מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- גונל Fשירה15/04/2010
שלום רב.
אני לפני טיפול IVM הייתי אמורה להתחיל להזריק גונל F לשלושה ימים ואז לבוא לבדיקה אולטרסאונד ביום הרביעי נאמר לי שבגלל חופש עצמאות ביום שלישי אני יתחיל להזריק יום שישי ואז יום שני ערב עצמאות אני יגיע לבצע את הבדיקה יש לי כמה שאלות:
1. האם זה בסדר היה לדחות לי את תחילת הזיקות ביום אחד יותר?
2. האם אויבטרל ופרגניל יש להם את אותו ההשפעה?
3. מתי כדי להתחיל להזריק באיזה שעה?
4. במידה וביום שני יראו שאני לא יצטרך עוד זריקות מתי יגידו לי להזריק פרגניל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר IVM
פרופ' אלכס סימון15/04/2010הדחייה סבירה.
אוביטרל ופרגניל פועלים באותה צורה
ההזרקה אחר הצהרים
שאר ההוראות מהיחידה. כי לא נראה לי שאפשר לעשות את כל הטיפול דרך הפורום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלותאני15/04/2010
אנו זוג בשנות ה-30 לחיינו.
עברתי 5 הזרעות (3 מתוכן עם הורמונים) עקב בעית זרע OTA.(בשל ניתוח אשך טמיר שעבר בעלי בצעירותו).
הזרעה אחרונה לפני יומיים.(לפני IVF).
שאלותיי:
1. בבדיקת דם יומיים לאחר ההזרעה - אסטרדיול ירד מ1900 ל-629 ופרוג' עלה מ-4.4 ל- 30 .
האם ניתן לומר שקרוב לוודאי ההזרעה לא הצליחה (כמובן באופן כללי ביותר)?
2. במשך השנה האחרונה קיימת ירידה מתמדת בריכוז הזרע - התחיל מ-17 מיליון, ירד ל-9,8,7 וכעת 3 מיליון, האם כדאי לפנות לאורולוג? (לציין שלפני שהתחלנו טיפולים בדיקת אורולוג תקינה וגם בדיקת דופלר אשכים).
תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אני
פרופ' אלכס סימון15/04/20101. ההזרעה בוצעה בזמן. הבדיקות מעידות על ביוץ שהיה יומים לפני כן
2. אני מניח שבמרכז האורולוג מטפל בבעיות אלו. בירושלים רופאי הפוריות מטפלים בבעיות של זרע באיכות ירודה, מעקב, איבחון וטיפול, אם אתם לקראת IVF הניחי לבדיקה חוזרת. טיפול IVF פותר את הבעיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום שבוע לאחר החזרת 2 עובריםליאורה15/04/2010
שלום רב,
שבוע לאחר החזרת שני עוברים לא הרגשתי טוב והלכתי למיון, הרופא ראה 2 ציסטות ושחלה קצת מוגדלת, והוסיף שרירית הרחם הינה 9.5 ,
לפני השאיבה לא היו לי ציסטות והרירית היתה יותר דקה.
יום למחרת החל דימום לסירוגין ,אני ממשיכה בתמיכה של 3 נרות פרוגסטרון ביום. האם יש סיכוי להריון, אם הרירית גדלה? או שזהו דימום וסת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דמום
פרופ' אלכס סימון15/04/2010אין בשלב זה להסיק שהטיפול נכשל. הציסטות הן תוצאות לאחר ביוץ. הרירית התעבתה וזה טוב. נמתין עוד מספר ימים באותו טיפול שאת מקבלת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפני שאיבהרונה15/04/2010
שלום,
אני לפני שאיבה והפריה. הבעיה היא בעיית זרע בינונית עד קשה. רציתי לשאול כמה ימים לפני השאיבה כדאי לשמור על הזרע ללא שפיכה וכמה מקסימום ימים ללא שפיכה אידיאלי להפריה. רוב הסיכויים שתהיה מיקרומניפולציה.
תודה, ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדרך כלל די ביומיים שלושה ללא יחסים
פרופ' אלכס סימון15/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רחםם דו קרני או מחיצה ברחםשירי15/04/2010
שלום,
ראשית תודה רבה על עזרכתם החשובה.
אני בת 27. אני ובעלי מנסים להיכנס להריון כחצי שנה, ובעקבות שיבושים במחזור הופניתי למעקב ביוץ. בראשיתו של המעקב, הופניתי לאולטרה-סאונד תלת מימד לאחר שבאולטרה-סאונד רגיל הועלה חשד לרחם דו קרני או למחיצה ברחם.
הרופאה אמרה שיש לחכות לאחר הביוץ כדי שרירית הרחם שלי תהיה מספיק עבה ע"מ לבצע כראוי את ה U.S תלת מימד. לאחר מעקב נראה שלא היה לי ביוץ החודש, והרירית שלי לא עלתה מעל 5.3 מ"מ.
הרופאה נתנה לי אסטרופם לעיבוי הרירית (להחדרה וגינלית 1 ביום למשך 10 ימים) ולאחריהם אבצע את ה U.S תלת מימד. זה יוצא בעוד שבוע.
שאלותיי:
1. האם ניתן לקיים יחסים בימים אלו בהם אני מחדירה את האסטרופם?
2. האם תשובות לגבי סוג הרחם יינתנו לי במקום?
3. מה ההשלכות של רחם דו קרני ושל מחיצה? מה הטיפול במצבים אלו?
4. האם כדאי שגם בעלי יעבור בדיקה כבר בשלב זה או שקודם ננסה באופן טבעי לאחר שייטפלו בי?
5. מהם סיכויי להצליח להיכנס להריון, בין כל שלל הבעיות שנראה שיש לי? אני כל כך מודאגת, כמעט לא מתפקדת מרוב דאגה.
תודה רבה מראש,
שיר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבנה הרחם
פרופ' אלכס סימון15/04/20101. ניתן לקיים יחסים
2. מבנה הרחם ינתן בתום העל קול
3. רחם מחיצתי קשור יותר להפלות. דו קרני קשור יותר ללידות מוקדמות. בדו- קרני אין במה לטפל. במחיצתי קיים ויכוח בין הרופאים אם כדאי להסיר את המחיצה. תלוי כנראה בגודלה.
4. שבעלך יעבור בדיקה ללא קשר
5. רחם מחיצתי או דו קרני לא אמורים להפריע בלהכנס להריון. לכן צריך להמשיך לנסות לפי הטיפול שהרופא יציע. חצי שנה נסיונות להרות, היא לאתקופת זמן משמעותית שבגללה נאמר שיש לכם בכלל בעיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאספרטם לא השפיע?
שירי18/04/2010פרופ' סימון שלום, ראשית תודה על תשובתך.
היום הייתי במעקב, ולמרות שכבר שבוע לוקחת אספרטם 2 מ"ג (בהחדרה לנרתיק), רמת ההורמונים מאוד נמוכה(כפי שנאמר לי ע"י האחות) ועובי הרירית 5 מ"מ.
הרופאה העלתה לי את המינון לשני כדורים ביום. אם הרירית לא תתעבה עד יום חמישי לא אוכל לבצע את הU.S תלת מימד. (לגילוי מבנה הרחם)
1. איך יכול להיות שהכדור לא השפיע עלי הורמונלית?
2. כיצד כן ניתן לטפל?
מצטערת על כל השאלות, מאוד קשה התחושה שאין ממש עם מי לשבת ולדבר באופן ברור, ההוראות ניתנות על-ידי האחיות שלא מסבירות מעבר לכך דבר, ואני מרגישה חוסר הבנה מוחלט במה שקורה בתוך הגוף שלי ובאפשרויות העומדות בפני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתכוונתי לאסטרופם...
שירי18/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכדור אחד וגינאלי
פרופ' אלכס סימון18/04/2010תוודאי כי אומנם את מחדירה את הכדור לעומק בנרתיק וכי הוא לא נופל בהמשך הפעילות שלך. הרמות תריכות להגיע ל 1000 פיקומול/ליטר כדי שהרירית תגיב. אל תבטלי את הבדיקה. לכי לבדיקה בכל רירית שיש. רופא מנוסה יוכל להגיע למסקנות גם עם רירית 5 ממ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מנוגון+ציטוטייד ביחד ואוביטרלמודגת15/04/2010
1.היום אני צריכה בערב לקחת מנוגון+ציטוטייד ביחד, כמו בימים אחרונים, ועוד אויטרל לקראת שעיבה מחרתיים
לא מובן לי : ציטוטייד ו אוביטרל ביום אחד?
אלה הם עשים פעולה נגדית..
2. אני משתעלת , האם ניתן לעשות שעיבה ללא הרדמה - יש 3 זקיקים?
בתודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למודאגת
ליה15/04/2010שלום לך,
אני עברתי שאיבה ללא הרדמה עם 8 ביציות.הייתי מאוד מקוררת והמרדים לא הסכים להרדים אותי.
אני מניחה שזה אפשרי לעבור שאיבה ללא הרדמה עם 3 זקיקים.
בהצלחה!
ליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקראת שאיבה
פרופ' אלכס סימון15/04/2010אני בדרך כלל ממליץ על צטרוטייד אחר הצהרים, ואוביטרל בלילה. באמת אין טעם לקחת באותה שעה את שתי התרופות יחד. אבל צטרוטייד בערב ואוביטרל בלילה נשמע הגיוני
ההחלטה על השאיבה וצורת ההרדמה תעשה על ידי הרופא המרדים ביום השאיבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי הזרעה - וסת מוקדמת ואי ביוץנילי15/04/2010
שלום ד"ר,
חודש שעבר עברתי הזרעה לאחר נטילת איקקלומין ואורוויטרל+השבחת זרע.
10 ימים אח"כ קיבלתי מחזור. התחלתי עוד מחזור של איקקלומין וכעת אני ביום ה16 ובמעקב זקיקים לא נראה אף זקיק מוביל.
האם יש קשר בין המחזור שהקדים לאי הביוץ?
הרופא אמר לי משהו על כך שהופעת הוסת מוקדם מעידה על מחסור בהורמון הE2 (ייתכן שבשל העובדה שזה כבר המחזור השביעי של איקקלומים שאני מקבלת). האם זו רק השערה? או שאפשר להסיק שהייתה חדירה של הזרע לביצית אך הבעיה הייתה בקליטה. המחזור גם היה ארוך מהרגיל אצלי - יותר משבוע וכן, ללא הכאבי מחזור החזקים ואי הנוחות שיש לי בדר"כ.
תודה על זמנך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום נילי
פרופ' אלכס סימון15/04/2010לעיתים האיקקלומין לא מביא לביוץ מיידי. לכן ממשיכים לעקוב. אם צריך מעלים מינון בפעם הבאה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות דם תוצאותחסויה15/04/2010
בת 34, היפו היפו עם שחלות מוקטנות ללא וסת. כיום בטיפול עם מנוגון (2 אמפולות) החל מהיום השלישי למחזור.
היום בוצעה בדיקת דם לאחר 6 ימים של זריקות.
בדיקות הדם הם: E2 קטן מ-37
LH 0.15
פרוגסטרון 0.90
אבקש את עזרתכם?
ברצוני לציין שאני מזריקה בבוקר- האם זה משפיעה על תוצאת בדיקת הדם (בדיקת הדם בוצעה לפני הזריקה של הבוקר).
תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היפו היפו
פרופ' אלכס סימון15/04/2010צריך להעלות את המינון בהדרגה עד לקבלת תגובה.מה שקורה לך מקובל לראות בהיפו היפו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מזריקה גונל ועדיין אין זקיקיםדנה15/04/2010
שלום רב
בעלת שחלות פוליציסטיות. במחזורים שונים של איקקלומין (2-3 כדורים ליום) הגעתי לזקיקים בגדלים 8-13 שכולם נפלו. לפני חצי שנה עליתי על ביוץ טבעי אחד.
היום נמצאת ביום ה 9 למחזור, מזריקה החל מהיום ה 5 גונלF מינון 0.75 (כבר 4 ימים)
הבוקר במעקב זקיקים :
עובי הרירית 6 מ"מ (ביום החמישי הייתה 4מ"מ)
זקיקים מרובים קטנים בשתי השחלות.
E2 446
פרוגסטרון 1.8
1) מדוע אין זקיקים?
2)האם ממצאי ההורמונים מעודדים?
3)האם העלאת המינון (מחכה להוראת הרופא) תביא לזקיקים במחזור הנוכחי?
4)שאלה מוזרה- יש לי שחלה שמלית גבוהה ולכן נעשה בכל פעם בדיקה חיצונית לשחלה זו. האם יכול להיות שמפספסים את הזקיקים?
אני מרגישה שהגוף שלי לא משתף פעולה וזה מאכזב מאוד...
תודה, מורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זקיקים
פרופ' שחר קול15/04/20101. יש זקיקים, אך עדיין קטנים מידי לביוץ.
2. כן
3. סביר שכן
4. לא, אם מכשיר הא.ס. איכותי ואמין. בנוסף, יש מתאם לבדיקות הדם.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרופא לא העלה את המינון
דנה16/04/2010תודה רבה על התשובה שהרגיעה אותי מעט...
האחות התקשרה ואמרה שהרופא אמר להמשיך עם אותו מינון 0.75 עוד 3 ימים ולהגיע שוב למעקב.
מדוע הוא לא העלה לי את המינון?
האם האסטרדיול 446-אומר כי המינון נכון ומצביע על התקדמות לגבי ביוץ?
תודה, מורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול17/04/2010יתכן ומתחילה תגובה שחלתית, לכן יש צורך בהמשך מעקב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת זרע לא תקינה, איך ממשיכים?שירן15/04/2010
היי, קיבלנו היום תוצאות בדיקת זרע לא מעודדת.
הבנתי כבר שהיא לא תקינה- השאלה היא לאן ממשיכים? האם להזרעות? או שבמצב כזה מדלגים שלב ועוברים להפרייה??
האם יש סיכוי בכלל להריון במצב כזה???
והאם יש לכם עצות מה ניתן לעשות כדי לשפר את איכות הזרע? אוכל? שתיה? וכו'....
צבע- צהבהב
צמיגות- 3
PH- 7.8
נפח - 2.5 מ"ל
ריכוז- 6.3 10x בחזקת 6
תנועה- 32%
סוג תנועה- a 8%
b 32%
c 8%
לויקוציטים 0x10 בחזקת 6
אגלוטינציה- שלילית
total mobile count - 5x10 בחזקת 6.
בדיקה על פי שיטת קרוגר-
תאים תקינים- 1%
פתולוגית ראש 91%
פתלוגית זנב- 8%
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד שאלה
שירן15/04/2010האם יש סיכוי בכלל להריון טבעי עם תוצאות כאלו? או שאין בכלל מה לדמיין טבעי עם מורפולגיה וכמות כזו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיתכן הריון טבעי
פרופ' שחר קול15/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאן ממשיכים?
פרופ' שחר קול15/04/2010בדיקת זרע חוזרת.
בדיקת אורולוג.
ברור בן הזוג.
החלטות - עם תום הברור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוות דעתקאר15/04/2010
הייתי צריכה רופא טוב באזור תל אביב וקבעתי אצל פרופ דור שוקי אשמח אם משהי יודעת לספר לי עליו ואיך הוא מבחינה רפואית ומקצועית וגם אנושית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרופ' שוקי דור
הללויה15/04/2010נחשב לאחד הרופאים המובילים באזור.
בהצלחה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרופא מעולה!
מיכל16/04/2010בזמן שאחרים כבר זרקו לאוויר שאולי כדי לחפש תרומת זרע לי ולבעלי, פרופ' דור היה מאוד אופטימי ובזכותו אני בשבוע 26.
מאוד מרוצה מהיחס ומהטיפול שלו.
ממליצה בחום!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון כימירוני15/04/2010
כרגע במהלך הריון כימי...
ביום ה- 17 להזרעה ( בטא בירידה והתוצאה - 9 )
היום אני ביום ה- 20 להזרעה,
בינתיים לא היה דימום בכלל...
מתי צפוי דימום ? זה ייחשב כווסת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בימים הקרובים
ד''ר דוד ישי15/04/2010זמן קצר אחרי שהבטא יתאפס. אפשר להתיחס כאל וסת ולקחת בחשבון אפשרות של סטיה של כמה ימים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות לקראת טיפולסיגל15/04/2010
מנסים שנה וחצי, בצילום רחם התגלה רחם דידלפי עם מחיצה נרתיקית עד שליש מעומקו,
כבר אחרי סדרה של הזרעות בשילוב איקאקלומין ואוביטראל, עכשיו הרופא רוצה להתקדם לזריקות מונוגון עם הזרעות.
שתי שאלות,
1. יש טעם ללכת לעשות היסטרוסקופיה או פשוט להישמע לרופא שלי?
2. האם במקרה של רחם דידלפי עם מחיצה נרתיקית שווה לעשות הזרעות לשני הצדדים להעלאת הסיכוי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דנה שלום
פרופ' שחר קול15/04/20101. להישמע לרופא
2. לפי התגובה השחלתית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חרדותאורנה15/04/2010
שלום רב,
הגעתי לשבוע 12, הריון שמלווה בחרדות יומיומיות בשל הפריות רבות עם הצלחות וכשלונות עד שבוע 8.
האם זה נכון שבשבוע זה כבר אין סיכון? בבדיקה שנעשתה לפני יומיים הכל נראה תקין, כל הזמן אומרים שמשבוע 12 אפשר להתחיל לשמוח ללא חששות, דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורנה שלום
פרופ' שחר קול15/04/2010רוב הסיכוי להמשך מוצלח ולידה בריאה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטאאביבה15/04/2010
ביום 14 להחזרת טריים - בטא 176. שלושה ימים אחרי - בטא - 256.
ככל הנראה לא הכפיל את עצמו.
מה הסיבות שיכולות להיות לעלייה אך לא להכפלה?
האם עלי לבדוק שוב בטא אחרי יומיים? מה עלי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אל חשש
פרופ' אלכס סימון15/04/2010ההריון אינו רק מתימתיקה. ממשיכים לעקוב אחר ביטא. כשהוא בסביבות 1500 , דהיינו 21 יום לאחר ההחזרה בצעי על קול לראות שקית הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
אביבה17/04/2010תודה על התשובה..
הרופא הורה לי להגיע שוב ביום ה-20 להחזרה (שבוע אחרי הבטא השנייה) לבטא נוספת + א.ס.
1-האם זה בסדר או שעדיף לעשות שוב בטא לפני?
2-אתמול היתה הפרשה חומה על התחתון ומעט בניגוב, והיום גם פעם אחת. האם זה מעיד על משהו?
תודה רבה ושבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה מספיק
פרופ' אלכס סימון17/04/2010להגיע לבדיקה שלשה שבועות לאחר ההחזרה זה מקובל. אין צורך בבדיקות נוספות, זה רק מלחיץ יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה על הנדנוד אבל...
אביבה18/04/2010האם תוכל לענות לי לגבי הדימום?
היו מעט הפרשות חומות שהפכו לדימום חלש. מה זה אומר? האם יש סיבה לדאגה?
תודה רבה.!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה אומר קשה כרגע להחליט
פרופ' אלכס סימון18/04/20101. או נובע מהשרשה של העובר המתחפר ברירית
2. או סימן שההשרשה לא תקינה וההריון לא יתפתח כראוי
הדרך היחידה להחליט מי מבין התשובות נכונות היא להמתין ולכקוב בעל קול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)