחולי הצלחה,
לימונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללימונית
בתאל15/04/2010המחירים 900 ש"ח עבור הזרע ו600 ש"ח פתיחת תיק, אני הולכת על הזרעות בביוץ טיבעי, את יכולהלבצע שם את ההזרעות בתוספת תשלום , שיחה עם מד קליניק בגוגל יקשר אותך לאסותא יתן לך את כל המידע הנרדש לך ספציפית , בהצלחה!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרננה - תודה רבה על התשובה
לימונית15/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עוברים באיכות לא גבוההאלה14/04/2010
שלום, עברתי ארבעה טיפולי IVF על רקע זרע חלש של בעלי (מעט זרעים ואחוז נחוך של תקינים)
בארבעת הטיפולים נשאבו בין 10 ל16 ביציות והיו בממוצע 10 הפריות. בכל זאת אף אחד מהטיפולים לא הניב הריון ולא הוקפאו עוברים. בהחזרות שהיו בד"כ שלושה ימים לאחר השאיבה נאמר לי שהעוברים באיכות לא גבוהה - 5 תאים.
מה זה אומר לגבי סיכויי השגת הריון?
האם זה מעיד על אי התאמה בין הזרע לביצית?
האם יש טעם בטיפולי IVF במצב כזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוברים באיכות נמוכה
פרופ' אלכס סימון14/04/2010יכול לנבוע מאיכות הזרע, איכות הביצית (הפרוטוקול הטיפולי משפיע), מיומנות המעבדה המטפלת. לכל אחד מסיבות אלו ניתן לבחון ולנסות למצוא פיתרון. כך שאין מה להתיאש אלא להמשיך לנסות ולמצוא את הפתרונות ולבסוף להצליח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקור סיניאיה14/04/2010
האם מותר לבצע טיפולים בדיקור סיני בזמן לקיחת הזריקות כמו גונאל מנופור ודקפפטיל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקור
פרופ' שחר קול14/04/2010איני מתמצא בדיקור.
יש להודיע למדקר שאת בטיפול, כדי שיתאים הדיקור למצב הרפואי שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופיל הורמונליאסתי14/04/2010
בת 36 , פרופיל הורמונלי יום 3 למחזור:
FSH 7.8
E2 432
Progesterone 2.4
8 LH
DHEA-S 3.53
Prolactine 253
Testosterone 2.3
האם הפרופיל תקין? ואם לא, האם טיפולי IVF יעזרו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרופיל
פרופ' שחר קול14/04/2010ערך E2 גבוה,ואינו מתאים ליום 3 .
השאר - תקין.
טיפולי IVF אינם אמורים לתקן ליקויים בפרופיל הורמונלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה כן יכול לתקן זאת?
אסתי21/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עור מוקפאלילך14/04/2010
שלום רב..
טיפול ראשון של IVF, הוציא לי 5 ביציות 2 הופרו ולאחר 3 ימים ביום של ההחזרה נאמר לי שעוד עובר אחד התפתח למחרת, אך במידה ואני יכנס ממנו להריון אני יצטרך לעבור מי שפיר.
לבנתיים בטיפול הראשון נקלטתי אך לצערי בשבוע 11 ניצפה עובר ללא דופק.
כרגע אני לא לא יודעת אם לא מסוכן להשתמש בעובר המוקפא?? או שכדאי להתחיל טיפול חדש??
מה היית מציע לי לעשות???
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם הוקפא - להשתמש.
פרופ' שחר קול14/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההובר מוקפא
לילך14/04/2010למרות שהעובר התפתח מאוחר יותר???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות דם יום 3 למחזור דחוף!!!חסוי14/04/2010
שלום,
איזה בדיקות דם צריך לעשות בשיום השלישי למחזור?
זה מחר ולא הספקתי לשאול....
מודה מאוד לעזרתכם...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות
פרופ' שחר קול14/04/2010לרוב מדובר על פרופיל הורמונלי הכולל:
TSH
PROLACTIN
LH
FSH
E2
PROG
TESTO* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגסטרון גבוהנירה14/04/2010
שלום
אני בת 39 , מנסה להכנס להריון מתרומת זרע. טופלתי עד כה רק באוביטרל. אבל בהזרעה זו בגלל החג זה היה טבעי ללא .
בדיקת דם ביום ההזרעה
Estradiol (E2) Urgent | pmol/l | *
1269
|
Progesterone Urgent | nmol/l | *
8.4
ביום- 13 להזרעה (יום 23 למחזור ) תוצאות בדיקת הדם:
362 | pmol/l | * Estradiol (E2) Urgent
Progesterone Urgent | nmol/ 24.9 | *
קטן מ HCG-B Quantitative (UR) | | 2 IU/L -
על מה מעידות התוצאות ?
מדוע הפרוגסטרון גבוה ?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות
פרופ' אלכס סימון14/04/2010הראשונה מעידה על ביוץ ממשמש ובא, השניה מעידה כי אומנם הביוץ התרחש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגינובה במקום אסטרופםש14/04/2010
שלום רב,
אני לפני החזרת מוקפאים ונתמכת בשלושה כדורי אסטרופם ביום.
תופעת הלוואי הקשה ביותר היא עצירת ומלאות (לעיתים מלווה בבחילות).
הרופא החליף לי את הכדורים לפרוגינובה ואני אמורה להתחיל היום.
שאלתי היא האם הכדורים הללו ידועים פחות חזקים מהאסטרופם?
האם עשוי להקל במידת מה על עצירות?
האם יש הכרח להמשיך בכדורים הללו גם אחרי השגת הריון?
הרעיון שלהמשיך לקחת את הכדורים זמן כה רב קשה לי מאוד.
מודה מקרב לב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרופות
פרופ' אלכס סימון14/04/2010זו אותה תרופה המיוצרת על ידי שני חברות שונות. לעיתים התגובה של המטופלת לתרופה נובעת מהחומרים המוסיפים לתרופה שאפשר יהיה לדחוס אותה לכדור. לכן החלפת התרופה הגיונית בתקווה שהתחליף לא יביא לתופעת לואי.
ממשיכים עם הכדורים לאחר ההריון ומפסיקים לפי הוראת הרופא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרוגינובה
שירה15/04/2010שלום רב לך
כל גוף מגיב אחרת.
אני למשל הלכתי למות מפרוגינובה,
החליפו לי לאסטרופם שגם לא היה להיט
אבל נסבל יותר.
התוצאה - ילדת פלא מטריפה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת זרעשרה המשך14/04/2010
לד"ר שלום!
אני בת 37.5 ובעלי בן 39 יש לנו בת בת שמונה וחצי (מהריון טבעי).
בעלי עשה בדיקת זרע (מצורף קובץ של הבדיקה).
אם תוכל להסתכל ולהגיד על מה אתה ממליץ על הזרעה או הפריה חוץ גופית?
ומה הסיכוי להכנס להריון מקיום יחסים ?
אבקש תשובה מפורטת .
בברכה ובתודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת זרע
פרופ' אלכס סימון14/04/2010הבדיקה מעידה על בעיה באיכות הזרע. ולכן
א. לפנות לרופא פוריות המטפל בגברים
ב. אני מניח שההמלצה הסופית תהיה הפריה חוץ גופית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- US אגן קטן בחודש של IVFעינת14/04/2010
האם זה בסדר לבצע בדיקת US אגן קטן מספר ימים לפני שאיבת עוברים?
או שזה עלול לפגוע בסיכויי הטיפול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בסדר, לא פוגע
פרופ' שחר קול14/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עובר שגדל מהר מדיירז14/04/2010
שלום רב
אני לאחר החזרת חמישה עוברים בZIFT
נותר עובר אחד במעבדה שכיום זה יום 3 והוא כבר בן 12 תאים ללא שברים. במעבדה אומרים שזה עובר שגדל מהר מדיי, מחכים שיהפוך לבלסטוציסט ולהקפיא.
שאלתי היא: מה זה אומר שעובר גדל מדיי? זה רע? זה מעיד על בעייה או להיפך???
אשמח לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גדל מהר
פרופ' אלכס סימון14/04/2010למה לחשוב רק שלא טוב? הוא אולי מצטיין לפחות כאחיו שהוחזרו לרחם. דווקא הייתי מאוד מרוצה מעובר 12 תאים ביום 3. שיהיה בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמיכה אחרי iuiבית מרקחת14/04/2010
שלום רב לבכולם,
בתאריך: 7.4 עברתי iui והתחלתי תמיכה של קרינון ושני כדורי אסטרופם ביום.
היום החלטתי להפסיק עם התמיכה.
הייתי רוצה לדעת אם לא נקלט היריון תוך כמה זמן אני אמורה לקבל מחזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 7 אפריל
פרופ' אלכס סימון14/04/2010ההזרעה בוצעה בזמן ביוץ ולכן יש לצפות לשבועיים עד שתדעי אם את בהריון. דהיינו תדעי רק ב- 21 לאפריל. אז לא ברור לי מדוע הפסקת את התמיכה. לדעתי אם הרופא לא הורה אחרת, צריכה להמשיך עד 21 לאפריל ואז לבצע בדיקה להריון. אם שלילית, להפסיק תמיכה. אם חיובית - תבררי עם הרופא אם להמשיך בתמיכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפסקת תמיכה
בית מרקחת14/04/2010ערב טוב,
הפסקתי את התמיכה בגלל ההשפעות של ההורמונים על הגוף שלי.
אני מתנפחת ויש לי כאבים ורגישות בחזה, ועצבנות יתר שלפעמים קשה לשלוט בה.
זאת הסיבה שהחלטתי להפסיק.
אם אין היריון ואז מפסיקים את התמיכה תוך כמה זמן מקבלים מחזור?
אני יודעת שכל זמן שלוקחים תמיכה המחזור לא יגיע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתופעות לוואי
בית מרקחת14/04/2010והכי גרוע זה עצירות שאני סובלת ממנה ולחצים בתוך הבטן כל הזמן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה???
בית מרקחת14/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדמם וסתי תוך 3-7 ימיםמהפסקת תמיכה
פרופ' אלכס סימון14/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)