מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אחרי שאיבה והחזרה ראשונהאורלי18/03/2010
שלום ,
בתאריך ה- 16/3 יום ג' עשיתי שאיבה (שאבו 16 ביציות ) , בתאריך 18/3 יום ה' החזירו לי שני עוברים בני 4 תאים .
נאמר לי כי מכל ה- 16 בציות שנשאבו הופרו רק ארבע ,שניים החזירו ושניים הקפיאו .
שאלתי היא :
מה הסיבה ש- 12 מהביציות לא הצליחו להפרות ?
מה זה אומר על איכות הביציות שלי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפריה
פרופ' אלכס סימון18/03/2010יתכן וחלק מהביציות לא היה בשל. לעיתים לזרע בתנאי מעבדה קשה להפרות ביציות. נכון הוא שהתוצאות נמוכות מהממוצע, אולם אין זה אומר בוודאות שקיימת בעיה בביציות או בזרע. מטיפול אחד לא מסיקים מסקנות מרחיקי לכת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מועד לביצוע השבחת זרע והזרעהמאיה18/03/2010
להלן תוצאות מהיומים האחרונים של צילום זקיקים ובדיקת דם:
אתמול 17.03.2010:
צילום זקיקים:
ימין - 14 -24
שמאל - כלום.
רירית - 8.
בדיקת דם:
ETO - 365.
פרוגרסטרון - 0.7.
LH - 5.4
היום 18.03.2010:
בדיקת דם:
ETO - 435.
פרוגרסטרון 1.1.
LH- 6.5.
ברצוני לדעת באיזה יום לבצע את השבחת הזרע וההזרעה?
ביום שבת או אפשר לחכות ליום ראשון?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתן להמתין ליום ראשון
פרופ' אלכס סימון18/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
מאיה19/03/2010האם הסיכוי להצלחת ההזרעה ביום שבת גדולים יותר (על- פי תוצאות הבדיקות)מביום ראשון. או שיכול להיות דווקא כי ביום ראשון, (שוב על-פי תוצאות הבדיקות של רביעי וחמישי) יהיה מועד עדיף יותר לביצוע ההזרעה???.
לתשובתכם הדחופה אודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
מאיה19/03/2010האם הסיכוי להצלחת ההזרעה ביום שבת גדולים יותר (על- פי תוצאות הבדיקות)מביום ראשון. או שיכול להיות דווקא כי ביום ראשון, (שוב על-פי תוצאות הבדיקות של רביעי וחמישי) יהיה מועד עדיף יותר לביצוע ההזרעה???.
לתשובתכם הדחופה אודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביוץ ביום ראשון
פרופ' אלכס סימון19/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שוב שאלה....טרם קיבלתי תשובה...שני18/03/2010
שלום רב,
אני בת 35. נ+1.
להריון הראשון נכנסתי כחודש לאחר הפסקת גלולות מתוך חישוב ימי הביוץ,
אז קיבלתי וסת כל 28 יום והקפדתי לקיים יחסי מין סיבי היום ה-14 למחזור.
מאז הלידה אני מקבלת מחזור כל 18 יום,
רציתי לדעת מהם המשמעויות ההורמונליות של שינוי זה?
האם זה תקין? האם אני מבייצת כהלכה?
וכיצד אני יכולה לחשב את ימי הביוץ.
תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור קצר
פרופ' אלכס סימון18/03/2010וסת כל 18 יום אינו שגרתי או תקין. כדאי לפנות לרופא למעקב ובדיקת יום הביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- FSH גבוה בת 36.5שרון18/03/2010
שלום.
בת 36.5. הריון טבעי- כניסה מיידית. ילדתי בניתוח קיסרי לפני חצי שנה בת ראשונה.
היה לי מחזור לא סדיר ב 3 החודשים הראשונים מהלידה. 3 המחזורים שאח"כ הגיעו אך עם FSH גבוה. מצורפות הבידקותה אחרונות שלי. אציין כי לפני ההריון הזה ה FSH שלי היה מאד נמוך. בסביבות ה 3.4.
האם יש סיכוי סביר שאכנס להריון טבעי?
האם יתכן שהדבר קרה בגלל הניתוח הקיסרי?
האם אפשר לשאוב ביציות להבטיח שלא אפספס את הפוריות שלי?
האם יתכן שתוך שנה וחצי ה FSH עלה מ 4 ל 17?
LH - Luteinizing Hormone | IU/l | *
6.9
FSH | IU/l | *
16.7
Estradiol (E2) | | קטן מ 200
אודה לתשובה מהירה
שרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר FSH עלה
פרופ' אלכס סימון18/03/2010אין קשר לניתוח.
בהחלט יתכן ו FSH עלה בתוך שנה וחצי. היות והרמות גבוהות בבדיקה חוזרת הייתי מציע לנסות ולהשיג הריון תוך חצי שנה מהניתוח. ניתן להכנס להריון באופן טבעי. באופן טבעי תוך הכוונה של רופא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הופעת ווסת לאחר הפלה טבעיתויקי18/03/2010
שלום רב,
ווסת אחרונה היתה ב-18/1
בשבוע 5 נודע לי כי ההריון לא תקין משום שהבטא לא עלתה יפה.
הדימומים נמשכו כשבועיים ופסקו לפני כשבוע.
מתי בערך אמורה להופיע הווסת הבאה?
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפלה טבעית
פרופ' אלכס סימון18/03/2010נהוג לעקוב בבדיקת דם ועל קול עד העלמות סימני ההריון לחלוטין. מהעלמותם המוחלטת, תוך חודש יגיע וסת. מה בדיקת בטא כיום? מה עם על קול כיום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בהמשך לשאלה על שחלות פוליציסטיותשירה18/03/2010
אם קיבלתי וסת אחרונה ב26.2 איך אני ידע עם יהיה ביוץ ספונטני ? ואיך אני ידע מתי לקחת תרופה לזירוז המחזור ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר PCO
פרופ' אלכס סימון18/03/2010כשהווסת אינו סדיר לא ניתן לדעת מתי הביוץ. אם 40 יום אין מחזור ניתן לקחת כדורים לזירוז המחזור. אך מדוע שלא תבצעי את כל המעקב וההחלטות יחד עם רופא במרפאה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שחלות פוליציסטיות
שירה19/03/2010שהתחלתי טיפול לIVF הרופאים נתנו לי מינון של 2 אמפולות מונוגון ל5 ימים ובמשך שבוע אמפולה אחת והצליחו לשאוב רק 2 ביציות שגם לא היו מובשלות מה זה אומר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסקנות מטיפול קודם
פרופ' אלכס סימון19/03/2010על הרופא ללמוד מטיפול קודם ולהתאים לך מחזור טיפולי עם מינון הורמונאלי מתאים תוך כדי המנעות מגירוי יתר שחלתי. מה שאני מכנה - פרוטוקול PCO
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהpco
שירה19/03/2010לדעתך כדאי לי לעשות IVM ולא IVF?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבארץ IVF עדיין יותר מוצלח מ IVM
פרופ' אלכס סימון19/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימוםשרה18/03/2010
אני לאחר ivf ובבדיקת ההריון שביצעתי היום יצא chyt - 60 הרופא אמר לי שזה תחילת היריון ועלי לעשות בדיקת דם נוספת ביום א' הקרוב, אך אני מדממת כבר כמעט שבוע. מדוע אני מדממת כל כך. (הייתי בטוחה שזה מחזור ). מה עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריך לעקוב
פרופ' אלכס סימון18/03/2010הדימום יכול להיות גם בהריון תקין. לעיתים הוא יכול להעיד על בעיה בהתפתחות ההריון ועל כן חובה לעקוב ולראות מה המגמה של הבטא על מנת לקבוע אם תקין או לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעה 4, השאלה שלי מאתמול נעלמה...גל18/03/2010
שלום רב,
בת 27 הזרע של בעלי מעולה,
3 הזרעות קודמות על בסיס ביוץ טבעי+אוביטרל+תמיכת קרינון. בהזרעה שנייה נקלטתי להיריון אך היתה הפלה טבעית בשבועות הראשונים. חשוב לציין כי לא נמצאה בעיה ספציפית וכי התחילו אצלי טיפולים מכיוון שעברתי 2 ניתוחים גדולים לכריתת מעי גס, לפיכך יש מעט הידבקויות והחליטו לזרז את הנושא.
וסת כל 43 ימים בדיוק. ביוץ ביום ה-29. הרופא החליט הפעם לתת איקוקלומין ולעשות הזרעה התחלתי היום את האיקוקלומין למשך 5 ימים כדור אחד. שאלותיי הן:
1. האם הביוץ יגיע מוקדם יותר החודש, או עדיין ביום ה-29. ?
2.האם איקוקלומין משפר משמעותית את הסיכויים להיקלט להיריון ?
תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גל שלום
פרופ' שחר קול20/03/20101. לא תמיד, לרוב הביוץ מתעכב.
2. ראי שאלות נפוצות מס' 16* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כניסה להריוןהדס18/03/2010
שלום,
אנחנו מנסים להיכנס להריון שני כבר שנה (הריון ראשון תקין, ספונטני, לידת ואקום וילדה בריאה),
פניתי לרופא והוא בדק אותי , שחלות תקינות.
הוא שלח אותי לבדיקות דם הורמונאליות, צילום רחם ובדיקת זרע.
שאלותיי:
1. חובה לעשות צילום רחם? שמעתי שזה מפחיד , יכול להיגרם נז לרחם (קרינה וכו'?)
2. באיזה יום של המחזור יש לעשות את בדיקות הדם ומה זה בודק?
3.הוא בדק ואמר שהיה לי ביוץ ובערכה הביתית לזיהוי ביוץ הביוץ היה יותר מאוחר ממה שהוא אמר, כיצד ייתכן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אירית
ד''ר דוד ישי20/03/20101. לא חובה , לפחות לא בשלב הראשון , לפני שיודעים האם יש הסבר אחר לבעיה. אבל צריך לזכור שזו הבדיקה אמורה לשלול בעיה מכאנית.
2. ביום 3-5 של המחזור . בודק , כשמו , את רמת ההורמונים
3. יתכן . אף אחת מהבדיקות אינה מדוייקת ב 100% . ויתכן שפירשת לא נכון את דברי הרופא או את משמעות התוצאה של הבדיקה בשתן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בטאר.18/03/2010
1.3 שאיבה 4.3 החזרת עוברים
16.3 בדיקת דם:
אסטרדיול - 5908
פרוגסטרון - גדול מ-127
בטא - 508
18.3 תוצאות בדיקת הדם:
אסטרדיול - 6891
פרוגסטרון - גדול מ-127
בטא - 1540
האם תקין? האם הבטא לא אמורה להיות מוכפלת רק פי ב-1.5 עד 2?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
ר.18/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתקין
פרופ' אלכס סימון18/03/2010בצעי על קול בתחילת שבוע הבא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבוע הבא?
נעמה19/03/2010הרופא אמר לי לבוא בעוד כשבועיים לבדיקת דופק אבל בגלל שזה יוצא על החג אז רק בעוד 3 שבועות.
אני רואה שהרבה בנות פה כותבות שהן עושות US שבוע אחרי ואני מניחה שזה כדי לראות שק הריון בתוך הרחם ולא מחוצה לו, האם זה הכרחי או שאפשר לדלג על השלב ולחכות עוד 3 שבועות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוכלי באמת להמתין 3 שבועות?
פרופ' אלכס סימון19/03/2010שלב ראשון נבדוק אם השק ברחם ואחר כך נמתין לדופק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלה נוספת?
נעמה19/03/2010אם חס וחלילה הריון הוא מחוץ לרחם, יתכן מצב שבוע מגיעים לשבוע שבע ועדיין אין תופעות כמו דימום וכאבים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן
פרופ' אלכס סימון19/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עישון והפריהקאר18/03/2010
באיזה מידה עישון משני הצדדים יכול להשפיע על טיפולי הפריה האם עד מידת כישלון וביציות לא איכותיות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עישון
פרופ' שחר קול18/03/2010תאי המין: זרע, ובעיקר ביצית - רגישים מאוד להשפעות סביבתיות.
בסיגריות יש מאות רעלים שונים שלהם השפעה משמעותית על תאי המין.
ההשפעה גוברת עם הגיל.
לכן, מומלץ לחדול מעישון, נשים וגברים כאחד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 11 יום אחרי החזרהמרב18/03/2010
החל דימום קל בניגוב ובדיקת דם שלילית האם להספיד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים
מרב18/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא
פרופ' אלכס סימון18/03/2010בדיקה לבצע ביום 14 לאחר ההחזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי הריון מחוץ לרחםאיילה18/03/2010
1. האם בהריון מחוץ לרחם הבטא מכפילה את עצמה באופן תקין?
2. אם קיים הריון מחוץ לרחם, באיזה שבוע של ההריון מתחילות התופעות שלו כגון דימומים, כאבים וכו?
3. האם בטא שמכפילה את עצמה אחרי יומיים ביותר מ-2 היא תקינה? לדוגמא בטא שמכפילה את עצמה פי שלוש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחוץ לרחם
פרופ' שחר קול18/03/20101. לא תמיד.
2. אין תאריך קבוע, משתנה ממקרה למקרה.
3. לרוב כן, יש צורך במעקב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צום לפני בדיקת הורמונים?דנה18/03/2010
שלום רב
האם לפני בדיקת הורמונים- פרוגסטרון ו E2 (אסטרדיול) צריך לצום?
ומה לגבי זמן ערות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא
פרופ' שחר קול18/03/2010אין צורך לערות מיוחדת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שחלות פוליציסטיותשירה18/03/2010
שלום רב
לאחר ניתוח שאיבה, שהוצאו שתי ביציות שלא הופרו לא בוצע החזרה , וכתוצאה מכך הומלץ לי על טיפול IVM . המחזור האחרון ב26.2 ואמרו לי שביום השני למחזור הבא אני אמורה להגיע לבדיקת אולטרסאונד ולתחילת הטיפול. החשש שלי שהמחזור התאחר וזה יאריך את זמן ההמתנה לטיפול.
האם יש טיפול הורמונלי לזירוז קבלת המחזור ?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זירוז הוסת
דנה18/03/2010מנסיוני, גלולות למניעת הריון, או כדורי פרוברה יזרזו את הוסת
התיעצי עם הרופא שלך
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזירוז
פרופ' שחר קול18/03/2010כן, אך יש לברר האם יש ביוץ ספונטני?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)