מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מתי לבצע בטא אחרי החזרה?אור17/03/2010
ההחזרה היתה ביום ראשון, ה 7.3, במסגרת התמיכה היו גם 2 זריקות אוביטרל. הרופא ביקש לבדוק בטא 14 יום לאחר ההחזרה.
האם בדיקה לפני תיתן תוצאה שגויה/לא אמינה?ומהו המועד שאפשר כבר לבצע את הבדיקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא
פרופ' שחר קול17/03/2010כ- 10 ימים לאחר הזריקה השנייה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כשל שחלתי מוקדםעידו17/03/2010
מהי תקיפה אוטואימוניות בשחלות וכיצד זה משפיע על כשל שחלתי מוקדם (בגיל 22). חשוב לציין ללא בעיה גנטית. האם עם fsh 38 ו- amh קטן מ 0.05 ניתן לצפות שנותרו עוד ביציות? ואם נותרו מעט כיצד ניתן לשאוב אותן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר POF
פרופ' אלכס סימון17/03/2010המצב מכונה premature ovarian failure או POF . בשלב זה ברמות אלו לא מתרחש ביוץ. אולם ישנם דווחים כי לעיתים באופן לא ניתן לחיזוי מראש. השחלה "מתעוררת" ויוצרת ביוץ. כאשר זה מתרחש, בדיקת FSH יורדת. כפי שציינתי, אלו דיווחים ולא הכלל אלא יוצא מהכלל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- PAP והחזרהמעיין17/03/2010
האם זה בסדר לעשות בדיקת PAP יומיים, שלושה לפני החזרת מוקפאים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן. ניתן לבצע PAP
פרופ' אלכס סימון17/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ivfלי17/03/2010
שלום
לאחר מס' שנים ללא הצלחה והריון ספונטני מקסים החלטנו לנסות שוב .
אני לאחר ניתוח שאיבה, ביום חמישי 11/3והחזרת 3 עוברים ביום ראשון ה-14/3 (יש לציין שהבעיה היא בתנועה בזרע).
שאלתי היא איך להתנהג אחרי? ולגבי התמיכה איך הרופאים יודעים איזה וכמה לתת?ואם אני צריכה להרגיש קצת צריבה או הפרשות למינהן כאשר אני משתמשת במתן התמיכהאוטרוגסטן 200?
תודה רבה סקרנית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום סקרנית
פרופ' אלכס סימון17/03/2010הוראות שאני ממליץ: לא פעילות פיזית קשה, לא להתרוצץ בקניונים. יחסי מין אני מציע להמנע אם כי חברי יאמרו מה פתאום. הפרשות הן דבר סביר. המינון נקבע על ידי הרופא ועל סמך נסיון כל העולם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דר שחר קול שכחת אותי?שיר17/03/2010
13.2ווסת אחרונה.2.3החזרת 2 מוקפאים.14.3 בטא 393. ב.16.3.בטא790.שבוע הבא בשלישי בטא חוזרת ואולטראסאונד.יש ךי שאלות.1.באיזה שבוע אני?2.האולטראסאונד וגנלי או מעל הבטן?ומה אפשר לראות?האם ניתן לדעת אם תאומים ?דופק וכו.?תודה דר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ד"ר קול לא שכח אף אחת - הוא עסוק
פרופ' אלכס סימון17/03/201015/3 שבוע 4
22/3 שבוע 5
וכן הלאה. העל קול וגינאלי מדוייק יותר ואינו מזיק. מחפשים שקית הריון אחת או יותר. מוקדם לראות עובר או דפק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
שיר17/03/2010תודה.אז הבטא סבירה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסבירה מאודדדדדד
פרופ' אלכס סימון17/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדר שחר קול..חזרת?התגעגעתי
שיר18/03/20102.3 החזרת מוקפאים.
14.3בטא 393.
ב16.3 בטא 790.
ב18.3 בטא 1275
מה אתה אומר עלייה תקינה?ניתן לקבוע אם זה עובר 1 או 2?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעהההקרן17/03/2010
היום קבלתי זריקת אוביטרל בשעה שלוש אחרי צהוריים ומחר יש לי הזרעה בשעה 9 בבוקר .
מתי מתרחש הביוץ והאם זמן ההזרעה מתאיים לביוץ או לא ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ והזרעה
פרופ' אלכס סימון17/03/2010את תמצאי כי מדווח כי הביוץ מתרחש 24-36 שעות לאחר אוביטרל. לעיתים הביוץ מקדים ולא ממתין להשפעת האוביטרל. על כן הזרעה מחר היא בסדר אפילו אם הביוץ יהיה ביום שישי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמכת אוטרגוסטן בהריוןסיון17/03/2010
אני אחרי טיפולי פוריות ivf כרגע נמצאת בבוע שביעי להריון - יש עובר ודופק. עד מתי צריכה לקחת תמיכת אוטרוגסטן(נוטלת פעמים ביום 200 מ"ג). עד איזה שבוע מומלצת תמיכה אם בכלל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפי פקוטוקול היחידה
פרופ' אלכס סימון17/03/2010זה עתה חזרנו מכנס בברצלונה והשאלה שלך נשאלה. התשובות היו:
1. עד בדיקה חיובית להריון בלבד
2. עד שבוע 7
3. עד שבוע 10
4. עד שבוע 12.
מה נכון? כניראה הכל נכון. לכן בצעי לפי מה שהנחו אותך ביחידה בה טופלת.
סתם סקרנות - את בוחנת את הוראות היחידה? או שמא לא הונחית מה לעשות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- IVF שנכשלרויטל17/03/2010
שלום רב
אני בת 38 אם לשלושה מהריונות ספונטניים וניתוחים קיסריים. עברת קשירת חצוצרות בניתוח השלישי לפני שנתיים וכעת מנסה להרות.
בן זוגי בן 38 ויש לו ילדה מנישואיו הקודמים
עברתי שאיבה והחזרה של עובר אחד שלא הצליחה וכן החזרת עובר מהקפאה שגם כן לא הצליחה.
נשאבו 15 ביציות הופרו רק 3
אני עומדת לבצע מחזור טיפול נוסף וברצוני לדעת האם אי ההצלחה וכמות ההפריות הכל כך נמוכה היא תוצאה של גיל או בעיה כלשהי אחרת
הרופא המליץ על מיקרומניפולציה בשאיבה הבאה. האם זה מומלץ? מה הסיכון בכך?
התרופות שנטלתי לפני השאיבה הן פיורגון 250 מ"ג וכעת לפני ההחזרה קיבלתי אסטרופם ואנדומטרין 3 פעמים ביום.
רויטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות ההפריה
פרופ' אלכס סימון17/03/2010לעיתים תנאי ההפריה במעבדה מקשים על הזרע להפרות את הביציות ועל כן שעור ההפריה נמוך. במיקרומניפולציה "מאלצים" את הביצית לעבור הפריה וכן שיעור ההפריה עולה. אם מתקבלים שיעורי הפריה נמוכים ממליצים על ביצוע מיקרו (ICSI). לאחר ICSI ובעיקר בגילך מומלץ בהריון לבצע בדיקת מי שפיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקראת IVF נוסף
רויטל18/03/2010פרופ' סימון היקר.
תודה על תגובתך
ראיתי שהמלצת לאחת השואלות לא לבצע פעילות פיזית מאומצת לאחר ההחזרה ולהמנע מקיון יחסי מין:
1.כמה זמן להמנע מקיום יחסים? לאחר השאיבה גם כן?
2.אני מתעמלת פעמיים בשבוע במכון כושר. גם מזה רצוי להימנע?
3.לאחר ההחזרה רצוי להרבות בשתיית מים?
תודה ויום נפלא
ארויטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאומנם כך
פרופ' אלכס סימון18/03/2010אני מציע לא לקיים יחסים עד בדיקת ההריון ולהפסיק את הפעילות באולמי ההתעמלות.
להרבות בשתיה אם קיימת בעיה של גירוי יתר שחלתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי מופיע לאחר...................ביבי17/03/2010
ב 1.3 קיבלתי מחזור והתחלתי ב 7 מנוגון ליום.אחרי 9 ימים לא היו יותר מזקיק אחד שלא גדל לדברי הרופא.עד היום לא קיבלתי מחזור.האם זה אמור להתכיל רגיל או בגלל הפסקת טיפול מתי???????????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא ניתן לאמר
פרופ' אלכס סימון17/03/2010החודש הביוץ יתעקב ומתי יופיע לא ניתן לאמר. על כן לא ניתן לחזות מראש מתי יגיע וסת. בדיקות דם ועל קול יכולות לתרום משהו במילוי הפאזל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך טיפולאני17/03/2010
אני לאחר 4 הזרעות שנכשלו (בשל בעיית זרע), 2 מהן עם הורמונים, מטופלת אצל רופא פרטי, כעת ממליץ הרופא לעבור ל IVF.
שאלותיי:
1. את ההפריות ארצה לבצע דרך הקופה (מבחינה כלכלית לא יכולה להרשות לעצמי טיפולים פרטיים), האם הרופא בקופה ייתן לי לגשת ישירות להפריה - הבנתי שצריך לפחות 3 הזרעות עם הורמונים לפני הפריה?
2. לבעלי בעית זרע - OTA- האם מומלץ לבצע שיטה של מיקרומניפולציה? או שמתחילים קודם בהפריה רגילה?
תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך טיפול
פרופ' אלכס סימון17/03/20101. על פי חומרת הבעיה בזרע לעיתים ניתן לקצר את הטיפולים בהזרעות ולעבור להפריה. אם הזרע בהזרקה היה באיכות סבירה, לעיתים הקופה תדרוש השלמת הטיפול בהזרעות לפני ההפריה
2. טיפול בהפריה ניתן לבצע בכל בית חולים ללא רפואה פרטית. כמובן בהתחייבות מהקופה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה פרופ' סימון, ו...
אני18/03/2010מה לגבי שאלתי השניה?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהICSI
פרופ' אלכס סימון18/03/2010ההחלטה בידי הרופא על פי איכות הזרע. יש דרגות שונות של OTA ולפי החומרה מחליטים. הנטיה שלי בדרך כלל יותר לכוון מיקרו -ICSI
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה עושים הלאה???חסויה17/03/2010
שלום רב!!!
אני מטופלת ע"י IVF לאחר שני מחזורים של החזרת מוקפאים ובשניהם נקלט הריון אך ללא דופק ונאלצתי לבצע גרידה. ברצוני בבקשה לדעת איזה בירורים אני אמורה לעשות עכשיו לפני שאני עושה מחזור IVF שלישי??
בנוסף, עשיתי ביום שני את הגרידה מתי אני אמורה לעשות בדיקת בטא לרות שזה ירד? מתי מבצעים את האולטרה סאונד אחרי הגרידה לראות שהכל בסדר? וכמה זמן אחרי הגרידה אני מתחילה את הבירורים? סליחה על האריכות ותודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחסויה
פרופ' אלכס סימון17/03/20101. לאחר גרידה צריך בקורת במרפאה לאחר חודש. בדרך כלל לא מציעים לעקוב בעל קול או דם להריון. ממתינים לוסת. הבדיקות הללו מבוצעות רק אם הדמום נמשך מעל שבוע, אם מופיע חום או כאבי בטן קשים.
2. בבקורת עם הרופא לאחר חודש, שואלים אם יש בירור שצריך לבצע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתלבטת.....דנה17/03/2010
שלום רב
בת 27, בעלת שחלות פוליציסטיות. לאחר שני מחזורים של איקקלומין הרופא הודיע "שעולים כיתה". גונל F למשך 4 ימים 0.75.ובנוסף השבחה והזרעה. (זרע תקין)
קניתי את המזרק, מוכנה לקחת פרוברה.. אבל מתלבטת אם להמתין לביוץ טבעי בפעם האחרונה, ואז להשתמש באוביטרל והשבחה+הזרעה, ולהמנע מזריקות והורמונים מיותרים...
בשנה האחרונה יש לי מחזורים של חודשיים בממוצע (58-76 יום) מתוכם עליתי פעם אחת על ביוץ טבעי. היום אני ביום ה 41 למחזור, כאשר בתחילת המחזור לקחתי איקקלומין שלא השפיע.
האם לדעתכם קיים סיכוי לביוץ טבעי? ואם כן מתי הוא צפוי להגיע?
האם האיקקלומין שנלקח בתחילת המחזור מעכב את הביוץ הטבעי, מקדים אותו, מבטל אותו?
האם אני מבזבזת זמן וכדאי כבר לקחת את הפרוברה לזרור הווסת ולהתחיל עם הזריקות?
אשמח לתשובה מפורטת...
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיטל שלום
פרופ' שחר קול17/03/2010אפשר לקחת דם להורמונים כדי לראות אם את בכיוון של ביוץ, או אחריו. אם כן - אפשר להמתין עם פרוברה. אם לא - עדיף לקחת פרוברה, ועם הופעת המחזור להתחיל בטיפול עם גונאל.
איקקלומין לרוב גורם לביוץ, אך לא תמיד.
אין דרך לנבא מתי יהיה הביוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות ביום השלישי של הווסתחסוי17/03/2010
בוקר טוב,
לאחר בדיקות דם שלי E2 לא יורד מתחת ל- 300 כך גם היה בחודש שעבר, ולכן לא היה ניתן להתחיל טיפול, היום הוא יום השלישי של הווסת האם ניתן להתחיל היום גלולות ע"מ "להתנקות" מציסטות?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן ניתן להתחיל בגלולות
פרופ' אלכס סימון17/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בהמשך לתשובה-גילוי ציסטותאושרית17/03/2010
פרופ' סימון שלום,
בהמשך לתשובתך האם יש אפשרות שעד הגעת המחזור בעקבות גילוי ציסטות לא פעילות יש סיכוי בזמן הזה להיכנס להריון? יש סיכוי שיהיה ביוץ בזמן הזה לאחר הפסקת טיפול וללא זריקות מוניופור כרגע?
ומתי לדעתך אמור להגיע המחזור?
תשובה: בעיקבות טיפול הורמונאלי לעיתים נותרים בשחלות שאריות לאחר הביות אלו הן ציסטות לא פעילות. אין הם זקיקים ישנים. לא נוהגים להתחיל טיפול בנוכחות ציסטות וממתינים להעלמותם. הציסטות הן ממצאים לאחר ביוץ, ולכן לאחר אוביטרל היה ביוץ, לא הרית ונותרו הציסטות. מחכים להעלמותם עתה.
בודאי שאת יכולה להרות ללא טיפול, היות וזה לא קרה עד עכשיו, הרופא בטיפול מנסה לזרז את השגת ההריון.
פרופ' אלכס סימון
מנהל המרכז להפריה חוץ גופית
בית החולים הדסה עין כרם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהחלט יתכן ביוץ בנוכחות ציסטות
פרופ' אלכס סימון17/03/2010את יכולה לעעקוב בבדיקת על קול ולראות אם הצסטות נסוגות ובאם מתפתח זקיק אחר לביוץ.
מחזור מגיע שבויים לאחר ביוץ. מצאי את הביוץ ותדעי לחזות מתי צריך להגיע הוסת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אם אפשר לדעת מה הבדיקות אומרות -שיצליחעדהלידה16/03/2010
הבדיקות נעשו ב11.3 (ההחזרה היתה 5.2) אנסה לפרט את הבדיקות לפי הסדרCMV-IGG-POSITIVEהערכים הם(0.00-0.39)לפי הבדיקה היא יצאה ממסגרת וכך היא מופיעה 5.20 IU/ML
CMV IGG<0.4 =IU/ML=NEGATIVE
CMV IGG<0.4-0.6 =IU/ML BORDERLINE
CMV IGG>0/6=P0SITIVE
CMV IGM=NEGATIVE
HBS-NEGATIVE
HCV ABS-NEGATIVE
RUBELLA-IGG 99/50 IU/ML
עד 15 לא מחוסן
כל הנוגדנים נמוך :30-15
יותר מ-30 מחוסן
TOXOPLASAMA-IGG 3.OO IU/ML(0.00-7.10
NEGATIVE
( TOXO IGG <7.2 IU/ML= NEGATIVE
TOXO IGG 7.2-8.8 IU/ML = BORDERLINE
TOXO IGG >8.8 IU/ML = POSITIVE
TOXOPLAMSA -IGM =NEGATIVE
TPPHA= NEGATIVE
PARVOVIRUS IGG= POSITIVE
PARVOVIRUS IGM= NEGATIVE
אלה הבדיקות אשמח לקבל את תשובותייך המיקצועיות.תודה רבה
אני בשבוע 7 פלוס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים???????...
שיצליחעדהלידה22/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות
פרופ' אלכס סימון22/03/2010כל הבדיקות תקינות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)