מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תוצאות בדיקות הורמונאליות- דחוףהילי17/04/2010
שלום,
עשיתי בדיקות הורמונאליות ביום ה- 3 למחזור (לאחר שלא קיבלתי כחודשיים והמחזור הושג עם פרימולוט- נור):
?
202 pmol/L
? ?
ESTRADIOL (E-2)
??
2.19 mIU/L
? ?
TSH
?
?
11.30 IU/L
? ?
LH
?
?
5.50 IU/L
? ?
FSH
?
?
190.3 mIU/L
? ?
PROLACTIN
?
?
2.00 nmol/L
? ?
TESTOSTERONE- TOTAL
?
?
3.45 µmol/L
? ?
DHEA SULPHATE
?
אודה לתשובה בהקדם...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הורמונים
פרופ' אלכס סימון17/04/2010רמת LH יחסית גבוה. בדרך כלל ממצא זה משתלב עם אי סדירות במחזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איקקלומיןגלי17/04/2010
שלום,
אני מנסה להכנס להריון, הרופא נתן לי איקקלומן, אך כיוון שלא הבנתי את הוראתיו לקחתי את הכדורים החל מהיום הראשון למחזור במקום החל מהיום החמישי.
שאלת היא- האם צפוי להיות שינוי כלשהו במועד הגעת המחזור או שהוא אמור להגיע כרגיל (לרוב הוא מאד מדוייק אצלי)?
בנוסף, לרוב כשבוע לפני המחזור מתחילות לי הפרשות חומות, האם האיקקלומן עוזר להפחתת ההפרשות היוצאות לפני המחזור?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איקקלומין
פרופ' אלכס סימון17/04/2010יתכן והביוץ יקדים. לכן המעקב שהורו לך צריך להתבצע מוקדם יותר. איקקלומין יכול לפתור בעיית ההכתמות אך לא בהכרח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עוד כמה ימיםרחל17/04/2010
שלום,
שבוע הבא אמורה לעבור החזרה של מוקפאים.
השבוע הייתי בחתונה - שתיתי אלכוהול (בערך 4-5 כוסות) ועישנתי חשיש. אני יודעת שלא מומלץ בכלל, אבל בד"כ אני לא מעשנת ושותה בערך 2 כוסות יין בשבוע. האם בכול זאת יכולה להיות השפעה לרעה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טלי שלום
פרופ' שחר קול17/04/2010לא סביר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רמות הורמוניםמעיין16/04/2010
היום יום 2 למחזור ביצעתי בדיקות הורמונים וUS לקראת התחלת טיפול.
רירית 3.6, E2- פחות מ200 ופרוגסטרון 5.1.
אומנם קיבלתי הנחיה להתחיל להזריק היום גונל, אבל האם הפרוגסטרון לא גבוה??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעיין שלום
פרופ' שחר קול17/04/2010מעט גבוה, אך מציע להתחיל כפי שהורו לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרישיות יתרבתאל16/04/2010
הייתי אצל רופאת נשים חדשה לאחר תסכול ממושך של טיפולי פוריות ארוכים כשהכל תקין אצלי ואצל בעלי, שתי הריונות כימיים אחד מהפריה אחד ספונטני, והרופאה הפנתה את תשומת ליבי על בדיקות מטולגויות שלי מהעבר מלפני שנתיים שהצביעו על בעיית קרישיות יתר גבולית, שאף רופא בכלל לא נתן את דעתו עליהם, היא שלחה מכתב בהול להמטולוג הקופה שיאשר לי את הבדיקות הרלוונטיות, בינתיים ם באופן ספונטני בבדיקה ביתית התגלה אצלי הריון וזה ניראה לי מאוד בהתחלה, כי עדיין אין לי איחור אפילו שאלותי
1. האם במידה ואבצע הבדיקה בזמן הקרוב אוכל לקבל טיפול מהיר שישפיע כבר על ההריון הנוכחי?
2. מה הטיפול שניתן לקרישיות יתר ולטווח של כמה זמן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ושאלה נוספת
בתאל16/04/2010האם כשיש בעיית קרישיות היא גםעלולה לגרום לעוברים מהפריה לא להשתרש ברחם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבת אל שלום
פרופ' שחר קול17/04/2010יש לדעת יותר פרטים.
בכל אופן - קרישיות יתר משפיעה לרעה לקראת סוף השליש הראשון של ההריון.
לכן יש זמן רב להתייעץ עם ההמטולוג לגבי טיפול.
הטיפול המקובל - זריקות קלקסן.
אין הוכחה ברורה לכך שקרישיות יתר משפיעה לרעה על תהליך ההשרשה, אך אם מאבחנים מצב מובהק של קרישיות לרוב נותנים טיפול מונע בשלב ההשרשה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדוע דווקא לקראת סוף השליש ה-1?
לימונית17/04/2010לרופאים שלום,,
קראתי את התשובה לבת-אל, והייתי רוצה להבין, מכיוון שאני מאובחנת בעצמי עם קרישיות יתר, מדוע הסיכון בקרישיות משפיע דווקא לקראת סוף השליש הראשון?
אודה לתשובתך
לימונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח גם לתגובת רופא אחר
לימונית17/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיין מצפה לתשובה. תודה.
לימונית18/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובתו של ד"ר קול מלאה
פרופ' אלכס סימון18/04/2010ההחלטה על טיפול בקלקסאן צריכה להיות ממש מבוססת. לכן בדיקת המטולוג הכרחית.
בינתיים אם קיים הריון ניתן להתחיל בטיפול עם קרטיה (אספירין) שהוא מדלל דם קל. לא בטוח שהוא ממש יעזור אולם הוא לא יזיק עד קבלת החלטה על ידי המטולוג.
כל זמן שלא נוצרה שליה עם כלי דם מזינים אותה הרי אין מה לדבר על בעיית קישה הסותמת כלי דם. לכן השפעתו המטיבה של קלקסאן היא לאחר יצירת שליה עם כלי דם. אין לו לקלקסאן ככל הנראה השפעה על תהליך ההשרשה עצמו שהוא התחפרות העובר ברירית הרחם. בכל זאת נוטים הרופאים לטפל בקלקסאן עוד טרם ההשרשה. כאמור אין לכך עדות ברורה שזה עוזר לשפר השרשה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ' סימון
לימונית18/04/2010תודה על התשובה.
אני אכן מקבלת קלקסאן, והחלק השני בתשובתך ענה לי על השאלה שעניינה אותי.
"כל זמן שלא נוצרה שליה עם כלי דם מזינים אותה הרי אין מה לדבר על בעיית קישה הסותמת כלי דם. לכן השפעתו המטיבה של קלקסאן היא לאחר יצירת שליה עם כלי דם. אין לו לקלקסאן ככל הנראה השפעה על תהליך ההשרשה עצמו שהוא התחפרות העובר ברירית הרחם. בכל זאת נוטים הרופאים לטפל בקלקסאן עוד טרם ההשרשה. כאמור אין לכך עדות ברורה שזה עוזר לשפר השרשה"
ובהזמדנות זו - כשאתם אומרים שאתם רואים שק היריון, זו לא השילייה?
כי שק היריון רואים כבר בשבוע 6, 7.
או שבעצם ממנו נבנית אחר כך השילייה, ולכן המשמעות של זרימת הדם היא לקראת סוף השליש הראשון?
בתודה על תשובתך המפורטת,
לימונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגסטרון גבוהמיטל16/04/2010
שלום רב לרופאים,
קצת רקע - בת 36, מחזור סדיר כל 25 יום, אוביטרל בד"כ מוזרק ביום 11 עם זקיק 20 בממוצע ורירית 10 בממוצע, מנסה להכנס להריון מתרומת זרע, כרגע במחזורים טבעיים ללא הורמונים. בפרופיל הורמונלי לפני חצי שנה הפרוגסטרון היה 4.6 והרופא אמר שזה בסדר. עד היום ביצעתי רק מעקבים של US לפני הזרעות, ללא בדיקות דם. אחרי הזרעה ראשונה היו הפרשות חומות החל מיום 10 לאוביטרל ועד לקבלת מחזור ולכן קיבלתי קרינון החל מיום ההזרעה השנייה ועד לבטא שלילית וקבלת מחזור. במעקב זקיקים שלאחר מכן נצפתה ציסטה ("ממצא התואם CL קודם") והתפספס הביוץ. הרופא שלי ביקש שאגיע החודש למעקב החל מיום 3 למחזור כדי לוודא שהציסטה נעלמה ושאעשה בדיקות E2 ופרוגסטרון. היום, יו"מ 3, רירית 3.5, לא נרשמו זקיקים כרגע, E2 214 ופרוגסטרון 7.7, הודיעו לי כרגע שהרופא אמר שהפרוג' גבוה ושאגיע שוב ביום ראשון ל US ובדיקות דם.
מה יכול להיות פשר הפרוג' הגבוה, האם זה יכול למנוע הזרעה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיטל שלום
פרופ' שחר קול17/04/2010יתכן שאריות פרוגסטרון מהביוץ הקודם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול במנוגון אחרי 2 הפלות גיל 42אב16/04/2010
שלום
אני בת 42, בשנה אחרונה היו לי 2 הריונות לא מוצלחים, בראשון לא היה דופק והיה לי הפלה טבעית, בשני הרופא זהה שהדופק של העובר היה איטי והבטא שלי עלה במעט לכן הוא קבע שההיריון לא היה תקין, אני אמורה להתחיל טיפול במנוגון והזרע.
אני רציתי לשאול האם יש טעם בטיפול זה או יש לקבוע שאיכות הביציות לא טובה ועדיף לפנות לתרומת ביציות או טיפול אחר.
אם שווה לנסות את במנוגון כמה טיפולים מומלץ לפני שנתקדם לטיפולים אחרים
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנוגון
פרופ' שחר קול17/04/2010הטיפול נועד לשפר הסיכוי להשגת הריון, אך אין בו כדי למנוע הסיכון להפלות נוספות בהמשך, או לשפר את איכות הביציות.
נראה שמוקדם מידי להחליט על תרומת ביציות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקיקים קטניםגל16/04/2010
שלום רופאים יקרים
לאחר 8 ימי הזרקה 6 אמפולות מנוגון ויומיים מהם גם אלגולטורן , היום הייתי ביחידת הIVF ופרופ' איצקוביץ' אמר שהזקיקים קטנים וצריך טיפול מסיבי יותר כתשובה לשאלתי למה הם קטנים אחרי כל ההזרקות הללו. לא היה לי זמן לשאול אותו למה הכוונה "טיפול מסיבי", בת 41 לאחר 4 הזרעות שכשלו.תודה על תשובתכם ושבת שלום גל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מסיבי
פרופ' שחר קול17/04/2010את מקבלת כבר את המינון הגבוה ביותר האפקטיבי.
אולי הכוונה לנסות שילוב עם איקקלומין בניסיון הבא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות הורמונאליות- דחוףהילי16/04/2010
שלום,
עשיתי בדיקות הורמונאליות ביום ה- 3 למחזור (לאחר שלא קיבלתי כחודשיים והמחזור הושג עם פרימולוט- נור):
?
202 pmol/L
? ?
ESTRADIOL (E-2)
??
2.19 mIU/L
? ?
TSH
?
?
11.30 IU/L
? ?
LH
?
?
5.50 IU/L
? ?
FSH
?
?
190.3 mIU/L
? ?
PROLACTIN
?
?
2.00 nmol/L
? ?
TESTOSTERONE- TOTAL
?
?
3.45 µmol/L
? ?
DHEA SULPHATE
?
אודה לתשובה בהקדם...
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הילי שלום
פרופ' שחר קול17/04/2010על בסיס יחסי LH :FSH יתכן ומדובר על בעיית ביוץ.
מציע לפנות לרופא הנשים שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת תמיכהענת16/04/2010
אני בשבוע 8+3 נאמר לי להמשיך עם התמיכה (פעמיים ביום אנדומטרין) עד שבוע 9, הבנתי שמשבוע זה לעובר יש כבר שיליה שאמורה להפריש את ההורמונים ולכן אין צורך בתמיכה.
1. לפי האולטראסאונד העובר קטן ב-3 ימים כלומר שבשבוע 9 יהיה קצת פחות אז אולי עוד לא תהיה לו שיליה אז האם לא כדאי ליתר ביטחון להמשיך עם התמיכה עוד שבוע?
2. האם זה מזיק אם לוקחים תמיכה כשכבר יש שיליה שמפרישה את ההורמונים?
3. בUS שעשיתי היא כתבתה את מיקום השיליה, אז האם זה אומר שלא צריך יותר תמיכה?
4. האם השיליה מפרישה את ההורמונים איך שהיא נוצרת? והאם צריך לעשות בדיקה אחרי שמפסיקים עם התמיכה לוודא שהשיליה אכן מפרישה את ההורמונים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמיכה
פרופ' שחר קול17/04/20101. המשך עוד שבוע כנראה לא יגרום נזק. לא בטוח שזה חיוני.
2. כנראה שלא, אך אין מידע ברור.
3. אין קשר
4. אין צורך חיוני לבדוק ההורמונים. השיליה לוקחת פיקוד הורמונלי כבר בשבוע 7 להיריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חלוקת תאים בעוברטל16/04/2010
שלום,
לפני ארבעה ימים הוחזרו לי 3 עוברים, 48 שעות לאחר השאיבה.
עובר אחד התחלק לארבע אחד לשלוש ואחד לשניים.
אינני יודעת אם היו אחוזי שברים בעוברים אבל נאמר לי שהם טובים.
האם לאחר 48 שעות לא אמורים להיות עוברים כבר עם ארבע תאים?
האם עובר שהתחלק לשלוש הוא נחשב לעובר טוב? שכן הוא אמור להתחלק לשניים ואז לארבע, לא?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חלוקה
פרופ' שחר קול17/04/2010לאחר 48 שעות העבור אמור להיות בן 2 - 4 תאים.
שלושה תאים - תקין. קצב החלוקה אינו אחיד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 11 ימים לאחר אוביטרלשרון16/04/2010
שלום,
IVF 6 לאחר כריתת חצוצרה עקב הריון חוץ רחמי (לפני חודשיים וחצי).
לפני 11 ימים הזרקתי אוביטרל, 36 שעות אח"כ שאיבה וביום שישי לפני שבוע הוחזרו 3 עוברים יפים (8 תאים).
לא התאפקתי ועשיתי היום בדיקה ביתית בבוקר ויצא פס ,לא כהה מאוד, אבל ברור (לא כזה שצריך לחפש ...)
האם ניתן לשמוח או שמדובר בשאריות אוביטרל???
כמה זמן בממוצע לוקח לאוביטרל להתנקות מהשתן (שהרי בדיקות השתן הן פחות רגישות מהדם)?
תודה,
שרון (הלחוצה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לי תחושה שאפשר כבר לשמוח...
הללויה16/04/201011 יום זה הרבה זמן מהאוביטרל...
אבל נחכה לתשובת הרופאים, ומי יתן ונשמח בשמחתך..
בהצלחה
אביב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרון שלום
פרופ' שחר קול17/04/2010קשה מאוד לקבוע.
כנראה שאין ברירה אלא לבצע הבדיקה במועדה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקראת החזרהרחל16/04/2010
שלום,
אני לקראת החזרה של עוברים מוקפאים (כנראה ברביעי הבא) על בסיס טבעי.
יש לי כמה שאלות:
1. אתמול ( יום 16 למחזור) נצפתה רירית בעובי 5.8. האם היא מתעבה רק עד הביוץ ואז מפסיקה?
2. כמה זמן אחרי הביוץ מחזירים עוברים בני 3 ימים?
3. יש לי מחזורים מאוד סדירים, בד"כ הביוץ ביום 13-14 למחזור. הפעם, אחרי ivf ראשון נראה שהביוץ נדחה בערך בשבוע. האם זה בגלל הטיפול התרופתי בחודש שעבר? (דקפפטיל 0.1 +גונל 125)
4. האם לאחר החזרת עוברים מוקפאים ניתן ישר לחזור לעבודה או שמומלצת מנוחה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרה
פרופ' שחר קול17/04/20101. יש לשער שהרירית תתעבה עד הביוץ. לאחר מכן מרקמה משתנה, ולכן אין משמעות פיזיולוגית לעובי.
2. 3 ימים.
3. יתכן
4. אפשר לחזור לעבודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום לא ברורליאורה16/04/2010
שלום רב
לפני שבוע וחצי הוזרו לי 2 עוברים, מאחר והיה הידבקות בצואר הרחם, ההחזרה בוצעה בהרדמה לאחר היסטוסקופיה.
אני לוקחת אנדומטרין 3 פעמים ביום ,וכעת יש לי דימום כמו וסת. כבר יומיים האם הטיפול נכשל? בעוד יומיים יש טעם לבצע בדיקת בטא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום
פרופ' שחר קול17/04/2010מציע להמשיך טיפול ולבצע בדיקת הריון ביום שנקבע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קשר בין טיפול הורמונלי לעישון סמיםשרון16/04/2010
אני מקבלת טיפול הורמונלי לקראת IVF ומעשנת מריחואנה מזה שנתיים.
האם עישון סם זה יכול לפגוע ביעילות הטיפול ההורמונלי?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרון שלום
פרופ' שחר קול17/04/2010לעישון השפעה הרסנית על הביציות שבשחלותיך.
רצוי לחדול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)