מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- רמות hCGmay13/04/2010
שלום
וסת אחרונה 6.3.10
היום hCG 7500 ופרוגסטרון 73
הערכים נראים לי גבוהים לשבוע ההריון
מה יכולות להיות הסיבות, האם תקין?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נראה בסדר
פרופ' אלכס סימון13/04/2010למה לא לבצע על קול ולדעת בדיוק מה קורה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוקף זרעמיקי13/04/2010
ברצוני לשאול כמה זמן לאחר הפשרת זרע הוא תקף, כלומר כמה זמן לאחר הפשרתו ניתן לבצע הזרעה...תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפשרת זרע
פרופ' אלכס סימון13/04/2010לאחר הפשרה הוא עובר הכנה במעבדה. הוא מונח באינקובטור ותוך שעה לאחר שנמסר בידך כדאי להזריקו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, עוד שאלה קטנה
מיקי14/04/2010כמה זמן הזרע שורד בגוף האישה מרגע ההזרעה? כלומר, הוא יכול לחכות לביצית אם היא עדיין לא בשלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתשובה היא : כן
פרופ' אלכס סימון14/04/2010זרע שורד עד 48 שעות לאחר ההזרקה. כמובן תלוי באיכות הראשונית שלו ומצבו לאחר ההקפאה. כך שניתן להזריקו בטווח של 24 שעות סביב הביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיסה לאחר טיפוליםאור13/04/2010
אני רוצה לטוס בחודש הבא לאירופה, אהיה אז בשבוע 12, זהו הריון לאחר IVF.
רציתי לדעת האם טיסה מבחינת היבט ההריון, היא בטוחה?
האם זה משנה שהטיסה היא עדיין בתחום הטרימסטר הראשון להריון?
האם עמידה במטוס במהלך הטיסה מספקת?או שעליי להתהלך בנוסף?כמה פעמים במהלך טיסה של כמעט 5 שעות עליי לעשות זאת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיסה
פרופ' אלכס סימון13/04/2010אם אין בעיות מיוחדות בהריונך אזי ניתן לטוס לאחר התייעצות עם רופאך. אין השפעה לטיסה על ההריון. ברור לך שאת לא הראשונה או האחרונה שטסה לחו"ל בהריון. כדאי אולם ביטוח רפואי טוב על כל צרה שלא תהיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דקאפפטיל 3.75 והכתמההילה13/04/2010
שלום רב ותודה מראש על העזרה.
ב17/12 קיבלתי דקאפפטיל 3.75 לפני טיפול תרומה. הטיפול נכשל וב 14/2/10 קיבלתי דימום לאחר הפסקת תמיכה.
ב1/3 בבדיקת דם נמצא שאני עדיין בדיכוי
LH - קטן מ 0.1
פרוגסטרון- 1
אסטרדיול -186
התבקשתי לקחת עוד זריקת דקא 3.75 ב 3/3 כדי לשמור על דיכוי לקראת טיפול נוסף. לצערי לפי תחילת הטיפול נצפו ציסטות האסטרדיול היה כ 700 והוחלט לדחות טיפול למאי.
אתמול עשיתי בדיקת דם נוספת והאסטריול ירד ל 90 ופרוגטרון 2.9 (40 יום לאחר הזריקה ) אבל היום הופיעה לי הכתמה קלה על התחתונית (כמו לפני מחזור) . אני נמצאת בחו"ל והרופא כאן אומר שזה בסדר אבל אני חוששת ששוב תהיה בעיה שתעכב טיפול. האם ההכתמה הזו נורמאלית ? או שהיא מעידה על משהו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה באמת בסדר
פרופ' אלכס סימון13/04/2010את עדיין תחת דיכוי וכך זה ישאר עם הכתמות פה ושם עד שהטיפול יתחיל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור לא מגיע בעקבות טיפוליםרבקה13/04/2010
שלום עשינו טיפולי IVF ואני ביום ה72 למחזור ועדיין לא קיבלתי מחזור.
עשיתי 2 בדיקות הריון והתשובה שלילית
עשיתי בדיקות דם והערכים הם:
ESTRADIOL (E-2) - 684
PROGESTERONE -50.5
BETA-HCG<10
עשינו במהלך כל החודש בדיקת ביוץ ביתית ולא ראינו ביוץ.
מה הסיבה שהמחזור עדיין מתעכב כל כך הרבה זמן? זה לא קרה בעבר!
אודה על תשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אציין עוד דבר ששכחתי
רבקה13/04/2010אחרי הטיפול IVF עשינו בדיקת דם והתוצאה הייתה שלילית וכן הגיע המחזור לאחר הטיפול, אבל מאז בדקנו כל יום ביוץ כדי לנסות טבעי ולא ראינו ביוץ וגם לא מחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאציין עוד דבר ששכחתי
רבקה13/04/2010אחרי הטיפול IVF עשינו בדיקת דם והתוצאה הייתה שלילית וכן הגיע המחזור לאחר הטיפול, אבל מאז בדקנו כל יום ביוץ כדי לנסות טבעי ולא ראינו ביוץ וגם לא מחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאציין עוד דבר ששכחתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזור לא מגיע
פרופ' אלכס סימון13/04/2010את לאחר ביוץ כרגע או שאת ממשיכה ליטול פרוגסטרון או שאת בכל זאת בהריון.
כדאי לחזור על בטא. אם שלילית המתיני לוסת והוא אמור להגיע תוך 7-10 ימים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרהגלית13/04/2010
שלום רב,
אני בת 38 לפני החזרת מוקפאים במחזור טבעי, כרגע אני לפני ביוץ ויש לי 2 זקיקים לקראת הבשלה, שאלתי היא האם מומלץ בנוסף להחזרה גם לנסות באופן טבעי ע"י קיום יחסי מין?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרת מוקפאים
פרופ' אלכס סימון13/04/2010אם כבר אזי לקיים יחסים בביוץ. ההחזרה תמיד 2-3-4 ימים לאחר הביוץ. קיום יחסים לאחר ההחזרה יהי מאוחר בהתייחס לביוץ. הלא כך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תפקוד שחלותרחלי13/04/2010
האם לקיחת כדור סרוקסט לאורך שנים מעלה את רמת הFSH דהיינו מקרב את גיל הבלות של האישה ומוריד את תיפקוד השחלות או שאין לכדור כל השפעה
אודה על תשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין לכדור השפעה
פרופ' אלכס סימון13/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון כימירוני13/04/2010
שלום רב,
מטופלת פריון כבר כמעט שנתיים ( הזרעות IVF ) , כרגע לאחר הזרעה בביוץ טבעי , כנראה הריון כימי.
ביום ה- 16 בדיקת דם - בטא 9 ( בימים ה- 13 14 ) היה קצת הפרשה דמית , לקחתי לחיזוק יומיים אוטרגיסטן.
1. עדיין לא הגיע מחזור ( הפסקתי אוטרגיסטן אתמול) , האם יש מקום לדאגה?
בשנה האחרונה עברתי כבר שתי גרידות ( הפלה בשבוע 7 והפלה בשבוע 11 ).
2. בכל הטיפולים , (עם כמויות הורמונים עצומה - 450 ליום)- הצלחנו להשיג שלושה הריונות , רק בהזרעות על ביוץ טבעי.(שלושת ההריונות לא תקינים , בדיקות קריוטייפ וקרישתיות תקינות)
האם יכול להיות שההורמונים "רק" מפריעים לי?
אודה לתגובה ,
רוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון כימי?
פרופ' אלכס סימון13/04/2010וסת אמור להגיע שבועיים לאחר ההזרעה אם אין הריון.
מנין לך ההגדרה הריון כימי? הבדיקה שאת מציגה היא שלילית ובוצעה בכלל ביום ה-16 (למחזור? לא ציינת מה 16 הזה, 16 למחזור? 16 לאוביטרל? 16 להזרעה? 16 לאחר )
ההרומונים לא מפריעים סתם כך קרה באופן סטטיסטי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך להריון כימי
רוני13/04/2010וסת לא הגיע עד היום - יום 17 ,
ביום ה- 14 להזרעה בוצעה בדיקת הריון ביתית שהראתה חיובי באופן מובהק.
היום בצעתי שוב בדיקה ביתית שמראה שלילי...
אך הווסת עדיין לא הגיע...
הרופא המטפל טוען שמדובר בהריון כימי , ולבטח אקבל מחזור בקרוב...
מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבצעי בדם את הבדיקה
פרופ' אלכס סימון13/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רירית מתכווצת - מודאגת מאודמיכל13/04/2010
הי,
אני מטופלת עם זריקות פיוריגון 75, והזרעות.
לפני הביוץ - רירית 8.3
מיד לאחר הביוץ הרירית מתכווצת אצלי ל - 7.5 מ"מ
עכשיו בדקתי ביום מחזור 15, לפני קבלת המחזור (עוד לא היה שום דימום), הרירית רק 4 מ"מ!
האם זה תקין שהרירית מתכווצת ככה בשלב הלוטאלי?
על מה זה מעיד ומה אפשר לעשות נגד זה? (אני כבר מקבלת תמיכה של פרוגסטרון, פרוברה ואוביטרל לאחר הביוץ)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דבר נוסף
מיכל13/04/2010זאת פעם שנייה ברציפות שזה קורה, כך שזו לא תקלת מדידה.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדבר נוסף
מיכל13/04/2010זאת פעם שנייה ברציפות שזה קורה, כך שזו לא תקלת מדידה.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטעו בעל קול
פרופ' אלכס סימון13/04/2010האם זו אותה טכנאית? האם באותו מכון? בין בודקים שונים יש שונות גבוהה.
רירית לאחר ביוץ יכולה לקטון מעט אבל לא להגיע ל 4 ממ מ-7 ממ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאותו מקום בדיוק ופעם שנייה שזה קורה
מיכל13/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות בתחילת הריוןרננה13/04/2010
שלום רב,
לאחר IVF והחזרת עובר טרי, אני בהריון שבוע 5+6 (מחר מתחילה שבוע 6). נוטלת פרוברה וקרינון פעמיים ביום. החל מאתמול יש לי כמויות אדירות של הפרשה שקופה מהנרתיק שממש זולגת החוצה. מדובר בכמויות ממש גדולות שאינן מוכרות לי משום מצב. האם יש סיבה לדאגה?
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם על קול תקין אין מה לדאוג
פרופ' אלכס סימון13/04/2010אנא פני לפורום המתאים למעקב הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכיצד אדע? עדיין לא היה על קול
רננה13/04/2010יש לי תור רק לעוד שבוע. האם עלי לדאוג לגבי ההפרשות? ממה הן יכולות לנבוע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאודה לתשובה על השאלה השניה
רננה13/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאודה לתשובה על השאלה השניה
רננה13/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפשוט מאוד
פרופ' אלכס סימון13/04/2010בצעי בדיקת על קול. ניתן להמתין שבוע. ההפרשות יכולות להיות תקינות להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל על מה זה יכול להעיד?
רננה13/04/2010יש לי תור רק בעוד שבוע. אפשר בינתיים לשאול מה יכול להיות מקור ההפרשות? זה מאוד מלחיץ
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה, ראיתי עכשיו שענית לי. תודה!
רננה13/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף בבקשה עזרה:) 5 ימים אחרי הזרעהשלומית13/04/2010
דחוף בבקשה עזרה:)
אני אחרי הזרעה 5 ימים והייתי אמורה לקחת פרוגרסטרון הרופאה אמרה לי לקחת את זה דרך הפה , אבל זה נראה כמו נר אני לא יודעת מה לעשות לקחתי אחד בינתיים כי כבר לילה ואין את מי לשאול
1. האם יכול להיות לי נזק מזה?
2. זה הגיוני?
בבקשה תענו לי תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא קרה נזק
פרופ' אלכס סימון13/04/2010השאלה מה שם הכדור.
אוטרוגסטאן אומנם דרך הפה. אנדומטרין הוא נר וגינאלי שאם בולעים אותו לא קרה דבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זריקות דיפרליןענת12/04/2010
עישון יכול לפגוע בטיפול של זריקות דיפרלין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עישון
פרופ' אלכס סימון13/04/2010עישון פוגע בהרבה מקומות אחרים אבל לא יפריע לטיפול בדפרילין.
דרך אגב, יש לא מעט עבודות מחקר הטוענות כי לעישון תתכן השפעה מזיקה על ביציות ועל זרע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופיל הורמונלי יום 4 בת 39galitit112/04/2010
שלום לרופאים
להלן תוצאות בדיקת פרופיל הורמונלי ביום ה-4 למחזור:
TSH - 1.58 micIU/ml
Prolactine- 200 mlu/l
LH - 2.7 IU/l
FSH - 6.7 IU/l
Estradiol - 234
Progesterone - 2.1 nmol/l
Testosterone total - less than 1.5 nmol/L
האם הנ"ל תקינות והאם האסטרדיול לא מעט גבוה?
תודה מראש על תשובתכם
גלית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבקשת שוב התייחסות ותשובה
galitit113/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפרופיל תקין לחלוטין
פרופ' אלכס סימון13/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכי בטאטלי12/04/2010
שלום!
מחזור אחרון ב-09.03.10
ב-07.04.10 בטא 100
12.04.10 בטא 782 (לפי מחשבון ההריון באינטרנט זה 4 שבועות+ 6 ימים)
האים רמות בטא תקינות?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אני
ד''ר דוד ישי12/04/2010עלית הבטא טובה. את ההתאמה של גודל העובר לגילו רואים בהמשך באולטרסאונד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלקה כימית בשיער וטיפולי פוריותאילנה12/04/2010
שלום רב
האם במהלך טיפולי פוריות (גונלF והזרעה) מותר לעשות החלקה כימית בשיער.
חשוב לציין כי במהלך ההחלקה אני יושבת עם חומר כימי בעל ריח חריף במשך שעה בערך
ומה לגבי החלקה כימית בתחילת הריון?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לקבל תשובה
אילנה13/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתן לבצע
פרופ' אלכס סימון13/04/2010החומרים לא נספגים לדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)