מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שלוםשירה15/03/2010
שלום רב
אני בחורה בת 27 נשואה 3 שנים מבדיקות שעשיתי אני סובלת משחלות פוליציסטיות היה לי הריון טבעי לפני שנה בחודש ה3 עברתי הפלה טבעית התחלתי טיפולים לראשונה לפני חודשיים הגעתי לשאיבה . בשאיבה הוציאו רק שתי ביציות שגם הם לא הופרו ולכן לא היה החזרה
כרגע אמרו לי לחכות לעוד חודש לעוד מחזור ועכשיו רוצים לעשות לי IVM ולא IVF האם כדאי לנסות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שיר
ד''ר דוד ישי15/03/2010הבעיה של נשים עם שחלות פולציסטיות היא התגובה המוגזמת לטיפול והסיכון לגירוי יתר. היתרון של IVM הוא שהשאיבה נעשית ללא הורמונים או עם מינון נמוך ביותר מה שמונע את האפשרות לגירוי יתר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ד"ר ישי שלוםי.א15/03/2010
שלום
אחרי החזרת עוברים לרחם... העובר לא השריש את עצמו (לפי דברי הרופא)
האם זה נחשב להפלה? או שמא טיפול שלא הצליח?
דימור התחיל ביום ה9-10 אחרי החזרת עוברים פעם ראשונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום י.א
ד''ר דוד ישי15/03/2010לא ניתן לדבר על הפלה אם אין הריון ( בטא חיובי )
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה.. :)
י.א15/03/2010זאת אומרת שאם לא הגעתי למצב של בטא (שיצאה שלילית) אין הריון?
למרות שמדובר בעובר כשמחזירים אותו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכון
ד''ר דוד ישי15/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מונוגןרינת15/03/2010
רציתי לדעת אם משנה שהזרקתי רוב הימים מונוגון בבטן - תת עורי ויום אחד בישבן. או שלא אמור לשנות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא אמור לשנות
ד''ר דוד ישי15/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופות, דחוף להיום !!!בבקשה עזרה!לי15/03/2010
שלום,
בת 36, שבועע 22, IVF 2, סטרפטוקוקוס חזק בגרון שתקף גם את האוזן. אני נוטלת מיום חמישי שעבר 3 פעמים ביום מוקיסיויט פורטה 500. המצב לא השתפרוהדלקת התפשטה לאוזן. היום לאחר ביקור אצל מומחה אף אוזן גרון הוא הוסיף לי גם לקחת קלארינז Clarinase פעמיים ביום.
רופא הנשים שלי טוען שהוא לא מכיר את התרופה ולכן לא יכול להמליץ.
לאחר בירור באינטרנט קראתי שיש בה חומר מסוכן ועדיף שלא לגעת.
אני בלחץ, אמורה להתחיל מהערב ולא יודעת מה לעשות.
אנא עזרתכם הדחופה.
תודה,
לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ???
לי16/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללי
ליה16/03/2010שלום לי,
בתוספת למה שלימונת כתבה, אני משתמשת די הרבה בתרפוה זו.רופא הנשים והפרופ לפריון ואפילו אף אוזן וגרון אמרו לי לא!!! להשתמש בתרופה כשיש הריון.זה כדור חזק שגורם לדופק קצת מהיר של הלב(כך הרופא הסביר לי) ולי אישית גורם להיות מאוד היפראקטיבית וחוסר מנוחה.
זה מה שקורה לי ולא בהכרח יקרה לאחרת.
תבקשי תחליף למרות שזה כדור מצויין לאלרגיוץת וכד.
מקווה שעזרתי.
בהצלחה,
ליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ללימונית וליה
לי16/03/2010החלטתי לא לקחת את התרופה הזו לאחר מה שקראתי באינטרנט.
ליה - דעתי כדעתך.
לימונית - עזרת לי עם הטלפונים.
חבל מאוד שרופאים מסוימים לא קשובים מספיק לפציינטים כמו נשים בהריון במיוחד אחרי טיפולים, ואנחנו יודעות עד כמה ההריון הזה יקר.
מקווה שאחלים מהר ולא אזדקק לתרופות נוספות.
בריאות לכולם.
תודה,
לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרופאים - בבקשה, עזרתכם הדחופה
לי18/03/2010שלום,
כבר עבר שבוע מאז נטילת האנטיביוטיקה. הנוזלים באוזן לא התייבשו ואיני שומעת טוב עקב כך באוזן השמאלית, שלא נדבר על הכאבים.
התקשרתי בעצת הבנות כאן בפורום, לבילינסון שם דיברתי עם האחראית על ייעוץ תרופתי אשר אמרה לי בשום פנים ואופן לא לקחת את הקלארינז.
אני ממש בחששות, שכן זהו הריון לאחר טיפולים ואני רואה שהאנטיביוטיקה לא ממש עוזרת.
האם אתם יכולים לייעץ לי על דרך אחרת לטיפול בבעיה?
אני ממש בלחץ,
תודה,
לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרופה
פרופ' שחר קול18/03/2010USAGE DURING PREGNANCY AND IN NURING MOTHERS:
Safe use of CLARINASE REPETABS Tablets during pregnancy has not been established. Therefore, the product should be used only if the potential benefit justifies the potential risk to the fetus.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אבל יש לך משהו להציע לי כתחליף
לי18/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםלי15/03/2010
אני צריכה לעבור ivf והרופא שלי אמר לי להזריק דקה פפטיל עד שאני יקל מחזור
התחלתי להזריק ב 10.לחודש ועברו כבר 5 ימים ולא קיבלתי
= אני צריכה להגיד לרופא שלא קיבלתי או שזה לא משנה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לי
ד''ר דוד ישי15/03/2010הדימום אמור להופיע לאחר 10-12 יום ולפעמים יותר. לעיתים לא מופיע דימום כלל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תם עידן ההזרעות?מאיה15/03/2010
בת 28 הבעיה שלנו היא גברית.
אחרי הזרעה שלישית היה לי דימום 11 יום אחרי הזרעה לא עשיתי בטא
וביצעתי us זקיקים לא נשארו ציסטות מהטיפול האחרון והרירית 6 די גדולה ליום שני למחזור.
נכנסתי לרופא והוא אמר שתם עידן ההזרעות ואנחנו עולים שלב.
הוא ביקש ממני לקחת מהיום גלולות למשך שבועיים ולחזור אליו ב 28/3
הוא נתן לי מרשם ל- אוביטרל, דקא 0.1,ושתי גונאל אף 900.ואמר שאני יקנה
בגלל שבחגים אני יזריק וכדי שיהיה לי מוכן זהו לא הסביר לי למה הוא לא
מתחיל טיפול מעכשיו ולמה לקחת גלולות.
מניסיונכם האם זה בגלל החגים הוא דחה לי את הטיפול כי זאת הרגשתי-ששאלתי את האחות תורנית
לאחר בירור עמו נאמר שעד אישור הוועדה וספירת דם שצריך לעשות ושפרוטוקול
כזה יותר טוב לי כי אני צעירה.
מה נראה לכם?
תודה על כל תשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום איתיצ'וק
ד''ר דוד ישי15/03/2010אני מעדיף לא לנחש מה היו השיקולים של הרופא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרההההלי15/03/2010
למלאכים בלבן הי,
ביום שישי בערב אחרי קיום יחסי מין היה דימום קל שפסק אחרי מס' ניגובים.
בשבת בערב אותו סיפור.
ביום א' הייתי אצל רופא נשים שבדק ואמר שהדימום בא מנגיעה בצוואר הרחם. הוא לא ידע להגיד לי מה הסיבה, אבל הוא אמר שצריך לעקוב אחרי זה ולראות שאם זה לא פוסק יצטרכו לצרוב כדי להפסיק את הדימום כשנוגעים בצוואר.
עשה בדיקת פאפ הפנה אותי לקולפוסקופיה עשה אולטרסאונד ואמר שהוא רואה ציסטה בגוגל 30 מ"מ שגם אחריה צריך לעקוב ובגלל זה השחלה קצת מוגדלת.
מה דעתכם בנושא? רוצה לדעת מה יכול לגרום לדימום בכל פעם שנוגעים בצוואר הרחם? האם הציסטה מפריעה לטיפולי ivf ? הצרות מגיעות אליי אחת אחרי השנייה ובמקום להיקלט להיריון אני רק מגלה צרות. מבקשת לשמוע את חוות הדעת שלכם בנושא.
בבררכה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרטים נוספים
לי15/03/2010המחזור שלי לא סדיר, מקבלת מחזור פעם בחודשיים וחצי שלושה. מחזור אחרון היה בתאריך: 13.2.
והרופא שלח אותי לבדיקת Ca 125 התשובה היתה : 31 ובטא: שלילי
אני לתומי חשבתי שאולי זה ביוץ או השתרשות כי עד להתחלת טיפול חדש אני מנסה להרות ספונטני בתקווה להצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכשאין השרשה
שיר15/03/2010לדעתי לא הייתה השתרשות.זאת אומרת טיפול כשל.לא יכול להיות הפלה .פשוט העובר לא השתרש ברחם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לי
ד''ר דוד ישי15/03/2010לא אתיחס לעניין הדימום , מעבר לכך שצריך לשלול בעיה בצואר , וזה בדיוק מה שאת עוברת.
אבל חשוב יותר. עם מחזורים כמו שלך , את חייבת להיעזר במרפאת פוריות כדי להגיע לסיכויים סבירים להריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה לכל מי שיודעי.א15/03/2010
שלום
אחרי החזרת עוברים לרחם... העובר לא השריש את עצמו (לפי דברי הרופא)
האם זה נחשב להפלה? או שמא טיפול שלא הצליח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמו שאמרתי
ד''ר דוד ישי15/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי הזרעותאתי15/03/2010
בת 37.5
6 הזרעות טבעי (ביוץ תקין+פרופיל הורמונלי תקין+צילום רחם תקין+מחזור סדיר)
2 ההזרעות האחרונות עם פיוריגון
שאלה 1.האם אני אמורה לקבל מחזור 14 ימים אחרי הזרקת אוביטרל?
2 . האם אחרי כל ההזרעות האלו אני לא אמורה לעבור להפריה? (מבצעת מבנק הזרע)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אתי
ד''ר דוד ישי15/03/2010הדימום אכן אמור להופיע 14 יום לאחר הביוץ. אבל התופעה של דימום מוקדם במחזורי טיפול די שכיחה. בד"כ מקובל לעבור ל IVF לאחר 3 מחזורים של זריקות והזרעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דם טרי במוליךאיילת15/03/2010
ביום שני לפני שבועיים בדיוק עברתי שאיבה וביום חמישי באותו שבוע החזרה, מקבלת כתמיכה אסטרופם פעמיים ביום ואנדומטרין פעמיים ביום. בחמישי האחרון בבוקר היתה לי הפרשה חומה שפסקה כבר באותו בוקר וליתר בטחון עשיתי בדיקת הורמונים שיצאה טובה (פרוגסטרון 112 ואסטרדיול 1368) והעלו לי את האנדומטרין ל-3 ביום.
מחר אמורה לעשות בדיקת בטא אך לא התאפקתי ואתמול עשיתי בדיקה ביתית שיצאה חיובית.
את טבלית האנדומטרין מחדירה בבית בשכיבה אבל הפעם שיוצאת בצהריים נאלצת בעבודה אז בישיבה (בשירותים כמובן :-) היום כשהוצאתי את המוליך בצהריים הוא יצא עם דם ממש טרי בתוכו, האם יתכן שמתחיל מחזור כי גם בשני הטיפולים שלא הריתי לא קיבלתי את המחזור עד שלא הפסקתי עם התמיכה? או שיתכן שבגלל חוסר הנוחות והקושי בכניסת המוליך בתנוחה הזו פצעה אותי? האם הנרתיק כזה רגיש שחיכוך של המוליך יכול להוריד ככה דם?
אני לחוצה שמא הריתי וזה נופל, האם יתכן???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום איילת
ד''ר דוד ישי15/03/2010בהחלט אפשרי וסביר שהדימום קשור לפציעה בעת החדרת הטבליה הוגינלית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופ"סימון היקר תרומת ביציתביבי15/03/2010
האם אתה מבצע הליך זה בתכנית הדסה?ואים כן איך אוכל לקבוע פגישה אצלך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אומנם מבצעים בהדסה תרומת ביצית
פרופ' אלכס סימון15/03/2010ניתן לקבוע תור למרפאת השר"פ 02-6778899
הביטוח מבצע החזר על הביקור כהתייעצות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות צהבהבותנועה15/03/2010
לפני שבוע וחצי הוחזרו לי עוברים בני 3 ימים ועד 6 ימים מההחזרה היו לי כל הזמן הפרשות לבנות של האנדומטרין שהבנתי שזה טבעי שהחומר יוצא החוצה, העניין הוא שעד אז ההפרשות היו בצבע לבן נקי כמו הכדור עצמו ואילו מאז ועד היום הן צהבהבות שאני מניחה שהחומר יוצא בליויי הפרשות של הגוף שנותנות את הצבע הצהוב אבל ממה יכולות להיות הפרשות צהובות? אם אני זוכרת נכון אחרי הביוץ ולקראת המחזור ההפרשות שיש לי הן בגוון צהבהב אז האם זה אומר שאין הריון וזה כמו אחרי ביוץ רגיל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין ממעות להפרשות
פרופ' אלכס סימון15/03/2010צבע ההפרשה הוא שלוב של תגובות כימיות בין התרופה לחומציות וההשפעה ההורמונאלי. לעיתים זה נותר לבן לעיתים משנה צבע. אין לזה ולא כלום להריון או חסר הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת טיפול+זקיקים ישנים?אושרית15/03/2010
שלום רב,
ברצוני להתייעץ אתכם אחרי ביקור אצל הרופא:
מעל ל-10 חודשים אני מנסה להיכנס להריון שלישי.
3 חודשים טופלתי עם איקקלומין שלא הצליח, מעבר לזריקות מנופיור במשך 23 יום וזריקת אוביטרל (נראה זקיק בגודל 18 מ"מ) שגם אף הטיפול נכשל. מחזור אחרון ב-3/3.
התחלתי סבב שני של זריקות מנופיור (112.5, 2 אמפולות) ב-6/3 . בביקור האחרון אצל הרופא ב- 11/3 נאמר לי להפסיק עם זריקות מנופיור כי נראו שני זקיקים ישנים מאוד גדולים עוד מהטיפול האחרון (זקיקים שלא התמוססו בגוף? ולכן עלי לחכות שבועיים עד למחזור הבא ואז להתחיל סבב מחדש. הרופא גם ציין שאין סיכוי שאכנס להריון בלי איזון ה-FSH ו LH בגוף.
שאלותיי הן:
1. איך יכול להיות שכן קיבלתי את המחזור שבועיים אחרי זריקת האוביטרל?
2. למה הכוונה שהזקיקים נשארו בגוף? איך הם לא התמוססו?
3. מה הבעיה בגוף שלי? אני בת 38
4. האם יש אפשרות כן להיכנס להריון? בלי הזריקות? באופן טבעי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זקיקים ישנים?
פרופ' אלכס סימון15/03/2010בעיקבות טיפול הורמונאלי לעיתים נותרים בשחלות שאריות לאחר הביות אלו הן ציסטות לא פעילות. אין הם זקיקים ישנים. לא נוהגים להתחיל טיפול בנוכחות ציסטות וממתינים להעלמותם. הציסטות הן ממצאים לאחר ביוץ, ולכן לאחר אוביטרל היה ביוץ, לא הרית ונותרו הציסטות. מחכים להעלמותם עתה.
בודאי שאת יכולה להרות ללא טיפול, היות וזה לא קרה עד עכשיו, הרופא בטיפול מנסה לזרז את השגת ההריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקלטות באנדומטריוזיסקאר15/03/2010
באיזה אופן יכול אנדומטריוזיס להשפיע על הקלטות הריון ברחם והאם זה ניתן לטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנדומטריוזיז
פרופ' אלכס סימון15/03/2010אין השפעה על ההקלטות או הפלה. אם נוצר עובר יכולת הקליטה אינה שונה מעובר אחר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום ד"רמירב15/03/2010
אני נמצאת בשבוע חמישי ושלושה ימים
בשבת היה לי מעט דם טרי בניגוב ומאז פסק לגמרי ורק היתה מעט הפרשה ורודה.
בבי"ח אמרו לי לחזור על הבטא והתוצאה היא 15092
1.האם זה שכיח שיש דימום טרי בתחילת הריון?
2.זה תקין?
3.האם יש ממה לחשוש?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שני
פרופ' אלכס סימון15/03/2010הפורום אינו דן בהריונות אלא בבעיות פוריותץ אנא פני לפורום הנכון. בינתיים נאמר שיש הריונות המתחילים עם דימום (15% מהם) והכל תקין בהמשך. חשוב לראות אם יש עובר ויש דופק. בהעדרות עובר או דופק, לדימום יש משמעות של אפשרות שההריון אינו תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)