מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חוות דעתקאר15/04/2010
הייתי צריכה רופא טוב באזור תל אביב וקבעתי אצל פרופ דור שוקי אשמח אם משהי יודעת לספר לי עליו ואיך הוא מבחינה רפואית ומקצועית וגם אנושית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרופ' שוקי דור
הללויה15/04/2010נחשב לאחד הרופאים המובילים באזור.
בהצלחה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרופא מעולה!
מיכל16/04/2010בזמן שאחרים כבר זרקו לאוויר שאולי כדי לחפש תרומת זרע לי ולבעלי, פרופ' דור היה מאוד אופטימי ובזכותו אני בשבוע 26.
מאוד מרוצה מהיחס ומהטיפול שלו.
ממליצה בחום!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון כימירוני15/04/2010
כרגע במהלך הריון כימי...
ביום ה- 17 להזרעה ( בטא בירידה והתוצאה - 9 )
היום אני ביום ה- 20 להזרעה,
בינתיים לא היה דימום בכלל...
מתי צפוי דימום ? זה ייחשב כווסת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בימים הקרובים
ד''ר דוד ישי15/04/2010זמן קצר אחרי שהבטא יתאפס. אפשר להתיחס כאל וסת ולקחת בחשבון אפשרות של סטיה של כמה ימים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות לקראת טיפולסיגל15/04/2010
מנסים שנה וחצי, בצילום רחם התגלה רחם דידלפי עם מחיצה נרתיקית עד שליש מעומקו,
כבר אחרי סדרה של הזרעות בשילוב איקאקלומין ואוביטראל, עכשיו הרופא רוצה להתקדם לזריקות מונוגון עם הזרעות.
שתי שאלות,
1. יש טעם ללכת לעשות היסטרוסקופיה או פשוט להישמע לרופא שלי?
2. האם במקרה של רחם דידלפי עם מחיצה נרתיקית שווה לעשות הזרעות לשני הצדדים להעלאת הסיכוי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דנה שלום
פרופ' שחר קול15/04/20101. להישמע לרופא
2. לפי התגובה השחלתית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חרדותאורנה15/04/2010
שלום רב,
הגעתי לשבוע 12, הריון שמלווה בחרדות יומיומיות בשל הפריות רבות עם הצלחות וכשלונות עד שבוע 8.
האם זה נכון שבשבוע זה כבר אין סיכון? בבדיקה שנעשתה לפני יומיים הכל נראה תקין, כל הזמן אומרים שמשבוע 12 אפשר להתחיל לשמוח ללא חששות, דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורנה שלום
פרופ' שחר קול15/04/2010רוב הסיכוי להמשך מוצלח ולידה בריאה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטאאביבה15/04/2010
ביום 14 להחזרת טריים - בטא 176. שלושה ימים אחרי - בטא - 256.
ככל הנראה לא הכפיל את עצמו.
מה הסיבות שיכולות להיות לעלייה אך לא להכפלה?
האם עלי לבדוק שוב בטא אחרי יומיים? מה עלי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אל חשש
פרופ' אלכס סימון15/04/2010ההריון אינו רק מתימתיקה. ממשיכים לעקוב אחר ביטא. כשהוא בסביבות 1500 , דהיינו 21 יום לאחר ההחזרה בצעי על קול לראות שקית הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
אביבה17/04/2010תודה על התשובה..
הרופא הורה לי להגיע שוב ביום ה-20 להחזרה (שבוע אחרי הבטא השנייה) לבטא נוספת + א.ס.
1-האם זה בסדר או שעדיף לעשות שוב בטא לפני?
2-אתמול היתה הפרשה חומה על התחתון ומעט בניגוב, והיום גם פעם אחת. האם זה מעיד על משהו?
תודה רבה ושבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה מספיק
פרופ' אלכס סימון17/04/2010להגיע לבדיקה שלשה שבועות לאחר ההחזרה זה מקובל. אין צורך בבדיקות נוספות, זה רק מלחיץ יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה על הנדנוד אבל...
אביבה18/04/2010האם תוכל לענות לי לגבי הדימום?
היו מעט הפרשות חומות שהפכו לדימום חלש. מה זה אומר? האם יש סיבה לדאגה?
תודה רבה.!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה אומר קשה כרגע להחליט
פרופ' אלכס סימון18/04/20101. או נובע מהשרשה של העובר המתחפר ברירית
2. או סימן שההשרשה לא תקינה וההריון לא יתפתח כראוי
הדרך היחידה להחליט מי מבין התשובות נכונות היא להמתין ולכקוב בעל קול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוטרוגסטןיעל15/04/2010
שלום
אוטרוגסטן- ניתן לקחת בצורה פומית או נרתיקית. האם יש הבדל בספיגה?
אמרו לי לקחת בצורה נרתיקית. כשנמצאים מחוץ לבית זה לא נוח. האם אפשר לקחת דרף הפה במקרה כזה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התשובה לא ניתן
פרופ' אלכס סימון15/04/2010דרך הפה אי אפשר לקבל מינון כל כך גבוה ללא תופעות לואי. מה שאנו עושים בהדסה הוא : מציעים לקחת 2 כדורים בבוקר (400 מג) ו-2 כדורים בערב לאחר שחוזרים לבית (עוד 400 מג)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום תוך כדי אנדומטריןיעל15/04/2010
שלום רב,
בימים רביעי וחמישי לפני שבוע עברתי הזרעות (לאחר טיפול בגונאל ואוביטרל).
בהזרעה השנייה (יום חמישי) הרופאה ראתה פצעון בצוואר הרחם.
מיום חמישי בערב אני נוטלת אנדומטרין 3 פעמים ביום (אתמול פעמיים בלבד).
היום התחיל דימום.
(מדובר ביום ה -22 למחזור, בד"כ אני מקבלת לאחר 27 - 28 ימים).
האם זה אומר שהטיפול נכשל? שהווסת הגיעה?האנדומטרין לא אמור למנוע את הדימום?
תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדיין מוקדם להסיק שהטיפול נכשל
פרופ' אלכס סימון15/04/2010ההדימום יכול להיות מהפצע בצואר. או מסריטה של הצואר בזמן ההזרעה.
את צריכה לבצע PAP* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת הבהרה
יעל15/04/2010תודה על התשובה.
לבצע PAP גם אם ביצעתי לפני תחילת הטיפול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז אין צורך
פרופ' אלכס סימון15/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על ההתייחסות והתשובות!
יעל15/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוביטרלעינב14/04/2010
שלום,
אני לאחר טיפול באיקאקלומין וצריכה להזריק אוביטרל.
רציתי לשאול, מהם התנאים הפיזיולוגים להזרקה?
כלומר, מהי עובי רירית הרחם או גודל הזקיק המינימלים שצריך על מנת להזריק?
ועוד שאלה: האם הזריקה בזרוע או בבטן?
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוביטרל
פרופ' אלכס סימון15/04/2010הוא ניתן לפי גודל הזקיקים ולאחר החלטה של רופא מתי לתת אותו. הוא אמור להינתן שהזקיק המתפתח מספיק גדול. כמה גדול? זה אינדיבידואלי. בדרך כלל 20 ממ אולי אף יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דוקטור קול רוצה להודותבתאל14/04/2010
עד לפני כמה ימים הייתי מדוכדכת ותוהה בחשש גדול לאור גילי 45 ובנקי זרע שסגרו עלי, הודות להמלצתך לפנות למקומות פרטיים, פניתי לאסותא ראשלצ קיבלתי יחס מעודד ומקצועי ומאוד אנושי ממנהל בנק הזרע מר יעקוב רונן ודלתות שוב ניפתחו בפני!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהצלחה.
פרופ' שחר קול15/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרננה
לימונית15/04/2010רננה שלום,
אשמח אם תוכלי לציין בפניי על איזה מחירים דיברו איתך, והאם הם מתייחסים רק למנת זרע או לכל שלבי הטיפול, כמו כן, תצייני בבקשה את סוג הטיפול: IVF? הזרעות? הזרעות עם/בלי זריקות?
אודה לתשובתך,
ומאחלת לך צרור איחולי הצלחה,
לימונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללימונית
בתאל15/04/2010המחירים 900 ש"ח עבור הזרע ו600 ש"ח פתיחת תיק, אני הולכת על הזרעות בביוץ טיבעי, את יכולהלבצע שם את ההזרעות בתוספת תשלום , שיחה עם מד קליניק בגוגל יקשר אותך לאסותא יתן לך את כל המידע הנרדש לך ספציפית , בהצלחה!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרננה - תודה רבה על התשובה
לימונית15/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עוברים באיכות לא גבוההאלה14/04/2010
שלום, עברתי ארבעה טיפולי IVF על רקע זרע חלש של בעלי (מעט זרעים ואחוז נחוך של תקינים)
בארבעת הטיפולים נשאבו בין 10 ל16 ביציות והיו בממוצע 10 הפריות. בכל זאת אף אחד מהטיפולים לא הניב הריון ולא הוקפאו עוברים. בהחזרות שהיו בד"כ שלושה ימים לאחר השאיבה נאמר לי שהעוברים באיכות לא גבוהה - 5 תאים.
מה זה אומר לגבי סיכויי השגת הריון?
האם זה מעיד על אי התאמה בין הזרע לביצית?
האם יש טעם בטיפולי IVF במצב כזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוברים באיכות נמוכה
פרופ' אלכס סימון14/04/2010יכול לנבוע מאיכות הזרע, איכות הביצית (הפרוטוקול הטיפולי משפיע), מיומנות המעבדה המטפלת. לכל אחד מסיבות אלו ניתן לבחון ולנסות למצוא פיתרון. כך שאין מה להתיאש אלא להמשיך לנסות ולמצוא את הפתרונות ולבסוף להצליח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקור סיניאיה14/04/2010
האם מותר לבצע טיפולים בדיקור סיני בזמן לקיחת הזריקות כמו גונאל מנופור ודקפפטיל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקור
פרופ' שחר קול14/04/2010איני מתמצא בדיקור.
יש להודיע למדקר שאת בטיפול, כדי שיתאים הדיקור למצב הרפואי שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופיל הורמונליאסתי14/04/2010
בת 36 , פרופיל הורמונלי יום 3 למחזור:
FSH 7.8
E2 432
Progesterone 2.4
8 LH
DHEA-S 3.53
Prolactine 253
Testosterone 2.3
האם הפרופיל תקין? ואם לא, האם טיפולי IVF יעזרו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרופיל
פרופ' שחר קול14/04/2010ערך E2 גבוה,ואינו מתאים ליום 3 .
השאר - תקין.
טיפולי IVF אינם אמורים לתקן ליקויים בפרופיל הורמונלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה כן יכול לתקן זאת?
אסתי21/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עור מוקפאלילך14/04/2010
שלום רב..
טיפול ראשון של IVF, הוציא לי 5 ביציות 2 הופרו ולאחר 3 ימים ביום של ההחזרה נאמר לי שעוד עובר אחד התפתח למחרת, אך במידה ואני יכנס ממנו להריון אני יצטרך לעבור מי שפיר.
לבנתיים בטיפול הראשון נקלטתי אך לצערי בשבוע 11 ניצפה עובר ללא דופק.
כרגע אני לא לא יודעת אם לא מסוכן להשתמש בעובר המוקפא?? או שכדאי להתחיל טיפול חדש??
מה היית מציע לי לעשות???
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם הוקפא - להשתמש.
פרופ' שחר קול14/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההובר מוקפא
לילך14/04/2010למרות שהעובר התפתח מאוחר יותר???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות דם יום 3 למחזור דחוף!!!חסוי14/04/2010
שלום,
איזה בדיקות דם צריך לעשות בשיום השלישי למחזור?
זה מחר ולא הספקתי לשאול....
מודה מאוד לעזרתכם...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות
פרופ' שחר קול14/04/2010לרוב מדובר על פרופיל הורמונלי הכולל:
TSH
PROLACTIN
LH
FSH
E2
PROG
TESTO* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגסטרון גבוהנירה14/04/2010
שלום
אני בת 39 , מנסה להכנס להריון מתרומת זרע. טופלתי עד כה רק באוביטרל. אבל בהזרעה זו בגלל החג זה היה טבעי ללא .
בדיקת דם ביום ההזרעה
Estradiol (E2) Urgent | pmol/l | *
1269
|
Progesterone Urgent | nmol/l | *
8.4
ביום- 13 להזרעה (יום 23 למחזור ) תוצאות בדיקת הדם:
362 | pmol/l | * Estradiol (E2) Urgent
Progesterone Urgent | nmol/ 24.9 | *
קטן מ HCG-B Quantitative (UR) | | 2 IU/L -
על מה מעידות התוצאות ?
מדוע הפרוגסטרון גבוה ?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות
פרופ' אלכס סימון14/04/2010הראשונה מעידה על ביוץ ממשמש ובא, השניה מעידה כי אומנם הביוץ התרחש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)