מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- IVFשירה18/03/2010
אני נמצאת ביום החמישי להחזרה החזירו לי 3 עוברים במצב מעולה לדעת הרופא אני מקבלת תמיכת אוטרטגסטן 200 מיל' 3 פעמים ביום לאחר החדרת הכמוסה לנרתיק אני חשה בחמימות ואף צריבה ובנטילת שתן ראשון לאחר החדרת הכמוסה חלקו נמס ממני וחלקו במתן השתן
האם הדבר תקין??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תקין
פרופ' שחר קול18/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שנה וחצי מחכה ליום הזה !!אתי18/03/2010
שבועיים בול !!
אחרי הזרעה !!
תוצאות : E2 - 1058
P- 64.5
בטא - 38
אני מתחננת תגידו לי שזה בסדר??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בסדר!!!!!
פרופ' שחר קול18/03/2010להמשך מעקב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום קל- דחוףדנית18/03/2010
שלום רב,
לפני 11 יום החזירו לי עוברים ומחר עלי לעשות ב. דם בטא.
אני מקבלת תמיכה של קרינון והבוקר המוליך יצא עם מעט דימום (מאתמול יש לי כאבי מחזור עמומים לסירוגין).
1. האם יכול להיות שקיבלתי מחזור עוד בטרם הבדיקה הראשונה?
2. האם עשוי להעיד על אי הצלחת הטיפול?
3. מתי אחרי החזרת עוברים במקרה ואין הריון , אמור להגיע המחזור?
מאוד לחוצה ומודה על תשובה בהקדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה נוספת
דנית18/03/2010הבנתי כי סימני השרשה אמורים להיות (אם יש) בשלושה עד חמישה ימים מיום ההחזרה כך שאני מסיקה שאין מדובר בסימני השרשה.
האם נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום קל בתחילת הריוןרינת18/03/2010
אני בשבוע ארבע פלוס שלושה ימים מ-IVF החזרת עוברים טריים בני 3 ימים בתאריך 4.3.
תוצאות בדיקת דם שבוע מהחזרה:
אסטרדיול - 1638
פרוגסטרון - 102.1
תוצאות ב.ד. 12 יום מהחזרה בתאריך 16/3:
אסטרדיול- 5908
פרוגסטרון - גדול מ-127
בטא - 508
תמיכה: אנדומטרין פעמיים ביום ומשבוע אחרי ההחזרה שלוש כי באותו ביום היתה הפרשה חומה מעטה שפסקה ומיום הבטא שזה בעצם אתמול חזרתי לפעמיים ביום.
אסטרופם לקחתי כדור של 2 מ"ג פעמיים ביום עד בוקר הבטא ואז הרופא אמר שיכולה להפסיק.
הבוקר כשקמתי לעשות פיפי היתה לי טיפת דם בניגוב ולאחר כמה דקות כשהחדרתי טבלית אנדומטרין המוליך יצא עם דם. ואחרי כשעה עשיתי שוב פיפי ורק היתה הפרשה של חומה על התחתונית יחד עם החומר של האנדומטרין.
1. אני לחוצה מאוד, ממה זה יכול להיות? האם יתכן מזה שאתמול ירדתי חזרה ל2 אנדומטרין או
שהפסקתי שלשום עם האסטרופם?
2. מתי ניתן לעשות US לוודא שזה בתוך הרחם?
לפני כשבוע היתה לי הפרשת דם רק במוליך כשהוצאתי אותו אבל זה היה כשהכנסתי אותו בשירותים בעבודה אז היה קושי להחדיר אותו ומניחה שזה כלי דם שהתפוצץ מהחיכוך ומאז לאכלום.
מאוד לחוצה, האם יכול להיות שהדימום נובע מכך שאתמול ירדתי לפעמיים אנדומטרין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילגו עלי בטעות אז מקפיצה
רינת18/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרינת
פרופ' מרתה דירנפלד18/03/2010אם דילגו אז אל תתני לנו לחפש אותך פשוט כתבי שוב את השאלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרינת
פרופ' מרתה דירנפלד18/03/2010בשבוע הבא אפשר כבר לראות דופק
בינתיים מומלץ לקחת את התרופות ולנוח
שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בשבוע 4 ושלושה ימים אז איך שבוע
רינת18/03/2010הבא דופק???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאודה על תשובתך....
רינת18/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אינקובטור מיוחדאיריס18/03/2010
אני שמעתי שישנו אינקובטוןר מיוחד מאד שהביאו מחול שהוא תואם בול לרחם האישה ובו נעשות הפריות שתמיד כמעט מצליחות ואיתו יש את ההפריות הכי מוצלחות האם נכון שאינקובטורים אלו נמ
צאים רק ביחידה באסף הרופא ואיןם אותם בשום יחידה אחרת בארץ האם ידוע על כזה אינקובטור מיוחד וחדש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אינקובטור
פרופ' שחר קול18/03/2010ההצלחה תלויה ראשית באיכות הביציות.
ביצית לא טובה לא תניב הריון, ולא משנה באיזה אינקובטור נשים אותה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מהו תהליך icsiאיריס18/03/2010
מהו תהליך icsi ולמה משתמשים בו ומתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ICSI
פרופ' שחר קול18/03/2010הזרקת זרע בודד לביצית.
בשימוש במצבים בהם הזרע אינו תקין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה שדולגה על דעות של רופאיםאיריס18/03/2010
בפורום פה נאמר לי עי לא רופא אחד שאנדומטריוזיס בדרגה בינונית אינו משפיע על איכות הביציות ולא על ההקלטות להריון אפילו להפך אין שינוי מהריון ספונטני הרופא מנהל היחידה שבה טופלתי ו2 הטיפולים נכשלו ולא נשארו אפילו מוקפאים אומר שהבעיה היא בגלל האנדומטריוזיס ושכן יש השפעה על הכשלונות אני מיואשת ואיני יודעת למי להאמין זה היה כי ביקשתי את החומר שלי להתיעצות נוספת האם זה נתון לכל רופא ודעתו האישית או שזה דבר ידוע ברפואה שזאת עובדה רפואית או שלא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה נוספת
איריס18/03/2010האם אנדומטריוזיס קשור לכלי דם ולכן יש בעיה בהקלטות הריון והאם אנדומטריוזיס גם קשור לבעיות של קרישה ולכן מקשה על הריון או שכל זה לא נכון אני ככה שמעתי דעות שונות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיריס שלום
פרופ' שחר קול18/03/2010אנדומטריוזיס לא משפיע על איכות הביציות והעוברים.
אבל, אם יש נזק לחצוצרה על רקע המחלה תיתכן פגיעה בסיכויי ההשרשה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיקרומניפולציהשירה18/03/2010
לרופאים שלום רב
האם לעוברים שעברו תהליך מיקרומניפולציה יש פחות סיכוי להשתרש ולהיות הריון מוצלח?
כוונתי האם בהשוואה לעוברים אחרים שעברו הפריה רגילה ולא מיקרו.
תודות חמות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה שדולגה
איריס18/03/2010אנא אם אפשר תגובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא
פרופ' שחר קול18/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעה רביעית ואיקוקלומיןגל17/03/2010
שלום רב,
בת 27 הזרע של בעלי מעולה,
3 הזרעות קודמות על בסיס ביוץ טבעי+אוביטרל+תמיכת קרינון. בהזרעה שנייה נקלטתי להיריון אך היתה הפלה טבעית בשבועות הראשונים. חשוב לציין כי לא נמצאה בעיה ספציפית וכי התחילו אצלי טיפולים מכיוון שעברתי 2 ניתוחים גדולים לכריתת מעי גס, לפיכך יש מעט הידבקויות והחליטו לזרז את הנושא.
וסת כל 43 ימים בדיוק. ביוץ ביום ה-29. הרופא החליט הפעם לתת איקוקלומין ולעשות הזרעה התחלתי היום את האיקוקלומין למשך 5 ימים כדור אחד. שאלותיי הן:
1. האם הביוץ יגיע מוקדם יותר החודש, או עדיין ביום ה-29. ?
2.האם איקוקלומין משפר משמעותית את הסיכויים להיקלט להיריון ?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממתינה לתשובתכם... תודה
גל18/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפספסתם את שאלתי... נא תשובתכם
גל18/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריבוי בציותמרימוש17/03/2010
שלום,אני בת 42 בטיפול השלישי עם זקיק אחד.שאלתימדע הרופא לא נותן לי יותר תרופות יותר זקיקים ואחר כך אולי גם הקפיא עוברים?
כי מי יודע כמה זמן הכל ימשך!ואם יש הריון ורוצים ילד נוסף אז זה כבר יותר בעייתי.
אשמח לקבל תשובה מפורטת או הפניה לכתבה.תודה ובהצלחה לכולם:-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זקיק אחד
פרופ' אלכס סימון17/03/2010ככל שהגיל עולה התגובה לטיפול בייצור זקיקים יורדת. לעיתים נדרש מינון מאוד גבוה של תרופות על מנת שהשחלות תגבנה. לעיתים גם אם משתמשים במינון גבוה מאוד לא מצליחים להפיק יותר מזקיק אחד. אם כן את צודקת, צריך להעלות את מינון התרופות ולראות עד כמה השחלות תגבנה. לא ציינת את המינון של התרופה אותה את מקבלת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף- דימום יום 10 להחזרהגאלי17/03/2010
שלום...
אני ממש זקוקה לתשובה דחופה..
אני יום 10 אחרי החזרה - IVF ראשון אחרי שאיבה קשה שבה נישאבו 28 ביציות.
החזירו לי 2 עוברים יפייפים בעלי 8 תאים .
היום התחיל לי דימום ורדרד נוטה לאדום קל... אני מקבלת תמיכה של אוטרוגסטון נר אחד שלוש פעמים ביום.
בדיקת בטא ביום ראש'ון הקרוב... הרופא שלי לא עונה לי ... השאלה שלי היא האם אני יכולה להוסיף עוד נר לפחות להלילה של התמיכה... ומחר אני כבר אפגש עם הרופא שלי!
האם הוספת התמיכה יכולה להזיק לי היום?
ברקע אני פוליציסטית - ולפני 3 וחצי חודשים היה לי הריון מחוץ לרחם שהתחיל בדימום חזק ביום ה9 להזרעה..
אשמח לתשובה בהקדם האפשרי..
גאלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גאלי שלום
פרופ' שחר קול17/03/2010נר נוסף לא יזיק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השרשה/כשלוןשירה17/03/2010
שלום רב רופאים יקרים
מהו דימום "נורמלי" בעת השרשה?
כיצד אדע שההריון בדרך הטובה על אף הדימום?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השרשה
פרופ' שחר קול17/03/2010לרוב אין כל דימום, ואם יש - מועט מאוד, טיפתי ממש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעהקרן17/03/2010
מה גודל הזקיקים המתאים להזרעהה (הצלחה בהריון )
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרוב מעל 17 ממ
פרופ' שחר קול17/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיקרומניפולציהשירה17/03/2010
שלום רב רופאים יקרים
מה ההבדל כשמבצעים מיקרומניפולציה ביום הראשון לשאיבה לבין ביצוע התהליך רק כאשר מתברר שאין הפריות באופן רגיל? ביום השני לדוגמה?
תודות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שירה שלום
פרופ' שחר קול17/03/2010ביצוע יום השאיבה כרוך בסיכויים טובים יותר להיריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דם יום ה 21 . האם תקין?mimi117/03/2010
758 pmol/L ESTRADIOL (E-2)
3.82 mIU/L TSH
1.30 IU/L LH
1.40 IU/L FSH
581.3 mIU/L PROLACTIN
46.6 nmol/L PROGESTERONE
2.10 nmol/L TESTOSTERONE- TOTAL
DHEA SULPHATE* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תקין
פרופ' שחר קול17/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר לדעת לפי התוצאה מתיי בייצתי?
mimi117/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר לדעת לפי התוצאה מתיי בייצתי?
mimi117/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה אני רוצה לדעת מתיי היה ביוץ
mimi118/03/2010את הבדיקה ביצעתי שכבר ההיתי ביום ה 23 יש לי מחזור כל 28 יום אבל החודש הוא הגיע אחרי 36 יום תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכשבוע לפני הבדיקה
פרופ' אלכס סימון18/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)