מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תמיכה תרופתית ל-IVFזיוה11/04/2010
שלום, עברתי החזרה של 2 עוברים מוקפאים ב-04/03, ובבדיקת אולטרסאונד אחרונה מ-01/04 נצפו 2 שקי היריון עם דופק ושוחררתי למעקב בקופ"ח. קיבלתי הוראה להמשיך בתמיכה התרופתית (3 אסטרופם, 4*2 אוטרוגסטן, קלקסן 40 מ"ג) עד שבוע 10 (בנוסף לזריקת פרגניל כל 3 ימים על רקע הפלות חוזרות עד שבוע 12). שאלתי היא האם אכן יש צורך להמשיך בתמיכה עד שבוע זה, או שאם הכל נראה בסדר ניתן להפסיקה קודם (אני סובלת מתחושה כללית רעה ומבחילות קשות לאורך כל היום)?תודה מראש!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום זיוה
ד''ר דוד ישי11/04/2010ידעי את הרופא שלך לגבי התופעות , עד אז המשיכי בטיפול לפי ההוראות שקבלת . קחי בחשבון שסביר ביותר שהרגשה הרעה שלך קשורה בהריון ולא בטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ספורטלירן10/04/2010
בע"ה
אני נמצאת כרגע בשבוע 7 ועד יומיים לפני השאיבה הייתי מתעמלת כל יום במשך שעה (6 ימים בשבוע)מאז ועד היום הפסקתי.כרגע אני רוצה לחזור לבצע הליכה מתונה במשך 40 דקות כל יום.האם הדבר אפשרי ? (לא קיבלתי נכון לעכשיו הוראות מיוחדות שלא ).
תודה ושבוע טוב .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כל כך מבינה...
דנית10/04/2010אני כל כך מבינה אותך!
אני גם מתעצלת וכרגע אני לפני החזרת עוברים ויודעת שלא אוכל לפחות משך 12 יום
מאוד מאוד קשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום יעל
ד''ר דוד ישי11/04/2010כל זמן שמהלך ההריון תקין , אין מניעה שתחזרי לעשות את הדברים הרגילים שעשית לפני ההריון ( כולל ספורט ) , כמובן תוך הקשבה לגוף שלך ובהתיעצות עם הרופא המטפל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפרופ' סימוןנטע10/04/2010
פרופ' סימון היקר,
מזה כ שנתיים אני מנסה להיכנס להיריון, גם 4 מחזורים של איקקלומין לא עזרו.
בחודש הבא נקבע לי תור אצלך ורציתי לדעת אילו בדיקות אתה ממליץ לי לעשות מראש על מנת לבוא אליך כבר עם תוצאות כלשהן.
לציין כי בעלי עשה בדיקת זרע - שיצאה תקינה.
אצלי מחזור סדיר, ביוץ סדיר לפי מעקב זקיקים, ונתוני בדיקת דם תקינים
4 מחזורי איקקלומין פעלו היטב וגרמו לריבוי זקיקים אך לא הושג היריון
האם יש משהו נוסף שצריך לעשות לפני הביקור אצלך ? האם יש מסמכים רפואיים שעליי להביא איתי ?
תודה רבה על הסבלנות והעזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות
פרופ' אלכס סימון11/04/2010אם אומנם הכל תקין עד כה ולא הרית. השלב הבא מחייב צילום רחם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ללא ביוץנחי10/04/2010
שלום
אני עורכת בדיקת בויץ מהיום ה-11 באמצעות ערכה ביתית ועדיין לא קיבלתי תשובה שמתקיים אצלי ביוץ. האם ייתכן מחזורים ללא ביוץ?
אני אמא ל-2 ילדים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום נחי
ד''ר דוד ישי10/04/2010חוסר ביוץ הוא דבר אפשרי אבל הוא מתאפיין במחזורים מאד לא סדירים . הערכה אינה מדוייקת. יש דרכים מדוייקות יותר לבדוק אם את מביצת ומתי. אם יש לך מחזור סדיר , את קרוב לודאי מביצת ברוב המוחלט של המחזורים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאביםשלום10/04/2010
שלום ד"ר ברושתך יש לי שאלה עברתי ב-25.3 החזרת עוברים טריים (3) אני בת 25, היום יום שבת לאחר 16 ימים עשיתי בבית בדיקה ביתית ויצאו לי שני קווים חיובי. שאלתי היא מיום רביעי יש לי כאבים ברחם שהולכים ובאים חולשה ממש קשה כאילו אין לי כוח לזוז אני ישנה רוב הזמן אבל מה שמטריד אותי זה בעיקר הכאבים (אני לוקחת 2 אנדומטרין כל יום וכדור 1 של אסטרופם). אנא תשובתך תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום חסויה
ד''ר דוד ישי10/04/2010בהצלחה עם ההריון. אם כאבי הבטן חזקים , פני לרופא שלך לבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שחלות פוליציסיטיות והפלותדנה10/04/2010
שלום
קראתי שלבעלות שחלות פוליציסטיות ישנם יותר סיכויים להפלה עצמונית בשליש הראשון.
מדוע? ומהם האחוזים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מורן
ד''ר דוד ישי10/04/2010הבעיה העקרית של נשים עם תסמונת מלאה של שחלות פוליציסטיות , היא הקושי להרות. אם יש עליה בסיכויים להפלה , היא קלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר ישי תודה ושאלה נוספת
דנה10/04/2010תודה על תשובתך
ברצוני לדעת האם הקושי להרות הוא מיעוט ביוצים. או שגם אם באמצעות זריקות אני מצליחה להגיע לזקיקים גדולים ולביוץ- עדיין יהיה קושי להיקלט עקב השחלות הפוליצסטיות?
תודה רבה, מורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממה נובע הקושי להרות?
אילנה11/04/2010תודה על תשובתך
ברצוני לדעת האם הקושי להרות הוא מיעוט ביוצים. או שגם אם באמצעות זריקות אני מצליחה להגיע לזקיקים גדולים ולביוץ- עדיין יהיה קושי להיקלט עקב השחלות הפוליצסטיות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום מורן
ד''ר דוד ישי11/04/2010הבעיה היא במיעוט או חוסר הביוץ. ברגע שגורמים לביוץ , הסיכוי להריון מצויין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץקרן10/04/2010
שלום לכם
עברתי הזרעה שנייה ב 18.3 וקבלתי מחזור ב 13.3 הטיפול בגונל אף + אוביטרל החודש לא קבלתי טיפול . מתיי מתרחש הביוץ החודש ??? באיזה תאריכיים ?? והאם המחזור יהיה סדייר לאחר טיפול או לא ??בגלל הטיפול ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום קרן
ד''ר דוד ישי10/04/2010אי אפשר לדעת בודאות , אבל בד"כ , אצל נשים עם מחזור סדיר , מתרחש הביוץ , בחודש שאחרי טיפול , בזמנו הרגיל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי iuiבית מרקחת10/04/2010
שבת שלום,
ביום רביעי עברתי iui מקבלת תמיכה של אסטרופם פעמיים ביום וקרינון אחד.
היום התחילו קצת כאבי בטן תחתונה, האם זה מעיד על משהו או שזה דבר טיבעי אחרי ההזרעה?
רציתי לדעת האם אפשר לוותר על התמיכה, כי אם יהיה היריון והוא תקין אז התמיכה בעיקרון מיותרת לא???
אודה לתשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לי
ד''ר דוד ישי10/04/2010כאבי בטן למינהם , הם תלונה שכיחה בטיפולים מסוג זה. כל זמן שהם קלים הם בד"כ חסרי חשיבות.
אם התחלת בתמיכה הורמונלית קחי אותה כמקובל עד סביבות שבוע 7 להריון ובהתאם להנחיות הרופא המטפל שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשאלה היא אם אני אפסיק זה
בית מרקחת10/04/2010יכול להזיק באיזושהי צורה??? או שאם הכל תקין אז כן יהיה היריון ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה???
בית מרקחת11/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לי
ד''ר דוד ישי11/04/2010רוב הסיכויים , שלא יקרה כלום להריון אם תפסיקי את התמיכה מוקדם ( או לא תקחי בכלל ) אבל בשביל אותם מקרים שבהם התמיכה חשובה , כדאי ( אם כבר התחלת לקחת ) להמשיך לפחות עד שבוע 7
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלשות רגישות בחזהענת10/04/2010
אני בהריון שלישיה בשבוע 7+5 מIVF ובשבועיים האחרונים הרגישות בחזה שהיה כואב נחלשה כמעט לגמרי, האם זה יתכן. אני עדיין עם תמיכה של אנדומטרין פעמיים ביום ולפני יומיים עשיתי אולראסאונד וברוך השם היה דופק.
אני סובלת מבחילות כבר שבוע שהחמירו מיום ליום עד יום רביעי ומיום חמישי אלו שבערב שהיו החזקות ביותר נחלשו גם, האם זה סימן רע? יש לי עדיין בחילות אבל חלשות ועד ארוחת הצהריים וזהו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום עדי
ד''ר דוד ישי10/04/2010התחושות שאת מתארת הן מאד סובייקטיביות ושונות בין אישה לאישה ולא ניתן להסיק מהן שההריון אינו ממשיך להתפתח באופן תקין. בשלבים האלה , מעקב אחר תקינות ההריון נעשה בעזרת אולטרסאונד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיואשתלילך10/04/2010
אני לאחר טיפול של IVF ניקלטתי בפעם הראשונה, ולצערי בשבוע 10 הדופק פסק.
ביצעתי גרידה, כבר מהרגע שיצאתי מבית החולים הופסקו הדימומים.
שאלתי היא מתי כדי להמשיך את הטיפול הנוסף??
האם זה אומר שבמידה שיהיה הריון נוסף זה גם יגמר ללא דופק??
אשמח לתשובת המהירה, כי אני במצב נפשי ממש ירוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעט עידוד
בית מרקחת10/04/2010סיוון בוקר טוב,
כל פעם שאני שומעת על סיפור כזה זה ממש מעציב אותי ומחזיר אותי למה שעברתי אני.
גם אני עברתי שלוש הפלות אבל ממשיכה לנסות מכירה ומבינה את ההרגשה שלך. אין ברירה אנחנו חייבות להיות חזקות ואסור לוותר!!!
תאספי את שארית כוחותייך ותשקיעי אותם בטיפול הבא שבעזרת השם יצליח לך.
אסור לשקוע כי אז זה רק יקשה עלייך ואת זקוקה לאנרגיות האילו לטיפול הבא.
עצם זה שהצלחת להיקלט בטיפול ראשון מעיד על משהו חיובי, אז המשיכי לטיפול הבא כשתתחזקי קצת ואל תסתכלי אחורנית.
המון הצלחה, מחזיקה לך אצבעות.
ל י* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה..
לילך10/04/2010לי..
תודה רבה לך על התגובה, בהחלט זה עוזר שיש עוד מישהי שמבינה אותי.
מקווה שבעזרת השם בפעם הבאה יהיה לי קצת יותר מזל!!וגם לך
תודה רבה מכל הלב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום מיואשת
ד''ר דוד ישי10/04/2010להריון הבא יש סיכויים רגילים להצליח. לעובדה שההריון שלפניו הסתיים כפי שהסתיים , אין משמעות. בד"כ רצוי לחכות חודש , עד הוסת הבא ורק אז להתחיל בטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איקקלומיןאנונימי10/04/2010
שלום
בחודש שעבר התגלה אצלי פוליפ עברתי היסטרוסקופיה טיפולית להוריד אותו
התחילה הוסת וטפלתי באיקקלומין 3 ביום אני ביום ה10 למחזור ויש לי עדיין בניגוב הפרשה חומה
האם זה בסדר ביום ה12 אמורה לבצע בדיקת זקיקים
תודה מראש
מחכה לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אנונימי
ד''ר דוד ישי10/04/2010קשה להגיד בלי לקבל תוצאות של בדיקת דם ואולטרסאונד. אבל , בהחלט אפשרי שלמרות הדימום מהלך הטיפול תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זמן שכיבה לאחר הזרעהאפרוח10/04/2010
שלום
אני עוברת מידי חודש טיפולים של הזרעה. הרופא הקודם שלי היה אומר לי אחרי כל הזרעה לשכב לפחות
כ 15 דקות ורק אחר כך לקום.
החלפתי רופא והרופא הנוכחי אומר לי לאחר 5 דקות אפשר לקום.
האם זה פוגע בסיכויי להרות?
האם משך הזמן של השכיבה לאחר ההזרעה הוא קריטי?
אודה על תשובתכם, אשמח לדעת מה מקובל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 5 דקות זה מספיק:)
נס10/04/2010הי,
אני עשיתי הזרעה ושכבתי מקסימום 5 דקות , ואני בהריון שבוע 10. אז כנראהשזה מספיק...
שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אפרוח
ד''ר דוד ישי10/04/2010בהזרעה לתוך הרחם אין צורך לשכב יותר מכמה דקות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיואשת ולא רואה תיוקווהבתאל09/04/2010
4שנים בטיפולי ברוטו מנסה להיכנס להריון ,ש נישאתי בגיל מאוחר ולפני כן קיימתי אורח חיים שמרני, עד כה שני הריונות כימיים אחד בגיל 41כתוצאה מהפריה, ואחד לפני חודשיים בגיל 45 מהריון ספונטאני וטבעי , לאחרונה התגרשתי ובגיל 45 לא נותנים תרומת זרע, הרופאים וויתרו עלי , את איש לא מעניין שאעבור טיפול מביציותי, למרות מחזור סדיר ביוץ טיבעי ופרופיל הורמונלי תקין fsh 12, לפחות קיוותי לנסות הזרעות מתרומת זרע אך לצערי בלתי אפשרי, אומנם אני מגיע ממשפחה שהמחזור אצל אחיותי ואימי הסתיים בגיל 55 ואחיותי הבוגרות כשהיו בגילי ויותר ילדו ילדים וניקלטו טיבעי להריון, אך כל זה לא מנחם הרפואה סגרה עלי מכל עבר , הייתי רוצה לדחות עדיין את בשנה את תרומת ביצית, אך מה רצונותי שווים מול המציאות?!..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רננה שלום
פרופ' שחר קול09/04/2010אין סיבה שלא להמשיך בהזרעות על בסיס הביוץ הטבעי שלך, עם זרע תורם.
אם מסרבים לתת לך בבתי חולים ציבוריים, אפשר לקבל במקומות פרטיים.
ועם זאת, יש להבין כי הסיכוי להיריון תקין הוא קטן מאוד (סביב 1% ופחות לכל ניסיון).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדוקטור קול תודה ושתבורך
בתאל09/04/2010על תשובתך היפה והכנה אודה לך באם תסביר לי /תדריך מה הם המקומות הפרטיים? תודה מקרב לב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרננה
לימונית10/04/2010הי רננה,
ראשית, אני מאוד מזדהה עם תחושותייך הקשות באשר לכך שאין אפשרות להמשיך את ניסיונות הטיפולים מעבר לגיל 45. אני מתקרבת בצעדי ענק לגילך ופוחדת מאוד להגיע למצב הזה.
מקומות פרטיים הם קלינקות פרטיות של רופאים.
תוכלי לראות גם כאן, למעלה מעל השאלות, שלכל רופא יש קליניקה פרטית.
בטיפולים מסוימים, כאשר צריך חדר ניתוח או תהליך מעבדתי (כמו ב-IVF) - הם מבצעים את ההליך עצמו בבית חולים פרטי כלשהו (כמו אסותא , אלישע וכו'), אבל בהזרעות אני מניחה שאין בכך צורך והן נערכות בקליניקה הפרטית שלהם.
את כמובן צריכה לחפש לך רופא שיהיה ריאלי עבורך מבחינת אזור מגורייך.
אני מאחלת לך בהצלחה במציאת רופא שיסכים לטפל בך בדרך שבחרת, וכמובן - בהצלחת הטיפול!!
לימונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לימונית ומצפה גם לתשובת הרופא
בתאל10/04/2010אגב אם את מכירה רופא פרטי עם בנק זרע פרטי מהמרכז /שפלה /דרום אשמח לקבל המלצה , בכל מצב אני מאחלת לך המון הצלחה והגשמת שאיפות ליבך אמן!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרננה - המשך... וגם שאלה לרופאים
לימונית10/04/2010היי רננה,
לצערי, איני מכירה באופן אישי רופא מהמרכז, וזאת מכיוון שאני מהצפון.
הרופא מהמרכז שנמצא כאן בפורום, פרופ' סימון נראה לי רופא מקצועי ואנושי, והוא מאיזור ירושלים.
במטרופולין של ת"א והסביבה הרופא היותר ידוע הוא פרופ' זיידמן שעובד למיטב ידיעתי באסותא,
ושאלה לרופאים: מה שלא הבנתי הוא, מדוע גם במקרה שבחורה בגיל מעל 45 מעוניינת להמשיך ולנסות את מזלה בהזרעה במחזור טבעי, הדבר לא מתאפשר ברפואה הציבורית? הרי אין כאן אישור לתרופות יקרות, אין הוצאות יקרות של הפריה, אז מדוע אין אפשרות להמשיך את הניסיונות ברפואה הציבורית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרננה - המשך... וגם שאלה לרופאים
לימונית10/04/2010היי רננה,
לצערי, איני מכירה באופן אישי רופא מהמרכז, וזאת מכיוון שאני מהצפון.
הרופא מהמרכז שנמצא כאן בפורום, פרופ' סימון נראה לי רופא מקצועי ואנושי, והוא מאיזור ירושלים.
במטרופולין של ת"א והסביבה הרופא היותר ידוע הוא פרופ' זיידמן שעובד למיטב ידיעתי באסותא,
ושאלה לרופאים: מה שלא הבנתי הוא, מדוע גם במקרה שבחורה בגיל מעל 45 מעוניינת להמשיך ולנסות את מזלה בהזרעה במחזור טבעי, הדבר לא מתאפשר ברפואה הציבורית? הרי אין כאן אישור לתרופות יקרות, אין הוצאות יקרות של הפריה, אז מדוע אין אפשרות להמשיך את הניסיונות ברפואה הציבורית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קצב עליית בטאיפעת09/04/2010
שלום רב
ב 19.03 החזרת שני עוברים האחד בן יום והשני בן יומיים
ב 29.03 התחלת דימומים קלים
ב 31.03 בטא 46
ב 02.04 בטא 124
ב 08.04 בטא 624
הדימומים פסקו
האם קצב עליית הבטא הוא לא נמוך מדי ?
האם הבטא לא אמורה להכפיל את עצמה פי 2 כל יומיים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא
פרופ' שחר קול09/04/2010אכן העלייה בטווח של 6 ימים ( 2.4 עד 8.4) אינה בדיוק מצייתת להכפלה כל יומיים, לכן יש מקום להמשך מעקב, ובעיקר לשלול אפשרות של הריון חוץ רחמי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטאמשהי09/04/2010
יום 14 להחזרה. בטא 106.
יום שני אמורה לעשות שוב בדיקה להכפלת הבטא.
כמה אמורה להיות הבטא ביום שני כדי שיהיה תקין?כלומר: כל כמה ימים אמורה הבטא להכפיל את עצמה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכפלה כל יומיים.
פרופ' שחר קול09/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)